Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abc-zdrowie.com

Abc-zdrowie.com Opinie 3.4 (374)

Chmielna 2/31
02-020
Warszawa
691066071
opinie Abc-zdrowie.com
3.4
374
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2024-05-15 11:48:47
Anna
Do pana który tam rzekomo pracuje,ja nie otrzymałam towaru czekam ani zwrotu gotówki też
1 / 5
2023-06-16 01:50:58
Katarzyna
Dramat, nie polecam. Zamowienie złożyłam na prawie 400 zł i czekam 10 dni na dostawę. Rozważam złożenie sprawy na policję. Nie polecam firmy, szkoda zdrowia! To tak w nawiązaniu do nazwy firmy…
5 / 5
2023-04-12 14:05:36
Dariusz
Pracuję w firmie abc-zdrowie.com. Chętnie poznam osoby które wypisują takie opinie .Nigdy nie było i nie będzie osoby która zapłaciła i nie otrzymała towaru lub zwrotu pieniędzy.
1 / 5
2022-08-12 03:08:03
Z.P
Oszustwo - od przeszło 2 miesięcy nie mam opłaconego zamówienia. Zero kontaktu ze strony sklepu. Nie polecam i współczuję tym,którzy zrobili zamówienia na większe kwoty.
1 / 5
2022-06-13 14:44:04
Julia
Tragedia, ani towaru ani zwortu pieniędzy. Pan zapewniał że zwrot pieniędzy został wysłany jednak nigdy go nie dostałam.
1 / 5
2022-06-05 09:16:22
Sylwia
Zamówienie nie zrealizowane. Nie dziękuję.
2 / 5
2020-02-12 12:46:50
Magda
Raczej słabo.... Zero informacji kiedy dostawa zostanie zrealizowana, żadnych powiadomień....
1 / 5
2019-12-23 19:32:25
Eleonora
Nie polecam! Sklep w ogóle nie wysłał towaru. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Zgłaszam sprawę na policję.
1 / 5
2019-12-04 13:53:31
Mikołaj
Nie polecam zakupów na tej stronie. Zamówienie złożone 22 listopada, od razu opłacone, czas realizacji niby 3 dni a do tej pory ani zamówionych rzeczy, ani zwrotu pieniędzy. Na maila nikt nie odpowiada. Telefon nie odpowiada!!! Szczerze odradzam i na pewno tego tak nie zostawię!!!!
1 / 5
2019-10-08 11:08:40
Klaudia
Nikomu nie polecam, wpłaciłam pieniądze za zamówienie i od ponad tygodnia nie ma żadnego kontaktu. Nie odpisują na e-meile, nie ma nawet takiego numeru jak podali na stronie. MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wpłaciłam prawie 300 zł
1 / 5
2019-10-05 16:01:44
Fabian
miesiąc czasu czekam na swoje zamówienie i nic zero kontaktu Odradzam zakupy w tym sklepie sprawę składam na policję
1 / 5
2019-09-12 08:11:30
Regina
Bardzo źle oceniam sklep. Otrzymałam preparat, w opakowaniu brakowało 15 tabletek. Zapłaciłam za 90 sztuk otrzymałam 75 sztuk. Tłumaczenie, że preparat w takim stanie przychodzi od producenta jest niewłaściwe, producent zagraniczny z pewnością zabezpieczyłby opakowanie w taki sposób, że opakowanie byłoby pełne. Preparat jest drogi, ja tracąc wzrok zaufałam firmie, przekonałam się, że nie należy ufać nikomu.
1 / 5
2019-08-30 13:36:41
Monika
Sklep chyba nie istnieje, nikt nie odbiera, nikt nie odpowiada na maile. Produktu nie otrzymałam od prawie 3 tygodni. Będę próbować anulować zamówienie, ale z takim brakiem komunikacji pewnie nie dostane zwrotu pieniędzy. Bardzo nie polecam.
4 / 5
2019-07-11 16:44:46
Stefania
Otrzymałam zamówienie ale kontakt telefoniczny właściwie nie istnieje.
1 / 5
2019-07-11 16:00:36
Sebastian
To CZEMU WY LUDZIE NIE ZGŁOSILIŚCIE TEGO NA POLICJĘ JAK ZAPŁACONE I NIE WYSŁANE TO IDZIE JAKO KRADZIEŻ NA CO WY CZEKACIE
1 / 5
2019-07-03 10:39:49
Kornelia
Do tej pory nie otrzymałam zamówienia i żadnej informacji o potwierdzeniu zamówienia. Przelew został zrealizowany a towaru nie otrzymałam. Jeśli nie otrzymam zamówienia zgłoszę sprawę na Policję. Przestrzegam wszystkich przed zakupami na tej stronie.
1 / 5
2019-06-16 23:21:55
Edward
Data złożenia zamówienia: 10-03-2019 pieniądze pobrane 191 zł do dzisiaj nie otrzymałem produktów, brak jakiegokolwiek kontaktu e-mailowego, nikt nie odbiera telefonów. poddaje się szkoda nerwów. Moja sugestia wystrzegajcie się to oszuści.
2 / 5
2019-06-13 16:13:52
Olaf
Towar zamówiony już miesiąc temu, a dalej go brak!
1 / 5
2019-06-08 20:31:42
Oksana
Czekam od miesiąca na swoje zamowienie. Zupełnie nie polecam tego sklepu. Zerowy kontakt z klientem, ceny za dostawę bardzo wysokie i najwyraźniej brak towaru w magazynach, mimo owej informacji na stronie. Skandal!
1 / 5
2019-05-17 23:36:56
Tymon
Zamówienie na suplement Visanto złożyłem 3 maja i do dnia dzisiejszego na stronie sklepu widnieje jako "oczekuje". Brak kontaktu telefonicznego, sklep nie odpowiada na email, w którym żądam zwrotu pieniędzy. 15 maja wysłałem mailem pismo odstąpienia od umowy i nadal brak odpowiedzi.

Rzetelne opinie o abc-zdrowie.com