Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abc-zdrowie.com

Abc-zdrowie.com Opinie 3.5 (371)

Chmielna 2/31
02-020
Warszawa
691066071
opinie Abc-zdrowie.com
speedtest
3.5
371
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2022-08-12 03:08:03
Z.P
Oszustwo - od przeszło 2 miesięcy nie mam opłaconego zamówienia. Zero kontaktu ze strony sklepu. Nie polecam i współczuję tym,którzy zrobili zamówienia na większe kwoty.
1 / 5
2022-06-13 14:44:04
Julia
Tragedia, ani towaru ani zwortu pieniędzy. Pan zapewniał że zwrot pieniędzy został wysłany jednak nigdy go nie dostałam.
1 / 5
2022-06-05 09:16:22
Sylwia
Zamówienie nie zrealizowane. Nie dziękuję.
2 / 5
2020-02-12 12:46:50
Magda
Raczej słabo.... Zero informacji kiedy dostawa zostanie zrealizowana, żadnych powiadomień....
1 / 5
2019-12-23 19:32:25
Eleonora
Nie polecam! Sklep w ogóle nie wysłał towaru. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Zgłaszam sprawę na policję.
1 / 5
2019-12-04 13:53:31
Mikołaj
Nie polecam zakupów na tej stronie. Zamówienie złożone 22 listopada, od razu opłacone, czas realizacji niby 3 dni a do tej pory ani zamówionych rzeczy, ani zwrotu pieniędzy. Na maila nikt nie odpowiada. Telefon nie odpowiada!!! Szczerze odradzam i na pewno tego tak nie zostawię!!!!
1 / 5
2019-10-08 11:08:40
Klaudia
Nikomu nie polecam, wpłaciłam pieniądze za zamówienie i od ponad tygodnia nie ma żadnego kontaktu. Nie odpisują na e-meile, nie ma nawet takiego numeru jak podali na stronie. MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wpłaciłam prawie 300 zł
1 / 5
2019-10-05 16:01:44
Fabian
miesiąc czasu czekam na swoje zamówienie i nic zero kontaktu Odradzam zakupy w tym sklepie sprawę składam na policję
1 / 5
2019-09-12 08:11:30
Regina
Bardzo źle oceniam sklep. Otrzymałam preparat, w opakowaniu brakowało 15 tabletek. Zapłaciłam za 90 sztuk otrzymałam 75 sztuk. Tłumaczenie, że preparat w takim stanie przychodzi od producenta jest niewłaściwe, producent zagraniczny z pewnością zabezpieczyłby opakowanie w taki sposób, że opakowanie byłoby pełne. Preparat jest drogi, ja tracąc wzrok zaufałam firmie, przekonałam się, że nie należy ufać nikomu.
1 / 5
2019-08-30 13:36:41
Monika
Sklep chyba nie istnieje, nikt nie odbiera, nikt nie odpowiada na maile. Produktu nie otrzymałam od prawie 3 tygodni. Będę próbować anulować zamówienie, ale z takim brakiem komunikacji pewnie nie dostane zwrotu pieniędzy. Bardzo nie polecam.
4 / 5
2019-07-11 16:44:46
Stefania
Otrzymałam zamówienie ale kontakt telefoniczny właściwie nie istnieje.
1 / 5
2019-07-11 16:00:36
Sebastian
To CZEMU WY LUDZIE NIE ZGŁOSILIŚCIE TEGO NA POLICJĘ JAK ZAPŁACONE I NIE WYSŁANE TO IDZIE JAKO KRADZIEŻ NA CO WY CZEKACIE
1 / 5
2019-07-03 10:39:49
Kornelia
Do tej pory nie otrzymałam zamówienia i żadnej informacji o potwierdzeniu zamówienia. Przelew został zrealizowany a towaru nie otrzymałam. Jeśli nie otrzymam zamówienia zgłoszę sprawę na Policję. Przestrzegam wszystkich przed zakupami na tej stronie.
1 / 5
2019-06-16 23:21:55
Edward
Data złożenia zamówienia: 10-03-2019 pieniądze pobrane 191 zł do dzisiaj nie otrzymałem produktów, brak jakiegokolwiek kontaktu e-mailowego, nikt nie odbiera telefonów. poddaje się szkoda nerwów. Moja sugestia wystrzegajcie się to oszuści.
2 / 5
2019-06-13 16:13:52
Olaf
Towar zamówiony już miesiąc temu, a dalej go brak!
1 / 5
2019-06-08 20:31:42
Oksana
Czekam od miesiąca na swoje zamowienie. Zupełnie nie polecam tego sklepu. Zerowy kontakt z klientem, ceny za dostawę bardzo wysokie i najwyraźniej brak towaru w magazynach, mimo owej informacji na stronie. Skandal!
1 / 5
2019-05-17 23:36:56
Tymon
Zamówienie na suplement Visanto złożyłem 3 maja i do dnia dzisiejszego na stronie sklepu widnieje jako "oczekuje". Brak kontaktu telefonicznego, sklep nie odpowiada na email, w którym żądam zwrotu pieniędzy. 15 maja wysłałem mailem pismo odstąpienia od umowy i nadal brak odpowiedzi.
1 / 5
2019-05-17 14:08:59
Paweł
zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie Moje zamówienie zostało przyjęte następnie długa cisza Po mojej interwencji okazało się ,ze towaru brak !!!!!!!!Nikt nawet nie zdobył się aby powiedzieć PRZEPRASZAM
1 / 5
2019-04-25 19:49:59
Violetta
Przedłużający się czas dostawy, brak kontaktu. Zrezygnowałam z zakupu
1 / 5
2019-04-15 12:30:24
Andrzej
OSTRZEGAM przed zakupami w sklepie abc-zdrowie.com. Po zamówieniu 2 szt. produktu o wartości niemal 600 zł nie otrzymałem ani towaru, ani odpowiedzi e-mail, nie wspominając, że nie da się też do nich dodzwonić. Po wysłaniu informacji, że zgłaszam sprawę na policję, otrzymałem maila (po ok. miesiącu), że bardzo przepraszają, mają błąd na stronie, fizycznie nie posiadają towaru i wkrótce zwrócą pieniądze. Nic z tych rzeczy. Po kolejnych 2 tygodniach zostałem zmuszony skierować sprawę na policję. Po 4 miesiącach od złożenia zamówienia zwrócono mi pieniądze. Stanowczo NIE POLECAM zakupów w niniejszym sklepie.
5 / 5
2019-04-08 08:23:47
Luiza
Moja ocena jest bardzo dobra. Miałam świetny kontakt z firmą. Lek otrzymałam w sposób profesjonalny.
1 / 5
2019-03-08 15:29:46
Amelia
Nie polecam, zerowy kontakt, czekałam Ponad 2 tyg na zamówienie a dostałam inne leki niż zamówiłam bo rzekomo nie było ich na stanie. Porazka
1 / 5
2019-03-06 21:23:43
Marek
Nie odpisują na wiadomości i nadal status ,,oczekuje,,. Paczki nadal nie mam!!!
1 / 5
2019-03-01 09:15:39
Dalia
Minął Tydzień czekania na paczkę, nie dotarła nadal. Brak kontaktu ze sklepem.
1 / 5
2019-02-21 16:04:35
Wieńczysła
Sklep nigdy nie zrealizował mojego zamówienia
4 / 5
2019-02-20 11:47:01
Martyna
nie pobrano platnosci za zamowienie i nie wiem co dalej
5 / 5
2019-01-30 21:28:01
Radosław
Wszystko mi pasuje,realizacja na czas bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-01-18 12:30:59
Adrian
Bardzo polecam, szybka realizacja zamowienia i przystepne ceny.
5 / 5
2019-01-14 11:18:58
Beata
Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem
5 / 5
2018-12-28 09:52:10
Longin
Bardzo dobra obsluga, swietny suplement i najtanszy w Polsce, stanowczo zmowie ponownie.
5 / 5
2018-12-18 12:35:43
Laura
Towar, jak w najlepszym porządku. Jedynie realizacja zamówienia mogła być szybsza.
1 / 5
2018-12-17 12:33:11
Bernard
Uwaga!Zamówienie opłaciłem, ale towaru nie dostałem. Brak kontaktu ze sklepem.Nie odbierją telefonu,nie odpisują na maile.
1 / 5
2018-12-11 15:32:17
Oliwia
Sklep ABC Zdrowie nie przesłał mi pełnego zamówienia towaru, chociaż nic nie wskazywało że nie ma go na stanie. Do dnia dzisiejszego chociaż minęło 14 dni od mojej wpłaty za pełne zamówienie towaru - nie otrzymałam zwrotu kwoty za niedostarczony towar. Nikt w firmie nie odbiera telefonów ani moich e-mail z prośbą o zwrot kwoty za niedostarczony towar.
1 / 5
2018-12-09 10:26:53
Cecylia
Od trzech tygodni czekam na zamówione produkty. Mimo prób kontaktu, na różne sposoby, nie udało mi się skontaktować ze sklepem. Ogólnie fatalny kontakt. Teoretycznie zamówienie ma status w realizacji
1 / 5
2018-11-30 09:33:34
Gabriela
Brak kontaktu ze sklepem w celu uzyskania informacji, czy zamówiony produkt ( i opłacony już przeze mnie ) jest w trakcie realizacji. Nikt nie odbiera telefonów ani nie odpowiada na maile. Czekam na produkt od tygodnia, za tydzień zamierzam skontaktować się z Policją.
1 / 5
2018-11-28 18:52:48
Gracjan
Bardzo zła firma, lekceważy klientów. Nie odbierają telefonów (wykonałem ok. 30), mało tego nie można zostawić wiadomości bo skrzynka jest przepełniona i nic nie przyjmuje. Wysłałem kilka e-maili bez żadnej odpowiedzi. Oferowali towar z terminem ważności 1 dzień, moje pieniądze zwrócili mi dopiero dzisiaj, to jest po ok. 40 dniach. Radzę wszystkim potencjalnym klientom nie tracić czasu i nerwów na zakupy w takiej firmie!
4 / 5
2018-11-27 15:07:10
Ksenia
Zakupy przebiegły sprawnie. Sklep ok.
1 / 5
2018-11-27 14:04:23
Tamara
Witam czekam na towar leki zapłacone za 100 zl od miesiąca. Zero kontaktu i towar do teraz nie dostarczony!
1 / 5
2018-11-26 09:35:26
Mariola
Minęły już prawie 2 tygodnie a ja nie dostałam swojego zamówienia. Sklep nie odpowiada na moje maile, na wiadomości na FB i nie odbiera telefonu. Czuje się oszukana!
2 / 5
2018-11-15 10:33:58
Lesław
Bardzo długo trzeba czekac na przesyłkę
2 / 5
2018-11-13 20:36:37
Marian
Zamówienie wysłane i opłacone 5 listopada. Mamy 13 listopad i żadnej informacji a zamówienie nie wysłane. status w realizacji, opłacony. Jak czegoś nie ma przydała by się informacja oczekujemy na produkt a tu nic, żadnego odzewu.
1 / 5
2018-11-07 15:11:07
Celina
Fatalna komunikacja ze sklepem. Nikt nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na maile. Witaminki zamowione dla coreczki od 22/10 do 07/11 jeszcze nie dotarly takze zrezygnowalam z zakupu i kupilam gdzies indziej. Ciekawe czy i kiedy otrzymam zwrot pieniedzy, boprzeciez kumunikacja z ta firma pozostawia wiele do zyczenia!!
1 / 5
2018-11-04 00:42:53
Martyna
Nie ma żadnego kontaktu ze sklepem- nie odpowiada na maile ( wysłane 4 wiadomości), nie można się dodzwonić na podany numer telefonu. Zamówienie zostało opłacone 14 dni temu a towar nie dotarł ,dostawa miała być kurierem.
1 / 5
2018-10-30 17:01:35
Longin
Nie ma kontaktu ze sklepem. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu a zamówione rzeczy od 10 dni nie mogę dojść i żadnej informacji ze sklepu nie otrzymałam.
1 / 5
2018-10-27 20:39:31
Arlena
Zakupu dokonałam w niedziele, na wiadomośc czy zakup zostanie wysłane nie otzrymałam wiadomości został jedynie status zmieniony zamowienia na w realizacji. cKolejne meile, pytałam się czy w ogóle zrealizuja zamowienie, czy oddają mi pieniądze jak nie realizaja zamowienia, znowu zero odpowiedzi. Telefonu nie odbierają. Sklep porażka, omijac szerokim łukiem jak nie chce się wtopic kasy. Moja pierwsza negatywna opinia w sieci a robie zakupy w sieci od 15 lat.
3 / 5
2018-10-18 08:57:24
Monika
Gdy dostanę towar, to będę mógł napisać opinię.
5 / 5
2018-10-10 19:59:10
Oleg
Wszystko w jak najlepszym porządku.POLECAM.
5 / 5
2018-10-09 12:23:11
Wiktor
Wszystko w porządku. Dobry kontakt ze sklepem. Przesyłka dotarła bardzo szybko.
2 / 5
2018-10-04 14:05:31
Sabina
Nie wszystko, co zamówiłam doszło. Sprzedawca nie raczył mnie nawet o tym poinformować.
1 / 5
2018-09-28 15:01:59
Sylwester
Nie otrzymalem zamowienia ani zadnej informacji o nim.
5 / 5
2018-09-16 13:12:26
Olaf
polecam , bezproblemowa wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem
1 / 5
2018-09-16 09:54:05
Natalia
Procedura Charge Back jeśli płaciliście Państwo kartą ( nie dotyczy przelewów). Sprzedawca nie rzetelny, nie zwraca pieniędzy po rezygnacji z zamówienia. Jestem rozczarowany brakiem szacunku do klienta. Zdecydowanie nie polecam. Transakcja z dnia 13.08.2018 , zwrot nastąpił 14.09.2018
5 / 5
2018-09-15 12:20:26
Bogna
Rewelacyjny kontakt, bardzo uprzejmy sprzedawca
1 / 5
2018-09-14 12:31:16
Marcelina
Zamówienie z dnia 5 września nie zostało do tej pory zrealizowane, tj. Do 14 września. Dodatkowo sklep nie odbiera telefonu oraz nie odpowiada na maile. Będę interweniować. Stanowczo nie polecam.
4 / 5
2018-09-12 12:48:05
Bronisława
Troche ociągali się z wysyłką
5 / 5
2018-09-09 06:25:39
Ireneusz
bardzo fajny sklep z ciekawymi promocjami, polecam
1 / 5
2018-09-05 10:49:59
Elżbieta
Po tygodniu przyszłą ankieta do wypełnienia, towaru nadal nie ma.
5 / 5
2018-08-28 08:01:55
Emilia
produkty zgodne z zamówieniem - polecam
1 / 5
2018-08-23 12:48:24
Władysław
Żenada. Na towar czekam 3 tygodnie. Nikt nie odbiera telefonu. Nikt nie odpisuje na maila. NIE POLECAM !!!!
1 / 5
2018-08-12 04:20:38
Ryszard
Tydzień czasu czekam na przesyłkę, zero odzewu że strony sklepu, Nie wiem kiedy i czy w ogóle dostanę zamówiony produkt.
4 / 5
2018-08-10 18:05:52
Olga
Czekałam około 9 dni na zamówiony towar, ponieważ ostatnio zapanowały afrykańskie upały,zakładam,że stąd wynikły opóźnienia,towar dotarł,jestem zadowolona,polecam!
1 / 5
2018-08-10 16:40:24
Wacław
Oszuści, nie działający sklep - zapłaciłem za produkt z góry, nie ma odpowiedzi na maile, nie odbierają telefonu
1 / 5
2018-08-10 09:22:04
Bronisława
Czekam na towar od 30.07.Od momentu opłacenia przelewu minęło 10 dni i nie otrzymałam odpowiedzi, kiedy zamowienie zostanie zrealizowane. Numer podanego przez sklep telefonu chyba fałszywy.
1 / 5
2018-08-08 16:37:09
Zofia
Minelo 7 dni od zlozenia zamowienia i jest ciagle w realizacji.
2 / 5
2018-08-08 12:41:09
Anita
Zbyt długi czas oczekiwania na dostarczony Towar jeszcze go nie otrzymałem
2 / 5
2018-08-08 11:40:21
Franciszek
Zamówienie numer: 10623 mimo , że zostało opłacone w dniu 01.08. 2018r. do dnia dziesiejszego tj. 08.08.2018 nie dotarło. Trudno więc o pozytywną opinię.
1 / 5
2018-08-07 17:04:25
Teresa
Czekam na opłaconą przesyłkę 2 tygodnie,dotyczy to leków,czyli nie tak miało to wyglądać. Nikomu nie polecam,brak kontaktu telefonicznego i emailowego Z poważaniem Urszula Marszall
1 / 5
2018-08-07 15:18:21
Longin
Nie polecam. Brak kontaktu ze strony sklepu, brak odpowiedzi na maile. Zamówienie opłacone i zero reakcji i realizacji zamówienia. Nigdy wiecej nie skorzystam z ich usług.
2 / 5
2018-08-06 12:10:18
Benedykt
Minęło dwa tygodnie od zamósienia ,towar zapłacony nie ma źadnej informacji o zamówiniu , brak kontzktu telefonicznego oraz odpowiedzi na maile. NIE POLECAM !!!!!!
1 / 5
2018-08-01 16:07:21
Sara
Przestrzegam ,Zamówienie złożyłam 21 lipca do dnia 1 sierpnia towaru nie otrzymałam ,jest w ciągłej realizacji . Sklep nie odpowiada na maile ani nie jest dostępny pod numerem telefonu .Teraz czekam na zwrot kosztów jesli nie otrzymam w przeciągu 14 dni zmuszona będę zgłosić na policję nieuczciwego sprzedawcę .
1 / 5
2018-07-30 12:14:26
Izabela
ODRADZAM!!! [...] Towar zamówiony dwa tygodnie temu i ani widu ani słychu. Na maile i telefony nie odpowiadają. Sprawa skończy się na policji. Zachęcam wszystkich oszukanych o zgłaszanie sprawy na policję - nawet tej najdrobniejszej, bo inaczej dalej będą [...].
5 / 5
2018-07-30 08:50:28
Eliza
Wszystko przebiegło zadowalająco, polecm
1 / 5
2018-07-25 21:16:58
Laura
Brak kontaktu z apteką , nie odpowiadają na maile i telefony . Brak informacji na temat dostawy , stad rezygnacja z zamówienia
1 / 5
2018-07-25 18:35:17
Bożena
Nadal czekam na towar za ktory zaplacilsm.pod tel nikt nie odpowiada.Na maile rowniez.zakup mial miejsce 2 tyg temu.
2 / 5
2018-07-25 09:54:35
Kazimiera
Brak towaru, brak kontaktu ze sprzedającym, brak odpowiedzi na maile
1 / 5
2018-07-20 13:09:01
Beniamin
Zdecydowanie nie polecam, zamówienie zostało złożone i opłacone (390pln) w dniu 9 lipca i jeszcze nie przyszło a mamy 20 lipca. Ze sklepem nie można się skontaktować, bo nie odbierają telefonu ani nie odpowiadają na email.
2 / 5
2018-07-19 16:50:01
Liwia
Niestety nie dostałam jeszcze towaru i nie mogę się dodzwonić do firmy A minął już tydzien
5 / 5
2018-07-19 00:06:15
Zdzisława
Polecam, transakcja przebiegła pomyślnie pomimo iż w sieci opinie są różne, tak więc nie ma co wierzyć we wszystko co piszą.
5 / 5
2018-07-13 18:33:00
Apolonia
Bardzo dobry sklep , polecam sprzedawcey
3 / 5
2018-07-12 08:06:28
Wiktoria
Bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Gdy zamówienie zostało w końcu zrealizowane i otrzymałam przesyłkę okazało się że jest niekompletna. Poproszono mnie o wysłanie numeru konta w celu zwrotu nadpłaty za nieotrzymany towar. Do tej pory nie otrzymałam zwrotu kosztów. Kontakt ze sklepem jest bardzo ograniczony. Nikt nie odpowiada na e-maile. Reasumując jestem bardzo niezadowolona z usługi sklepu.
5 / 5
2018-06-29 20:32:07
Henryk
Wszystko w porządku. Polecam zakupy w aptece. Tanio i szybko.
3 / 5
2018-06-27 12:29:35
Maciej
bardzo słaby kontakt, zamówienie było zrealizowane jako niekompletne. Mimo kilku maili odpowiedź nadeszła dopiero po kilku dniach. Ostatecznie, brakujący produkt został dosłany.
1 / 5
2018-06-25 15:48:47
Agnieszka
Przestrzegam przed tym nieuczciwym sklepem. 7 maja złożyłam zamówienie i wpłaciłam pieniądze. Do dziś, pomimo prób kontaktu i odzyskania pieniędzy lub towaru nie ma kontaktu z Panem Dariuszem. Zostałam oszukana!!
3 / 5
2018-06-22 12:43:16
Alberta
Hmm. Dostałam towar. Ale- ponad 2 tygodnie czekałam na jego realizacje. Po 3 dniach od złożonego zamówienia probowalam dzwonić i wysłałam e-mail -bez odpowiedzi. W końcu po ponad 2 tyg dodzwoniłam sie . Następnym razem zrobię zakupy gdzie indziej w bardziej pewnym sklepie. Czytałam ze abc to widmo... wiec uważajcie. Lepiej róbcie zakupy z możliwością płatności u kuriera. Ja miałam szczęście ze otrzymałam towar.
5 / 5
2018-06-21 13:00:21
Łukasz
Jestem zadowolona i będę kontynuować zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2018-06-14 10:43:04
Barbara
Jestem bardzo rozczarowana zakupami. Nie otrzymałam ani zamówienia, ani zwrotu pieniędzy. Wysłałam maile, na które nie otrzymałam odpowiedzi. Dzwoniłam, ale włącza sie skrzynka... jestem zmuszona zgłosić sprawę na policję. Żałuję że nie sprawdziłam opinii, zanim złożyłam zamówienie.
1 / 5
2018-06-13 11:58:44
Wojciech
Zdecydowanie nie polecam. Już drugi tydzień czekam na jakąkolwiek informację dot. Mojego zamówienia. Mija już drugi tydzień a ja nadal czekam na swoje zamówienie. Co więcej sklep nie odpowiada na maile ani nie jest dostępny pod numerem telefonu udostępnionym na stornie.
5 / 5
2018-06-06 16:10:32
Cyprian
Jestem bardzo zadowola z transakcji polecam
5 / 5
2018-05-30 11:16:29
Lucyna
Szybko, sprawnie i bardzo uprzejma obsługa. Polecam
1 / 5
2018-05-21 16:16:26
Mieczysław
Żadnego kontaktu ze sklepem. Nie odbierają telefonów, nie podpisują na e-maila. Dwa tygodnie temu zakupiłem towar i do dzisiaj nie mam żadnej wiadomości.
1 / 5
2018-05-18 11:13:06
Oleg
Od tygodnia czekam na zamówienie (2018-05-18), które od 11 maja jest w trakcie realizacji :(
5 / 5
2018-05-18 10:40:29
Juliusz
pierwsza transakcja pomyślnie
5 / 5
2018-05-18 10:40:29
Waldemar
pierwsza transakcja pomyślnie
4 / 5
2018-05-10 21:25:18
Gustawa
Polecam zakupy w abc-zdrowie.com. Przystępne ceny w stosunku do dobrej jakości produktów. Informacja o statusie zamówienia - ok. Jedyna uwaga to zmiana sposobu dostawy bez uzgodnienia.
4 / 5
2018-05-10 11:29:03
Oliwia
Inna grafika opakowania niż to prezentowane w Internecie budzi podejrzenia związane z autentycznościa i jakością produktu. Poza tym bez uwag.
1 / 5
2018-05-08 13:01:21
Bernadeta
Zamówionego 25 kwietnia 2018 towaru nie otrzymałam do dziś. Sklep nie odbiera podanego na stronie www telefonu i nie odpowiada na maile. Absolutnie nie polecam! Totalny brak profesjonalizmu i lekceważenie klienta!
1 / 5
2018-05-07 16:02:41
Luba
Czekam juź 3 tygodnie na witaminy,nie można się dodzwonić,nie ma odpowiedzi na e-maila.
1 / 5
2018-04-27 09:49:37
Joanna
Zamowienie złożyłam i opłaciłam 22.04., dziś mija piąty dzień i nie mam nadal ani towaru, ani informacji o kiedy nastąpi wysyłka. Malgorzata
1 / 5
2018-04-27 09:49:37
Cecylia
Zamowienie złożyłam i opłaciłam 22.04., dziś mija piąty dzień i nie mam nadal ani towaru, ani informacji o kiedy nastąpi wysyłka. Malgorzata
1 / 5
2018-04-24 10:45:32
Elwira
Zero kontaktu, całe szczęście przesyłka za pobraniem stanowczo nie polecam
5 / 5
2018-04-23 10:55:51
Justyna
Bardzo dobry kontakt i obsługa polecam
1 / 5
2018-04-21 23:42:54
Jadwiga
nie odpisują na maile, brak kontaktu telefonicznego, Drodzy klienci jeżeli płacicie kartą to możecie skorzystać z opcji chargeback, ja niezwłocznie z tego skorzystam, przykro mi, że takie sklepy psują pracę innym rzetelnym sprzedawcom, zbyt długo łudziłam się na pozytywne załatwienie sprawy NIE POLECAM
5 / 5
2018-04-21 20:36:57
Jarosław
Bardzo szybka wysyłka polecam
1 / 5
2018-04-19 10:10:57
Oksana
[...] 9 kwietnia złożyłam zamówienie i cisza, nie można się dodzwonić
5 / 5
2018-04-16 10:50:21
Paweł
Bardzo duży wybór produktów, dobre ceny, korzystam stale z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2018-04-13 12:28:10
Izolda
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2018-04-10 21:55:13
Leopold
Towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem
5 / 5
2018-04-06 11:43:09
Kalina
Bardzo dobry kontakt i szybka obsługa
1 / 5
2018-04-03 15:48:52
Cecylia
Zamówienie złożone 12.03.2018 i opłacone z góry. Od tamtego czasu brak kontaktu ze strony sklepu. Sklep nie odpowiada na e-maile, nie można się dodzwonić na podany telefon. Nie polecam.
1 / 5
2018-03-28 11:58:22
Oliwier
Zamówiłem kremy Collagen NH 50ml 07.marca 2018. Po upływie tygodnia po lekkiej interwencji najpierw potwierdzono, a potem informacja, że nie ma na stanie. Cóż - zdarza się! 15 marca informacja, że zamówienie zostało anulowane, trzeba podać konto do zwrotu (przedpłata 154,72 zł). Konto podałem od razu i do teraz - nic!!! Maile nie są odbierane ani odpowiadane, telefon nie odpowiada, zwrotu nie ma!!! Czy może być gorzej? Bogusław Sz. Zamówienie nr 8913 z 08.03.2018r
5 / 5
2018-03-27 11:14:43
Iwona
Bezproblemowo, pomimo trudności z zapłatą przez internet.
1 / 5
2018-03-20 16:39:42
Joanna
Minęło 12 dni od zamówienia towaru DZIEKU BOGU ZA POBRANIEM bo koszt 130 zl. Zero kontaktu,w telefonia włącza sie tylko poczta!
1 / 5
2018-03-16 15:18:18
Róża
jestem bardzo ale to bardzo zawiedziona, nie polecam tego sklepu od tyg oplacilam zamowienie i cisza nie odbieraja tel zadnego kontaktu .Tak nie moze byc !! to skandal ! nie zostawie tak tej sprawy zglosze to odpowiedniemu organowi jesli sie otrzymam przesylki do przyszlego tyg to inaczej to zalatwie.
3 / 5
2018-03-16 12:52:22
Longin
zbyt długi czas oczekiwania na zamówiony produkt
4 / 5
2018-03-16 12:01:58
Kacper
Towar z apteki dotarł po 10-ciu dniach.Poza tym nie mam nic do dodania,kurier bez zarzutu.
1 / 5
2018-03-16 11:26:26
Emilia
Czekam i czekam!! Gdzie moje zamowienie
1 / 5
2018-03-08 10:34:06
Aleksandra
Złożyłam zamówienie 1.03.2018 które zostało przyjęte do realizacji.Dzisiaj jest 8.03. i nie mam żadnej wiadomości czy będzie zrealiwane czy nie chociaż z informacji wynika że produkt jest dostępny.
1 / 5
2018-03-07 11:55:23
Gustawa
Zamówiłam towar 7 dni temu, próbuję się bezskutecznie do nich dodzwonić i ani nie mam leków ani kontkatu ze sprzedawcą. Informacji o statusie zamówienia poza tym, że zostało przyjęte też nie otrzymuję. Jestem niezadowolna z obsługi.
5 / 5
2018-02-26 13:09:05
Ewelina
Wszystko ok, szybka wysyłka, gratisy od sklepu, śledzenie przesyłki.
5 / 5
2018-02-23 16:06:35
Liliana
Wszystko zostało zrealizowane poprawnie.
5 / 5
2018-02-21 18:58:18
Katarzyna
Rzetelna firma, bardzo dobra obsługa, goraco polecam
1 / 5
2018-02-20 18:50:29
Sandra
Bardzo długo trzeba czekać za przesyłką!
1 / 5
2018-02-20 12:42:21
Róża
Strasznie się zawiodłem, czekam na paczkę kolejny tydzień i dalej nic
5 / 5
2018-02-14 17:18:03
Emilia
WIĘKSZOSC OCZEKIWAN SPELNIONA.KONTAKT DOBRY.SZYBKIE WYJASNIENIE SPRAWY I SZYBKA WYSYLKA.POLECAM
5 / 5
2018-02-09 11:31:08
Dalia
wszystko przebiegło pomyślnie, jestem zadowolona
1 / 5
2018-02-05 12:49:11
Bogusław
Zlozylam zamowienie 23/01/18 zaplacilam karta i cisza ...zadnej odpowiedzi w kwesti dostarczenia zamowienia i terminu
4 / 5
2018-01-30 17:42:02
Cecyl
Szału nie ma jesli chodzi o obsługę. Na towar długo czekam, brak informacji na temat braku towaru, nie odpisują na e-maile ...
1 / 5
2018-01-22 10:05:39
Krzysztof
drugi raz otrzymuje prośbę o nadanie opinii a nadal czekam od ponad tygodnia na przesyłkę .
3 / 5
2018-01-20 17:37:58
Emanuel
zamówienie dotarło do mnie po 14 dniach
5 / 5
2018-01-05 12:44:24
Wanda
Super obsługa i jakość produktów :)
3 / 5
2018-01-03 21:13:11
Wiktor
Nie dostałem zamówionego towaru.
5 / 5
2017-12-28 14:32:38
Wanda
Sklep jest w porządku. Dobrze zapakowane produkty, Otrzymałam próbki.
5 / 5
2017-12-27 21:35:16
Joachim
witam , towar zamowiony przez strone sklepu w 2 dni kurier byl z przesyłka wiec super - wszystko sie zgadzalo wiec polecam bardzo !!!!
4 / 5
2017-12-27 06:10:32
Agnieszka
Zbyt długi okres dostarczenia, doszło dopiero ponad po tygodniu
3 / 5
2017-12-26 08:41:54
Henryk
Zerowa możliwość kontaktu ze sklepem. Zarówno poprzez e-mail jak i telefon.
5 / 5
2017-12-18 18:24:00
Dominik
Bardzo polecam. Zamowione leki otrzymalam juz nastepnego dnia. Wszystko bardzo dobrze zapakowane i zgodne z opisem.
1 / 5
2017-12-11 17:49:52
Bronisław
Niech ktoś mi powie, ta strona w ogóle jest prawdziwą stroną ? Kilkadziesiąt opinii o tym że nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, tak również jest w moim przypadku. Od momentu zamówienia paczki mija 2 tydzień, zero odzewu, dzwoniłem , pisałem, nic. Wyglądają jak oszuści ale gdyby tak było to jakim cudem ta strona nadal by istniała ? Jeszcze w moim przypadku zamówiłem produkt, który jest mi potrzebny do utrzymania mojego zdrowia, także super będę chory na święta dzięki wspaniałemu abc-zdrowie :) Od użytkowników którzy tu kupowali, ktoś z was próbował zgłosić stronę do odpowiednich organów ? Bo u mnie leci 2 tydzień, ale czytam opinie że u niektórych to sie toczy kilka miesięcy...
1 / 5
2017-12-11 14:14:13
Igor
Brak kontaktu ze sprzedającym zarówno mailowo jak i telefonicznie.
5 / 5
2017-12-04 17:13:09
Natalia
Zamówienie zostało bardzo dobrze przygotowane i wszystko było zorganizowane fantastycznie szybko. Najwyższa nota.
1 / 5
2017-12-04 13:06:25
Antoni
jedna informacja o przesyłce, żadnej odpowiedzi na meila, telefon milczy. Mija tydzień a ja dalej nie wiem, co z moją zamowieniem.
5 / 5
2017-11-30 14:48:13
Bogdana
Zakupy bezproblemowe, wszystko w porządku!
3 / 5
2017-11-26 14:22:54
Aniela
Długo czekałam na dostawę. Obiecano wysyłkę w przeciągu 24godzin a trwało to kilka dni.
5 / 5
2017-11-22 18:12:36
Faustyna
Dość szybko i sprawnie.W niedzielę wieczorem złożone zamówienie, a w środę po południu otrzymane.
5 / 5
2017-11-14 16:02:45
Apoloniusz
Polecam zakupy w abc-zdrowie.com. Profesjonalna obsługa, kontakt z klientem - sprawnie odpowiadają na wszelkie pytania dotyczące kupowanych produktów.
4 / 5
2017-10-19 12:51:42
Rudolf
Cóż, niespotykanie długie oczekiwanie na realizację, którego nie usprawiedliwia niewielka wartość zamówienia (<100zł)
1 / 5
2017-10-11 10:35:42
Leon
Zamówiłem towar i zapłaciłem za niego 20.09.17. Minęły już trzy tygodnie a zamówienie nie zostało zrealizowane. Firma nie odpowiada na maile, telefoniczny kontakt też jest niemożliwy. Firma też nie zwróciła pieniędzy. Bardzo odradzam tak nierzetelną firmę i zachęcam do korzystanie z ofert innych sklepów internetowych, oferujących podobne artykuły a działających bardzo sprawnie.
5 / 5
2017-10-02 07:47:08
Roman
polecam, wszystko tak jak w opisie.
1 / 5
2017-09-26 11:24:24
Patrycja
31 marca zrobiłam zamówienie na 150 zł, w maju przypomniałam sobie o przesyłce i po napisaniu maila do sklepu nie było żadnego odzewu. Pod koniec maja zmieniłam status zamówienie na zwrot środków. Dzisiaj mamy 26 września i w dalszym ciągu nie dostałam zwrotu środków a na maile nikt nie odpowiada. Nie polecam!!
5 / 5
2017-09-25 23:50:20
Celina
Świetny kontakt i super kremy.Polecam
4 / 5
2017-09-22 22:42:52
Pola
Na przesyłkę czekałam przeszło 3 tygodnie. Następnym razem dwa razy się zastanowię zanim zrobię tam zakupy.
5 / 5
2017-09-19 00:52:45
Ferdynand
Duzy wybor. Przystepne ceny. Szybko.
1 / 5
2017-09-18 13:03:33
Nastazja
W dniu 10 sierpnia złożyłam i opłaciłam zamówienie na blisko 100 zł. Po kilku dniach otrzymałam telefon, że nie mają jednego z zamówionych towarów. Zdecydowałam, że zaczekam - była mowa o 1,5 tygodniu. Dzisiaj jest 18 września i nie otrzymałam ani towaru ani żadnej odpowiedzi na moje maile i Smsy. Również jak dotąd prośba o interwencję Ceneo.pl nie przyniosła żadnego skutku. Zdecydowanie NIE POLECAM
2 / 5
2017-09-18 12:31:47
Natalia
W dniu 23 sierpnia 2017 r. złożyłam zamówienie i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówionego towaru. Telefon nie odpowiada, na wiadomości nikt nie odpisuje, chyba nie mam już szans na odzyskanie towaru bądź też pieniędzy. Tak nie powinno się traktować klientów.
5 / 5
2017-08-24 14:13:23
Alfred
Bardzo udane zakupy, konkurencyjne ceny.
4 / 5
2017-08-16 11:14:59
Oksana
Lek dostarczono, czekałam troszkę, ale cóz tak bywa, ogólnie dobrze.
5 / 5
2017-07-29 20:16:26
Wiktoria
Jestem w pelni zadawolona z zakupow
3 / 5
2017-07-22 11:38:02
Marta
Często kupuję w sklepach internetowych,i zasadniczo po wpłacie otrzymuję przesyłki na drugi dzień lub po dwóch dniach.Wpłaciłam szybkim przelewem 15.07 ,dzisiaj jest 22.07 i jeszcze przesyłki nie otrzymałam.Podsumowanie opinii zostawiam czytającym.
5 / 5
2017-07-21 18:31:56
Włodzimierz
Jestem bardzo zadowolona ze znalezienia takiego sklepu w internecie.
5 / 5
2017-07-14 10:07:25
Teresa
Wszystko przebiegło prawidłowo..Obsługa bardzo miła.
5 / 5
2017-07-13 10:28:17
Aga
Świetny produkt i bardzo sprawna obsługa , jestem bardzo zadowolona i z pewnością skorzystam ponownie
5 / 5
2017-07-08 09:48:05
Herbert
Znakomity produkt w zanakomitej cenie, bezplatna dostawa
5 / 5
2017-07-07 13:11:58
Krystyna
Jestem bardzo zadowolona z ogólnej obsługi polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2017-06-21 12:39:28
Ryszard
bardzo dobra dla stałych klientów wysyłka powinna być gratis
4 / 5
2017-06-08 11:13:32
Cecylia
prawnie zredalizowano zamówienie na dostępny towar.
5 / 5
2017-06-08 08:42:27
Bernardeta
Sklep, zamiast przez poczte wyslal towar kurierem bez doplaty z mojej strony, oby tak dalej, polecam
5 / 5
2017-06-03 20:12:24
Amelia
polecam ! szybko.sprawnie,jestem b.zadowolona.
5 / 5
2017-05-31 20:33:13
Dymitr
Bardzo rzetelny sklep, natychmiastowa wysyłka, polecam
5 / 5
2017-05-29 10:36:07
Milena
Szybko i zgodnie z regulaminem
1 / 5
2017-05-21 21:17:34
Alberta
Po dwóch tygodniach od zamówienia, otrzymałam informację, że zamówionych przeze mnie produktów nie ma już w ofercie. Poza tym, pierwszy raz przy zamawianiu przez internet pojawiło mi się ostrzeżenie o braku ochrony i zagrożeniu moich danych. Zwrot środków nastąpił bez problemu.
1 / 5
2017-05-16 14:43:45
Ryszard
Brak kompetencji ,bo jak to nazwać że sklep informuje mnie ,po moim zapytaniu o dostawę towaru, że nie ma go na stanie bo już dawno nie współpracują z importerem. Od zamówienia i zapłacenia minęło 12 dni mimo , że miałem informację na poczcie e ,że zamówienie jest w realizacji .Zamawiając dokonałem przedpłatę w wysokości 191 zł.W informacji było ,że towar jest na stanie.
1 / 5
2017-05-08 13:26:34
Lucjan
ABSOLUTNY SKANDAL!!! Zamówienie złożyłem dokładnie miesiąc temu. Przelew zrobiłem tego samego dnia. Zamówienie otrzymało status "do realizacji" z adnotacją "zapłacono". Od tej pory nic się nie zmienia. Pracownicy sklepu nie odbierają telefonów (włącza się tylko automatyczna sekretarka) - próbowałem już chyba 20 razy. Na maile też nie raczą odpisywać. Bez względu na finał całej sprawy - KATEGORYCZNIE ODRADZAM - chyba że ktoś ma nerwy ze stali. Jeśli zaś - to do wiadomości sklepu - nic się w najbliższym czasie nie zmieni, poproszę o pomoc Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej w Katowicach.
1 / 5
2017-05-01 20:34:02
Ireneusz
Porażka, chyba nie wiedzą kto ich utrzymuje. Tak, to klienci dają wam możliwość zarobku, więc odrobina starania o klienta nie zaszkodzi.
1 / 5
2017-04-28 14:31:11
Urszula
Fatalna komunikacja ze sklepem. Właśnie napisałam kolejnego maila, ale tym razem z rezygnacja z zamówienia. Dziś mija 16 dni, a sklep ani słowa. Kontakt telefoniczny to poprostu nagranie się na "sekretarkę". A podobno personel kompetentny i profesjonalny. Bzdura.
5 / 5
2017-03-24 18:15:26
Małgorzata
Błyskawiczna transakcja, szybka wysyłka. Polecam!
1 / 5
2017-03-23 21:28:38
Anita
Trzymajcie się od tego sklepu z daleka!
1 / 5
2017-03-16 13:12:42
Damian
Towar nie został mi nadal dostarczony a minęły już ponad dwa tygodnie od wpłaty pieniędzy.
1 / 5
2017-03-12 00:50:49
Daria
Zero zainteresowania klientem oraz brak możliwości rozmowy telefonicznej
1 / 5
2017-03-09 13:34:56
Żaneta
Badziewie , totalnie olewa klientów. Nie polecam nigdy tam już nic nie zamówię . Omijać z dala !!!!
5 / 5
2017-02-21 16:22:48
Nastazja
Towar zgodny z zamówienie. Szybka realizacja zamówienia
3 / 5
2017-02-20 21:04:07
Sofia
Sklep nie posiadał na stanie wszystkich zamówionych produktów, chociaż ich dostępność wyświetlała się podczas robienia zakupów. Jednak bez problemu otrzymałam zwrot pieniędzy.
5 / 5
2017-02-20 20:53:42
Malwina
Jestem bardzo zadowolona z transakcji, zdecydowanie polecam ten sklep!
1 / 5
2017-02-01 13:34:24
Bernadeta
Po ponad tygodniu od zamówienia, sklep poinformował mnie o braku na stanie zamówionego balsamu.
1 / 5
2017-01-23 19:29:33
Bogusław
Brak kontaktu, niedotrzymanie terminu realizacji zamowienia, pieniadze owszem chetnie kasuja, ale ani towaru ani informacji. Telefoniczny kontakt niemozliwy, brak reakcji czy odpowiedz zwrotnej Nigdy wiecej!
4 / 5
2016-12-08 17:47:02
Weronika
Po pierwszym zamówieniu bez zarzutu.
1 / 5
2016-12-04 21:12:20
Aniela
Sklep nie spełnił moich oczekiwań. Zamówienie zostało anulowane przez Sprzedawcę, pomimo tego że internetowa obcja zakupu wybranego produktu była dostępna bez jakichkolwiek ograniczeń. Do tego przedłuża się termin oczekiwania zwrotu wpłaconych środków pieniężnych za "zakupiony towar".
5 / 5
2016-12-04 13:47:45
Dorota
Całkowicie spełnia moje oczekiwania. Polecam
5 / 5
2016-12-04 13:47:45
Paweł
Całkowicie spełnia moje oczekiwania. Polecam
5 / 5
2016-11-27 17:37:12
Antonina
bardzo sprawnie i szybko polecam.....
1 / 5
2016-11-09 09:00:32
Ida
Dostałam ankietę do wypełnienia odnośnie mojego zamówienia, skoro mam to zrobić to proszę bardzo. Zamówienie złożone i opłacone 26.10.2016r. do dnia dzisiejszego 09.11.2016 nie otrzymałam żadnego towaru, na maile nikt nie odpowiedział, telefonu nikt nie odebrał. Czekam dalej !!!!
5 / 5
2016-11-02 12:53:07
Julita
Jestem bardzo zadowolona. Uważam, że pozytywne rozwiązanie problemu( a to zdarza się wszędzie gdzie ludzie pracują w kontakcie z drugim człowiekiem) jest najwyższym stopniem profesjonalizmu. Właśnie na taki mogłam liczyć. Dziękuję bardzo i pozdrawiam Izabella Sarba
5 / 5
2016-10-31 22:24:29
Eugenia
Sklep, który będę polecał innym w przyszłości.
5 / 5
2016-10-29 22:58:12
Liza
W przyszłości bedę korzystał z ich usług
1 / 5
2016-10-28 18:09:54
Jerzy
Sklep wystawił na sprzedaż towar, którego w rzeczywistości nie posiadał. Po kilku dniach, przyznano sie do tego i pieniądze zwrócono, ale czas zmarnowany.
5 / 5
2016-10-21 14:38:42
Radomir
Przesylka więcej niż błyskawiczna. Dobry kontakt z obsluga sklepu. Polecam.
5 / 5
2016-10-19 08:23:50
Sergiusz
Szybka realizacja, atrakcyjna cena
1 / 5
2016-10-18 22:18:23
Leon
Przysłano mi inny towar niż zamawiałam, inny niż w opisie i na zdjęciu. Jestem rozczarowana
1 / 5
2016-09-30 08:37:31
Eugeniusz
ze sklepu otrzymałem telefon, że nie ma towaru. Zapytali się czy nie zaczekam na zamówienie 2 tygodnie. W sumie brak towaru już 6 tygodni ? Nic bez tel. ani paczki
3 / 5
2016-09-29 12:18:37
Jarosław
Do załogi sklepu musi dotrzeć, że nie wolno oferować towaru jeśli nie mają go w swoim magazynie lub lub przynajmniej pewnej szybkiej poddostawy.
4 / 5
2016-09-28 12:42:56
Dominik
Po z złożeniu zamówienia kontakt ze sklepem zerowy , po wysłaniu potwierdzenia dokonania przez mnie przelewu , realizacja zamówienia ruszyła
5 / 5
2016-09-15 21:06:41
Lucjan
Wszystko OK. Pełna profesja. Polecam

Rzetelne opinie o abc-zdrowie.com