Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABCAV.pl

ABCAV.pl Opinie 4.8 (98)

Promienista 85
60-141
Poznań
616627716
opinie ABCAV.pl
speedtest
4.8
98
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-02 17:57:24
Gerard
No nie jest to sieciówka - tutaj jest czas na wszystko. Chłopaki działają w mega dobrej atmosferze. Skorzystałem z ich wiedzy, określiłem swoje preferencje co do muzyki i tego czego oczekuje od dźwięku i dostałem to czego chciałem, strzał w dziesiątkę. Bardzo dobrze wydane pieniądze. Polecam wszystkim, na rynku można się przykryć sprzętem _ warto skorzystać z profesjonalnego doradztwa i dobrych cen. Polecam wszystkim zagubionym ;]
5 / 5
2019-11-14 12:11:50
Konrad
POLECAM z całego serca ten sklep. W mojej sytuacji wyglądało to tak że z powodu błędu producenta nie mogłem ototrzymać w krótkim czasie wybranego zestawu kolumn. Firma poleciła mi lepszy zestaw do KD oraz dała rabat 35% co w przypadku tego zestawu wyniosło równo 1000 zł (STX Quant 300 7.0). Po otrzymaniu przez sklep od producenta przesyłki miałem ją na drugi dzień w domu. Kolumny na razie tylio wstępnie sprawdzone, prezentują się super.
2 / 5
2019-03-20 10:44:30
Konstancja
Totalny chaos nie wiedza co maja
5 / 5
2018-12-20 13:46:04
Jerzy
Rewelacja! Poniżej 24h solidnie zapakowana przesyłka w rękach kuriera zjawiła się pod moimi drzwiami. Doradztwo i szczere chęci sprzedawcy bardzo ułatwiły podjęcie decyzji. Dziękuję
5 / 5
2018-11-09 20:07:35
Aga
Bardzo szybka realizacja zamowienia , Zamowiony sprzet zgodnie z oczekiwaniami do tego w bardzo fajnej cenie , badzo dokladnie zabezpieczony przed uszkocdzeniem w czasie transportu za co wielki szacun. Goraco polecam .
5 / 5
2017-09-04 22:43:46
Klemens
Dobra, profesjonalna obsługa. Tka powinien wyglądac kontakt z każdym sklepem.
5 / 5
2017-03-01 10:03:18
Paweł
Wyśmienita obsługa. Fachowo, sprawnie, przyjemnie.
5 / 5
2016-03-24 13:53:12
Eugeniusz
Zamawiałem wczesnym popołudniem z Poznania, a następnego dnia przed południem kurier dzwoni do drzwi w Krakowie. Trzeba więcej???
5 / 5
2016-02-18 10:23:35
Aga
Wszystko w idealnym porządku.
5 / 5
2016-01-27 14:03:59
Diana
Polecam zakupy w sklepie. Dobry kontakt z klientem. Fachowa pomoc i porada.
5 / 5
2015-07-24 10:39:35
Donata
Moja opinia o sklepie jest bardzo pozytywna. Pracownik na bieżąco kontaktował się ze mną mailowo i udzielił mi wszelkiej pomocy potrzebnej w sfinalizowaniu zakupu.
5 / 5
2015-05-25 09:51:57
Bronisław
Wszystko jak w największym porządku .super sklep... A subwoofer jbl es 250 pw po poprostu potwor trzęsie calym salonem!!!
5 / 5
2015-03-20 13:32:06
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzedający mają bardzo dobry kontakt z klientem. Polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2015-01-30 16:07:29
Paula
super obsługa wszystko na najwyższym poziomie śmiało mogę polecić
5 / 5
2015-01-21 10:27:36
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-13 21:24:59
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-15 21:36:37
Aniela
Transakcja przebiegła prawidłowo.
5 / 5
2014-09-25 16:24:45
Jarosław
Napiszę w podpunktach, by było to bardziej czytelne 1. Komunikacja z klientem: Rzetelne podejście do kupującego, miła obsługa, cierpliwa. Sprzedającemu dużo marudziłem, dużo się radziłem, wszelkie moje obawy, oraz problem z podłączeniem wysłuchiwali i rozwiązywali. Warto wspomnieć że bez żadnego problemu otrzymałem dogodny mi rabacik. Jestem bardzo miło zaskoczony podejściem. 2.Czas realizacji zamówienia: Trwało to krótko, przyszykowali sprzęt w ciągu jednego, dwóch dnia, następnie dostałem informację że paczka została nadana, trzy-cztery dni później otrzymałem paczkę, przy tak dużym zamówieniu, myślałem że zajmie to o wiele dłużej. Oczywiście przesyłka była darmowa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Zanim zakupiłem owy sprzęt, zapoznałem się z innymi ofertami, oraz śledziłem tematy na forum. Nie wciskają żadnego chłamu i szczerze podchodzą do rzeczy. Za to wielki plus. Pozdrawiam
5 / 5
2014-06-05 19:52:46
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówienie zrealizowane szybciutko, choć trochę się bałem bo w internecie są większe i bardziej znane sklepy, o tym wcześniej nie słyszałem, jednak cena mnie skusiła i dobrze się stało. Polecam, zwłaszcza ze względu na darmowe paczkomaty.
5 / 5
2014-04-08 09:19:30
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-04 19:09:13
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 12:00:59
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybko, sprawnie, fachowo.
5 / 5
2014-03-23 08:32:07
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 20:45:57
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 23:26:11
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-19 12:27:45
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 20:42:39
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie.Dobry kontakt ze sklepem.Monitoring przesyłki.Polecam.
4 / 5
2014-03-05 09:16:31
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 22:20:46
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 08:53:23
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 22:20:40
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 07:30:08
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie.Bardzo dobra komunikacja ze sklepem.Towar dostarczono bardzo szybko.Pełen profesjonalizm.Polecam sklep.
4 / 5
2014-02-26 17:26:49
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 12:51:21
Konstanty
Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt telefoniczny i fachowa pomoc przy zakupie, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 00:33:45
Liwia
Sprzedawca godny 100% zaufania! Najwyzszy profesjonalizm w kazdym calu! Co wiecej, otrzymalem oferte pierwotnie i mialem kupic sprzet poza granicami PL bowiem koszty przesyki byly znacznie nizsze, kiedy poinformowalem o tym fakcie po kilku minutach otrzymalem oferte NIE DO PRZEBICIA I BARDZO ATRAKCYJNA! Niesamowicie profesjonalne podejscie, perfekcyjny i blyskawiczny kontakt ze strony sprzedawcy na wszelkie pytania. Z pewnoscia dokonam jeszcze kolenych zakupow w abcav.pl!
5 / 5
2014-02-08 19:56:02
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 22:59:55
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 12:03:30
Teodor
Dobry kontakt, miła i pomocna obsługa. Polecam.
5 / 5
2014-01-23 08:46:25
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 21:25:00
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 20:00:18
Agnieszka
Sklep doskonale funkcjonujący. Zakupy w abcav.pl to czysta przyjemność. A dostawa nie budzi zastrzeżeń. Gorąco polecam.
5 / 5
2014-01-13 11:05:53
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.
5 / 5
2014-01-11 13:33:57
Klemens
Szybko, sprawnie i rzetelnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 13:21:03
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Czekałem na dostawę trochę dłużej bo chciałem kolumny w kolorze orzech a tych akurat nie mieli o czym sprzedawca bardzo szybko poinformował. Szczerze polecam ten sklep.
5 / 5
2014-01-08 11:41:29
Nina
Zdecydowanie polecam. Sklep służy pomocą, widać że Panowie znają się na tym co sprzedają.
4 / 5
2014-01-07 10:42:31
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 19:05:12
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 11:39:38
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 09:38:50
Luiza
Fachowe doradztwo, idealny kontakt z obsługą sklepu(udzielenie odpowiedzi na każde zadane pytanie, możliwość negocjacji cen oraz bardzo szybka przesyłka to cechy, które sprawiły że sklep ABCAV.pl. jest godny polecenia w 100% !!!
5 / 5
2013-12-24 14:00:22
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 12:27:38
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 12:46:05
Cecylia
Profesjonalne podejście do klienta:) Polecam!
1 / 5
2013-12-18 13:07:03
Emanuela
Oferowany towar w sklepie był dostępny tylko na zamowienie brak info przy zamówieniu tragedia nie polecam pieniądze chcą a towar będzie pozniej
5 / 5
2013-12-16 14:17:31
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 09:42:29
Ilona
Polecam sklep, był to mój pierwszy w nim zakup. Wysyłka nastąpiła błyskawicznie, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2013-12-04 12:18:42
January
Kupiłem głośniki 5.0 Jamo 606.( w bardzo dobrej cenie)Odebrałem osobiście.Fachowa pomoc już po zakupie pozwoliła mi bezproblemowo podłączyć sprzęt. Malutkim minusem może być tylko brak możliwości płacenia kartą płatniczą.(w sklepie tylko gotówka) Sklep przy ul.Palacza w Poznaniu mały ale bardzo dobrze wyposażony.Można odsłuchać wybrany sprzęt na miejscu. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2013-11-25 17:34:51
Hubert
Zakupiłem kolumny Indiana Line Tesi 260.Przesyłka ekspresowa profesjonalna obsługa bardzo dobry kontakt.Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.Polecam wszystkim!!!
4 / 5
2013-11-21 18:23:18
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jednakże wysylka towaru przedłużyła się do 48h zamiast obiecanych 24h. Ale poza tym produkt dotarł.
5 / 5
2013-11-12 19:55:14
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 15:49:16
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-11 19:21:54
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 23:04:52
Edyta
Przekonkretna firma, śmiało mogę tylko polecić.
5 / 5
2013-10-24 23:09:47
Walenty
Pojechałem odebrać zamówienie i okazało się że zapomniałem portfela :(. Nie chciałem się już cofać i bez większych nadzieji zapytałem się czy jak zrobię na miejscu przelew to czy wdadzą mi towar. Zgodzili się mimo iż nie byłem w stanie pokazać im raportu z transakcji bo mam konto w innym banku niż sklep. Frontem do klienta.
5 / 5
2013-10-21 16:45:06
Zygfryd
Zostałem fachowo i kulturalnie obsłużony w sklepie. Sam proces zakupu na raty oraz oczekiwanie na zgodę banku, przebiegły ekspresowo. Elastyczne podejście do klienta. Polecam innym osobom ten sklep.
5 / 5
2013-10-21 09:26:42
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-12 19:20:31
Mikołaj
Transakcja Ok. Sprzęt (gramofon)w bardzo atrakcyjnej cenie, mam nadzieję, że będzie działał bez zastrzeżeń. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2013-09-19 10:35:49
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 08:30:05
Żaneta
Podejście do klienta bardzo profesjonalne ! Bardzo rzetelna i miła obsługa klienta. Towar fabrycznie nowy zgodny w pełni z opisem. Przesyłka bardzo szybko nadana. Firma profesjonalna ! Oby tak dalej !
4 / 5
2013-09-11 16:43:12
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-24 22:39:49
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 17:49:51
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam bardzo ten sklep.
5 / 5
2013-07-29 10:13:09
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-17 13:43:19
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-26 11:41:41
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Generalnie jestem zadowolona, tylko jeden drobiazg zepsuł efekt: produkt był bardzo nieestetycznie opakowany - w za duże, brzydkie pudło, wypełnione jakimiś workami z odzysku.
5 / 5
2013-06-06 12:32:00
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-28 14:56:20
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-20 10:25:24
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna dostawa, fachowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2013-04-21 11:42:11
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 14:06:24
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 00:44:51
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo uprzejma i kompetentna obsługa. Polecam bardzo.
5 / 5
2013-04-05 10:16:01
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 09:25:37
Jeremiasz
Szybka dostawa. Dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2013-03-26 12:22:31
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-26 08:25:26
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-06 08:38:41
Malwina
sprzedający zna się na swojej robocie. Jest bardzo miły i sympatyczny.
5 / 5
2013-03-03 17:56:00
Arnold
Po pierwszym zakupie w tym sklepie jestem zadowolony. Produkt zamówiłem, "poczekałem" aż zamówienie będzie gotowe do odbioru i ok. 2 dni później odebrałem towar ze sklepu. Moim zdaniem sklep godny polecenia. :-)
5 / 5
2013-02-28 13:52:57
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-23 18:23:45
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-22 08:28:36
Eligiusz
Świetna komunikacja z obsługą sklepu. Przedmiot bardzo dokładnie i bezpiecznie zapakowany. Większych zastrzeżeń - brak.
5 / 5
2013-01-20 13:02:39
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-12 10:17:53
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-12 09:48:28
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-22 10:30:46
Marlena
Zakupy w sklepie oceniam bardzo dobrze. Możliwość negocjacji ceny (wykorzystana), szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2012-10-18 17:52:13
Maciej
Doskonały kontakt towar dostałem na drugi dzień,mało tego sprzedawca wysłał mi droższy kabel do suba w cenie tego który zamówiłem ale nie było go już na stanie.Fachowe doradztwo pełen profesjonalizm więcej takich sprzedawców!!!
5 / 5
2012-10-02 21:13:36
Bronisław
Transakcja w okazyjnej cenie kontakt ok dostawa tak jak uzgodniono jedyny minus to firma spedycyjna DHL prosiłem o kon . tel. przed dostawą i go nie było dowieziono pod blok i poproszono o przyjście sobie po głośniki 20kg szt. myślałem ze płace za przesyłkę z dostawą do domu a nie pod blok :(
5 / 5
2012-09-26 18:59:00
Grażyna
Kupiłam słuchawki. Miałam bardzo mało czasu na ich kupno - wyjeżdżam. Kontakt mailowy ze sklepem bardzo dobry, skorzystałam z podpowiedzi Sprzedawcy. Błyskawiczna wysyłka, paczka pieczołowicie zabezpieczona. Dziękuję i polecam innym
5 / 5
2012-09-20 18:58:26
Judyta
Niezwykle fachowa, miła i cierpliwa obsługa w sklepie. Nie ma pośpiechu, w każdej chwili można zmienić zdanie i otrzymać fachową, a nie zdawkową informację. Jeśli czegoś nie wiedzą lub jeszcze nie sprawdzili to mówią otwarcie. Jedyny sklep w którym od razu zaproponowano mi jako dowód zakupu fakturę ze względu na większą trwałość mimo, że jestem osobą fizyczną . W samym salonie nawet sprzęt ekspozycyjny jak nowy, fajna atmosfera i naprawdę duży wybór różnorodnych marek AV.
5 / 5
2012-09-19 11:11:47
Paula
Rewelacyjna obsługa, elastyczne podejście do terminu odbioru zamówionego sprzętu, zdecydowanie polecam!

Rzetelne opinie o ABCAV.pl