Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABCdruku.pl

ABCdruku.pl Opinie 5.0 (31)

Westerplatte 17
58-100
Świdnica
606595259
opinie ABCdruku.pl
speedtest
5.0
31
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-01-30 22:52:15
Grzegorz
Polecam wszystkim. Wszystko miło sprawnie i bez zarzutu. Przesyłka i sama wysyłka błyskawiczna!
5 / 5
2018-07-13 22:53:32
Lesław
Wszystko w najlepszym porządku - polecam
5 / 5
2015-01-16 11:57:51
Martyna
Szybka odpowiedź w sprawdzeniu zamówionego zestawu tuszy oraz bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2014-12-05 17:45:54
Irma
Z wielką przyjemnością polecam ten sklep, towar zgodny z opisem dotarł następnego dnia po zamówieni. Polecam
5 / 5
2014-04-17 12:22:28
Kazimiera
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar oryginalny zgodny z opisem, bieżąca informacja na maila o statusie zamówienia, przesyłka wzorowo opakowana. Jednym słowem POLECAM!
5 / 5
2014-02-19 19:40:29
Daniela
Niesamowicie szybka reakcja sklepu, szybka dostawa! Super. Polecam
5 / 5
2014-01-13 11:08:50
Bogdana
Tusze jak najbardziej ok.Polecam ten sklep z czystym sumieniem.
5 / 5
2011-03-06 14:06:11
Malina
Sklep bez problemowy :) Na pewno będę dokonywała tu zakupy.
5 / 5
2011-02-22 13:13:58
Maria
jestem zadowolona z przebiegu zakupu i z dobrej informacji związanej z tym zakupem
5 / 5
2011-02-19 16:45:12
Kacper
Sklep w porządku, komunikacja ze sklepem na dobrym poziomie
5 / 5
2011-02-14 10:17:25
Jadwiga
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Polecam zakupy.
5 / 5
2011-02-03 21:09:05
Ilona
W sklepie kupowałam po raz pierwszy. Towar otrzymałam w umówionym terminie,
5 / 5
2011-02-01 10:07:36
Edward
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamowienia. Polecam !
5 / 5
2011-01-27 10:29:58
Kazimiera
obsługa b.dobra - godny polecenia
5 / 5
2011-01-20 08:10:09
Mariola
Dobry sklep, szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2011-01-13 08:27:27
Edward
Polecam wszystkim zainteresowanym, wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Zakupy szybkie i wygodne (bo bez ruszania się zza biurka :)) Pozdrawiam
5 / 5
2011-01-08 14:37:22
Gracjan
Bardzo doby sklep - polecam każdemu. Miło, fachowo i szybko.
5 / 5
2011-01-07 16:46:18
Albert
Zamówiony towar dotarł do mnie w idealnym stanie i doskonale mi służy ,napewno będę współpracować z tym sklepem.
5 / 5
2011-01-05 15:38:24
Malina
Zdecydowanie POLECAM sklep ABCdruku.pl !!!!
5 / 5
2010-12-23 15:24:43
Dorota
Jestem zadowolony . Sklep jest dynamiczny . Ma co klient chce jeśli chodzi o jakości dóbr ..
5 / 5
2010-12-13 16:36:55
Franciszka
Realizacja szybka. Informacja na bieżąco o statusie zamówienia. Polecam.
5 / 5
2010-12-13 14:53:39
Alberta
Polecam, szybko , tanio , profesjonalnie
5 / 5
2010-12-13 13:05:35
Mateusz
Sklep oceniam pozytywnie. Nie mam większym zastrzeżeń. Polecam!
5 / 5
2010-12-13 12:52:18
Kinga
bardzo dobra obsługa, szybka komunikacja. Polecam wszystkim!
5 / 5
2010-12-07 12:35:00
Roksana
Swietnie,szybko,sympatycznie,profesjonalnie,gorąco polecam
5 / 5
2010-12-05 20:26:22
Kinga
ekspresowa wysyłka, gorąco polecam ten sklep!
5 / 5
2010-12-03 08:34:20
Dawid
Myślę, że to był dobry wybór tego sklepu, bardzo miła i szybka obsługa polecam go wszystkim !!!!!!
5 / 5
2010-11-20 17:49:48
Remigiusz
Bardzo dobry kontakt ,profesjonalna obsługa, bardzo polecam.
5 / 5
2010-11-19 15:07:47
Monika
Bardzo profesjonalne podejście, otrzymałam kilka maili potwierdzających każdą zmianę mojegfo statusu, również sprzedawca zadzwonił by upewnić się czy towar dotarł na czas i czy nie był uszkodzony. Gorąco polecam Introligatornia "Yvonne".
5 / 5
2010-11-12 08:34:39
Maksymilian
Gorąco polecam,szybko,sprawnie
5 / 5
2010-10-31 16:15:13
Mieczysława
Bardzo dobry jakościowo towar w korzystnej cenie oraz szybka realizacja zamówienia. polecam!

Rzetelne opinie o ABCdruku.pl