Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję www.abcdziecko.pl

Www.abcdziecko.pl Opinie 4.3 (149)

Warszawska 167/K2
05-520
Konstancin Jeziorna
022 6482535
opinie Www.abcdziecko.pl
speedtest
4.3
149
Opinii

Dobrze

1 / 5
2014-04-15 21:28:32
Ada
Kompletnie nie polecam i przestrzegam wszystkich. Zamówiłam, zapłaciłam, towar nigdy nie dotarł. Pieniądze odzyskałam po kilku miesiącach - sądownie. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!
1 / 5
2014-04-03 20:50:15
Pola
Zostałam przez ten sklep okradziona na 450 zł.
1 / 5
2013-12-20 12:15:10
Jacek
ZAMÓWIŁEM HUŚTAWKĘ KTÓRĄ MIELI DOSTĘPNĄ NA STRONIE. ZAMÓWIENIA DOKONAŁEM 15 I ZAPŁACIŁEM ZA DOSTARCZENIE KURIEREM. DO TEJ PORY BRAK HUŚTAWKI ORAZ JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZI NA MOJE MAILE CZY TELEFONY. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE. DZISIAJ WYBIERAM SIĘ OSOBIŚCIE DO KONSTANCINA PONIEWAŻ BLISKO MIESZKAM, ALE JUŻ CZYTAŁEM, ŻE NIE MA TAKIEGO ADRESU... JAK NIE BĘDZIE FIRMY POD PODANYM ADRESEM ORAZ NIE OTRZYMAM PRZESYŁKI TO SPRAWA W PONIEDZIAŁEK 23 GRUDNIA TRAFI NA POLICJĘ.
1 / 5
2013-11-26 22:32:07
Jerzy
Zamówiony towar - krzesło do biurka Kettler - zapłacony z góry i nigdy nie dostarczony, sprawa już trwa około 3 miesięcy. Nie odbierają telefonów, ani odpowiedzi na maile, ale cały czas działają - m.in. na facebooku ze swoim sklepem abcdziecko.pl i po moich negatywnych komentarzach cwaniaczki wyłaczyli funkcję komentowania. uaktualniają swoje oferty tam cały czas.
1 / 5
2013-10-25 10:41:37
Sara
NIESTETY PO REGULAMINOWYM ZWROCIE TOWARU NIE OTRZYMAŁAM ZWROTU PIENIĘDZY. Zakup we wrześniu przez allegro FOTELIK KOSZTOWAŁ 899ZŁ
5 / 5
2013-10-21 13:30:40
Natasza
Zamówiłam dywan dla dziecka HELLO KITTY 140x200, produkt odebrałam bezpośrednio w Konstancinie, obsługa bardzo miła, dywan dobrej jakości, córka zachwycona. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 18:05:49
Stefania
Zakupiłam krzesełko do karmienia Chicco, przesyłka dotarła sprawnie, produkt super. Polecam!
5 / 5
2013-10-09 17:18:23
Kazimierz
Zamowilem wozek dla mojej coreczki, zamówienie złożyłem online, pózniej sklep kontaktował sie ze mną mailowo informując o terminie realizacji zamówienia. Przesylka dotarla z jednodniowym opóźnieniem, ale dobrze zapakowana i zgodna z opisem.
5 / 5
2013-10-09 17:18:23
Jerzy
Zamowilem wozek dla mojej coreczki, zamówienie złożyłem online, pózniej sklep kontaktował sie ze mną mailowo informując o terminie realizacji zamówienia. Przesylka dotarla z jednodniowym opóźnieniem, ale dobrze zapakowana i zgodna z opisem.
1 / 5
2013-09-30 16:30:46
Sławomir
Zakupilem przez allegro fotelik z baza dla dziecka za 759 zł, bylo to 12.09 nie ma ani fotelika ani pieniedzy. Zero kontaktu ze sprzedajacym . Telefon milczy a adres jest fałszywy gdyz to sprawdzilem, w konstancinie nie ma takiego adresu wiec ostrzegam wszystkich ze to jest jakis [...] ktory na artykułach dzieciecych sie dorabia kosztem innych .. Sprawe zgłosiłem policji i allegro wiec mam nadzieje ze odzyskam pieniadze bo fotelik dla dziecka to podstawa a jestesmy z zona teraz w kropce..
1 / 5
2013-09-17 15:05:27
Eliza
Nie mają artykułów widniejących na stronie internetowej i nawet nie raczą powiadomić.Nie odbierają telefonów a na zwrot pieniędzy za anulowane zamówienie czekam 2 miesiące. Banda [...] i tyle.
5 / 5
2013-09-14 14:19:00
Henryka
Realizacja zamówienia dobra pod względem jakości jak i terminu. Dostarczony artykuł zgodny z opisem na stronie sklepu.
3 / 5
2013-09-14 09:52:59
Roma
Sprzedawca godny polecenia, dobry kontakt (mailowy), zakup zgodny z opisem, czas realizacji odpowiada wcześniejszym ustaleniom.
1 / 5
2013-09-11 11:40:48
Donata
Kupiłam lampkę, która widniała w sklepie jako dostępna z dostawą do 3 dni roboczych. Zapłaciłam z góry. Po 3 dniach, gdy lampki dalej nie było, próbowałam się dodzwonić do sklepu aby wyjaśnić brak przesyłki - oczywiście nikt nie odbierał. W końcu dostałam odpowiedź na maila - okazało się, że lampki nie ma na stanie. Gdybym się sama nie upomniała o informację to nikt by mi jej nie udzielił! Dodam jeszcze, że nikt nawet nie przeprosił za zaistniałą sytuację. Zażądałam zwrotu wpłaconych pieniędzy (było to 30.08), po 2 dniach dostałam @, że zamówienie zostało anulowane. Po kolejnych 3 dniach zapytałam, kiedy w końcu otrzymam przelew. Odpisali, że przelew wyszedł 6.09 (w piątek). Dziś mamy 11.09 a przelew nadal nie dotarł...... podsumowując: ZERO PROFESJONALIZMU, ZERO WIEDZY O STANDARDACH OBSŁUGI KLIENTA, WYMIGUJĄ SIĘ OD ZWROTU WPŁACONEJ KWOTY
1 / 5
2013-08-30 12:54:22
Aldona
Zakupiłam fotelik rowerowy Hamax Siesta. Po kilku miesiącach uszkodził się element podpórki pod stopę. Przesłałam prośbę o wymianę podpórki w ramach gwarancji. Sklep skontaktował sie z serwisem, który odrzucił reklamację (skontaktowanie się z serwisem zajęło im to 2 tygodnie i wymagało kilku monitów z mojej strony). Zaproponowano mi zakup nowej podpórki. Niezwłocznie potwierdziłam zakup i wysłałam kwotę, którą podano mi mailem. To było 2 tygodnie temu. Od tamtej pory kontakt ze sklepem zerowy. Nie odbierają telefonu, nie odpowiadają na maile, również nie odpowiedzieli na kontakt poprzez facebook. Łącznie temat ciągnie się już miesiąc, a ja nie mogę korzystać z fotelika. Wrażenia mam fatalne i sugeruję omijać ten sklep szerokim łukiem.
1 / 5
2013-08-26 15:26:50
Joanna
Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie! Zamowienie ktore mialobyc zrealizowanie w 2-3 dni zajelo okolo 2 tygodnie ( i to po mojej wielokrotnej interwencji). Jakby tego malo firma przeslala tylko jeden z 3 zamowionych przedmiotow! Obiecala doslac pozostale w przeciagu dwuch dni, niestety po ponad tygodniowym oczekiwaniu na paczke okazalo sie ze po raz kolejny sklep niezrealizowal zamowienia. Poprosilam o zwrot pieniedzy za rzeczy ktorych nigdy nie wyslali. Czekam juz ponad tydzien, kontakt ze sklepem urwal sie calkowicie. Nikt nie odpowaida na maile , nikt nie odbiera telefonu. Obawiam sie ze sprawa zakonczy sie na policji.
5 / 5
2013-05-24 20:52:07
Walenty
Transakcja na najwyższym poziomie, bezproblemowo i szybko.
1 / 5
2013-05-24 00:38:26
Irena
Absolutnie odradzam! Towar mimo zapewnienia na stronie, iż jest dostępny w ciągu trzech dni, nie był dostępny w magazynie. Po moim kontakcie ze sklepem dowiedziałam się, iż sprzedający będzie go dopiero sprowadzał.Okazało się,że u importera towar również nie jest dostępny zaproponowano mi inna dostawkę - surfer do wózka, nie byłam zainteresowana i zażądałam zwrotu pieniędzy. zwrot nastąpił po 9 dniach 3 mailach i kilku telefonach!!!!
1 / 5
2013-05-24 00:38:26
Oliwia
Absolutnie odradzam! Towar mimo zapewnienia na stronie, iż jest dostępny w ciągu trzech dni, nie był dostępny w magazynie. Po moim kontakcie ze sklepem dowiedziałam się, iż sprzedający będzie go dopiero sprowadzał.Okazało się,że u importera towar również nie jest dostępny zaproponowano mi inna dostawkę - surfer do wózka, nie byłam zainteresowana i zażądałam zwrotu pieniędzy. zwrot nastąpił po 9 dniach 3 mailach i kilku telefonach!!!!
1 / 5
2013-05-24 00:38:26
Wioletta
Absolutnie odradzam! Towar mimo zapewnienia na stronie, iż jest dostępny w ciągu trzech dni, nie był dostępny w magazynie. Po moim kontakcie ze sklepem dowiedziałam się, iż sprzedający będzie go dopiero sprowadzał.Okazało się,że u importera towar również nie jest dostępny zaproponowano mi inna dostawkę - surfer do wózka, nie byłam zainteresowana i zażądałam zwrotu pieniędzy. zwrot nastąpił po 9 dniach 3 mailach i kilku telefonach!!!!
5 / 5
2013-05-06 11:45:56
Apolonia
Szybki kontakt ze strony Sprzedającego, elastyczni i skuteczni.
5 / 5
2013-04-27 08:01:51
Klaudiusz
Kupiłem bardzo porządny fotelik samochodowy Baby Safe Sport VIP w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
1 / 5
2013-04-25 09:57:16
Teresa
Zamówiłam u nich wózek Maclarena XT i go nie otrzymałam pisali, że niby wyślą mi z nowej kolekcji i tak przeciągali,że po 5tyg ani wózka ani kasy.Zrezygnowałam z zakupu anulowali go ale przelewu do tej pory nie otrzymałam, jak cudem dodzwoniłam się to powiedzieli, że na drugi dzień dostanę ale oczywiście nie dostałam.Nie odbierają telefonu, zero konatktu. Nie polecam szkoda nerwów,klienta mają gdzieś.
5 / 5
2013-04-25 01:53:55
Witold
Rewelacyjna obsługa! Po pierwsze profesjonalna porada - naprawdę miałem wrażenie, że rozmawiam z kimś kto jet kompetentny, wie co sprzedaje i na dodatek to lubi! Potrzebowałem fotelik z przedziału 15-36 kg po długiej konsultacji wybór padł na Recaro Monza Nova Seatfixa 2013. Zona niestety zażyczyła sobie kolor, którego nie ma w ciągłej sprzedaży (mocca) - szukałem w innych sklepach - zawsze słyszałem to samo czas oczekiwania co najmniej 3-4 dni... Raz kolejny zadzwoniłem do abcdziecko.pl (środa 17.04) z pytaniem czy uda się ten kolor sprowadzić na piątek (19.04 - wyjazd na urlop), 20 minut później otrzymałem info, że mimo iż brak go w ciągłej sprzedaży i jest to towar na zamówienie - fotelik na 99,9 będzie u mnie w piątek. Tak też się stało! Otrzymałem go w piątek jeszcze przed południem. Dodam tylko, że znalazłem sklep w którym mieli ten kolor na stanie, jednakże nie mogli mi zagwarantować, że zostanie on wysłany w takim terminie, by został on dostarczony przed dniem wyjazdu. Tym większe chapeau bas dla abcdziecko:) Piękne dzięki i pozdrawiam gorąco szczególnie Pana Panie Rafale! Darek
5 / 5
2013-04-15 19:04:22
Antonina
Szybka realizacja zamówienia, miły kontakt, polecam.
5 / 5
2013-04-08 15:03:18
Agata
szybka i sprawna obsługa, towar zgodny z opisem, srdecznie polecam
5 / 5
2013-04-08 10:53:13
Jowita
Szybko i sprawnie, a co najważniejsze tanio!!!
1 / 5
2013-03-22 16:05:22
Stefania
Zamówiłam w sklepie abcdziecko zabawkę. Przelałam pieniądze na konto sklepu. Po kilku dniach status mojego zamówienia wciąż był taki sam (zamówienie przyjęte). Zadzwoniłam do sklepu, po czym dowiedziałam się, że produkt, który zamówiłam jest niedostępny. Żadnych przeprosin, żadnych informacji o niemożliwości zrealizowania zamówienia wcześniej nie otrzymałam. Przy zamówieniu produkt widniał jako dostępny. Niesolidna firma, nie polecam.
1 / 5
2013-03-22 10:22:43
Bogusława
Zdecydowanie dradzam zakupy w tym sklepie. Towar zamówiłam, opłaciłam z góry, dostałam maila z potwierdzeniem przyjęcia do realizacji i oczekiwaniem na wpłatę; zamówienie miało być zrealizowane w ciągu 3 dni roboczych. Po tygodniu oczekiwania wysłałam pierwszego maila - brak odp. Zadzwoniłam na podane numery tel - stacjonarny bez odezwu, komórka - poczta głosowa. Ta zabawa w kotka i myszkę trwała 3 tyg! Dopiero po wysłaniu maila z prośbą o zwrot kosztów, dostałam odp, że towar będzie najpóźniej w piątek. Oczywiście go nie było. Po mailowej prośbie (gdyz, jeszcze raz podkreślam, kontakt telefoniczny jest niemozliwy z tym Państwem, jedynie można się łudzić, że ktoś odbierze @) o numer przesyłki otrzymałam go po 3 dniach (czyli nie wysłali paczki jak obiecywali). Przesyłkę koniec końców otrzymałam, ale zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie, gdyż czas realizacji, niekompetencja i wprowadzanie w błąd, brak kontaku ze sprzedającym i strach o utracone pieniądze (których w zasadzie nie mogłabym odzyskać) nie są tego warte!
5 / 5
2013-02-13 11:31:15
Kalina
Zamówiłam wózek Maclaren Quest Sport. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy ze sklepem abcdziecko.pl. Indywidualne podejście do klienta. Otrzymywałam odpowiedź na każde pytanie. Wózek przyszedł w uzgodnionym, błyskawicznym tempie, zgodny z opisem. Dostałam również gratis śpiworek. Jestem bardzo zadowolona !!! POLECAM !!!
5 / 5
2013-01-07 12:54:00
Julian
Polecam w 100% wszystko bardzo szybko i sprawnie. Miła i profesjonalna obsługa!! Na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie!!!
5 / 5
2013-01-07 11:33:12
Weronika
Zamówiony produkt już następnego dnia była u mnie :) Miła obsługa, jak najbardziej polecam!
5 / 5
2013-01-05 22:04:09
Dalia
Zamówiłam fotelik Recaro Monza Seatfix z kolekcji 2013, był to jeden z niewielu sklepów w Polsce, który go posiadał. Realizacja trwała około 3 dni, obsługa miła bardzo konkretna.
1 / 5
2012-12-12 20:32:10
Danuta
Odradzam kazdemu zakupy w tym sklepie. Sprzedaja towar ktorego nie posiadaja na stanie, zwlekanie z wysyłka. Zero informacji z ich strony. Obiecuje terminy ktorych nie dotrzymuja.Zero kontaktu z ich strony. Po zwrot pieniedzy musialam sie kilkakrotnie upominac. Nie kupujcie w tym sklepie szkoda czasu i nerwow.
5 / 5
2012-10-25 10:44:56
Łukasz
BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA. WSZYSTKO OK. TOWAR JUŻ NASTĘPNEGO DNIA BYŁ U MNIE. SUPER !
5 / 5
2012-06-27 15:15:13
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie!! Zamówiony wózek dotarł na miejsce w określonym terminie...wszystko było wporządku! Nawet już po dostarczeniu przesyłki jak dzwoniłam kilka razy do sklepu z różnymi pytaniami pan zachowywał anielską cierpliwość i do samego końca był bardzo miły i uprzejmy!!:):) Serdecznie polecam:)
5 / 5
2012-06-15 20:05:24
Jerzy
jak najbardziej pozytywna:) w środę kupiłem, dzisiaj czyli w piątek otrzymałem, co prawda kurierem siódemka(tutaj zawsze mam obawy czy dotrze cało) jednak się udało. Po zakupie przeczytałem forum i już myślałem, że się wkopałem. Teraz myśle że negatywne opinie to pewnie zasługa innych sklepów. Ja polecam a walizeczka trunki, świetna:) chrześniak będzie zadowolony:)
5 / 5
2012-05-10 21:28:57
Cecylia
Polecam ten sklep . Zamowienie w piatek, potwierdzenie w sobote rano towar w wtorek. Mimo że towar byl dostepny do 3 dni roboczych. Tak szybka przesyłka ze sie nie spodziewalismy tego. Fotelik super w dobrej cenie i jakosci. nasz acorka polubiła go od pierwszego razu.Bardzo dobry kontakt telefoniczny z sklepem.Miła i fachowa obsługa. dziekuje i polecam:)
5 / 5
2012-04-06 13:46:51
Róża
Tak właśnie powinien wyglądać dobry sklep... profesjonalnie, szybko i tanio. Przesyłka starannie zapakowana i dostarczona na czas. To moje kolejne zakupy w tym sklepie i z pewnością nie ostatnie. Gorąco polecam i pozdrawiam.
3 / 5
2012-03-21 16:13:44
Izydor
Zamawiałem wózek. Mimo informacji na stronie internetowej sklepu, że towar jest dostępny zadzwoniłem dla 100% pewności. Uzyskałem informację, że wózek jest, a zamówienie będzie zrealizowane w ciągu 3 dni roboczych. 3 dnia otrzymałem telefon, że niestety, ale wózka jednak w wybranym kolorze nie ma. Kontakt ok., ale ze względu na wprowadzenie w błąd przy zamawianiu nie mogę wystawić pozytywnej opinii, ani polecić sklepu. Proponuję więcej dokładności w potwierdzaniu danych. Wystarczyło od razu powiedzieć, że na stanie nie ma wózka w wybranym kolorze i nie byłoby sprawy, ewentualnie, ze czekają Państwo na dostawę i potwierdzą mi dostępność za 3 dni. Tłumaczenie, że w otrzymanej dostawie nie było wybranego koloru nie do końca jest fair ze względu na przekazaną informację o tym, że wózek jest dostępny w Państwa sklepie, a to nie było zgodne ze stanem faktycznym. Plus za kontakt i telefon z informacją o braku zamówionego towaru.
3 / 5
2012-03-02 21:10:27
Maciej
Ze sklepem miałem przyjemność pierwszy raz - i zapewniam ostatni. Towar, który rzekomo jest "na innym magazynie" jest z chwilą chęci zakupu zamawiany z hurtowni. Sprzedawca zapewnia, że towar będzie na następny dzień - natomiast nie jest tego w stanie dopilnować (zero jakiegokolwiek nadzoru nad realizacją wysyłki od dostawcy - przy świadomości, że klient chce odebrać towar następnego dnia ze sklepu). Dalsza cześć transakcji jest równie ciekawa co początek... Chcąc odebrać towar okazuje się, że następnego dnia jednak nie ma go w sklepie (jest w drodze - kurier go ma dostarczyć w ciągu pół godziny). Mija godzina - kurier przyjeżdża. Okazuje się, że wogóle nie wysłano towaru z hurtowni!!! O czym sprzedający przekonał się dopiero w chwili odbioru towaru od kuriera. Mówię, ok poczekam (zależało mi na zakupie ze względu na dziecko...). Doszliśmy do porozumienia, że towar dostarczy do mnie kurier - ale nie tego samego dnia czy następnego, ale za dwa dni!!! Mówię w porządku - nie będę jeździł i szukał innego sklepu z tym samym artykułem, bo tylko strata czasu. Sprzedawca zaproponował, że mogę zapłacić na co odmówiłem (bo kto kupuje "kota w worku"). Otrzymałem na maila potwierdzenie złożenia zamówienia. Następnie numer przesyłki - który się okazał niepełny - miał posłużyć do śledzenia przesyłki na stronie kuriera (prawidłowy dostałem jak przesyłka była już na miejscu :). Towar dojechał we wskazanym dniu, za pobraniem (bez żadnych dodatkowych kosztów). I tu niespodzianka - dostałem co zamówiłem :). Co prawda faktury o którą prosiłem nie było (co wcale mnie nie zdziwiło - zważywszy na wcześniejsze perypetie) , ale grunt że choć paragon załączono. Innymi słowy jak dla mnie kompletny brak profesjonalizmu. Zero jakiegokolwiek przejęcia w temacie, że coś poszło nie tak jeśli chodzi o transakcję. Nawet zwykłe "przepraszam" nikomu nie przyszło do głowy. Zastanawiam się gdzie ten "wykwalifikowany personel" o którym mowa na stronie?! Nie wspominając już o "dokładaniu starań....". Podsumowując towar zamówiono we wtorek rano otrzymałem w piątek w godzinach do południa. Towar dojechał zapakowany oryginalnie i był zgodny z zamówieniem. Cena poniżej średniej na rynku. Obsługa - poniżej krytyki, więc powstrzymam się od komentarza. Jeśli komuś nie zależy na czasie i ma dużo cierpliwości to nic nie stoi na przeszkodzie by dokonać zakupu. W przeciwnym razie radzę poszukać innego sklepu lub monitorować proces realizacji zlecenia.
2 / 5
2012-02-18 10:16:41
Aniela
Dostawa zgodna z zamówieniem, bardzo długi czas oczekiwania. Zamówionego towaru nie było na mag., a sprzedający dopiero go sprowadzał. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby ktoś poinformował o dłuższym czasie oczekiwania, ale sprzedający zapewniał, że dostawa nastąpi w ciągu 3 dni od daty zamówienia. Niestety tak się nie stało. Obsługa tel. w dobrym stylu, choć kontakty były moją inicjatywą, a nie sklepu, który dostawę opóźnił.
5 / 5
2012-02-15 15:17:45
Kamila
Super kontakt, szybka przesyłka
5 / 5
2012-01-17 20:11:38
Mariusz
Bardzo miła i profesjonalna obsługa zdecydowanie polecam ten sklep
5 / 5
2012-01-12 12:13:29
Felicja
Szybka realizacja zamówienia, laleczka Corolle przepiękna, dziecko zachwycone :) Polecam!
1 / 5
2012-01-02 10:21:22
Nadia
Zamówiłam grę MONOPOLY Auta 2 w połowie grudnia, 19 przychodzę po odbiór gry, Panowie mówią mi ,że nie ma. Bardzo przepraszają, wyślą mi kurierem za darmo będzie na 100% w czwartek, dziś sama dzwonie do sklepu o 12 i dowiaduje się ze nikt nie przyjedzie bo paczka zostanie!! wysłana dopiero dzisiaj czyli w czwartek 22 GRUDNIA!!!!!!!!!! żenada nie polecam sklepu, nic nie dociera na czas. A MOJE DZIECI BĘDĄ PŁAKAĆ ZA WYCZEKIWANYM PREZENTEM który najpewniej nie dojedzie przed Wigilią
1 / 5
2011-12-20 14:21:29
Fryderyk
W dniu dzisiejszym zamówiłem u nich krzesełko Peg Perego Prima Pappa Duplo LION. W opisie widniejącym na ceneo jest napisane "Dostępne od ręki" i tym tez sugerowałem się. Po czym dzwonię do sklepu i pytam się czy mogę odebrać już dziś skoro jest dostępny od ręki. Pan powiedział, że dzisiaj nie bo muszą go sprowadzić ale jutro na pewno i poprosiłem o kontakt. Tego samego dnia ten sam Pan poinformował mnie, że towar w ogółe jest niedostępny. Bałagan i manipulacja Klientem. Sugerują, ze towar mają na miejscu a tak naprawdę nie posiadają do niego dostępu w ogóle, typowa przedświąteczna zagrywka marketingowa wabiąca Klienta do nich, aby mogli ew. zaproponować coś innego. JEŚLI CHCESZ COŚ KUPIĆ U NICH PRZED ŚWIĘTAMI. ODRADZAM.
5 / 5
2011-12-07 12:47:53
Anita
Kupiłam w ABCdziecko fotelik BeSafe i jestem super zadowolona :) Przemiła obsługa i przede wszystkim naprawdę szybkie działanie sprzedających bardzo mile mnie zaskoczyło. Zależało mi na konkretnym kolorze i Isofixie, co nie było takie proste do zdobycia (w innych sklepach, a dzwoniłam do kilku, proponowany czas oczekiwania wynosił ok. 14dni). Tu zamówiłam fotelik we czwartek po południu, a w poniedziałek czekał na mnie od rana (wybrałam odbiór osobisty). Polecam zakupy w ABCdziecko :)
5 / 5
2011-11-22 18:38:19
Ludwika
Kupiłam w tym sklepie fotelik Kiddy guardian pro, rozmowa ze sprzedawcą bardzo rzeczowa, pomocna. Wysyłki nastąpiła bardzo szybko, niestety dotarł fotelik pochodzący z jakiegoś zwrotu. Po jednym telefonie, wyjaśnieniu sytuacji następnego dnia miałam mój fotelik. Rzadko się zdarza taka obsługa. Mój mąż, który często kupuje w sklepach internetowych i zdarzają mu się przepychanki z nieuczciwymi nie mógł uwierzyć, że od momentu zamówienia do odbioru właściwego fotelika minęły zaledwie 4 dni mimo całego zamieszania. Będę tam robić dalsze zakupy dla mojej córki.
5 / 5
2011-11-15 12:40:52
Magdalena
Jestem miło zaskoczona szybką realizacją zamówienia. Dodatkowo dobra cena i miły kontakt. POLECAM W 100%.
1 / 5
2011-11-13 21:59:43
Edmund
Na zamówiony fotelik na chwilę obecną czekam równo 5 tygodni. Niestety popełniłem ten błąd, że wpłaciłem pieniądze w dniu zamówienie.. Co prawda po zamówieniu i zapłaceniu za fotelik, sklep podjął próbę skontaktowania się ze mną (tylko jedną). Po kilku dniach sam zadzwoniłem i dowiedziałem się od pracownika sklepu, że w związku z wymianą kolekcji przez producenta muszę poczekać 1-2 tygodnie. Już po tygodniu od pierwszego zamówienia złożyłem poprawkę ze względu na nową kolekcję. Tę formułkę "góra 1-2 tygodnie" słyszałem potem jeszcze cztery razy. Pracownicy (swoją drogą zupełnie mili, nie powiem) obiecywali się ze mną kontaktować i informować czy już mają towar czy jeszcze, ale za każdym razem "zapominali" o mnie. Po ostatniej rozmowie (oczywiście ja dzwoniłem) postawiłem czterodniowe ultimatum a potem będę żądał zwrotu wpłaty bądź złoże zawiodomienie o popełnieniu przestępstwa oszustwa. Z tego co widzę, to większość komentarzy to dzieło samego sklepu, więc na miejscu klientów nie ufałbym w ich wiarygodność. Zakładam, że sklep zaraz mój komentarz opisze jako działanie złośliwej konkurencji, ale zachoweł od nich wszystkie maile, więc mogę się bronić. SZCZERZE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE, GDYŻ POZA MIŁĄ OBSŁUGĄ WSZYSTKO INNE JEST PONIŻEJ WSZELKICH STANDARDÓW. Czekam na fotelik i liczę, że to nie naciągacze.
5 / 5
2011-11-12 14:26:54
Feliks
Jest bardzo pozytywnie zaskoczony miłą i fachową obsługą. Zadzwoniłem po godz. 10 i spytałem czy zakupię od ręki fotelik Pan powiedział, że nie ma problemu - zaprasza. Nie musiałem się rejestrować i zamawiać przez internet. pojechałem i kupiłem. Sprzedawca zaproponował odłożenie fotelika w kolorze, który mnie interesował. Cena bardzo dobra.
5 / 5
2011-11-10 19:13:40
Sergiusz
Zaskoczyła mnie na prawdę wysoka jakość produtów które zamówiłam, małej taż aż zalśniły oczy :-) . Wydaje mi się, że mają wyselekcjonowane markowe rzeczy wyłącznie dobrego gatunku. Obsługa też sympatyczna i zainteresowana losem twojego zamówienia. Jakość warta ceny!!!
5 / 5
2011-10-21 09:50:22
Iwo
bardzo mily kontakt i fachowa obsluga.dlugo robie e-zakupy ale tym razem firma z na prawde wysokiej polki.towar oryginalnie zapakowany .pelna profeska i na pewno bede dalej tam kupowac
5 / 5
2011-09-30 17:25:26
Dymitr
Wysoka jakość obsługi. Zakupy szybki i przyjemne. Czytelna strona sklepu.
5 / 5
2011-09-27 09:56:36
Eleonora
Polecam gorąco ten sklep. Obsługa super, kontakt rewelacja, każde moje wątpliwości zostały rozwiane a na pytania uzyskałam rzetelne odpowiedzi. Czas realizacji zamówienia wręcz ekspresowy, no i cena bez porównania (akurat w przypadku mojego zakupu) z innymi sklepami.
5 / 5
2011-09-21 09:54:08
Bogdan
szybka realizacja i miła obsługa, polecam
4 / 5
2011-07-07 20:08:45
Bogdan
Jestem zadowolona z realizacji mego zamowienia w sklepie.Polecam z korzystania z takiej formy sprzedazy.
5 / 5
2011-06-20 08:05:11
Bolesław
fotelik samochodowy dla dziecka zamawiałem w piątek po południu, a potrzebowałem go na niedzielę. Sympatyczny sprzedawca poinformował mnie uczciwie , ze nie może mi zagwarantować, że wysyłka dojdzie na czas (zamówienie składałem ok. 15.00 jesli dobrze pamiętam) bo nie wie czy zdązy jeszcze załatwić przesyłkę kurierską. No ale po krótkiej rozmowie ustaliliśmy, że warto podjąć próbę i w sobotę przed południem fotelik został dostarczony do Bytomia! Podsumowująć sklep oceniam bardzo dobrze! żeby nie powiedzieć celująco (przed tym powstrzymuje mnie fakt, ze dokonałem w nim dopiero pierwszego zakupu).
5 / 5
2011-05-17 12:10:41
Alfred
Kupiłem prezent dla chrześnicy. Miła obsługa - zależało mi na czasie - towar otrzymałem bardzo szybko.
5 / 5
2011-05-13 09:16:07
Apoloniusz
zarówno transakcja jak i zakupiony produkt mogę ocenić tylko bardzo pozytywnie. z czystym sumieneiem polecam sklep innym użytkownikom.
5 / 5
2011-05-12 22:21:15
Edyta
Zamówiony fotelik dotarł do nas bardzo szybko. Był dobrze zabezpieczony do transportu. Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-05-12 20:07:12
Grzegorz
Cały przebieg transakcji odbył się bez żadnych problemów. Fotelik dotarł do nas błyskawicznie. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-05-10 11:31:57
Irma
Szybko, sprawnie, fotelik dokladnie taki jak zamowiony, dobrze zapakowany i w swietnej cenie! Z przyjemnoscia zrobie tam raz jeszcze zakupy!
5 / 5
2011-04-03 13:01:16
Marcelina
Szybka realizacja zamówienia, towar solidnie zapakowany. polecam i pozdrawiam !!!
5 / 5
2011-04-01 09:16:27
Milena
Czas realizacj to 1 dzień, bardzo dobra komunikacja ze sklepem. POLECAM
5 / 5
2011-03-31 14:33:09
Sebastian
Chociaż poczekałem kilka dni, to zamówiony towar dostałem bez zastrzeżeń. Upatrzyłem sobie dokładnie jeden model fotelika do samochodu, i tutaj go dostałem. Polecam.
5 / 5
2011-03-31 13:34:42
Stefania
To był mój pierwszy zakup w tym sklepie ale z chęcią do niego powrócę jeśli będę jeszcze czegoś potrzebował dla dzieci. Niskie ceny i dobry kontakt zachęcają do zakupów. Polecam !!!
5 / 5
2011-03-07 17:52:35
Iwona
Profesjonalnie, szybko. Super towar. Polecam
5 / 5
2011-03-07 14:49:42
Adrian
bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym, zamówili krzesełko w kolorze na którym mi zależało, idealnie wywiązali się z terminu zamówienia, przesyłka ekspresowa, generalnie sprzedawca na pewno GODNY POLECENIA I WIARYGODNY.
5 / 5
2011-03-07 14:06:32
Lucyna
Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt, zamówiony fotelik był idealny. Zdecydowanie polecam!!!
5 / 5
2011-03-03 07:37:15
Lucjan
Transakcję oceniam an 5. Szybko, dobra obsługa i towar również dobrej jakości.
2 / 5
2011-02-07 13:39:13
Ewelina
Jak narazie od czasu zamówienia mineło kilka dni i nie ma ani towary ani kontaktu. Reklamuja sie ze maja towar na stanie a prawda jest inna. jak narazie nie jeste zadowolony>
5 / 5
2011-02-02 11:15:17
Filip
Miła i fachowa obsługa zamówienie zrealizowane w ciągu 2 dni ( od zamówienia do dostarczenia do domu przez kuriera) Polecam
5 / 5
2011-02-02 10:49:32
Romuald
ocena pozytywna!!!, dostawa w terminie, dostarczony towar zgodny z zamówieniem,
4 / 5
2011-02-01 16:42:40
Izyda
nie jest źle ale mogło by być lepiej, oszczędzają ciut na telefonach, jednak zważywszy ceny trzeba przyznać że jestem zadowolony
5 / 5
2011-01-28 08:53:48
Konrad
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie abcdziecko. Transakcja przebiegła szybko, jakość produktu bez zarzutu i bardzo kompetentna i miła obsługa. Szczerze polecam!!
5 / 5
2011-01-19 21:15:52
Ilona
Transakcja zakupu zrealizowana bardzo szybko, towar prawidłowo zapakowany. Trochę wydłużona procedura zwrotu ale składam to na karb 2 długich weekendów występujących w międzyczasie.
5 / 5
2011-01-14 12:23:41
Aleksandra
Leżaczek bardzo ładny, praktyczny ściągany pokrowiec, wibracje -przeze mnie rzadko używane, 2 poziomy podnoszenia pozycji ciała dziecka, możliwość blokady do karmienia, praktyczne jest to, że dwie zabawki są przyczepiane na rzepach i gdy dziecku się znudzą można przyczepić inne, konstrukcja stabilna. Jedyny minus to brak instrukcji w języku polskim.
5 / 5
2011-01-12 21:06:26
Klaudia
Serwis przejrzysty, transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Komunikacja bez zarzutu (informacja o każdym etapie realizacji zamówienia wraz z możliwością śledzenia przesyłki), wszystko drogą elektroniczną, bez zbędnych telefonów i pytań. Towar dotarł po 2 dniach od dokonania płatności. Bardzo pozytywnie :-) Towar ostatecznie sprawdzę po zamontowaniu w samochodzie, ale na 1-szy rzut oka wygląda estetycznie i solidnie. Mam nadzieję, że system isofast jest faktycznie kompatybilny z isofix-em.
5 / 5
2011-01-11 20:02:37
Antonina
Polecam wszystkim sklep abcdziecko.pl, kontakt błyskawiczny, miła obsługa, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Nic dodać nic ująć. Naprawdę polecam!!!!
5 / 5
2011-01-02 09:36:30
Zuzanna
Bardzo profesjonalna obsługa, kontakt między sprzedającym i klientem bardzo dobry, pewny i sprawdzony sklep, warty polecenia do zakupów przez internet.
5 / 5
2010-12-31 10:54:36
Sławomira
Gorąco polecam ten sklep wszystkim kupującym.
5 / 5
2010-12-31 08:35:29
Edward
Bardzo szybka i sprawna obsługa, oby więcej było takich sklepów z którymi można by było tak załatwiać zakupki ;)
5 / 5
2010-12-31 01:42:03
Aneta
bardzo dobry kontakt ze sprzedawca- telefoniczny i mailowy , szybka realizacja zamowienia nawet podczas trudnych warunkow pogodowych. paczka dotarla w calosci , no i super cena domku dla lalek.
5 / 5
2010-12-15 13:50:22
Adrian
Wszystko na najwyższym poziomie, bardzo dobry kontakt tel i email
5 / 5
2010-12-14 07:34:32
Dominika
Bardzo profesjonalna obsługa. Dobry kontakt. Produkty zgodny z zamówieniem. Szybka przesyłka. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2010-11-23 02:06:53
Sara
jestem bardzo zadowolona z bardzo szybkiej realizacj zamówienia . polecam wszystkim ten sklep
5 / 5
2010-11-19 17:17:02
Marcel
Polecam!- bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2010-11-19 17:08:26
Iga
Super pozytyw! szybka decyzja, szybka wysyłka, wszystko w 100% pozytywnie.
5 / 5
2010-11-18 20:53:47
Dominika
Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, towar nowy i zgodny z opisem, cena najniższa wśród sklepów na CENEO. Nawet kurier DPD przywiózł paczkę o wyznaczonej porze. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2010-11-18 20:23:23
Ewelina
Transakcja perfekcyjna, bardzo dobry i rzeczowy kontakt, jakość obsługi doskonała, klient jest informowany o kolejnych etapach realizacji złożonego zamówienia, przesyłka błyskawicznie!!! W poniedziałek uiściłam należność, w środę fotelik był już u mnie w domu:). Polecam:)
5 / 5
2010-11-12 17:07:12
Albert
Zdecydowanie polecam , profesjonalna obsługa i konkurencyjne ceny , czyli to , co najwazniejsze !!!
5 / 5
2010-11-10 20:19:36
Liza
szybka dostawa i na prawde towar jest w bardzo dobrym stanie polecam wszytkim
5 / 5
2010-11-10 17:37:39
Łucja
O 13 kupilam fotelik online, o 16 zadzwonil pan ze go wysylaja, na wycieraczce go mialam o 13 nastepnego dnia....w sklepie (w KrakowIe!!!!)mi powiedzieli,z e sciagna mi taki sam fotelik do 2 tygodni. Polecam goraco ten sklep !!!!
5 / 5
2010-11-10 10:51:48
Zuzanna
Witam, transakcja szybko , sprawnie i bezproblemowo przebiegła. Gorąco polecam.
5 / 5
2010-11-05 17:24:23
Oliwia
polecam sklep-towar zgodny z opisem,szybka wysyłka:)
5 / 5
2010-11-05 08:52:56
Eliza
Po zakupie fotelika 15-36 kg (w bardzo dobrej cenie!) okazało się, że moje dziecko nie siedzi w nim grzecznie tylko wydobywa się spod pasów i trzeba je unieruchomić. Nie było żadnych problemów z wymianą fotelika na inny, bardzo miła i profesjonalna obsługa w sklepie. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2010-10-22 12:20:47
Marlena
Wszystko sprawnie, szybko i bez problemów.
5 / 5
2010-10-21 11:27:42
Ziemowit
jestem zadowolona z zamówienia . Szybka dostaw , NISKA CENA i co najważniejsze wszystko się zgadzało z zamówieniem . NAPRAWDE POLECAM TEN SKLEP
5 / 5
2010-10-19 14:50:03
Zuzanna
Najwyższy poziom usług!!! świetny kontakt, a tak ekspresowej przesyłki jeszcze nie dostałam :):):) Fotelik rewelacja! Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2010-10-14 09:01:53
Wacław
Szybko (na drugi dzień po zapłacie fotelik u nas), wszystko pachnie nowością, towar bez wad. Duży pozytyw
5 / 5
2010-10-14 08:24:05
Katarzyna
Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolony. Zaskoczył mnie fakt - oczywiście pozytywnie bardzo szybkiego kontaktu telefoniczneg. Zgodność towaru,bardzo szybka dostawa. Duży pozytyw.
5 / 5
2010-10-12 12:52:50
Konrad
jestem bardzo zadowolna z podejścia do sprawy zakupu fotelika Firma jest bardzo zorganizowana i rzetelna .Warto u nich kupować , w trybie ekspresowym przesyłka danego produktu .
5 / 5
2010-10-12 12:15:24
Judyta
Szczerze polecam: błyskawiczna realizacja zlecenia, bieżące informowanie o stanie realizacji, miły kontakt telefoniczny, towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem w sklepie, niska cena w porównaniu z konkurencją
5 / 5
2010-10-08 23:20:30
Adam
bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka w idealnym stanie, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2010-10-08 09:54:19
Stanisław
Realizacja zamówienia bardzo szybka; komunikacja rewelacyjna. Oby tak dalej!!!
5 / 5
2010-10-06 18:52:12
Danuta
transakcja przebiegła bardzo sprawnie,stały kontakt ze sklepem oraz szybka realizacja zdecydowanie na plus.
5 / 5
2010-10-06 17:38:52
Zuzanna
Transakcja udana. Fotelik taki jakiego się spodziewaliśmy. Szybka wysyłka. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep i pewnie to nie ostatni nasz w nim zakup.
5 / 5
2010-10-05 19:07:59
Eligiusz
Transakcja wzorowa, pełen profesjonalizm, gwarantowana satysfakcja!Polecam!!
5 / 5
2010-10-01 16:10:44
Żaneta
Jestem bardzo zadowolona z transakcji w sklepie. Przejrzysta strona, bardzo szybka realizacja zawówienia.Polecam ten sklep!
5 / 5
2010-10-01 10:05:19
Walentyna
WSZYSTKO jak w opisie na allegro, szybka i sprawnie. Fotelik w oryginalnym opakowaniu . POLECAM!!! zapomnialem dodat...kurier gratis a to mile:)
5 / 5
2010-09-29 21:31:59
Ryszard
polecam bardzo szybko i solidnie pełna informacja o tym kiedy i gdzie jest przesyłka.
5 / 5
2010-09-29 13:51:13
Otylia
realizacja zamówienia sprawna, wysłane w ciągu jednego dnia i dostarczone na drugi dzień, informacja realizacji zamówienia wysyłana na maila. Polecam sklep
5 / 5
2010-09-26 23:34:50
Bolesław
Bardzo gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja zamówienia.Fachowa obsługa.
5 / 5
2010-09-26 18:27:54
Gerard
Sklep godny polecenia- przemiły i stały telefoniczny kontakt (od zamówienia, poprzez dostarczenie towaru do sklepu, aż do odbioru). Towar bardzo dobrze zapakowany, zgodny z opisem. POLECAM W 100%
4 / 5
2010-09-23 21:47:32
Wiesław
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2010-09-23 20:48:40
Ada
Jestem zadowolona z usług sklepu abcdziecko. Świetny kontakt ze sprzedającym, wysyłka ekspresowa, pełna informacja mailowa w kolejnych etapach realizacji zamówienia. Zdecydowanie polecam:)
5 / 5
2010-09-06 20:17:18
Marta
Super szybka dostawa, miła osługa. Pełen profesjonalizm. Polecam zdecydowanie ten sklep.
5 / 5
2010-09-04 21:10:52
Leszek
Realizacja zamówienia od ręki, bardzo miła obsługa.
3 / 5
2010-09-01 21:00:34
Otylia
Sama transkacja przebiegła szybko i sprawnie. Niestety po przeczytaniu instrukcji okazało się że zakupiony leżaczek bujaczek nie nadaje się dla dzieci powyżej 9kg mimo iż w opisie produktu na stronie sklepu było wyraźnie podkreślone że można z niego korzystać do 11kg. Co prawda gdy poinformowałam o tej rozbieżności sprzedawcę zmieniono tą informację na stronie ale nic poza tym. Uzyskałam odpowiedź że to wina importera bo oni umieszczają opisy od niego uzyskane i za nic nie odpowiadają. Nikt nie przeprosił, nie zaproponował jakiegokolwiek rozwiązania na zasadzie "rabat na inny zakup" czy cokolwiek. Odesłano mnie do importera żeby sobie tam wyjaśniać. A akurat ten bujaczek wybrałam właśnie ze względu na to, że miał starczyć na dłużej niż inne, córeczki są już bliskie tych 9 kg. Nie dochodziłam już dalej, ale uważam że takie pomyłki nie powinny mieć miejsca i być zakańczane odesłaniem klienta. Tym bardziej że był to zakup za blisko 400 zł a sklep to nie komis gdzie komisant nie ponosi odpowiedzialności za produkt.
5 / 5
2010-09-01 16:56:23
Irena
Bardzo polecam waszystkim zakupy w tym sklepie, ja się nie zawiodłem.
5 / 5
2010-08-27 13:25:31
Henryka
Szybko, sprawnie i bez problemów. Dostarczony towar zgodny z opisem.
5 / 5
2010-08-26 12:56:56
Ignacy
zrobiłem tam kilka zamówień i wszystko było jak należy - w szczególności informacja - jak odbiór towar miał się opóznic zostałem w pełni poinformowany co, jak , dlaczego i kiedy - nie tak jak inni którzy nie odbieraja telefonu albo sciemniaja beda dzwonic i nie dzwonią tu jest wszystko super polecam
5 / 5
2010-08-26 00:43:25
Karina
polecam, bardzo dobry kontakt oraz szybka dostawa
5 / 5
2010-08-25 22:46:07
Irma
Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa kompetentna i sympatyczna. Towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka ekspresowa :)
5 / 5
2010-08-23 17:26:21
Eliza
w sklepie abcdziecko kupiłam leżaczek bujaczek. Jestem zadowolona z ceny, obsługi telefonicznej i jakości produktu. Następne zakupy też zrobię w tym sklepie. Gorąco polecam.
5 / 5
2010-08-20 16:55:06
Ignacy
Rewelacja pod każdym względem! Wszystkim obecnym i przyszłym rodzicom polecam zakupy w tym sklepie! :)
5 / 5
2010-08-20 16:53:46
Barbara
Profesjonalnie i uczciwie ! Polecam wszystkim sklep abcdziecko.pl
5 / 5
2010-08-16 19:15:13
Monika
Wszystko sprawnie i zgodnie z ustaleniami !!!
1 / 5
2010-08-16 19:12:40
Aleksander
FATALNA OBSłUGA - NIE POLECAM ZAKUPóW W TYM SKLEPIE - OFERUJą TOWAR, KTóREGO NIE POSIADAJą, W DODATKU CZęść TOWARU POCHODZIłA Z AUKCJI - JESTEM SZCZERZE ZDEGUSTOWANY POSTAWą SKLEPU - NIC DZIWNEGO, żE MAJą TAK MAłO OPINII - BęE KUPOWAł W DUżYCH I PEWNYCH SKLEPACH - NIE POLECAM ZAKUPóW - SZKODA NERóW I PIENIęDZY
5 / 5
2010-08-16 10:04:01
Leszek
W sklepie abcdziecko zamówiłam wózek chicco. Mimo, że czekałam na swój wybrany kolor (w innych sklepach wogle nie był dostępny...) to obsługa była profesjonalna i bardzo miła. Oprócz tego mają bardzo dobry kontakt z klientem. Zakupy w tym sklepie okazały się strzałem w 10! Polecam w 100%.
5 / 5
2010-08-15 21:53:50
Leon
Bardzo szybko i profesjonalnie zrealizowane zlecenie. Zdecydowanie polrcam korzytanie z usług abcdziecko.pl!
5 / 5
2010-08-11 20:18:38
Kamil
W tym sklepie kupiłem dla dziecka fotelik samochodowy i była to najbardziej profesjonalnie przeprowadzona transakcja, jakiej udało mi się dokonać w ostatnim czasie. Bardzo miła i pomocna obsługa, szybko, sprawnie, oby więcej takich sklepów. Polecam wszystkim !
5 / 5
2010-08-10 17:23:50
Marlena
Zamówiłam leżaczek Chicco. Zamówienie zostało szybko zrealizowane, bez żadnego problemu. Sklep na piątkę!
5 / 5
2010-07-02 11:16:15
Krzysztof
Świetna obsługa,transakcja przebiegła w umówionym terminie.100% zadowolenia sklep na 6+ Gorąco polecam!!
4 / 5
2010-07-01 22:04:42
Mateusz
Jak dla mnie zbyt długi okres realizacji zamówienia, ale jakość obsługi ok.
5 / 5
2010-06-28 20:50:51
Franciszek
Atrakcyjna cena, szybka obsługa. Towar zgodnie z zamówieniem, nieuszkodzony dotarł do nas w terminie. Polecam!
5 / 5
2010-06-26 12:26:57
Tymon
Szybka obsługa,świetna komunikacja ze sklepem,szeroki wybór produktów.
5 / 5
2010-06-22 20:14:49
Marcelina
Witam!! Nie jestem zwolenniczką kupowania przez internet, ale szukałam solidny fotelik samochodowy dla córki, ceny były wysokie a tu w sklepie był tani, solidny i dobrej firmy fotelik do 36 kg. Więc spróbowałam i zamówiłam fotelik firmy chicco. .Jestem bardzo zadowolona z zakupu fotelik jest taki jak w ofercie sklepu, wszystko się zgadza. , transakcja przebiegła szybko i sprawnie bez żadnych komplikacji. Dostawa była w ciągu 24 godz. Sklep tani i solidny.Polecam gorąco sklep abc.dziecko.
5 / 5
2010-06-22 19:19:20
Renia
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa dostawa. Szybka transakcja i miły kontakt. Godny zaufania i polecenia.
5 / 5
2010-06-22 18:27:49
Emilia
Świetny kontakt, ekspresowa przesyłka oraz atrakcyjna cena. Zamówiony towar zgodny z opisem, dotarł w stanie idealnym z paragonem oraz gwarancją. Szczerze polecam zakupy w sklepie abcdziecko.pl.
5 / 5
2010-06-15 12:16:29
Edward
Profesjonalna obsługa, wszystko szybko i sprawnie. Polecam!!!
5 / 5
2010-06-01 10:51:14
Ernest
nie było najmniejszych problemów - towar zamówiony był już następnego dnia, dobra cena i przyjemna fachowa obsługa - polecam
5 / 5
2010-04-15 22:40:40
Barbara
Pełne zadowolenie z zakupu w tym sklepie. Realizacja zamówienia sprawna a kontakt rzeczowy. Towar został szybko sprowadzony a termin odbioru osobistego precyzyjnie ustalony. dziękuję
5 / 5
2010-04-02 08:04:02
Jagoda
Sprzedający godny polecenia w 100%. Miły kontakt telefoniczny, fachowa i rzeczowa znajomość tematu, możliwość negocjacji (ceany jak i opcji dostawy), Towa zdodny z opisem dostarczony w ciągu jednego dnia. Jeżeli ktoś szuka pewnego sklepy to sklep abcdziecko mogę szczerze polecić.
5 / 5
2010-04-01 23:46:09
Eryk
Polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalna obsługa, szybki kontakt, zamówienie zrealizowane błyskawicznie. No i oczywiscie najważniejsze - towar 100% zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2010-04-01 19:05:59
Bartosz
Złożyłem zamówienie na stronie sklepu, wieczorem wpłaciłem kwotę na konto i już następnego dnia otrzymałem informację o nadaniu przesyłki kurierem! W ciągu 48 godzin wózek był u mnie. Życzyłbym sobie, żeby wszystkie sklepy internetowe działały w ten sposób :-)
5 / 5
2010-02-18 09:44:15
Radosław
Polecam zakupy w sklepie abcdziecko.pl. Miły kontakt telefoniczny, ekspresowa przesyłka oraz atrakcyjna cena - czyli to na czym klientowi najbardziej zależy! Zamówiony towar zgodny z opisem, dotarł w stanie idealnym z paragonem oraz gwarancją.

Rzetelne opinie o www.abcdziecko.pl