Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABCfitness.pl

ABCfitness.pl Opinie 4.5 (344)

K.K. Wielkiego 24
32-300
Olkusz
324 118 877
opinie ABCfitness.pl
speedtest
4.5
344
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 00:28:32
Barbara
Super świetna i szybka realizacja zamówienia towar zgodny z opisem duży wybór asortymentu polecam 100%
5 / 5
2020-02-21 13:34:08
Ignacy
Sprawnie, szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2020-02-21 13:07:37
Zuzanna
szybka dostawa, towar zgodny z opisem
4 / 5
2020-02-21 12:14:24
Szymon
Zakupy w porządku, zamówiony towar otrzymałem - tylko nie mogę się doczekać faktury, pomimo kilku już moich telefonów w tej sprawie
5 / 5
2020-02-21 08:46:59
Edward
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam 🙂
5 / 5
2020-02-20 19:41:45
Liza
Bardzo szybka obsługa zamówienia
5 / 5
2020-02-20 16:43:25
Longin
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo szybka i sprawna wysyłka.Polecam sklep. Zamówione fotele są bardzo wygodne, możliwość regulacji położenia jest super, jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Dziękujemy.
5 / 5
2020-02-20 14:27:51
Angelika
Polecam sklep ABCfitness, towar dobrze opisany, łatwy sposób zamawiania. Rzetelny dostawca.
5 / 5
2020-02-20 08:00:21
Daniela
Udany zakup, szybka realizacja bez problemów
1 / 5
2020-02-20 07:01:38
Marina
Courrier come once I wasn't home and never call me again
5 / 5
2020-02-19 22:30:33
Monika
Produkt zgodny z opisem i zdjęciami.
5 / 5
2020-02-19 20:10:54
Leokadia
Kupiłam zestaw walizek- zgodne z opisem i natychmiast wysłane. POLECAM BARDZO!
5 / 5
2020-02-19 20:01:36
Bernard
To czego szukałem,otrzymałem szybko i sprawnie
2 / 5
2020-02-19 19:53:31
Fryderyk
Spodziewałem się czegoś lepszego w rzeczywistości, bo na zdjęciach jest dużo lepiej
5 / 5
2020-02-19 10:44:39
Ksenia
bardzo dobrze oby więcej takich sprzedajacych
5 / 5
2020-02-19 10:32:26
Maksym
fajne rzeczy dostałem w gratisie i hantle też są spoko, takie jak chciałem
5 / 5
2020-02-18 19:59:04
Emil
Jem bardzo zadowolona z zakupu. Towar był dostarczony do domu i ustawiony w wskazanym miejsu. Poszukuję poduszki na krzesła ogrodowe
5 / 5
2020-02-17 21:11:16
Sonia
Rower otrzymałam zgodnie z zamówieniem
2 / 5
2020-02-17 20:31:58
Edmund
Dostałem inny sprzęt już zamawiałem
5 / 5
2020-02-17 13:01:34
Zofia
Produkt zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka
5 / 5
2020-02-17 11:28:06
Marta
Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2020-02-16 18:28:10
Bogusław
Towar i wysyłka zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-14 15:15:28
Edward
Odpowiedź na temat wysyłki otrzymałem w ciągu kilku minut, towar zgodny z zamówieniem, bardzo konkurencyjne ceny. Kilka dodatkowych bonusów po realizacji zamówienia. Polecam!
5 / 5
2020-02-14 12:21:43
Franciszka
Kontakt ze sprzedawcą super, sprzęt zgodny z opisem i zdjęciami. Jakość godna polecenia (sprzęt któy kupiłem)
5 / 5
2020-02-14 11:58:11
Zdzisława
Rowerek sprawny, taki jak w opisie, jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-14 11:22:33
Łukasz
Uprzejmy kontakt telefoniczny, szybkie odpowiedzi na e-mail
5 / 5
2020-02-14 11:18:25
Felicja
Świetny kontakt, szybko zorganizowana dostawa. Polecam
4 / 5
2020-02-14 11:07:49
Celina
zamówiłam przez internet ,rower treningowy,dodzwoniłam sie do sklepu ,odebrałam osobiście
5 / 5
2020-02-14 07:27:40
Remigiusz
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-14 06:56:34
Mikołaj
Wszystko w jak najlepszym porządku
4 / 5
2020-02-13 23:32:02
Emanuel
Szanowna ABC fitness - realizacja przebiegła bez zarzutów za co bardzo dziękujemy. Jednak pozostał niesmak : zakup dotyczył mebli ogrodowych Tunis. Firma ABC fitness oferowała na Ceneo komplet takich mebli za 699 zł oraz darmową dostawę. Ponieważ potrzebowaliśmy 6 takich kompletów, ( Ceneo pokazało 5 kpl. ) skontaktowaliśmy się bezpośrednio z firmą ABC pytając o dodatkowy szósty zestaw i podając gdzie dokonamy zakupu. W trakcie rozmowy ze sprzedawcą, dosłownie na naszych oczach, nastąpiła zmiana ceny na Ceneo ! na kwotę 750 zł. Nie pomogły meile z kopią oferty, płakaliśmy i płaciliśmy ....
5 / 5
2020-02-13 20:51:37
Jowita
Kijki do chodzenia są super. Jestem bardzo zadowolona i moja koleżanka również, bo dla niej też zamówiłam.
5 / 5
2020-02-13 11:39:23
Henryk
Polecam, szybka wysyłka towar zgodny
5 / 5
2020-02-13 07:29:09
Kajetan
wszystko bardzo szybko i sprawnie, w sobote zamówione we wtorek dostarczone :) polecam
4 / 5
2020-02-13 06:45:48
Sandra
Dobry kontakt i rozsądne ceny.
5 / 5
2020-02-12 21:52:20
Mieczysław
zamówione przedmioty zgodne z opisem w sklepie ,jestem zadowolona polecam sklep
5 / 5
2020-02-12 20:40:10
Inga
Kontakt szybki i bardzo dobry, towar zgodny z zamówieniem , szybko . Polecam
5 / 5
2020-02-12 18:07:20
Brunon
Towar i przebieg zamówienia bez zarzutów. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 13:20:35
Liza
Jestem zadowolona z formy zakupu przez abcfitness. Zamowienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie i szybko. Serdecznie dziękuję
5 / 5
2020-02-12 12:28:50
Kamil
Szybki kontakt i wysyłka. Solidnie zapakowana przesyłka.
5 / 5
2020-02-12 10:24:29
Jędrzej
Przesyłka expresowa :) polecam gorąco
3 / 5
2020-02-12 10:20:14
Bronisław
Towar w miarę. Lecz przyszedł nie kompletny. Obciążenie pomylone w zamówieniu. I niestety za mało w kilogramach dlatego gwiazdki odjęte
5 / 5
2020-02-11 20:54:21
Olga
polecam, towar zgodny z opisem ,bardzo fajny komplet.przesyłka bardzo szybko
5 / 5
2020-02-11 19:35:47
Rudolf
Towar super. Po złożeniu rowerek treningowy śmiga aż miło. Wysyłka nastąpiła na drugi dzień po zaksięgowaniu wpłaty. Szybka dostawa. Wszystko ok.
5 / 5
2020-02-11 16:59:11
Matylda
Walizki zgodne z opisem i zdjęciem.
5 / 5
2020-02-11 10:39:21
Wieńczysła
Jestem zadowolony z zakupu i polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-10 21:02:49
Natasza
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa , wszystko sprawnie załatwione.
1 / 5
2020-02-10 18:04:57
Stanisław
Katastrofa! Wadliwe elementy orbitrek. Jak zareklamowalem to przysłali ponownie znowu z wadą. Mam kłopoty żeby zrealizowali w końcu naprawę. Zero współpracy w międzyczasie A kupiłem orbitrek za parę tysięcy... Odradzam
4 / 5
2020-02-10 14:45:55
Roma
ok, komplet jeszcze nie użytkowany, czekamy na wiosne
5 / 5
2020-02-10 13:54:39
Adrian
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2020-02-10 08:51:01
Renia
Wszystko super, szybka dostawa, dobry kontakt
4 / 5
2020-02-09 10:02:33
Benedykt
Towar zgodny z opisem. Zamówienie w niedzielę odbiór w punkcie w czwartek.
5 / 5
2020-02-08 23:52:08
Felicjan
Dobra informacja o statusie zamówienia, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2020-02-08 17:09:10
Włodzimierz
Kupiłem rowerek do ćwiczenia, szybka dostawa, rowerek super.
5 / 5
2020-02-07 18:43:25
Józef
Szybka przesyłka, sprzęt wysokiej jakości, polecam🙂
5 / 5
2020-02-07 15:38:59
Bernard
Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupionego towaru jak i z obsługi. Bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-07 11:35:34
Cyprian
Super szybką dostawą. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-07 10:17:54
Jowita
Wszystko zgodnie z opisem,towar zgodny z opisem,szybka wysyłka , szybka i miła korespondencja polecam sklep
5 / 5
2020-02-06 20:25:59
Kornel
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam innym
1 / 5
2020-02-06 18:08:14
Iwo
nie wiem bo towar jeszcze nie dotarl
5 / 5
2020-02-06 15:03:43
Jagoda
Zamawiałam telefonicznie, zostałam poinformowana o możliwościach dostawy, serwisie, oraz sprzęcie który zakupiłam.
4 / 5
2020-02-06 11:23:57
Teodor
Długie oczekiwanie na produkt
5 / 5
2020-02-06 08:01:55
Otylia
Polecam. Solidne i zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-05 23:33:09
Malina
Super sklep, towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka!
5 / 5
2020-02-05 20:48:56
Bogdana
Walizki są bardzo ładne i pojemne. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Wszystko zgodnie z opisem. Zamówiłam 3 walizki, które przyszły w dwóch oddzielnych paczkach w odstępie 1 dnia. Szkoda, że nie otrzymałam informacji o tym od dostawcy lub firmy kurierskiej.
5 / 5
2020-02-05 20:04:00
Remigiusz
Rewelacyjny sklep,to już mój drugi zakup.Wysłka błyskawiczna,sprzęt najwyższej jakości,oryginalnie zapakowany.Polecam.
5 / 5
2020-02-05 13:57:10
Beniamin
Profesjonalne podejście do klienta. Szybka dostawa. Polecam każdemu.
4 / 5
2020-02-05 13:13:20
Sebastian
4 z 5 gwiazdek dlatego, że wymiary gryfu nie do końca zgadzały sie z zamieszczonymi na stronie. Sklep nie chciał przyjąć towaru na własny koszt ale ustaliliśmy inny kompromis. Poza tym towar spoko, wysyłka bardzo szybka i kontakt też sprawny.
5 / 5
2020-02-05 12:35:11
Irmina
Towar zgodny z opisem, jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
5 / 5
2020-02-05 11:24:55
Katarzyna
Bardzo sprawnie. Mały minus za to, że ze strony nie można odrazu zapłacić, tylko osobno wysyłając przelew.
5 / 5
2020-02-05 11:22:25
Alfred
Sprawny i szybki zakup, dobra komunikacja mailowa, ekspresowa przesyłka. Wszystko na duży plus.
4 / 5
2020-02-04 15:15:21
Tamara
Dostawa bez uwag szybko i sprawnie. Szkoda że sklep nie realizuje wysyłek zagranicznych.
5 / 5
2020-02-04 13:27:11
Eleonora
Stosunkowo dobry towar jak za taką niską cenę
5 / 5
2020-02-01 14:50:51
Robert
Szybką realizacja zamówienia towar zgodny z opisem bardzo polecam 💪
5 / 5
2020-01-31 19:40:36
Arkadiusz
PRODUKT WART SWOJEJ CENY . POLECAM.
5 / 5
2020-01-31 10:25:26
Anna
Bieżące informacje na temat postępu wysyłki, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-30 20:27:55
Mariusz
Polecam sklep - transakcja przebiegła szybko i sprawnie
5 / 5
2020-01-30 16:12:47
Eligiusz
Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-30 14:36:55
Jadwiga
cena produktu bardzo dobra i wygląda na to że jakość również: rower stabiklny, zajmuje niedużo miejsca jest zgrabny i masywny
5 / 5
2020-01-30 10:18:28
Ferdynand
Wszystko szybko i sprawnie. Towar bez wad troszkę zabawy z montażem ale sprawny facet szybko da radę. Na pierwszy rzut oka rower chodzi lekko i cicho więc jak najbardziej ok. Co poza tym to nie wiem bo mam go zbyt krótko aby wystawiać większe opinie i dawać szczegółowe opisy.
5 / 5
2020-01-30 09:18:45
Krzysztof
Wszystko w najlepszym pożądku. Kolejny udany zakup w tym sklepie. Odlewy dobrze wykonane i estetyczne. Jakość na wysokim poziomie. Jestem zadowolony.
4 / 5
2020-01-29 22:58:05
Brygida
Walizka czarna. Wymaga wietrzenia - bardzo intensywny zapach.
5 / 5
2020-01-29 18:08:21
Eryk
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2020-01-29 17:35:03
Honorata
Kontakt ok. Sprzęt zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-29 16:49:37
Ksenia
Transakcja zakupu przebiegła bardzo sprawnie, polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-29 16:20:05
Robert
Wszystko zgodne z zamówieniem, polecam
5 / 5
2020-01-29 13:42:17
Cezary
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-28 12:58:22
Pola
Jedna część w kuchni drewnianej dla dziecka była uszkodzona. Ale bez problemu wysłali taka sama część.
4 / 5
2020-01-28 10:48:05
Marina
Wszystko super! Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-28 09:26:41
Adam
Szybko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2020-01-27 20:39:13
Zuzanna
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Nawet zmiana miejsca dostarczenia przesyłki nie stanowiła problemu. Rzeczowy pracownik obsługujący telefonicznie :) - oceniam Pana na 5+
5 / 5
2020-01-27 18:50:10
Wojciech
Sklep ok. Mila3 fachowa obsługa polecam
5 / 5
2020-01-27 11:53:00
Mariusz
Natychmiastowa wysyłka, towar dobrej jakości za niska cenę. Polecam sprzedającego.
5 / 5
2020-01-27 10:48:28
Wiesław
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-25 15:19:57
Wiesław
Bardzo dobry kontakt mailowy. Zmówiony towar został zamieniony w stosunku do pierwotnego (kolorystyka) w trakcie realizacji zamówienia. Bardzo szybka i darmowa wysyłka.
5 / 5
2020-01-25 15:19:57
Krystian
Bardzo dobry kontakt mailowy. Zmówiony towar został zamieniony w stosunku do pierwotnego (kolorystyka) w trakcie realizacji zamówienia. Bardzo szybka i darmowa wysyłka.
5 / 5
2020-01-24 19:01:14
Jacek
Wszystko przebiegało błyskawicznie, bez żadnego zarzutu. Byłem informowany o każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-01-24 16:02:57
Edmund
Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedawcą, zamówiony towar zgody z opisem. ks
5 / 5
2020-01-24 13:50:48
Maksym
Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2020-01-24 10:26:19
Kazimiera
Stół, który kupiłam jest zgodny z opisem i moimi wymaganiami. Solidnie zrobiony.
5 / 5
2020-01-24 08:42:02
Ziemowit
bardzo sprawnie, szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-24 06:00:31
Jagoda
Super hantle, rabaty bardzo polecam wszystko na czas a i dostawcy wnieśli mi na 2 piętro
5 / 5
2020-01-24 05:42:39
Eliza
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Już przy pierwszych zakupach otrzymałam rabat. Produkt przeze mnie kupowany, zgodny z opisem. Paczka dotarła do mnie po 2 dniach od złożenia zamówienia. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2020-01-23 20:19:49
Tymon
Bardzo dobry, profesjonalny kontakt
5 / 5
2020-01-23 13:00:51
Lilianna
Towar zgodny z opisem. Dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-01-22 17:31:53
Dawid
Bardzo dobrze, konkretne gratisy, chociaż mogły by być zróżnicowane wzgledem ceny, ponieważ za zamówienie o wartości 30 zł dostałem to samo co za zamówienie o wartości 500zł
5 / 5
2020-01-22 17:17:34
Franciszek
Towar dostarczono zgodnie z umową w uzgodnionym terminie.
5 / 5
2020-01-22 17:07:22
Miłosz
Przesyłkę otrzymałem tak szybko jak było to możliwe / uwzględniając weekend /,doskonale zabezpieczoną /fabryczne opakowanie /,po wcześniejszych powiadomieniach mailowych i SMS-owych . Podsumowując - doskonały sprzedawca
5 / 5
2020-01-22 16:25:46
Elżbieta
Zakupiłam torbę sportową, matę oraz krzesełko. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-22 15:59:01
Władysław
Kontakt ok wszystko bardzo szybko i bezproblemowo.polecam
4 / 5
2020-01-22 15:42:49
Władysław
Wszystko jasno i klarownie opisane, fantastyczny prezent do zamówienia!
5 / 5
2020-01-22 14:37:14
Aga
Wszystko odbyło się jak należy😁👍
5 / 5
2020-01-22 12:21:19
Jerzy
Sprzęt dostarczony bardzo szybko, Zapakowany w oryginalne opakowanie. Orbitrek pracuje dobrze. Trochę poćwiczyłem i na razie jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-22 11:22:37
Franciszek
To był mój pierwszy zakup. Kupiłem - Stół składany w pół o regulowanej wysokości Lifetime 4428 - biały granit. Produkt został wysłany następnego dnia. Przesyłka dotarła w idealnym stanie. Stół spełnił moje oczekiwania, jestem bardzo zadowolony. Rozkłada się bardzo łatwo, ma możliwość regulacji wysokości. Najważniejsze, że po złożeniu zajmuje niewiele miejsca i można go schować.
3 / 5
2020-01-21 17:59:56
Radomir
nie wiedziałem nic o rabatach a kurier nie dzwonił w dniu dostawy dopiero następnego a mógł wcześniej
5 / 5
2020-01-21 16:38:25
Dariusz
Tranzakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-01-21 13:31:23
Aleksandra
Jestem bardzo zadowolona szybka przesyłka, towar zgodny z zamowieniem
5 / 5
2020-01-20 17:19:41
Jeremiasz
Sklep super. Rowerek zgodny z opisem. Szybka, darmowa przesylka. Minus dla kuriera :-(
5 / 5
2020-01-20 13:05:23
Róża
Polecam. Sklep w ulubionych zakładkach
1 / 5
2020-01-20 10:33:38
Zuzanna
Dwa zamówienia, jedno nie dotarło. Drugie wysyłane kilka dni. Słaby kontakt. Zero odpowiedzi.
5 / 5
2020-01-20 08:08:27
Eleonora
Polecam, dobrze wykonane, wszystko pasuje, łatwy montaz, stabilna konstrukcja,
5 / 5
2020-01-18 22:48:38
Leopold
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2020-01-18 16:41:36
Romana
Jestem zadowolony - szybka realizacja zamówienia i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-18 00:28:56
Pola
Bezproblemowa i szybką obsługa. Pełna informacja elektroniczną na jakim etapie jest realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-17 20:19:40
Paulina
zakup przebiegł szybko i bez kłopotu. walizki b.fajne, lekkie i co ważne to okazyjna cena. polecam
5 / 5
2020-01-17 15:12:14
Kazimierz
Zakupy na tym sklepie oceniam pozytywnie, nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2020-01-17 13:16:41
Eligiusz
Szybka obsługa, termos już przetestowany i wszystko ok.
4 / 5
2020-01-17 12:16:41
Gerard
Nie wiem opaski nadal niema🙁
5 / 5
2020-01-17 07:14:42
Mieczysława
Towar zgodny z zamówieniem. Realizacja bardo szybka przy minimum zaangażowania z mojej strony. Polecam
5 / 5
2020-01-16 22:09:54
Diana
Bardzo polecam szybka dostawa i sprzęt OK
5 / 5
2020-01-15 21:59:22
Bożena
Miło zetelnie o czasie polecam ogromnie
5 / 5
2020-01-15 21:14:30
Zbigniew
Profesjonalna i szybka! Polecam
5 / 5
2020-01-15 13:50:09
Tomasz
Szybko, sprawnie,towar super. polecam!
4 / 5
2020-01-15 13:38:19
Albert
Walizki są ok tylko wnętrze okropnie śmierdzi taką tanią chińszczyzną.
5 / 5
2020-01-15 12:04:27
Mariola
Polecam towar zgodny z opisem solidnie zapakowany i szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-15 04:14:26
Wacław
Super sklep,towar zgodny z opisem. Ekspresowa dostawa. Szczerze polecam
3 / 5
2020-01-14 14:02:05
Izolda
Na razie wciąż czekam na towar, ale chyba dość długo.
5 / 5
2020-01-14 11:14:42
Filip
Polecam z czystym sumieniem. Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, towar dobrej jakości.
5 / 5
2020-01-13 13:46:50
Diana
Wszystko super. Paczka zamowiona w piatek a w poniedzialek przed swietami juz byl kurier.
5 / 5
2020-01-13 11:39:54
Waldemar
Szybko, sprawnie. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-13 11:00:58
Ludmiła
Rower dostałam w ciągu 48 godzin kontakt super polecam.
5 / 5
2020-01-11 13:00:25
Walentyna
szybka obsluga i dobry kontakt,na bieżąco na email mialem status samówienia.Polecam sklep
2 / 5
2020-01-11 00:23:42
Zbigniew
Trzy dni oczekiwania a zamówienie dalej w realizacji, zobaczymy jak długo. Na tą chwilę ocena mierna.
5 / 5
2020-01-10 20:43:39
Aniela
Bardzo dobra firma. Szybkie zakupy. Polecam
5 / 5
2020-01-10 14:51:48
Lucjan
Bardzo miła obsługa konkretnie i bardzo szybko i bardzo szybko otrzymałem towar.
5 / 5
2020-01-10 13:51:50
Benedykt
Sklep super, sprzęt super, wysyłka terminowo.
5 / 5
2020-01-10 12:23:44
Andrzej
Bardzo polecam firmę abcfitness.pl
5 / 5
2020-01-10 12:19:16
Otylia
ok, sposób płatności powinien być nowocześniejszy tj. możliwość automatycznego przelewu lub karta kredytowa lub GPAY
5 / 5
2020-01-09 22:45:38
Eugenia
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!!!
5 / 5
2020-01-08 21:10:59
Izyda
Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem. Zakupy w tym sklepie, to sama przyjemność! Polecam.
2 / 5
2020-01-08 17:48:32
Edyta
składam zamówienie 30.12 i od tej pory nie dostałam żadnych informacji oprócz tego, ze zamówienie jest w realizacji - nie mogę tez śledzić paczki. Chciałabym się dowiedzieć zatem kiedy zamówienie zostanie do mnie dostarczone - słaby kontakt z klientem.
1 / 5
2020-01-08 15:56:59
Fryderyk
Wszystko dobrze oprócz tego że przyszedł nie taki kolor jaki zamawiałem
4 / 5
2020-01-08 11:24:11
Nastazja
Jak na ten świąteczny czas to bardzo dobrze
5 / 5
2020-01-08 09:58:14
Stanisława
wszystko odbyło się sprawnie
5 / 5
2020-01-07 11:49:55
Oleg
Super sklep i ekspresowa realizacja zakupów
5 / 5
2020-01-05 00:23:20
Alfred
Firma jak najbardziej rzetelna. Polecam!
5 / 5
2020-01-04 21:23:09
Ewelina
Wszystko ok i bardzo sprawna obsługa.
3 / 5
2020-01-03 14:29:03
Ilona
czekam niecierpliwie na dostawe
5 / 5
2020-01-03 12:20:20
Beata
Jestem zadowolony, szybko i zgodnie z umową 👍
5 / 5
2020-01-03 09:59:58
Stanisław
Bardzo dobra firma. Zamówienie wystawiłem w niedzielę późnym wieczorem a we wtorek z samego rana miałem towar w domu.
5 / 5
2020-01-02 16:23:51
Jędrzej
Sklep spełnił moją prośbę na wskazany dzień dostawy, na którym bardzo mi zależało. Sam sprzęt jest zgodny z oczekiwaniem.
1 / 5
2020-01-02 12:11:59
Krystian
Nie kompletne obciążenie Brak 10kg z 80 łącznych.
5 / 5
2020-01-02 09:48:23
Joachim
Wszystko super na czas i bez zarzutów.
5 / 5
2020-01-01 12:12:57
Antonina
Towar dobrej jakości ,szybka wysyłka .
5 / 5
2019-12-31 13:25:43
Longin
Bardzo sprawne wysłanie i dostarczenie zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-12-30 23:56:53
Edward
wszystko OK. Gorąco polecam. Kolejny zakup w sklepie bez najmniejszych problemów.
4 / 5
2019-12-30 16:08:28
Dymitr
Warto polecić i robić zakupy.
5 / 5
2019-12-30 11:07:32
Irmina
szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, pełna satysfakcja
1 / 5
2019-12-29 18:31:35
Arlena
Sprzęt przyjechal wadliwy, skończyło się na reklamacji:/
1 / 5
2019-12-29 12:27:55
Irena
Nie polecam nikomu absolutnie.Przedmiot który odesłałm (dostalam nie to co kupilam)wrocil do mnie .Oczywiście opłatę dokonałam za przesyłkę co przedstawiłam. Jednak upieraja sie że za pobraniem to uczynilam. PORAŻKA
5 / 5
2019-12-28 21:12:42
Dominik
Jestem bardzo zadowolony z obsługi.
5 / 5
2019-12-28 14:18:51
Adrian
wszystko ok, kontakt ze sprzedającym również
5 / 5
2019-12-27 19:10:10
Violetta
Szybko, bez problemów wysłane zamówienie.
4 / 5
2019-12-27 16:36:53
Hubert
Przed świętami chyba mieli trochę bałaganu. Zamówiłem towar, którego niemieli. Dopiero po telefonicznych konsultacjach kupiłem coś innego.
5 / 5
2019-12-27 15:03:02
Romuald
Bardzo polecam, mata super, porządnie wykonana i ciepła
5 / 5
2019-12-27 10:24:52
Dariusz
Rzetelny sklep warty polecenia
5 / 5
2019-12-27 05:51:22
Iga
namiocik ładny, wnuczek zachwycony prezentem
1 / 5
2019-12-26 16:13:09
Teresa
brak kontaktu .prezent zamówiony15 grudnia nie dotarł na świeta mimo że Pani obiecała że nie ma takiej możliwości aby nie przyszedł w ciągu7 dni roboczych .Wykonałam mnoóstwo telefonów ale już od wtorku 17 grudnia nie odbierano połączeń . Brak potwierdzenia na maila wysłania przesyłki .Stanowczo nie polecam nigdy więcej nie skorzystam .
5 / 5
2019-12-26 13:35:49
Edward
Szybko bez problemu Towar wg zamówienia Prawidłowo spakowany
5 / 5
2019-12-26 12:20:14
Bogusław
Szybka wysyłka i towar super jakości
5 / 5
2019-12-26 09:14:20
Adam
Drugi zakup. Szybko i sprawnie.
2 / 5
2019-12-25 21:12:21
Aleksandra
Towar rozpakowany po 2-3 tygodniach od zamówienia, że względu na to że był to prezent, towar został uszkodzony co oznacza że przesyłka była totalnie źle zabezpieczona w transporcie, nie polecam sklepu pomimo szybkiej wysyłki i bezproblemowej transakcji. Firma powinna zabezpieczyć produkt do wysyłki nie zrobiła tego. Niby na poziomie choć jednak zapomnieli o jednym szczególe.. Reszta bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-25 20:05:02
Jagoda
Towar zgodny z zamówieniem, ekspresowa wysylka.
5 / 5
2019-12-25 15:35:27
Felicja
szybko, sprawnie na czas bez zbędnych formalności
5 / 5
2019-12-25 13:46:22
Kornel
Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-12-25 12:34:38
Leon
Polecam. Zamówiłem z odbiorem osobistym. Paczka czekała na mnie ponad tydzień w punkcie odbioru i nie było żadnego problemu.
5 / 5
2019-12-24 22:57:39
Żaneta
Polecam. Jak będę potrzebowała więcej sprzętu na pewno wrócę tu na zakupy.
5 / 5
2019-12-24 14:08:16
Kornel
Polecam. Kuchenka dla dziecka przyszła bardzo dobrze zabezpieczona. Wszystko było dobrze i jasno podpisane. Dziecko było zachwycone. Sama kuchenka prezentuje się solidnie.
5 / 5
2019-12-24 10:54:55
Cecyl
przydałaby się informacja na maila, że zamówiony towar jest gotowy i czeka w magazynie na odbiór.
5 / 5
2019-12-23 22:36:41
Wiesława
Polecam, szybko i sprawnie przebiegła transakcja.
4 / 5
2019-12-23 19:09:41
Apolonia
Z produktu jestem zadowolona, jednak przesyłka trwała ponad tydzień. Zamówienie z 11 otrzymałam 23. O opóźnieniu dowiedziałam się dopiero po pytaniu o przesyłkę.
1 / 5
2019-12-23 09:21:24
Jarosława
Tragedia! drugi raz bieżnia reklamowana z tego samego powodu! Do tego dochodzi problem z odesłaniem bieżni! Współpracują z firmą Fedex, z której kurier nie podejmuje się zlecenia! i nawet o tym nie wiesz! dzwonisz, ponawiasz zlecenie (bieżnia cały czas stoi wystawiona na zewnątrz na palecie!) i następnego dnia to samo! "Adres nieosiągalny", albo dyspozytor się pomylił! Teraz kolejna reklamacja i te same problemy! Brak kontaktu telefonicznego z sklepem! infolinia odsyła do internetu i maila! Człowiek jest bezradny ! Gwarancja "door to door" to jakaś fikcja!
2 / 5
2019-12-22 23:24:14
Lilianna
Witam, od tygodnia czekam na dostawę i nie dostaje znaku o jego stanu zamówienia.
2 / 5
2019-12-22 20:54:03
Oleg
Niestety przedstawiona na stronie sklepu oferty sprzedaży nie pokrywają się z tym co rzeczywiście jest na stanie magazynowym. Zbyt długie oczekiwanie na powiadomienie o zaistniałej sytuacji ( po dwóch dniach od zamówienia).
5 / 5
2019-12-22 11:43:48
Iwo
Ekspresowa przesyłka, na nastepny dzień - szczególnie, że w okresie świątecznym! Towar idelny. Mega polecam!!
5 / 5
2019-12-22 01:38:14
Karolina
ok, produkt zgodny z opisem, sprawna wysyłka
5 / 5
2019-12-22 00:30:00
Włodzimierz
Jestem bardzo zadowolona i śmiało mogę polecić Wasz sklep moim bliskim 👍
5 / 5
2019-12-20 18:34:22
Sławomir
Sprzęt spełnia moje oczekiwania.
3 / 5
2019-12-20 16:27:29
Brygida
Nie ma tragedi, ale spodziewałam się czegoś innego
4 / 5
2019-12-20 15:38:42
Bożena
Przed świętami, to bardzo ładny wynik.

Rzetelne opinie o ABCfitness.pl