Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Abcfitness s.c.

Abcfitness s.c. Opinie 4.4 (24)

Piliki 28
17-100
Bielsk Podlaski
48506623225
brak obrazu
speedtest
4.4
24
Opinii

Dobrze

5 / 5
2013-09-06 09:39:13
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-21 18:57:34
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-25 13:58:27
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-20 11:38:29
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-17 22:01:12
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 18:49:45
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybkość dostawy mile mnie zaskoczyła - paczka miała zostać wysłana pocztą, więc oczekiwałam, że dojdzie w ciągu ok. 2 tyg. Natomiast sklep wysłał paczkę kurierem i otrzymałam ją w ciągu 3 dni.Polecam.
5 / 5
2013-02-14 18:10:26
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 14:53:17
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. 100% zadowolenia !!!
5 / 5
2012-12-12 18:31:42
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-10 09:17:16
Jarosława
Brak kontaktu ze sklepem, pomimo próby telefonicznego i mail-owego kontaktu. Potwierdzenie mail-owe zamówienia chyba było tylko automatyczną odpowiedzią !! Przesyłka nie dotarła chociaż już upłynęło 10 dni (czas realizacji zamówienia 4-dni) !! NIE POLECAM !!
5 / 5
2012-11-14 08:12:51
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-01 22:08:25
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-16 11:35:15
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-05 09:30:33
Ernest
szybko i sprawnie, polecam w 100%
5 / 5
2012-07-22 07:15:37
Sylwester
Polecam wszystkim kupującym-bardzo szybka przesyłka-towar dostarczony zgodnie z zamówieniem.
1 / 5
2012-05-14 08:50:33
Aurelia
Od daty złożenia zamówienia bardzo długo czekałam na... zmianę statusu zamówienia (8dni). Obecnie tj. 12 dni od złożenia zamówienia, nadal nie mam zamówionego towaru. Inne sklepy są dużo efektywniejsze w realizacji zamówień.
4 / 5
2012-05-04 09:52:38
Szymon
Jestem bardzo zadowolona, towar ładnie zapakowany, nawet zamieszczono wieszak, przesyłka wysłana listem poleconym, żadnych problemów. Towar dobrej jakości.
4 / 5
2012-04-14 11:54:40
Wacław
Poważnym mankamentem była efektowna, zdjęciowa prezentacja stroju kąpielowego z czepkiem, gdy tymczasem przesyłka takiego czepka nie zawierała. Był to oczywiście czepek z tego samego kompletu (kolory, materiał), co sugerowało, że stanowi całość. W opisie stroju nie ma żadnych wskazań o czepku, niemniej jednak klienci całkiem niepotrzebnie nabierają złudnej nadziei. Pozostałe kwestie związane z transakcją bez zarzutu.
4 / 5
2011-12-26 13:22:07
Franciszka
jestem zadowolona z jakości obsługi
5 / 5
2011-11-27 11:29:51
Hanna
Jedyny sklep w którym znalazłam moje wymarzone getry. Dziękuję
3 / 5
2011-11-24 11:57:13
Dorota
Polecam ten sklep, lecz czas realizacji jest zbyt długi
4 / 5
2011-11-07 08:50:19
Idzi
POLECAM,SZYBKA I MIŁA OBSŁUGA
5 / 5
2011-09-19 19:52:53
Ilona
Sklep godny zaufania. Dokonywałam wymiany towaru na inny ze względu na rozmiar i nie było problemu ze strony sprzedawcy. Ogólnie polecam!
5 / 5
2011-08-08 08:14:53
Renia
Choć był to mój pierwszy zakup, wydaje mi się, że nie będzie on ostatnim :D tylko co na to mój portfel?? :)

Rzetelne opinie o Abcfitness s.c.