Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abcGPS.pl

AbcGPS.pl Opinie 4.9 (394)

Ul. Obornicka 309
60-689
Poznań
614152751
opinie AbcGPS.pl
speedtest
4.9
394
Opinii

Doskonale

1 / 5
2022-11-30 08:49:56
Tomasz
zamówiono: Garmin Delta Sport XC Bundle. Zamawiając w abcGPS kierowałem się bardzo dobrymi opiniami o sklepie. Niestety, telefon kontaktowy został przez sklep zawieszony więc nie można było potwierdzić dostępności towaru przed finalizacją transakcji. Po zamówieniu, po 5 dniach odpytałem mailowo o status i dowiedziałem się, że sklep nie ma urządzenia Garmin, które zamówiłem i nie jest w stanie go zdobyć (chociaż ja w 3 innych miejscach widzę że jest ten garmin dostępny). Obsługa abcGPS jest bardzo miła i przeprosiła ale nie zmienia to faktu, że straciłem możliwość kupienia tego urządzenia w ramach Black Friday w innym punkcie. Teraz muszę zapłacić za błąd abcGPS ale przeprosiny oczywiście przyjęte.
5 / 5
2020-02-22 16:29:31
Małgorzata
Wszystko ok, towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2020-02-22 05:45:48
Genowefa
Pełne zaangażowanie, miła obsługa. Szybka dostawa. Jestem miłe zaskoczona. Polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-21 13:18:47
Dariusz
Dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko OK.
5 / 5
2020-02-21 10:27:26
Ernest
Jestem zadowolona z jakości obsługi.
5 / 5
2020-02-20 22:34:07
Adam
Sklep oferuje rabaty i darmową przesyłkę, co sprawiło, że cena fotelika była bardzo atrakcyjna. Informacje o etapie realizacji zamówienia były na bieżąco wysyłane mailem. Zdecydowanie polecam zakupy u nich!
5 / 5
2020-02-19 16:36:01
Zdzisława
ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE SUPER
2 / 5
2020-02-19 11:17:33
Aniela
Kupiony zegarek OK, ale dodatkowo kupiona osłona gumowa zegarka nie pasuje, otrzymane gratis słuchawki nie działają.:-(
5 / 5
2020-02-18 19:52:55
Kornel
Polecam, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2020-02-18 12:55:41
Kalina
Fotelik samochodowy. Rzetelna i sprawna obsługa.
5 / 5
2020-02-18 12:13:54
Agnieszka
Bardzo udana i sprawna transakcja.
5 / 5
2020-02-17 10:40:16
Martyna
Super obsługa i uwzględnione rabaty
5 / 5
2020-02-13 11:39:58
Liza
Mimo pewnego dysonansu zaraz po zakupie, obsługa sytuacji niestandardowych/problematycznych jest znakomita. Dość szybki i płynny kontakt z obsługą, w moim przypadku dołożono wszelkich starań, aby jak najlepiej spełnić pokładane nadzieje i oczekiwania.
5 / 5
2020-02-11 15:41:36
Edyta
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, fotelik zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-09 08:27:43
Jadwiga
Szybka wysyłka, fotelik bez zarzutu, zgodnie z oferta ! Polecam
5 / 5
2020-02-07 22:00:26
Danuta
Kupiłam fotelik samochodowy.Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.Polecam
5 / 5
2020-02-07 09:41:21
Irmina
Szybko i sprawnie w razie problemów szybko odpiują. Polecam
5 / 5
2020-02-07 06:53:08
Arnold
Towar zgodny z opisem. Bezproblemowa obsługa, wszystko na czas. Jest bardzo zadowolony z zakupów.
5 / 5
2020-02-06 21:51:11
Ksenia
Najniższa cena, rabaty, szybka i profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2020-02-06 17:11:18
Lucjan
Wszystko na wysokim poziomie . Polecam
5 / 5
2020-02-06 10:08:54
Mariusz
Wszystko profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2020-02-04 14:44:34
Olga
Doskonały kontakt ze szprzedającym. Wysyłka zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2020-02-02 21:04:33
Wieńczysła
Polecam sklep. Mimo braku fotelika ktory zamowilam zaproponowano nowszy model bez doplaty. Polecam
5 / 5
2020-01-31 21:37:37
Otylia
Wszystko dobrze, dobry kontakt z klientem
5 / 5
2020-01-31 15:00:35
Damian
Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Rabat, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-31 11:19:22
Sabina
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, zamowienie zostało szybko zrealizowane. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
5 / 5
2020-01-31 11:10:19
Zdzisława
Polecam, szybko, sprawnie, szeroka oferta
5 / 5
2020-01-30 18:51:46
Oskar
Zakupiłem zegarek Garmin Fenix 6 Shappire. Kontakt ze sklepem w porządku. Dobrze działająca infolinia. Na stronie sklepu bardzo obszerne opisy produktów. Dodatkowy rok gwarancji od sklepu. Wszystkim polecam.
5 / 5
2020-01-30 11:14:39
Krzysztof
Super szybki i profesjonalny kontakt. Akurat trafiłem na rabat POLECAM
5 / 5
2020-01-29 15:04:24
Lidia
Super kontakt i rewelacyjne podejście do klienta .
5 / 5
2020-01-29 14:37:13
Emanuel
Towar otrzymałem zgodny z zamówieniem w oryginalnym zaplombowanym pudełku. Jak najbardziej polecam sprzedającego.
5 / 5
2020-01-29 13:00:28
Sylwia
Super, paczka następnego dnia po zamówieniu
5 / 5
2020-01-29 10:46:51
Władysława
Szybki kontakt, towar zgodny z opisem, raty 0%,nic dodać nic ująć
5 / 5
2020-01-28 18:50:17
Iwona
Po początkowych problemach sklep stanął na wysokości zadania. Obsługa klienta bardzo sprawna i profesjonalna. Towar bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-28 14:44:19
Kazimierz
Szybka decyzja kredytowa raty 0% sprzęt hula. Gorąco polecam
5 / 5
2020-01-28 13:42:40
Renata
Bardzo miła i bardzo merytoryczna obsługa. Kultura, spokój, uczynność i profesjonalizm sprzedawcy w lokalu. Szybkie, inteligentne, życzliwe i wyczerpujące odpowiedzi na czacie. Bardzo dziękuję sprzedawcy! POLECAM.
5 / 5
2020-01-28 13:40:53
Wiesława
Miła i rzeczowa obsługa . Polecam
5 / 5
2020-01-27 09:51:55
Eliza
Wysylka szybka, towar spełnia oczekiwania. Polecam
3 / 5
2020-01-26 12:36:41
Wojciech
Dostepnosc towaru na stronie internetowej nie jest zgodna z faktycznym stanem magazynowym. Czas realizacji dluzszy niz ten podany na stronie. Musialem telefonicznie i emailowo upominac sie o zamowiony towar, ktorego jak sie okazalo niema w magazynie (na stronie "Wysylka natychmiast"). Finalnie otrzymalem produkt model wyzszy i nie znacznie drozszy, tylko dlatego ocena dostateczna. Cala reszta bardzo slabo.
5 / 5
2020-01-24 22:16:11
Zbyszko
bardzo polecam .. super ceny . ceny / szybka wysyłka ,dobry kontakt .
5 / 5
2020-01-24 15:44:51
Jacek
Towar zgodny z opisem, wszystko okey
5 / 5
2020-01-24 09:39:52
Wieńczysła
Szybki kontakt, szeroki asortyment, dostępne korzystne zestawy.
5 / 5
2020-01-23 19:03:44
Zofia
Produkt zgodny z opisem, bez wad, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny. Polecam
5 / 5
2020-01-22 13:35:26
Felicjan
ekspresowa wysyłka, dodatkowy rabat ;)
5 / 5
2020-01-21 22:42:54
Jarosława
Szybki kontakt ze sklepem, miła i profesjonalna obsługa Jestem bardzo zadowolona - na pewno wrócę na ponowne zakupy. Polecam gorąco!!!
5 / 5
2020-01-21 22:02:52
Jonatan
Jestem zadowolony. Błyskawiczna wysyłka. Byłem na bieżąco informowany o statusie przedmiotu. Jeśli tylko będzie okazja zakupu to na pewno skorzystam z zakupów w tej firmie.
5 / 5
2020-01-21 19:46:07
Iwo
Pełen profesjonalizm. Szybka wysyłka i produkt godny polecenia.
5 / 5
2020-01-21 13:58:59
Wiktoria
Szybka dostawa ,wszystko ok . PLECAM
5 / 5
2020-01-20 21:05:00
Tobiasz
Dłuższy termin wysyłki tylko dlatego, że zamówiłem na początku roku i magazyn był ponoć nieczynny z powodu remanentu, co akurat jest zrozumiałe.
5 / 5
2020-01-20 09:15:41
Tadeusz
Przejrzysta strona internetowa, łatwy, szybki i przyjemny kontakt mailowy, wszystko na czas, działa jak trzeba:) Czegóż chcieć więcej?
5 / 5
2020-01-17 22:08:52
Eryk
Bez uwag, bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2020-01-16 16:24:42
Walentyna
Super transakcja, zamówiłam towar do określonej godziny i został on wysłany tego samego dnia. Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-15 14:38:04
Konstanty
Błyskawiczna dostawa. Na bieżąco informacje o statusie przedmiotu. Wzorcowo! Polecam.
5 / 5
2020-01-14 16:18:00
Ilona
Co tu dużo pisać... Towar wysłany bardzo szybko, bezproblemowy kontakt telefoniczny. Super sklep
5 / 5
2020-01-14 15:39:58
Cyprian
Bardzo dobry kontakt, na moja prośbę wysłali towar tego samego dnia A kolejnego już był u mnie w domu. Rewelacja polecam :)
5 / 5
2020-01-14 10:52:25
Nina
Bardzo w porządku sklep. Na bierząco informowali o postępach przygotowania przesyłki. Dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2020-01-14 09:58:24
Eryka
Jestem pod wrażeniem. Super kontakt , mega szybka wysyłka i jakość towaru pierwsza klasa.
5 / 5
2020-01-13 12:38:07
Kamila
Polecam. Szybka dostawa i bezpiecznie zapakowany towar.
5 / 5
2020-01-13 11:22:17
Klemens
Nie było żadnych problemów, wszystko dotarło takie jak miało być, ale bez pośpiechu.
5 / 5
2020-01-13 10:10:39
Władysław
Gorąco polecam. Kontakt świetny, ceny promocyjne. Super 😊
5 / 5
2020-01-13 09:37:29
Jacek
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji z waszym sklepem, towar wysłany szybciutko, idealnie zabezpieczony i jeszcze gratis...perfecto..5 gwiazdek💪 dziękuję
5 / 5
2020-01-11 20:08:00
Alfred
Wszystko przebiegło pomyślnie. Napotkałem bardzo miłą obsługę która odpowiadała konkretnie na każde moje pytanie.
5 / 5
2020-01-10 10:29:52
Paula
Świetny kontakt i szybka wysylka. Profesjonalne podejscie, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-01-08 16:55:27
Konstanty
Sprawna i profesjonalna obsługa. Bez uwag
5 / 5
2020-01-07 16:54:14
Oskar
bardzo fajnie i przyjemnie. jakieś gratisy dają też do np. w moim przypadku do FENIX 5X SZAFIR..... ceny są na najlepszym poziomie jakim mogłem sobie wybrać. POLECAM
5 / 5
2020-01-07 11:22:59
Sofia
Wszystko jak w opisie, jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2020-01-05 13:52:32
Jędrzej
Bardzo profesjonalny sprzedawca!
5 / 5
2020-01-03 23:14:28
Franciszka
Polecam. Szybko sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2020-01-03 21:47:44
Błażej
Naprawdę godny polecenia sklep, szybka i sprawna realizacja transakcji. Prezent dla syna (Smartwatch Garmin) dotarł bardzo szybko i w pełni zaspokoił wygórowane oczekiwania młodego człowieka.
5 / 5
2020-01-03 21:04:48
Izyda
Polecam. Super cena i szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-03 13:22:35
Cecylia
Wszystko sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-02 15:40:59
Kornel
Transakcja kupna fotelika samochodowego dla dziecka ( wnuka ) bezproblemowa, wręcz książkowa. Po skontaktowaniu się ze sklepem, poinformowałem pracownika,że zależy mi na czasie, aby odpowiednio szybko otrzymać fotelik, gdyz muszę odebrać córkę wraz z wnukiem z lotniska w Berlinie. Reakcja sklepu fantastyczna, gdyż już następnego dnia fotelik był u mnie. Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku-lele61
5 / 5
2019-12-31 13:31:23
Klaudiusz
Wszystko w najlepszym porządku!
5 / 5
2019-12-31 11:45:26
Wiktor
Okazało się, że nie ma produktu z zamówienia, firma zaproponowała inny lepszy i droższy w tej samej cenie :) IDEALNIE :)
5 / 5
2019-12-31 10:23:58
Mirosław
Super fachowe podejście do klienta
5 / 5
2019-12-30 12:59:09
Maksym
Super!! Kontaktowałem się ze sklepem telefonicznie w dniu zamówienia, obiecano mi, że towar wyjedzie po kilku godzinach i dotrzymano słowa. Otrzymałem upust i dadatkowe gratisy
5 / 5
2019-12-29 11:12:26
Herbert
Kontakt ze sklepu tylko mailowy, napewno szybciej byłoby zrealizowane gdyby zamiast maila ktoś zadzwonił ale na szczęście mi się nie spieszyło
5 / 5
2019-12-27 12:40:08
Bronisław
Świetny kontakt. Nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-23 15:11:49
Dawid
nic dodać, nic ująć, polecam.
5 / 5
2019-12-23 12:33:03
Julita
Super podejscie sklepu, zamowiony towar skonczyl sie na magazynie, zaproponowali wiec drozszy fotelik w tej samej cenie. Taki sklep polecam ze spokojnym sercem kazdemu.
5 / 5
2019-12-22 17:09:05
Daria
Zdecydowanie polecam sklep. Towar zgodny z opisem, wysyłka ekspresowa i obsługa ze świetną komunikacją. To mój drugi zakup w tym sklepie. Jak będę kupował następne urządzenia też do nich zajrzę. Cena przedmiotów bardzo dobra, jedna z tańszych na rynku.
5 / 5
2019-12-22 01:18:22
Henryka
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Zamówienie złożyłam w sobotę z opcją zapłaty zwykłym przelewem a już w poniedziałek przesyłka została wysłana.
5 / 5
2019-12-19 08:47:41
Filip
Wszystko profesjonalnie i na wysokim poziomie kontakt z konsultantem pomógł w wyborze produktu. Polecam
5 / 5
2019-12-19 07:49:01
Adrian
Kolejny zakup -kolejny raz 100pro zadowolenia polecam
5 / 5
2019-12-17 20:36:19
Julita
Jestem bardzo zadowolona profesjonalnym doradztwem, rzetelną obsługą i miłą atmosferą podczas rozmowy ze sprzedawcą. Uzyskałam bardzo dobrą pomoc podczas dokonywania niełatwego wyboru idealnego dla swoich potrzeb produktu. Polecam.
5 / 5
2019-12-17 09:54:45
Apolonia
Dobry kontakt i szybki czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-12-16 16:15:38
Anita
Rewelacyjny kontakt ze sklepem. Odpowiedz na każde zapytanie w natychmiastowym tempie. Super kontakt przez Messengera. Polecam z całego serca.
5 / 5
2019-12-16 15:55:19
Leszek
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko - zero problemów. Polecam.
5 / 5
2019-12-14 18:33:05
Zygmunt
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-12-14 06:22:48
Oksana
Polecam, sprawna realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-13 18:18:34
Marzena
Wszystko profesjonalnie i pomocnie! Polecam!
5 / 5
2019-12-13 11:36:52
Kornelia
Wszystko sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2019-12-12 10:46:31
Romuald
Godny polecenia sklep ze świetną obsługą. Osoby pakujące paczkę zasługują na pochwałę, bowiem w życiu nie otrzymałem tak dobrze zapakowanej elektroniki. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-12-10 22:22:00
Emil
Nie ma się do czego przyczepić, najtaniej w internecie, do tego dostałem gratis. Wysyłka szybka i bezproblemowa. Polecam sklep
5 / 5
2019-12-10 20:36:51
Emil
Super, polecam!!! To Już drugi fotelik samochodowy kupiony w tym sklepie, najniższe ceny i szybka realizacja.
5 / 5
2019-12-06 16:42:01
Szymon
Towar pierwsza klasa, obsługa klienta Ok. Wysyłka trochę długo ale do wytrzymania . Ogólnie polecam. Transakcja udana, klient zadowolony.
5 / 5
2019-12-06 14:33:27
Iwona
Profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-12-06 13:01:49
Remigiusz
Fotelik zgodny z opisem. Natychmiastowa wysyłka. Świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam zakupy.
5 / 5
2019-12-06 11:37:35
Roman
Bardzo szybka obsługa, bardzo dobry kontakt z Klientem
5 / 5
2019-12-03 18:26:38
Violetta
Super sklep, kupiłam fotelik samochodowy, już drugi w tym sklepie. Sprzedawca nie miał danego modelu dlatego zaproponował inny droższy w tej cenie co stary model.
5 / 5
2019-12-03 18:12:43
Marlena
Bez zastrzeżen b dobry kontakt na etapie realizacji zamówienia
5 / 5
2019-12-03 17:02:02
Katarzyna
bardzo sprawnie przeprowadzona transakcjia
5 / 5
2019-12-03 14:46:24
Kazimierz
wszystko super, dobry kontakt ze sprzedawcą
4 / 5
2019-11-29 12:44:58
Stanisława
Gratis do zamówienia nie był dostępny i zgodziłam się na inny, tylko nie wiedziałam że z tańszej grupy cenowej.
5 / 5
2019-11-29 12:33:14
Filip
Bardzo dobra obsługa. Szybki czas realizacji. Spokojnie można się dodzwonić i ustalić wszystko.
5 / 5
2019-11-28 00:04:48
Bożena
bardzo szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2019-11-27 12:04:08
Gabriela
Jestem bardzo zadowolona z zakupu wózka w sklepie abcgbs.pl, wysyłka nieco się przedłużyła o czym zostalam poinformowana. Za mała zwłokę otrzymałam prezent dla dziecka. Z czystym sumieniem polecam zakupy.
5 / 5
2019-11-26 18:14:29
Wiola
Polecam. Sklep z profesjonalną obsługą
5 / 5
2019-11-26 12:11:28
Izolda
Korzystne ceny, dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2019-11-23 09:04:29
Dymitr
Płaciłem 1700 zl za produkt więc wysylka byla już w cenie
5 / 5
2019-11-20 20:55:43
Igor
Bardzo profesjonalne podejście.
5 / 5
2019-11-19 13:25:41
Kazimierz
Polecam Miła obsługa Szybko dostarczony produkt
5 / 5
2019-11-19 10:00:21
Bronisława
Jestem zadowolona z zakupu, szybki kontakt. Polecam
1 / 5
2019-11-18 13:06:21
Ewelina
Towar online dostepny okazal sie niedosteony. Zaproponowano mi inny model/kolor, mialam dostac informacje o ofercie ceny, ktorej nie dostalam 😌
5 / 5
2019-11-15 09:49:53
Otylia
Obsługa sklepu na 5, z powodu braku fotelika na stanie zaproponowano nam inny drozszy model w tej samej cenie co wybrany pierwotnie, super podejscie do kliena, szybka wysyłak towaru.polecam
5 / 5
2019-11-14 17:22:33
Joachim
Wszystko przebiegło bez problemów, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-11-13 13:24:38
Stanisława
Bardzo szybka wysyłka i szczegółowe maile ze statusem realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-11-12 09:39:37
Iwo
szybka wysyłka, dostępne promocje i bonusy dołączane do zakupów - bardzo dobry zakup
5 / 5
2019-11-08 15:01:42
Cecyl
Bardzo dobry kontakt z klientem, jestem zadowolona ze współpracy. Polecam !
5 / 5
2019-11-05 15:15:02
Celina
Bardzo solidny sklep i szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-04 11:35:40
Aniela
Super profesjonalny sklep i bardzo miła obsługa. Towar od ręki.
5 / 5
2019-11-01 15:20:52
Bolesław
Odpowiedzialna, fachowa obsługa.
5 / 5
2019-11-01 11:58:26
Sonia
Wszystko Ok i bardzo dobra cena.
5 / 5
2019-10-31 19:21:17
Wieńczysła
Dobra praca całego zespołu pracowników.
5 / 5
2019-10-31 09:32:15
Celestyna
Jestem bardzo zadowolona, kontakt bez zarzutu, bardzo szybka dostawa i na moją prośbę dostarczona w sobotę. Polecam!!!
5 / 5
2019-10-31 09:20:56
Maria
Bardzo sprawna realizacja. Polecam sklep. Nie pierwsze zakupy i pewnie nie ostatnie
5 / 5
2019-10-31 07:45:09
Żaneta
Szybko, sprawnie, tanio, bez zarzutów!
5 / 5
2019-10-30 18:54:53
Włodzimierz
Bardzo profesjonalny sklep. Obsługa konkretna i fachowa. Problem z moim zamówieniem został błyskawicznie rozwiązany. Pełna satysfakcja z zakupów. Gorąco Polecam.
5 / 5
2019-10-28 12:49:09
Zuzanna
Obsługa klienta pierwsza klasa.
5 / 5
2019-10-27 10:41:57
Wiktoria
wszystko pozytywne miło było skorzystać z oferty.
5 / 5
2019-10-25 15:01:02
Arleta
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zakupy bez najmniejszego problemu
5 / 5
2019-10-25 13:02:11
Adrian
Kupilem zegarek Garmin. Przesylke wraz z wybranymi gratisami otrzymalem bardzo szybko. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-10-25 11:59:49
Ilona
Podsumuje jak otrzymam przesyłkę
5 / 5
2019-10-24 11:13:43
Laura
Szybko i zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2019-10-22 16:24:05
January
Rewelacja!!! Mimo iż na stanie nie było zamówionego przeze mnie towaru, zaproponowano mi inny ( równie dobry jak zamowiony) w atrakcyjnej cenie. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-10-22 11:00:24
Konstancja
Wszystko ok, dobry kontakt, szybka przesyłka.
5 / 5
2019-10-20 00:51:49
Feliks
Miałem dodatkowe ustalenia które zostały w 100% zrealizowane. To już nie pierwszy zakup w ABCGPS.PL wiec wiem, że wszystko będzie dobrze.
5 / 5
2019-10-17 09:54:41
Albert
Rzetelna firma. Polecam w 100%.
5 / 5
2019-10-15 16:10:42
Janina
Bardzo Dobrze, jestem zadowolona z szybkiej realizacji, jak i dostarczenia przesyłki, zamawiałam nie pierwszy raz i jak zawsze bez problemu. Polecam w 💯 %
5 / 5
2019-10-11 10:57:42
Oliwia
Bardzo szybka realizacja, towar dotarł dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-10-10 18:01:31
Krzysztof
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-09 07:03:58
Marta
szybka reakcja na zamówienie ,towar w pełni sprawny
5 / 5
2019-10-08 23:52:13
Emilia
Zupełnie bezproblemowo, kupowałam tu dwa razy w odstępie kilku miesięcy - w obu przypadkach równie gładko
5 / 5
2019-10-08 12:23:52
Klaudia
Błyskawiczna przesyłka, wzorowa obsługa klienta, szybki zwrot pieniędzy przy odstąpieniu od umowy.
5 / 5
2019-10-07 18:02:37
Cezary
Życzliwa obsługa klienta - po wysłaniu błędnego modelu fotelika reklamacja bez jakichkolwiek wątpliwości, szybko i w cenie tańszego modelu. Niezwyczajnie jak na polski rynek. Oby więcej takich sklepów.
5 / 5
2019-10-06 14:13:16
Juliusz
Kontakt mailowy i telefoniczny super, poprosiłem o przesuniecie terminu wysyłki, nie było problemu, bardzo uprzejma obsługa.
5 / 5
2019-10-04 18:14:53
Łucjan
Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny wszystko w porządku.
5 / 5
2019-10-03 13:51:39
Oliwier
Cała transakcja odbyła się według moich oczekiwań,w ekspresowym tempie.
5 / 5
2019-10-03 11:39:40
Władysław
Jestem pełen podziwu dla obsługi sklepu. Zamówiłem w czwartek ^w ostatniej chwili^ sklep nie zdarzył wysłać tego samego dnia. Po miłej rozmowie w piątek wysyłka poszła z opłacona przez sklep dodatkową opcją z dostawą na sobotę. Licznik dostałem w sobotę rano. Brawo.
5 / 5
2019-10-02 15:04:21
Bogna
Szybko i sprawnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-10-02 13:34:45
Dominika
Dobry sklep oferujacy produkty w atrakcyjnych cenach
5 / 5
2019-10-02 12:41:42
Ilona
Bardzo udany zakup. Kontakt mailowy ze sklepem - od razu otrzymywałam odpowiedź. Towar był nadany od razu.
4 / 5
2019-10-02 08:59:32
Manuela
Nie było zamówionego przez mnie koloru fotelika. Skontaktowano się ze mną, czy chcę inny. Zaraz po decyzji wysłano towar. Wybranylego gratisu nie było w paczce. Jakość zapakowania fotelika raczej średnia
5 / 5
2019-10-01 15:43:19
Gabriela
Krótko mówiąc polecam. Taka informacja jaka była w ofercie sprzedaży została zachowana...
5 / 5
2019-10-01 06:59:41
Cecylia
realizacja ekspresowa, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany, polecam na 100%
5 / 5
2019-09-30 09:57:22
Diana
Świetna realizacja zamówienia, polecam!
5 / 5
2019-09-28 22:39:33
Ignacy
Szybko i sprawnie. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-27 13:17:21
Aniela
Świetna obsługa, towar zgodny z opisem, ekspresowa dostawa. Polecam wszystkim kupującym!!!
5 / 5
2019-09-27 12:58:40
Robert
Korzystam już drugi raz z abcgps.pl. Polecam! A jak zabrakło wybranego koloru fotelika, dostałem opcję podobnego koloru z nowszej i droższej wersji kolorystycznej po takiej samej cenie jak w pierwotnym zamówieniu.
5 / 5
2019-09-24 08:58:32
Izyda
Sprawne działanie, konkretna oferta oraz szybko odpowiadają na kontakt. Wszystkie aspekty które dla mnie są kluczowe w transakcjach internetowych.
5 / 5
2019-09-23 10:03:06
Iwo
Bardzo dobry sprzedawca, transakcja przebiegła sprawnie i bez żadnych przeszkód. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-09-17 23:17:57
Aurelia
Zgodnie z opisem rzetelna firma
4 / 5
2019-09-17 15:31:40
Celestyna
Na wysyłkę trzeba trochę poczekać, ale jest to spowodowane tym, że sklep sam czeka na towar. Fotelik mógłby być czymś zabezpieczony w środku, a jest tylko wsadzony w karton. Na szczęście nic nie pękło przy transporcie.
5 / 5
2019-09-16 18:52:29
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-09-14 12:09:27
Ilona
Bardzo miły kontakt Szybko sprawnie i bez zarzutu Polecam
5 / 5
2019-09-13 10:10:06
Lilianna
Najlepsza cena w internetach, towar pierwsza klasa, darmowa dostawa, dobry kontakt - czego chcieć więcej! Polecam
5 / 5
2019-09-12 11:21:07
Milena
Dobry kontakt. Sklep przy braku w ofercie wybranego towaru zaproponowal korzystne rozwiazanie.
5 / 5
2019-09-10 17:41:35
Feliks
Nadspodziewanie szybka realizacja. Bardzo pozytywne wrażenie.
5 / 5
2019-09-10 10:19:39
Leon
Wszystko przebiegło jak należy.
5 / 5
2019-09-10 09:54:04
Witold
Szybko i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-09 12:15:48
Felicjan
Polecam, szybko, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-06 15:49:41
Halina
Zamówiłam inny kolor, jednak nie był on dostępny. Dlatego tez w trakcie realizacji zamówienia musiałam zdecydować się na inny. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-09-05 11:09:20
Przemysław
kontakt z infolinią 5+ , dostawa 5+ , towar zgodny z opisem 5+
5 / 5
2019-09-05 09:58:24
Marcin
Super sprawne działanie. Komplet informacji co się dzieje z zamówieniem. Świetny kontakt
5 / 5
2019-09-04 20:52:24
Robert
Serdecznie polecam, towar zgodny z opisem, szybkie dostarczenie paczki i super obsługa.
5 / 5
2019-09-03 10:46:38
Alfred
Czytelna strona, wszelkie info na emailu.
5 / 5
2019-09-02 11:30:59
Cyprian
Sprawnie, uprzejmie, dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2019-09-01 10:05:43
Wacław
polecam jestem mega zadowolony !!!!
5 / 5
2019-08-30 19:07:42
Regina
nie było wybranego towaru, więc nastąpił szybki kontakt w sprawie zmiany zamówienia. Super
5 / 5
2019-08-30 12:55:04
Paula
Szybka darmowa wysyłka, gratisy, bardzo dobry kontakt. Polecam!
5 / 5
2019-08-30 10:43:22
Gerard
Ocena bardzo dobra , miły kontakt i fachowe podejście do tematu
5 / 5
2019-08-29 11:05:46
Małgorzata
Dobry kontakt że sprzedającym, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam :).
5 / 5
2019-08-26 14:20:33
Bronisław
Błyskawiczna przesyłka. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-08-22 19:34:10
Sergiusz
11/10 od zamowienia, do dostarczenia przesylki 20 godzin, obsuga na najwyzszym poziomie! Pozdrawiam
5 / 5
2019-08-22 11:12:11
Otylia
Wywiązali się z umowy perfekcyjnie Daje celujacy
5 / 5
2019-08-21 16:16:11
Gabriela
Polecam. Szybko sprawnie i rzeczowo.
5 / 5
2019-08-21 11:11:09
Rudolf
Potrafią wyjść na przeciw problemom aby klient był zadowolony.
5 / 5
2019-08-21 09:28:12
Daniel
Bardzo dobry sklep, klient jest ważny, kontakt na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-08-19 14:13:16
Rudolf
Bardzo fajny sklep, super obsługa i szybka realizacja.
5 / 5
2019-08-19 12:40:55
Arnold
Niezwykle szybko i profesjonalnie. W poniedzialek kolo poludnia zamowilem towar, we wtorek rano przywozl go kurier. Tylko ten sklep mial interesujace mnie kolory produktu dostepne od reki. Dostalem rowniez sympatyczne gratisy dla dzieci. Na pewno powroce do tego sklepu :)
5 / 5
2019-08-19 09:36:31
Stefan
Doskonale! Byłem w szoku że tak szybko
5 / 5
2019-08-18 07:28:27
Janusz
Szybko i sprawnie z informacjami o każdej zmianie statusu zamówienia.
5 / 5
2019-08-16 20:27:42
Bronisława
Bez zastrzeżeń. Świetna obsługa online.
5 / 5
2019-08-16 11:32:17
Adrian
Fajny sklep szybka wysyłka **** polecam
5 / 5
2019-08-14 20:43:32
Bernard
Przesyłka zgodna z zamówieniem, ekspresowa wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-08-14 14:27:18
Zygfryd
Ok. Kontakt ze sklepem i dostawa bez problemu. Towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-08-14 14:14:51
Otylia
Wszystko zgodnie z zamówieniem. To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie i zawsze wysyłka szybka, dobrze zapakowana, nie ma się do czego przyczepić :)
5 / 5
2019-08-14 13:21:32
Ignacy
Bardzo dobry kontakt. Szczegółowe informacje. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-08-14 12:22:04
Andrzej
Solidnie i na czas. Przede wszystkim zgodnie z opisem. Dobry wybór wykonałem. Napisane było, że towar będzie na jutro i był.
5 / 5
2019-08-14 11:59:27
Roman
Szybko i bez problemów, polecam!

Rzetelne opinie o abcGPS.pl