Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abckarma.pl

Abckarma.pl Opinie 4.9 (319)

Kaszów 186
32-060
Liszki
12 346 14 66
opinie Abckarma.pl
speedtest
4.9
319
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 21:56:19
Krystian
Bardzo szybka realizacja zamówionego towaru
5 / 5
2020-02-20 10:27:56
Wojciech
Karma dla psa WHIPPET, ,,ALPHA SPIRIT Multi Proteina Półwilgotna" cena do jakości bdb, wcześniej używałem tańszych i droższych.
5 / 5
2020-02-18 17:13:41
Przemysław
Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2020-02-12 13:42:08
Jeremiasz
Karma josicat 10 kg. Zawsze dostawa do domu. Kultura i rzetelność firmy
5 / 5
2020-02-11 17:22:28
Wioletta
CUDOWNA OBSŁUGA. SUPER MIEJSCE. POWRÓCĘ TU :) !
5 / 5
2020-02-10 23:42:08
Ziemowit
Bogaty asortyment, przystępne ceny. ABC karma oferuje rabaty w zależności od ilości zamawianej karmy, z czego oczywiście korzystam przy zamawianiu 13 kilogramowych opakowań. Polecam wszystkim. Znajdą tu Państwo wszystko dla swojego pupila.
5 / 5
2020-02-09 22:29:07
Anita
Jak zwykle niezawodny sklep. Zamówione produkty były przygotowane do odbioru następnego dnia po złożeniu zamówienia.
5 / 5
2020-02-07 11:54:53
Izolda
Szybko, sprawnie . Super kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2020-02-07 10:16:45
Halina
Szybka dostawa wszystko jest super
5 / 5
2020-02-06 15:34:17
Weronika
Szybką przesyłka, duży wybór produktów, super promocje.
5 / 5
2020-02-06 15:33:32
Eryk
Jak zwykle zamowienie odpowiada oczekiwaniom.Pozytywnie zadowolony
4 / 5
2020-02-06 12:30:44
Joachim
Dostarczony towar zgodny z zamówień am
5 / 5
2020-02-05 18:30:26
Bernard
Jka zawsze pełen profesjonalizm.
5 / 5
2020-01-30 17:47:41
Aurelia
Znakomity sklep, godny zaufania i oferujęcy bardzo dobrej jakości karmy po rozsądnych cenach. Bez kosztów transporty juz powyżej 90 zł. Doskonały kontakt z biurem obsługi kilienta.
5 / 5
2020-01-30 10:01:19
Zdzisław
Zgodnie z ofertą promocji w danej chwili w sklepie
5 / 5
2020-01-28 12:44:10
Rafał
Ekspresowa obsługa zamówienia, bezpośredni kontakt, mili szybko i przyjemnie! Polecam!
5 / 5
2020-01-27 14:40:22
Martyna
super kontakt, profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2020-01-23 10:49:48
Jagoda
Ok ale sklep nie posiadał zamówionego towaru
5 / 5
2020-01-20 21:31:07
Maria
Jak zawsze przemiły. Mój Polar jest przeszczęśliwy 🙂👍
5 / 5
2020-01-20 10:01:46
Alfred
Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, wszystko zgodne z opisem. POlecam ta firmę!!!!
5 / 5
2020-01-15 12:09:27
Kornel
Jak zwykle wszystko jak należy.
5 / 5
2020-01-11 18:10:36
Klara
Perfekcyjnie.Jestem bardzo zadowolony ze sklepu abckarma.pl
5 / 5
2020-01-10 17:38:15
Arkadiusz
Super szybko i profesjonalnie . Polecam
5 / 5
2020-01-05 15:07:02
Natasza
Jak zawsze bez zarzutów. Świetny wybór, porządnie zapakowane i wysłane bez zwłoki mimo okresu świątecznego.
5 / 5
2020-01-04 22:40:25
Zdzisława
W abckarma.pl zamawiam karmę co miesiąc. Jestem stałą klientką już trzeci rok. Zamówienia są realizowane ekspresowo. Towar zapakowany estetycznie. Nie było nigdy żadnych pomyłek, nie miałam żadnych zastrzeżeń. Szeroki wybór towaru. Zdarzyło się raz, że nie było towaru w magazynie. Zadzwoniła do mnie pani z taką informacją i zapytała czy chcę zmienić zamówienie, czy zaczekam dwa dni. Były dwie takie sytuacje. W drugiej konsultacja związana z kolorem smyczy. Niby nic, ale zostałam poinformowana i mogłam podjąć decyzję. To bardzo miłe, gdy klient jest szanowany. Polecam ten sklep. U mnie ma najwyższą notę. Poza tym każda złotówka to punkt i po jakimś czasie można sobie wybrać produkt z oferty nagród gratis. Cóż więcej? Spróbujcie Państwo sami!
5 / 5
2020-01-03 11:34:39
Walentyna
Bardzo konkurencyjne ceny. W szczególności koszt dostawy kurierem za 10 zł to rewelacja! Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Polecam
5 / 5
2019-12-31 09:42:25
Sara
TO JUŻ NIE PIERWSZE MOJE ZAMÓWIENIE W TYM SKLEPIE. BARDZO DOBRA CENA ,SZYBKA WYSYŁKA. PEŁNY PROFESJONALIZM.
5 / 5
2019-12-29 09:45:03
Karina
Jestem stałym klientem, jak zwykle realizacja szybka, prawidłowa, zamówienie łatwe w obsłudze. polecam firmę znajomym.
5 / 5
2019-12-20 14:14:37
Edmund
Firma bardzo profesjonalna z atencja dla klienta. Niestety niezbyt dobrze wybrany kurier, który psuje wizerunek abc karma przez nierzetelne usługi dostarczania przesyłek.
3 / 5
2019-12-20 11:02:13
Lucjan
Zamówienie innej karmy, dostawa innej. Może z uwagi na okres świąteczny i zamieszanie z tym związane. Nie odsyłam, bo pies nie może chodzić głodny :) jednak nie jest to zamawiana karma, a przy paczce za 260 zł może to być dla kogoś poważny problem. Nie krytykuje, ale ciężko polecić bardziej wymagającym klientom.
5 / 5
2019-12-17 11:41:22
Kornelia
Jestem bardzo zadowolona z tak szybkiego zrealizowania i dostarczenia mojego zamówienia. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-17 08:15:25
Faustyna
Bardzo szybka, sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-13 10:55:02
Daniela
Profesjonalnie, szybko, dobre ceny
5 / 5
2019-12-03 15:25:35
Irena
Polecam sklep- szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-27 10:05:44
Sergiusz
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-11-26 20:42:05
Wincenty
Super, polecam. Profesjonalizm
5 / 5
2019-11-26 11:19:40
Longin
Ekspresowa wysyłka, bardzo polecam
5 / 5
2019-11-22 10:21:47
Aleksander
Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym. Szelki dla psiaka są świetne. Polecam :)
5 / 5
2019-11-19 17:32:11
Natalia
SUPER - POLECAM, MÓJ PIESEK TEŻ!!!
5 / 5
2019-11-17 20:57:23
Teodor
Robię systematycznie zakupy w tym sklepie, bo zawsze jestem profesjonalnie obsłużona..
5 / 5
2019-11-15 15:23:24
Dorota
Szybko i skutecznie. Pies nie czekał długo na nową zabawkę 😉
5 / 5
2019-11-14 12:00:35
Jarosław
Kapitalna firma. Kupuję tam nie pierwszy i na pewno nie po raz ostatni łakocie dla mojego pupila!
5 / 5
2019-11-06 06:24:44
Aurelia
.Super ,polecam nie zdecydow anym.Karma tania a świetna!
5 / 5
2019-11-05 20:52:31
Kajetan
Duży wybór produktów, bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-11-03 07:54:03
Emanuela
Szybka realizacja zamówienia super obsługa, polecam zakupy w ABC KARMA.
5 / 5
2019-10-31 22:14:51
Kamila
solidnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-10-30 16:44:57
Anita
Pewna, przewidywalna firma mająca szeroki asortyment karm dla zwierząt większości producentów.
5 / 5
2019-10-24 18:06:56
Elwira
Super. Konkurencyjne ceny, szybka dostawa.
5 / 5
2019-10-15 17:37:32
Bartłomiej
Zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-10-11 19:43:12
Patryk
Godni polecenia miła obsługa
5 / 5
2019-10-08 18:51:06
Eugeniusz
wszystko super! pakowanie - czas dostawy - kontakt! polecam!
1 / 5
2019-10-07 22:21:27
Oliwier
Worek z karmom przyszedł otwarty i nie wiadomo jaka karma była nasypana do worka (7.5 kg) a cena najwyższa z całej oferty w internecie. Nie polecam firmy.
5 / 5
2019-10-04 14:07:29
Eugenia
Niezawodny sklep, pełne zaufanie
5 / 5
2019-10-03 11:03:02
Emanuela
Otrzymałam towar na dzień na który prosiłam, więc firma dostosowuje się do prośby klienta. To już nie pierwsze moje zamówienie i zawsze mam zamowienie na czas. Polecam gorąco.
5 / 5
2019-10-01 18:43:38
Lilianna
Jestem stałym, zadowolonym klientem już trzeci rok. Profesjonaliści! Szeroki asortyment, ekspresowa wysyłka towaru, solidnie zapakowanego. Polecam
5 / 5
2019-09-26 15:15:21
Emanuel
Szybko sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2019-09-23 18:56:54
Benedykt
Znakomicie przygotowana strona. Towar doskonałej jakości w bardzo dobrej cenie. Prosty kontakt ze sklepem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-09-19 18:18:50
Józefina
Gorąco polecam bo wcześniej mieszkalam w mieście i dostawa byla szybko , s teraz przeprowadzilam się na wieš i dostawa następnego dnia. Na ,6
5 / 5
2019-09-17 18:01:42
Łucja
Bardzo sobie cenię sprawne realizowanie zamówień. abckarma.pl jest moim sklepem od 3 lat. to chyba mówi samo za siebie.Polecam!
5 / 5
2019-09-16 10:55:44
Alicja
Sklep posiada asortyment dobrej jakości. Dba o swoich pupili i o swoich klientów.
5 / 5
2019-09-16 09:09:25
Marlena
Od wielu lat kupuję pokarm w ABCkarma i nigdy nie zawiodłam się ani na terminie dostawy, ani na jakości dostarczonych produktów, ani na kontakcie z przedstawicielami firmy.
5 / 5
2019-09-13 14:28:57
Patryk
Zamówienie zostało zrealizowane
5 / 5
2019-09-12 14:19:54
Igor
Sklep naprawdę godny polecenia!!! Szybko, taniej oraz miła obsługa.
5 / 5
2019-09-11 09:25:57
Teresa
Godni polecenia. Solidna firma.
5 / 5
2019-09-10 07:19:39
Cezary
Bardzo sympatyczna, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-09-09 15:29:17
Rozalia
POLECAM DOBRE CENY , MIŁA OBSŁUGA
5 / 5
2019-09-05 11:45:17
Amelia
Polecam ,szybka i sprawna obsługa .
5 / 5
2019-09-02 12:25:00
Norbert
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji
5 / 5
2019-08-30 15:48:52
Eryk
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie
5 / 5
2019-08-28 14:53:37
Klemens
Karma z długim terminem do spożycia, najniższa cena na rynku (w momencie zakupu); szybko zrealizowane zamówienie. Bardzo wygodna dla mnie wysyłka: płatne przy odbiorze.
5 / 5
2019-08-19 13:31:46
Lech
zamówienie zrealizowane bardzo szybko, polecam
1 / 5
2019-08-13 21:38:26
Barbara
Dostaliśmy karmę przeterminowane o rok. Po złożeniu reklamacji ich prawnik stwierdził, że po raz pierwszy zaopatrywalismy się u nich ( kłamstwo bo po raz trzeci i ostatni) i jest to dary worek od innego sprzedawcy. Większej bezczelności nie widzialam. Nie dbają o zwierzęta tylko o swój zysk i oszukują klientów.
5 / 5
2019-08-13 10:50:19
Władysław
Bardzo rzetelny i uczciwy sklep. Bezproblemowy kontakt i szyba realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-08-12 11:21:08
Karina
Zakupy przebiegły bez zarzutów
5 / 5
2019-08-06 14:11:25
Olaf
Zakupy w sklepie ABCKarma są bezproblemowe. Szeroki asortyment pokarmów dla zwierząt i niska kwota zakupów upoważniająca do darmowego transportu, to największe atuty. Jestem od lat zadowoloną klientką i nie zamierzam tego zmieniać.
5 / 5
2019-08-06 13:42:23
Zbigniew
Wszystko odbyło się sprawnie.
3 / 5
2019-07-30 22:44:26
Klara
Niestety nie mam dobrego zdania mimo, iż zamówienie zostało spełnione właściwie. Mam trzy koty. Dorosłą kotkę i dwa maluchy. Zamówiłam karmę dla nich właśnie. Podczas odbioru chciałam jeszcze dokupić suchą karmę. Polecono mi kilka produktów, które (prowadzący hurtownię) polecili mi - jako pożywienie zarówno dla młodych, jak i dorosłych kotów. To niedopuszczalne!! Karma dla małych kotów nie nadaje się dla kotów dorosłych. Z uwagi na sporą zawartość białka - podczas regularnego spożycia - taki pokarm może spowodować kłopoty z pracą nerek dorosłych kotów. Liczyłam na wiedzę i profesjonalizm. Renata
5 / 5
2019-07-30 12:07:05
Tomasz
Świetna profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-07-30 11:45:31
Izabela
Firma bez żadnych zarzutów. Wybraliśmy płatność przy dostawie więc paczka została wysłała bardzo szybko
5 / 5
2019-07-27 11:04:32
Mateusz
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka.polecam.
5 / 5
2019-07-26 13:28:23
Fabian
Polecam zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-07-22 11:24:08
Zdzisław
Ekspresowa przesyłka, a przede wszystkim bardzo dobrej jakości produkt! Skorzystam jeszcze pewnie nie raz! Polecam!!
5 / 5
2019-07-18 21:56:34
Tobiasz
dzwonią i doradzają jak nie ma towaru albo proponują inny bardziej stosowny jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-07-18 18:00:56
Konrad
Kupuje regularnie. Jestem zadowolona z towarów, ich cen oraz obsługi. Można porozmawiać z konsultantem, który doradzi co do prefetencji naszych pupili. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-07-18 15:37:18
Kalina
Super zakupy, na pewno wrócę.
5 / 5
2019-07-14 16:02:34
Emilia
Jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo dobra.
5 / 5
2019-07-12 21:08:33
Tamara
Szybko, sprawnie, dobry kontakt z obsługą. Polecam
5 / 5
2019-07-11 15:07:07
Wiesława
Dostawca godny zaufania, ja współpracuje z tą firma kilka lat i reguralnie co 1.5 m_ca zakupy
5 / 5
2019-07-05 14:23:03
Paulina
Szybka wysyłka, plus dodatkowy gratis 🙂
3 / 5
2019-07-04 14:36:49
Jędrzej
Transakcja przebiegła sprawnie ale pies nie chce tego jeść. Podobno najlepsza karma na rynku.
5 / 5
2019-07-04 10:50:48
Ernest
Pięć gwiazdek to właściwa ocena!👍
5 / 5
2019-07-03 10:21:38
Marzena
bardzo dobra obłsuga , szybka
5 / 5
2019-06-28 14:29:29
Tadeusz
BARDZO DOBRZE, TOWAR WYŚMIENITY, DOSTAWA W PORZĄDKU.
5 / 5
2019-06-27 12:41:17
Sergiusz
Kupują karmę w tym sklepie od lat. Doskonały kontakt z działem sprzedaży. Bezbłędne, szybkie i terminowe dostawy. Szeroki wybór pokarmów dla różnych zwierząt z każdej półki cenowej. Moje psy i koty, a zatem i ja, jesteśmy zadowoleni.
5 / 5
2019-06-25 12:33:47
Filip
Od zawsze kupuje w ABC Karma.Polecam,wszystko na czas i towar najwyższej jakości.
5 / 5
2019-06-22 07:53:30
Remigiusz
Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
5 / 5
2019-06-18 12:28:32
Maciej
przy braki któregokolwiek towaru szybka informacja, uzgodnienie zmian i szybkie dostarczenie
5 / 5
2019-06-14 13:48:21
Leszek
Obsługa super towar również
5 / 5
2019-06-13 15:06:49
Anastazja
JESTEM SUPER ZADOWOLONA, OBY TAK DALEJ:)
5 / 5
2019-06-12 14:35:21
Jacek
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony. Produkty w super cenach. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-06-12 13:58:34
Daniela
Wszystko zgodnie z opisem , produkt szybko dotarł . Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-06-07 07:33:40
Radomir
Zamówienia bez komplikacji,szybko, super😙
5 / 5
2019-06-06 10:52:20
Gerard
Jestem bardzo zadowolona z asortymentu i obsługi polecam abckarma.
5 / 5
2019-05-31 22:36:03
Jerzy
towar dobrej jakości dostarczany sprawnie
5 / 5
2019-05-31 19:39:46
Ada
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, a dokonałam ich już kilkakrotnie. Konkurencyjne ceny, zawsze jakiś gratis dla pieska. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-05-31 08:35:27
Jarosław
Sklep super! Duży wybór różnego rodzaju artykułów. Bardzo profesjonalna strona www pod kątem doboru potrzebnych artykułów. Obsługa po złożeniu zamówienia bardzo dobra. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-05-30 09:57:34
Klaudia
Duży wybór towaru oraz szybka realizacja.
5 / 5
2019-05-29 13:11:54
Leopold
Pomimo braku na stanie interesującej mnie karmy zakupy mogę ocenić pozytywnie. Pani z obsługi klienta pomimo braku towaru w danym momencie starała się rozwiązać sytuację, dlatego też polecam sklep i na pewno będę tam kupować jeszcze nie raz.
5 / 5
2019-05-27 11:29:32
Ryszard
Szybko,sprawnie i bez komplikacji. Polecam 😊
5 / 5
2019-05-23 21:14:05
Genowefa
Szybka realizacja zamowienia, wszystko ok. Polecam :)
1 / 5
2019-05-22 22:05:13
Marek
Ponad tydzień czekania i maile oraz smsy - brak kontaktu z tym sklepem. Nie polecam, nie wiem czy on nawet jeszcze działa.
5 / 5
2019-05-21 08:15:31
Aldona
Towar bardzo szybko do mnie dotarł w stanie nienaruszonym.
5 / 5
2019-05-16 13:02:59
Weronika
Trochę różnych rzeczy zamawiałam przez internet ale ten zakup był wyjątkowy. Gdyby nie sobota i niedziela pewnie dostałabym tę karmę na następny dzień. .Mam zastrzeżenie do producenta, nie określa jasno jak ją stosować żeby kotu nie zaszkodzić. W tej karmie musi być coś niezwykłego, bo mój kot, który nie lubi suchej karmy z tą wędruje po całej kuchni za uciekającą miską.
5 / 5
2019-05-14 12:04:23
Mirosław
Fachowa obsluga, zawsze dobrze doradza, maja fajne nowosci.
5 / 5
2019-05-13 18:40:19
Matylda
Będę dalej korzystał i robił zakupy w abckarma!!!
5 / 5
2019-05-10 21:20:23
Mirosław
Same superlatywy, profesjonalizm, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-05-10 16:33:20
Waldemar
Godny polecenia sklep.Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-05-08 13:31:59
Lucyna
super sklep, dobry asortyment, miła obsługa.
5 / 5
2019-05-08 12:55:16
Rafał
rewelacja, cena i szybkość wysyłki
5 / 5
2019-05-03 17:15:52
Bogdana
Szybko, sprawnie, bez problemu (oprócz braku konkretnej karmy, którą musiałam zamienić na inną)
5 / 5
2019-05-01 22:22:29
Bartłomiej
Zamawiam tylko tam. I to jest moja opinia o abckarma. Pozdrawiam BR
5 / 5
2019-04-30 09:49:17
Klaudia
Szybko, tanio i profesjonalnie.
5 / 5
2019-04-29 08:48:59
Dalia
Dostawa odbyła się bez problemu , towar otrzymany według zamówienia.
5 / 5
2019-04-28 00:44:00
Ireneusz
Zaopatruję się w ABC Karma od lat i jestem zadowolona. Towar świeży, w dobrej jakości, szeroki asortyment. Zamówienia są realizowane niezwłocznie.
5 / 5
2019-04-26 12:33:08
Mariola
Doskonaly kontakt ze sklepem. Blyskawiczna informacja o zamowieniu. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-04-23 10:41:08
Marcel
Polecam - wysyłka nastąpiła bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-04-18 20:23:21
Krystyna
Polecam sklep, miła obsługa i sprawna realizacja zamówienia v
5 / 5
2019-04-11 11:26:23
Radosław
Wszytko super a szczególnie obsługa i wysyłka !
5 / 5
2019-04-09 21:50:05
Nina
solidny sklep, robię w nim systematycznie zakupy
5 / 5
2019-04-09 11:04:49
Dorota
Rewelacja szybko zwinnie polecam
5 / 5
2019-04-09 10:34:10
Lesław
Bardzo dobry sklep, wart polecenia.
5 / 5
2019-04-09 09:24:51
Urszula
Bardzo polecam ten sklep, paczka szybko przychodzi, produkty bez zastrzeżeń, dobry kontakt z firmą :)
5 / 5
2019-04-05 16:11:45
Adrian
jednym słowem REWELACJA. Cieszę się, że zostaliście mi poleceni.
5 / 5
2019-04-01 09:20:43
Bernardeta
Bardzo szybka wysyłka . Bez problemowy kontakt. Polecam!!
4 / 5
2019-03-28 17:52:19
Bronisława
dobrze, jednak wybór w innych sklepach internetowych dla zwierząt jest większy.
5 / 5
2019-03-22 14:48:49
Karina
Kolejny mój zakup. Szybko sprawnie z darmowym odbiorem osobistym i jeszcze rabacik. :) Czego więcej chcieć? Polecam.
5 / 5
2019-03-21 19:14:49
Otylia
Jestem stałą klientką. Świadczy to o moim zadowoleniu ze świadczonych przez ABC usług. Szeroki asortyment do wyboru, błyskawiczna realizacja zamówienia, kompetentna i miła obsługa.
5 / 5
2019-03-20 05:58:34
Dominika
Bardzo lubię współpracę z tym sklepem
5 / 5
2019-03-19 22:15:01
Natasza
Profesjonalny sklep. Wszystko zawsze zgodne z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Dokonuję zakupów w tym sklepie już drugi rok i nigdy nie było żadnych problemów.
5 / 5
2019-03-19 20:49:34
Alberta
Jak zawsze zakup był prosty, a towar dobry i przewidywalny. Polecam.
5 / 5
2019-03-19 17:21:55
Wiktoria
To mój sklep jeśli chodzi o karmę dla mojego psiaka od dawna. Nigdy się nie zawiodłam.
5 / 5
2019-03-15 19:13:52
Ludwika
Szybka sprawna obsługa , dobre ceny.
5 / 5
2019-03-14 13:03:00
Tamara
Duży wybór, atrakcyjny towar, sprawna realizacja zakupu.
5 / 5
2019-03-12 16:17:26
Marian
Wysoki profesjonalizm, dobry kontakt, miła obsługa. Wszystko to zasługuje na wysoką ocenę. Polecam
5 / 5
2019-03-07 16:11:07
Arkadiusz
Polecam. Kupuje od kilku lat w miarę regularnie w abckarma produkty dla mojego psa, a od niedawna i królika. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z produktów, jak też kontaktu ze sklepem.
5 / 5
2019-02-28 17:08:37
Ilona
Błyskawiczna wysyłka i super kontakt ze sprzedającym :) polecam!
3 / 5
2019-02-27 11:04:02
Ignacy
Sklep powinien informowac ze zamówiony towar ma krótki termin przydatności.
5 / 5
2019-02-25 18:48:38
Damian
Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-02-24 18:16:57
Kamil
Kolejny raz korzystam ze sklepu - bardzo dobre ceny, szybka i fachowa obsługa.
5 / 5
2019-02-19 21:17:15
Antonina
Bardzo fachowe i odpowiedzialne podejście do zamówienia
5 / 5
2019-02-18 20:13:49
Olga
bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-02-15 15:35:32
Klaudiusz
szybko, bez problemów i w dobrej cenie
5 / 5
2019-02-14 10:44:02
Bogusław
Super sklep, szybkie wysyłki. Polecam
5 / 5
2019-02-08 16:29:19
Antonina
Szybko sprawnie GIRACO POLECAM
5 / 5
2019-02-08 09:54:22
Leszek
szybko, sprawnie - jestem zadowolona
5 / 5
2019-02-05 17:48:28
Urszula
Zamówiony towar otrzymałam. Na bieżąco byłam informowana o statusie przesyłki. Firma mogłaby pomyśleć o stałych klientach i wrzucić do paczki jakiś gratis (ja poprosiłam o szmacianą myszkę dla kota, ale jej nie dostałam).Byłby to miły gest.
5 / 5
2019-02-04 16:24:30
Lucyna
Polecam sklep, szybka realizacja, fachowa obsługa.
5 / 5
2019-02-04 12:33:39
Aurelia
Polecam ten sklep, kupuje prywatnie od nich juz kilka lat i nigdy nie było problemu z towarem, zwrotem towaru. Solidny sprzedawca
5 / 5
2019-02-02 15:14:48
Klementyna
Dobry towar,niskie ceny,szybka realizacja.
4 / 5
2019-02-01 21:43:46
Daniel
Jak zawsze jesteśmy zadowoleni.
5 / 5
2019-02-01 19:56:19
Roman
Miłe obsługa, duży wybór karm. Polecam.
5 / 5
2019-01-31 21:06:30
Malina
Super obsługa, szybka dostawa, polecam serdecznie !!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-01-22 14:39:57
Weronika
Dobrze zorganizowana strona, łatwy kontakt
5 / 5
2019-01-21 13:24:49
Wiktoria
Bardzo polecam, towar zgodny z moimi wysokimi oczekiwaniami. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2019-01-21 10:52:50
Janusz
Polecam sklep abc karma super ceny świetny kontakt i obsługa no i super towar w pełni zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-20 19:51:07
Paweł
Zawsze rzetelnie , dobry kontakt , polecam
5 / 5
2019-01-18 11:44:19
Ilona
Bardzo lubie tam kupowac bo szybko jest realizowana wysylka
5 / 5
2019-01-17 12:10:30
Sofia
polecam realizowanie transakcji bez problemowo
5 / 5
2019-01-16 21:25:47
Gustaw
Bardzo szybka dostawa. Kontakt bez problemów. Polecam !!
4 / 5
2019-01-16 13:45:53
Sabina
bardzo sympatycznie, szkoda że tak drogo...
5 / 5
2019-01-15 16:34:05
Jarosław
szybko,solidnie,przystępna cena
5 / 5
2019-01-14 09:57:23
Maria
szybko sprawnie, gorąco polecam
5 / 5
2019-01-10 19:41:46
Władysława
Jak zawsze wszystko należycie...
5 / 5
2019-01-10 18:10:23
Katarzyna
Zaopatruję się w tym sklepie od dwóch lat. Bywają w innych sklepach przejściowo oferty konkurencyjne, ale pozostaję ich wiernym klientem. Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, w razie chwilowego braku - telefon do klienta ( nawet zmiana koloru smyczy). Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-01-07 10:06:24
Mikołaj
Jestem bardzo zadowolona z zamówień. Zawsze i wszystko jest na czas i kompletne. Dziękuję również za dodatkowe prezenty😃
5 / 5
2019-01-04 15:00:22
Elżbieta
Transakcja przebiegła bez problemowo. Polecam
5 / 5
2019-01-02 09:17:56
Marcelina
Działa doskonale, infolinia bardzo pomocna, szybki i sprawnie, cena przyzwoita
5 / 5
2018-12-21 03:31:06
Wanda
Bardzo dobry sklep internetowy.
5 / 5
2018-12-20 21:52:37
Patrycja
Jestem stałym i zadowolonym klientem od ponad roku.
5 / 5
2018-12-19 16:06:55
Cecyl
Kupuje regularnie i jak zawsze jestem zadowolona. Polecam. Kasia
5 / 5
2018-12-19 13:02:22
Patrycja
W porównaniu do poprzedniej firmy gdzie czekałam na karmę nawet ok 2 tyg , tu dostalam ja bardzo szybko, bdb zapakowana. Polecam na pewno będę zamawiać przez ten sklep
5 / 5
2018-12-19 00:44:52
Roman
wszystko dobrze oprócz kuriera
5 / 5
2018-12-18 14:16:57
Pola
ABC Karma zawsze jakość na najwyższym poziomie. Obsługa, towar bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2018-12-16 19:34:22
Regina
Realizacja szybka i solidna.Towar opakowany starannie.
5 / 5
2018-12-13 23:37:37
Aleksandra
Przesyłka solidnie zabezpieczona, szybka obsługa, bardzo dobra komunikacja ze sklepem.
5 / 5
2018-12-12 11:36:13
Edyta
dobra komunikacja ze sklepem, b. szybka dostawa, polecam!
5 / 5
2018-12-11 12:53:20
Klaudiusz
Super sklep, miła obsługa, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-12-10 16:12:59
Magda
Polecam, wszystko przebiegło bez problemów
5 / 5
2018-12-10 14:13:59
Kazimierz
Bardzo szybka dostawa oceniam na 5
5 / 5
2018-12-07 10:03:07
Emil
Zakupy dokonuje od lat.Ni e zawiodłem się.
5 / 5
2018-12-06 20:18:23
Bożena
Sklep ma ofertę dobrej jakości przyjaźnie zaprezentowaną na stronie. Dobry kontakt telefoniczny z kompetentną osobą osiągalny bez wyczekiwania i wysłuchiwania niekończących się przekierowań. Zamówienie pakowane i wysyłane w przewidywalnych terminach. Kupuję w abc karma od lat i jestem zadowolona.
5 / 5
2018-12-06 11:15:07
Justyna
Zamawiam artykuły dla moich zwierząt (2 duże psy, szynszyla, rybki...) w abckarma od kilku lat. Współpracę oceniam b. dobrze: zamówienie procedowane są szybko i sprawnie, b. duży asortyment, łatwy kontakt i ewentualne zmiany zamówienia. Strona działa bez zarzutu.
5 / 5
2018-11-29 12:25:16
Urszula
Wszystko super od kilku.lat robie tylko u was zakupy i do tej pory się nie zawiodłam - tak dalej ;)
5 / 5
2018-11-29 11:31:53
Felicjan
Szybka transakcja, bardzo duży wybór asortymentu i co chwile fantastyczne promocje sprawiają że chętnie będę robiła tutaj zakupy w przyszłości :)
5 / 5
2018-11-26 10:44:38
Celestyn
Zamówienie, kontakt ze sklepem zgodne z moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2018-11-25 14:29:06
Ilona
Niezawodni, profesjonalni z szeroką gamą asortymentu.
5 / 5
2018-11-14 16:01:00
Juliusz
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2018-11-14 11:26:16
Oskar
bardzo lubię współpracę z tym sklepem.
5 / 5
2018-11-14 08:46:03
Marlena
Bardzo sprawna obsługa. Telefonicznie uzgadniane zamienniki niedostępnego towaru. Polecam.
5 / 5
2018-11-13 11:25:10
Magda
Bardzo dobry kontakt. Szybko i bez problemów!! Polecam Serdecznie

Rzetelne opinie o abckarma.pl