Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Abckosmetyczne.pl

Abckosmetyczne.pl Opinie 4.8 (332)

Sucha 15
80-531
Gdańsk
537168999
opinie Abckosmetyczne.pl
speedtest
4.8
332
Opinii

Doskonale

4 / 5
2020-02-20 01:07:21
Mateusz
Ogólnie szybka realizacja zamówienia w obu przypadkach. Przesyłka dobrze opakowana, nienaruszona. W obu przypadkach nie załączono do przesyłki żadnego drobiazgu/prezentu.
1 / 5
2020-02-10 13:31:37
Otylia
Narazie nie oceniam bo nadal czekam na przesyłkę
5 / 5
2020-02-06 18:01:48
Lucjan
Szybka wysyłka i przystępne ceny.
5 / 5
2020-02-05 12:50:09
Ismena
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-01-15 11:42:00
Wanda
Super! Polecam. Tanio, szybko, prawidłowo zrealizowane zamówienie
5 / 5
2020-01-15 08:50:31
Eugeniusz
Wszystko w należytym porządku, szybkość realizacji, jakość produktu, dobre ceny. Gorąco Polecam
5 / 5
2020-01-14 13:57:29
Ada
Super jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-01-11 15:22:20
Lech
Wszystko w porządku zgodne z zamówieniem i o czasie
5 / 5
2020-01-10 13:43:33
Franciszka
Wszystko super, sklep warty polecenia
5 / 5
2020-01-08 10:18:17
Malwina
Ekspresowa realizacja zamówienia, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-12-28 00:22:47
Feliks
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem na stronie sklepu abckosmetyczne.pl Paczka solidnie zapakowana.
5 / 5
2019-12-26 16:03:20
Karol
Bardzo dobrze oceniam sklep abckosmetyczne.pl
5 / 5
2019-12-13 17:36:43
Alina
Gorąco polecam. Zamówienie zrobiłam w 2019-12-10 21:21:47 przesyłka doręczona 12-12-2019r.
5 / 5
2019-12-13 10:17:17
Sofia
szybko dokładnie to co zamówiłam
5 / 5
2019-12-12 17:38:25
Bogusław
Bardzo szybka obsługa Polecam
3 / 5
2019-12-09 10:28:29
Alina
Wybrałam opcję z zapakowwniem jako prezent. Niestety za taką cenę liczyłam że będzie to lepiej zrobione.
5 / 5
2019-12-03 22:28:54
Sergiusz
Bardzo dobry kontakt. Atrakcyjne ceny. Towar zgodny z ofertą. Polecam.
5 / 5
2019-11-21 08:25:19
Ilona
Polecamy. Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Skorzystam jeszcze w przyszłości.
5 / 5
2019-11-19 14:42:09
Jolanta
Bardzo wiarygodny sklep. Polecam.
5 / 5
2019-11-04 13:09:26
Klaudia
Rewelacyjnie szybki czas dostawy - na następny dzień. Towar zgodny z opisem w 100%
5 / 5
2019-11-01 17:59:52
Laura
Towar nowy, świetnej jakości, bardzo dobrze zapadkowy, wszystko zgodnie z tym co na stronie opisuje sprzedawca,nic dodać nic ująć Jestes bardzo zadowolona i regularnie robię zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-10-29 17:41:35
Liza
jestem zadowolony z obsługi i terminowej dostawy.
5 / 5
2019-10-26 15:02:16
Sergiusz
Polecam, wszystko w jak najlepszym porządku 😀
5 / 5
2019-10-23 19:13:56
Sabina
Polecam. Szybka dostawa i produkty w super cenach
5 / 5
2019-10-11 22:04:05
Magda
Wszystko zgodne z zamówieniem i na czas, polecam.
5 / 5
2019-10-10 13:38:28
Tymon
Fajny sklep. Ceny przystępne. Polecam
5 / 5
2019-10-09 18:50:45
Joanna
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-09 11:42:42
Dymitr
Strony jasne i czytelne - zakupy przyjemne . Polecam.
5 / 5
2019-10-04 17:17:32
Bronisław
Polecam, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-09-24 19:34:29
Greta
Narazie niemam zastrzeżeń 😉
5 / 5
2019-09-21 09:01:04
Nina
Po raz kolejny zamawiam towar z tej firmy. Wszystko tak jak poprzednio: towar zgodny z zamówieniem, dostawa szybka. Polecam
5 / 5
2019-08-08 09:57:46
Bogusław
Bardzo miła obsługa, towar zgodny z opisem, super ceny
5 / 5
2019-08-07 09:39:57
Katarzyna
Jestem bardzo zadowolona. Towar oryginalny,szybka dostawa.Polecam.
5 / 5
2019-06-19 17:30:24
Wioletta
W bardzo szybkim czasie otrzymałam przesyłkę. Bardzo dobrze zabezpieczona. Extra
5 / 5
2019-06-19 17:28:12
Adrian
Szczoteczka super, bardzo dobrze myje twarz i przy tym relaksuje oraz napina, uwielbiam korzystać zwłaszcza rano.
5 / 5
2019-06-19 12:08:50
Izyda
Dobre ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2019-06-11 15:58:00
Konstancja
Super sklep i napewno do niego wrócę:)
5 / 5
2019-06-07 12:30:44
Bernadeta
Polecam, zakupy w tym sklepie, obsługa miła i życzliwa, zawsze służy z pomocą.
5 / 5
2019-06-06 17:26:20
Brygida
Kontakt ok szybko dostałam informację że nie ma jednego z zamawianych produktów. Szybko uzupełniono braki i po kilku dniach zamówienie było gotowe do odbioru. Polecam
4 / 5
2019-06-05 23:29:29
Sofia
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Towar bez uszkodzeń. Polecam
5 / 5
2019-05-31 22:11:56
Marcel
Polecam z całego serca, panie świetnie pomagają i doradzą, dawno nie bylam tak miło obsluzona,
5 / 5
2019-05-31 08:47:57
Agata
Wszystko w należytym porządku 😁
5 / 5
2019-05-27 09:52:09
Lidia
Jestem, bardzo mile zaskoczona, cała transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie, koszty wysyłki dosyć niskie i jeszcze otrzymałam prezent 😊 bardzo polecam.
5 / 5
2019-05-24 22:57:04
Mikołaj
Polecam. Towar ok, bardzo szybka przesyłka
5 / 5
2019-05-24 10:41:19
Arkadiusz
Sklep wywiązał się bardzo dobrze. Pełne zadowolenie :)
5 / 5
2019-05-17 12:48:42
Miłosz
Szybka realizacja zamówienia i wysłanie produktów. Status zamówienia były przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2019-05-17 09:56:43
Fryderyka
Mój ulubiony sklep do zakupów kosmetyków codziennego użytku 🙂
5 / 5
2019-05-16 13:34:48
Fryderyka
Jestem zadowolona z sklepy abckosmetyczne.Nastepnym razem tez zrobie zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-05-08 00:07:08
Mateusz
Szybko, sprawnie a przede wszystkim bardzo dobre podejście do klienta. Dziękuję!
5 / 5
2019-05-07 11:17:24
Jagoda
Moja uwaga to taka ze produkt nie jest do konca oryginalny taki jak z drogerii rozni sie konsystencja oraz trwaloscia.
5 / 5
2019-05-06 11:52:42
Jarosław
Bez zarzutów, wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2019-05-02 23:22:55
Anita
To już moje kolejne zakupy, polecam.
1 / 5
2019-04-24 18:38:44
Wioletta
Brak kontaktu nie odbierają telefonów na e-mail nie odpisuja czekają na opinie a towar w trakcie realizacji żenada
5 / 5
2019-04-17 13:05:13
Elwira
Zakupy bez problemu, sprawna obsługa, szybka dostawa, towar porządnie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-04-10 16:05:24
Fryderyk
Polecam , wszystko w najlepszym porządku , starannie zapakowane , darmowa przesyłka.
5 / 5
2019-04-09 15:44:10
Manuela
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-04-08 11:49:59
Urszula
Najlepszy sklep duży wybór kontakt że sklepem super a przedewszystkim zadowolenie z produktow w 100%
5 / 5
2019-04-07 20:07:05
Ludwik
Super sklep o brakach informacja natychmiast
5 / 5
2019-04-03 19:09:13
Ewelina
Godny polecenia sprzedawca. Szybka realizacja zamówienia
1 / 5
2019-04-01 14:41:21
Otylia
Zamówiłam podkład dermacol. Przesyłka miała być ekspresowa kurierem 24h. Po tygodniu oczekiwań i telefonie do abc usłyszałam że za dwa dni podkład będzie po kolejnych 4 dniach i kolejnym telefonie usłyszałam że przesyłka nie została WGL wysłana. Pani przeprosiła po czym poinformowała że wyślą go jeszcze raz z bonusami. Zgodziłam się do dzisiejszego dnia dermacolu nie ma półtora miesiąca i nic.
4 / 5
2019-03-28 23:01:11
Maciej
Szkoda , że nie ma nic do nakładania pudru :(
5 / 5
2019-03-28 13:01:44
Jan
Stały kontakt, przystępne ceny i szybka wysyłka :) wszystko zgodne z zamówieniem, polecam :)
5 / 5
2019-03-28 12:20:15
Zofia
Szybko i tanio, wygodna dostawa
5 / 5
2019-03-27 21:48:28
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-03-27 11:28:17
Kamil
Zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym czasie, na czym bardzo mi zależało. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-03-22 18:37:11
Malina
Kolejne zakupy i kolejny raz wszystko super! Zamawiam jednego dnia a na drugi dzień przesyłka jest już u mnie!!! Produkty godne polecenia i w super cenach!!!! Nie zmieniajcie tego!!! Serdecznie pozdrawiam!!!
5 / 5
2019-03-18 12:22:17
Alberta
Wszystko sprawnie i szybko ! Polecam 😊
5 / 5
2019-03-18 12:01:38
Daniela
Bardzo dobrze. jestem zadowolona
5 / 5
2019-03-18 10:04:37
Bernardeta
Polecam wszystkim zainteresowanym,niebawem zrobię kolejne zakupy ☺
5 / 5
2019-03-16 09:08:29
Tobiasz
Polecam. Transakcja bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-03-14 17:01:27
Justyna
Super sklep i kontakt ze sprzedającym. Moje zamówieniu było opóźnione o kilka dni roboczych, ale to wcale nie wina sklepu a raczej wyczerpania zapasów w magazynie i oczekiwania na dostawę. Oceniam wszystko bardzo dobrze bo tak faktycznie było. Bezpośrednio po zamówieniu zostałam poinformowana, że jeden z zamówionych produktów się skończył. Zapytano mnie czy chcę poczekać kilka dni na dostawę czy życzę sobie wymiany na inny dostępny towar? Chciałam poczekać - poczekałam 3 dni robocze - dziś mam już zamawiane rzeczy. Wszystko super, polecam. Ja na pewno będę stałym klientem sklepu abckosmetyczne.pl
5 / 5
2019-03-14 10:21:48
Matylda
Szybka dostawa, lampa super, polecam!
5 / 5
2019-03-13 19:20:05
Angelika
Szybka, sprawna wysyłka, a towar zgodny z opisem, polecam.
4 / 5
2019-03-12 07:35:54
Michalina
Zamówiłam 4 tusze do rzęs lecz otrzymałam tylko 3 miałam otrzymać zwrot pieniążków na konto i nie dotarły, oferowany tusz który nie dotarł nadal widnieje w sprzedaży. nic nie rozumiem
5 / 5
2019-03-11 11:15:04
Dominika
Bardzo polecam. Dostałam miły gratis do zamówienia 🙂 przesyłka bardzo szybko dotarła.
5 / 5
2019-03-06 18:41:39
Daria
Wszystko było w należytym porządku,poleciłabym Państwa sklep znajomym .
5 / 5
2019-03-06 16:29:05
Łucja
Solidne i rzetelne podejście do klijeta .Dziękuję
5 / 5
2019-03-06 10:44:45
Leon
Szybko. Sprawnie. Profesjonalnie
5 / 5
2019-03-04 17:24:09
Janina
Sprawnie, szybko, bezproblemowo
5 / 5
2019-03-01 17:53:30
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie .Polecam!
5 / 5
2019-02-28 20:47:01
Gracjan
Wszystko ok, szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-02-28 12:15:42
Maksymilian
Produkty zgodne z opisem, solidnie zapakowane, dobre ceny, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-02-27 20:37:08
Teresa
Super sprzedawca, gorąco polecam.
5 / 5
2019-02-27 09:33:12
Karol
Bardzo przyjemne i korzystne cenowo zakupy 😉
3 / 5
2019-02-27 09:19:28
Konstancja
Jeżeli chodzi o przesyłkę wszystko poszło bardzo dobrze, natomiast lampa, która dostałam wyglada na używaną bądź z jakiegoś zwrotu. Niestety było to na prezent, dlatego był to dość problematyczne.
5 / 5
2019-02-22 18:51:44
Stefania
bardzo szybka transakcja, bez problemu, list polecony dostarczony do domu
5 / 5
2019-02-21 12:46:39
Kaja
Zawsze milo i sympatycznie. Szalenie profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-02-21 11:04:33
Otylia
Polecam, wsyzstko przebiegało sprawnie kontakt ze sklepem bez zarzutów
5 / 5
2019-02-21 09:52:11
Irmina
Pełna profesionalność -super polecam
5 / 5
2019-02-20 13:13:56
Apolonia
Jestem zadowolona, produkt zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2019-02-20 12:55:16
Romana
Wszystko ok Sklep godny polecenia, miła obsługa i szybka dostawa
5 / 5
2019-02-20 12:40:25
Bernardeta
Bardzo polecam zakupy w abc kosmetyczne, bardzo profesjonalne podejście do klienta,miła obsługa. Dziękuję
5 / 5
2019-02-20 10:31:14
Jagoda
produkty zgodne z opisem, szybka realizacja zamówienia
4 / 5
2019-02-19 18:25:57
Zofia
Kosmetyki tanie, kiedy przyjdzie towar będę mogła się wypowiedzieć bardziej czy warte danej ceny.
5 / 5
2019-02-18 22:05:19
Nadia
Polecam serdecznie. Wszystko szybko i sptawnie
5 / 5
2019-02-16 19:20:48
Małgorzata
Bardzo szybka wysylka, towar zgodny z opisem. Na pewno kupie jeszcze raz
1 / 5
2019-02-15 16:53:34
Apolonia
Jakby moja firma dała ciała dwa razy pod rząd to stanęłabym na rzęsach, żeby klient nie czuł zażenowania i niechęci. Czekałam 2 tygodnie na zamówienie, które było opłacone ale mimo statusu 'dostępne' było niedostępne. Przedmiot niby został przez nich zamówiony- potwierdzony czas oczekiwania- tydzień- ale po tym terminie okazało się że wcale nikt mi niczego nie zamówił tylko nie wiem.... przypuszczali, że towar sam się znajdzie w zamówieniu? No nic- błędy się zdarzają, ale pytanie czy chcę sobie coś dobrać za wpłacone pieniądze, bo towar pewnie długo się nie pojawi i jeszcze 'powód anulowania na ceneo- KLIENT NIE ODEBRAŁ TOWARU' to mnie zabiło... Jeżeli nie chcieli mi oddawać kasy tylko zatrzymać klienta to według mnie powinni zaproponować dobry rabat na kolejne zakupy i oczywiście zapewnić o niezwłocznej informacji o dostępności przedmiotu, który chciałam zakupić.. Może po prostu byłam za miła...
4 / 5
2019-02-14 12:28:27
Władysława
Transakcja przebiegła sprawnie. Jednak musiałam się sama dowiadywać czy zamówienie jest gotowe do obioru. Panie mylą się trochę przy przygotowaniu produktów. Ogólnie polecam.
5 / 5
2019-02-13 22:55:59
Zbyszko
jestem zadowolona z szybkosci realizacji
5 / 5
2019-02-11 13:08:21
Arnold
Udane zakupy. Wszystko przebiegło tak jak powinno. Produkty zgodne z opisem i starannie zapakowane. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-02-07 19:53:09
Emanuel
Polecam. Szybko sprawnie towar w całości dotarł
5 / 5
2019-02-06 12:42:25
Marzena
Nie mam zastrzeżeń. Pozytywna opinia dla sklepu.
5 / 5
2019-02-05 13:19:46
Zdzisław
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-02-05 13:14:44
Leon
Towar zgodny z zamówieniem,wszystko przebiegło naprawdę bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-02-04 19:22:01
Przemysław
Jestem bardzo zadowolona z zakupu . Zamowienie przebieglo bez zarzutu . W szybkim czasie otrzymalam produkt.
5 / 5
2019-02-04 12:52:34
Jadwiga
Jestem bardzo zadowolona. Towar super i za niska cenę. Szybka wysyłka. Poprosiłam o zapakowanie na prezent dla koleżanki i pięknie opakowana paczuszka trafiła do koleżanki:)
1 / 5
2019-01-30 08:20:08
Damian
Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia przesyłki Zamówienie zrealizowane w terminie Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2019-01-26 17:16:42
Alicja
Wystąpił mały problem z zaniżoną płatnością. Wybralam dostawę kurierem ponieważ była bardzo tania, ale jak mnie poinformowano telefonicznie, był to błąd w systemie. Musiałam wybrać inną opcję dostawy. Poza tym transakcja i towar bez zarzutu, POLECAM
5 / 5
2019-01-24 18:34:42
Dalia
Super kontakt, profesjonalnie w najmniejszym detalu.
5 / 5
2019-01-23 17:25:54
Oksana
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2019-01-23 11:33:01
Idzi
Zamawialam za granicę przyszło w nie cały tydzień, dzień przed planowanym dostarczeniem. Cały towar zgodny z opisem. Pomocna obsługa.
5 / 5
2019-01-22 14:48:51
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2019-01-18 10:21:04
Leszek
Zakupy idealne. Produkty bardzo tanie. Wysyłka ekspresowa.
5 / 5
2019-01-17 11:22:25
Oleg
Polecam zakupy w tym sklepie. Posiadają ceny o wiele niższe niż w drogeriach,bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-15 16:57:39
Pola
Frezarka bardzo dobrze zapakowana, dodatkowo w gruuuubej warstwie folii bąbelkowej. Otrzymywałam na bieżąco wiadomości o tym co się dzieje z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-01-15 01:54:31
Mariusz
Produkt jak najbardziej zgodny z opisem, szybka wysyłka jak dla mnie wszystko ok 👌
5 / 5
2019-01-14 10:03:30
Ida
Dostałam dokładnie to, co zamawiałam. Przesyłka została zrealizowana ekspresowo, już następnego dnia po zamówieniu była u mnie. Polecam
5 / 5
2019-01-12 10:14:35
Sandra
Zamowienie zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2019-01-11 08:28:36
Ludmiła
większość oczekiwań została spełniona.
4 / 5
2019-01-10 10:30:36
Konrad
Wszystko fajnie tylko system płatności kuleje.
4 / 5
2019-01-09 00:56:17
Edyta
Podczas śledzenia przesyłki widniał napis 'oczekuje na platnisc' a wybrałam opcje płatności przy odbiorze. Reszta przebiegła bez zarzutów.
5 / 5
2019-01-07 21:41:27
Marta
Produkt zgodny z opisem. Szybka odpowiedź na zadane pytania, przesyłka doszła błyskawicznie. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-01-07 10:30:33
Iwo
Bardzo dobry kontakt, miła i pomocną obsługa. Szybka wysyłka. Gorąco polecam
5 / 5
2019-01-03 10:53:50
Julianna
konkurencyjne ceny i zero problemów - sklep doskonały :-)
1 / 5
2019-01-02 14:29:46
Kacper
Zakup miał być prezentem świątecznym pod choinkę, na stronie towar był dostępnym, przelałem pieniądze, na drugi dzień dostałem info o tym że przedmiot jednak jest niedostępny, córka mocno się rozczarowała. Jedyny plus to, że pieniądze szybko wróciły na konto.
5 / 5
2019-01-02 14:15:51
Ida
Szybko i bez problemów. Jedynie co na mały minus to słabo zabezpieczone butelki. Płyn był wylany.
5 / 5
2018-12-31 12:16:20
Bożena
Bardzo szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2018-12-30 08:54:49
Leopold
Bardzo udane zakupy, było trochę problemów ze stroną internetową, jednakże po dokonaniu zakupów reszta poszła gładko, czyli: szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem, dobrze opakowany. Bez zarzutu.
5 / 5
2018-12-29 17:01:10
Renia
Szybko, tanio, dobrze:) polecam zdecydowanie
5 / 5
2018-12-26 15:48:25
Jagoda
Fajny sklep, duże promocje, szybka wysyłka
5 / 5
2018-12-26 13:54:52
Zbigniew
Bardzo polecam sklep, miła obsługa. W moim przypadku konieczna była wymiana towaru, co przebiegło sprawnie i bezproblemowo, łatwy kontakt ze sprzedawcą. Życzyłabym sobie, żeby wszystkie transakcje internetowe były obsługiwane tak rzeczowo i fachowo.
5 / 5
2018-12-20 18:12:53
Klaudia
polecam ten sklep, zamowienie szybko zrealizowane.
5 / 5
2018-12-20 11:17:49
Kinga
Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania przesyłka wysłana expresowo. Polecam
4 / 5
2018-12-17 12:33:28
Iga
Sklep z dobrym asortymentem i świetnymi cenami
5 / 5
2018-12-14 13:09:03
Eryka
transakcja przebieła bez zarzutu. polecam!!!
1 / 5
2018-12-14 12:00:24
Remigiusz
Zamówiłem tydzień temu i do tej pory nie doszło co to za siłę nie polecam
5 / 5
2018-12-14 10:40:06
Ludmiła
szybko,sprawnie,żadnych problemów
5 / 5
2018-12-13 13:24:29
Jan
Szybko, sprawnie, produkt jak w opisie. Polecam
5 / 5
2018-12-12 14:36:06
Faustyna
Sprawnie i szybko. Towar (MAKEUP REVOLUTION CHOCOLATE HEART ZESTAW PREZENTOWY) dotarł solidnie zabezpieczony folią bąbelkową (trzy warstwy) i nie uszkodzony. Z uwagi, że ma to być prezent pod choinkę, nie rozpakowałam opakowania fabrycznego. Pozbyłam się jedynie wspomnianej folii, ale mam nadzieję, że cienie w paletkach nie zostały naruszone :-)
5 / 5
2018-12-12 10:58:30
Aldona
Bardzo szybka dostawa, paczka rzetelnie zapakowana i zabezpieczona, towar najwyższej jakości. Polecam gorąco!
1 / 5
2018-12-11 21:11:48
Nastazja
Na paczkę czekam dwa tygodnie. I raczej z niej zrezygnuje
5 / 5
2018-12-10 16:35:59
Dominika
Kontakt bardzo dobry :) zamowienie doszlo takze jak najbardziej polecam :)
5 / 5
2018-12-07 12:30:31
Klara
Polecam, wszystko dziala szybko, sprawnie. Dobry kontakt
5 / 5
2018-12-05 15:48:53
Kinga
Bardzo szybki odbiór oraz możliwość osobistego odbioru bardzo mi się podoba.
5 / 5
2018-12-03 17:19:55
Wiesława
Pełny profesjonalizm polecam i dziękuję
4 / 5
2018-11-30 17:11:16
Dorota
dziękuję przesyłka bez zarzutu polecam
3 / 5
2018-11-28 15:45:54
Wiktoria
Nie dostaje zadnych powiadomien o stanie mojej paczki I potrzebuje mieć ja jak najszyciej.
4 / 5
2018-11-22 22:42:45
Daniela
Na stronie nie zamieszczano statusu zamowienia musialam sama pojechac do sklepu i sie upomniec
5 / 5
2018-11-22 15:34:07
Greta
Dobra współpraca. Ja odbierałam osobiście zamówienie i wszystko poszło szybko 😁
4 / 5
2018-11-22 15:10:29
Daniel
towar ok, zgodny z opisem na stronie internetowej sklepu. Minusy - brak numeru listu przewozowego, żeby śledzić paczkę
5 / 5
2018-11-22 11:55:26
Michał
Wszystko przebieglo szybko i bezproblemow. Polecam sprzet. Lampa led 48w
5 / 5
2018-11-21 12:38:34
Dorota
Super sklep, zawsze atrakcyjne ceny i gratisy.
5 / 5
2018-11-20 15:24:37
Bogdana
Towar zgodny z zamówieniem i bez zarzutu . Jestem zadowolona i polecam tą Firmę.
5 / 5
2018-11-16 16:54:06
Marian
Dobre produkty, dobre ceny, dobre formy dostawy. Jestem zodowolona z zakupu.
1 / 5
2018-11-16 01:00:56
Liliana
Niestety.. wybrałam opcję kurier 48 za pobraniem, przesyłka od 5dni nie została nadana, brak informacji na jakim etapie jest zamówienie oraz brak odpowiedzi na email. Nie polecam sklepu.
5 / 5
2018-11-15 10:49:21
Róża
Polecam, wszystko bardzo sprawnie
5 / 5
2018-11-15 10:34:36
Malina
Szybko, terminowo, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-11-15 10:23:05
Jarosława
Super sklep, w pełni profesjonalna obsługa. Długo zwlekałam z płatnością. Po zapłaceniu za zamówienie paczka została natychmiast wysłana. Towar w dobrej cenie. Bardzo polecam.
5 / 5
2018-11-15 10:18:22
Mieczysława
Bardzo sprawna i szybka obsługa. Do tego Pani ze sklepu potrafi doradzic i rozwiac wątpliwości.
4 / 5
2018-11-15 10:17:15
Rozalia
Czas realizacji bez zarzutu. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Jedynie strona nieco się zacinała.
5 / 5
2018-11-07 23:04:14
Wacław
Jestem pozytywnie zaskoczona solidnoscią firmy.
1 / 5
2018-10-26 23:05:47
Liwia
Zamówienie jest realizowane od 3 tygodni. Zero kontaktu oraz odpowiedzi od sklepu. Nie polecam
5 / 5
2018-10-15 19:10:06
Sara
Realizacja zamówienia bez uwag. Polecam zakupy u tego dostawcy
5 / 5
2018-09-26 18:06:44
Wiesław
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2018-09-18 11:49:41
Izolda
Towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2018-09-13 12:16:48
Robert
Bardzo dobry kontakt polecam 100%
5 / 5
2018-09-13 07:36:58
Brygida
Polecam. Szybka i sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2018-09-01 16:48:34
Kalina
Czas oczekiwania się wydłużył,ale w ramach przeprosin dostałam darmowa dostawę. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-08-29 17:04:00
Wanda
Rzetelne i pełne profesjonalizmu podejście do klienta. Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam ten sklep
5 / 5
2018-08-29 15:02:18
Sofia
Polecam sklep. Szybka wysyłka , dobry kontakt ze sprzedawcą. Bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-08-21 21:25:10
Sandra
Blyskawiczna przesylka i super cena
5 / 5
2018-08-04 16:55:32
Oksana
polecam Bardzo szybko otrzymałam zamówiony produkt
5 / 5
2018-07-17 10:38:03
Wanda
Wszystko jak najbardziej ok. Miły kontakt. Szybka wysyłka. Obsługa sklepu bardzo pomocna. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-07-16 11:07:18
Teresa
Bardzo dobra współpraca, wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2018-07-05 10:43:30
Walenty
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Polecam!
5 / 5
2018-07-05 10:23:18
Beniamin
Towar przyszedł super zabezpieczony. Jest ok
5 / 5
2018-06-01 15:10:11
Renata
Szybka i rzetelna obsługa na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-05-28 13:46:36
Inga
Super kontakt i produkty. Polecam
5 / 5
2018-05-20 10:23:31
Matylda
Doskonały kontakt ze sklepem, Pani sama zadzwoniła aby uzgodnić szczegóły realizacji zamówienia, a do tego expresowa wysyłka. Na pewno nie raz będę wracać do tego sklepu, polecam!
5 / 5
2018-04-28 15:31:39
Joachim
Polecam serdecznie . Szybko sprawnis i produkt taki jak na akukcji ;)
5 / 5
2018-04-26 11:52:17
Zdzisława
Jestem zachwycona ! Polecam ! wysyłka - expresowa !
5 / 5
2018-04-26 09:50:27
Wiesława
Polecam, bardzo sprawna i mila obsługa. Szybka dostawa. następnego dnia miałam towar u siebie w domu.
5 / 5
2018-04-25 21:05:11
Leopold
super obsługa i miłe podejście do klienta, polecam!
5 / 5
2018-04-25 13:29:49
Irmina
Polecam.Pełen profesionalizm.
5 / 5
2018-04-24 20:20:27
Zygmunt
Wszystko dostarczono jak w zamówieniu.
5 / 5
2018-04-23 18:25:03
Leon
zostały spełnione wszystkie moje oczekiwania
5 / 5
2018-04-23 13:04:04
Ludmiła
Sklep godny polecenia. Bardzo szybko dostałam towar do rąk.
5 / 5
2018-04-17 11:30:22
Jeremiasz
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2018-04-16 13:13:38
Cyprian
Sklep spelnil moje oczekiwania.
5 / 5
2018-04-13 20:40:29
Irma
Szybkość i trafność zakupów
5 / 5
2018-04-12 14:35:37
Wanda
Polecam sklep:) szybka wysyłka:) już po dwóch dniach doszło do mnie. Nie ma problemu z wysyłka za pobraniem. Lampa doszła w kartonie plus za zabezpieczenie folia bąbelkowa
5 / 5
2018-04-06 13:28:56
Kornelia
Towar oryginalny, tańszy niż w stacjonarnych drogeriach, wysyłka szybka.
5 / 5
2018-03-28 13:59:00
Iwona
Przesyłka przyszła w dniu, w którym miała dojść. Wszystko w nienaruszonym stanie. Polecam :)
5 / 5
2018-03-27 11:15:01
Eugenia
Bezproblemowy zakup. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam :-)
5 / 5
2018-03-23 20:51:05
Henryka
Super szybko i bez chińszczyzny :) mega!
5 / 5
2018-03-22 10:48:42
Kinga
Szybka realizacja kolejnego dnia roboczego towar został wysłany wiec nawet nie musiałam sie kontaktować ze sklepem bo byłam informowana na bieżąco o statusie zamówienia.
5 / 5
2018-03-21 10:54:44
Konstanty
Jak najbardziej warto polecać!
5 / 5
2018-03-21 07:27:38
Romana
Pierwsze moje zakupy i w tym sklepie uważam za udane. Strona i forma koszyka przejrzysta. Przy zakupach oferowany jest "pakiet komfort" forma ubezpieczenia przesyłki , z której klient może zrezygnować co w innych sklepach się zdarzało że była przymusowa. System informowania sprawny. Przesyłka dotarła w krótkim czasie pocztą. Polecam
5 / 5
2018-03-19 13:40:36
Sergiusz
Realizacja zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-03-14 12:55:24
Renia
Bardzo fachowa obsługa,szybka dostawa, polecam

Rzetelne opinie o Abckosmetyczne.pl