Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABCogrzewania.pl s.c.

ABCogrzewania.pl s.c. Opinie 4.7 (339)

Braci Bażańskich 5/28
85-793
Bydgoszcz
698687275
opinie ABCogrzewania.pl s.c.
speedtest
4.7
339
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-20 20:48:48
Otylia
Dobry kontakt, rzetelne informacje, polecam.
5 / 5
2020-02-15 18:39:36
Sergiusz
Kontakt bez zarzutu, produkt widniał na stronie jako chwilowo niedostępny został szybko sprowadzony i wysłany.Polecam
5 / 5
2020-02-14 20:03:01
Paulina
Jestem bardzo zadowolony. Polecam ewentualnym klientom.
5 / 5
2020-02-14 19:16:21
Marcin
Po mimo braku jednego elementu w opakowaniu następnego dnia błyskawiczna reakcja sklepu. Towar z zgodny z opisem . Fachowe doradztwo!!!!
5 / 5
2020-02-14 09:49:34
Przemysław
Ok, towar zgodny. Dostarczony przed uzgodnionym terminem.
5 / 5
2020-02-13 08:05:23
Eligiusz
Bardzo dobry kontakt, miła i rzeczowa obsługa, natychmiastowa realizacja zamówienia. Dziękuję i bardzo polecam!
5 / 5
2020-02-11 10:01:45
Celestyn
ogrzewacz wody 5L ładny wygląd a jak działa to dopiero sprawdzę
5 / 5
2020-02-07 11:27:55
Sara
Polecam wszystkim dobry kontakt i doradztwo
5 / 5
2020-02-04 22:32:47
Anita
Profesjonalna, pomocna obsługa. Wszystko na plus.
1 / 5
2020-02-04 12:29:49
Aleksander
Mimo aktualnej wystawionej oferty odmówiono zamówienie z uwagi na brak w magazynie
5 / 5
2020-02-03 08:31:37
Antoni
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie
5 / 5
2020-01-22 12:28:27
Jakub
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, dobra cena
1 / 5
2020-01-21 09:32:24
Józefina
Dane towaru zawarte w ofercie sprzedaży nieaktualne
2 / 5
2020-01-13 20:05:59
Bogusława
Zamówienie zrealizowane po 3 tygodniach, mimo statusu na stanie.
5 / 5
2020-01-08 10:12:26
Gracjan
Jestem jak najbardziej zadowolony. Wysyłka w trybie natychmiastowym plus konta że sprzedającymi pełen profesjonalizm. Ogromnie polecam
1 / 5
2020-01-06 18:58:26
Albert
Po 10 dniach czekam na zamówienie i nie Wiem kiedy otrzymamy zamówioną pompę ciepła
4 / 5
2019-12-31 19:03:35
Kazimierz
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-12-17 11:53:02
Benedykt
Bardzo dobry kontakt (telefoniczny i mailowy), rzetelna informacja, atrakcyjna cena, szybka dostawa, towar pięknie zapakowany i zabezpieczony. Polecam jak najbardziej !
5 / 5
2019-11-27 22:05:17
Cyprian
Super sklep. Natychmiast sprowadzili towar którego nie mieli w magazynie i od razu wysłali. Dziękuję.
5 / 5
2019-11-14 01:01:28
Bartłomiej
Szybko, sprawnie i jeszcze podpowiedzą jak nie jest się specjalistą. Tak powinno być w każdym sklepie. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-11-09 09:27:00
Martyna
Wszystko w porządku, w prawdzie trochę długo czekałam ale dzień po złożeniu zamówienia zadzwoniła do mnie Pani z obsługi i pytała czy chcę czekać na zamówienie kilka dni bo nie mają tego na stanie jednak. Taka obsługa to rzadkość :)
5 / 5
2019-11-07 17:35:42
Mariola
Na 100 procent jestem zadowolony
5 / 5
2019-11-02 17:43:14
Magda
ekspresowa realizacja zamówienia, bardzo sympatyczna Pani z obslugi
2 / 5
2019-10-22 22:04:19
Dariusz
Brak dostępności towaru, który miał być. Informacje otrzymałem 3 dni po złożeni zamówienia, gdy normalnie towar miał bym już u siebie.
3 / 5
2019-10-17 14:46:27
Oliwier
Na przesyłkę czekałem chyba z tydzień i gdybym nie zaczął się interesować to nie wiem kiedy by dotarła. Przy zamówieniu zadałem pytanie o inny produkt i do tej pory nie dostałem odpowiedzi.
5 / 5
2019-10-16 20:31:00
Bogdana
mila obsluga.czekam na przesylke.
5 / 5
2019-10-11 14:07:21
Konrad
bardzo dobry kontakt - "rozmowa z operatorem na czacie na stronie"
5 / 5
2019-10-10 22:03:07
Lech
Jestem bardzo zadowolony z zakupu oraz kontaktu co do przesyłki.
5 / 5
2019-09-26 15:44:00
Róża
Jestem zadowolona. Transakcja nie odbyła się bez problemów ale zostały one naprawione w prawidłowy sposób. Idealny kontakt ze sprzedawcą.
4 / 5
2019-09-18 13:20:53
Donata
Ze względu na brak zamówionego produktu, sklep skontaktował się ze mną natychmiast po złożeniu zamówienia. Ponieważ dokonałam przedpłaty - również zwrócono bez zastrzeżeń. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy.
5 / 5
2019-09-14 17:33:53
Genowefa
Doskonały kontakt, kompetentna obsługa.
5 / 5
2019-09-10 11:38:16
Aleksandra
polecam, nie mam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-09-09 13:49:12
Marcelina
Bardzo miła obsługa, kompetentne doradzają. Polecam.
5 / 5
2019-09-06 08:12:05
Roksana
Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna pomoc, a to ważne przy wyborze rzeczy o których kupujący może nie mieć pojęcia. Dziękuje Pani Kasiu :)
4 / 5
2019-09-05 19:06:34
Władysław
Kontakt z obsługą klienta bardzo dobry. Gwiazdka mniej za brak podanego czasu realizacji zamówienia, a poza tym wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-08-30 09:22:41
Robert
Bardzo dobry kontakt. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Pani Katarzyna bardzo pomocna.
5 / 5
2019-08-25 21:01:10
Wera
Szybka obsługa, dobra komunikacja, atrakcyjna cena
5 / 5
2019-08-20 11:30:02
Tomasz
Szybko,sprawnie,profesjonalnie.
4 / 5
2019-08-11 19:06:54
Aurelia
Informacje o statusie zamówienia nie były przekazywane na bieżąco, nie było możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt jednak ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko
5 / 5
2019-08-06 20:25:05
Liliana
Rzetelna firma,szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-08-04 11:58:41
Mieczysław
Profesjonaiści! Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Zamówiłem klimatyzator LG S18EQ w piątek, sklep poinformował mnie, że dostwa będzie w czasie 4-5 dni roboczych ponieważ trzeba ściągnąć towar od dystrybutora, tymczasem niespodzianka, bo w poniedziałek dostałem informację o wysłaniu towaru i we wtorek rano pojawił się kurier z klimatyzacją. Dodatkowo tak jak zostało ustalone telefonicznie klimatyzator został super zapakowany i wysłany na półpalecie, co jak wiadomo niweluje ryzyko uszkodzenia w transporcie. Dodam jeszcze, że towar jest "świeży" - maj 2019 oraz w 100% sprawny. Kończąc powiem krótko: POLECAM, POLECAM i jeszcze raz POLECAM !!!
5 / 5
2019-07-24 14:06:07
Eugeniusz
Bardzo dobry szbka wysyłka godny polecenia
5 / 5
2019-07-18 09:54:30
Feliks
duży plus dobry kontakt telefoniczny, kompetencja i fachowość udzielanych informacji
5 / 5
2019-07-16 22:41:53
Arleta
Dostawa szybko i bez problemów
5 / 5
2019-07-16 16:37:24
Oleg
Sprawnie, rzeczowo, uprzejmie. Dostępna opcja płatności przy odbiorze.
5 / 5
2019-07-15 12:12:43
Henryka
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.
1 / 5
2019-07-12 12:09:28
Remigiusz
Wystawiają towary na sprzedaż, których nie mają na stanie.
5 / 5
2019-07-11 08:54:44
Fryderyka
bardzo dobry sklep polecam go kazdemy miła i szybka obsługa towar super był na drugi dzień
4 / 5
2019-07-05 16:22:14
Faustyna
polecam sklep kontakt bezproblemowy
4 / 5
2019-07-05 09:30:15
Pola
Solidna firma. Warta polecenia.
5 / 5
2019-06-28 09:38:27
Marcel
Super sklep a obsługa profesjonlna i bardzo uprzejma.
5 / 5
2019-06-25 20:58:36
Bogusława
Solidna firma godna polecenia .
5 / 5
2019-06-14 12:04:14
Amelia
Wszystko na najwyższym poziomie jak do tej pory aktualnie czekam na towar.
5 / 5
2019-06-14 10:08:01
Felicjan
Na czacie ustaliła dostępność oraz transport produktu ponieważ zależało mi na czasie. Wszystko przebiegło wg tych dogodnych dla mnie ustaleń więc wszystko na plus pozdrawiam
5 / 5
2019-06-11 13:57:47
Adrian
Rewelacyjny kontakt, szybkie ustalenia, słownie.
5 / 5
2019-06-07 11:41:03
Brygida
Świetny kontakt, rzeczowa obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Jednym słowem zakup przebiegł wzorowo. Polecam!
5 / 5
2019-06-06 09:32:05
Alina
Udany zakup w dobrej cenie, sklep po złożeniu zamówienia szybko zadzwonił i poinformował,że towar będzie później z uwagi na stany magazynowe, polecam
5 / 5
2019-05-29 21:40:29
Tymon
Towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Proces zakupu przebiegł bardzo szybko i sprawnie.
4 / 5
2019-05-29 08:21:06
Gustaw
Poza czasem oczekiwania na towar wszystko było ok.
5 / 5
2019-05-23 21:48:35
Weronika
Bardzo kontaktowi pracownicy. Zależało mi na szybkiej dostawie, sprzedawca stanął na wysokości zadania i dostarczył podgrzewacz przed umówionym terminem.
5 / 5
2019-05-14 17:25:41
Klementyna
Produkt otrzymałam ale uszkodzony,trudno mi powiedzieć czy został uszkodzony przy transporcie czy nie. Muszę sprawdzić czy działa. Kontakt ze sklepem dobry.
5 / 5
2019-05-11 22:11:02
Marzena
Super, bardzo solidna firma, najpierw Pani pomogła mi bardzo sprawnie w rozwiązaniu problemu ze złożeniem zamówienia, od razu dostałam na maila informacje na jakim etapie jest zamówienie i kolejne informacje następnego dnia o realizacji tak, że ani przez moment nie stresowałam się i od początku byłam pewna, że to porządna firma bo z troską podchodzi do klienta. wszystko szybko i sprawnie. Polecam wszystkim Iwona
5 / 5
2019-05-10 12:40:28
Angelika
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-05-08 15:40:52
Irmina
Konkretnie, szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-05-05 20:42:59
Wera
pełen profesjonalizm ... polecam ! Zdzisław L.
5 / 5
2019-04-28 12:12:15
Leopold
Bardzo dobra obsługa pani z customer care. Pomocna i konkretna
5 / 5
2019-04-13 12:12:32
Adrian
Swietny kontakt. Szybka odpowiedz o dostepnosci produktu oraz wysylka zamowionego towaru. Jedna drobna uwaga do paczki, karton byl za duzy i opakowania glowic otworzyly sie w transporcie co spowodowalo ze glowice "lataly w kartonie":) Ale ogolna ocena bardzo dobra.
5 / 5
2019-04-03 14:26:24
Stefania
Wysyłka towaru nastąpiła bardzo szybko. Dzięki
5 / 5
2019-03-29 12:54:45
Celina
Szybka usprawni realizacja zamówienia. Polecam!!!
5 / 5
2019-03-28 13:06:01
Natalia
Bardzo sprawnie przeprowadzana transakcja, uczciwa informacja o możliwościach realizacji, bez zbytecznego mydlenia oczu.
5 / 5
2019-03-14 11:03:13
Zuzanna
Świetny kontakt ze sklepem. Pełna informacja na temat realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-03-04 11:49:53
Edyta
Ja mogę polecić sklep, zamówienie zrealizowane bez problemu
5 / 5
2019-02-18 17:21:04
Alina
Polecam sklep. Wysłano zgodnie z zamówieniem, w umówionej wcześniej telefonicznie dacie.
5 / 5
2019-02-17 11:50:19
Paweł
Rewelacja. Zamówienie w poniedziałek, we wtorek w paczkomacie.
5 / 5
2019-02-17 11:50:19
Tymon
Rewelacja. Zamówienie w poniedziałek, we wtorek w paczkomacie.
5 / 5
2019-02-07 13:03:15
Oleg
Wszystko tak jak sie spodziewałem.
5 / 5
2019-02-07 13:03:15
Irma
Wszystko tak jak sie spodziewałem.
5 / 5
2019-02-06 17:43:14
Karina
Wszystko w porządku. Polecam.
4 / 5
2019-01-31 11:53:06
Irena
dobry kontakt ze sklepem, kompetentna mila obsługa, doradza w wyborze towaru warty polecenia.
5 / 5
2019-01-30 12:54:21
Ewelina
Cały proces zamówienia przebiegł bez zarzutów.
5 / 5
2019-01-28 09:53:00
Jędrzej
Rzetelna firma, miła współpraca. Polecam na 100%
5 / 5
2019-01-25 17:07:37
Zbyszko
Polecam .Dobry kontakt telefoniczny .Szybka bezproblemowa wysylka.
5 / 5
2019-01-25 06:55:47
Felicja
Szczerze polecam. 100 % satysfakcji.
5 / 5
2019-01-20 20:53:14
Elżbieta
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar na stanie, najlepsza cena towaru, nie najtańsza przesyłka. Profesjonalnie zapakowany towar na palecie.
5 / 5
2019-01-16 17:56:38
Gracjan
Wszystko szybko i sprawnie dotarło. Polecam sklep.
5 / 5
2019-01-15 20:35:07
Eligiusz
Polecam bardzo miła i fachowa obsługa
1 / 5
2019-01-10 19:41:42
Kajetan
Brak kompetencji zamówiłem na ich stronie sterownik do nagrzewnic po kontakcie i rozmowie dowiedzialem się że czas oczekiwania 2 tygodnie . Zadzwoniłem bezpośrednio do producenta czas oczekiwania 2 dni zamówiłem w wczoraj a dzisiaj otrzymalem przesylke kurierem
5 / 5
2019-01-08 12:56:32
Matylda
Zdecydowanie polecam ten sklep.
5 / 5
2019-01-08 10:28:54
Rafał
Bardzo fachowa obsługa, cena atrakcyjna. Szybki czas dostawy. Polecam
5 / 5
2019-01-02 10:15:19
Mariola
mega szybka dostawa super kontakt , napewno warto polecić
5 / 5
2018-12-28 16:49:31
Idzi
Wszystko jest super tak trzymać sklep godny polecenia
5 / 5
2018-12-25 12:40:36
Brygida
Porządnie zapakowane produkty, szybka wysyłka i profesjonalne podejście!
5 / 5
2018-12-20 22:19:55
Adam
Nie zdążyłem odłożyć słuchawki, a kurier był z zamówieniem w domu.
5 / 5
2018-12-20 08:43:48
Felicja
Polecam. Bardzo uprzejma obsługa.
5 / 5
2018-12-19 20:32:22
Sara
Wszystko b szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2018-12-19 18:25:24
Ireneusz
Polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym, szybka dostawa
5 / 5
2018-12-19 14:59:51
Roman
Wszystko sprawnie i na czas. Polecam.
5 / 5
2018-12-16 18:26:03
Romuald
Profesjonalna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-13 20:33:00
Elwira
Posiadali w swoim asortymencie towar który szukałam.
5 / 5
2018-12-06 11:54:01
Władysław
To pierwszy zakup w tym sklepie. Wszystko w porządku, towarł dotarł zgodny z opisem.
4 / 5
2018-12-05 18:41:35
Henryk
Wszystko poszło dokładnie tak jak bym sobie tego życzył
5 / 5
2018-12-05 15:25:51
Joanna
szybki i bezproblemowy kontakt,jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-12-04 22:06:26
Henryk
Kosmicznie taniej niż na popularnych aukcjach i darmowy kurier.
5 / 5
2018-12-04 11:34:09
Filip
Wszystko odbyło się bez zarzutu.
5 / 5
2018-12-01 20:40:37
Joanna
Wszystko poszło bez problemu.
5 / 5
2018-11-30 09:15:11
Wera
Wszystko wzorowo, choć zapomnieli do przesyłki dodać paragonu, pewnie niedopatrzenie. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2018-11-30 09:12:16
Tadeusz
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zamówiony towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-28 16:39:19
Jędrzej
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-11-28 12:00:15
Milena
Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-11-27 14:49:18
Edward
Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt że sprzedającym i kurierem
5 / 5
2018-11-26 12:40:19
Marzena
Jestem zadowolony, kocioł szedł 4 dni bo była sobota i niedziela.
5 / 5
2018-11-23 15:14:40
Wiesław
Profesjonalny sklep. Doskonała obsługa i kontakt.
5 / 5
2018-11-23 12:13:08
Dymitr
Pełny profesjonalizm. Dziękuje Pani Kasiu za wsparcie.
5 / 5
2018-11-21 17:06:54
Rudolf
Ale tylko dlatego że się na to zgodzilem, miła Pani zadzwoniła od razu że nie mają tyle sztuk ile zamówiłem. Poczekałem dokładnie tyle ile Pani mówiła i przyszło :)
5 / 5
2018-11-21 12:08:37
Martyna
Wszystko bardzo sprawnie, polecam!
5 / 5
2018-11-21 10:36:55
Edmund
Jestem zadowolony. Zamówienie zostało zrealizowane ,zgodnie z oczekiwaniami .
5 / 5
2018-11-20 20:36:57
Leopold
Bardzo rzetelny sklep. Spełnił moje oczekiwania w 100%
5 / 5
2018-11-20 11:09:12
Bronisława
Rzetelny i godny polecenia sprzedawca! Wysyłka ekspresowa - zamówienia złożone we czwartek w nocy, a w sobotę bateria była już w paczkomacie.
1 / 5
2018-11-16 12:22:51
Cecylia
Pracownicy zbagatelizowali moje zamówienie - informacja o moim przelewie nie została przekazana, więc nie realizowano mojego zamówienia w odpowiednim czasie. Dopiero po moim upomnieniu telefonicznym zrealizowano moje zamówienie. Obiecano mi dodatkowy gadżet w ramach rekompensaty, ale go nie otrzymałam. KLAPA.
5 / 5
2018-11-15 10:47:28
Bartłomiej
Szybko i rzetelnie, pomoc poprzez czat, najwyższej klasy perfekcja bez żadnych problemów
5 / 5
2018-11-14 16:30:40
Marcin
Pomimo braku kilku sztuk na stanie towar dotarł szybko. Jestem mile zaskoczony :)
5 / 5
2018-11-14 11:33:44
Aneta
Szybka realizacja zamowienia.Polecam.
2 / 5
2018-11-12 12:35:34
Maria
Brak szczegółowych informacji
5 / 5
2018-11-09 15:08:13
Monika
Polecam. Jak dla mnie firma jest OK>
5 / 5
2018-11-07 16:22:24
Bronisław
Dużo informacji na temat etapu zamówienia.
5 / 5
2018-11-07 12:32:22
Olaf
Dziękuję bardzo. Dobra współpraca
5 / 5
2018-10-30 12:29:43
Cecyl
Pełen profesjonalizm. Pani na infolinii bardzo pomocna i wyrozumiała. Dziękuję
5 / 5
2018-10-25 22:03:01
Jarosława
Miła obsługa. Dobry kontakt.
4 / 5
2018-10-19 12:28:36
Natasza
Nie było informacji na stronie, o ilości towaru który chciałam zamówić, w związku z tym po zamówieniu dostałam informację o braku części towaru i konieczności poczekania na zamówienie trochę dłużej.
5 / 5
2018-10-12 17:41:08
Karol
Szybko sprawnie bez jakichkolwiek problemów
5 / 5
2018-10-12 15:56:10
Rudolf
mimo początkowej informacji iż na zamówiony towar trzeba czekać około 2 tygodni pani z obsługi dołożyła wszelkich starań i zmówiony zestaw przyłączeniowy orzynałem w w 2 dni.
5 / 5
2018-10-12 11:10:53
Mikołaj
Bardzo serdecznie polecam.Szybko,słownie,dobra komunikacja.
5 / 5
2018-10-10 08:38:55
Włodzimierz
Dobra firma. Gdybym miała kupować jeszcze coś to tylko u nich.
5 / 5
2018-10-05 14:16:13
Walentyna
Rewelacyjnie, od szybkości wysyłki, po zapakowanie i towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2018-10-04 11:35:40
Witold
Polecam tego sprzedawcę, transakcja przebiegła szybko, towar bez najmniejszego zarzutu, super kontakt 5
4 / 5
2018-10-01 12:12:41
Seweryn
Znalazłem błędy w opisie jednego z zamówionych produktów. Przez dwa dni próbowałem dodzwonić się do sklepu, żeby wyjaśnić sprawę. Udało się dopiero trzeciego dnia. Na szczęście okazało się, że wszystko jest w porządku. Przesyłka dodarła w następnym dniu, bez problemu.
1 / 5
2018-10-01 10:57:12
Bogusława
Nie polecam fatalna obsługa na każdym etapie.
1 / 5
2018-09-27 21:18:57
Barbara
Sklep handluje towarem którego nie posiada na stanie. W ofercie miał być na stanie magazynu. Do sprzedaży nie doszło.
5 / 5
2018-09-14 19:12:25
Waldemar
Zamówiłem drogi kocioł gazowy. Cena i jakość dostawy jak najlepsze polecam
5 / 5
2018-09-14 11:59:22
Olaf
Produkt gotowy do realizacji w dzień zakupu, dobry kontakt, polecam.
5 / 5
2018-09-13 20:44:47
Dominika
👍👍👍👍👍👍👍👍👋👋
5 / 5
2018-09-10 20:38:30
Irma
jest wzorowa mila obsluga pani potrafi doradzic i jest bardzo pomocna
5 / 5
2018-09-10 08:52:32
Arlena
Dobry kontakt, sprawnie i szybko.
5 / 5
2018-09-06 11:31:09
Tadeusz
jest to sklep naprawde godny polecenia pani z kotora sie rozmawia przez telefon jest mila i sympatyczna odrazu umi pomoc w temacie naprawde rzetelna strona i kompetentna osoba ktora odbiera telefony
5 / 5
2018-09-06 06:28:48
Oleg
Dobry kontakt - online i telefoniczny.
5 / 5
2018-09-04 23:06:54
Władysław
jestem zadowolony z zakupu i jeszcze raz zamowie jesli bede czegos potrzebowal
5 / 5
2018-08-29 07:44:14
Ludwik
Zdrowe i przyjemne podejście do klijenta, gdy źle dobrałem grzałkę do baniaka pani zadzwonila do mnie i zaproponowała wymianę jeszcze przed wysyłką. Dobre ceny, znajomość towaru- czego chcieć więcej.
5 / 5
2018-08-24 12:10:07
Izyda
Szybko i bezproblemowo. Polecam :)
3 / 5
2018-08-21 06:45:49
Hubert
Czekając na informacje o wysłaniu przesyłki ,po 3 dniach roboczych otrzymałem telefon z informacja ze nie ma na stanie baterii nowej i nie będzie mogą mi zaproponować zamiennik w dodatku droższy Nie jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy
5 / 5
2018-08-16 11:57:46
Katarzyna
brak płatności KARTA w XXI wieku! to naprawdę minus wielki.
5 / 5
2018-08-10 21:53:30
Leokadia
Szybka realizacja, miły kontakt.
5 / 5
2018-08-08 11:42:28
Idzi
Wszystko odbyło się profesjonalnie na dzisiejszy dzień będą prze zemnie stawiani za wzór kontaktu z klientem.Wzorcowo z całego serca polecam.+++++
5 / 5
2018-08-02 13:40:26
Dymitr
Obsługa ze strony sklepu na wysokim poziomie. Mimo drobnych problemów z dostępnością towaru, jestem zadowolony z zakupu. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-07-31 11:52:50
Joachim
Polecam dobry kontakt wszystko sprawnie.
5 / 5
2018-07-30 14:17:07
Oksana
Profesjonalnie, szybko, świetny kontakt.
5 / 5
2018-07-30 11:43:12
Wieńczysła
Profesjonalne podejście, bezproblemowy kontakt, bardzo sprawna i szybka obsługa.
5 / 5
2018-07-30 10:18:04
Kajetan
Dobry kontakt ze sklepem na bieżąco informacja o zamówieniu
5 / 5
2018-07-25 11:52:37
Gustaw
Rewelacyjna obsługa, polecam.
1 / 5
2018-07-23 19:09:48
Edward
sklep nie zna swoich stanów magazynowych
5 / 5
2018-07-21 23:20:26
Gabriel
Solidny sprzedawca, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2018-07-17 14:01:47
Joanna
Jestem zadowolony z terminu dostawy, jakości obsługi ,polecam ten sklep.
5 / 5
2018-07-12 06:27:24
Ludmiła
świetny kontakt i profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-07-08 10:47:18
Regina
Bardzo przyjazny sklep, dobra fachowa obsługa i pomoc.
5 / 5
2018-07-06 10:14:54
Brunon
Kupiłem kilka produktów. Ze zwrotem jednego nie było problemu. Pieniądze otrzymałem na drugi dzień po odesłaniu.
5 / 5
2018-07-03 21:06:49
Klaudia
Szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Super
5 / 5
2018-07-03 18:01:55
Arkadiusz
sprawnie i szybko składałem zamówienie o 20.00 a rano następnego dnia zadzwoniła do mnie Pani popytała i miałem następnego nia
5 / 5
2018-06-22 13:23:14
Bernardeta
Super obsługa. Towar dobrze zapakowany, bez uszkodzeń.
5 / 5
2018-06-22 00:02:52
Dawid
bardzo dobra obsługa i uczciwe ceny
5 / 5
2018-06-21 10:25:08
Krystian
Bardzo dobry kontakt, pomimo problemów z dostawą sprawa załatwiona bardzo szybko i sprawnie. Polecam!
5 / 5
2018-06-14 09:40:10
Brygida
Polecam sklep, bez zarzutu, kontakt ok.
5 / 5
2018-06-14 09:35:57
Aleksandra
Bardzo miła obsługa, duże zainteresowanie klientem. Towar pierwsza klasa. POLECAM!!!
5 / 5
2018-06-13 10:42:48
Wanda
Szczerze polecam. Świetny kontakt, bardzo mila obsluga. Dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem.
4 / 5
2018-06-12 21:28:16
Bogna
Logistyka super. Towar lekko uszkodzony, bez wpływu na sprawność. Drobiazgowy odbiorca złożył by reklamację, ja nie.
5 / 5
2018-06-04 11:18:24
Irmina
Godny zaufania. Polecam bez obaw.
5 / 5
2018-05-31 13:19:57
Alfred
Szybko i bez problemow ! Dziekuje !
5 / 5
2018-05-30 19:55:05
Konstancja
Szybka realizacja zamówienia, transakcja bez żadnych niespodzianek
5 / 5
2018-05-28 21:02:02
Matylda
Szybko I sprawnie zgodnite z opisem .
5 / 5
2018-05-23 08:17:37
Bożena
Zamówiłam trudno dostępny produkt. Obsługa stanęła na wysokości zadania, by ten produkt dla mnie zdobyć. Towar otrzymałam, jest zgodny z opisem i działa w 100%. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i obsługi. Polecam!
5 / 5
2018-05-18 14:27:57
Ryszard
Bardzo sympatyczna i miła obsługa!!! Polecam
5 / 5
2018-05-16 13:24:54
Kazimiera
Profesjonalna i miła obsługa.Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2018-05-16 10:43:00
Sergiusz
POLECAM W 100%. SUPER KONTAKT, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA, SPRZĘT BĘDZIE MONTOWANY W NAJBLIŻSZYM CZASIE, WIĘC TEGO NIE OCENIAM.
5 / 5
2018-05-15 21:31:13
Nina
Polecam. Szybka wysyłka, Towar bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-05-11 16:19:45
Wincenty
Polecam, dobry kontakt, towar ok.
5 / 5
2018-05-10 08:04:36
Marta
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt.
5 / 5
2018-05-08 22:05:07
Julianna
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgody z opisem . Bardzo polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2018-05-08 15:26:19
Amelia
Dobra i fachowa obsługa.Szybka dostawa i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2018-05-04 10:44:31
Oleg
Bardzo rzetelna firma. Kontakt infolinią szybki i pomocny.
5 / 5
2018-04-30 17:20:53
Mariola
Bardzo sprawna i efektywna obsługa.
5 / 5
2018-04-26 21:03:16
Janusz
Rzetelna firma i dobry kontakt!
5 / 5
2018-04-24 13:56:58
Bartłomiej
wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-04-18 10:30:34
Halina
Polecam Miła i fachowa obsługa.
5 / 5
2018-04-17 14:41:52
Edmund
Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam bardzo.
5 / 5
2018-04-12 19:39:33
Zofia
Dobry sklep internetowy ,szybka wysyłka ,porządny towar.
5 / 5
2018-04-11 18:47:48
Igor
super sklep, zamówienie złożyłem w niedzielę, a przesyłka dotarła we wtorek, poza tym ceny na prawdę przyzwoite. Z czystym sumieniem polecam
5 / 5
2018-04-10 15:34:08
Gracjan
Świetna obsługa - pani do mnie zadzwoniła żeby upewnić się, że świadomie i prawidłowo wybrałem wszystkie elementy. Polecam!
5 / 5
2018-04-10 15:11:56
Grzegorz
Sklep jak najbardziej fachowo podchodzi do klienta. Pełna informacja o produkcie, super kontakt, szybka wysyłka, bardzo dobra cena. POLECAM gorąco !!!!!
5 / 5
2018-04-10 09:45:03
Oksana
Polecam serdecznie. Miły kontakt i obsluga. Doradztwo i pomoc, odpowiedź na każde pytanie. Szybka realizacja zamówienia i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2018-04-08 09:12:10
Ludmiła
Super kontakt. Pani Kasia bardzo pomocna, szybka w udzielaniu odpowiedzi. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-04-06 13:09:48
Jadwiga
Miła i cierpliwa i przede wszystkim kompetentna obsługa. Ekspresowa wysyłka towaru. Solidna firma na, której można polegać.
5 / 5
2018-04-05 12:49:49
Konstanty
Drogie CENEO, zmuszanie do wypełnienia wszystkich pól w formularzu opinii o dostawcy zniechęca do wypełniania tychże formularzy

Rzetelne opinie o ABCogrzewania.pl s.c.