Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abcplytki.pl

Abcplytki.pl Opinie 4.7 (465)

W.Witosa 12
26-300
Opoczno
798946445
opinie Abcplytki.pl
speedtest
4.7
465
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-11-16 04:18:54
Irek
Sklep wprowadza swoich klientów w błąd!!!!!! Wystawia inne ilości na fakturach i inne w rzeczywistości dostarcza. Zamówiłem 14m2 płytek na co mam fakturę i dostałem nieco ponad 4m2. Na co właściciel powiedział że go to nie obchodzi i mam dopłacić tyle ile mówi inaczej nie dostanę płytek. Sprawa trafia do sądu. Uważajcie na niego, lepiej gdzie indziej zapłacić trochę więcej, niż kupować w tym sklepie.
5 / 5
2022-05-16 13:38:25
Ewelina
Konkurencyjne ceny, profesjonalna obługa i bardzo dobry kontakt z klientem. Udało mi się ustalić dogodny termin dostawy płytek. Kurier też bardzo miły i pomocny. Polecam abcplytki.
1 / 5
2022-04-11 10:53:50
Karolina
cena na stronie abcplytki.pl 113zl, potwierdź dostępność, potwierdzam są w fabryce, cena na stronie 122 zl, Dzwonię: 'tak taka procedura' I pytam jaka procedura Pana z #abcplytki bo jak kupiłam do koszyczka i do zapłaty po 113 to co.... I tu Uwaga... To Pan wysyła wiadomość, że ich nie mają na magazynie i że są w fabryce i że po 122. Podobno wszyscy teraz tak robią, no elegancko żeby nie powiedzieć... Bo cena skacze od 1000 do 2000 zależy od metrażu. Jeżeli czegoś nie ujęłam, nie zrozumiałam proszę o sprostowanie. Ale dziś około 15 30 dzwoniłam i taka sytuację zastałam. Oraz do informacji ogółu np @płytki24 tak nie robią. Tam elegancko i polecam.
5 / 5
2021-12-31 04:29:50
mateusz
REWELACJA - POLECAM SKLEP
5 / 5
2020-02-22 08:22:20
Sandra
Bardzo dobry kontakt, wszystko na wysokim poziomie od towaru do obsługi. Polecam
5 / 5
2020-02-21 19:48:53
Joachim
Jestem MEGA zadowolona z zakupów w sklepie abcplytki. Pełny profesjonalizm, stały kontakt i zamówienie zgodnie z oczekiwaniami, w terminie. Więcej takich Sprzedawców. GORĄCO POLECAM 🙂👍
5 / 5
2020-02-21 14:52:11
Gustawa
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-21 11:13:48
Aleksandra
Wszystko super, kontakt, profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, następnego dnia zamówienie u mnie w domu.
5 / 5
2020-02-21 07:47:36
Paulina
Kontakt bardzo dobry, odbiór osobisty, towar spakowany profesjonalni, polecam..
5 / 5
2020-02-20 22:34:16
Adam
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-20 10:15:36
Bernadeta
Pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2020-02-20 08:20:16
Celestyna
Świetny kontakt. Fachowe podejście do tematu. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2020-02-19 20:24:41
Konrad
Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt.
5 / 5
2020-02-19 14:32:13
Laura
Dobry kontakt. Towar dostarczony na czas w stanie bardzo dobrym.
5 / 5
2020-02-18 21:16:50
Marlena
Bardzo polecam. Super sprzedawca, bardzo pomocny
5 / 5
2020-02-18 19:49:23
Kamil
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-18 12:47:28
Apolonia
Bardzo pomocny dostawca. Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2020-02-17 11:05:35
Krzysztof
Korzystna cena. Produkt tak jak w opisie. Dobry kontakt że sprzedawcą.
1 / 5
2020-02-15 22:04:55
Janina
Niesympatyczna i niekulturalna osoba rozwożąca towar. Zostawiła mnie z płytkami na chodniku i olała mnie.Musiałam dźwigać 3 op. do auta.Nie polecam tego sklepu.Znieczulica!
5 / 5
2020-02-14 17:22:28
Zygmunt
Wszystko idealnie, zakup, kontakt ze sklepem, transport.
5 / 5
2020-02-13 19:49:16
Jeremiasz
Świetny kontakt, rzeczowa i błyskawiczna wymiana korespondencji, przejrzyste warunki sprzedaży i transportu i reklamacji. Zasłużone 5 gwiazdek.
4 / 5
2020-02-13 18:16:26
Aleksandra
byloby super zeby byl lepszy kontakt z klijentem ale ogolnie dobrze poprostu trzeba wszystko uwaznie czytac zeby pamietac o szczegulach
5 / 5
2020-02-13 13:45:27
Natalia
Zamawiałam płytki białe. Zadzwoniłam, osoba, która odebrała, odpowiedziała na wszystkie moje pytania, również później na maile. :) Jestem zadowolona z obsługi.
5 / 5
2020-02-13 07:28:09
Edmund
szybko przygotowana przesyłka, zapakowana profesjonalnie, kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia, poilecam
5 / 5
2020-02-11 23:22:35
Łukasz
Bardzo dobry kontakt. Szybkie i pomyślne rozpatrzenie reklamacji z powodu dostarczenia uszkodzonego towaru. Bardzo polecam zakupy w abcplytki.pl
5 / 5
2020-02-11 17:31:54
Zuzanna
Wszystko jak najbardziej wporzadku. Polecam!
5 / 5
2020-02-10 14:00:12
Leokadia
Wszystko poszło sprawnie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2020-02-10 09:07:27
Klaudiusz
Wszystko w porządku, firma przychyliła się do szybkiej wysyłki, płytki dojechały na czas, bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę.
5 / 5
2020-02-08 18:08:52
Celina
Jestem zadowolona ze sklepu i dostawy. Wcześniejszy kontakt telefoniczny pozwolił na wyjaśnienie moich wątpliwości. Przesyłka dotarła trochę później, bo zamówienie wysłałam przed weekendem. Towar bezpiecznie zapakowany, bez usterek, zgodny z zamówieniem. W dniu dostawy telefon od kuriera potwierdzajcy przyjazd.
5 / 5
2020-02-08 12:10:46
Luba
Kupowałam płytki Venatello z Tubodzina sklep godny najwyższego zaufania, termin realizacji bardzo krótki i darmowa wysyłka płytek.
5 / 5
2020-02-08 08:02:04
Izyda
Obsługa klienta na najwyższym poziomie, szybka i sprawna dostawa zamówienia. Polecam !
5 / 5
2020-02-07 14:33:32
Mirosław
dobre doradztwo, obsługa i kontakt z klientem
5 / 5
2020-02-06 18:03:34
Irmina
Konatk bardzo szybki, akurat ja widizlem czego potrzbuje i to otrzymałem. 30%taniej niż w znanym sklepie budowlanym. Gorąco polecam!
5 / 5
2020-02-06 16:15:09
Robert
Towar zgodny z zamówieniem. Miła obsługa Polecam
5 / 5
2020-02-06 11:03:34
Irmina
Super, kontakt ze sprzedawca dobry, pan podał ze nie ma wszystkich płytek, zrobi dodatkowe zamówienie i wyśle do mnie po 7 dniach i tak rzeczywiście było. Wszystko ładnie zapakowane. Przejrzałam płytki, każda jedna i nic się nie stało podczas transportu
5 / 5
2020-02-04 13:35:44
Bartłomiej
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka i sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-04 13:35:44
Jakub
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka i sprawna realizacja zamówienia
4 / 5
2020-02-03 12:32:42
Mikołaj
Zamowie przyszlo idealnie w czasie towar nienaruszony wszystkie cale. Jedyny wielki minus dostawy przy paczce kilkuset kg brak możliwości dokupienia wniesienia zamowienia
5 / 5
2020-01-31 12:01:23
Paula
Polecam, bardzo dobry kontakt, przyjemna i profesjonalna obsługa 👍
5 / 5
2020-01-30 12:20:27
Magdalena
Świetny kontakt, szybkie odpowiedzi na maile, dostawa w wyznaczonym przeze mnie terminie. Płytki dotarły całe. Polecam
5 / 5
2020-01-29 17:18:29
Norbert
szybko sprawnie gorąco polecam!
5 / 5
2020-01-29 16:35:07
Leopold
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam firmę!
3 / 5
2020-01-29 09:41:46
Robert
Realizacja zamówienia zgodnie z planem. Paczki z płytkami wyglądały bez zastrzeżeń. Wyrywkowe sprawdzanie paczek nie wystarczyło. Okazało się, że niestety wiele płytek było uszkodzonych (pęknięte, ukruszone itp.). Zweryfikować można to było po ich otwarciu, czyli realnie przy ich układaniu - po kilku tygodniach po dostawie. Paleta wyglądała na przysłaną prosto z linii produkcyjnej. Sklep powinien poświęcić więcej uwagi na to co odbiera z fabryki przysyła do klienta.
4 / 5
2020-01-28 20:34:34
Aleksandra
Wszystko fajnie, cena dobra, płytki ładne, kontakt dobry, natomiast dostawa tragedia. Nie dość, że na dwie raty, bo od dwóch producentów to jeszcze w inny dzień niż ustalono i bez uprzedzenia. Plus dla kurierów, którzy bardzo pomogli w tej bardzo uciążliwej sytuacji. Do poprawy ;)
5 / 5
2020-01-28 14:56:06
Maria
Bardzo szybki kontakt i świetna obsługa
5 / 5
2020-01-28 09:33:12
Jagoda
super ogarnięty właściciel/sprzedawca. konkretna rozmowa i szybko zrealizowane zamówienie. polecam
5 / 5
2020-01-27 14:43:45
Błażej
Duży wybór , dobre ceny. Zamówienie realizowane w okresie świątecznym obawiałem się , że będzie mocno wydłużone ale dzięki super kontaktowi ze sklepem spokojnie czekałem na realizację .
5 / 5
2020-01-24 18:13:49
Halina
Bardzo profesjonalna realizacja zamówienia, towar został dostarczony w wyznaczonym terminie oraz w 100% był to produkt o który mi chodziło.
5 / 5
2020-01-24 13:48:28
Róża
Bardzo dobry kontakt, dużo nowości. Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-24 13:29:18
Milena
Bardzo dobry kontakt z pracownikami sklepu. Towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2020-01-23 04:44:08
Tomasz
Super sklep, miła obsługa, szybka wysyłka, gorąco polecam, dzięki pozdrawiam.
5 / 5
2020-01-22 14:21:31
Eryk
Bardzo dobre ceny, blyskawiczny i mily kontakt. Z kilkunastu paczek 2 przyjechaly uszkodzone, nie bylo zadnego problemu z wymiana na nowe - to tez jest bardzo wazne poniewaz jakies uszkodzenie zawsze moze sie przytrafic - ale najwazniejsza reakcja sklepu
5 / 5
2020-01-20 17:48:36
Eligiusz
Bardzo dobry kontakt, zamówienie zrealizowane bardzo szybko, dotarło bez żadnych uszkodzeń. POLECAM:)
5 / 5
2020-01-17 15:49:31
Jolanta
Profesjonalny kontakt przez telefon, rzeczowe podejściie. Towar wysłany szybko. Jakość towaru bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-16 10:56:01
Tadeusz
dobry kontakt, fachowa obsługa, elastyczne podejście do klienta w przypadku zmian
5 / 5
2020-01-16 10:49:39
Pola
bardzo dobry kontakt, informacje udzielane na bieżąco towar ok
5 / 5
2020-01-16 08:55:42
Emilia
Rewelacyjne ceny i szybkość dostawy. Płytki następnego dnia u nas na miejscu. Bardzo miły i konkretny kontakt, mimo naszej niecierpliwości telefony odbierane były za każdym razem a spieszyło nam się z dostawa ponieważ glazurnik wchodził właśnie tego dnia którego nastąpiła dostawa. POLECAM. Z całych sił abc
1 / 5
2020-01-15 22:53:04
Wacław
Nie polecam .Zamówione płytki wyglądały zupełnie inaczej niż na zdjęciach umieszczonych na stronie.Kiedy postanowiłem zwrócić płytki okazało się że nie możemy tego zrobić gdyż towar kupiłem na fakturę.Dodam jeszcze że za przesyłkę zapłaciłem 150zł.Zostałem z płykami których nie wykorzystam i 150zl mniej w portfelu które zapłaciłem za przesyłkę.
5 / 5
2020-01-13 10:08:39
Łucjan
wszystko super, zgodnie z opisem, polecam sklep!
5 / 5
2020-01-13 08:33:56
Grażyna
wszystko bez zarzutu, mily, szybki kontakt.
5 / 5
2020-01-10 12:46:04
Radomir
solidny sprzedawca, po mojej rezygnacji pieniądze zostały zwrócone na konto ekspresowo
5 / 5
2020-01-09 23:46:45
Eleonora
Dobry kontakt, dobre ceny, sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-07 22:13:14
Henryka
Przed zamówieniem konieczne dodatkowe sprawdzenie dostępności towaru. Sam kontakt i realizacji zamówienia bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-06 15:31:45
Ludmiła
Towar jest na miejscu , bez zastrzeżeń . Profesjonalna obsługa . Polecam !
5 / 5
2020-01-04 11:19:40
Andrzej
wszystko przebiegło prawidłowo
5 / 5
2020-01-04 10:56:13
Rafał
Dobry sklep, duży wybór, szybka komunikacja. Zakupiłem płytki dwa razy (kuchnia i łazienka), wszystko było ok. Paczki płytek były na palecie i dobrze owinięte folią i taśmą.
5 / 5
2020-01-03 12:29:57
Jarosław
Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-30 13:00:34
Leszek
Na razie super . Czekam na dostawę
5 / 5
2019-12-30 07:46:24
Kaja
Szybko i sprawnie. Firma kurierska też super. Towar przyjechał tego dnia co chciałam. Polecam.
5 / 5
2019-12-29 19:40:11
Wiesława
Super. Szybko i ani jednej uszkodzonej płytki. I najważniejsze że zaoszczedzilam 1500zl 😀. 40zł taniej niż w markecie 😀. POLECAM!!!
5 / 5
2019-12-27 07:52:10
Anastazja
BARDZO SPRAWNA OBSŁUGA.. ZDECYDOWANIE POLECAM
5 / 5
2019-12-23 11:02:35
Magdalena
Dobra obsluga, przystepne ceny
5 / 5
2019-12-18 11:15:25
Tobiasz
Otrzymany towar zgodny z opisem, otrzymałem go wczoraj nie zdążyłem jeszcze wszystkiego rozpakować więc nie wiem czy jest nie uszkodzony.
5 / 5
2019-12-18 08:15:43
Zygmunt
Szybkie potwierdzenie dostępności płytek, sprawna kompletacja i wysłanie zamówienia, dostawa w ciągu 2 dni, płytki bardzo dobrze zabezpieczone na palecie, dotarły w bardzo dobrym stanie. Gorąco Polecam!
5 / 5
2019-12-17 14:51:55
Aneta
Polecam. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2019-12-17 12:56:00
Adam
Wszystko przebiegło sprawnie, płytki całe, żadnych uszkodzeń, polecam.
5 / 5
2019-12-16 19:17:27
Herbert
polecam, drugi raz juz kupuje ;)
5 / 5
2019-12-16 10:48:27
Iwo
Bardzo się cieszę że wybrałem zakupy w sklepie ABCPLYTKI.PL. zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko. Przesyłka super zapakowana i zabezpieczona. W sumie 2 pekniete plytki na 16 paczek to rewelacja. I tak są do wykorzystania bo będą przycinanie. POLECAM SUPER SKLEP, SUPER CENY, SUPER TRANSAKCJA
5 / 5
2019-12-14 06:07:39
Wincenty
Profesjonalnie załatwiona sprawa.
5 / 5
2019-12-13 13:08:52
Patrycja
Kolejne bardzo udane zamówienie. Kontakt, realizacja, przesyłka - wszystko bardzo sprawnie i miło - polecam.
5 / 5
2019-12-13 11:09:40
Bronisław
Bardzo dobra, szybka, profesjonalna i przyjemna obsługa
5 / 5
2019-12-12 21:29:07
Fryderyka
Wszystko ok, jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-12-12 11:59:22
Tomasz
Polecam, realizacja szybka, towar cały.
5 / 5
2019-12-10 14:54:39
Helena
Szybko, sprawnie, konkretnie. Dobra komunikacja.
4 / 5
2019-12-10 14:49:21
Nina
Brak uwag. Wszystko prawidłowo zapakowane i w dobrej ilości.
5 / 5
2019-12-09 18:59:45
Dalia
Profesjonalna obsługa telefoniczna, realizacja natychmiastowa, wszystko zgodne z zamówieniem i bez uszkodzeń :)
5 / 5
2019-12-09 14:54:42
Renata
Polecam z czystym sumieniem. Płytki przyjechały kurierem po wcześniejszej wpłacie kilku tysięcy. W moim przypadku wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-12-07 09:16:46
Hubert
Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu, płytki przyjechały w porządku. Jedynie minus dla firmy spedycyjnej ponieważ towar dostarczyli dzień później niż mogli to zrobić. Generalnie polecam sklep abcplytki.pl
5 / 5
2019-12-05 12:34:57
Tomasz
Płytki dotarły bardzo szybko, dobry kontakt ze sklepem. Towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-04 12:24:41
Wincenty
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco
5 / 5
2019-12-02 17:48:52
Kazimiera
Firma rzetelnie i z należytą starannością przygotowała paletę z płytkami do transportu. Otrzymałam płytki w bardzo dobrym stanie, za które bardzo dziękuję. Sprzedawcę abcplytki.pl oceniam na 6 +
5 / 5
2019-11-27 23:30:25
Longin
Szeroka oferta i duża dostępność materiałów.
5 / 5
2019-11-26 16:46:37
Dariusz
Wszystko super i na czas. Jestem bardzo zadowolona!
5 / 5
2019-11-26 16:18:59
Sofia
Profesjonalnie, zgodnie z oczekiwaniami oraz informacjami zawartymi na stronie.
5 / 5
2019-11-26 15:56:16
Daniela
Sprawnie. 3 dni i płytki były u mnie. Super ceny
4 / 5
2019-11-25 17:53:16
Bolesław
Trzeba się zalogować żeby kupić ,nie ma opcji kup bez logowania.
5 / 5
2019-11-22 06:09:07
Donata
Wszystko fachowo i bez zarzutu,, reklamacja ws uszkodzonych płytek w transporcie przebiegła szybko i otrzymałam zwrot gotówki zgodnie z umową, także polecam ten sklep .
5 / 5
2019-11-21 08:34:36
Bolesław
Szybko, sprawnie, bez problemów
5 / 5
2019-11-19 12:32:57
Kaja
Kontakt, czas realizacji, jakość płytek - wszystko ok. Polecam
5 / 5
2019-11-15 01:54:14
Klaudiusz
bardzo rzetelny sprzedawca i w porównaniu z innymi oferuje bardzo atrakcyjne ceny
4 / 5
2019-11-13 17:34:56
Józef
Nie mieli całego asortymentu produktów jednej serii płytek, reszta bez uwag
5 / 5
2019-11-13 17:34:44
Roman
Obawiałem się płatności przed odbiorem towaru (kilka tysi). Obawiałem się problemów związanych z tak niską ceną płytek. Obawiałem się kłopotów związanych ze słowo-osczędnością osoby decyzyjnej w sklepie abcpłytki. I... zupełnie niepotrzebnie. Ustalenia przez telefon miały pokrycie podczas zamówienia. Sprawna, szybka realizacja zamówienia. Wszystko zapakowane perfekcyjnie(*). Na 1200 płytek ok 12 uszkodzonych (to zaledwie 1%). Polecono mi skontaktować się z firma kurierską w celu przysłania przedstawiciela z protokołem szkody. Nie skorzystałem, gdyż mój sprawny płytkarz umiejętnie dobrał płytki, by uszkodzenia nie były widoczne (raptem kilka uszczerbanych narożników). Podsumowując - nie znam innej, tak godnej polecenia, firmy jak abcpłytki. Perefekcja ;) (*) - po raz kolejny przekonuję się, że firma Paradyż naprawdę dba o swoje produkty i dokłada starań, by produkowane przez nich płytki były zabezpieczone na każdym etapie - zarówno przy pakowaniu do paczek (między płytkami paski plastiku zabezpieczające płytki przed porysowaniem się wzajemnym), jak i na palecie. Cersanit pod tym względem na tle Paradyża wypada dużo gorzej
5 / 5
2019-11-13 11:47:37
Konstancja
Super sklep z super obsługą.
5 / 5
2019-11-07 20:29:31
Zbyszko
Dobry kontakt. Cena konkurencyjna. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-04 15:41:20
Krzysztof
Polecam, profesjonalny sprzedawca. Płytki w porządku, porządnie zapakowane i wszystko na czas. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-11-04 13:40:10
Sofia
Dobry kontakt ze sklepem i elastyczne podejście do klienta, ściągnęli mi dodatkowo jeden produkt wycofany już z produkcji - znaleźli kilka paczek w magazynie producenta. Standardowo podają czas realizacji 7 dni, ale zwykle jest to szybciej. Moje kolejne zamówienie i znowu jestem zadowolony. Towar zgodny z oczekiwaniem, dobrze zapakowane płytki, brak uszkodzeń, może jedna lub dwie płytki z drobnym nadbiciem z brzegu, ale ie ma problemu - pójdą na docinki.
4 / 5
2019-10-31 10:21:01
Wieńczysła
Generalnie OK, chociaż jeden karton płytek miał 3 z 4 połamane. Ale fachowcowi udało się wykorzystać nawet te połamane więc nie jestem stratny.
4 / 5
2019-10-29 13:15:59
Grażyna
Trochę scimniaja ze wysłali ze spakowane ze nieświadomo.. ...ale ogólnie dotarło całe i zgodne z opisem
5 / 5
2019-10-26 10:23:51
Celestyna
Szybka , profesjonalna komunikacja. Polecam
5 / 5
2019-10-24 18:06:36
Igor
Bardzo sprawna obsługa, miły kontakt. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-10-24 07:53:24
Julianna
Wysyłka się trochę przedłużyła i sama musiałam zapytać o powód, nie byłam o tym powiadomiona. No, ale kontakt z pracownikami bardzo miły i odpowiedź na moje zapytanie natychmiastowa. Płytki dobrze zabezpieczone i zgodne opisem i moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2019-10-23 14:49:24
Romuald
Blyskawiczna wysyłka. Bardzo dobry kontakt, kolejne zakupy zrobię u tego samego dostawcy
4 / 5
2019-10-22 11:44:11
Sylwester
Bardzo dobry kontakt i sprawna realizacja zamówienia. Towar dobrej jakości. Bezproblemowy zwrot pieniędzy za kilka płytek uszkodzonych w transporcie (radzę przy zamówieniu uwzględnić zapas na wypadek uszkodzenia płytek lub do przyszłych remontów). Polecam1
5 / 5
2019-10-20 11:11:11
Oskar
Płytki przyjechały zapakowane starannie na palecie. Anie jedna nie uszkodzona.
5 / 5
2019-10-18 10:52:38
Lidia
Bardzo polecam, szybko, konkretna wymiania emailowa i płytyki super zapakowane.
5 / 5
2019-10-17 15:03:40
Rozalia
Super kontakt, wrecz natychmiast otrzymywalem odpowiedzi na pytania. Towar nalezycie zabezpieczony.
5 / 5
2019-10-15 11:43:38
Mateusz
Pełen profesjonalizm!Polecam w 100%
5 / 5
2019-10-14 11:47:07
Bogusława
Polecam, prosiłam o szybką przesyłkę i była za dwa dni dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2019-10-12 17:16:30
Fabian
Bardzo solidny i rzetelny sprzedajacy. Bardzo dobra komunikacja z klientem. Towar otrzymalem dokladnie w ustalonym ze sprzedajacym terminie.
4 / 5
2019-10-10 13:18:11
Bartłomiej
Bardzo sympatyczna obsługa. Ale plytki zaplanowali inne niż w zamówieniu. Miały 2 paczki być w białym kolorze. Jedna była szara paczka.
5 / 5
2019-10-04 18:36:43
Oskar
Bardzo miła i rzetelna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-10-03 11:33:35
Lucyna
Wszystko w porządku, dobry i szybki kontakt. Płytki piękne i chyba całe:), na to wygląda. Polecam
5 / 5
2019-10-02 13:17:49
Jagoda
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Bardzo starannie zapakowany zamówiony towar.
5 / 5
2019-09-26 10:40:06
Emanuel
Znakomity sklep, znakomita obsługa. Wszystko nadwyraz sprawnie. Kontakt rewelacyjny. Dzięki profesjonalnej i szybkiej obsłudze projekt zrealizowano w terminie. Na pewno wrócę!
5 / 5
2019-09-23 20:57:20
Wiktor
Polecam. Wszystko w porządku.
3 / 5
2019-09-20 19:25:23
Dymitr
Jedno zamówienie zostało zrealizowane. Z drugiego zrezygnowałem ponieważ Pan Zych niezbyt przejął się moją sytuacją . Zabrakło mi płytek w trakcie prac , dwóch opakowań Mint Glassy i mint glassy pillow (Op-no). 11.09 o godzinie 14 złożyłem zapytanie o płytki mailem . Wcześniej dzwoniłem z tym pytaniem do Pana Zycha . Ten poinformował mnie , że po oficjalnym zapytaniu mailowym zostanie to sprawdzone na stanie magazynowym . Bardzo prosiłem o sprawne działanie . Na drugi dzień musiałem jechać do Opoczna, chciałem kupić owe dwie paczki, ale nadal nie było info z magazynu . Podczas rozmowy z Panem Zychem ok. godz. 11.00 i moich prośbach o sprawdzenie, ten po prostu "olał" mnie i się rozłączył. Widocznie byłem słabym klientem, bo już tylko dokupowałem 2 paczki, więc nie warto było wykonać telefonu do magazynu w mojej sprawie. Zjechałem się 60 km bo odwoziłem syna na pociąg. Pan sprzedawca jednak, kazał mi czekać aż, być może nadejdzie wiadomość z magazynu. Może magazyn był w innej strefie czasowej i magazynier jeszcze spał...tak przypuszczam. Sugeruję szkolenie dla sprzedawcy z zakresu empatii, bo chyba tracicie dobrą renomę, a co za tym idzie klientów. Płytki dokupiłem obok w sklepie konkurencji. Nie mam zwyczaju pisać anonimów więc pozdrawiam Andrzej z Końskich. PS: Podziękowania dla Pana Mateusza.
5 / 5
2019-09-20 12:59:18
Feliks
Sklep działa profesjonalnie natomiast kontrahent sklepu firma kurierska niestety gorzej. Nie jest to oczywiście winą sklepu bo bezpośrednio nie ma na to wpływu, ale sposób załatwienia niedogodności ze strony sklepu jest w pełni satysfakcjonujący. Rekomenduję i polecam sklep abcpłytki
5 / 5
2019-09-20 11:20:59
Renia
Wszystko było bez problemów, zamówienie otrzymałam we wskazanym terminie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-19 21:13:39
Eugenia
Polecam wszystko super zapakowane i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-09-17 14:44:15
Ferdynand
szybra realizacja, bez najmniejszych problemów. Płyki super zapakowane. Polecam
5 / 5
2019-09-16 22:02:55
Cecylia
Polecam jak najbardziej sklep internetowy abcplytki.pl . Świetna obsługa - dobry kontakt telefoniczny oraz meilowy.
5 / 5
2019-09-16 12:31:04
Marlena
Pęknięte 6 płytek na ponad 70 m2 uważam za bardzo dobrze zapakowany transport. Podejrzewam że to nie uwaga kuriera niż firmy która pakowała płytki
5 / 5
2019-09-13 13:41:50
Ferdynand
Prosta obsluga sklepu, mia obsluga klienta i towar dostarczony na czas bez uszczodzen. Polecam
4 / 5
2019-09-13 13:32:48
Weronika
Polecam zamówienie zostalo zrealizowane sprawnie
5 / 5
2019-09-10 15:45:13
Zbigniew
Świetny kontakt, obsługa i dostawa.
5 / 5
2019-09-09 20:59:27
Józef
Wszystko szybko i sprawnie. Wszystkie płytki dotarły całe, nie uszkodzone, dobrze zapakowane. Polecam
5 / 5
2019-09-09 13:26:29
Przemysław
Transakcja przebiegła bardzo szybko, bez problemów, towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2019-09-09 12:57:49
Wioletta
Jestem bardzo zadowolona z transakcji.
4 / 5
2019-09-09 10:02:20
Marek
O.K. przy czym czas / szybkość dostawy nie był dla mnie istotny
5 / 5
2019-09-07 12:35:18
Daniel
Polecam ta firme bardzo zyczliwe podejscie do klienta.
5 / 5
2019-09-06 12:33:30
Jolanta
Bez zastrzeżeń,szybko,tanio i fachowo.
1 / 5
2019-09-05 17:45:32
Julita
Fikcyjne przeciąganie terminu realizacji zamówienia bez informacji do klienta.
5 / 5
2019-09-05 12:45:15
Sandra
Ok. Cztery płynki przyjechały pęknięte, na szczęście zamówiłam ich dużo i były tanie, więc zignorowałam to. Zakup sam w sobie odbył się szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-09-02 15:49:54
Konrad
Towar zgodny z zamówieniem, porządnie zapakowany, nieuszkodzony. Szybka realizacja zamówienia. Miła obsługa telefoniczna. Polecam!
5 / 5
2019-09-02 13:14:11
Celestyn
Sklep bardzo dobry, godny polecenia. U mnie był kłopot z wysyłką bo miałem specyficzne zamówienie i długi weekend. Al kontakt pierwsza klasa, podejście do Klienta super.
5 / 5
2019-08-30 19:00:07
Herbert
Profesjonalizm i dbałość o klienta. Polecam
4 / 5
2019-08-30 14:44:30
Tymon
Trochę trzeba czekać na skompletowanie ale przy zakupach z wyprzedzeniem to nie boli. Wszystko w porządku. Błyskawiczna odpowiedź i reakcja.
5 / 5
2019-08-27 16:43:23
Anita
Szybko,tanio i bezpiecznie 😃
5 / 5
2019-08-27 12:20:20
Nastazja
Pomimo problemów z kurierem dostawa została zrealizowana na czas zgodnie z obietnicą.
5 / 5
2019-08-26 14:42:16
Pola
Jestem zadowolona z zakupu listwy przyszły poczta,byłam zdziwiona tym faktem,aczkolwiek jestem mile zaskoczona, ponieważ sprzedający bardzo dobrze je zabezpieczył i mimo tego, iż p4zeszly przez ręce kilku dostawców to otrzymałam je w idealnym stanie. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-08-26 12:14:41
Bronisław
Płytki były zamówione z późniejszym terminem dostawy.. Wszystko przebiegło zgodnie z umową.-za co bardzo serdecznie dziękuję.
4 / 5
2019-08-24 10:43:55
Gustaw
atrakcyjna cena , towar dobrze zabezpieczony
5 / 5
2019-08-22 23:56:33
Paulina
Szybko i sprawnie. Płytki zgodne z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-08-21 23:58:53
Diana
Super kontakt ze sprzedawcą. Moje wszelkie pytania (a było ich sporo) były wyjaśniane rzetelnie i z ogromną cierpliwością ... Pan dał radę, choć nie byłam łatwą klientką. DZIĘKUJĘ 😊
5 / 5
2019-08-20 16:51:44
Marlena
Bardzo mily Pan Mateusz-uprzejmy , zyczliwy.Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-08-19 08:04:43
Jowita
Super sklep, super kontakt. Żaden problem nawet z reklamacją. Polecam
5 / 5
2019-08-18 20:10:51
Władysława
Polecam. Jestem zadowolona ze wspólpracy, Były drobne niedociągnięcia, ale bardzo szybko przez przedstawiciela firmy niwelowane. Uprzejmy sprzedawca. No i przede wszystkim płytki w atrakcyjnych cenach. Dobrze zabezpieczone w transporcie,
5 / 5
2019-08-16 21:18:13
Monika
Super polecam każdemu towar dostarczony w całości bez żadnych uszkodzeń kontakt ze sprzedającym rewelacja
5 / 5
2019-08-16 09:25:10
Celestyn
Zdecydowanie polecam ! Bardzo dobry kontakt ! Wszystko dostępne od ręki w bardzo dobrych cenach !
5 / 5
2019-08-15 18:14:55
Aga
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-08-14 13:49:53
Sergiusz
Jestem mega zadowolony z zakupu w tym sklepie
5 / 5
2019-08-14 12:47:38
Eryk
Świetna obsługa. Szybka realizacja . Świetne płytki . Polecam
1 / 5
2019-08-13 21:10:48
Lech
Płytki miały dojść na piątek, mamy wtorek a ja nadal nie mam przesyłki. Nie pozdrawiam!
5 / 5
2019-08-09 13:52:24
Tymon
Polecam, miła obsługa szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-08-08 15:40:53
Remigiusz
Bardzo miła obsługa, szybka dostawa. Wszystko spełniło moje oczekiwania. Polecam!
5 / 5
2019-08-08 08:03:12
Eleonora
pełen profesjonalizm, sympatyczna obsługa, na bieżąco śledziłam zamówienie a później dostawę, polecam, skorzystam w przyszłości
5 / 5
2019-08-07 12:21:27
Sławomir
Polecam! Szeroki wybór asortymentu, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-08-06 20:00:48
Barbara
Sklep bardzo pomocny, konkurencyjne ceny. Potrzebowałam domówić płytki do tego samego transportu, nie było żadnego problemu jak również ze zmianą adresu dostawy. Jeśli kiedyś będę potrzebować jeszcze płytek to na pewno będzie to zakup z tego sklepu. Polecam.
5 / 5
2019-08-06 13:30:02
Joachim
Wszystko zgodnie z umową, informacja na każdym etapie realizacji zamówienia
5 / 5
2019-08-06 10:32:43
Janina
Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt, zobaczymy czy wszystkie płytki są całe. Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-08-05 21:42:25
Piotr
Transakcji przeszła pomyślnie. Pilecam
5 / 5
2019-08-05 10:02:01
Klemens
Jeszcze nie otwierałem w środku ale wydaje się ok.
5 / 5
2019-08-02 11:03:43
Laura
Polecam - dostawa zgodna z informacjami - natychmiastowa komunikacja mailowa - dobre ceny!!!
5 / 5
2019-07-31 15:13:04
Łucja
Sklep - Rewelacja! Bardzo pilnie potrzebowałam kilku sztuk płytek na które w innych sklepach (stacjonarnych) musiałam czekać po 5 tygodni, a tutaj niedość, ze były od ręki to w dodatku dotarły do mnie po 2 dniach. Polecam i jeszcze wielokrotnie skorzystam z usług tego sklepu.
5 / 5
2019-07-30 22:10:52
Monika
super płytki i szybka dostawa
5 / 5
2019-07-29 16:43:16
Daniela
Wszystko w najlepszym porządku! Towar przyszedł kompletny bez uszkodzeń. kontakt super
5 / 5
2019-07-29 13:47:56
Zofia
Szybko, sprawnie, profesjonalnie, mucha nie siada.
5 / 5
2019-07-29 12:56:39
Antonina
Bez zarzutu. Bardzo sprawny kontakt i szybka realizacja.
5 / 5
2019-07-26 11:51:40
Jolanta
Polecam ten sklep remontującym. Bardzo łatwy i pomocny kontakt telefoniczny. Miałam dodatkowe prośby dotyczące dostawy i bez problemu zostały zrealizowane. Na pewno wrócę od tego sklepu
5 / 5
2019-07-24 15:21:55
Fryderyka
Jestem zadowolony, dostawa szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-07-23 18:59:56
Klaudia
Wszystko super, płytki przyszły wcześniej niż się spodziewałam, kontakt z firmą świetny. Polecam.
5 / 5
2019-07-22 11:35:08
Żaneta
Szybka wysylka, uprzejmy kontakt, towar porzadnie zapakowany. Niebawem wrocimy po plytki do salonu :)
4 / 5
2019-07-19 17:19:49
Julian
List przewozowym nie zawierał danych o numerze domu i numerze telefonu co utrudniało kurierowi dostarczenie zamówienia
5 / 5
2019-07-19 14:38:20
Walenty
Wszystko przebiegło bez problemu, kontakt ze sprzedającym bez zarzutu. Płytki dotarły w nienaruszonym stanie. Polecam :)
5 / 5
2019-07-19 11:56:17
Norbert
BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKIM POLECAM.TOWAR ZGODNY Z OPISEM.CENY BARDZO ATRAKCYJNE W PORÓWNANIU DO INNYCH SKLEPÓW.WSPANIAŁY KONTAKT ZE SKLEPEM ORAZ PEŁNA INFORMACJA O WYSYŁCE TOWARU.PO PROSTU WARTO
5 / 5
2019-07-18 21:35:17
Alberta
szybka dostawa, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-18 15:47:10
Brunon
Zakupy oraz kontakt to czysta przyjemność ! Dostawa następnego dnia, kurier uprzejmy, śledzenie dostawy możliwe online pod przesłanym linkiem. Polecam sklep z czystym sumieniem M.
5 / 5
2019-07-16 19:30:06
Walentyna
Polecam , profesjonalna obsługa , bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-07-16 19:30:06
Jędrzej
Polecam , profesjonalna obsługa , bardzo dobry kontakt.
1 / 5
2019-07-15 12:08:27
Tadeusz
Omijać z daleka!!! Szukasz problemów - to idealne miejsce. W pierwszym tygodniu lipca wydzwaniałem do sklepu pytając o dostępność interesujących mnie płytek podłogowych. Po potwierdzeniu i upewnieniu się, że towar JEST DOSTĘPNY(!) w potrzebnej mi ilości w poniedziałek 8 VII dokonałem zakupu opłacając w całości zamówienie. Do końca tygodnia towar miał być u mnie. W środę po południu wykonałem do nich telefon upewniający dostawę. W odpowiedzi na moje zapytanie w czwartek (4 dni po złożeniu zamówienia!!!) zadzwonił pan ze sklepu z informacją, że.....płytek dla mnie NIE MA I NIE WIADOMO KIEDY BEDĄ! Jeśli chcecie marnować swój czas i nerwy zdecydowanie polecam ABCplytki.pl - to idealne miejsce :-(((((((((((((((
5 / 5
2019-07-13 11:12:17
Władysław
WSZYSTKIM SERDECZNIE POLECAM. TOWAR ZGODNY Z OPISEM. MIŁA OBSŁUGA KLIENTA. CENY SĄ NAPRAWDĘ KONKURENCYJNE. MOŻLIWOŚĆ ŚLEDZENIA PRZESYŁKI KURIERSKIEJ. CAŁY CZAS WYSYŁANA JEST INFORMACJA O STATUSIE ZAMÓWIENIA NA POCZCIE. EMAIL. NAPRAWDĘ WARTO.
5 / 5
2019-07-12 12:19:15
Stanisław
Bezproblemowy kontakt, szybka dostawa, dobrze zapakowane. Poleca!
5 / 5
2019-07-12 11:01:54
Izyda
Bardzo dobry kontakt, sprawna obsługa.
5 / 5
2019-07-11 11:14:31
Jeremiasz
REWELACJA NA KAŻDYM KROKU REALIZACJI ZAMÓWIENIA
5 / 5
2019-07-10 20:54:10
Ryszard
Bardzo rzetelna i kompetentna firma. Dobry kontakt ze sprzedawcą, wszystko zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2019-07-10 11:04:23
Wera
Bardzo profesjonalna obsługa i realizacja zamówienia. Towar dostarczony w wyznaczonym terminie, paleta bardzo dobrze zabezpieczona, wszystkie plytki z jednej patrii produkcyjnej. Informacje o przebiegu zamówienia przekazywane na bieżąco, doskonały kontakt mailowy. Polecam
5 / 5
2019-07-08 13:09:43
Nadia
zamówienie zrealizowane zgodnie z terminem dostępności, dostawa zgodna z zamówieniem, dobrze zapakowana. stały kontakt i aktualizacja statusu zamówienia via mail Polecam
5 / 5
2019-07-08 11:23:53
Klara
Polecam szybka dostawa i bardzo miła obsługa
1 / 5
2019-07-02 21:39:23
Zofia
Nie polecam, nie tylko z powodu polityki "czas realizacji od 5 do 9 dni roboczych", ale dlatego że jak zadzwonilam w piatek 14.06 uslyszalam - wszystko jest i w poniedziałek zostanie wysłane. Dzwonię w poniedziałek 17.06, słyszę że zostało wysłane. We wtorek 18.06 dzwonię o nr listu przewozowego i słyszę że dopiero zostanie wysłane i może przesyłka przyjść w środę lub w piątek bo w czwartek jest Boże ciało. I szczerze już miałam w 4 literach co z tym będzie dalej, aż w piątek dostaję maila od firmy kurierskiej ze w piątek 21.06 zostala odebrana przesyłka od " abcpłytki". Moze i sie zmiescilo w tych ich dniach roboczych ale po co te kłamstwa i krętactwa. Albo mieli płytki ale z chamstwa i na złość klientowi wysłali jak najpóźniej albo nie mają towaru ale sprzedaja i potem szukają po innych magazynach. Tego samego dnia zamawialam również na allegro i dostalam plytki po dwoch dniach a i jeszcze przesylka byla tańsza. Polityka firmy jak i pracownicy TRAGEDIA.
5 / 5
2019-07-01 15:45:51
Arlena
Polecam! Dobre ceny i współpraca!

Rzetelne opinie o abcplytki.pl