Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abcplytki.pl

Abcplytki.pl Opinie 4.7 (467)

W.Witosa 12
26-300
Opoczno
798946445
opinie Abcplytki.pl
4.7
467
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-11-29 05:25:04
paweł
Problem z reklamacją i rękojmią… Uważaj nim kupisz!! Płytki jakie przyjechały na dole palety były pęknięte.. Sklep odrzuca reklamacje i twierdzi , że klient ma obowiązek przewidzieć to, że na dole coś jest uszkodzone i zanim się o tym fizycznie dowie spisać protokół. Pan ze sklepu może i jest wróżem Maciejem ale ja nie, i nie jestem w stanie spisać protokołu z uszkodzenia nim się o nim nie dowiem czyli już po przyjęciu płytek.
1 / 5
2023-11-29 05:24:44
Paweł
Problem z reklamacją i rękojmią… Uważaj nim kupisz!! Płytki jakie przyjechały na dole palety były pęknięte.. Sklep odrzuca reklamacje i twierdzi , że klient ma obowiązek przewidzieć to, że na dole coś jest uszkodzone i zanim się o tym fizycznie dowie spisać protokół. Pan ze sklepu może i jest wróżem Maciejem ale ja nie, i nie jestem w stanie spisać protokołu z uszkodzenia nim się o nim nie dowiem czyli już po przyjęciu płytek.
1 / 5
2022-11-16 04:18:54
Irek
Sklep wprowadza swoich klientów w błąd!!!!!! Wystawia inne ilości na fakturach i inne w rzeczywistości dostarcza. Zamówiłem 14m2 płytek na co mam fakturę i dostałem nieco ponad 4m2. Na co właściciel powiedział że go to nie obchodzi i mam dopłacić tyle ile mówi inaczej nie dostanę płytek. Sprawa trafia do sądu. Uważajcie na niego, lepiej gdzie indziej zapłacić trochę więcej, niż kupować w tym sklepie.
5 / 5
2022-05-16 13:38:25
Ewelina
Konkurencyjne ceny, profesjonalna obługa i bardzo dobry kontakt z klientem. Udało mi się ustalić dogodny termin dostawy płytek. Kurier też bardzo miły i pomocny. Polecam abcplytki.
1 / 5
2022-04-11 10:53:50
Karolina
cena na stronie abcplytki.pl 113zl, potwierdź dostępność, potwierdzam są w fabryce, cena na stronie 122 zl, Dzwonię: 'tak taka procedura' I pytam jaka procedura Pana z #abcplytki bo jak kupiłam do koszyczka i do zapłaty po 113 to co.... I tu Uwaga... To Pan wysyła wiadomość, że ich nie mają na magazynie i że są w fabryce i że po 122. Podobno wszyscy teraz tak robią, no elegancko żeby nie powiedzieć... Bo cena skacze od 1000 do 2000 zależy od metrażu. Jeżeli czegoś nie ujęłam, nie zrozumiałam proszę o sprostowanie. Ale dziś około 15 30 dzwoniłam i taka sytuację zastałam. Oraz do informacji ogółu np @płytki24 tak nie robią. Tam elegancko i polecam.
5 / 5
2021-12-31 04:29:50
mateusz
REWELACJA - POLECAM SKLEP
5 / 5
2020-02-22 08:22:20
Sandra
Bardzo dobry kontakt, wszystko na wysokim poziomie od towaru do obsługi. Polecam
5 / 5
2020-02-21 19:48:53
Joachim
Jestem MEGA zadowolona z zakupów w sklepie abcplytki. Pełny profesjonalizm, stały kontakt i zamówienie zgodnie z oczekiwaniami, w terminie. Więcej takich Sprzedawców. GORĄCO POLECAM 🙂👍
5 / 5
2020-02-21 14:52:11
Gustawa
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-21 11:13:48
Aleksandra
Wszystko super, kontakt, profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, następnego dnia zamówienie u mnie w domu.
5 / 5
2020-02-21 07:47:36
Paulina
Kontakt bardzo dobry, odbiór osobisty, towar spakowany profesjonalni, polecam..
5 / 5
2020-02-20 22:34:16
Adam
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-20 10:15:36
Bernadeta
Pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2020-02-20 08:20:16
Celestyna
Świetny kontakt. Fachowe podejście do tematu. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2020-02-19 20:24:41
Konrad
Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt.
5 / 5
2020-02-19 14:32:13
Laura
Dobry kontakt. Towar dostarczony na czas w stanie bardzo dobrym.
5 / 5
2020-02-18 21:16:50
Marlena
Bardzo polecam. Super sprzedawca, bardzo pomocny
5 / 5
2020-02-18 19:49:23
Kamil
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-18 12:47:28
Apolonia
Bardzo pomocny dostawca. Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2020-02-17 11:05:35
Krzysztof
Korzystna cena. Produkt tak jak w opisie. Dobry kontakt że sprzedawcą.

Rzetelne opinie o abcplytki.pl