Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abcReha.pl

AbcReha.pl Opinie 4.5 (314)

Bartłomieja 8/5
02-683
Warszawa
792934333
opinie AbcReha.pl
speedtest
4.5
314
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-13 20:04:30
Oksana
Bardzo dobrej jakości balkonik ze wzmocnieniem krocząco-chodzący. Polecam naprawde bardzo dobra jakość wykonania.
1 / 5
2020-02-08 12:59:44
Stefania
mimo zapewnień sprzedawcy towar nie dotarł do mnie w ciągu 5 dni, Jestem zawiedziona
5 / 5
2020-01-24 23:22:38
Diana
bardzo pozytywnie...polecam każdemu...
5 / 5
2020-01-07 21:44:07
Robert
polecam...…………………………….dostałam,co chcialam
5 / 5
2019-12-09 21:19:26
Liza
Przedmiot zgodny z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2019-11-29 08:07:58
Marek
Wzorowa obsluga pod każdym wzgledem
5 / 5
2019-10-30 13:38:38
Marzena
Szybko i sprawnie otrzymałam zamówiony towar.
3 / 5
2019-09-27 15:28:47
Konrad
Taka sama laska w Grecji była za 10euro,czyli w Polsce ceny jak w strefie euro,przy sile nabywczej o 30% mniejszej!
5 / 5
2019-07-29 09:53:00
Romana
Szybko udziela odpowiedzi na zadane pytania. Kontakt bezproblemowy. Duże zadowolenie z dostarczonego sprzętu.
5 / 5
2019-05-30 19:39:34
Sławomir
wszystko wporzadku, tylko potwierdzanie na mailu ze chce otrzymac towar za ktory juz zaplacilem to jakies nieporozumienie
3 / 5
2019-05-10 19:26:51
Mariola
Produkt był wysłany po deklarowanym terminie
1 / 5
2019-05-06 21:10:55
Gabriel
Dlugo czekam na zamówienie. ZACZYNAM WĄTPIĆ W UCZCIWOŚĆ.
5 / 5
2019-03-21 22:33:23
Józefina
Towar dobry. Solidny sprzedawca. Polecam.
1 / 5
2019-02-20 15:14:56
Marlena
Świetny sklep świetny towar szybka realizacja
1 / 5
2019-02-05 20:36:10
Sylwia
Dwa tygodnie czekam na zapłacony towar.
3 / 5
2019-01-25 18:06:38
Luiza
nie mogę ocenić bo nie mam zamówionego i zapłaconego rowerka i nie wiem co się z nim dzieje
1 / 5
2019-01-21 19:34:01
Walenty
Tydzien czasu czekania na produkt a go nie ma. Na pytanie dlaczego odpowiedz napisze maila w ciagu godziny.Napisane bylo na stronie czas wysylki 3 dni. NIE POLECAM SZKODA CZASU SZANUJMY SIE
5 / 5
2019-01-14 11:41:03
Magda
Świetny kontakt, szybka realizacja, gorąco polecam:)
5 / 5
2019-01-09 12:06:40
Cecyl
Zakupy zgodnie z informacją na stronie sklepu
4 / 5
2019-01-01 19:31:00
Monika
Towar świetny, ale długo trzeba było czekać na dostawę.
5 / 5
2018-12-15 20:53:13
Konstancja
Jestem zachwycona i polecam ten sklep wszystkim
5 / 5
2018-11-26 11:51:00
Jarosław
sprawna realizacja zamówienia, polecam
3 / 5
2018-11-06 22:50:45
Felicja
Nadal nie otrzymałam swojej przesyłki. Była zamówiona ok. 24 pażdziernika. ???
5 / 5
2018-10-13 20:41:20
Brunon
Jestem z transakcji bardzo zadowolona.Pełna informacja.Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2018-10-08 16:48:19
Bernardeta
Jestem zadowolony z transakcji .
5 / 5
2018-09-30 19:42:56
Sara
Firma spełniła moje oczekiwania.
4 / 5
2018-09-24 13:12:43
Sławomir
Wszystko OK towar zgodny z zamówieniem mały minus za nieznacznie opóźniona wysyłkę
5 / 5
2018-09-21 14:41:18
Oliwia
Ważne, że otrzymywałam informację o każdym etapie zamówienia
1 / 5
2018-09-20 10:41:06
Zdzisława
wysylka miała być w 24godz.po 4 dniach zadzwoniłam,a towar nie został jeszcze wyslany,i zrezygnowałam.
4 / 5
2018-09-17 12:09:01
Bernardeta
Pozytywnie, dostawa terminowa, towar odpowiednio zapakowany.
4 / 5
2018-09-13 13:29:37
Klara
OKRES WYSYŁKI ZA DŁUGI. ZAMÓWIONY TOWAR OTRZYMAŁAM DOPIERO PO TYGODNIU. DLACZEGO NIE BYŁ DOSTĘPNY ODBIÓR PACZKI Z PACZKOMATU SKORO W MOIM MIEŚCIE SĄ DWA PACZKOMATY.
5 / 5
2018-09-10 17:31:12
Julianna
Miła szybka i fachowa obsługa, Pełen profesjonalizm
5 / 5
2018-09-10 09:26:22
Przemysław
Super szybko i profesjonalnie, polecam!
5 / 5
2018-09-09 08:53:13
Gabriela
Zakupy przebiegły bez zarzutów.
4 / 5
2018-09-06 21:48:15
Tobiasz
Bardzo dobrze. Tylko kurier zbyt późno przyjechał. Nasza portiernia funkcjonuje w tym okresie w godzinach 8,00 -15,00 i nie miał kto odebrać. Ja byłem poza domem.
2 / 5
2018-08-30 15:02:56
Maciej
Towar zamówiłem i dokonałem wpłaty 17 sierpnia i otrzymałem status zapłacone/potwierdzone. Dzisiaj jest 30 sierpień godz. 15 a towaru nie ma - co tu więcej mówić.
5 / 5
2018-08-29 01:34:16
Eleonora
Dobry sklep. Szybka wysyłka, prędki zwrot pieniędzy po zwrocie produktu. Co prawda nie odpowiedziano mi na maila z pytaniem kiedy zwrot pieniędzy, ale pieniądze wróciły następnego dnia.
5 / 5
2018-08-23 20:40:13
Gabriel
Bardzo polecam, bardzo dobra jakoś!!!
5 / 5
2018-08-22 16:47:15
Emilia
szybciej niż maksymalny deklarowany
5 / 5
2018-08-21 10:21:08
Beniamin
Sklep godny zaufania, dotrzymuję terminów realizacji zamówienia
5 / 5
2018-08-20 18:31:06
Otylia
Produkt dobrej jakości, zamówienie sprawnie zrealizowane
5 / 5
2018-08-20 10:56:30
Kacper
Dobrze, solidnie i dość szybko.
5 / 5
2018-08-15 14:36:16
Bożena
Świetny sklep. Doskonała obsługa. Szybkie przesyłanie produktów. Duży wybór sprzętu rehabilitacyjnego. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-08-13 10:43:32
Jędrzej
Wszystko w najlepszym porządku.
3 / 5
2018-08-13 09:40:14
Halina
Ciężko ocenić, jako że stabilizator jeszcze nie doszedł. Czas realizacji to 5 dni, jeśli formą przesyłki jest Poczta Polska paczka 48, więc jeśli chce się trochę zaoszczędzić na tej formie przesyłki to trzeba długo czekać. Szkoda, tylko że nigdzie nie ma informacji o śledzeniu towaru, ale po całym tygodniu czekania dzisiaj może dojdzie... :D
3 / 5
2018-08-10 10:56:39
Dominik
Nie wiem bo wciąż czekam na przesyłkę która nie wiem gdzie jest ponieważ brak informacji o lokalizacji mojej przesyłki
5 / 5
2018-08-09 12:08:53
Celestyna
Zbyt długi okres oczekiwania na przesyłkę
3 / 5
2018-08-07 12:59:58
Grażyna
Bardzo długi czas oczekiwania na zamówienie, brak informacji o przebiegu realizacji a mija 7 dni od zamówienia towaru.
3 / 5
2018-08-03 21:26:18
Aldona
5 dzień jeszcze nie mam info że wysłano moje zamowienie. Słabo dbają o klienta.
5 / 5
2018-07-27 17:48:42
Sławomira
Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa bardzo pomocna i profesjonalna. Zamówienie zrealizowane bez zarzutu.
5 / 5
2018-07-26 13:17:13
Marina
Wszystko przebiegło bezproblemowo
3 / 5
2018-07-23 13:44:24
Martyna
Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Słaby kontakt
5 / 5
2018-07-18 21:47:04
Klara
Gorąco polecam pełen profesjonalizm, towar zgodny z opisem, bardzo dobrej jakości, doskonały kontakt ze sprzedającym, Gorąco polecam. Otrzymałam zamówienie, jednak musiałam zwrócić towar. Zwrot nie był związany z wadą produktu. Dodam, że przebiegł również przez problemowo, szybko otrzymałam zwrot środków. Solidny sprzedawca. Bardzo dziękuję
1 / 5
2018-07-16 10:16:59
Piotr
bardzo żle ani żadnego powiadomienia o przesyłce ani towaru ani pieniędzy.
4 / 5
2018-07-13 07:54:11
Eugeniusz
Szybka obsługa, Towar zwróciłem ponieważ nie do końca spełniał moje potrzeby, ale to nie wina sklepu a moja. Zwrot kasy bez dyskusji i ociagania, praktycznie od ręki. Polecam
5 / 5
2018-07-09 11:20:47
Robert
Świetny kontakt. Na każdym etapie informacja mailowa. Polecam
5 / 5
2018-07-02 23:24:33
Eugeniusz
Polecam sklep. Szybka i miła obsługa.
5 / 5
2018-06-27 20:11:50
Henryk
Super szybko i dokładnie jak w opisie
5 / 5
2018-06-27 15:27:34
Miłosz
B.dobry i kompetentny Kurier. !!!
5 / 5
2018-06-27 12:56:22
Malwina
Polecam, ponieważ transakcje sa szybkie, strona sklepu łatwa w poruszaniu się
5 / 5
2018-06-25 19:56:07
Kornelia
zamówiony towar został dostarczony w terminie i jest zgodny z opisem na stronie sklepu
5 / 5
2018-06-25 11:17:02
Miłosz
Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa.
2 / 5
2018-06-22 12:08:57
Wieńczysła
Za długo się czeka oni chyba dopiero zdobywają ten towar
5 / 5
2018-06-21 11:44:22
Arnold
Polecam. Towar zgodny z opisem. Sprawna dostawa.
5 / 5
2018-06-20 21:32:13
Felicjan
Bardzo dobrze,rzetelnie dołożyli wszelkich starań,żeby zadowolić klienta.
3 / 5
2018-06-19 10:30:22
Sylwester
Duży wybór dobre ceny w porównaniu ze sklepami stacjonarnym i natomiast jeśli chodzi o dostawę to konieczne jest poprawka bo potrzebujecie całego dnia na przyjęcie zamówienia dopiero następnego wysyłacie towar czyli już mija 2 dni do tego nazwa poczta 48 nie każdemu skojarzył się że to oznacza 48 godzin na czas dostawy wystarczy to lepiej opisac .Sama pracuje w firmie która wysyla dużo paczek i to o gabarytach srednio 30 kg. I jezeli klient zlozy zamowienie do 13tej to tego samego dnia wysylamy paczkę ale cały towar mamy na miejscu rozumiem opóźnienie tylko wtedy jeżeli sciagacie towar że składu celnego albo innej hurtowni polecam poprawki
5 / 5
2018-06-15 11:50:31
Cezary
Bardzo duży wybór sprzętu do ćwiczeń i rehabilitacji w przystępnej cenie.
5 / 5
2018-06-14 08:50:31
Longin
Prostota składania zamówień przez Internet. Dobry kontakt telefoniczny, prowadzący sklep stara się pomóc klientowi
5 / 5
2018-06-11 12:55:23
Anna
Stanowczo krócej powinna trwać wysyłka towaru.
4 / 5
2018-06-07 10:46:38
Ernest
zamówienie zrealizowane w całości
5 / 5
2018-06-06 11:05:36
Ryszard
Dobry serwis. Mozliwosc zamiany. Szybka komunkacja i konkretne rozwiazanie.
5 / 5
2018-06-01 12:34:08
Anna
Towar dobrej jakości, uprzejma i szybka obsługa. Polecam!
5 / 5
2018-05-31 09:52:52
Jędrzej
Szybka dostawa.Towar zgodny z zamówieniem.
4 / 5
2018-05-26 22:58:48
Sławomir
Towar zgodny z zamówieniem. Mały minus za czas realizacji. Ogólnie polecam.
5 / 5
2018-05-26 20:06:47
Emilia
Bardzo sprawna i szybka obsługa, jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie
1 / 5
2018-05-24 11:39:54
Mieczysława
Towar otrzymałam po 7 dniach od wpłynięcia zapłaty na konto firmy. Nie dość, ze czekałam tydzień to jeszcze towar przyszedł inny od zamówionego + jest uszkodzony. Jako użytkownik mogę zrozumieć, ze ktoś mógł się pomylić co do modelu, ale rzeczą niedopuszczalną jest to, ze ktoś wysłał uszkodzony towar.
5 / 5
2018-05-23 19:45:31
Bogna
Polecam. Towar taki jak w opisie i na zdjęciach. Szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2018-05-22 23:51:05
Tamara
Jest ok. Towar wart pieniędzy
4 / 5
2018-05-18 18:30:29
Sofia
Wszystko w porządku. Gwiazdka mniej za wystawiony towar ktorego nie mają na magazynie.
4 / 5
2018-05-15 13:42:27
Longin
Zbyt duże opóźnienie dostawy z powodu przeplatających się dni wolnych od pracy.
5 / 5
2018-05-13 19:05:24
Eliza
Bardzo dobry sklep, szybko realizuje zamówienie. Nawet w przypadku wymiany produktu sprawa została załatwiona w szybki sposób. Polecam.
5 / 5
2018-05-11 12:21:29
Apolonia
Szybka realizacja i wszystko zgodne z zamówieniem. Dobry kontakt ze sprzedającym. Niestety zamówiłam gorset w za małym rozmiarze, sklep bez problemów zgodził się na jego zwrot I zamówienie w między czasie nowego. Pieniądze za zwrócony towar wpłynęły na konto bardzo szybko. Towar zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2018-05-11 11:23:30
Łucja
Transakcja sprawna, kontakt ze sklepem bez zarzutu.
2 / 5
2018-05-10 09:54:27
Tymon
Sprzedają towar którego nie posiadają.
5 / 5
2018-05-09 15:54:12
Bogusław
transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem, orteza zakupionej marki niższa niż w innych sklepach, Thuasne Sznurowana orteza skokowo-stopowa Malleo Dynastab Malleo Dynastab
4 / 5
2018-05-08 15:14:30
Filip
Wprawdzie towaru nie otrzymałam, gdyż nie było go w moim rozmiarze (a na stronie był wystawiony), ale obsługa grzecznie wycofała się z realizacji zamówienia. Zwrot wpłaty był bezzwłoczny.
5 / 5
2018-05-06 09:34:18
Dawid
Super. Jak najbardziej pilecam sklep. Szybko i bez problemowo. Obsługa na medal. Wiecrj takich sklepów.
5 / 5
2018-04-26 09:30:05
Filip
dostawa dostarczona w terminie, polecam
5 / 5
2018-04-25 16:46:59
Ludmiła
super sklep,kompetentny sprzedawca
1 / 5
2018-04-25 10:12:16
Luba
Tranzakcja oplacona z góry a towaru nie ma przesłałam potwierdzenie przelewu a sklep milczy ani towaru ani kasy moim zdaniem wyludzanie pieniedzy i tyle mam nadzieje że jako odzyskam pieniądze .
4 / 5
2018-04-20 16:31:44
Patryk
Super towar dobrej jakosci w niskiej cenie.
1 / 5
2018-04-19 15:19:31
Albert
Nie polecam. Zero informacji na temat przesyłki. Paczka wysłana dopiero po upomnieniu sie
4 / 5
2018-04-18 12:17:33
Liza
Towar zamowiłam 6 kwietnia a dotarl 16 kwietnia !!! to jedyny minus !!! kontakt bardzo dobry , towar zapakowany bardzo dobrze.
5 / 5
2018-04-17 12:46:36
Anita
zamawiałam przez internet, nie było żadnych problemów,ceny moim zdaniem są przystępne.
5 / 5
2018-04-17 09:46:55
Mikołaj
Dobry sklep oraz kontakt ze sklepem. Polecam
3 / 5
2018-04-13 16:07:18
Bartosz
Nie mam zastrzeżeń do sklepu, ale zakupiony przedmiot jest inny od mojego wyobrażenia.
5 / 5
2018-04-06 08:27:23
Małgorzata
Ogólnie do polecenia, po prostu normalnie tak jak powinno być, jak powinien pracować sklep. Godny polezenia.
5 / 5
2018-03-28 13:35:16
Angelika
Bardzo szybko dostarczona przesyłka i dobrej jakości zakup. Jestem zadowolona. Córka chodzi w pajączku chętnie korygując sylwetkę.
5 / 5
2018-03-24 18:09:37
Kornel
Poleciła bym każdemu.Za towar,Za opakowanie.Za kontakt
5 / 5
2018-03-23 12:13:54
Gustawa
Solidny sklep, kompetentna obsługa, rzeczowa informacja telefoniczna, dobre ceny, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-03-22 12:21:30
Elwira
Wszystko w najlepszym porządku.Polecam
3 / 5
2018-03-19 12:10:27
Daria
Słaby kontakt ze sprzedawca, produkt słabej jakości, nie warty swojej ceny.
5 / 5
2018-03-13 12:17:34
Maciej
bardzo dobra i sprawna obsługa
4 / 5
2018-03-12 09:24:43
Marcel
Słabe zaangażowanie pracownikow.
4 / 5
2018-03-06 21:00:56
Liza
POLECAM - większość oczekiwań została spełniona.
1 / 5
2018-02-28 12:28:15
Urszula
Robiłam zamówienie już tydzień temu, płatność poszła PayPal więc szybko, na maile firma nie odpowiada, telefon jest niedostępny. Nie polecam.
1 / 5
2018-02-28 12:28:15
Kazimiera
Robiłam zamówienie już tydzień temu, płatność poszła PayPal więc szybko, na maile firma nie odpowiada, telefon jest niedostępny. Nie polecam.
1 / 5
2018-02-26 18:23:36
Jagoda
Towar wystawiony do sprzedaży , a okazuje się że jest niedostępny .
5 / 5
2018-02-24 20:07:23
Józefina
Zakupy przebiegły bez zastrzeżeń, bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, szybka wysyłka, dostarczony towar zgodny z zamówieniem. Polecam Sklep.
3 / 5
2018-02-23 20:47:48
Monika
nie otrzymałam wszystkiego co zamówiłam, wysłałam zapytanie w formularzu kontaktowym co z resztą zamówienia. czekam na odpowiedź e-mailem lub telefoniczna
5 / 5
2018-02-23 14:04:59
Kajetan
Byłoby super gdyby każdy sklep działał w tak błyskawicznym tempie jak abcreha.pl
4 / 5
2018-02-15 13:48:07
Honorata
Zbyt długo czekałam na przesyłkę.
5 / 5
2018-02-15 12:46:52
Bernard
Bardzo sprawna obsługa.Polecam
4 / 5
2018-02-15 11:27:49
Mieczysław
Wszystko ok, tylko ceny z kosmosu.
5 / 5
2018-02-14 18:47:27
Beata
Wszystko w najlepszym porządku
1 / 5
2018-02-13 12:24:59
Justyna
Tydzien czekam na towar. Mial byc wczoraj
5 / 5
2018-02-13 09:22:11
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2018-02-12 18:32:29
Radosław
Ogólna ocena pozytywna. Na minus oceniam długi czas oczekiwania na realizację (przygotowanie do wysyłki) zamówienia.
5 / 5
2018-02-09 10:33:49
Kornelia
Bardzo szybka dostawa, miły kontakt, pomimo zwrotu towaru ( z mojego niedopatrzenia, zamówiłam nieodpowiedni produkt).
5 / 5
2018-02-08 09:06:09
Longin
Dostawa szybka, towar jak w opisie, jestem zadowolona. Polecam.
5 / 5
2018-02-06 15:28:43
Angelika
Realizacja zamówienia trwała dzień dłużej niż było to przewidywane, ale finalnie wszystko z zamówieniem było ok. Plusem tego zamówienia była darmowa przesyłka.
5 / 5
2018-02-04 13:04:20
Lucyna
Pełen profesjonalizm. Szybka wysyłka - zamówienie dotarło kolejnego dnia. Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-01-31 20:26:34
Jolanta
szybko sprawnie naprawdę polecam
4 / 5
2018-01-28 16:56:37
Felicja
zbyt długie oczekiwanie na realizację zamówienia
4 / 5
2018-01-22 14:57:31
Lesław
sklep super, części pasują, obsługa bardzo dobra. Na wielki minus wysyłka tylko UPS paczkę awizowali mi na czwartek a dostałem w poniedziałek kurier ma za dużo doręczeń, to kolejna zła przygoda z UPS
5 / 5
2018-01-22 09:36:39
Sonia
Polecam serdecznie zakupy w sklepie.
4 / 5
2018-01-13 08:45:18
Grzegorz
Opaska mogła by być ciut więkrza. Opis był że uniwersalna. Poza tym zakup OK
5 / 5
2018-01-05 15:50:12
Julian
Sklep bez zastrzeżeń ,polecam !
4 / 5
2017-12-29 13:58:01
Anna
Dobrze. Nie mam żadnych uwag.
5 / 5
2017-12-28 20:22:18
Violetta
Wszystko przebiegło tak jak trzeba. Polecam.
5 / 5
2017-12-27 08:07:03
Nina
Po raz kolejny dokonałam zakupu, jestem bardzo zadowolona szczerze polecam
5 / 5
2017-12-26 12:14:59
Łucja
Tanio. Solidnie i na dodatek szybka realizacja i dostawa. polecam
2 / 5
2017-12-21 15:30:33
Łucja
Nie ten kolor towaru co wybrałem
5 / 5
2017-12-15 17:49:19
Bronisław
Szybkie, profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2017-12-15 16:05:53
Bogusława
Pierwszy raz zamawialam produkt, myślę, ze jest w porządku.
5 / 5
2017-12-12 13:06:46
Janusz
Polecam, dobry kontakt ze sklepem, profesjonalna obsługa i szybka realizacja.
4 / 5
2017-12-11 08:02:34
Sara
Zbyt długi czas wysyłki,poza tym Ok.
5 / 5
2017-12-08 17:17:02
Emil
Opaska jest bardzo wygodna w noszeniu bardzo polecam
5 / 5
2017-12-08 14:13:21
Fryderyk
Szybko, sprawnie zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-12-05 21:44:51
Romuald
Towar otrzymalam bardzo szybko i odpowiedniej jakości. Będę w razie konieczności korzystać z tej firmy.
5 / 5
2017-12-02 13:46:48
Arleta
Bardzo szybka obsługa, umiarkowane ceny, produkt spełnia moje oczekiwania. Polecam
5 / 5
2017-11-27 18:02:40
Joachim
bardzo dobra firma, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2017-11-21 17:23:59
Hanna
Wszystko jak najbardziej w porządku.
5 / 5
2017-11-21 08:19:06
Faustyna
super każda informacja na bierząco, czas oczekiwania 2 dni. Polecam
5 / 5
2017-11-16 13:45:12
Nastazja
Zakupy przebiegły bez zarzutu,ale towar musiałam zwrócić nie z winy sklepu.Teraz czekam na zwrot kosztów.
5 / 5
2017-11-14 14:43:37
Krystyna
Należy mieć na uwadze godziny pracy sklepu do 17.00 bez sobót i niedziel przez co kontakt jest wydłużony. Otrzymałam niewłaściwą ortezę i czekałam na kuriera, który wymienił ortezy -z tym nie było problemu. Wybrałam sklep ze względu na niższą cenę.
3 / 5
2017-11-13 22:57:05
Irma
bardzo długo czekałam na towar, ponad tydzień.
5 / 5
2017-11-09 16:34:14
Juliusz
Polecam. Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2017-11-07 18:08:58
Luba
Nie mam uwag,jestem zadowolony.
5 / 5
2017-11-07 18:02:40
Zofia
Zakup na 5 z + :) profesjonalny sprzęt. Moim zdaniem sklep warty polecenia.
5 / 5
2017-11-03 09:48:17
Julita
Tak jak powinno być - szybko i sprawnie.
5 / 5
2017-10-30 18:57:32
Weronika
Bardzo solidny sklep, choć opinia ta potwierdzi mi się z 100% dopiero wtedy, gdy otrzymam zwrot gotówki za przesyłkę. Niestety, zamówiony uchwyt do wanny okazał się nie trfionym zakupem i musiałam go oddać.
5 / 5
2017-10-30 17:38:12
Nastazja
*************************************
5 / 5
2017-10-30 14:18:57
Wiola
bezproblemowo a chyba o to chodzi
5 / 5
2017-10-30 09:49:51
Celestyna
Towar zgodny z opisem w atrakcyjnej cenie miła obsługa klienta dobry kontakt polecam.
5 / 5
2017-10-26 19:59:17
Stanisław
Nie mam uwag, jestem zadowolony.
5 / 5
2017-10-24 15:08:20
Fryderyka
Bardzo szybko dostarczył towar ten co zamówiłam z kotaktem nie było żadnych problemów.
5 / 5
2017-10-23 12:45:18
Maciej
100% zadowolenia. Wszystko OK!!!
5 / 5
2017-10-23 12:45:18
Renia
100% zadowolenia. Wszystko OK!!!
5 / 5
2017-10-20 09:28:36
Fabian
Zamówienie przyszło błyskawicznie, produkty dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2017-10-20 00:44:05
Konrad
Bardzo dobry sprzedawca. Życzę wszystkim sklepom internetowym takiej organizacji.
3 / 5
2017-10-18 17:45:58
Roksana
długo trzeba czekać na towar zamówiłam go 12.10 a dziś jest 18.10 i towaru nie ma w śledzeniu jest tylko informacja o tym, że wpłynęły pieniądze.
5 / 5
2017-10-17 11:59:15
Apolonia
Jeśli będzie taka potrzeba to wrócę do abcreha.pl
5 / 5
2017-10-16 10:04:59
Ada
Uczciwość, solidność. Polecam.
4 / 5
2017-10-14 06:07:43
Michał
Zamówione i zapłacone w niedzielę, więc na koncie płatność była w poniedziałek. Wysyłka - Poczta Polska 48. Towar otrzymałem w piątek. Dlatego 4 gwiazdki. Reszta OK.
5 / 5
2017-10-12 18:29:07
Magdalena
jestem bardzo zadowolona, przesyłka dotarła do mnie na trzeci dzień roboczy, polecam !!
5 / 5
2017-10-08 21:49:20
Ludwik
Wszystko w jak najlpepszym porzadku
5 / 5
2017-10-06 12:46:17
Lucjan
Wszystko przebiegło bez problemów.
4 / 5
2017-10-02 13:54:26
Otylia
Sprawnie zgodnie z zamówieniem, godne polecenia
5 / 5
2017-09-29 19:11:40
Honorata
Nie mam zastrzeżeń do działania sklepu internetowego, jestem zadowolona z szybkości realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-09-28 07:29:17
Jeremiasz
Super sklep i towar , chętnie dokonam kolejnych zakupów.
5 / 5
2017-09-27 17:30:50
Daniel
Szybka reakcja na prośbę o zamianę towaru, która została wykonana.
5 / 5
2017-09-26 10:12:42
Kornelia
Profesjonalna obsługa ,fachowa
5 / 5
2017-09-22 15:21:07
Ewelina
Polecam wszystkim znajomym Abcreha.
5 / 5
2017-09-22 12:02:33
Apoloniusz
Największa zaleta to opłata przez PayPal . Zamawiałem z Perth Australia
5 / 5
2017-09-21 23:06:44
Benedykt
Zamówienie zrealizowane zostało bardzo szybko, towar całkowicie spełnił moje oczekiwania, sprawna i miła obsługa. Polecam ten sklep wszystkim potencjalnym klientom. 💖
5 / 5
2017-09-21 11:05:23
Sonia
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko
5 / 5
2017-09-20 15:00:11
Inga
Towar zgodny z zamówieniem, strona internetowa świetnie przygotowana. na pewno skorzystam jeszcze raz.
5 / 5
2017-09-20 13:05:30
Konrad
Trochę trzeba było czekać ale ok polecam
5 / 5
2017-09-19 08:05:19
Irma
Będę realizować swoje zamówienia w tym sklepie
5 / 5
2017-09-15 17:35:53
Amelia
zamówienie zrealizowane bez uwag.
5 / 5
2017-09-14 13:14:59
Radosław
Transakcja przebiegła doskonale
5 / 5
2017-09-11 09:39:09
Joachim
zamówienie i przesyłka szybko i profesjonalnie
5 / 5
2017-09-04 00:27:38
Liwia
Towar identyczny z opisem,przesyłka się spóźniła,ale w ramach przeprosin otrzymałam gratis,polecam;)
5 / 5
2017-09-01 12:28:06
Ludwika
Bardzo szybka wysylka i dobrej jakości towar. Polecam!
5 / 5
2017-08-29 22:32:36
Stanisław
bardzo miła obsługa. transakcja przebiegła szybko. wszystko na wysokim poziomie
5 / 5
2017-08-29 22:32:36
Otylia
bardzo miła obsługa. transakcja przebiegła szybko. wszystko na wysokim poziomie
5 / 5
2017-08-18 10:33:36
Feliks
Fantastyczny sklep - gorąco polecam.
5 / 5
2017-08-08 15:36:38
Mieczysława
Realizacja zmowienia sprawna, godna polecenia
5 / 5
2017-08-04 07:49:14
Tadeusz
Jestem zadowolona z zakupu, dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2017-08-04 06:56:14
Grzegorz
Szybki i bezproblemowy zakup, opis zgodny ze stanem faktycznym, szybka wysyłka. Polecam.
4 / 5
2017-08-03 12:40:43
Patrycja
Generalnie ok, wszystko zgodnie z opisem, ale trochę za długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2017-08-01 21:23:21
Bronisław
Błyskawiczna obsługa,bardzo dobry towar!
5 / 5
2017-07-28 16:45:40
Kamila
Wszystkie oczekiwania zostały spełnione bez zarzutu.
5 / 5
2017-07-24 12:26:18
Roma
bardzo szybka realizacja zamówienia
1 / 5
2017-07-20 10:31:35
Oskar
Przysłali nie ten artykuł, który zamawiałem. Pieniądze wyrzucone w błoto.
4 / 5
2017-07-18 08:09:58
Weronika
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2017-07-17 07:28:06
Amelia
Polecam wszystkim którzy potrzebują produktów z tego segmentu.
5 / 5
2017-07-11 16:40:35
Michał
Dobry kontakt i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-07-09 17:03:05
Leon
dobra oferta towarowa,dobre ceny,można z czystym sumieniem polecić innym

Rzetelne opinie o abcReha.pl