Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Abcuroda

Abcuroda Opinie 2.6 (37)

Paderewskiego, 26/71
93-025
łódź
533353993
opinie Abcuroda
speedtest
2.6
37
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2020-01-30 12:29:27
Beniamin
STANOWCZO ODRADZAM. ZAMÓWIENIE ZŁOŻYŁEM 19 STYCZNIA. PO 10 DNIACH OTRZYMAŁEM INFORMACJĘ O BRAKU TOWARU I OCZEKIWANIU NA DOSTAWĘ. TELEFONÓW NIE ODBIERAJĄ A NA MAILE NIE ODPISUJĄ. WEZWAŁEM FIRMĘ DO ZWROTU PIENIĘDZY LECZ RÓWNIEŻ BRAK JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZI. JEŚLI NIE OTRZYMAM ZWROTU PIENIĘDZY W WYZNACZONYM TERMINIE ZŁOŻĘ ZAWIADOMIENIE DO RZECZNIKA OCHRONY PRAW KONSUMENTA ORAZ DO PROKURATURY.
1 / 5
2020-01-22 08:43:45
Julita
Witam na paczkę czekam już 3 tygodnie, żadnej informacji czy została wysłana ani zwrotu pieniędzy. Dzwoniłam kilkakrotnie do firmy ale nikt nie odbiera i nie oddzwania
1 / 5
2020-01-21 10:31:51
Julian
Telefony nie odbierają. Żadnego potwierdzenia statusu zamówienia.
1 / 5
2020-01-17 14:34:58
Aleksandra
Zamawiałam towar w grudniu 2019r. i do tej pory go nie otrzymałam. Napisałam kilka wiadomości email, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Kontakt telefoniczny nie jest możłiwy, gdyż telefon stacjonarny jest wyłączony, a komórka cały czas zajęta. Kolejni oszuści!!!! Nie polecam zakupów w tym sklepie!!
1 / 5
2019-12-21 18:00:11
Otylia
Nie polecam, brak możliwości dodzwonienia się na oba podane na stronie numery, brak możliwości zarejestrowania się na stronie, niereagujące przyciski na stronie, brak jakiejkolwiek informacji o przedpłacie w zamówieniu, 0 jakiegokolwiek info czy przesyłka w ogóle została wysłana, wszystko to wygląda jak jeden wielki fake
1 / 5
2019-12-13 14:17:08
Karolina
Brak kontaktu z firmą, telefony nie działają, zapłaciłam za towar już dawno i cisza. Oszuści - tak jednym słowem mogę to podsumować.
1 / 5
2019-12-09 18:41:34
Michalina
Juz miesiac czekam na przesylke, ze sklepem nie ma kontaktu, brak odpowiedzi na maile, brak jakiejkolwiek informacji o realizacji zamowienia. NIE POLECAM!
1 / 5
2019-11-08 21:28:44
Anastazja
Przesyłka nie ma od prawie 2 tygodni nie dostałam żadnej wiadomości z możliwością śledzenia paczki, a biuro nie odbiera telefonu.
1 / 5
2019-10-29 08:54:41
Celestyn
Nie polecam!!! Kontakt urwał się w momencie opłacenia zamówienia. Od 11.10 do dziś (29.10) zero dezwu. Kontakt telefoniczny niemożliwy - 24h na dobę użytkownik „ prowadzi aktualnie „ rozmowę !!! Czyje się oszukana. Sprawa zostanie zgłoszona na policję.
1 / 5
2019-08-22 12:49:41
Oliwia
Brak kontaktu ze sklepem. Wciąż czekam na przesyłkę, informuję, że jestem zaniepokojona i zero odzewu. Telefonów nikt nie odbiera. Przypuszczam, że stałam się ofiarą oszustów. NIE POLECAM.
1 / 5
2019-07-09 12:26:01
Diana
Od 2 tygodni czekam na towar. To jest skandali
1 / 5
2019-06-21 11:33:50
Wiesława
Niestety nie polecam, Pani że sklepu dzwoniła do mnie że nie zrealizują mojego zamówienia bo nie mają bazy i topu na stanie na co ja się zgodziłam bo miała zwrócić pieniądze na konto, miał tydzień i zero pieniędzy A Pani cały czas zapewnia że przelew był zrobiony, potwierdzenia przelewu także nie dostałam.. ciekawe kiedy dostanę pieniądze
5 / 5
2019-04-20 08:27:49
Marta
Jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam kolejny raz z poza Polski. Komunikacja na piątkę. Zamówienie zrealizowane starannie, dostarczone w całości i bez zwłoki.
5 / 5
2019-04-04 11:26:08
Tymon
Wszystko tak, jak być powinno
5 / 5
2019-03-28 08:06:17
Cecyl
Abcuroda! Jak najbardziej polecam! Kobitki przesympatyczne, jak czegoś nie mają na stanie, dzwonią informują, proponują w zamian coś innego. Nie mogę złego słowa powiedzieć.
5 / 5
2019-03-20 14:01:24
Krystyna
Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i dostarczonego towaru. Bez problemów otrzymywałam i formacje i stanie mojego zamówienia. Realizacja tip top. Polecam serdecznie. Ja na pewno powrócę :)
3 / 5
2018-12-28 19:06:05
Aneta
Towar otrzymałam po 3 tyg i po wcześniejszej interwencji. :(
1 / 5
2018-12-22 23:26:46
Karolina
Ludzie uważajcie na ten sklep, to są złodzieje! Idę na policję bo są mi winni pieniądze i od dwóch miesięcy nie mogę sie doprosić o zwrot! żadne maile ani telefony nic nie dają! Oszuści!
1 / 5
2018-12-12 16:25:32
Arleta
Sklep Abcuroda to porażka! Czekam na zamówienie już 14 dni. Miał to być prezent na mikołajki, a się okaże, że do wigilii nie dojdzie, Już trzy razy dzwoniłam do sklepu i za każdym razem otrzymuję inne wytłumaczenie. Za pierwszym razem nie mogli odnaleźć mojego potwierdzenia przelewu, następnie brak produktu a w dniu dzisiejszym się okazało, że nie zdążyli jeszcze skompletować mojego zamówienia. Rozumiem że jest grudzień okres przedświąteczny (zamówienie złożyłam pod koniec listopada) ale święta są co roku i chyba logiczne że zamówień spływa więcej. Kwestia dobre organizacji i poszanowania klienta,
1 / 5
2018-12-10 12:22:04
Martyna
Zamowienie dotarło niekompletne-bez żadnej infirmacji czy powiadomienia...-po dwukrotnej interwencji uzyskałam infirmacje, ze brakujące produkty zostana doslane-ale na ten moment nie mam żadnej informacji na jakim etapie jest realizacja zamowienia...
5 / 5
2018-12-07 13:12:41
Izabela
Super sklep, bardzo dobre hybrydy mają w ofercie w rozsądnych cenach.
1 / 5
2018-12-07 12:49:00
Sara
Najgorszy sklep z jakim miałam do czynienia. Po pierwsze zawartość paczki była niekompletna.. To nie był jeden przedmiot.. brakowało co najmniej z 8 produktów.. Sprzedawca nie skontaktował się ze mną w żaden sposób o braku materiałów w magazynie. To kpina. Dzwoniłam na infolinię, Pani po drugiej stronie powiedziała, że zwrócą mi pieniądze ale w momencie gdy pytałam się na jaki adres e-mail mam wysłać dane do przelewu to rozłączyła się. Pisałam zatem na e-maila, który dostępny był na stronie.. Pieniędzy po paru dniach dalej nie ma, kontaktu także.
2 / 5
2018-11-28 21:17:04
Luiza
Towar zamówiłam tydzień temu, płatne od góry. Tylko drogie opcje wysyłki. Pomimo zapewnień ze strony sklepu, cały czas czekam na paczkę. Nie polecam.
1 / 5
2018-11-26 13:29:52
Marta
Jedyny plus jest taki, że Pani telefon szybko odebrała i nie musiałam wisieć pół godz. przy słuchawce. Zamowienie złożyłam 11.11.2018. Dziś już tj.26.11.2018, mocno zirytowana zadzwoniłam do hurtowni/drogerii spytać się co się stało z moja paczka bo już minęły dwa tygodnie, paczki nie ma, a ja ciagle dostaje maile z prośba o wystawienie opinii. Okazało się, że paczka nie została w ogóle wysłana. Brawo ! Następna Pani twierdziła, że wysyłała mi maila z informacją, że brakuje zamówionego prze ze mnie towaru ( w sklepie, w dniu zakupu widniały, że są na stanie). Maila oczywiście nie dostałam... Dziś podobno niepełne zamowienie po raz kolejny ma być wysłane ... Zobaczymy. W każdym razie nie polecam tego sklepu i wiem, że juz nigdy nie złoże u nich żadnego zamówienia !!!! Towar nie został wysłany a ja dostawałam powiadomienia już o potwierdzeniu płatności, wysyłce towaru itp. A, i jeszcze jedno ! Dodam, że z przelewem tez był problem !
5 / 5
2018-11-21 14:11:20
Liza
Polecam, realizacja zamówienia bez problemów. W ofercie mają tanie i małoznane lakiery hybrydowe ale są tak samo dobre jakościowo jak droższe, popularne marki. Będę kupować regularnie.
1 / 5
2018-11-21 11:56:56
Aga
Fatalny sklep, zamówienie złożyłam prawie miesiąc temu, opłaciłam je. A teraz okazało się że nie ma szczotki do włosów którą zamowilam i za którą zapłaciłam.
2 / 5
2018-11-20 12:06:55
Ada
Nie jestem zadowolona czekam na zamówienie i nie mam do tej pory żadnych wiadomości na ten temat na jakim jest etapie
4 / 5
2018-11-08 21:15:27
Regina
Spoko. Doszla paczka szybko i nie uszkodzona
5 / 5
2018-11-02 12:04:28
Kajetan
Rewelacyjna prostownica, szybka wysyłka i dostawa. Polecam :)
4 / 5
2018-10-30 21:52:53
Lidia
Ogólnie jest ok choć długo oczekiwałam na zamówiony towar który był niezbędny do pracy...
1 / 5
2018-10-29 09:52:47
Radomir
Zamówiona lampa to całkiem inny produkt jak w opisie to chińska podróbka Zwróciłem towar a zwrotu pieniędzy nie otrzymałem Czekam już tydzień na przelew
1 / 5
2018-10-17 16:17:07
Aneta
Na zdjęciach są wgl inne produkty niż te które przychodzą faktycznie...
5 / 5
2018-10-17 11:41:52
Benedykt
duzy wybor szybka wysylka. polecam!
5 / 5
2018-10-11 08:36:04
Zdzisław
Duży pozytyw , szybko i sprawnie
5 / 5
2018-10-11 08:32:32
Paweł
Firma solidna , sprawnie realizują zamówienia polecam
5 / 5
2018-10-11 07:29:16
Lucyna
Szybka i sprawna obsługa , polecam
5 / 5
2018-09-21 11:13:38
Mirosław
Sklep super tylko szkoda ze tak dlugo sie czeka na paczke 😯😯

Rzetelne opinie o Abcuroda