Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABiKO24

ABiKO24 Opinie 4.8 (123)

SŁOŃSK GÓRNY 78C
87-720
CIECHOCINEK
884020264
opinie ABiKO24
speedtest
4.8
123
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-31 21:09:07
Leopold
Szybka i sprawna transakcja zakupu
5 / 5
2020-01-28 11:31:36
Martyna
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-27 09:24:30
Wojciech
Sklep bardzo szybko zrealizował zamówienie
5 / 5
2020-01-24 14:33:22
Łucja
Zamówiłam 2 opakowania płynu do płukania tkanin. Piękny zapach. Efekt zmiękczenia super!
4 / 5
2020-01-14 09:58:05
Gabriela
Nie otrzymałam jeszcze zamówienia więc do końca nie wiem jak wygląda współpraca z abiko24.pl. Do etapu - czekam na towar -jest ok.
5 / 5
2020-01-09 08:42:34
Wiesława
Firma godna zaufania, towar bardzo dobry.
5 / 5
2019-12-19 00:11:05
Bernardeta
wysyłka szybka, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2019-12-10 23:29:36
Cezary
produkt zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2019-11-27 11:24:52
Wacław
Szybka dostawa, towar opakowany bardzo starannie.
5 / 5
2019-11-24 23:11:25
Nadia
Sprzedawca godny polecenia! Wszystko przebiegło prawidłowo
3 / 5
2019-11-22 19:48:26
Ferdynand
Jeden produkt - ekologiczny żel pod prysznic nie miał podanej daty ważności i miał dziwny zapach , mówiąc wprost śmierdział. Przypuszczam że był przeterminowany. Gdyby nie ten incydent oceniałbym zakupy z najwyższa ocena.
5 / 5
2019-11-21 10:33:52
Daria
Polecam serdecznie, bardzo rzetelny i uczciwy sprzedawca:)
5 / 5
2019-11-19 11:17:09
Kinga
Obsługa i oferta bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-11-15 23:02:11
Łucja
Świetne produkty i ekspresowa realizacja!
5 / 5
2019-11-15 12:17:02
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie .Polecam!
5 / 5
2019-11-05 20:09:14
Klementyna
Zakup przebiegł bez zastrzeżeń. Mam nadzieję, że zamówione produkty okażą się równie satysfakcjonujące.
2 / 5
2019-09-11 20:04:11
Eliza
Zamówienie złożone 2 września a 7 dopiero dostałam informację, że wysłano moją paczkę. Dobrze, że zamówiłam taki sam szampon i w tym samy dniu gdzie indziej (dostałam go 4 wrzenia). Nadal czekam na towar z Abiko, a jest 11 września. Mam nadzieję, że w końcu dotrze :-(
5 / 5
2019-09-02 12:15:40
Bolesław
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-08-29 18:49:04
Liliana
Kupuję kolejny raz, ponieważ jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-08-22 11:34:11
Waldemar
Bezproblemowe metody płatności, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-08-14 13:42:25
Izyda
Sprawnie,dobrze zapakowane artykuły, ceny przyzwoite
5 / 5
2019-08-14 12:50:02
Aniela
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-08-06 13:05:08
Leokadia
Bardzo rzetelna obsługa. Towar starannie opakowany, szybka wysyłka. Wszystko tak, jak powinno być.
5 / 5
2019-08-02 16:28:47
Gracjan
jestem bardzo zadowolona, rzetelna obsługa oraz błyskawiczny i bardzo sympatyczny kontakt z Panią z działu "obsługa klienta". Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-08-01 16:32:51
Jeremiasz
Jestem bardzo zadowolona i często tam zamawiam.
5 / 5
2019-07-04 22:42:09
Danuta
rzeteny sklep, szybka realizacja
5 / 5
2019-07-02 13:02:04
Marcin
Fajny produkt. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-06-12 22:21:40
Teresa
Super kontakt ze sprzedawcą produkt zgodny z opisem. Polecam w stu procentach naprawdę działa 😀
5 / 5
2019-05-16 11:55:59
Otylia
Szybko i bez żadnego problemu
5 / 5
2019-05-08 13:26:13
Ada
Świetny sklep, świetny towar!
5 / 5
2019-04-29 20:14:32
Bronisław
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam tę firmę.
5 / 5
2019-04-24 20:34:58
Dawid
Super, ponowne zamówienie na pewno wróce
5 / 5
2019-04-23 16:09:05
Filip
miła, szybka obsługa, rzetelny sklep
5 / 5
2019-04-23 07:46:45
Stanisława
Bardzo dobrze. Otrzymałam towar który zamawiałam, w czasie który był podany
5 / 5
2019-03-19 15:57:37
Justyna
Szybko wygodnie i bez problemów
4 / 5
2019-03-13 10:33:03
Klara
Duży asortyment ,ciekawe produkty ,warto zaglądać
5 / 5
2019-03-06 10:56:22
Paula
Bardzo dobry sklep internetowy.
5 / 5
2019-02-25 12:25:30
Michalina
Polecam zakupy w tym sklepie. Jestem stałym klientem i nie mam na co narzekać. Transakcje przebiegają bezproblemowo, bardzo sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-02-22 22:40:07
Otylia
Towar zamówiony otrzymałam w podanym terminie, dobrze zapakowany; dostałam sms o dotarciu przesyłki do punktu odbioru i odbiór był bez problemów.
5 / 5
2019-02-20 13:53:17
Bogna
Sprawnie szybko ,warto robić zakupy.
5 / 5
2019-02-07 22:09:35
Emanuel
Jestem bardzo zadowolona, zamowiony towar zostal zapakoeany z duchem zero waste, co dla mnie jest bardzo wazne. Kazdy etap na ktorym bylo zamowienie bylo potwierdzane mailami. Jedynie nie otrzymalam faktury, ale poprosilm o nia w mailu i z pewnoscia dostane.
5 / 5
2019-01-29 12:30:50
Wiesław
Szeroki asortyment fajnych produktów - polecam.
5 / 5
2019-01-11 17:09:33
Maksymilian
Bardzo udana transakcja. przesyłka dotarła szybko, prawidłowo spakowana. Jestem bardzo zadowolony.
3 / 5
2018-11-29 19:30:18
Mariusz
jeden z produktów jaki zamówiłem to mał być płyn w sprayu do łazienki. kpojemni z płynem nie jest wyposażoyw końcówkę do sprskiwania. jak zatem tego uzywać? poza tym nie mam uwag
5 / 5
2018-11-21 12:55:11
Aleksandra
Szybko wysłany zakup. Bardzo dziękuję!
5 / 5
2018-11-19 15:11:41
Franciszka
Duży wybór towarów, szybka wysyłka zamówienia, polecam
5 / 5
2018-11-14 11:44:36
Małgorzata
Szybka i dokładna realizacja zamówienia
5 / 5
2018-10-22 15:52:38
Cecylia
wszystko sprawnie poszło, zapewne skorzystam jeszcze ze sklepu
4 / 5
2018-10-16 08:52:58
Izabela
Generalnie jestem bardzo zadowolona - poprosiłam o przesyłkę bez plastiku i taka dotarła, wypełnienie było z makulatury (super!). Jednak jeden produkt został źle opisany zarówno na stronie internetowej jak i na naklejce z polskim opisem: kupiłam tabletki do zmywarki w opisie z rozpuszczalnymi osłonkami,gdy tymczasem na instrukcji w języku angielskim jest wyraźnie napisane,że osłonkę należy zdjąć.
5 / 5
2018-09-25 15:36:48
Helena
Bardzo dobry sklep z atrakcyjnymi produktami. Polecam.
3 / 5
2018-07-24 14:21:44
Manuela
Niestety nie wrócę. Daję 3 gwiazdki, bo z samym zamówieniem nie było problemów - przyszły wszystkie zamówione towary w zadeklarowanym przez sprzedawcę terminie, nawet jakieś gratisowe próbki dostałam. Natomiast ogromnym rozczarowaniem był dla mnie sposób zapakowania przesyłki. Nie po to kupuję produkty eko, żeby otrzymać je w ogromnej ilości jakiegoś wypełniacza styropianowego. Zaznaczam, że w paczce nie było ani jednego produktu w szklanym opakowaniu, więc nie było obawy, że coś się stłucze.
5 / 5
2018-06-22 22:04:07
Eryk
Jak zwykle super, szybka wysyłka, dobrze zapakowana. dobre ceny
2 / 5
2018-05-18 15:38:41
Celina
Co do produktów nie mam żadnych zastrzeżeń. Jednak uważam, że firma oferująca EKO produkty, powinna pomyśleć też o EKO zapakowaniu zamówienia... mały, ale istotny minus co do spójności wizerunku.
5 / 5
2018-05-18 10:53:09
Aneta
Rewelacja :) zakupy beda kontynuowane :)
5 / 5
2018-05-16 14:08:54
Maria
super sprawna i zgodna przesyłka
5 / 5
2018-05-08 12:25:44
Magdalena
Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm.
4 / 5
2018-05-02 20:44:37
Kamil
Wszystko w porzadku, jedna gwiazdka mniej tylko i wylacznie za utrudniona opcje dostawy w przypadku paczki w ruchu.
5 / 5
2018-04-27 09:27:28
Malwina
Bardzo dobry sklep ! Polecam !
5 / 5
2018-04-14 07:05:17
Diana
Gorąco polecam! Szybka wysyłka. Towar dobrze zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem.
5 / 5
2018-03-31 13:46:31
Roman
Pełen profesjonalizm. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-03-30 22:21:27
Liwia
Jedyny taki sklep. Serdecznie polecam !!!
5 / 5
2018-03-26 08:28:13
Manuela
Jestem zadowolona z kontaktu i z realizacji zamówienia
5 / 5
2018-03-23 19:17:05
Sofia
Wszystko w porządku. Jestem bardzo zadowolona.?
5 / 5
2018-03-21 23:36:58
Klaudiusz
Wszystko w porządku, jestem bardzo zadowolona :).
5 / 5
2018-03-20 22:04:13
Dominik
Wszystko dobrze opakowane , szybka dostawa . Polecam
5 / 5
2018-03-14 23:42:59
Stefania
Dobre produkty, sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2018-03-09 10:30:30
Wera
Szybko, towar bardzo dobrze zabezpieczony przed wewnetrznymi uszkodzeniami
5 / 5
2018-03-07 14:23:31
Aneta
Szybka realizacja, sprawna przesyłka. Polecam.
5 / 5
2018-03-07 13:15:53
Ewelina
szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-03-03 15:27:30
Bronisław
sklep działa bardzo dobrze, Jestem w pełni zadowolona.
5 / 5
2018-02-28 22:11:37
Inga
Szybko i bezproblemowo. Gorąco polecam
5 / 5
2018-02-27 12:16:32
Elżbieta
Sklep godny polecenia szybko i sprawnie przebiegło zamówienie. Towar bardzo dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem w prezencie próbki wielu produktów.
5 / 5
2018-02-27 09:53:10
Alina
Profesjonalne podejście do klienta...
5 / 5
2018-02-26 12:51:52
Leopold
OK, ale produkt nie działa niestety.
5 / 5
2018-02-21 14:41:39
Oliwier
Porzadna firma, przede wszystkim dbają o to aby klienci byli zadowoleni.
5 / 5
2018-02-15 10:10:18
Emil
Zrealizowano najszybciej jak to było możliwe.
5 / 5
2018-02-01 22:17:57
Sandra
Bardzo dobry kontakt , szybka obsługa . Polecam
5 / 5
2018-01-30 17:19:27
Natasza
Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2018-01-13 20:21:52
Róża
wszystkie produkty sa świetne
5 / 5
2018-01-11 18:55:43
Agata
Szybka wysyłka, dobry kontakt, produkty zgodne z opisem. polecam:)
5 / 5
2018-01-11 16:39:48
Aurelia
Dobre ceny, szybka dostawa, bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2018-01-10 13:04:35
Luiza
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2017-12-28 15:54:45
Antoni
bardzo ladna i dobrej jakosci posciel
5 / 5
2017-12-22 10:46:57
Irmina
Sprawna przesyłka, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-12-20 21:23:26
Radosław
Sklep solidny, towar doszedł bez wad, produkty bezpiecznie opakowane. Środki czyszczące są dobrej jakości. Jestem zadowolona i polecam innym klientom.
5 / 5
2017-12-14 17:17:41
Roma
Świetny sklep, super produkty
5 / 5
2017-12-10 16:49:40
Mikołaj
Kupuję w abiko24 wszystkie środki ekologiczne i jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, dobre produkty, zawsze wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2017-12-08 14:21:18
Aniela
Szybko i sprawnie, super towar
2 / 5
2017-12-01 13:08:38
Weronika
Profesjonalna i miła obsługa. Świetny sklep. Polecam
4 / 5
2017-11-28 11:40:07
Krzysztof
Polecam! Szybką realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-11-23 16:52:10
Wiktoria
Bardzo szybka dostawa z pełnymi informacjami na temat etapów realizacji zamówienia . Polecam
5 / 5
2017-11-22 22:45:10
Jędrzej
świetny sklep -polecam iinnym włodek
5 / 5
2017-11-13 21:43:12
Konstanty
Polecam, konkurencyjne ceny, ekspresowa wysyłka, towar rewelacyjny :)
5 / 5
2017-11-05 09:14:21
Brunon
Bardzo pozytywna opinia, personalne podejście i dopasowanie zamówienia do potrzeb.
5 / 5
2017-11-02 20:27:42
Aga
Polecam, będę w przyszłości robił tam zakupy
5 / 5
2017-11-01 19:09:25
Jerzy
Sprzedawca spisał się bardzo dobrze. Polecam!
5 / 5
2017-10-31 08:02:22
Lidia
Bardzo sprawnie działający sklep. Szybka dostawa. Miła obsługa. Żadnego problemu ze zwrotem towaru. Polecam!
5 / 5
2017-10-15 14:30:56
Bogna
Szybka obsługa, wygotne formy płatności. Zamówione produkty zgodne z oczekiwaniami. Jestem zadowolana z zakupów i przebiego transakcji. Polecam.
5 / 5
2017-10-14 19:56:44
Irma
Polecam, szybko, sprawnie i bez komplikacji ! Przy następnych zakupach, również wybiorę ten sklep.
5 / 5
2017-10-05 19:20:57
Małgorzata
Produkty opakowane z dużą starannością, dobry kontakt z obsługą klienta.
5 / 5
2017-09-29 16:40:18
Jonatan
Szczerze polecam. Kontakt ze sklepem bardzo sprawny, zarówno mailowy jak i telefoniczny. Zamówienie udało się zrealizować w ciągu 3h z wysyłką. Paczka dotarła następnego dnia w stanie nie podlegającym zarzutom. Polecam!
5 / 5
2017-09-27 09:39:09
Magda
Ekspresowa wysyłka. Obsługa bardzo profesjonalna. Polecam!
5 / 5
2017-09-14 13:41:37
Bogdan
Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-09-13 13:35:35
Kalina
Bardzo przyjemny kontakt z firmą .
2 / 5
2017-09-09 17:45:25
Bernardeta
Biała pościel którą zamówiłam była cała zażółcona. Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2017-08-31 20:58:51
Daniela
wszystko w jak najlepszym porządku, polecam
5 / 5
2017-08-31 09:59:30
Sławomir
Ekspresowa wysyłka. Bardzo dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2017-08-23 22:31:51
Mariusz
Pomimo problemów niezależnych od sklepu , sami zainteresowali się przyczyna i monitorowali ponowne dostarczenie . Wysoki profesjonalizm . Polecam
5 / 5
2017-08-21 22:47:19
Liza
Pełen profesjonalizm, próbka kosmetyku w prezencie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-08-09 13:16:26
Emanuela
Bardzo rzetelna i uczciwa obsługa, cała transakcja przebiegła szybko!
5 / 5
2017-08-02 13:38:50
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie, otrzymałam próbki - tylko nie wiem do czego służą .... szkoda, że nie opisane....
5 / 5
2017-07-19 11:01:49
Magda
Z zakupow jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-07-15 18:47:22
Jarosława
To bardzo dobry sklep - duży wybór towarów, dobrej jakości. Paczka świetnie była zapakowana i szybko ją otrzymałam.
5 / 5
2017-07-15 10:46:12
Apolonia
Szczerze mogę polecić ten sklep. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Zamówiliśmy kilka produktów do pielęgnacji skóry i środki czystości. Minęło 2 tygodnie od otrzymania paczki. Produkty są bardzo wydajne i pachną miło i delikatnie. Nasze dzieci są bardzo zadowolone, a najbardziej właśnie nam na tym zależało kiedy wybieralismy produkty
5 / 5
2017-06-22 13:05:40
Tymon
Chyba najszybsza dostawa, z jaką sie kiedykolwiek spotkałam.
5 / 5
2017-05-30 18:52:45
Zbigniew
Szybka i sprawna transakcja-polecam
5 / 5
2017-05-23 21:27:08
Magda
Przemiła obsługa, bardzo szybka realizacja. Produkty dobrze zapakowane. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2017-05-19 20:50:50
Krzysztof
Polecam. Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2017-05-13 16:29:30
Ferdynand
super, szybko, sprawnie, bez problemów
5 / 5
2017-05-11 08:34:18
Ludwik
Szybko i sparwnie działający sklep, informacjie o przesyłce na emailu, towar zgodny. Polecam
4 / 5
2017-04-05 22:10:47
Seweryn
Za dużo kartonów w przesyłce
5 / 5
2017-03-25 23:25:09
Igor
szybki kontakt. Proszek eko Bardzo wydajny. Szczerze mozemy polecic.
4 / 5
2017-03-08 11:19:23
Wanda
Szybka realizacja dostawy, wszystko zgodne z opisem, koc jedynie w jednym miejscu nie doszyty do końca (wada produkcyjna), ale łatwo dało się to rozwiązać.

Rzetelne opinie o ABiKO24