Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABM S.C.

ABM S.C. Opinie 5.0 (558)

Ul.Parkowa 4
58-100
Świdnica
665 10 20 30
opinie ABM S.C.
speedtest
5.0
558
Opinii

Doskonale

5 / 5
2017-11-14 22:03:50
Tadeusz
Jestem klientem poraz drugi motoabc to bardzo dobre ceny, jakość, pełen profesjonalizm i miła obsługa. Zdecydowanie polecam wszystkim.
5 / 5
2016-12-06 13:35:03
Apolonia
Polecam, pełen profesjonalizm :)
5 / 5
2016-11-22 19:30:34
Gracjan
Pełen profesjonalizm towar zgodny z opisem, wspaniała obsługa oby tak dalej
5 / 5
2016-10-27 10:21:45
Bernard
Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2016-05-28 15:41:40
Alicja
jestem zadowolony z zakupow w tym sklepie.polecam Go takze swoi znajomym
5 / 5
2016-04-28 18:04:26
Gabriela
bardzo dobra obsluga,fachowosc na temat towaru wypowiem sie po jakims czasie uzytkowania
5 / 5
2016-04-11 00:05:34
Aurelia
Jestem miło zaskoczony z jakosci zamowionych opon ( made by china 245/40/19) sklep i dostawa OK
5 / 5
2015-10-22 19:13:45
Roman
Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Byłem na bieżąco informowany o realizacji złożonego zamówienia. Polecam ten sklep w 100%. Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2015-06-16 23:50:36
Robert
świetny sklep i komunikacja ze sprzedawcą Polecam
5 / 5
2015-05-12 16:56:40
Stanisław
Szybko, solidnie i bez żadnych problemów otrzymałem zamówiony towar. Polecam!
5 / 5
2015-05-12 13:21:56
Gabriela
cała transakcja bez uwag, sklep godny polecenia
5 / 5
2015-04-24 16:00:43
Jowita
polecam,bardzo szybka realizacja
5 / 5
2015-03-26 09:52:26
Stefan
zostałem obsłużony jak najlepiej a pomoc fachowców była bardzo przydatna
5 / 5
2015-03-11 15:22:58
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 13:27:14
Jowita
To już mój drugi zakup w tym sklepie i wszystkim z czystym sumieniem mogę go polecić. Opony są nowe (wypordukowane maksymalnie kilka miesięcy temu), wysyłka błyskawiczna a do tego konkurencyjne ceny. Czego chcieć więcej.
5 / 5
2014-11-20 00:27:40
Dorota
Polecam tego sprzedawce Opony przyszly na drugi dzień bez żadnych problemów POLECAM!!!
5 / 5
2014-11-12 16:02:52
Marzena
Sklep ma najniższą cenę w internecie oferując oryginalne i świeżutkie opony NOKIAN Wr D3 195/65R15 zgodne z opisem.Kontakt ze sklepem nawet w niedzielę, błyskawiczna wysyłka ok.20h.Teraz czekam na zimę, taką ze śniegiem i na przód testować moim zdaniem jedne z najlepszych opon zimowych.Wszyscy bierzcie przykład jak należy sprzedawać.Pozdrawiam
5 / 5
2014-11-07 20:41:44
Halina
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, bezproblemowa obsługa. Polecam
5 / 5
2014-11-07 20:35:59
Klaudiusz
super ekspresowa wysyłka i co najwazniejsze towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2014-10-26 16:37:56
Feliks
Warto tam kupować. Zgodność towaru z zamówieniem.
5 / 5
2014-10-26 11:52:23
Judyta
Szybko i zgobie z zamowienie. Polecam ten sklep.
5 / 5
2014-10-25 20:28:13
Emil
Wszystko ok. Towar zgodny z zamówieniem, świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia, a opony nokian (made in finland) super! Polecam
5 / 5
2014-07-28 11:16:55
Eleonora
Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia, niskie ceny. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2014-07-27 08:42:45
Jan
transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2014-04-09 07:38:49
Idzi
rewelacyjna szybka obsługa, fantastyczna komunikacja ze sklepem (drogą mailową), brak wad :)
5 / 5
2014-01-25 12:09:53
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 09:56:19
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 19:39:42
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 11:32:51
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry biezacy kontakt, szybka realizacja. Polecam.
4 / 5
2014-01-12 18:00:21
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 14:11:19
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 14:11:35
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 19:07:06
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 18:51:29
Zygfryd
Bardzo dobry kontakt. Wysyłka ekspresowa, towar dostarczony na drugi dzień. Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2013-12-27 00:00:53
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-26 15:34:20
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-26 11:51:20
Brunon
Rewelacja! Opony zamówione popołudniu, na drugi dzień były u mnie. Bardzo rzetelny sprzedawca. Taka ocena szczególnie od tak wymagającego klienta to naprawdę rewelacja. Polecam.
5 / 5
2013-12-26 10:23:08
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 10:17:28
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-18 09:28:30
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 21:25:00
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Profesjonalna i miła obsługa Polecam zdecydowanie.
5 / 5
2013-12-16 11:11:07
Wanda
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Szybka i sprawna realizacja. Opony zgodnie z opisem, a ich data produkcji nawet nowsza. Polecam.
5 / 5
2013-12-14 18:39:14
Ireneusz
Bardzo szybko, dobry kontakt, zero problemów.
5 / 5
2013-12-14 08:20:13
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 22:22:59
Krzysztof
Co do sklepu rewelacja polecam jak najbardziej. Taka mała podpowiedz moglem zarządać obniżenia kosztów przesyłki jak kupowałem 4 opony w sumie to ponad 950 zł. Jak będę kupował jeszcze raz to napewno na to zwrócę uwagę. SKLEP GODNY POLECENIA JAK NAJBARDZIEJ POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 12:49:08
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 11:26:22
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 13:42:29
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 13:08:04
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 12:14:57
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 11:04:56
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 09:30:42
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 05:08:26
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 21:17:06
Roman
Zakup w niedziele o 22, o 23 informacja ze opony są dostępne. we wtorek o 10 opony już zwiedzają świat w moim samochodzie. WZOROWO!
5 / 5
2013-12-11 16:57:49
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 15:11:32
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 23:49:07
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 17:59:13
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-07 15:24:50
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybka wysyłka
5 / 5
2013-12-07 13:53:11
Damian
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Dostawa błyskawiczna. Opony zamówiłem we wtorek ok 08 rano, a następnego dnia w południe już do mnie dotarły! Brawo! Polecam!
5 / 5
2013-12-07 01:08:04
Gerard
Transakcja przebiegła błyskawicznie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2013-12-06 20:31:08
Bogna
Wszystko w najlepszym porządku. Super kontakt, pełny profesjonalizm. Mega pozytyw.
5 / 5
2013-12-06 14:44:22
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-06 13:08:31
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar był u mnie w ciągu 48h od złożenia zmówienia. Polecam
5 / 5
2013-12-06 13:05:50
Gerard
Ekspresowa transakcja. Po południu zamówiłem a nastepnego dnia o godz. 9.00 miałem towar do odbioru.
5 / 5
2013-12-06 11:52:34
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-06 11:28:46
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-06 08:51:59
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 20:31:00
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Ekspresowa wysyłka
5 / 5
2013-12-05 19:51:28
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 12:14:35
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 12:06:08
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-05 10:57:29
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-05 09:48:33
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 09:31:22
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 18:10:20
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 16:43:22
Filip
Super polecam, w moim przypadku sklep pracował nawet w niedzielę - co znacznie przyspieszyło realizację zamówienia. Dodatkowo dodam, że praktycznie po 1h od sesji eliksir dostałem powiadomienie iż przelew został zaksięgowany. Bardzo przyjemne odczucia podczas całego procesu - na pewno będę wracał, a już niedługo właśnie kupię opony letnie ;)
5 / 5
2013-12-04 13:41:48
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 12:01:40
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 10:02:49
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 22:19:55
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 16:52:11
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 12:54:50
Aldona
Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Opony zostały dostarczone na następny dzień po dokonaniu wpłaty. Świetny kontakt ze strony sklepu, gorąco polecam!!!
5 / 5
2013-12-02 21:40:33
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 12:08:55
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 09:58:27
Maksym
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka a towar zgodny z zamówieniem. Czego chcieć więcej... Polecam.
5 / 5
2013-12-02 09:45:15
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-01 16:09:44
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła i fachowa obsługa.Polecam w 100%!!!
5 / 5
2013-11-30 09:03:51
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Będę korzystał w przyszłości.
5 / 5
2013-11-30 07:02:58
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 22:41:07
Leon
Miły kontakt sklep pierwsza klasa polecam!!!
5 / 5
2013-11-29 16:52:28
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 15:31:59
Klemens
Transakcja EXPRESSOWA w ciągu 24h opony były u mnie REWELACJA!!!! Bardzo Dobry kontakt ze sklepem POLECAM
5 / 5
2013-11-29 14:23:08
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 12:52:27
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 10:57:02
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2013-11-29 09:40:31
Robert
Zdecydowanie POLECAM ten sklep! Fantastyczna obsługa, świetny kontakt, błyskawiczna dostawa. Zapewne wrócę do tego sklepu.
5 / 5
2013-11-29 09:25:11
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka wysylka.Polecam.
5 / 5
2013-11-29 09:13:21
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 09:12:06
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 08:18:36
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 04:17:38
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zamówienie godz 18, dostawa następnego dnia godz 13, szybko :-)
5 / 5
2013-11-28 15:18:34
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 14:51:14
Karol
Pierwszorzędny profesjonalista, człek najwyższych wartości. Spotkanie z nim na drodze biznesu to nie tylko brak obaw o ewentualne rozczarowanie, ale również przede wszystkim uśmiech nadziei , że w tym narodzie duch prawości nie zaginął. POLECAM ! ! !
5 / 5
2013-11-28 12:48:50
Przemysław
Dzień po zakupie on line towar był już do mnie dostarczony. Informacje na temat przebiegu transakcji przesyłane były szybko. Podejście do klienta perfekcyjne. POLECAM!
5 / 5
2013-11-28 11:28:36
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka przesyłka - jednego dnia zamówienie, drugiego odebrałem opony od kuriera. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 11:27:34
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kultura obsługi sklepu na najwyższym poziomie.Sklep godny polecenia.Towar najwyższej klasyCeny opon najniższe na rynku.POLECAM WSZYSTKIM.
5 / 5
2013-11-28 11:27:23
January
Opony zamówiłem i następnego dnia już miałem je w domu. Niestety w serwisie okazało się, że są złe, bo wybrałem nieodpowiedni indeks prędkości - oczywiście z mojej winy. Zadzwoniłem do firmy i po 23 godzinach miałem już odpowiednie, a zwróciłem tamte opony! Rewelacyjny czas obsługi klienta, rewelacyjny kontakt ze sklepem i rewelacyjna bezproblemowość. Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem sklepu dla swoich opon!
5 / 5
2013-11-28 09:23:51
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 07:31:46
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 21:20:24
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko (dostawa niemal w ciągu 24 godz.). Skorzystam ponownie jeżeli zajdzie potrzeba zakupu.
5 / 5
2013-11-27 20:42:30
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 19:43:23
Fabian
Bardzo fachowa obsługa, po wypełnieniu formularza zakupowego podaniu danych samochodu, pracownik sklepu zadzwonił do mnie aby potwierdzić słuszność zakupu. zamówiłem w sobote wieczorem a we wtorek rano odebrałem od kuriera . Polecam
5 / 5
2013-11-27 19:02:26
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 16:35:45
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 16:27:36
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 15:57:21
Klaudiusz
wszystko sprawnie opony dotarły na drugi dzień :) polecam
5 / 5
2013-11-27 12:15:03
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 09:46:59
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 09:46:56
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 09:41:30
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-26 21:31:22
Katarzyna
Data produkcji opon zgodna z info na stonie. Cała reszta też bez zarzutu: szybko i sprawnie.
5 / 5
2013-11-26 15:32:35
Kazimierz
Transakcja przebiegla pomyslnie. !!! Kupilem 4 opony z czego jedna byla uszkodzona. Obsluga tej reklamacji idealna. Towar zostal zamieniony a sklep bedzie dochodzil obslugi gwarancyjnej u producenta. jak najwiecej takich sklepow!! Polecam
5 / 5
2013-11-26 13:06:12
Monika
Kontakt e-mailowy z obsługą sklepu możliwy nawet w godzinach wieczornych, około 22. Profesjonalna obsługa, dobre doradztwo. Bardzo atrakcyjne ceny
5 / 5
2013-11-26 12:02:37
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-26 10:39:51
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Czas dostawy rewelacja - poniżej 24 godzin. Gorąco polecam
5 / 5
2013-11-25 22:37:53
Rozalia
Rewelacja.Dobra cena i dostawa w mniej niż 24h.Towar zgodny z opisem.Polecam.
5 / 5
2013-11-25 20:33:27
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 16:02:59
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 14:05:59
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 10:41:36
Karina
Wszystko ok, opony zamowilem w godzinach nocnych, rano na mailu czekaly na mnie dane do przelewu, nastepnego dnia kurier dostarczyl opony ;) dzisiaj sa juz na kolach, a zamawialem je 4 dni temu ;) polecam!
5 / 5
2013-11-24 22:25:02
Edward
Dobry kontakt ze sprzedawcą - rzetelnie, szybko i konkretnie. Oby tak zawsze.
5 / 5
2013-11-24 18:00:57
Marcelina
Stany magazynowe oraz data produkcji opon zgodne z tymi na stronie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-24 11:53:49
Beniamin
Błyskawiczna wysyłka, opony zgodni z opisem, z pewnością skorzystam w przyszłości
5 / 5
2013-11-23 19:14:29
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-23 13:36:58
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 22:17:59
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 21:31:37
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 18:53:54
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 13:00:36
Jeremiasz
Transakcja przebiegła prawidłowo. Towar otrzymałem w ciągu 29 godzin. Zamówiłem 2-szt opon. Jedna posiadała wadę (zdarza się). Po informacji do sklepu w ciągu dwóch dni był kurier z oponą na wymianę. Komunikacja telefoniczna - słaba. Komunikacja drogą elektroniczną - bardzo dobra. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 12:05:57
Ernest
Bez zarzutu. Wysyłka w dniu zamówienia!
5 / 5
2013-11-22 11:47:39
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 11:42:45
Bartosz
Z mojej perspektywy wszystko na plus. Nie moge sie doszukac negatywnych aspektow.
5 / 5
2013-11-21 23:30:53
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam tego sprzedawcę. Tylko nie otrzymaliśmy FAKTURY!!! Oraz na przyszłość lepiej aby klient mógł wybrać firmę kurierską a sprzedawca zapakował towar.
5 / 5
2013-11-21 22:33:57
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybko i sprawnie
5 / 5
2013-11-21 21:03:22
Bogusława
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2013-11-21 15:16:42
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 14:52:10
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 14:29:30
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 13:50:30
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna realizacja. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 12:11:15
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 11:41:22
Mieczysław
Nie ukrywam, że przy wyborze sklepu kierowałem się ceną produktu. Mile się rozczarowałem , bo była to przysłowiowa wisienka na torcie. Wszystko bowiem było na 6+. Profesjonalizm, miła obsługa, ultra krótki czas dostawy. Jeżeli tylko nadarzy się okazja znowu tam coś kupię. Tak trzymać. Wszystkim sklep serdecznie polecam.
5 / 5
2013-11-21 11:32:59
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 11:29:58
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 00:26:00
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 23:39:41
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 18:51:40
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Dobry kontakt.
5 / 5
2013-11-20 18:40:35
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 14:11:22
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 14:08:30
Albert
Zlecenie przelewu złożyłem w sobotę po południu, w związku z czy bank zapewne zrealizował transakcję w poniedziałek rano, a tym samym sklep zaksięgował wpłatę zapewne w poniedziałek w porze przedpołudniowej. Opony miałem w domu następnego dnia (wtorek) po południu (jeszcze przed wieczorem). Także wyszło szybko, sprawnie i bez kłopotów. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2013-11-20 13:52:21
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 13:29:17
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 10:08:03
Lilianna
Bardzo miły kontakt, fachowe doradztwo, dobra cena, polecam !
5 / 5
2013-11-20 09:36:53
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 09:11:26
Iwo
Bardzo fajny kontakt mailowy. Czułem się zadbany jako klient. Bardzo dobre ceny. Zamówiłem w piątek przed południem. W poniedziałek 11.00 miałem towar.
5 / 5
2013-11-20 09:04:07
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 20:47:02
Żaneta
Polecam sklep. Zamówienie zostało zrealizowane wręcz błyskawicznie.
4 / 5
2013-11-19 18:52:18
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 18:18:42
Emanuela
obsługa bardzo fachowa, na najwyższym poziomie. Towar dostarczono w ciągu 24 godzin. Sklep na najwyższym europejskim poziomie.Sklep i obsługę bardzo gorąco POLECAM !!!
5 / 5
2013-11-19 15:47:24
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 10:44:10
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 10:29:05
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 21:45:10
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 19:56:23
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Opony dostepne od ręki po okazjonalnej cenie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 15:25:00
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 12:54:26
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2013-11-18 10:42:12
Katarzyna
Mimo zakupu w sezonie, opony zostały dostarczone w trybie ekspresowym! ;-) Polecam ten sklep.
5 / 5
2013-11-18 09:41:51
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 08:56:39
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-17 21:36:34
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-17 21:30:09
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-17 17:30:33
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-17 12:23:25
Bronisław
Bardzo miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2013-11-16 19:32:29
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-16 13:20:19
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gdy poprosiłem o wymianę towaru z powodu wybrania złego rozmiaru jednocześnie odebrałem nowe opony i oddałem stare kurierowi. Polecam.
5 / 5
2013-11-16 09:37:50
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-16 00:46:42
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 18:21:39
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 18:07:29
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 12:46:11
Zygfryd
Komunikacja i Obsługa rewelacja, nawet jak osobiście pomyliłem się z towarem, bezproblemowo mogłem zwrócić i przysłano mi to co potrzebowałem. Polecam!!!!
5 / 5
2013-11-15 11:46:50
Bronisław
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Jedne z najlepszych opon na rynku. Polecam
5 / 5
2013-11-15 10:57:57
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 10:45:58
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 10:20:10
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 10:03:15
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 09:56:06
Bogdan
polecam zakupy w tym sklepie. po zakupie oponki miałem na drugi dzień u siebie
5 / 5
2013-11-15 09:52:29
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 09:32:24
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 08:19:13
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 21:04:57
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o ABM S.C.