Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abMoto.pl

AbMoto.pl Opinie 4.4 (357)

Fordońska 185-187
85-766
Bydgoszcz
52 320 40 30
opinie AbMoto.pl
speedtest
4.4
357
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-12-01 04:58:14
Damian
Ceny w porządku. Nie mam do czego się przyczepić.
4 / 5
2020-02-21 23:23:49
Przemysław
Rzetelne informacje, kontakt bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-21 10:47:15
Krystian
Kontakt telefoniczny i porada wszystko na najwyższym poziomie polecam
5 / 5
2020-02-07 14:27:34
Roman
Szybko, sprawnie i na temat ... a w dodatku fajne ceny :)
5 / 5
2020-02-04 16:45:45
Leon
Wszystko w porządku. Szybko i solidnie zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-30 10:11:48
Konstanty
Wszystko super, mogę polecić z czystym sumieniem.
5 / 5
2020-01-28 15:12:43
Eryk
Bezproblemowe zakupy, jedynie kilka dni oczekiwania.
5 / 5
2020-01-26 20:10:56
Anita
Opony przyszly w nalezytym stanie. Polecam
5 / 5
2020-01-24 22:21:43
Rafał
Profesjonalnie wszystko. na pewno wrócę.
5 / 5
2020-01-19 15:03:04
Sonia
Wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2020-01-18 21:20:12
January
jestem zadowolony, zamówienie zrealizowano bez zastrzeżeń, solidna obsługa.
5 / 5
2020-01-13 16:54:25
Sara
Realizacja zamówienia wzorowa mimo okresu świątecznego
5 / 5
2020-01-10 20:41:35
Alina
Gorąco polecam sprzedającego
3 / 5
2020-01-09 10:44:47
Klaudiusz
dobrze, choć sklep mimo pracy w dniu 27 grudnia nie realizował wysyłek co opóźniło realizację zamówienia
5 / 5
2020-01-05 12:50:34
Gustaw
Otrzymałem w terminie zgodnym z własnym życzeniem, zamawiałem 27 grudnia uzgadniając ,że dostawa ma być w nowym roku. Zamówienie było zrealizowane tak jak uzgadnialiśmy.
5 / 5
2019-12-29 10:34:20
Marcelina
Realizacja zamówienia ekspresowa
5 / 5
2019-12-22 10:06:54
Eugenia
Jestem mile zaskoczony, bo opony są o klasę wyżej niż deklarowane na stronie firmy (A zamiast B). Do tego produkcja z listopada.
5 / 5
2019-12-20 20:38:07
Gustawa
Rewelacja Super ceny Polecam
5 / 5
2019-12-19 08:57:42
Sebastian
Kolejne moje zakupy w tym sklepie. Szybko i sprawnie.Polecam.
5 / 5
2019-12-18 20:23:54
Iga
Zakupy przebiegły bez zarzutu.. Kontakt ze sklepem bez problemu , miła szybka obsługa. Polecam ten sklep. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-12-18 10:57:51
Agata
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty abmoto. Polecam !
5 / 5
2019-12-15 08:30:22
Roman
REalizacja zamówienia sprawna i szybka. Brak zarzutów.
5 / 5
2019-12-12 20:17:37
Apoloniusz
Szybka, bezproblemowa transakcja. Dobry kontakt. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-12-12 18:25:33
Bogdan
Szybka dostawa. Informacje o przesyłce na bieżąco . Opony świeżutkie . Ekstra.
5 / 5
2019-12-12 10:14:21
Zuzanna
Wszystko zgodnie z opisem na stronie -Polecam
5 / 5
2019-12-11 17:46:27
Marlena
rzetelna firma, bardzo polecam
1 / 5
2019-12-11 12:35:17
Ada
1. Bardzo zły kontakt ze sklepem. Brak odpowiedzi na emaile, nieodbieranie telefonów po wystąpieniu problemu. 2. Problem z kurierem sklep w całości przerzuca na klienta, a o nr listu przewozowego trzeba prosić się kilka dni... 3. Sklep podaje nieprawdziwe informacje przez telefon, zmieniając wersję kilkukrotnie.
5 / 5
2019-12-10 20:48:59
Anna
Jestem zadowolony z zakupu opon, wszystko zgodnie z opisem na stronie.
5 / 5
2019-12-09 10:47:17
Bogusław
Bardzo wysoko oceniam profesjonalną opiekę nad klientem (korespondencja mailowa z dedykowaną osobą - p. Michałem Kamińskim), natomiast praca kuriera GLS (opony Bridgestone Blizzak LM 005 - 4 szt.) była zaledwie poprawna: zamiast - zgodnie z prośbą - zadzwonić do adresata przesyłki wcześniej (przed dostawą) - zadzwonił dopiero, kiedy dotarł pod drzwi adresata, na moje pytanie - czy może gdzieś w pobliżu zostawić opony (w pobliżu na mapie Google są 3 punkty GLS - odpowiedział, że nie może tego uczynić, nie wyjaśniając dlaczego, na propozycję ponownego przyjazdu za ok. 3 h (lub później) - także odpowiedział, że nie ma takiej możliwości, w końcu udało się zostawić opony u pobliskiego (przypadkowego) wulkanizatora - słowem czysty brak profesjonalizmu. Natomiast - na etapie składania zamówienia - brak jest możliwości wyboru kuriera (mam b. dobre doświadczenia z DPD), brak jest w ogóle informacji, jaka firma kurierska będzie realizować dostawę - warto byłoby na tym etapie składania zamówienia dać klientowi szansę na wybór firmy kurierskiej.
4 / 5
2019-12-09 09:07:30
Henryka
Transakcja przeprowadzona sprawnie i zgodnie z deklarowanymi standardami oraz w zapowiadanym terminie. Brakuje informacji o stanie transakcji w trakcie jej realizacji - 5 dni roboczych, a jednak z sobotą i niedzielą to tydzień. W ostatnich 2 dniach możliwość śledzenia przesyłki poprzez otrzymany na telefon link. Na zakończenie elektroniczna faktura. Podsumowując, może nie idealnie, ale więcej niż dobrze (4,5 z 5).
5 / 5
2019-12-08 17:11:30
Iga
abmoto.pl strona internetowa bardzo dobrze opisana, czytelna. Jeżeli chodzi o sam sklep bardzo konkurencyjne ceny do innych portali można napisać, że jedne z najniższych. Polecam oby więcej tak sprawnie zarządzających serwisów.
4 / 5
2019-12-06 21:13:25
Oliwier
Wszystko w porządku. Towar pełnowartościowy.
5 / 5
2019-12-06 19:27:14
Lech
Zgodnie z opisem, wysyłka przebiegła bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-12-06 16:15:59
Dominik
Idealnie !!!!!. Dostawa następnego dnia. Inne " renomowane " sklepy, z których usług wcześniej korzystałem proponowały wysyłkę za 5,6 dni. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-04 18:25:21
Alfred
firma na 5 gwiazdek --polecm w 100%
5 / 5
2019-12-04 17:08:09
Kornelia
Szybko, pewnie i sprawnie - towar zgodny z opisem. Dobra cena na tle konkurencji. Polecam
5 / 5
2019-12-03 16:04:32
Eleonora
Fachowe doradztwo w wyborze opon, uprzejmy kontakt, szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-11-27 22:16:57
Stanisław
Super, szybko, sprawnie i dokładnie.
5 / 5
2019-11-27 12:37:23
Grażyna
Polecam. Uwazam ze realizacje zamówień mozna usprawnić :-)
5 / 5
2019-11-27 11:54:48
Rudolf
Bez problemów i zgodnie z planem, opony zgodne z opisem, polecam .
5 / 5
2019-11-26 14:09:22
Olga
Dobry wybór, rozsądne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2019-11-23 13:12:19
Alfred
Profesjonalny sprzedawca, dobry kontakt, szybka dostawa i co najważniejsze towar zgody z zamówieniem. Opony świeże z 08/2019
5 / 5
2019-11-22 11:19:06
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-11-21 17:48:59
Otylia
Szybka dostawa, super strona internetowa, darmowa dostawa, możliwość zapłaty u kuriera bez dodatkowych kosztów, polecam sklep.
4 / 5
2019-11-21 10:08:50
Rozalia
Zdjęcie opon jest z białymi napisami a w rzeczywistości białych napisów brak,jest to wprowadzenie klienta w błąd
5 / 5
2019-11-20 12:01:14
Miłosz
bardzo sprawnie, szybko, tanio
5 / 5
2019-11-19 13:33:00
Walenty
Szybkie i sprawne zakupy. A do tego tanie.
5 / 5
2019-11-13 12:58:54
Kacper
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Wszystko OK.
5 / 5
2019-11-13 08:21:35
Anastazja
Wszystko w najlepszym porządku , świetny kontakt z przedstawicielem , towar zgodny z opisem , termin realizacji zgodny z ofertą , polecam .
5 / 5
2019-11-08 09:13:10
Marcelina
Szybka odpowiedź o otrzymaniu zapłaty i szybka dostawa. Polecam !
1 / 5
2019-11-07 15:21:30
Oliwier
Niestety sklep nie wie co sprzedaje, nie sprawdza towaru przed wysyłką. Otrzymałem opony niezgodne z danymi sklepu oraz faktury, dotyczące oporów toczenia oraz hałasu zewnętrznego. Po przesłanie informacji otrzymałem odpowiedź, że producent zmienił dane etykiety nie informując o tym sklepu. Jedyne co mogę zrobić to zwrócić opony... Niestety nie mam na to czasu, a opony jakie otrzymałem mogłem kupić u konkurencji w lepszej cenie. Nie polecam, nie uczciwy sprzedawca
5 / 5
2019-11-05 12:57:11
Emanuela
Polecam wszystkim. Szybko i sprawnie
5 / 5
2019-11-01 20:57:47
Zbigniew
Super. Wszystko przebiegło idealnie.
5 / 5
2019-10-29 21:34:52
Maksymilian
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-29 10:26:02
Matylda
Szybki i konkretny kontakt z sprzedawcy z klientem. Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-10-25 10:44:01
Sylwester
Bardzo pozytywnie. Oponka zgodna z zamówieniem i fabrycznie nowa. Data na oponie 19 tydzień 2019.
5 / 5
2019-10-24 12:18:29
Emanuela
Bezproblemowa transakcja. Faktura przysłana ekspresowo jeszcze przed otrzymaniem towaru :)
2 / 5
2019-10-24 10:09:24
Jędrzej
otrzymałem towar niezgodny z zamówieniem oraz specyfikacją na fakturze, ale większych problemów ze zwrotem towaru i pieniędzy nie było.
5 / 5
2019-10-22 16:46:07
Kacper
Szybka i kompleksowa dostawa opon do domu . Dziękuję
5 / 5
2019-10-17 08:04:12
Agata
towar otrzymałam po 3 dniach roboczych , sklep godny polecenia
1 / 5
2019-10-15 12:30:48
Cecyl
Jest ok szybko i sprawnie dziwny kontakt ale finalnie wszystko ok
5 / 5
2019-10-15 10:59:43
Bogdan
polecam, towar zgodny z opisem
3 / 5
2019-10-15 07:09:24
Antonina
Niestety, mimo informacji przy zamówieniu,że będzie zrealizowane w ciągu 2 dni po zamówieniu we wtorek , towar został dostarczony w poniedziałek ( 6 dni - po 3 dniach roboczych ). Nie było informacji kiedy faktycznie towar zostanie dostarczony i nie było podanego numeru zamówienia u kuriera w celu śledzenia przesyłki, a powinien to być standard. Ponadto opony deklarowano jako rocznik 2019, a dostarczono 2018.
2 / 5
2019-10-10 16:19:19
Wera
3 razy podchodze do zamówienia i 2 razy przysłano opony nie takie jak zamawiałem.Czekam na 3 ruch. Może sie uda.
5 / 5
2019-10-10 14:09:51
Wincenty
Towar otrzymałem zgodnie z opisem.Gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-10-07 20:14:24
Remigiusz
Kupiłem świetny towar za bardzo konkurencyjna cenę. Profesjonalna obsługa. Otrzymałem pełną informacje na infolinii na wszystkie moje pytania przed zakupem opon. Polecam.
5 / 5
2019-10-04 22:45:03
Lidia
Dobry kontakt, zgodnie z umową, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-09-11 14:38:03
Henryk
Super! Serdecznie wszystkim polecam. Zachęcające ceny, miła obsługa oraz przede wszystkim bardzo szybki czas realizacji. Polecamy firmę abMoto.pl
5 / 5
2019-09-05 17:15:11
Łucjan
Konkretna profesjonalna obsługa.
2 / 5
2019-07-29 13:40:10
Marek
17.07.2019 złożyłem zamówienie, oponę otrzymałem 26.07.2019 niech każdy sam oceni co jest warta firma Ab moto z Bydgoszczy. Info. ze strony firmy Ab moto -czas dostawy 4 dni robocze. Co gorsza nikt ale to absolutnie nikt nie zainteresował się dlaczego to tak długo trwa. Sam dzwoniłem do firmy Ab moto 3 krotnie i zakładam że tylko z tego powodu towar przyszedł 26 go bo gdybym nie reagował to prawdopodobnie jeszcze dziś bym go nie miał. Dodatkowo DPD też zawaliło. Usługa pod psem
5 / 5
2019-07-19 10:25:40
Romana
Polecam miła fachowa obsługa
5 / 5
2019-07-11 16:55:15
Marlena
Wszystko super zgodnie z opisem
1 / 5
2019-06-26 10:02:26
Lilianna
Wprowadzanie ludzi w błąd. Opony przywiezione przez kuriera niezgodne z opisem, starsze niż opisywał sprzedawca.
2 / 5
2019-06-17 10:56:30
Julita
Sklep może i porządku ale dział zajmując się ratami tragedia nie polecam
5 / 5
2019-06-07 08:30:06
Walenty
szybka obsługa, bezproblemowe informacje na telefon
1 / 5
2019-05-23 21:50:40
Longin
Odradzam zakupy w tej firmie ! Sprzedają opony z roku produkcji 2018/2019 przysyłają 2017. Kontakt beznadziejny do dziś nie otrzymałem odp na zapytanie. Całe szczęście wybrałem przesyłkę za pobraniem....
1 / 5
2019-05-22 17:56:51
Jacek
Po wysłaniu zamówienia otrzymałem informację zwrotną na sms "brak towaru". Podejrzewam także, że na stronie był błąd cenowy. Ogólnie SŁABO.
4 / 5
2019-05-20 10:43:57
Eugeniusz
Sam towar zgodny z ofertą. Atrakcyjna cena. Szybka dostawa. Wydawałoby się - same plusy. Odejmuję jedną gwiazdkę za brak jakiegokolwiek mailowego potwierdzenia złożonego zamówienia i otrzymania wpłaconej kwoty. Poczułem się zagubiony. Musiałem kontaktować się mailowo z obsługą sklepu - by dowiedzieć się "wszystko jest w porządku, w ciągu 2 dni będzie dostawa". Takie systemowe powiadomienia (z numerem zamówienia i potwierdzające kolejne etapy jego realizacji są już standardem w sklepach internetowych. Zalecam wdrożenie.
5 / 5
2019-05-15 23:18:53
Adrian
szybko i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-05-11 21:43:01
Janusz
Bez problemu. W dniu dostawy powiedomienie mailowe o godz. dostawy. Pozytywne.
1 / 5
2019-05-06 16:11:09
Klemens
Zacznę od tego, że realizacja w Abmoto trwała 12 dni (8 dni roboczych) od złożenia zamówienia do dostarczenia. Mam podstawy sądzić, że trwałoby to jeszcze dłużej, gdbym się nie upomniał, ponieważ obsługa sklepu Abmoto nie była wystarczająco zorientowana ani przy pierwszym, ani przy moim drugim telefonie. Dopiero po wstępnej "spychologii" obsługi otrzymałem informację zwrotną, że zamówienie jest realizowane (po TYGODNIU od złożenia zamówienia). Konsultanci abmoto.pl nawet się nie przedstawiają, więc ciężko powiedzieć czy ktoś konkretny opiekuje się zamówieniem. W tym wypadku wyglądało to tak, jakby było przerzucane między biurkami jak zgniłe jajo. A to tylko 4 opony. Nikt nie poczuwał się do odpowiedzialności za przeoczenie zamówienia. Na dodatek, jeden z bezimiennych konsultantów Abmoto zapewniał, że będzie rocznik 2019, a przyszły oczywiście z 2018. Po takiej wpadce przy pierwszych zakupach w abmoto, raczej do nich wrócę, nie polecam.
5 / 5
2019-04-30 15:12:21
Ludwika
Wszystko zgodnie z deklaracja i. Towar zgodny na czas.
5 / 5
2019-04-30 10:43:53
Jadwiga
Sklep w porządku. Dobre ceny, przesyłka bezproblemowa. Towar zgodny z opisem. Na pewno wrócę.
1 / 5
2019-04-26 09:01:54
Aleksander
Opony zostały wyprodukowane ponad dwa lata temu. Podczas zakupu była informacja że będą miały maksymalnie 18 miesięcy. Niestety sprzedawca jest nierzetelny, i wprowadza w błąd klientów.
5 / 5
2019-04-25 12:47:25
Luba
Wszystko ok, szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-04-17 22:28:37
Wiktoria
bardzo sprawna realizacja zakupu
5 / 5
2019-04-17 07:42:30
Gabriela
Wszystko ok. towar zgodny z opisem, szybko, sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-04-15 12:53:43
Piotr
Wszystko ok, jedynie maile trafiły do spamu przez filtry gmail.
1 / 5
2019-04-12 19:16:12
Ilona
Sprzedający podał niezgodne z ofertą dane
5 / 5
2019-04-12 11:03:55
Robert
Polecam! Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Sklep na bieżąco informuje o stanie zamówienia. Wysyłka ekspresowa.
5 / 5
2019-04-11 16:34:51
Roma
wszystko super, opony zamówione, na drugi dzień wysłane i na trzeci w domu. Opony takie jak zamawiałem, w takim rozmiarze, nowe, bez zarzutu. Yokohamy najtańsze w całym internecie. Polecam spokojnie
5 / 5
2019-04-11 11:34:40
Norbert
Towar dostarczony szybko, zgodnie z zamówieniem. Płaciłem przy odbiorze, faktura natychmiast była na mailu.Cena sporo korzystniejsza niż te same opony na znanym portalu oponiarskim.
5 / 5
2019-04-08 12:06:25
Martyna
Zadowolony z zakupu i obsługi
1 / 5
2019-04-08 09:34:38
Michał
Po dokonaniu przelewu i opłaceniu towaru sklep następnego dnia anulował transakcje, pisząc - brak towaru - na stronie byla dostępnosc. Szkoda ze sklep na bieżąco nie aktualizuje dostępności towaru.
5 / 5
2019-04-07 20:11:22
Katarzyna
Bardzo dobry kontakt.Towar Zgodny z opisem .Błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-04-06 16:01:14
Eryka
Polecam zdecydowanie, towar jak należy a cena najniższa lub bardzo blisko. Jestem zadowolony i jeszcze raz polecam.
5 / 5
2019-04-05 17:50:25
Jonatan
Szybko i bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-04-05 10:59:09
Julian
Dobry kontakt ze sprzedającym Towar dotarł 24 godziny po zamówieniu 100% polecam Szybko Sprawnie i B.Dobre Ceny
5 / 5
2019-04-04 15:31:41
Piotr
Gdyby nie pomyłka przy pakowaniu i konieczność dwukrotnej wysyłki to byłoby super szybko. Ale firma sama zorientowala się i wszystko odkręcila. Ja dostałem tylko wyjaśnienie mailowo. Więc nie było sprawy. A opony po wymianie rewelacja. Polecam abmoto.
5 / 5
2019-04-03 14:21:55
Klara
Działanie sklepu bez uwag - mają konkurencyjne ceny, towar dokładnie według zamówienia
5 / 5
2019-04-02 11:48:38
Bernard
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, przejrzysta stron internetowa, ekspresowa dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-04-01 12:26:13
Małgorzata
Przyzwoicie, szkoda, że potwierdzenia otrzymania płatności nie było i musiałam dzwonić.
5 / 5
2019-03-29 09:50:26
Adam
Dobry wybór ceny obsługa 100%
3 / 5
2019-03-21 15:18:34
Paweł
Promocyjne oferty na tej stronie to fikcja. Towar znaleziony, opłacony, a po tygodniu oczekiwania informacja, że towaru brak. W ten sposób zmarnowałem czas i jak by nie było pieniądze, bo zostałem ich pozbawiony na czas od zakupu, do zwrotu.
5 / 5
2019-03-20 13:29:45
Zuzanna
Firma godna polecenia. Towar zgodny z opisem, wszystko ok. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-03-19 16:39:03
Romuald
Szybko, rzetelnie w dobrej cenie :)
5 / 5
2019-03-19 16:36:45
Jarosław
100 % zadowolenia, dostawa po 2 dniach od zamówienia, opony miały być rocznik 2019 i był !!! Kurier bardzo uprzejmy i pomógł wnieść do garażu p=o=l=e=c=a=m
4 / 5
2019-03-16 08:32:50
Stefan
Szybka, sprawna obsługa. Towar w dobrej cenie
5 / 5
2019-03-14 16:18:46
Ewelina
Konkretna profesjonalna fachowa pomoc przez telefon.Słychać było że z drugiej strony służą doświadczeniem radą.Dzięki za podpowiedź przy zamówieniu opon.
5 / 5
2019-03-13 19:41:13
Łukasz
Zakupiłem opony w niedzielę wieczorem , we wtorek faktura na maila a w środę koło 14tej oponki kurier dostarczył. W miarę szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-03-11 13:33:59
Herbert
Otrzymałem opony takie jak chciałem,szybko i z takiego roku produkcji jak chciałem.Super sprzedawca.
5 / 5
2019-03-07 00:35:45
Maksym
Trochę się obawiałem anulowania zakupu ( czytając negatywne opinie - zdarza się ) ale poszło bezproblemowo. Najważniejsze, że jest taniej niż w innym wszędzie reklamowanym sklepie - 200zł w kieszeni. Na plus - opony miały być z 2018r, a przyszły z 2019r :) POLECAM jak najbardziej.
1 / 5
2019-03-06 10:29:22
Paweł
Sklep najpierw zaakceptował zamówienie, a następnie uznal ze jednak je anuluje, bo towar w hurtowni jest w wyższej cenie.
5 / 5
2019-03-05 16:24:10
Cezary
Rewelacja. Na czas, na miejsce, na pewno! Polecam.
5 / 5
2019-02-26 12:42:42
Antonina
Wszystkie etapy zamówienia zostały zrealizowane bezproblemowo. Szybka wysyłka, towar przyszedł w 100% zgodny z zamówieniem. Jak najbardziej polecam ten sklep.
5 / 5
2019-02-25 11:56:12
Mirosław
Wszystko w najlepszym porządku. Dostawa w umówionym terminie. Cena - najniższa na ten moment na rynku razem z dostawą ! Produkt - 1 kategorii. Pozostaje tylko dodać - POLECAM
5 / 5
2019-02-21 07:51:08
Cyprian
Dobre ceny, opony prosto z fabryki, szybka dostawa!
5 / 5
2019-02-14 23:12:32
Emanuela
Ceny oferowane w sklepie konkurencyjne, czas realizacji trochę długi, ale miało to wpływ na praktycznie świeży towar prosto od producenta.
5 / 5
2019-02-08 12:21:19
Sara
Bradzo dobry kontakt .Ceny na duży plus
5 / 5
2019-02-07 13:01:02
Szczepan
BEZPROBLEMOWO, ZGODNIE OFERTA POLECAM:)
5 / 5
2019-02-01 15:53:14
Remigiusz
Sprawnie szybko i rzetelnie przeprowadzona transakcja,towar primo sort.Polecam.
4 / 5
2019-01-28 19:53:33
Ignacy
Handlowiec mógłby być milszy w kontakcie telefonicznym....
5 / 5
2019-01-24 13:55:05
Judyta
Wszystko GIT, bez zastrzeżeń. Polecam sklep.
4 / 5
2019-01-17 18:43:34
Brygida
Towar dotarł z 2 tygodniowym opóźnieniem. Brak informacji o opóźnieniu.
2 / 5
2019-01-16 13:23:19
Lucyna
Strata czasu. Opony sa dostępne na stronie ,kasa przelana, przychodzi mail o potwierdzeniu rywalizacji zamówienia a w kolejnym dniu nasyepny mail o anulowaniu zamówienia. Zwrot pieniedzy po ok 2 dniach roboczych. Tak to wyglądalo w moim przypadku...
1 / 5
2019-01-16 12:47:28
Antoni
sklep zawiódł mnie mam nieudany wyjazd z rodziną na ferie, wszystkie oczekiwania zawiodły sklep poinformował mnie smsem o braku możliwości realizacji i niczego nie zaproponował niczego zostałem dosłownie na lodzie
5 / 5
2019-01-15 23:19:45
Wiesława
Z jakości zakupionego produktu jestem zadowolony. Pod tym względem jest ok (produkt użytkuję od niedawna, ale pierwsze wrażenia pozytywne).
5 / 5
2019-01-14 22:00:37
Roma
Super szybka realizacja zamowienia i rewelacyjny kontakt. Proszę lepiej promowac sie w internecie, aby klienci nie trafiali do tak nierzetelnych sklepów, jak pewien sklep z oponami na "N".
4 / 5
2019-01-14 16:01:25
Kajetan
Towar zamówiłem 22 grudnia. Otrzymałem 7 stycznia.
1 / 5
2019-01-10 23:53:54
Jarosław
Wielki niewypał oferowane opony okazały się nie możliwe do zakupu. Podpucha cenowa. Odradzam zakupu w tym sklepie
5 / 5
2019-01-10 16:21:22
Arkadiusz
Polecam bardzo fajna obsługa wszystko przebiegło bez zarzutów
1 / 5
2019-01-10 14:52:01
Miłosz
Nie polecam ponieważ obsługa kompletnie nie panuje nad swoją ofertą i jest nastawiona głównie na "wycyckanie" Klientów. Sklep nie wywiązał się z dwóch dla mnie najbardziej istotnych kwestii, które zadecydowały o zakupie, a które przed wykonaniem zamówienia, dodatkowo ustaliłem telefonicznie i otrzymałem potwierdzenie gotowości realizacji: a) terminu realizacji (zamówienie z 21.12 miało być bez problemu zrealizowane przed końcem roku co dla mnie jako przedsiębiorcy było ważne ze względów rozliczeniowych, dostawa została zrealizowana 7 dni po Nowym Roku), b) opony oferowane (również na stronie w momencie zakupu) jako produkt z 2018r przyszły z datą produkcji połowa 2017r. Nikt nie skontaktował się czy pomimo poślizgu i innej daty produkcji nadal jestem zainteresowany finalizacją zakupu. Słowem sklep - porażka.
1 / 5
2019-01-10 09:54:37
Sabina
Fatalnie. Sklep zmienia cenę po zakupie i anuluje zamowienie po pozorem braku opon w magazynie. Oczywiście te same opony są nadal dostępne po wyższej cenie. Kontakt zdawkowy i mało uprzejmy. NIE POLECAM
5 / 5
2019-01-09 20:35:31
Leopold
Profesjonalizm i fachowa obsługa
1 / 5
2019-01-09 15:14:30
Liza
Nikomu nie polecam nie traktują klientów poważnie
1 / 5
2019-01-09 15:12:48
Lech
Nikomu nie polecam jak najdalej od tej firmy nie liczą się kompletnie z klientem
5 / 5
2019-01-09 13:17:30
Antoni
Bardzo szybka realizacja zamówienia, zamówienie zgodne z opisem. Jestem zadowolona. Polecam!
3 / 5
2019-01-09 09:29:16
Antonina
Odmowa z realizacji zamówienia leżała po stronie firmy rozumiem że wystąpiły błędy systemu ale sposób powiadomienia zostawia wiele do życzenia
5 / 5
2019-01-05 19:29:52
Adam
Opony dotarły takie jak na zamówieniu
5 / 5
2018-12-28 19:50:15
Sebastian
Jestem bardzo zadowolony. Szybko i sprawnie :)
5 / 5
2018-12-23 13:55:10
Halina
Polecam. Kupione opony przyszły szybko, sprawnie.
5 / 5
2018-12-21 14:12:54
Kalina
Super kontakt, dobra informacja o kolejnych krokach. Polecam, ja będę wracał...
5 / 5
2018-12-21 10:13:54
Anastazja
Bardzo sprawnie wszystko przeprowadzone
4 / 5
2018-12-20 20:45:26
Robert
Polecam,choć było krótkie opóźnienie w realizacji zamówienia spowodowane zapewne okresem świątecznym.
1 / 5
2018-12-19 17:59:13
Zbigniew
NIERZETELNOŚĆ POŁĄCZONA Z NABIJANIEM LUDZI W BUTELKĘ Zamówiłem opony z 2017 roku, po czym miły Pan od realizacji zamówienie śle mi maila, że "NIE MA" opon z 2017 roku, a w sumie są tylko dwie, a kolejne dwie z rokiem produkcji 2016. Napisał również, że może mi wysłać wszystkie cztery z 2017 roku ale będzie trzeba DOPŁACIĆ. No żal... jak zamawiam opony z 2017 roku to dziw tą firmę bierze, że oczekuję aby warunek był spełniony. NIE POLECAM. Najlepiej z dala od takich super rzetelnych mistrzów obsługi.
5 / 5
2018-12-17 09:46:41
Brygida
Szybka i darmowa dostawa, informacje na każdym etapie zamówienia.
5 / 5
2018-12-16 11:46:36
Klara
profesjonalnie i tyle zobaczymy jak z ewentualną gwarancją...na tym etapie super,
5 / 5
2018-12-12 13:02:28
Zenon
Opony zostały przesłane bardzo szybko. Dodatkowo fakt, że opony zostały wyprodukowane dwa miesiące wcześniej pokazuje, że można kupić nowe opony, które są faktycznie nowe, a nie dwuletnie. POLECAM sprzedawcę.
5 / 5
2018-12-12 12:20:21
Włodzimierz
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Nie ma czego przyczepić 😀 polecam!
5 / 5
2018-12-10 20:00:08
Roman
Zgodnie z oczekiwaniami czyli pozytywnie
5 / 5
2018-12-10 18:16:18
Zbyszko
Zakupy opon przebiegły bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem, czyli opony nowe tegorocznej produkcji, faktura wystawiona mailowo, towar sprawnie i bez dodatkowych kosztów dostarczony.
5 / 5
2018-12-09 16:12:51
Robert
Polecam, wszystko zgodne z opisem w sklepie.
4 / 5
2018-12-06 23:53:30
Urszula
Sklep i sposób zamówienia jest profesjonalny. Towar zamówiony jest dostarczony i wszystko jest OK.Polecam .
5 / 5
2018-12-06 23:00:10
Julianna
Jestem w pełni zadowolony z dokonanego zakupu.
4 / 5
2018-12-05 10:46:36
Sabina
Generalnie wszystko przebiegło ok.poza brakiem powiadomienia o statusie wysyłki.
4 / 5
2018-12-04 22:32:59
Klemens
Solidna firma, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-12-04 17:54:55
Kamila
Polecam firma godna zaufania i sprawdzona prze wielu kupujących.
5 / 5
2018-12-04 10:44:59
Wiesław
Po raz drugi korzystałem z oferty abmoto. Za każdym razem nie było żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2018-12-03 21:28:47
Antonina
Ogólnie zakup przebiegł bezproblemowo.
4 / 5
2018-12-03 14:46:00
Felicjan
Firma w 100% wywiązała się z umowy, tj. przysłali dokładnie to, co zamówiłem, w deklarowanym terminie i za kwotę opublikowaną na stronie. Odbierają telefony, informują o statusie zamówienia, są uprzejmi. Przy wyborze firmy kierowałem się głównie ceną. Dopiero po złożeniu zamówiena, zdecydowałem się przeczytać opinie o tym sklepie i trochę zaniepokoiła mnie ich całkiem pokaźna kolekcja negatywów. Jedną gwiazdkę odejmuję za to, że między dniem rejestracji zamówienia (piątek, 23.11), a dniem wysyłki (27.11), nie otrzymałem żadnych informacji o zmianie statusu i musiałem do nich w tej sprawie zadzwonić. Nie jestem też zachwycony treścią mail generowanych przez system zmówień, np. w potwierdzeniu automatycznie wysyłanym przez system nie zostało odnotowane, że otrzymali moją płatność (zapłaciłem z góry), a jedynie, że "zamówienie zostało zarejestrowane w systemie, status: oczekujący na zatwierdzenie". Spodziewałem się conajmniej trzech kolejnych wiadomości, np. "status: płatność przyjęta", "status: kompletowanie zamówienia", "status: zamówiony kurier". Wg mnie moglibyście to dopracować. W rozmowie telefonicznej poinformowano mnie (we wtorek), że firma czeka na dostawę od nokiana, i gdy tylko otrzymają opony, to natychmiast wysyłają. Tak też zrobili i na szczęście wyrobili się w deklarowanym terminie 3-4 dni roboczych.
5 / 5
2018-12-01 11:55:12
Gustaw
Szybka wysyłka, opony jak w zamówieniu, dobry kontakt telefoniczny. Polecam Jedyne czego można się przyczepić to brak opcji raty 0%
5 / 5
2018-11-30 12:52:08
Radosław
Super sklep. Wysyłka natychmiastowa po otrzymaniu wpłaty. Nie musiałem się kontaktować ze sklepem w ogóle ponieważ byłem informowany na bieżąco o statusie zamówienia mailowo co bardzo cenię. Został mi przypisany konkretny sprzedawca w razie kontaktu odnośnie zamówienia - co się nie zawsze zdarza w naszych sklepach i powoduje ciagłe opisywanie sprawy od nowa . Opony otrzymałem kilku tygodniowe ale tego nie wymagałem. No poprostu rewelacja. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-11-29 16:24:41
Elwira
Dobry kontakt, realizacja zgodna z umowa
5 / 5
2018-11-29 14:36:27
Aldona
Super sklep opony rewelacja. Przesyłka na prośbę błyskawiczną. Polecam.
4 / 5
2018-11-28 21:10:00
Wanda
wszystko przebiegło bardzo sprawnie
4 / 5
2018-11-28 09:35:04
Norbert
Dobry sklep, konkurencyjne ceny, jednak po informację odnośnie wysyłki musiałem dzwonić samemu, pomimo obietnicy, że ktoś się w tej sprawie do mnie odezwie w następnym dniu i się nie odezwał.
5 / 5
2018-11-26 15:19:07
Ryszard
Zamówienie dotarło bez problemu jestem zadowolony z zakupów
5 / 5
2018-11-26 10:37:12
Kacper
Polecam wszystkim,tanio i solidnie
5 / 5
2018-11-26 10:02:39
Hubert
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, darmowa dostawa. Polecam.
1 / 5
2018-11-23 15:55:57
Seweryn
Na stronie internetowej istnieje możliwość zakupu dowolnej ilości opon. Ja akurat potrzebowałem 1 szt. Po wybraniu ilości cena się automatycznie podniosła (co jeszcze byłem w stanie przełknąć z uwagi na nietypową ilość towaru). Zamawianie dalej poszło sprawnie i bezproblemowo. Zamówienie zostało przyjęte oraz przekazane do realizacji, a dwa dni po dokonaniu zamówienia dostałem wiadomość, że sklep nie jest w stanie wysłać 1 opony i że mogą wysłać dwie lub cztery. Po co w takim razie opcja wyboru 1 szt. przy zamawianiu? Straciłem tylko czas. Nie polecam zakupów w tej firmie.
4 / 5
2018-11-16 18:33:40
Maciej
Błędy w systemie firmy uniemożliwiły mi zakup opon Pirelli Winter 210 SnowControl III 195/65 R15 po wysłaniu mejla zaproponowano mi opony Kleber Krisalp HP3 195/65 R15 91H czy dobre zobaczymy jak śnieg spadnie szkoda tylko że nikt nie zadzwonił do mnie z tą wiadomością ,opony zamówione 10(sobota)wiadomo nieczynne,interwencja 14 dostawa 15.możliwość śledzenia przesyłki.
5 / 5
2018-11-16 15:16:05
Jagoda
Polecam! Wszystkim zakupy w abmoto.
5 / 5
2018-11-13 00:01:25
Longin
polecam oponki tansze niz u konkurencji warto naprawde robic zakupy w abmoto pozdrawiam.
5 / 5
2018-11-11 09:06:41
Oleg
Doskonała firma oraz podejście do klienta. Polecam
5 / 5
2018-11-08 19:55:21
Patrycja
Serdecznie polecam. Ekspresowa realizacja zamówienia, opony świeżo wyprodukowane. Doskonały kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2018-11-07 12:30:23
Adrian
Tempo sztańskie. Towar taki jak w zamówieniu,
5 / 5
2018-11-06 17:08:42
Kornelia
Skuteczna, sprawna obsługa bez zbędnych formalności. Polecam
5 / 5
2018-11-05 16:38:29
Izolda
sklep w porządku, a najbardziej cena :)
5 / 5
2018-11-05 14:20:00
Patryk
Świetna i bezproblemowa obsługa. Polecam
4 / 5
2018-11-04 17:19:03
Radosław
Realizacja po tygodniu. Poza tym wszystko ok.
5 / 5
2018-11-03 22:50:14
Edyta
Szybka realizacja. Opony zgodne z opisem. Polecam!
5 / 5
2018-11-03 08:29:36
Iga
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.Profesjonalne wykonanie.
5 / 5
2018-11-03 07:36:17
Krzysztof
Będę dalej robił zakupy opon.
5 / 5
2018-11-01 10:37:20
Alfred
Bardzo dobry kontakt z firmą, na bieżąco aktualizowana informacja o statusie zamówienia, blyskawiczna dostawa, no i najważniejsze że dostarczone opony w pelni zgodne z opisem, POLECAM!!
5 / 5
2018-10-30 20:47:31
Karina
Super,jestem zadowolony,polecam
5 / 5
2018-10-29 17:58:34
Apolonia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2018-10-29 12:38:33
Józef
Normalnie te opony wysłali mi za szybko ;)
5 / 5
2018-10-29 04:11:50
Tobiasz
Polecam szybka obsuga, dostawa też
1 / 5
2018-10-20 12:00:37
Wieńczysła
Po zakupie ceny w sklepie internetowym wzrosły ,anulowanie zamówienia motywowane brakiem opon na stanie
1 / 5
2018-10-20 11:58:54
Cezary
Po zakupie zminiaja czeny na wyzsze ,anulowanie zamówienia motywuja brakiem opon na stanie
5 / 5
2018-10-19 13:36:20
Rudolf
jestem mile zaskoczony formą jak równiez profesjonalizmem obsługi, po wczesniejszych doświadczeniach z innymi firmami
1 / 5
2018-10-18 11:10:15
Gustaw
Witam wszystkich. Chciałbym ostrzec wszystkich przed sklepem www.abmoto.pl To co mnie spotkało w tym sklepie z oponami zdarza się naprawdę rzadko. Zacznę od początku. W sobotę szukając opon trafiłem na stronę www.abmoto.pl i skuszony ceną za nokiany wrd4 zamówiłem 4 sztuki. Zamówienie zostało w poniedziałek potwierdzone przez jednego z pracowników, po czym po chwili dostałem e-mail że nie mają takich opon w magazynie.. Oczywiście było to kłamstwo, ponieważ na ich stronie ta opona w tym rozmiarze i specyfikacji jest dostępna cały czas i pisze że czas realizacji 1-2 dni robocze. Myśleli, że trafili na osobę, która im odpuści, lecz na ich nieszczęście zmieniając status zamówienia na "zatwierdzone" umowa na odległość została zawarta i chcąc nie chcąc będą musieli się z niej wywiązać. Kontakt telefoniczny również ignorancki, kierownik tego sklepu nie miał żadnych argumentów na to, dlaczego nie chcą zrealizować zamówienia, po czym po prostu się rozłączył.. Oczywiście posiadam wszystkie e-maile ze sklepu, jak również screeny z dostępności opony w sklepie. Sprawa trafiła do rzecznika konsumentów, o postępach będę informował. Jeśli ktoś chce kupić u nich opony to zdecydowanie odradzam. Czekacie na opony, a zostajecie z niczym.
4 / 5
2018-10-16 13:00:12
Walenty
Musiałem odesłać pierwszy zestaw opon, aby otrzymać właściwy.
5 / 5
2018-10-15 23:36:36
Patrycja
Można polecić tego sprzedawcę, wszystko OK
5 / 5
2018-10-15 10:30:31
Jerzy
Bardzo dobry kontakt, szybka obsluga, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-10-15 09:37:46
Gustawa
Sklep w porządku, obsługa profesjonalna.
5 / 5
2018-10-13 20:46:07
Andrzej
Profesjonalizm pod każdym względem
5 / 5
2018-10-12 21:57:00
Arkadiusz
Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-10-10 10:34:17
Krystian
POLECAM-zamowienie w blyskawicznym tempie zostalo zrealizowane i dostarczone.Pozdrawiam
5 / 5
2018-10-10 07:51:18
Bartłomiej
Wszystko szybko pięknie sprawnie polecam 100%zadowolenia

Rzetelne opinie o abMoto.pl