Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABOUT YOU

ABOUT YOU Opinie 1.9 (102)

Domstraße 10
20-095
Hamburg
( brak )
opinie ABOUT YOU
1.9
102
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-03-14 08:47:41
Zosia
Banda oszustów , dziwię się że jeszcze ta strona istnieje chyba nikt im jeszcze nie zrobił koło pióra . Ludzie nie zamawiajcie na ABOUT YOU
1 / 5
2024-02-21 05:50:26
Teresa
Wbrew tego co czytałam o sklepie,bardzo szybko zwrócono mi pieniądze za odesłana za duża kurtkę,zamówilam mniejszą .Bardzo solidny sklep
1 / 5
2023-11-23 08:58:54
Ewa
wymyślają ceny,produkt na stronie sklepu cena 350,00 zł,u nich 480 zł i obniżka na 431 zł. Sklep niewiarygodny.
5 / 5
2023-11-02 18:39:46
Obserwator
Durna strona z durnymi opiniami ! Ludzie napedzamy im kase wstawiajac te wszystkie opinie!
4 / 5
2023-10-13 04:36:32
Orzeł xD
czekam 3 dni na potwierdzenie zamowienia i dalej nie przyszlo nwm o co chodzi ale tragedyja
1 / 5
2023-09-02 15:09:10
Katarzyna
Nie polecam :( nie można doprosić się o zwrot na konto
1 / 5
2023-09-02 02:20:51
Bożena
Zamówienie nie dotarło, napisali że z powodu błędnego adresu ( chociaż poprzednie na ten sam adres dostałam). Czekam już 2gi miesiąc na zwrot pieniędzy, trochę długo, oby w ogóle przelali 😔
5 / 5
2023-08-22 07:05:33
Julia
Lekko przestraszona opiniami na temat wiarygodności produktów markowych oraz samej wysyłki takowych, postanowiłam zamówić buty firmy Vans- identyczne do tych, które posiadałam- niedostępne na stronie vansa oraz zalando a już nadgryzione zębem czasu oraz użytkowaniem. Uznałam, że jeśli ma się okazac że zamówiony towar to podróbka to chociaż porównam z identycznym oryginałem i umieszczę zdjęcia ku przestrodze. Buty były w średniej cenie- nie niskiej, ale również nie wysokiej, przyszły w ciągu 4 dni- i jestem pewna iż są oryginalne. W porównaniu do swoich starszych oryginałów różnią się tylko "nowoscią". Serdecznie polecam ten sklep. Zamieszczam ten wpis, na wypadek gdyby ktoś miał takie same uprzedzenia.
5 / 5
2023-08-10 11:50:09
Damian
Buty dostałem po 2 dniach może niedokładnie ten kolor ale też są ***
1 / 5
2023-07-29 10:41:27
Mateusz
Obsługa klienta na poziomie zerowym. Produkty kupione na wyprzedaży i zamówienie nie dolatało pod pretekstem złych danych adresowych. Po sprawdzeniu wszystkie dane są poprawne.
1 / 5
2023-07-22 12:01:20
Justyna
Tragedia całkowity brak szacunku dla klienta dziwne powoływanie się na Regulamin przedłużający się w nieskończoność zwrot pieniędzy
1 / 5
2023-07-21 05:21:36
Justyna
Co za wstrętna firma, takiego braku szacunku do człowieka to ja nigdzie nie widziałam :-o już ponad 2tyg czekam na zwrot pieniędzy za swoje zamówienie! Strzeżcie się bo to chyba faktycznie jest firma scam i widmo!
1 / 5
2023-07-20 12:20:18
Asia
Odradzam zakupów w tej firmie na realizację zamówienia czekałam b.długo kontakt z DHL bardzo słaby, jakość koszulki levis'a pozostawiał sporo do życzenia materiał i wykonanie słabe.
1 / 5
2023-07-20 12:20:18
Asia
Odradzam zakupów w tej firmie na realizację zamówienia czekałam b.długo kontakt z DHL bardzo słaby, jakość koszulki levis'a pozostawiał sporo do życzenia materiał i wykonanie słabe.
1 / 5
2023-07-20 12:16:54
Wkurzona
Okropna firma! Na zamówienie czekałam ponad miesiąc czasu, koszulka przyszła cała wygnieciona! Pozdr z Ceva ;-D
1 / 5
2023-07-19 20:16:48
Iwona
Zmiana nazwy sklepu z Aboutyou na Zayebyou. Złodziejski sklep nie oddaje kasy za zwrot zamówienia, obsługa klienta kłamie jak z nut.Nie polecam
1 / 5
2023-07-11 05:32:22
Anna
Czekam na zwrot pieniędzy od 06.06 .Powiatowy Rzecznik Praw Konsumenta odmówił mi pomocy w sprawie zwrotu twierdząc, ze siedziba Aboutyou jest w Niemczech, a Rzecznik może interweniować tylko na terenie Polski. Dla wszystkich wychwalających Aboutyou uważajcie jak Wam się przytrafi taki zwrot jaki mi.
1 / 5
2023-07-10 11:52:06
kamila
Brak zwrotu od miesiąca! Obiecują, że w czsie kolejnych 14 dni i nic. To oszuści, którzy dodatkowo zbankrutowali. Sprawa do konca tygodnia - jeśli nie otrzymam zwrotu - zostanie przedłożona rzecznikowi praw konsulenta i do organów ścigania.
1 / 5
2023-07-08 13:46:53
Dorota
Nie polecam mam problem z firmą nie oddaje zwrotu kosztu zamówienia wszystko opóźniają zakup i zwrot zamówień na długi czas zamówienia zasypuje informację wiadomościami gmeil że proszę czekać a zarazem zniechęcają klientów żeby zrezygnować z zwrotu pieniędzy które powinni oddać i trwa to około 2 3 mieśięcy także odradzam bo ponośić Państwo mogą czas nerwy i brak zwrotu kasy nie polecam
1 / 5
2023-07-05 16:31:37
Anna
Nadałam zwrot zamówienia 19.05 dzisiaj 05.07 pieniędzy za zwrócone zamówienie ciągle nie ma mimo ,że konsultantka zapewniała, że do 05.07 środki zasilą konto.Jutro składam wniosek do Rzecznika Praw Konsumenta

Rzetelne opinie o ABOUT YOU