Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABOUT YOU

ABOUT YOU Opinie 2.0 (60)

Domstraße 10
20-095
Hamburg
( brak )
opinie ABOUT YOU
speedtest
2.0
60
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2023-01-27 11:34:15
Magda
Ten sklep to jakaś pomyłka! Złożyłam 2 zamówienia. Żadne do mnie nie dotarło. Pierwsze z powodu rzekomo zwrotu paczki do nadawcy z niewiadomych przyczyn. Kolejne zamówienie również nie dotarło. Jak się później okazało podali zły adres doręczenia. Kurier nie próbował się nawet ze mną skontaktować bo nie podali mojego numeru telefonu. Odradzam
5 / 5
2023-01-23 05:30:05
Marta
Zamówiłam buty z Guessa z bardzo dobrej cenie (-70%) , potem przeczytałam opinie i nie dostałam zawału tylko dlatego że paczka była wzięte za pobraniem 😄 Byłam pewna że butów nie dostanę i pozytywnie się zaskoczyłam. Buty zostały dostarczone po 4 dniach bez opóźnienia oryginalnie zapakowane. Polecam!
1 / 5
2023-01-21 16:33:27
Aleksandra
bluza w ogóle do mnie nie dotarła. śledziłam drogę paczki na stronie przewoźnika oraz przez sklep. Przez ponad tydzień była rzekomo nieudana próba doręczenia a ja odmawiałam przyjęcia przesyłki. Totalne farmazony
1 / 5
2023-01-21 07:45:36
Xmen
Czekam już na przesyłkę 3 tydzień. Ani be ani me z ich strony... OSZUSCI I TYLE!!!
1 / 5
2023-01-21 06:44:53
Kasia
Ludzie… nie kupujcie w tym sklepie. Zamówienie zostało złożone na niemałą kwotę, potwierdzone, przyjęte do realizacji a po kilku dniach przychodzi email, że przesyłka zostanie wysłana z opóźnieniem a następnie kolejny email, że realizacja nie jest możliwa… dno ! Nie polecam!
5 / 5
2023-01-19 04:30:32
Sylwia
Witam polecam wszystkim zakupy w about you bardzo szybka dostawa przewspaniałą obsługa służą pomocą i dobrą rada produkt super dostawa w 4dni mega
1 / 5
2023-01-17 03:06:09
Ewelina
Meeeega długi okres oczekiwania, w dniu kiedy mijał przyblizony termin realizacji zamówienia otrzymałam maila że część towaru nie zostanie dostarczona, czekam w dalszym ciągu na resztę zamówionego towaru jak i zwrotu pieniędzy. Nie polecam, to był pierwszy i ostatni raz kiedy robiłam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2023-01-12 04:19:40
Łukasz
Wszystko zgodnie z opisem, szybka mino że towar szedł z niemieckiego magazynu.
5 / 5
2023-01-06 10:12:03
Łukasz
Większość rzeczy kupuję na About You, nigdy nie było problemów z przesyłką realizacja ok. 2-3 dni i już dostarczona. Przy zwrocie pieniądze od razu na koncie. Polecam
5 / 5
2023-01-05 06:07:15
Anna
Plecak levi's zamówiony w poniedziałek, u mnie był już w środę. Oryginalnie zapakowany, piękny, w 100% zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam sklep!
1 / 5
2023-01-04 14:37:23
Monika
Uwaga! To oszuści!!! Odradzam kupowanie w tym sklepie. Po zamówieniu towaru w bardzo atrakcyjnej cenie w ogóle do mnie nie dotarł bo sklep podał błędne dane firmie kurierskiej. Innym razem towar został dostarczony pod inny adres w mieście oddalonym o ponad 40 km. A za trzecim razem gdy już otrzymałam przesyłkę to w paczce były produkty, których nie zamawiałam oczywiście z dużo niższej półki cenowej… uważajcie na nich i nie zamawiajcie nic w tym sklepie jest wiele innych sklepów, które świetnie działają i dostarczają produkty w ekspresowym tempie jak np. Answear czy zalando
1 / 5
2023-01-04 14:37:22
Aleksandra
Nie polecam tej firmy !! Zamówiłam raz sweterki w tej firmie ,nie otrzymałam żadnej informacji że kurier ma dostarczyć przesyłkę ,później się okazało że nie było mnie pod adresem i przesyłkę kurier oddał do siedzimy 40 km od mojego miejsca zamieszkania . Zamówiłam drugi raz w tej firmie ,przesyłka tym razem dotarła ale zamiast otrzymać 2 koszulki Calvina clain otrzymałam koszulkę zwykła za 10 zł !!!! Nie polecam !!
1 / 5
2023-01-04 14:37:22
Monika
Uwaga! To oszuści!!! Odradzam kupowanie w tym sklepie. Po zamówieniu towaru w bardzo atrakcyjnej cenie w ogóle do mnie nie dotarł bo sklep podał błędne dane firmie kurierskiej. Innym razem towar został dostarczony pod inny adres w mieście oddalonym o ponad 40 km. A za trzecim razem gdy już otrzymałam przesyłkę to w paczce były produkty, których nie zamawiałam oczywiście z dużo niższej półki cenowej… uważajcie na nich i nie zamawiajcie nic w tym sklepie jest wiele innych sklepów, które świetnie działają i dostarczają produkty w ekspresowym tempie jak np. Answear czy zalando
5 / 5
2023-01-04 13:34:10
Klaudia
Po poniższych opiniach przeraziłam się ze towar nie dojdzie. Wszystko w porządku paczka dotarła bardzo szybko, polecam :)
4 / 5
2022-12-22 06:26:57
Klaudia
Długi czas oczekiwania na paczkę ok. 8 dni, jednak można tłumaczyć to okresem przedświątecznym. Kontakt mailowy bardzo sprawny, wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Paczka dotarła cała, produkt zgodny z tym co oferują na stronie w bardzo korzystnej cenie. Ja jestem zadowolona pomimo opóźnienia z wysyłką :)
1 / 5
2022-12-22 03:36:21
Ola
Jeśli zależy Wam na profesjonalnej obsłudze i paczce na czas to zdecydowanie odradzam, kolejne zamówienie i utwierdziłam się w przekonaniu ze jest to mój ostatni zakup z tej strony. Szacowany czas dostawy określony na stronie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, dodzwonienie się na infolinie graniczy z cudem, paczki nie ma, a na zwrot pieniędzy muszę czekać 30 dni ale najpierw muszę doczekać się zaginionej przesyłki żeby moc ja zwrócić. Ta firma wyraźnie robi sobie żarty z klientów. Na infolinii cały czas jestem zwodzona i słyszę, że jest im przykro, dramat. Jestem totalnie zażenowana.
1 / 5
2022-12-11 04:01:24
Joanna
Ten sklep to jakiś żart! Złożyłam pierwsze zamówienie, które do mnie nie dotarły z powodu rzekomo zwrotu paczki do nadawcy z niewiadomych przyczyn; kolejne zamówienie również nie dotarło, pomimo że opuściło magazyn towar się wyprzedał! ODRADZAM zakupów w tym sklepie!
1 / 5
2022-12-02 11:19:01
Nataniel
Czkam juz prawe 2 miesiące na zwrot środków na konto i dalej ich nie dostałem
1 / 5
2022-10-17 10:01:46
Leszek
Pierwsze zamówienie, ponad tydzień opóźnienia, zwodzą, kłamią w mailach by po około 10 dniach napisać, że nie mają towaru. Polecam nikomu, strata czasu i pieniędzy. Teraz czekam okolo 2 tygodni na zwrot, ciekawe czy oddadzą.
1 / 5
2022-10-03 09:57:42
Anna
Po dwóch tygodniach od złożenia zamówienia i mojej interwencji, okazało się, że DHL otrzymał elektroniczne zlecenie na przesłanie zamówionej kurtki , ale nie kurtkę. Dział obsługi stwierdził, że wystąpił błąd logistyczny, niestety kurtki, którą zamówiłam już nie mają w magazynie. Dobrze, że chociaż pieniądze zwrócili bez problemu. Niech każdy sam oceni, ja więcej nie skorzystam z usług tej firmy.
4 / 5
2022-09-15 08:32:25
Marzena
Jestem mile zaskoczona, zamowienie zlozylam 10.09. a 14.09 mialam juz przesylke. Zamowione ubrania extra
1 / 5
2022-09-06 04:45:32
Beata
Nie zwracają pieniędzy..!!
5 / 5
2022-08-08 10:46:53
Artur
Ja nie mam pojęcia skąd takie negatywne opinie. Zawsze paczka docierają. Zwrot pieniędzy szybko do kilku dni po odbiorze paczki. Jak zdarzy się jakaś drobna wpadka typu opóźnienie wysyłki,brak towaru, to od razu jest jakiś dodatkowy rabat itp. Ja polecam.
1 / 5
2022-08-06 11:49:46
Bartek
Zamawiałem buty na tej stronie. Czekałem cały tydzień a na końcu anulowali mi przesyłkę pisząc , że najprawdopodobniej produkt się wyprzedał. Zwrot pieniędzy dostałem dopiero po jakichś 2 tygodniach. Nie polecam ten sklep to totalne ścierwo!!
1 / 5
2022-07-22 12:01:21
Kamila
No na moje szczęście z drugiego numeru odebrali (żenada) i Pani od razu po telefonie zleca zwrot. Miała mi to potwierdzić mailem No i tak sobie czekam… ODRADZAM ZAKUPU I JAK NAJDALEJ OD TEGO SKLEPU. 21 wiek a takie sytuacje, aż nie chce mi sie wierzyć ze zostałam tak oszukana. Wstyd..
1 / 5
2022-07-22 12:00:36
Kamila
Jeden wielki dramat. Ten sklep to jest jakiś żart. Paczka owszem przyszła, ale pusta. Tzn nie pusta, w środku był formularz i folia po produkcie. W czasie otwarcia paczki od razu telefon i zgłoszenie. Pomimo przekazanej przeze mnie informacji, iż paczka dotarła w nienaruszonym stanie to sprawdzają to z firmą przewozową. Tak się złożyło, że sama sprawdziłam szybciej i jak się okazało paczka z magazynu wyszła z podejrzanie „mała waga”. Oczywiście miliony maili bez odpowiedzi i telefony, które odbierali( dokładnie 2) Tak odbierali w czasie przeszłym, bo po powiedzeniu dosadnie iż oczekuje zwrotu środków telefon już nie był odbierany. Ale zadzwoniłam z drugiego numeru, po czym Pani powiedziała ze w formularzu w miejscu, gdzie miałam wpisać miejsce zamieszkania jest tylko miasto, bez kodu pocztowego. CD w kolejnej opinii
1 / 5
2022-07-22 12:00:35
Kamila
Jeden wielki dramat. Ten sklep to jest jakiś żart. Paczka owszem przyszła, ale pusta. Tzn nie pusta, w środku był formularz i folia po produkcie. W czasie otwarcia paczki od razu telefon i zgłoszenie. Pomimo przekazanej przeze mnie informacji, iż paczka dotarła w nienaruszonym stanie to sprawdzają to z firmą przewozową. Tak się złożyło, że sama sprawdziłam szybciej i jak się okazało paczka z magazynu wyszła z podejrzanie „mała waga”. Oczywiście miliony maili bez odpowiedzi i telefony, które odbierali( dokładnie 2) Tak odbierali w czasie przeszłym, bo po powiedzeniu dosadnie iż oczekuje zwrotu środków telefon już nie był odbierany. Ale zadzwoniłam z drugiego numeru, po czym Pani powiedziała ze w formularzu w miejscu, gdzie miałam wpisać miejsce zamieszkania jest tylko miasto, bez kodu pocztowego. CD w kolejnej opinii
1 / 5
2022-06-22 08:46:41
Kkkkkk
3 tyg oczekiwanie na wysylke, wczoraj wyslali, a dzis napisali ze wyslai ale bez listu przewozowego i moze dojdzie, albo nie dojdzie, prosze czekac 7 dni. kurier ma *** szklana kule i zgadnie ze ta paczka bez listu to jest dla mnie :)? NIE POLECAM! OMIJAJCIE TEN SKLEP!!!!!!!!!!NIE POLECAM! OMIJAJCIE TEN SKLEP!!!!!!!!!!NIE POLECAM! OMIJAJCIE TEN SKLEP!!!!!!!!!!NIE POLECAM! OMIJAJCIE TEN SKLEP!!!!!!!!!!NIE POLECAM! OMIJAJCIE TEN SKLEP!!!!!!!!!!
5 / 5
2022-05-31 15:48:33
Joanna
Zamówiłam buty za pobraniem, bez dodatkowych kosztów. Przyszły dokładnie w wyznaczym terminie 5 dni.Niestety okazały się za duże więc odesłałam nadając paczkę wg załączonej instrukcji. Pieniądze zostały zwrócone w przeciągu tygodnia. Wszystko w porządku, polecam sklep.
1 / 5
2022-04-07 16:40:26
Wojtek
Zamówiłem 4 przedmioty, dwa zwróciłem bo rozmiarówka zawyżona. Przypadkiem mi się przypomniało, po dwóch miesiącach, żeby sprawdzić czy zwrot dotarł... Oczywiście nie dotarł. Tłumaczenie, że "taka sytuacja" zdarza się niezwykle rzadko i zwrot środków został ponownie zlecony. Kasę to chyba gołębiem pocztowym wysyłają, bo minęło już kilka dni, a na koncie dalej nie ma. Trzeba się upominać o zwrot kasy i jak widzę nie jestem jedyny. Wygląda na rutynowe działanie sklepu. Żal. Jutro upomnę się ponownie, poczekam tydzień i zgłaszam sprawę do odpowiednich służb. Może tam mi pomogą. Omijajcie szerokim łukiem. Nie warto.
1 / 5
2022-03-24 15:33:55
Kasia
Nie polecam towar nie zgodny z zamowieniem gdy odeslalam juz mam z 15 wiadomosci ze cos noe tak z mojej strony .Czekam na zwrot juz ponad miesiac.Ale najlepsze jest to ze znowu paczke nadana przezemnie mi chcą odeslac.....tylko gubia sie w numerze tej paczki.....a teraz napisali ze może sasiad odebrał...co nigdy paczki nie otrzymalam z powrotem.....i nogdy nie bylo adresu przekierowania.Uwazajcie !Zamawiajcie tylko otwierajcie przy kurierze towar!Moze to im da do myslenia jak za kurierow na pusto beda musieli placic😆ja w dlaszym ciagu juz ponad mc czekam na zwrot pieniędzy...jak noe oddadza to prosze otwierajcie towar przy kurierze tak na moje konto.Rozżalona .
1 / 5
2022-02-21 09:14:10
Simone
Zrobiłam zwrot towaru zgodnie z instrukcją, dostałam z aboutyou potwierdzenie przyjecia zwrotu, mieli 14 dni na zwrot pieniędzy - nie zwrócili, poczekałam jeszcze kilka dni... cisza... a jak napisałam to przez e-mail żądają daty urodzenia i dokładnego adresu! To chyba jakiś żart!!! gdybym się nie upomniała to by nie oddali pieniędzy?? WTF?
1 / 5
2022-02-14 16:27:11
Klient
Moja ocena dotyczy usunięcia danych osobowych. Przy rejestracji chcą podania daty urodzenia. Gdy chcę usunąć konto każą ponownie podać wszystkie dane łącznie z datą urodzenia. Inne sklepy nie wymagają daty urodzin. Teraz utrudniają usunięcie konta. Odradzam jeżeli chcecie być bezpieczni w sieci.
1 / 5
2022-02-03 11:47:04
Sebastian
Dno, sklep oszukuje i sprzedaje towar którego nie posiada. Towaru nie ma a na pieniądze będzie trzeba czekać miesiącami. Sprawa najprawdopodobniej trafi do prokuratury i UOKIK. Radzę OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
1 / 5
2021-10-17 05:44:50
Natalia
Nie polecam!!!! Czas realizacji zamówienia minimum 2tyg! Jakby Niemcy były oddalone o milion kilometrów od Polski! Obsługa klienta wysyła tylko gotowe, szablonowe odp i proszą o cierpliwość! Nie ma sensu tracić czasu na tych oszustów! Trzeba sprawę przekazać do UOKiK!
1 / 5
2020-01-26 16:04:05
Dalia
Produkt zamówiłam na przecenie. Zaraz po tym jak do mnie dotarł znalazłam to samo, ale taniej u konkurencji. W związku z tym odesłałam zamówienie. Po 3 tygodniach nie dostałam nawet potwierdzenia, że mój zwrot dotarł do magazynu ABOUT YOU. Wykonałam telefon do obsługi klienta, gdzie poinstruowano mnie, że mam wypełnić specjalną deklarację. Jak się okazało zupełnie przypadkowo "zapomnieli oddać mi pieniędzy". Podsumowując, drogo i nieprofesjonalnie.
1 / 5
2019-12-10 19:25:00
Angelika
z zamówieniem zazwyczaj nie ma problemu, pojawiają się dopiero przy zwrotach. na 5 zwrotów, 4 źle zaksięgowane. czeka się na zwrot pieniędzy tygodniami. panie na infolinii przepraszają, zapewniają, wysyłają maile, że wszystko przekazane do odpowiedniego działu, że zwrot lada dzień. i tyle. bo pieniędzy nadal nie ma. porażka. strach tam coś kupić. ja już chyba tego nie zrobię. chyba tylko raz wszystko poszło bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-04 19:08:00
Aurelia
Sprawna wysyłka i bardzo sprawny zwrot
5 / 5
2019-11-27 18:50:43
Dariusz
Sukienka zakupiona w sobotę, w środę już u mnie - wszystko sprawnie, bez problemu, kiecka absolutnie przepiękna
1 / 5
2019-11-21 22:22:46
Bartłomiej
11.09.2019 odesłałem kurtkę w ramach reklamacji, ponieważ uległa tzw. zmechaceniu, przed wysłaniem kurtki na reklamację wysłałem zapytanie czy taką usterkę obejmuje reklamacja, w odpowiedzi otrzymałem wieść, że nie ma żadnego problemu proszę wysyłać, sprawdzimy stan rzeczy i odeślemy kurtkę z powrotem w razie niepowodzenia reklamacji, bądź zwrócimy gotówkę. Jest 21.11.2019 pieniędzy na koncie jak nie było tak nie ma, kurtka też nie została odesłana z powrotem. Nie polecam - nie kupujcie Państwo w tym sklepie.
3 / 5
2019-11-15 23:49:03
Judyta
Sklep ma duży asortyment, wiele rzeczy można dostać tylko na aboutyou.pl i co fajne, można trafić na duże przeceny, jednak dostawa to jest jakaś porażka! Za pierwszym razem miałam problem ze zwrotem towaru, który nie dotarł do mnie na czas.. Jednak nie zniechęciłam się i zamówiłam kolejny raz. Historia z dostarczeniem przesyłki ta sama dodatkowo spodnie po miesiącu użytkowania pękły przy suwaku. Ostatnio zamówiłam paczkę na która czekałam już 2 tygodnie i w dniu w którym miałam ją otrzymać dostałam maila z informacją, że paczki nie otrzymam ponieważ jak zrozumiałam z maila już się wyprzedały? Nie rozumiem takiego lekceważenia klienta. O takich rzeczach informuje się od razu a nie wtedy gdy ma być dostarczona.. Po tym ich "numerze" nie wiem, czy skorzystam z zakupów w tym sklepie.
1 / 5
2019-10-06 12:37:36
Leszek
Przerażające jest to, że wciąż są sklepy kłamcy, w czasach kiedy praktycznie wszystko można sprawdzić dwoma kliknięciami. 1 października zamówiłem buty, 2 października mail, że buty zostały wysłane. Tylko, że dhl nie ma jeszcze paczki - jest już 6 października. Kłamcy. Nie polecam, stracony tydzień, można było zamówić gdzie indziej, mam nadzieje, że szybko "sklep" przestanie istnieć, oby rynek/klienci szybko zweryfikowali kłamców.
5 / 5
2019-09-28 14:24:17
Sonia
Sklep ma bardzo szeroka gamę produktów. Zakupy przyjemne, dobrze opisane produkty i co ważne, można zwrócić, jeśli nie pasuje na koszt sklepu.
4 / 5
2019-08-10 12:58:41
Oliwia
Sprawna wysyłka i bardzo sprawny zwrot. Buty otrzymałam w innym rozmiarze niż zamówiłam, zostały odesłane, a zwrot pieniędzy otrzymałam po 4 dniach.
1 / 5
2019-07-15 11:52:26
Sylwia
Fatalne funkcjonowanie działu obsługi klienta. Kupiłam buty, miałam je otrzymać w czwartek lub piątek. W statusie przesyłki, cały czas była informacja częściowo wysłane. W poniedziałek okazało się, że status przesyłki jest zaznaczony na zielono, co oznacza wysłane, ale pod spodem istnieje informacja - niemożliwość doręczenia. Zadzwoniłam do działu obsługi i dowiedziałam się, że przesyłka wróciła do magazynu. Pani poinformowała mnie, że muszę złożyć nowe zamówienie. Na moją informację, że tego numeru już nie ma i buty są bez zniżki (w dzień zakupu buty były tańsze o 20%) więc jeśli nawet się ukażą (te z magazynu) będą droższe, nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Nie tylko brak jakiejkolwiek interwencji i próby naprawienia błędu, ale nie usłyszałam nawet słowa przepraszam. Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-04-22 15:50:48
Ziemowit
Bardzo szybka wysyłka lecz wysłano mi zły rozmiar buta. Więc szybko zwróciłem buty i odzyskałem pieniądze po 3 dniach
1 / 5
2019-04-19 12:39:27
Gabriel
Infolinia i Pani która tam obsługuje to totalna porażka, odradzam każdemu zamówienia w tym sklepie ponieważ nie dostaniesz tej rzeczy nawet jak za nią zapłacisz! Przesyłka zamówiona 12.04.2019r do dziś czyli 19.04 jej nie ma a status przesyłki jako dostarczona. W sklepie nie wiedzą kompletnie co się dzieje z przesyłką a Pani na infolinii nie udziela żadnych informacji. Porażka totalna a nie sklep, poziom zerowy. Mam nadzieje że kiedyś przynajmniej odzyskam pieniądze.
1 / 5
2019-04-02 16:49:16
Angelika
Ten sklep to porażka. Tak jak wcześniej piszą ludzie. Trzeba się dopominać o swoje pieniądze w przypadku zwrotu, ja już czekam ponad miesiąc, a w odpowiedzi dostaję wyuczone formułki. Nie wiem kiedy odzyskam swoje pieniądze.
1 / 5
2019-03-29 13:50:08
Maciej
Absolutnie nie polecam. Skandaliczna obsługa, nieterminowe rozpatrywanie reklamacji, niemożność skomunikowania się i odwołania od krzywdzącej decyzji. Mailowe odpowiedzi konsultantów sprowadzają się do zdawkowych i zautomatyzowanych, szablonowych formułek. Zakupiłem produkt, który po kilkukrotnym użyciu do niczego się nie nadawał, na pewno nie do wyjścia w nim z domu. Zwróciłem. Otrzymałem informację, że rozpatrzenie reklamacji „może potrwać od 3 do 6 tygodni”. Czekałem 2 miesiące – żadnej informacji zwrotnej. Przedwczoraj wysłałem zapytanie w tej sprawie. Dostałem lakoniczną odpowiedź, że reklamacja została odrzucona – dział reklamacji nie stwierdził „żadnych wad materiałowych”; żadnego „przepraszam” za niedotrzymanie terminu. Uprzejmie poprosiłem o wyjaśnienia (sweter ma przetarcia, które świadczą o ewidentnym błędzie produkcyjnym) i informację, dlaczego nie otrzymałem powiadomienia wcześniej, skoro na PDF-ie decyzji widnieje data 13 marca. Żadnej odpowiedzi na zadane pytania, żadnych wyjaśnień, jedynie puste i odczłowieczone formułki: dziękujemy za e-mail, życzymy miłego dnia, niestety, nie mamy wpływu na dział reklamacji... Po moim kolejnym mailu z prośbą o ustosunkowanie się do zgłoszonych zastrzeżeń – cisza. Zadzwoniłem na infolinię. Długa rozmowa z konsultantką: przykro nam, dział reklamacji w Hamburgu podjął ostateczną decyzję. Pytam, na jakiej podstawie i czy konsultantka widziała zdjęcia, które im przesłałem, dokumentujące wady produktu. Tak, prywatnie przyznaje mi rację, sweter po kilkukrotnym użyciu nie powinien tak wyglądać, niemniej nic nie może uczynić, nie ma drogi odwoławczej. Według działu reklamacji „przetarcia w swetrze były spowodowane użytkowaniem, a nie wadami materiałowymi” (a czy dział reklamacji otrzymał z polskiego oddziału informację, że klient nosił produkt zaledwie kilka razy, absolutnie nie narażając go na takie zużycie?). Na moje pytanie, czy akceptowalne są takie przetarcia po kilkukrotnym użytkowaniu, zgodziła się, że nie. Obiecała skontaktować się z przełożonymi w dniu następnym. Nie musiałem aż tyle czekać, bo po chwili otrzymałem mail: „z przykrością potwierdzamy dotychczasowe informacje, że reklamowany przez Pana sweter khujo nie może zostać przyjęty jako wadliwy”. Kierownictwo (?) zdecydowało, że sprawa reklamacji jest zamknięta. Nigdy więcej zakupów w About You: naganna obsługa, arbitralność, brak empatii i poszanowania praw klienta. Pierwszy (i mam nadzieję ostatni raz) spotkałem się z takim traktowaniem.
1 / 5
2019-03-18 21:13:59
Hanna
NIE POLECAM!!!! NIE RÓBCIE TAM ZAKUPÓW, TO OSZUŚCI! Zamówiłam sukienkę za ponad 300zł, została wysłana jednak kurier nawet nie zadzwonił do domu tylko (prawdopodobnie) wpakował ją siłą do skrzynki na listy. Po pownym czasie zaglądam na list przewowowy że paczka dotarła ale... do innej osoby w innym mieście. DHL dał mi info, że jest w skrzynce, tyle tylko że moja skrzynka jest zepsuta, otwarta i tym samym bez mojej zgody zostawił ją z możliwością wyjęcia przez kogokolwiek. Sklep umywa ręce, mimo, że to oni odpowiadają za dostarczenie produktu.
1 / 5
2019-03-17 19:07:41
Teresa
UWAŻAJCIE NA TEN SKLEP! Sprzedają towar, którego nie mają, ale informację o tym, że zakup nie zostanie zrealizowany wysyłają dopiero po otrzymaniu pieniędzy. Z maila otrzymanego z obsługi klienta jasno wynika, że sprzedają ten sam towar kilku osobom, co oznacza, że od kilku osób jednocześnie ściągają należność. Niezły sposób na zachowanie płynności finansowej przy pustym magazynie. Ja zwrot otrzymałam po dwóch tygodniach i pięciu upomnieniach.
1 / 5
2019-03-13 14:03:31
Judyta
Dziwne, że w dzisiejszych czasach takie sklepy jeszcze istnieją. Poprzednia transakcja koszmar - trzy tygodnie zamowienie było "w przygotowaniu", jeden kupiony produkt okazał się niedostępny, a po moich interwencjach po kolei obsługa klienta ręcznie wycofywała moje zamowienie produkt po produkcie. Opóźnienia były ponoć spowodowane przenoszeniem magazynu. Teraz dałam im kolejną szansę. Zamówienie dość szybko zmieniło status na "wysłane", ale w śledzeniu przesyłki DHL od wczoraj widnieje informacja, że Nadawca przesyłki jeszcze im nie przekazał. Przewidywana data dostarczenia towaru to ponad tydzień od złożenia zamówienia (czyli za kilka dni, choć przesyłka już ponoć jest w drodze). O ile jeszcze się nie przesunie, tak jak to było poprzednio. Żenada jak na dzisiejsze standardy. Kolejnej szansy nie będzie.
1 / 5
2019-01-26 19:25:09
Emanuela
Uważajcie na ten sklep. We wrześniu robiłam zakupy, praktycznie od razu był zwrot. Do stycznia tego roku nie mogłam wywalczyć swoich pieniędzy, cały czas był "jakiś problem w księgowości i sprawa jest wyjaśniana". Wielokrotnie byłam zapewniana, że pieniądze będą- a wciąż ich nie było. W koncu po codziennych mailach udało mi się po prawie pół roku odzyskać swoje pieniądze. Nie mniej nigdy wiecej tam nic nie kupie, a i Was przestrzegam.
1 / 5
2018-12-15 11:44:03
Karolina
nie kupuj w about you! chciałabym zwrócić te szmaty za 700 zł, niestety od 10 dni nie można- na stronie na moim koncie pojawia się komunikat o błędzie, i że naprawiają, BEZNADZIEJNY SKLEP. UKRADLI MI KASĘ!.
1 / 5
2018-12-06 16:00:53
Roksana
Buty zamówione okazały się za duże. Zwróciłam w terminie. Po regulaminowych 14 dniach roboczych okazało się że mają problemy techniczne w księgowości. 7 dni trwało ustalenie problemu- brak numeru konta!! Absurd- numer był od początku uzupełniony. OK- przesyłam i otrzymuję informację, że od tej pory jest 14 dni roboczych na zwrot!! Termin minął i znowu wiadomość (oczywiście po interwencji) że są problemy techniczne w księgowości. Kpina a nie firma. Omijajcie ten sklep szerokim łukiem!!
1 / 5
2018-10-11 23:52:02
Lilianna
Zamówiłam dwa kardigany. Sądziłam, że rozmiar xl będzie na mnie dobry. Niestety na stronie about nie ma tabeli rozmiarów. Dopiero po opłaceniu zakupów znalazłam na stronie producenta ( niestety nie sprzedawcy) taką tabelę. Uznałam iż na jej podstawie towar będzie dla mnie nieprzydatny .Oto historia (po kolei) 1. proszę biuro obsługi o wycofanie zamówienia podająć link prowadzący do niego 2. otrzymuję prośbę o podanie nru zamówienia i adresu e-mail (pierwsze zdziwienie: przecież podałam link a koresponduję z adresu przynależnemu mojemu kontu na About ale cóż: cierpliwie odpowiadam na pytanie mając poczucie upływającego czasu na wycofanie zamówienia Kolejne wiadomości jakie otrzymywałam: 01,10 godz.8.36 -informacja About you - zamówienie nie może być anulowane (myślę: trudno) 01.10. godz 12.23 wiadomość biura obsługi: zleciliśmy anulację (myślę a jednak... udało się) 02.10 wiadomość; brak jednego z produktów. Jakim więc cudem najpierw anulacja nie była możliwa co oznaczało dla mnie iż wszystkie produkty zostały wysłane, później tego samego dnia anulacja została zlecona, z wiadomości wynika zamiar zwrotu pieniędzy i wreszcie kolejnego dnia brak jednego z produktów. Jak to możliwe, skoro z poprzednich informacji wynikało, iż towar został wysłany? Uważam, że skoro zamówienie ma być realizowane jako niepełne należałoby najpierw zapytać czy wobec braku chcę je realizować w ogóle. Kontaktuję się więc z biurem obsługi żądając podania aktualnego statusu zamówienia- nie otrzymuję odpowiedzi na to pytanie Wiadomość z biura obsługi dotyczy wyłącznie drugiego mojego pytania: dlaczego w celu usunięcia konta na About mam podać datę urodzenia oraz adres dostawy. Odpowiedź lakoniczna: potrzebne do weryfikacji, by nikt obcy nie zamknął konta ( a gdzie ochrona danych osobowych?) Sytuacja aktualna: pieniądze za zamówienie wpłaciłam w dniu 27. 09, dzisiaj, 11. października po stracie ogromu czasu na korespondencję dowiedziałam się, że na paczce, która jednak została do mnie wysłana był niepełny adres więc utknęła w DHL. Nikt mnie o tym nie informował; wydusiłam informację dopiero po kolejnym mailu. Gdyby nie ten e-mail przesyłka pewnie jeszcze przez wiele dni rezydowałaby w DHL. Zrezygnowałam ostatecznie z jej odbioru; otrzymałam informację, że zwrot nastąpi do 30. dni od momentu odebrania zwrotu? Czy moją winą jest, że od dnia wpłaty do dzisiaj przesyłka nie dotarła?Nigdy więcej z About you.
5 / 5
2018-10-11 18:24:26
Grażyna
Kupowałam dwa razy, obydwa zamówienia dotarły szybko bez problemów, po zwrocie normalnie przelali mi pieniądze w ciągu 2 tyg.
1 / 5
2018-10-04 11:37:32
Irma
Opis towaru na stronie: dość lakoniczny, informacji o butach szukałam na innych stronach. Przesyłka: nadana w terminie, pomylony model butów. Obsługa przeprosiła i zaproponowała, żebym przesyłkę zwróciła. W tym czasie buty, które chciałam (które zamówiłam i za które zapłaciłam) zostały wyprzedane. Dodam, że dostałam model tańszy, a sklep w takiej sytuacji nie ma możliwości zwrócenia różnicy w cenie. Tak więc mogę albo zostawić tańsze buty w cenie droższych, albo odesłać i otrzymać zwrot pieniądzy, ale zostać bez butów. Kurier: Sklep korzysta z DHL. Pierwszy raz zdarzyło mi się, że DHL nie poinformował mnie o przesyłce ani mailem, ani SMSem. Nie dostałam także możliwości przekierowania przesyłki. Z informacji od przewoźnika - sklep nie wykupił opcji informowania klientów. Z informacji od sklepu - kurierzy nie mają obowiązku kontaktować się z odbiorcą przed dostarczeniem przesyłki, wszystkie informacje znajdują się pod numerem do śledzenia. I jeszcze na koniec informacja o statusie przesyłki: mailem info, że przesyłka jest opóźniona i nie opuściła jeszcze magazynu, na stronie sklepu status "dostarczono", na stronie DHL info o nieudanym doręczeniu. I to wszystko równocześnie. Podsumowując: zakupy dla ludzi o mocnych nerwach. Jedyny plus to miła obsługa, która szybko odpowiada na maile.
1 / 5
2018-10-03 21:39:26
Klaudia
3 września zarejestrowali zwrot i do dziś niestety nie otrzymałam pieniędzy... Widzę, że niestety nie jestem sama. Z pewnością więcej nie zamówię. Inne sklepy tego typu biją ich na głowę w jakości obsługi!
1 / 5
2018-09-18 13:27:44
Alicja
raczej nie skorzystam więcej z usług tego sklepu. Zalando wypada o wiele lepiej. 31.08 nadałam przesyłkę zwrotną (uwaga produkty są odsyłane do Niemiec!) i do dnia dzisiejszego (18.09) nie mam pieniędzy na koncie. Przy płatności za pobraniem trzeba uzupełniać jakieś SWIFT/BIC banku. Masakra. Na Zalando nadajesz przesyłkę zwrotną a za 3 dni masz pieniądze już na koncie.

Rzetelne opinie o ABOUT YOU