Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Abra Meble

Abra Meble Opinie 4.1 (369)

Ul. Łagiewnicka 33a
30-417
Kraków
660627627
opinie Abra Meble
speedtest
4.1
369
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-10-25 11:58:40
aleksander
nie uznana reklamacja wyzucona folia z opakowania na kturej podobno byl kod informacja okodzie telefoniczna ze sklepu 9 dni od zlozenia reklamacji narooznik narwik roznica kolorow
1 / 5
2022-10-15 09:15:18
Jacek
Zakupiłem 3 szafy. Czekałem 3 tygodnie (a teraz następne 3 tygodnie próbuje bezskutecznie dojść do uznania reklamacji), Jedna przyjechała uszkodzona. Urwane narożniki. Złożyłem reklamację, dołączyłem zdjęcia. Reklamacja odrzucona bez podania przyczyny. Po prostu nie i już. I nie wiadomo co dalej z meblem który jest uszkodzony. Użytkować go nie można, sklep się wypiął, kasa wydana a w domu masz pełno drewnopodobnych elementów z którymi co zrobić? Jak się uda kupić cały mebel to ok, ale jak coś będzie nie tak to w tej firmie nie da się zareklamować uszkodzonego towaru. Klient jest od razu na przegranej pozycji. Z opinii wielu klientów niezadowolonych to się głównie przebija jeśli chodzi o Abra meble - reklamacje u nich nie działają. Wszystko co nie tak z meblem to wina klienta !
1 / 5
2022-09-29 13:07:09
Jacek
Zamówienie złożone 10.07.2022 odbiór w sklepie 09.09.2022 do szafek brak cokołów reklamacja odrzucona bo w obecnej chwili cokoły można dokupić za dodatkową opłatą w chwili składania zamówienia takiej informacji nie było w opisie wysokość szafek 82cm i że brak nóg a faktyczną wysokość szafek to 72cm i dołączone nóżki z którymi wysokość się zgadza
1 / 5
2022-08-20 04:24:05
Katarzyna
Polecam, ale omijać sklep Abra szerokim łukiem! Miesiąc czekałam na moje zamówienie, żeby dowiedzieć się równo po 4 tygodniach, że producent przestał produkować komode która zamówiłam ze strony internetowej. Ponadto, zamiast jakiejś rekompensaty za zaistniałą sytuacje, to przy zwrocie środków na konto jeszcze obniżyli mi kwotę tego nieotrzymanego towaru! Zwrócono mi mniej niż zapłaciłam zasłaniając się jakaś ściemą z inną ceną na fv korygującej nie pokrywającą się z kwotą w moim zamówieniu!!! Totalny brak profesjonalizmu i żenada! Uważajcie, nie dajcie się naciąć tej firmie! Ja znalazłam dokładnie te same meble na innej stronie i tam zamawiam, a do Abra Meble juz nie wrócę i ostrzegam wszystkich przed nimi!
5 / 5
2020-04-06 16:18:13
Panna
Czuję się dobrze obsłużona.
5 / 5
2020-02-22 16:52:05
Jagoda
Zawsze znajduję to czego potrzebuję
5 / 5
2020-02-21 18:36:58
Włodzimierz
po złożeniu zamówienia, tego samego dnia, pani ze sklepu zadzwoniła by umówić termin dostarczenia wersalki; panowie dostarczający towar niezwykle mili i uczynni; wszystko super
5 / 5
2020-02-21 17:47:14
Radomir
Towar miał być dostępy dopiero w 30 dni, jednak wysyłka nastąpiła szybko. Wieszak jak na cenę, którą ma jest ok. Gdyby kosztował więcej polecałbym kupić inny. Ten ma plastikowe wieszaki, które niezbyt trzymają dobrze się drewnianego stelaża.
3 / 5
2020-02-21 15:06:05
Lucjan
Próba kontaktu e-mailowego ani telefonicznego na razie się nie powiodła. Na razie czekam za towarem, mam nadzieję, że dotrze.
2 / 5
2020-02-21 10:50:07
Maksymilian
Kontakt utrudniony, jakość mizerna
2 / 5
2020-02-21 09:15:07
Irena
Kontakt słaby, ceny wyższe w sklepie stacjonarnym niż online. Kupiłam u nich szafke na buty, wieszak na ubrania, szafke rtv a online zamówiłam narożnik który okazał się wielka porażka. Wykonanie kiepskie, rozkładanie Dl prowizorka.Mialo łatwo się rozkładać a trzeba wysuwać jedną część bo nie ma mechanizmu do rozkładania. Już więcej nie dokonam tam zakupów.
5 / 5
2020-02-20 09:28:27
Magdalena
Szybka realizacja. Ceny przystępne
5 / 5
2020-02-19 12:07:18
Nastazja
Obsługa telefoniczna ok, bardzo miła Pani po drugiej stronie słuchawki. Towar w stanie nienaruszonym. Otrzymałam rabat 5% więc transport był za darmo. Jedyny minus. Kanapa do złożenia... Ale polecam
1 / 5
2020-02-18 09:56:22
Kornel
Meble słabej jakości już z biedronki lepsze. Złożyłem I wyrzucilem nie polecam lepiej pieniądze spalić w piecu
2 / 5
2020-02-17 22:06:41
Iga
Profesjonalna, kompetentna i solidna oraz bardzo miła obsługa w sklepie jednak czas oczekiwania na jeden jedyny fotel zwala z nóg!!!!!!!!! Beskidzkie Fabryki Mebli to porażka!!!! ^ tygodni oczekiwania kiedy już dawno zapłaciłam za mebel to w dzisiejszych czasach niedopuszczalne!!! Czekają aż sosna wyrośnie???? TRAGEDIA!!!
2 / 5
2020-02-17 22:04:09
Marcelina
Ławę zamawiałam przez internet z dostawą do domu Po rozpakowaniu ławy okazało się że noga jest połamana
5 / 5
2020-02-17 19:54:49
Gustawa
super szybkie, dostawa dopasowana do moich potrzeb
1 / 5
2020-02-17 12:20:01
Władysław
Sposób doręczenia przesyłki tragiczny. Przy platnosci online jest wybór opcji wniesienia, ale na miejscu panowie kurierzy informują o konieczności sporej dopłaty za wniesienie na 1sze piętro. Poza tym bardzo słaba organizacja pracy, o dostawie klient jest informowany bez jakiegokolwiek wyprzedzenia, kurierzy dzwonili bedąc już na miejscu pod blokiem...
1 / 5
2020-02-15 13:42:31
Celestyna
Meble bardzo słabej jakości.
5 / 5
2020-02-15 08:11:10
Greta
Kupiłam już trzecia taka sama kanapę gdyż jest ona mega wygodna.
3 / 5
2020-02-14 20:32:46
Marina
stosunkowo drogi a jakość słaba
5 / 5
2020-02-14 11:38:16
Beniamin
Zakup dokonany z rabatem. Bardzo dobry kontakt ze sklepem stacjonarnym.
5 / 5
2020-02-14 08:50:58
Otylia
Towar bardzo dobrej jakości. Polecam
1 / 5
2020-02-13 20:34:25
Kamil
Zakupiony stół, którego producentem jest Szynaka Meble, jest tragiczny. Stół ma inny kolor blatu i inny kolor nóżek. Mimo zgłoszenia reklamacji nie została ona uznana. Pani w sklepie najpierw powiedziała, że to ewidentnie jakaś pomyłka kolorystyczną i nogi zostaną wymienione, po czym przyszło pismo że reklamacja nie została uznana. Szkoda czasu na kontakt że sklepem, sprawę trzeba skierować do sądu.
1 / 5
2020-02-13 20:34:25
Leon
Zakupiony stół, którego producentem jest Szynaka Meble, jest tragiczny. Stół ma inny kolor blatu i inny kolor nóżek. Mimo zgłoszenia reklamacji nie została ona uznana. Pani w sklepie najpierw powiedziała, że to ewidentnie jakaś pomyłka kolorystyczną i nogi zostaną wymienione, po czym przyszło pismo że reklamacja nie została uznana. Szkoda czasu na kontakt że sklepem, sprawę trzeba skierować do sądu.
5 / 5
2020-02-12 18:40:02
Dominika
Szybką wysyłka, szybka dostawa, przedmiot spełnia moje oczekiwania, zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-12 15:17:23
Michał
Czas oczekiwania 21 dni roboczych ale warto było czekać. Tanio i solidnie, wszystko dopasowane w punkt. Instrukcja do składania mebli czytelną i dokładna.
4 / 5
2020-02-12 10:17:35
Krystian
Meble dobre i ładne ale jak zależy komuś na jakość polecam lokalnych stolarz
5 / 5
2020-02-12 09:45:35
Anita
zamówienie zrealizowane popranie. bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2020-02-11 12:36:07
Jolanta
Czas oczekiwania długi ale zostałam o tym poinformowana wcześniej telefonicznie. Zamówienie zgodne z opisem. JAKOŚĆ super.. Ogólnie ocena na 5.
5 / 5
2020-02-11 12:10:14
Sergiusz
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, łatwy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2020-02-10 13:52:34
Ludmiła
Wszytsko ok, zgodnie z zamówieniem!
1 / 5
2020-02-10 12:37:18
Bogna
Moje doświadczenie ze sklepem meblowym abra jest bardzo negatywne,gdy okazało się że na zamówione przeze towary muszę czekać 2 miesiące zmuszona byłam anulować zamówienie i kupić towar w innym sklepie, wpłaconych pieniędzy nie mogę odzyskać, sprawa się ciągnie już ponad 4 miesiące....nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2020-02-09 18:44:24
Hanna
Zamówienie zgodne z opisem, wszystko w porządku
1 / 5
2020-02-09 16:45:13
Daniela
Od 27.12.2019r. nie otrzymałam zamówionego przez internet towaru. Dzwoniłam kilkakrotnie i ta sama odpowiedź czekamy na dostawę. Ja też czekam nie wiem jak długo jeszcze, pewnie zrezygnuję z tego zamówienia.
4 / 5
2020-02-08 16:46:00
Fabian
Czas realizacji zamówień mógłby być szybszy. Reszta jak najbardziej pozytywnie :)
5 / 5
2020-02-07 18:08:19
Milena
kupiłam fotel Lena- jest bardzo wygodny, Siedząc w nim cudownie się wypoczywa.
4 / 5
2020-02-07 11:34:46
Bogdana
Przesyłka otrzymana po 3 tygodniach od zapłaty i złożenia zamówienia
5 / 5
2020-02-04 22:43:01
Franciszka
Wszystko sprawnie załatwione :)
5 / 5
2020-02-04 22:05:35
Beata
Wszystko ok. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2020-02-04 21:52:01
Marcin
Korzystna oferta, dobry kontakt klient-sprzedawca także przy zakupach on-line.
5 / 5
2020-02-04 18:04:43
Idzi
Pozytywnie. Najtańsze, solidne i proste biurko
5 / 5
2020-02-04 15:44:53
Ismena
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
3 / 5
2020-02-04 15:40:12
Agata
Zamieszkanie. Salon z Bytomia do mnie dzwoni jakąś pani informuje o tym że za kuriera dolicza mi kasę potem jednak nie. Ze za wniesienie dolicza a potem okazuje się że nie nalicza. Obsługa na infolinii dramat. Informacje ze zamówienie jest nie wysłane a tak naprawdę u sąsiadów leży 2 tygodnie bo nikt ani nie napisał maila ani SMSa, kurier. Jedynie Pani na @ odpisała profesjonalnie. I tylko ona ratuje Was bo inaczej byłoby 0 z mojej strony.
4 / 5
2020-02-04 12:00:35
Sergiusz
Było by 5 ale na szafę musiałem czekać ponad 30 dni, a miało być do 14 dni.
1 / 5
2020-02-03 20:29:24
Otylia
Kontakt dobry.. Ale po 3 miesiącach czekania..okazało się, że komoda nie jest już produkowana.
3 / 5
2020-02-03 14:58:25
Agnieszka
Co chwile zmieniają termin dostawy.
5 / 5
2020-02-03 14:44:45
Małgorzata
Panie bardzo profesjonalne a zarazem mile, asortyment duży.
5 / 5
2020-02-03 09:40:28
Wincenty
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Według informacji na stronie sklepu czas oczekiwania to około 3 tygodnie. Towar dotarł po tygodniu. Polecam.
3 / 5
2020-02-02 21:36:09
Lilianna
Zamówiłam kilka produktów w tym samym czasie, byłam pewna że zostaną one dostarczone w jednym dniu, po ustaleniu daty i godziny. Przed dokonaniem zakupu przeczytałam na stronie internetowej że koszty transportu obejmują wniesienie na parter. Byłam więc pewna że istnieje możliwość dopłaty i wniesienia np sofy na pierwsze piętro. Ku mojemu zaskoczeniu koszty transportu zostały doliczone a całe zamówienie było dostarczane w paczkach w różnych dniach i przez pojedynczych kurierów (którzy nie byli w stanie samodzielnie nosić zakupionych przeze mnie produktów). Byłam więc informowana o dostawie poszczególnych mebli dzień wcześniej albo odbierałam telefon od kuriera w tym samym dniu, po czym musiałam na własną rękę organizować sobie wniesienie. Dodatkowo na ostatnie paczki z zamówienia musiałam czekać prawie 3 tyg. Produkty zaś same w sobie takie jak oczekiwałam, zgodne z opisem na stronie internetowej. W jednej paczce brakowało jednego elementu, ale bez problemu uwzględniono moją reklamację i dosłano brakującą część, tak więc odnośnie produktów nie mam większych zastrzeżeń.
1 / 5
2020-02-02 13:31:56
Anna
Bardzo słabo towar zamówiony 16.12.2019 jeszcze do mnie nie dotarł.
1 / 5
2020-02-01 11:24:13
Bernard
za zamówienie zapłacone 22 listopada 2019 mamy 1 lutego 2020 i zamówienia dalej nie ma
5 / 5
2020-01-31 17:02:39
Danuta
Po złożeniu zamówienia nastąpił kontakt telefoniczny aby potwierdzić zamówienie.
5 / 5
2020-01-31 16:52:40
Aga
Kontakt że sprzedawcą super, szybka dostawa
5 / 5
2020-01-30 16:38:05
Marcin
Szybką dostawą towaru do domu.
5 / 5
2020-01-30 13:28:31
Luba
Wszystko ok serdecznie polecam
5 / 5
2020-01-29 18:41:33
Arlena
Super sklep polecam meble extra bardzo mila obsługa . Dziekuje za miła obsługę ze sklepu z Piotrkowa Trybunalskiego .
5 / 5
2020-01-29 17:41:32
Ferdynand
zakup przebiegł sprawnie, nie było żadnych problemów
4 / 5
2020-01-29 17:21:57
Justyna
wszystko zgodne z opisem, ale długi czas oczekiwania
5 / 5
2020-01-28 19:58:31
Włodzimierz
Wszystko pozytywnie, towar po częsci doszedł uszkodzony ale nie było żadnego problemu z reklamacją i dostarczono szybko nową częśc
5 / 5
2020-01-28 12:16:29
Luiza
Fajny kontakt z klientem, polecam
4 / 5
2020-01-28 10:56:39
Józef
Ocena tylko 4 ze względu na czas oczekiwania na towar. Zamówienie złożyłem 21 grudnia, a gotowe do odbioru było 22 stycznia.
5 / 5
2020-01-27 22:30:57
Zdzisława
Łóżko solidne. Obsługa miła. Polecam
5 / 5
2020-01-27 14:06:47
Donata
Szafka super pomysł do malego przedpokoju, ale cena strasznie duza jak za tak mała szafeczke
5 / 5
2020-01-27 13:47:36
Judyta
Towar zgodny z opisem, pomimo składania zamówienia w okresie przedświatecznym paczka przyszła szybko.
3 / 5
2020-01-27 12:28:49
Mariusz
bardzo problematyczny kontakt ze sklepem. Towar ok za dobra cene.
5 / 5
2020-01-25 17:58:02
Brygida
Kontakt bardzo dobry. Meble bardo ładne. Polecam.
5 / 5
2020-01-24 18:25:39
Przemysław
Bardzo udany zakup i szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-23 21:13:08
Konrad
jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz z obsługi : szybko, sympatycznie, fachowo
5 / 5
2020-01-23 18:29:16
Elżbieta
Szybka obsługa,dobry kontakt i przede wszystkim zakup udany
4 / 5
2020-01-22 16:27:32
Sara
Infolinia dotycząca zamówień internetowych nie jest zbyt pomocna. Natomiast jeśli chodzi o zamówienie, mimo że dość wysoka jest cena dostawy, to nie ma opcji wniesienia.
1 / 5
2020-01-22 15:29:54
Romuald
Nie bylo darmowej dostawy, nie bylo mozliwosci zamowienia mebli do sklepu stacjonarnego, komoda fatalna jakosciowo, oklejona papierem, dotarla uszkodzona.
1 / 5
2020-01-22 13:26:24
Walentyna
Zamówiłam i zapłaciłam za towar 12 grudnia. Odebrałam 15 stycznia - po ponad miesiącu oczekiwania!!! A miało być do 10 dni. Infolinia odsyłała mnie do sklepu. W sklepie twierdzili, że nie mają żadnej informacji od producenta i że nie wiedzą kiedy towar będzie dostępny. Jedyne, co chętnie chcieli zrobić, to oddać pieniądze....!!! Gdyby nie to, że fotel był kupiony dla klienta pod konkrety projekt aranżacyjny, na pewno bym zrezygnowała. Jestem mega rozczarowana podejściem do klienta, gdyż miałam wrażenie, że w ogóle Abrze na mnie nie zależy, wręcz przeciwnie, że byłam traktowana jak zło konieczne. Myślę, że będę omijała ten sklep szerokim łukiem. Bardzo mi przykro.
4 / 5
2020-01-22 13:22:00
Bogdan
Zakupiłem szafkę rtv Boston, cena z rabatem. Minusem tego przedsięwzięcia był czas oczekiwania. Miało być 6 tyg było 7. Moim zdaniem trochę dlugo
5 / 5
2020-01-22 12:40:38
Sara
Zakupiona przez nas krzesła biurowe, wszystko sprawnie, kontakt ok.
1 / 5
2020-01-22 12:34:27
Paula
Bardzo zle nie mam ani towaru ani pieniedzy ostani raz zamawiam cos w tym sklepie oraz bedze odradzał zakupy
4 / 5
2020-01-21 15:49:40
Klemens
dobry kontakt, długi czas oczekiwania na meble.
3 / 5
2020-01-21 15:47:34
Anastazja
Zakupy nie do końca udane. Szafka na buty wygląda jak dla małych dzieci. Ni jak ma się to do "wizualizacji" na stronie internetowej. Wymiary są podane, ale też bardzo ogólnie (każdy element powinien być zwymiarowany osobno - zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz). Półki żle podocinane - jak by ktoś to pierwszy raz robił, drzwiczki mają źle wywiercone otwory - przez co na zawiasach lekko opadają i nie da się tego podnieść. Dodatkowo tylnia część też "odchodzi" od całości - dobrze że jej nie widać. Nie było żadnej opcji darmowej dostawy - mimo iż sklep taką oferuje. Przesyłka była lekko uszkodzona, ale na szczęście nie miało to wpływu na jej zawartość.
3 / 5
2020-01-21 15:47:34
Adrian
Zakupy nie do końca udane. Szafka na buty wygląda jak dla małych dzieci. Ni jak ma się to do "wizualizacji" na stronie internetowej. Wymiary są podane, ale też bardzo ogólnie (każdy element powinien być zwymiarowany osobno - zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz). Półki żle podocinane - jak by ktoś to pierwszy raz robił, drzwiczki mają źle wywiercone otwory - przez co na zawiasach lekko opadają i nie da się tego podnieść. Dodatkowo tylnia część też "odchodzi" od całości - dobrze że jej nie widać. Nie było żadnej opcji darmowej dostawy - mimo iż sklep taką oferuje. Przesyłka była lekko uszkodzona, ale na szczęście nie miało to wpływu na jej zawartość.
5 / 5
2020-01-21 13:10:29
Julianna
wszystko zgodnie z opisem rewelacja
2 / 5
2020-01-21 13:09:13
Monika
Zakupiłam szafę do przedpokoju, podczas skręcania okazało się, że elementy są nierówne, niespasowane i generalnie słabej jakości. Gdyby nie to, że szafa była skręcana tuż przed ważną uroczystością rodzinną odbywającą się w mieszkaniu, szafę byśmy zwrócili.
4 / 5
2020-01-21 12:09:53
Nastazja
Brak wiedzy pracownicy sklepu na temat stawek za transport wg strony internetowej.
4 / 5
2020-01-21 08:24:07
Longin
Szybka dostawa duży asortyment
1 / 5
2020-01-20 19:12:02
Dorota
Lozko po 3 miesiącach użytkowania wygląda jakby stado koni po nim skakalo a w rzeczywistości jest sporadycznie użytkowane podlokietnik porostu zapadł się zrobiła się w nim dziura tak jakby plyta pekla w srdku
1 / 5
2020-01-20 19:12:02
Franciszka
Lozko po 3 miesiącach użytkowania wygląda jakby stado koni po nim skakalo a w rzeczywistości jest sporadycznie użytkowane podlokietnik porostu zapadł się zrobiła się w nim dziura tak jakby plyta pekla w srdku
5 / 5
2020-01-18 14:48:52
Ernest
Jestem bardzo zadowolony, świetny kontak ze sklepem.Zamawiałem na odległość.Polecam
5 / 5
2020-01-17 19:40:41
Anita
Wszystko okey, zgodnie z zamówienie, krótki czas realizacji zamówienia
5 / 5
2020-01-17 19:40:41
Sara
Wszystko okey, zgodnie z zamówienie, krótki czas realizacji zamówienia
5 / 5
2020-01-17 10:47:38
Henryka
długi czas oczekiwania dostarczenia mebli do sklepu
5 / 5
2020-01-17 10:19:14
Daria
Polecam, szybko realizowane zamówienia.
5 / 5
2020-01-17 07:16:02
Arnold
Super sklep super obsługa.polecam
5 / 5
2020-01-17 07:16:02
Feliks
Super sklep super obsługa.polecam
5 / 5
2020-01-16 19:16:19
Lilianna
zawsze robię zakupy w Abra-Meble i to się nie zmieni
5 / 5
2020-01-16 08:48:52
Miłosz
polecam, dobry kontakt ze sprzedawcą
2 / 5
2020-01-15 18:31:03
Ada
Zupelnie inny kolor !!! Nie pasuje do reszty mebli w polysku
2 / 5
2020-01-15 18:31:03
Benedykt
Zupelnie inny kolor !!! Nie pasuje do reszty mebli w polysku
2 / 5
2020-01-15 18:31:03
Arkadiusz
Zupelnie inny kolor !!! Nie pasuje do reszty mebli w polysku
4 / 5
2020-01-14 19:27:47
Mariusz
troche dlugo czeka sie na realizcje zamowienia
5 / 5
2020-01-14 19:16:14
Milena
Pierwszy raz kupowałam w abra-meble.pl i wszystko przebiegło bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-01-14 15:37:41
Michał
Wszystko super,meble piękne,to nie koniec moich zakupów w tym sklepie.Ceny bardzo przystępne a jakość wykonania na wysokim poziomie.Mimo długiego oczekiwania warto.
1 / 5
2020-01-14 11:59:10
Marcelina
Otrzymałam uszkodzony towar. W dniu odbioru tj 16 grudnia, została złożona jednocześnie reklamacja, za chwile mija miesiąc a ja nadal czekam na reakcje sklepu! ODRADZAM
5 / 5
2020-01-14 06:41:54
Damian
Oczekiwanie na towar dużo szybciej niż w opisie. Super kontakt ze sklepem. Kanapa rewelacyjna. Polecam !
5 / 5
2020-01-13 13:38:21
Katarzyna
Polecam sklep jak najbardziej. Bardzo duży wybór. Na początku oglądaliśmy narozniki w lokalnym sklepie, a ostatecznie zdecydowaliśmy się na zakup poprzez stronę internetową.
5 / 5
2020-01-13 13:38:21
Wacław
Polecam sklep jak najbardziej. Bardzo duży wybór. Na początku oglądaliśmy narozniki w lokalnym sklepie, a ostatecznie zdecydowaliśmy się na zakup poprzez stronę internetową.
5 / 5
2020-01-13 11:57:51
Wieńczysła
Wszystko ok, jestem bardzo zadowolona
4 / 5
2020-01-11 18:15:09
Laura
Okej, długi czas oczekiwania, ale kontakt był stały, co jest na plus ;)
3 / 5
2020-01-11 13:48:55
Martyna
Na zamówienie czekalam 24 dni robocze
3 / 5
2020-01-11 13:48:55
Przemysław
Na zamówienie czekalam 24 dni robocze
5 / 5
2020-01-10 15:52:05
Regina
Mega sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-10 14:04:44
Wanda
Bardzo dobry kontakt, rzetelny sprzedający.
5 / 5
2020-01-10 14:02:27
Ludwik
Bardzo dobry kontakt, rzetelny sprzedawca.
4 / 5
2020-01-10 12:28:58
Magda
Sklepy stacjonarne oceniam na dostatecznie dot. terminu realizacji zamówienia, a zamówienia internetowe bardzo dobrze na czas.
5 / 5
2020-01-09 20:22:40
Michalina
Bardzo przyjazny personel sklepu.Duża fachowość w doradzaniu klientowi.Szeroki wybór mebli .Wszystko meble potrzebne mi do umeblowania załatwiłam przez Wasz sklep.Jestem bardzo zadowolona,
5 / 5
2020-01-09 15:13:32
Włodzimierz
Bardzo fajne i stylowe meble polecił bym znajomym
5 / 5
2020-01-09 13:24:52
Wiesław
Rewelacja. Pomimo ze jedna czesc przyszła uszkodzony, dlugo nie musialem czekac doslanie dobrego elemntu :) pozdrawiam i polecam!
5 / 5
2020-01-09 12:08:28
Ilona
Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-09 11:24:35
Gabriela
REWELACJA!MEBLE GODNE POLECENIA !
5 / 5
2020-01-09 11:04:03
Ignacy
Bardzo miła obsługa w Zielonej Górze. Odbierałem sama z magazynu. Pan wydał towar bardzo szybko. Dwie szafy już złożone, wlasnymi siłami, stoją . Szafy były kompletne. Instrukcja bezproblemowa. Szafy prezentują się bardzo dobrze.
5 / 5
2020-01-09 10:40:13
Judyta
Towar zgodny z zamówieniem polecam
4 / 5
2020-01-07 18:19:43
Ryszard
W porządku towar nieuszkodzony polecam
4 / 5
2020-01-07 18:19:43
Konstanty
W porządku towar nieuszkodzony polecam
4 / 5
2020-01-07 18:19:43
Dominik
W porządku towar nieuszkodzony polecam
5 / 5
2020-01-07 13:06:15
Celestyn
Wszystko zgodnie z zamówieniem i przewidywanym terminem realizacji (nawet trochę krócej)
5 / 5
2020-01-07 10:38:04
Ada
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i formy zabezpieczenia zamówionego towaru.
4 / 5
2020-01-06 15:07:27
Liwia
szybka dostawa, mebel po złożeniu ma pewne niedoskonałości
5 / 5
2020-01-04 20:41:36
Felicja
Pani pracująca w Abrze pomogła nam przy dokananiu zakupu, bardzo miła i uprzejma Pani. Ogólnie bardzo polecam ten sklep. Myślę że wszystkie oczekiwania zostały spełnione. Czas otrzymania zamówionej kanapy i narożnika trwał zaledwie tydzień
4 / 5
2020-01-04 14:00:32
Sławomira
towar miał wady ale to już niestety producent. jednak sklep troche opóźnial reklamacje towaru.
5 / 5
2020-01-04 12:54:07
Tomasz
Super meble . Godne polecenia. Obsługa na bardzo wysokim poziomie
5 / 5
2020-01-04 12:54:07
Stanisława
Super meble . Godne polecenia. Obsługa na bardzo wysokim poziomie
5 / 5
2020-01-03 17:43:30
Milena
Wszystko ok jak najlepszym porzadku
5 / 5
2020-01-03 16:30:14
Halina
szybka dostawa,meble takie jak chciałam,polecam👍
5 / 5
2020-01-03 14:03:49
Ida
Zawsze chciałabym być tak obsługiwana. Zaraz po zamówieniu (był to komplet mebli) otrzymałam informację jak będzie wyglądać sytuacja z moim zamówieniem krok po kroku. Mile byłam zaskoczona kiedy otrzymałam telefon, że meble będą przed świętami 😊
5 / 5
2020-01-03 12:56:02
Hubert
Wszystko zgodnie z ustaleniami
5 / 5
2020-01-03 10:23:07
Sara
Dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia. Dodatkowym atutem jest ekipa składająca meble.
5 / 5
2020-01-03 10:23:07
Wera
Dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia. Dodatkowym atutem jest ekipa składająca meble.
5 / 5
2020-01-02 16:58:10
Żaneta
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Zakupiony narożnik "Roma" to już drugi (do innego pomieszczenia). Spokojnie można się na nim wyspać. Porządny materiał. Poprzedni ma już kilka lat i nie widać śladów użytkowania poza zabrudzeniami, których nie sposób uniknąć.
5 / 5
2020-01-02 11:11:05
Elżbieta
Wszystko jak najbardziej OK !!
5 / 5
2020-01-02 11:11:05
Kazimiera
Wszystko jak najbardziej OK !!
5 / 5
2020-01-02 11:11:05
Ewelina
Wszystko jak najbardziej OK !!
1 / 5
2020-01-02 09:47:17
Elżbieta
Co za koszmar! 2 miesiące czekam na dostarczenie sofy!!!!! przecież to niepoważne. Co za ludzie tam pracują. Najpierw nie mieli na stanie koloru, który zakupiłam, potem uszkodzili sofę na sklepie a zamówienia dalej nie otrzymałam! Mimo tego, że informowałam, iż jestem w zaawansowanej ciąży i potrzebuje to łóżko na już. Dopiero co urodziłam maluszka a sofy dalej nie ma. Więcej w sklepie nic nie kupię i odradzam - trzymajcie się z daleka od tego sklepu, bo pracują w nim sami niekompetentni ludzie.
5 / 5
2020-01-02 09:44:24
Zygmunt
miło sie zaskoczyłem otrzymałem towar przed swietami choć nie dawali gwarancji że zdążą
4 / 5
2019-12-30 18:59:50
Bolesław
Troszkę za długi termin realizacji. Ogólnie OK.
5 / 5
2019-12-30 15:21:07
Rozalia
Czas oczekiwania miesiąc więc towar był przed czasem
5 / 5
2019-12-28 12:36:50
Kalina
wszystko w porządku - jestem zadowolony
5 / 5
2019-12-27 15:29:01
Aniela
Bardzo dobrze zamowiłam krzesła do salonu, ktore okazały sie solidne ,ładnie wykonane i były odpowiednio zapakowane polecam taką forme zakupow
1 / 5
2019-12-27 12:46:25
Roman
Fatalna jakość mebli, płyty cienkie, instrukcja mało czytelna,pierwszy raz się spotykam, że meble trzeba przymocowywać do ściany, żeby się nie przewróciły-chociaż po złożeniu, to faktycznie lepiej, żeby były przymocowane, bo stabilne nie są... Jak z funkcjonalnością?Jeżeli wpadnie coś za komodę, to nie ma możliwości odsunięcia mebla...porażka
5 / 5
2019-12-27 12:34:21
Andrzej
Abra Meble moim zdaniem zasługuje na 5 gwiazdek. Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, Obsługa bardzo życzliwa i miła, a do tego mebelki bardzo ładne
5 / 5
2019-12-27 12:34:21
Bartosz
Abra Meble moim zdaniem zasługuje na 5 gwiazdek. Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, Obsługa bardzo życzliwa i miła, a do tego mebelki bardzo ładne
4 / 5
2019-12-27 12:07:34
Wieńczysła
Wszystko ok, poza informacją o czasie dostawy na stronie internetowej przez którą były zamawiane meble.
4 / 5
2019-12-27 12:07:34
Beniamin
Wszystko ok, poza informacją o czasie dostawy na stronie internetowej przez którą były zamawiane meble.
4 / 5
2019-12-24 22:03:23
Karolina
Bardzo długi czas oczekiwania na zamówione meble
5 / 5
2019-12-24 09:49:26
Radosław
Super. Bardzo szybki czas realizacji
5 / 5
2019-12-24 07:40:38
Zdzisław
Drugi udany zakup w sklepie abra-meble.pl. Bardzo dobra komunikacje ze sklepem, stały kontakt telefoniczny. Dostawa w ustalonym terminie. Towar bez zastrzeżeń, bardzo dobrej jakości. Niezdecydowanym polecam.
5 / 5
2019-12-23 22:22:50
Alina
zakupy super szybko, sprawnie ale za to reklamacja wadliwego towaru 1,5 m-ca.....
4 / 5
2019-12-23 12:18:24
Albert
Jeżeli chodzi o kontakt z obsługą klienta z to nie mam żadnych zastrzeżeń natomiast w przypadku mebli, które do mnie przyjechały (14paczek) to w niektórych elementach brakowało otworów, które na instrukcji widniały.. sprawiło to spory problem podczas montażu.
5 / 5
2019-12-23 11:37:52
Nina
Zakupy przebiegały zgodnie z wcześniej ustalonym zasadami. Zgodnie z terminem i warunkami. Wszelkie informacje przekazywane na bieżąco. Jakość produktu bardzo dobra. Firma godna zaufania. Polecam.
4 / 5
2019-12-21 22:41:16
Gustawa
Sklep ok. Ale mebli przez Internet już nie kupię.
5 / 5
2019-12-21 17:49:52
Grażyna
Dobre produkty w przystępnej cenie.
5 / 5
2019-12-20 21:25:19
Cecyl
Bardzo konkretnie i bezproblemowo
4 / 5
2019-12-20 17:04:17
January
Wszystko jak należy wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2019-12-20 11:30:43
Roksana
Robię zakupy w Abra meble od kilku lat i jestem zadowolona zarówno z towaru jak i obsługi.
5 / 5
2019-12-19 22:52:03
Andrzej
Polecam. Zamówienie zgodnie z opisem.
4 / 5
2019-12-19 17:19:26
Lidia
Meble w porządku.Zabezpieczone dokładnie. Panie że sklepu przeurocze, natomiast magazynier to cham. Zgłosiłam się po meble pół godziny przed zamknięciem sklepu, a Pan oznajmił nam że zaraz idzie do domu i nie ma zamiaru nam wydać mebli.
5 / 5
2019-12-19 08:44:27
Aga
Na biurko czekałam ok miesiąca,czyli zgodnie z przedstawioną ofertą, Uzgodnienie terminu odbioru bezproblemowe. Kurier spóźnił się ok 2 godziny, ale na bieżąco informował o opóźnieniu, czyli ok. Problem miałam tylko ze złożeniem, bo jednak nie wystarczą tylko młotek i śrubokręt jak w instrukcji, ale na szczęście koledzy uratowali sytuację. Pomogłoby też oznaczenie desek, bo zamiast sugerowanych 30 minut na składanie wyszło jakieś 180, ale biurko stoi i ma się świetnie
4 / 5
2019-12-18 09:44:42
Ernest
Słabej jakości płyta z której zrobiona jest szafka, ma przebarwienia
5 / 5
2019-12-18 01:44:49
Eugenia
Piękny narożnik wszysko super
5 / 5
2019-12-18 01:44:49
Władysława
Piękny narożnik wszysko super
5 / 5
2019-12-17 12:56:01
Weronika
Meble bardzo ładne i jakość też ok. Czekaliśmy na realizację około 3 tygodni. Wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-17 12:13:13
Izydor
Bardzo dobra relacja jakości do ceny
1 / 5
2019-12-17 11:22:28
Damian
Pewnego dnia zadzwonił do mnie Pan, który zajmuje się dostawą mebli z Abry o godz. 22:00, że będzie za 20min u mnie. Oczywiście odmowilem ponieważ moje roczne dziecko spało i sąsiedzi byliby niezadowoleni. Przez telefon powiedział, że meble będą na drugi dzień bądź za dwa dni. Minął miesiąc mebli dalej nie ma! Odwiedziłem salon w Kołobrzegu, Pani powiedziała, że napewno będą na drugi dzień. Czwarty dzień czekam mebli dalej nie ma. Zadzwoniłem do głównej siedziby powiedzieli, że się tym zajmą. Na drugi dzień dzwoni do mnie Babeczka, że meble będą już na sto procent w czwartek, i co? I wielki Ch... Mebli nie ma. Wkur.... em się i pojechałem po te meble sam. Nieuwiezycie! Od regału uszkodzony front i trzeba zwrócić, do komody maja nie taki kolor frontów jakie chciałem. 2 godz. tam spędziłem i osiągnąłem najwyższy stan wkurwienia. Nie chce nigdy mieć żadnego kontaktu z tą firmą nie wspomnę już o jakich kolwiek zakupach. Dno dno dno!!!
1 / 5
2019-12-17 10:11:55
Jarosław
zamówienie nr 100118846 z 10.11.2019r ani widu ani słuchu..... w święta brak będzie lustra na ścianie......
5 / 5
2019-12-16 22:19:33
Elwira
Meble dobre jakościowo. Kiepska instrukcja montażu.
5 / 5
2019-12-16 21:11:11
Nastazja
Wszystko zgodnie z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam
5 / 5
2019-12-16 15:46:41
Brunon
Bardzo dobry kontakt. Miła i fachowa obsługa
2 / 5
2019-12-16 15:44:51
Eleonora
Nie wiem co o tym myslec, bo to moje drugie zamowienie,ktore przyplacam nerwami. Zamówiłam kilka produktów i były trzy wpadki. Najpierw kurier dpd przywiózł paczkę W której wszystkie elementy szafki na buty były zniszcZone. Jeden róg plyt otluczony. Po ponad tyg dostałam nowa szafkę bez defektów. Następnie przywieźli 6.12 komodę,witrynę,stolik i stół duży rozkladany . W komodzie róg blatu był uszkodzony- niestety bardzo widocznie. Stół nie miał potrzebnych śrub więc mam do tej pory sajgon W domu. Czekam na reklamacje! !! To chyba moje ostatnie zakupy.
2 / 5
2019-12-16 15:44:51
Elwira
Nie wiem co o tym myslec, bo to moje drugie zamowienie,ktore przyplacam nerwami. Zamówiłam kilka produktów i były trzy wpadki. Najpierw kurier dpd przywiózł paczkę W której wszystkie elementy szafki na buty były zniszcZone. Jeden róg plyt otluczony. Po ponad tyg dostałam nowa szafkę bez defektów. Następnie przywieźli 6.12 komodę,witrynę,stolik i stół duży rozkladany . W komodzie róg blatu był uszkodzony- niestety bardzo widocznie. Stół nie miał potrzebnych śrub więc mam do tej pory sajgon W domu. Czekam na reklamacje! !! To chyba moje ostatnie zakupy.
3 / 5
2019-12-16 13:59:41
Józef
Zgodnie z faktura ktora otrzymalam DOSTAWA 7-14 DNI. Meble zamowione 8.11 a dostarczone 16.12. Z dwoch tygodni zrobilo sie szesc.
5 / 5
2019-12-16 12:55:52
Romana
Dostawa zgodna z deklarowanym terminem ( 4-5 tygodni)
4 / 5
2019-12-16 12:26:57
Bogna
Komoda ok natomiast dość długi czas oczekiwania .
4 / 5
2019-12-13 22:14:17
Beata
dostawa szybka ale brakowało kleju i kilku drobnych wkrętów-śrubek
5 / 5
2019-12-13 21:18:13
Patryk
Sprawna obsługa, dobra organizacja, szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-13 19:19:12
Jędrzej
Sklep internetowy dobrze zaopatrzony, cena mojego zamówienia dużo niższa niż w sklepie stacjonarnym. Mam tylko zastrzeżenia co do długości oczekiwania na dostawę.
5 / 5
2019-12-13 19:19:12
Amelia
Sklep internetowy dobrze zaopatrzony, cena mojego zamówienia dużo niższa niż w sklepie stacjonarnym. Mam tylko zastrzeżenia co do długości oczekiwania na dostawę.
5 / 5
2019-12-13 13:53:14
Honorata
Bardzo miła i profesjonalna obsluga. Polecam
5 / 5
2019-12-13 12:39:01
Kacper
Abra to solidna firma godna polecenia.
5 / 5
2019-12-13 11:53:30
Jagoda
Jestem zadowolona zarowno z tempa realizacji zamówienia jaki i z samego zakupu. Kupilam biurko dla syna. Produkt spełnia noa moje oczekiwania. Polecam
5 / 5
2019-12-13 08:03:50
Dominika
Szybka dostawa (pomimo że czas oczekiwania początkowo miał wynosić 21 dni to dostawa była w tym samym tygodniu) i jeszcze szybsza realizacją gwarancji (uszkodzenie w transporcie). Bardzo miła obsługa na infolinii.
4 / 5
2019-12-13 07:06:59
Dominik
To co zamawiałem to dostałem. Myślę że jeszcze do tego sklepu wrócę na zakupy.
4 / 5
2019-12-12 20:59:34
Klementyna
Produkt taki jaki oczekiwałam, obsluga bardzo dobra.
5 / 5
2019-12-12 16:55:14
Wiktoria
Jestem zadowolona z całego przebiegu transakcji oraz z zakuppionej komody. Polecam
5 / 5
2019-12-12 16:08:19
Lilianna
Świetna obsługa, duży wybór towaru, atrakcyjne ceny
4 / 5
2019-12-12 14:17:15
Nadia
Cena adekwatna do jakości. Towar dobrze zabezpieczony. Komunikacja z klientem na średnim poziomie. Brak informacji ze sklepu o oczekujacym towarze w magazynie. Sytuacja powtórzyła sie dwa razy pod rząd. Sama musialam dowiadywać się na infolinii o tym czy towar został juz dostarczony do sklepu.
1 / 5
2019-12-12 12:11:01
Wiktoria
Masakra .Termin dostawy minął a informacji kiedy będzie dostawa brak . Na email nikt nie odpowiedział . Na infolini nic nie wiedzą ,odpowiedzi każą szukać w sklepie a myślicie że w sklepie coś wiedzą ? ?? Oczywiście że nie .
5 / 5
2019-12-12 11:00:32
Benedykt
Kontakt przy zamówieniu byl bardzo dobry.. Trochę czas oczekiwania się dluzyl ale ważne że przesyłka dotarła
5 / 5
2019-12-12 09:44:22
Kornel
Polecam, kontakt ze sprzedającym na każdym etapie.
5 / 5
2019-12-11 22:17:02
Krystian
Transakcja internetowa wykonana bardzo szybko.Dobry kontakt.
1 / 5
2019-12-11 20:05:55
Stanisława
Już półtora miesiąca czekam na towar A miał być za 3,4 tygodnie absurd
5 / 5
2019-12-11 13:57:15
Kalina
kupiłam kanapę, która była dostępna za 2-3 tygodnie i dobrze bo taki termin mi pasował. Po 3 dniach zadzwoniła Pani z inf. że kanapa już jest i mogą dostarczyć. Mnie nie pasował tak szybki termin ponieważ miałam remont pokoju i poprosiłam o dostawę za 2 tygodnie na co Pani w biurze obsługi klienta poinformowała mnie że dla dobrej współpracy przetrzymają kanapę. Polecam, można się dogadać i osoby, które wnoszą również mili.
5 / 5
2019-12-11 11:49:53
Longin
Szybko, solidnie, bez komplikacji. Świetny kurier.
5 / 5
2019-12-11 11:08:39
Malina
Szybko, sprawnie, miła obsługa. Łóżko zamiast po 3 tygodniach, było u nas po 2 dniach...

Rzetelne opinie o Abra Meble