Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABSoft

ABSoft Opinie 3.9 (132)

Za Rabą 2
34-700
Rabka-Zdrój
182677369
opinie ABSoft
speedtest
3.9
132
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-10 13:35:37
Edward
Jak zawsze szybko i bez problemu aczkolwiek nie można się było dodzwonić do firmy by podpytać o szczegóły
2 / 5
2019-12-16 10:29:12
Marcelina
Bardzo długie czasy realizacji zamówienia. Czas realizacji zakupu licencji elektronicznych trwa dobrze ponad tydzień od momentu potwierdzenia wpłaty. Dodam że nie jest to pierwszy raz. Zamierzam robić zakupy gdzie indziej.
4 / 5
2019-12-12 08:30:25
Oksana
Przesyłka została zrealizowana po mojej interwencji telefonicznej. Brak dowodu zakupu
1 / 5
2019-10-29 22:28:46
Klemens
Po reinstalacji systemu Windows i pakietu MS Office nie dało się już aktywować - okazało się że klucz produktu już zablokowany. Dlaczego to każdy już umie sobie odpowiedzieć. Ja otrzymałem już od nich klucz produktu do aktywacji zamiast klucza którym dopiero się generuje "klucz produktu" Office na stronie www.office/setup Polecam zatem skorzystać z trochę droższych ale na 100% legalnych dostawców.
5 / 5
2019-10-17 06:59:37
Liwia
To już kolejny mój zakup w tym sklepie. Zamierzam skorzystać z ich oferty ponownie.
5 / 5
2019-09-27 15:57:51
Bartosz
Ponowiłem zamówienie z poprzedniego roku. Idealne rozwiązanie dla małej firmy , czy też licznej rodziny . Polecam
5 / 5
2019-09-23 09:17:56
Arleta
Szybko i sprawnie. Jak co roku.
5 / 5
2019-06-25 12:10:06
Brunon
Wszystko tak jak być powinno.
1 / 5
2019-02-15 11:05:53
Józefina
po zakupie produktu okazało się, że instalacja oprogramowania nie doszła do skutku. Pracownicy firmy Absoft nie odbieraj telefonu, na maile odpisują enigmatycznie odsyłając na infolinię producenta, gdzie uzyskanie pomocy graniczy z cudem. Nie wiadomo z kim rozmawiać, gdyż pracownicy Absoftu nawet się nie podpisują. Jestem na etapie sprawdzania, czy sprzedane mi oprogramowanie jest w ogóle legalne.
5 / 5
2019-02-13 18:14:04
Sławomira
Kupuję u nich od lat - polecam.
4 / 5
2019-01-31 15:41:30
Arkadiusz
Wszystko ok, tylko czas oczekiwania na program wydłużył się do pięciu dni.
5 / 5
2019-01-29 13:38:46
January
Bardzo sprawnie działający sklep.
5 / 5
2019-01-07 11:21:30
Violetta
Bardzo szybka obsługa. Realizacja trwała niecałe 30 minut
5 / 5
2019-01-04 12:19:13
Bolesław
Towar otrzymałem na następny dzień, mimo iż był Sylwester. Polecam !!!
4 / 5
2018-11-05 18:02:51
Leokadia
Transakcja przebiegła w zadowalający sposób i bez problemów. Polecam.
5 / 5
2018-10-18 14:21:31
Włodzimierz
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2018-10-16 17:47:19
Łukasz
To był mój pierwszy zakup w tym sklepie , bez problemów .
5 / 5
2018-09-24 19:52:48
Bronisław
Wszystko OK, czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy.
5 / 5
2018-09-16 17:43:34
Faustyna
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam.
5 / 5
2018-08-21 11:34:27
Wacław
polecam, pomimo, że musiałem odwołać zamówienie komunikacja była ok.
5 / 5
2018-08-07 14:27:24
Zygfryd
Szybko, sprawnie i na temat. POLECAM!
5 / 5
2018-06-19 09:22:40
Cyprian
Wszystko w jak najlepszym porządku, klucz licencyjny dostałem tego samego dnia i oczywiście działa.
5 / 5
2018-05-31 10:31:33
Zdzisława
Sprawnie przeprowadzana operacja sprzedaży. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2018-05-07 09:35:27
Sylwia
bardzo szybka obsługa. po zrealizowaniu przelewu otrzymałam zamówienie tego samego dnia
5 / 5
2018-05-02 12:39:37
Eugeniusz
Zrobiłem już parę zakupów w firmie ABSoft. Szybka dostawa, kompetentna obsługa.
5 / 5
2018-02-22 19:06:37
Olga
Bardzo dobry Sklep. Profesjonalna obsługa. Gorąco Polecam!
5 / 5
2018-01-21 22:43:31
Olaf
super, korzystam od 3 lat i jest ok
2 / 5
2018-01-18 20:18:12
Kamila
Towar niezgodny z opisem. Lipa!
5 / 5
2018-01-09 23:04:21
Oliwier
Zdecydowanie polecam innym kupującym.
5 / 5
2018-01-05 11:30:02
Wieńczysła
Bardzo dobry sklep. Szyba obsługa
3 / 5
2017-12-28 20:26:55
Łukasz
SZYBKOŚC , KONTAKT, PŁATNOŚCI I ZWROT PIENIEDZY ZA ZAKUPIONY SYSTEM win 10 home wer. elektroniczna (do 14 dni) BARDZO DOBRZE. MINUS - DWA PRZESLANE KLUCZE NIE CHCIAŁY SIE AKTYWOWAĆ. SKLEP ZAPROPONOWAŁ WYŻSZĄ WERSJE SYSTEMU WIN PRO ALE JUZ NIE CHCIAŁEM PRÓBOWAĆ Z KOLEJNYMI KLUCZAMI.
3 / 5
2017-12-28 20:26:55
Gerard
SZYBKOŚC , KONTAKT, PŁATNOŚCI I ZWROT PIENIEDZY ZA ZAKUPIONY SYSTEM win 10 home wer. elektroniczna (do 14 dni) BARDZO DOBRZE. MINUS - DWA PRZESLANE KLUCZE NIE CHCIAŁY SIE AKTYWOWAĆ. SKLEP ZAPROPONOWAŁ WYŻSZĄ WERSJE SYSTEMU WIN PRO ALE JUZ NIE CHCIAŁEM PRÓBOWAĆ Z KOLEJNYMI KLUCZAMI.
5 / 5
2017-12-20 17:03:05
Hubert
wszystko przebiegało tak jak powinno
4 / 5
2017-11-29 10:33:09
Bolesław
Atrakcyjna cena oprogramowania i wygodna forma zakupu elektronicznej wersji. Dałem cztery gwiazdki zamiast pięciu z dwóch powodów: (1) nie znalazłem w opisie produktu ani w regulaminie informacji, jak wygląda dostarczenie elektronicznej licencji, (2) mimo natychmiastowego zaakceptowania płatności w systemie sklepu e-mail z kluczem licencyjnym przyszedł dopiero następnego dnia przed południem.
5 / 5
2017-11-14 11:04:31
Aurelia
Wysyłka w terminie, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2017-10-03 09:14:27
Idzi
wątpliwa jest usługa płatności natychmiastowych SOFORT, na szczęście nie jest to jedyna forma zatem można użyć innego sposobu płatności
5 / 5
2017-09-28 16:22:07
Ireneusz
Jak można ocenić sklep który anulował zamówienie ? Można go ocenić jako nieuczciwa konkurencje która podaje niskie ceny ale nie umie zrealizować zamówienia . Nie polecam
5 / 5
2017-09-08 10:24:53
Bogna
Klucz aktywacyjny do programu antywirusowego został doręczony elektronicznie następnego dnia rano mimo iż płatności dokonałam w godzinach wieczornych ubiegłego dnia.
5 / 5
2017-09-08 10:24:53
Irma
Klucz aktywacyjny do programu antywirusowego został doręczony elektronicznie następnego dnia rano mimo iż płatności dokonałam w godzinach wieczornych ubiegłego dnia.
5 / 5
2017-08-31 17:55:19
Andrzej
super sklep konkurencyjne ceny
5 / 5
2017-08-07 09:14:33
Olga
Świetny sklep, sprawna i szybka obsługa.Polecam
4 / 5
2017-06-16 17:25:37
Elżbieta
Cztery, a nie pięć gwiazdek za wysłanie klucza produktu dopiero następnego dnia.
5 / 5
2017-06-01 04:03:07
Matylda
Ok, nie mam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2017-05-31 15:21:48
Teresa
SUPER SPRZEDAWCA. POLECAM. OBY TAK WSZYSCY DZIAŁALI ..
5 / 5
2017-05-15 09:10:17
Justyna
Cieszę się za szybko zrealizowanie, dziękuję.
5 / 5
2017-05-05 19:03:19
Łucja
Zgodnie z oczekiwaniami. Zamówienie zostało zrealizowane w dniu wolnym od pracy.
2 / 5
2017-04-04 14:53:44
Wiesława
poza anulowaniem zamówienia - zeresztę nie potwierdzonego mailowo - nie ma zdania
5 / 5
2017-03-24 11:27:02
Bernardeta
Wszystko przebiegało zgodnie ze wskazaniami. Polecam.
2 / 5
2017-03-09 09:56:17
Renata
Zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia, towar niby dostępny a okazuje się że jednak nie. Zamówienie anulowane, czekam na zwrot pieniędzy.
2 / 5
2017-03-09 09:56:17
Matylda
Zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia, towar niby dostępny a okazuje się że jednak nie. Zamówienie anulowane, czekam na zwrot pieniędzy.
1 / 5
2017-02-22 14:12:38
Manuela
Totalne nieporozumienie w prowadzeniu biznesu
1 / 5
2017-02-22 14:12:38
Nadia
Totalne nieporozumienie w prowadzeniu biznesu
5 / 5
2017-01-31 09:28:40
Beniamin
Rzetelny sprzedawca, transakcja zrealizowana szybko zgodnie z opisem. Polecam.
1 / 5
2017-01-17 13:00:08
Liwia
Nie warto nic zamawiać czekałam trzy dni na odzew aż sama zadzwoniłam i dowiedziałam się ze anulowano zamówienie
2 / 5
2017-01-10 19:29:04
Żaneta
Zamówiłam elektroniczny klucz, żeby szybko móc korzystać z produktu. Zapłaciłam online, jednak klucza nie dostałam. Napisałam do sklepu z informacją, ze rezygnuję z zakupu. Zwrot otrzymałam w terminie.
1 / 5
2017-01-04 14:03:48
Anastazja
Żenada. Zamówienie wydaje się proste, a sklep nie potrafił jego zrealizować!
5 / 5
2017-01-04 11:09:30
Olga
Jestem mega zadowolony. Zakup w Sylwestra 15 minut przed zamknięciem sklepu. Realizacja błyskawiczna. Obsługa "nie olała" tematu. Serdecznie polecam.
1 / 5
2016-12-13 10:31:06
Wincenty
Poziom komunikacj z Klientem poniżej krytyki. Sprzedają niedostępne produkty, nie informują klientów o zmianach. Trzeba dzwonić i dopytywać o losy zamówienia i czekać na zwrot pobranych środków,
1 / 5
2016-12-05 14:04:12
Liza
Produkt otrzymany nie spełnia oczekiwań, jest wadliwy i uszkodzony. Mimo reklamacji i wymiany produkty następny również okazał się wadliwy i uszkodzonu
5 / 5
2016-11-25 22:00:46
Gabriel
Wszystko dobrze, problem z kluczem został szybko rozwiązany. Polecam
1 / 5
2016-11-20 17:20:01
Lech
Towaru ciągle nie otrzymałem. Mieli realizować w miniony piątek i nic. Nikt nie odpowiada na moje zapytania o dostawę, musiałem się dobijać telefonicznie. Niewykluczone że cała sprawa trafi na policję.
1 / 5
2016-11-07 20:12:10
Igor
Żadnego kontaktu ze strony sklepu.Dostawa była na email.Pierwszy dzień cisza.Drugi dzień też cisza,dopiero moje telefony i ponaglenia dotarły.
5 / 5
2016-11-04 15:52:41
Marcel
Transakcja przebiegla sprawnie Polecam
5 / 5
2016-09-20 22:05:45
Bernardeta
Zamówiony produkt (z kodem dostępu) zrealizowany bez problemu. Na każdego melia, bez zwłoki otrzymywałam odpowiedź. Obsługa bez zarzutu.
5 / 5
2016-08-29 19:24:29
Anita
SZYBKA DOSTAWA BARDZO KONKURENCYJNE CENY
5 / 5
2016-08-23 10:22:04
Sergiusz
nie pierwszy raz korzystam z tego sklepu - pełne zadowolenie
5 / 5
2016-08-19 09:09:03
Marcelina
zakup bez problemów, instalacja oprogramowania również, pomoc przy instalacji szybka, cieprliwa, polecam
5 / 5
2016-08-18 16:48:38
Edmund
Wszystko ok, najdłużej szedł przelew :)
1 / 5
2016-07-19 10:45:59
Bernard
Na stronie internetowej sklepu, jak i w ich ofercie na Allegro są produkty, które zostały wycofane z oferty. Przelałem gotówkę na konto sprzedawcy, piąty dzień czekam na zwrot pieniędzy, lecz nie ma ani przelewu, ani słowa przepraszam. Otrzymałem anonimową informację o wycofaniu produktu, ale transakcji sklep do tej pory nie anulował. Fatalna komunikacja ze sprzedawcą. Zdecydowanie nie polecam i ostrzegam przed zakupami w tej firmie!
5 / 5
2016-07-18 14:07:03
Felicjan
bardzo szybka realizacja zamówienia. Sklep wywiązał się z w 100% i zrealizował zamówienie jeszcze tego samego dnia.
1 / 5
2016-07-17 20:31:48
Norbert
Minęło 11 dni od zamówienia elektronicznej licencji na MS Office 365. Sklep twierdzi, że "brakuje obecnie tych licencji na rynku" i czekają a dostawę... z Marsa ?
1 / 5
2016-07-17 20:31:48
Natasza
Minęło 11 dni od zamówienia elektronicznej licencji na MS Office 365. Sklep twierdzi, że "brakuje obecnie tych licencji na rynku" i czekają a dostawę... z Marsa ?
5 / 5
2016-07-05 14:37:26
Klementyna
Miła i szybka obsługa, szybka reakcja na uwagi klienta.
1 / 5
2016-02-28 16:38:27
Julita
Zamówienie 1602399AWX brak informacji o realizacji i nie wiem co dalej robić.
5 / 5
2016-02-27 15:03:56
Jerzy
Z uwagi na brak systemu WIN 10 HOME otrzymałem WIN10 PROFESSIONAL - bez dodatkowych opłat i problemów. Bardzo się chwali takie podejście do klienta. Polecam.
4 / 5
2016-02-13 18:02:30
Izabela
Super kontakt i szybka obsługa. Polecam.
1 / 5
2016-01-29 11:55:43
Igor
Sklep nie podaje pełnej informacji o produkcie i dopiero w kontakcie mail odkrywa "karty". To fatalne. Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2016-01-29 09:41:10
Sławomir
Zakup przebiegł normalnie, a produkt otrzymałem zgodny z zamówieniem, a zatem mogę polecic sklep innym zainteresowanym. Pozytywnie oceniam również strone informacyjną zakupu i dostaWY
5 / 5
2016-01-21 14:22:40
Remigiusz
Wzorowy sklep - towar, który zamówiłem (licencja Windows 10) wyczerpał się w sklepie - wobec czego w tej samej cenie zaproponowano mi droższy Windows 10 PRO. Jestem bardzo zadowolony z takiego obrotu sprawy. Sklep zachował się wzorowo nie zmuszając mnie do czekania na "dostarczenie" kodów licencyjnych.
5 / 5
2016-01-19 12:01:28
Sebastian
Sklep jest wiarygodny i szybko realizuje zamówienie.
3 / 5
2016-01-06 16:28:45
Kacper
Generalnie OK, ale zbyt długo czekałem, tym bardziej że sklep zapewniał telefonicznie że odbędzie się to szybciej.
3 / 5
2015-12-06 20:45:09
Janusz
niepełna i częściowa niepełna informacja dotycząca warunków sprzedaży Microsoft office 2016
5 / 5
2015-11-20 12:08:17
January
profesjonalnie szybko zgodnie z opisem
5 / 5
2015-11-20 12:08:17
Ferdynand
profesjonalnie szybko zgodnie z opisem
3 / 5
2015-11-01 22:49:15
Kaja
Zakupiona licencja na pakiet Ms Office - nie pozwala się aktywować wiec coś jest nie tak . Mam nadzieje ze w najbliższych dniach sprawa sie wyjaśni ... nie mniej rzuca to cień na dostawce.
3 / 5
2015-10-14 09:40:04
Tadeusz
Brak kontaktu, brak realizacji zamówienia pomimo natychmiastowej zapłaty. Możliwe, że dostane to co kupiłem ( mocno na to liczę ), ale na ten moment to bardziej się domyślam niż wiem. Napisałem nawet monit z prośbą o informację, ale nadal cisza.
5 / 5
2015-09-19 16:33:38
Oliwier
Otrzymałem mailem kod do Nortona oraz link do strony z programem. Ściągnięcie programu, jego instalacja i aktywacja przebiegły bez problemów. Cena atrakcyjna. Polecam.
5 / 5
2015-09-12 11:41:59
Manuela
W pełni profesjonalna obsługa
5 / 5
2015-08-12 14:17:36
Teresa
polecam, szybko, sprawnie bez problemów
4 / 5
2015-08-07 16:43:23
Witold
Cena produktu atrakcyjna. Jednakże dopiero następnego dnia dowiedziałem się, że wersja programu nie jest pudełko tylko przesyłany jest klucz na maila.
5 / 5
2015-07-29 11:54:28
Renia
Wszystko tak jak być powinno.
5 / 5
2015-07-13 12:46:13
Jarosław
wszystko pomyślnie ,zapłata na konto ,a potem realizacja
5 / 5
2015-07-04 21:24:01
Dymitr
Sklep sprawnie przeprowadził transakcję.
5 / 5
2015-06-30 22:09:21
Marian
zamówienie zrealizowane profesjonalnie. gotowość do pomocy i szybki kontakt.polecam
5 / 5
2015-06-26 10:14:38
Mateusz
było dobrze otrzymałem na maila zakupioną licencję
5 / 5
2015-05-07 06:32:53
Wincenty
Wywiązali się z zamówienia.
5 / 5
2015-03-20 13:38:05
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-03-02 14:54:00
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2015-03-02 14:51:53
Roksana
Dramat czekam już 13 dni na przesyłkę i w dalszym ciągu jej nie otrzymałam. Ciekawe czy w ogóle dotrze, bo kontakt ze sklepem jest równie ciężki
1 / 5
2015-02-25 19:43:25
Janusz
Transakcja pbanda idiotowrzebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 09:33:33
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-19 13:41:59
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2015-01-07 16:58:25
Ferdynand
Fatalna obsługa, brak kontaktu i poszanowania klienta. Nie podają przyczyny odwołania zamówienia mimo, że zapewniają, że to zrobią. NIE POLECAM!!!!!.
1 / 5
2014-12-31 21:18:13
Teresa
Sklep do d... 6 dni oczekiwania na zatwierdzenie zamówienia. A po sześciu dniach anulowane z powodu braku towaru. Co za paradoks - sklep sprzedający systemy informatyczne nie potrafi sprawnie posługiwać się komputerem. Przecież anulować można było w ciągu jednego dnia. A do tego towar cały czas dostępny w necie. Może czas skorzystać z kursów z obsługi komputera i telefonu ? NIE POLECAM.
2 / 5
2014-12-30 22:57:34
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 12:43:05
Miłosz
Sklep niepoważny. Straciłem kilka dni w oczekiwaniu na towar. Wystawiają towar, którego nie mają na stanie, mimo że opatrują go statusem "dostępny". Nie polecam
5 / 5
2014-12-19 12:05:02
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 10:47:29
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-12-15 10:50:56
Sandra
Sklep beznadziejny. Totalne zniechęcenie. Rozumiem, że każdemu zdarzają się pomyłki. Ale nikt w tym sklepie nie zrobił nic, żeby to jakoś naprawić... Zero przepraszam, zero "może zaproponujemy inną opcję dostawy,..." Jednie informacja "...Pańskie zamówienie zostało anulowane..." i to po 48h. Brzmi to jak jakaś loteria... "... Niestety nie trafiłeś, spróbuj ponownie...? Dziękuję, więcej nie skorzystam.
5 / 5
2014-12-03 12:00:00
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-29 19:43:22
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 21:57:08
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 12:49:49
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-08 17:41:02
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 11:58:17
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-02 16:18:17
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 23:33:55
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 13:14:34
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-10-24 10:21:17
Patrycja
Transakcja przebiegła niepomyślnie.
5 / 5
2014-10-24 10:01:35
Olaf
Po wpłaceniu na konto dwie godziny i program miałem na komputerze.Brawo.polecam
2 / 5
2014-10-08 19:33:14
Lech
Sklep zamieszcza nieprawdziwe dane w opisach produktu i wprowadza klienta w błąd jest zasadnicza różnica miedzy wersją box i oem.
1 / 5
2014-10-07 20:43:53
Marian
Fatalny kontakt ze sklepem,długi czas realizacji zamówienia.Nie polecam !
5 / 5
2014-10-07 13:13:42
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-03 11:53:44
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-02 17:53:01
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 10:59:48
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 11:39:41
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sprzedawcę oraz jakość zamówionego towaru.Rewelacja.
3 / 5
2014-09-24 16:10:47
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 13:54:12
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-17 19:32:05
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2011-10-11 09:06:05
Romuald
Zakupiłem u nich trochę sprzętu AGD, relacja cena do jakości, obsługa klienta, profesjonalne podejście bez zbędnych formalności - to jest to co cechuje tą firmę.
5 / 5
2011-10-11 08:52:48
Edmund
Klasycznie, czyli wszystko ok. Kupiłem zestaw głośników logitech, przesyłka zapakowana bardzo dobrze a i same głośniczki to produkt pierwsza klasa!

Rzetelne opinie o ABSoft