Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABSORB

ABSORB Opinie 4.7 (286)

Zielona 32
95-200
Pabianice
578594505
opinie ABSORB
speedtest
4.7
286
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-14 09:19:18
Cyprian
Zamówione we wtorek o 10, w środę o 8 już w paczkomacie. Wszystko elegancko i nieuszkodzone, działa
5 / 5
2020-02-12 21:25:58
Damian
Jestem zadowolona z zakupu jak i z promocji
5 / 5
2020-02-10 22:56:27
Antonina
Ekspresowa wysyłka. Kabelek dobrej jakosci. Tak, jak byc powinno.
3 / 5
2020-02-06 18:52:19
Lucyna
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Z tej części transakcji jestem zadowolony. Natomiast moje obiekcje dotyczą jakości otrzymanej baterii - wytrzymuje przy minimalnym obciążeniu ( w stanie czuwania) maksimum do 12 godzin.
5 / 5
2020-02-04 10:09:36
Beniamin
Wysyłka zgodnia z ustaleniami
5 / 5
2020-01-31 15:29:07
Otylia
Akumulator zgodny z opisem. Bardzo sprawna obsługa, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-01-17 17:14:51
Antoni
Super sprzedawca polecam bardzooo😃
5 / 5
2020-01-17 11:24:51
Leon
Solidny, komunikatywny, pomocny, Polecam!
5 / 5
2020-01-07 12:59:01
Oksana
Super opakowane, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2020-01-07 10:35:54
Leszek
Polecam. Wszystko przebiegło poprawnie.
5 / 5
2020-01-06 16:00:14
Aniela
Dostawa błyskawiczna, żadnych problemów. Zakupiony towar działa jak dotąd bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-02 09:08:36
Jan
Super szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-27 10:06:51
Witold
Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam wszystkim
5 / 5
2019-12-27 01:44:05
Daniela
Świetny sklep, natychmiastowa obsługa
5 / 5
2019-12-25 21:57:28
Walenty
Godny polecenia. Szybko, bez problemów. Etui bardzo ładne, funkcjonalne.
5 / 5
2019-12-24 10:44:08
Aldona
Dałabym 10 gwiazdek, gdyby było to możliwe:) super podejście do klienta, niezwykle pomocny pracownik pomógł mi szybko sfinalizować zakup I mimo gorącego okresu przed świętami otrzymałam produkt ( prezent dla kochanej osoby) już następnego dnia. Inni powinni brać z Was przykład:)
4 / 5
2019-12-17 10:54:11
Lidia
Nie widziałam jeszcze zamówionego towaru, więc nie mogę ocenić.
5 / 5
2019-12-16 12:10:06
Konstanty
Idealnie - szybko i bardzo sprawnie
5 / 5
2019-12-13 12:59:01
Krystian
Szybka dostawa, miła obsługa
5 / 5
2019-12-03 12:52:14
Ziemowit
Bardzo szybka i profesjonalna transakcja
5 / 5
2019-12-03 12:52:14
Faustyna
Bardzo szybka i profesjonalna transakcja
5 / 5
2019-11-27 21:01:23
Kalina
Szybko i sprawnie. Łatwy skuteczny kontakt mailowy. Sprzedawca godny zaufania.
5 / 5
2019-11-18 10:04:32
Ireneusz
Szybka dostawa i bez żadnych problemów. Mogę polecić aczkolwiek zakupiłem tam tylko jedna rzecz.
5 / 5
2019-11-11 12:52:27
Jacek
Problem z płaceniem kartą, ale za to szybka reakcja sklepu na zapytanie i elastyczność w dokonywaniu zapłaty. W sumie bardzo pozytywnie oceniam sklep.
4 / 5
2019-10-25 13:33:22
Juliusz
wszystko przebieglo bez zadnych problemw
5 / 5
2019-10-10 21:00:35
Fryderyk
Dobre produkty, bardzo dobra obsługa klienta. Polecam.
5 / 5
2019-10-10 15:24:42
Martyna
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam 🙂
5 / 5
2019-10-02 19:48:18
Stefania
Bardzo szybka wysyłka. Towar wysokiej jakości . Polecam
5 / 5
2019-09-26 21:02:51
Bogna
Towar dostałam bardzo szybko z czego jestem zadowolona tylko mam nie cały miesiąc A etui mi już trochę pękło z tylu i niewiem dlaczego ale tak to ok.
4 / 5
2019-09-15 11:51:33
Antoni
Było to pierwsze zamówienie w tym sklepie. Realizacja przebiegła bez problemów, zakupiony towar był zgodny z opisem i spełniał opisywane funkcję. Cenowo moim zdaniem była to uczciwa cena.
5 / 5
2019-09-13 06:25:43
Lech
Sklep godny zaufania, rozpatrzył szybko zwrot towaru.
5 / 5
2019-09-02 15:26:20
Amelia
Bardzo szybko i profesjonalnie. Tak powinny wyglądać zakupy w internecie.
1 / 5
2019-07-29 17:55:09
Piotr
Sprzedali mi zepsutą baterię- dałem im jedną gwiazdkę. Wysłali mi nową-skasowałem opinie. Druga bateria też jest zepsuta-teraz już nie odpowiadają i właśnie piszę tę opinię. jeśli nie mają oporów żeby kupować podróbki baterii to na pewno nie dbają żeby inne produkty były orginalne. Dlaczego zakładam że to podróbki? bo mają na sobie datę która świadczy że są wyprodukowane dwa miesiące teamu, w wyłączają się i są ogólnie nie sprawne.
5 / 5
2019-07-24 15:29:24
Bogdan
Ogólnie ok towar oraz dostawa
5 / 5
2019-07-18 22:58:03
Lidia
Polecam sklep bez żadnych wątpliwości,zamówione szkło może nie było zakrzywione do końca ekranu jak oczekiwałam po opisie i zdjęciach,ale to drobnostka.Poza tym nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń i pozdrawiam serdecznie.
5 / 5
2019-07-16 17:35:04
Dariusz
Wszystko bardzo sprawnie. Polecam!
5 / 5
2019-07-16 14:05:05
Oleg
Bardzo dobry kontakt z biurem sklepu. Szybka dostawa
5 / 5
2019-07-12 22:40:39
Inga
Towar przyszedł szybko, zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam.
4 / 5
2019-07-11 16:57:03
Felicjan
Cały czas biję się z myślami czy to oryginał. Kiepsko trzyma te procenty jeśli tak jest. Brak mi zaufania do koreańskich akcesoriów. W sumie sklep nie ponosi za to winy
5 / 5
2019-07-09 19:19:32
Romuald
w porządku nie mam zastrzezeń
5 / 5
2019-07-03 00:19:16
Józef
wszystko gładko i bezproblemowo polecam
5 / 5
2019-07-01 17:04:03
Angelika
Wszystko w porządku, towar zgodny z zamówieniem.Polecam
5 / 5
2019-06-26 12:06:33
Fryderyka
Szybko i sprawnie. Wszystko ok.
5 / 5
2019-06-21 14:13:41
Dalia
Sprawnie przeprowadzana transakcja. Polecam.
5 / 5
2019-06-20 07:15:08
Albert
Szybko, profesjonalnie, bez problemów, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-13 17:35:51
Jarosław
towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła bez zakłóceń
5 / 5
2019-06-12 15:59:20
Adam
Bardzo OK. Jedynie nie otrzymałem wiadomości, że w 2 przesylkach będzie zamówienie. Wprawdzie były 2 numery, ale dla 100% jasności powinien być taki komunikat do mnie napisany.
4 / 5
2019-06-12 12:41:46
Arleta
Bez zarzutu. Szybko i sprawnie. Zamówione produkty wysokiej jakości.
4 / 5
2019-06-07 13:49:19
Sławomira
Wszystko w porządku. Zamówiona przesyłka dotarła po uzgodnionym terminie
5 / 5
2019-05-27 12:37:23
Stefania
towar dobrej jakości. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-08 14:09:41
Jacek
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam!
3 / 5
2019-05-07 12:23:47
Bogdana
Sklep ok ale szkło ochronne, które zamówiłam jest bardzo kiepskie. Boki się nie przykleily. Tak jakby wogole nie pasowało do mojego modelu. Etui bardzo fajne.
3 / 5
2019-05-03 21:18:43
Żaneta
Tylko część oczekiwań została spełniona
5 / 5
2019-04-18 15:07:12
Marcel
Produkt spełnił moje oczekiwania. Dobra jakość i dopasowany.
5 / 5
2019-04-14 12:27:09
Marzena
Szybko, sprawnie, bez opuźnień.
5 / 5
2019-04-06 20:57:40
Julita
Sprawnie, szybko bez uwag. Polecam.
1 / 5
2019-04-05 17:15:02
Stanisława
Zamawiałam etui w kolorze niebieskim, a otrzymałam w kolorze czarnym. Nie zgodność z zamawianym towarem.
5 / 5
2019-04-03 16:13:55
Krystian
Polecam ten sklep. Jednakże nie formę dostawy poczty polskiej która dostarczyła paczkę szóstego dnia roboczego.
1 / 5
2019-04-01 15:07:31
Eryka
Ogólnie słuchawki (Apple) nie są oryginalne, przy delikatnym poruszeniu kablem przerywają, jedna z nich działa głośniej niz druga, pudełko było pęknięte, dźwięk trochę jakby się siedziało w łazience, zdecydowanie odsyłam i liczę na zwrot pieniędzy
5 / 5
2019-03-29 19:35:18
Donata
Polecam. Towar zgodny z oczekiwaniem. Termin dostawy szybki, zamówiłam 26.03.2019 wieczorem, a przed południem 28.03.2019 otrzymałam informację, że przesyłka jest już w paczkomacie. Otrzymywał smsy z informacjami o etapach realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-03-28 21:27:28
Wincenty
Zamówienie złożone w niedzielę, towar do odebrania we wtorek. Ze zwrotem towaru nie było żadnego problemu (okazało się że to nie bateria jest problemem mojego telefonu).
5 / 5
2019-03-28 21:10:19
Wacław
Strona i sklep godny polecenia !
5 / 5
2019-03-25 10:23:23
Edyta
Towar zgodny z opisem.Szybka dostawa.Polecam
4 / 5
2019-03-17 10:42:36
Bernadeta
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-03-14 13:48:44
Remigiusz
Polecam sklep Absorb.pl. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje.
5 / 5
2019-03-14 13:34:44
Anna
Bardzo dobra obsługa zamówienia
5 / 5
2019-03-13 19:12:22
Oliwia
zamówione etui do telefonu jest zgodne z opisem, idealnie pasuje. Jestem w stu procentach zadowolony.Polecam sprzedającego.
5 / 5
2019-03-13 12:19:14
Maria
Polecam towar zgodny z przeznaczeniem
4 / 5
2019-03-13 11:29:16
Mateusz
Produkt zgodnie z opisem. Na przesyłkę czekałem 4 dni , ale taką formę przesyłki wybrałem. Sądzę, że Absorb powinien realizować przesyłki szybciej. Nawet jeśli ma dołożyć parę złotych.
5 / 5
2019-03-07 10:19:51
Diana
Polecam miła obsługa Solidny partner
5 / 5
2019-03-05 19:36:40
Jerzy
Polecam zakupy, towar zgodny z opisem. Szybka dostawa
5 / 5
2019-03-04 09:37:11
Zygfryd
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-02-27 22:09:25
Sabina
Dobra jakość, sprawna i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2019-02-27 18:50:39
Michalina
Wszystko ok . szybko i profesjonalnie . Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-02-27 09:37:08
Mikołaj
Złożyłem zamówienie w niedzielę koło południa, przesyłka była już gotowa w paczkomacie w niedzielę wieczorem więc szybciej chyba się nie da.
5 / 5
2019-02-26 14:30:02
Ziemowit
Szybko, sprawnie, towar odpowiadał moim oczekiwaniom
5 / 5
2019-02-23 12:58:06
Sylwester
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Szybko dostałem odpowiedzi na moje pytania. Szybka wymiana towaru.
5 / 5
2019-02-23 12:58:06
Ernest
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Szybko dostałem odpowiedzi na moje pytania. Szybka wymiana towaru.
5 / 5
2019-02-21 08:28:15
Sylwester
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam sklep.
5 / 5
2019-02-20 10:03:28
Anastazja
Towar zgodny z opisem. Dobra komunikacja z klientem.
4 / 5
2019-02-18 13:07:26
Ewelina
Produkty które zamówiłam trafiły do mnie po dwóch dniach. Etui zgodne z opisem lecz szkło hartowane na Iphone beznadziejnej jakości. Po założeniu widać było ryski i zaczęło pękać.
5 / 5
2019-02-15 18:16:39
Antonina
Milo, szybko, zapomnieli o jednej rzeczy ale doslali nastepnego dnia.
5 / 5
2019-02-15 09:30:56
Rafał
Ekspresowa realizacja zamowienia, jeszcze tego samego dnia zamówienie było spakowane a następnego dnia czekało już na mnie do odbioru!
5 / 5
2019-02-12 09:13:25
Bożena
A co podsumować skoro gwiazdkami wyrazilem
5 / 5
2019-02-11 14:15:31
Celina
Świetny sklep, szybka realizacja, brak problemów przy zwrocie towaru. Gorąco polecam. Wszystko szybko, sprawnie, bez problemów.
4 / 5
2019-02-11 11:53:22
Anastazja
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Ješli dostarczone baterie będą tak dobre jak dostawa to mależy się pięć gwiazdek.
5 / 5
2019-02-07 20:52:06
Konrad
Byłem w szoku! Taka szybka obsługa!
5 / 5
2019-01-31 14:11:11
Nina
Super sklep, super sprzet. Uzywam przez tydzien, dziala bez zarzutow
4 / 5
2019-01-31 13:24:45
Władysława
Wszystko w opisie się zgadza poza widocznością opalcowanego ekranu. Po prostu nie ma takiego szkła, ale tu nie widzę problemu.
5 / 5
2019-01-30 12:57:43
Aldona
To moje kolejne zakupy w sklepie Absorb, z których jestem bardzo zadowolona. Produkt zgodny z opisem, bardzo dobrej jakości. Świetny kontakt ze sklepem, zamówienie wysłane już w pierwszym dniu roboczym po złożeniu zamówienia. Przesyłka doręczona przez Pocztę Polską z tego powodu 3 dni oczekiwałam na przesyłkę. Zdecydowanie polecam tego Sprzedawcę.
4 / 5
2019-01-30 10:46:29
Daria
Szybka obsługa klienta. Spory wybór towarów. Polecam.
5 / 5
2019-01-28 12:24:45
Nina
Produkty bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa. Polecam :-)
5 / 5
2019-01-24 18:39:37
Franciszek
Polecam sklep. Szybko i solidnie
5 / 5
2019-01-22 12:12:14
Leszek
Gorąco polecam. Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam w 100%
5 / 5
2019-01-22 10:01:30
Bogna
Wszystko super, ja akurat zadzwoniłam wcześniej do sklepu aby upewnić się czy kupuję dobry kabe, ale wszystko zostało dobrane pomyślnie i jestem zadowolona.
5 / 5
2019-01-20 12:44:01
Romuald
Informacje na temat postępu realizacji zamówienia na bieżąco i ekspresowa wysyłka
5 / 5
2019-01-18 20:32:33
Wiktor
Etui eleganckie. Starannie wykonane. Jak za taką cenę... 👌
5 / 5
2019-01-16 18:35:00
Szymon
Super, produkt Zg z opisem, uczciwy koszt wysyłki. Polecam
5 / 5
2019-01-16 16:01:46
Leszek
sprawnie szybko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-01-16 09:58:52
Sonia
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-14 20:06:21
Ziemowit
szybki zakup i dostawa ,polecam
5 / 5
2019-01-13 10:54:22
Marcin
Sklep godny polecenia. Przyjęcie zamówienia było po kilku minutach, a realizacja została rozpoczęta po godzinie :) Następnego dnia z rana moje zamówienie zostało wysłane!!!Nic dodać, nic ująć! !
1 / 5
2019-01-12 10:44:36
Eryk
Nie to dostałem co zamieniłem
5 / 5
2019-01-11 10:07:58
Józef
Szybko i sprawni. Bez niemiłych niespodzianek.
5 / 5
2019-01-10 09:15:46
Władysław
Łatwo kupić dobra dostawa, ale nie wszystko jest.
4 / 5
2019-01-09 19:04:03
Tadeusz
spotyka oczekiwania użytkowników
5 / 5
2019-01-09 17:14:38
Tomasz
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Dobra jakość.
5 / 5
2019-01-07 16:04:43
Manuela
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-01-04 13:31:47
Eleonora
Szybka wysyłka w okresie świątecznym
2 / 5
2019-01-02 22:20:10
Kazimierz
Zamówiłem dwie sztuki szkła hartowanego do Samsung S8 i towar otrzymałem ale bez wad nie obyło się ponieważ jedno ze szkieł było zdeformowane co po naklejeniu bardzo utrudnia korzystanie z telefonu (przed naklejeniem dotyk działał perfekcyjnie). Dlatego uważam, że jeden z dwóch towarów jest wadliwy- uszkodzony.
5 / 5
2019-01-02 22:12:30
Łukasz
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, serdecznie polecam!
5 / 5
2019-01-02 09:59:21
Dorota
Bezproblemowa szybka i szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
4 / 5
2018-12-29 11:26:36
Malina
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-12-28 18:51:38
Apolonia
Wszystko sprawnie i na czas. Towar dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2018-12-28 14:46:43
Jeremiasz
Bardzo szybka przesyłka. Darmowa. Polecam.
5 / 5
2018-12-28 13:23:16
Aldona
Towar zgodny z opisem. Wszystko przebiegło sprawnie , towar dobrze opisany , tak że nie miałam problemu z samodzielnym wyborem (nie za bardzo znam się na bateriach do telefonu 😊)
4 / 5
2018-12-26 19:34:26
Ernest
towar zgodny z oczekiwaniem,szybka i sprawna realizacja zamówienia.
3 / 5
2018-12-22 12:57:23
Genowefa
Fatalna jakość usług Poczty Polskiej.Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2018-12-21 18:49:38
Ada
Bardzo sprawne działanie z informacja na bierząco o stanie zamowienia
5 / 5
2018-12-20 22:54:41
Matylda
Zamówienie zostało zrealizowane szybko. Produkt, który zamówiłam wyglądał tak jak był pokazany. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-12-18 21:28:02
Olaf
Towar dobrze zapakowany. Błyskawiczna wysyłka. POLECAM
5 / 5
2018-12-16 14:54:33
Wioletta
Terminowa i zgodna z zamówieniem realizacja
5 / 5
2018-12-13 12:40:58
Oskar
Wszystko super, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-12-12 13:33:31
Miłosz
Świetny sprzedawca. Zakupione etui do tabletu jest wykonane bardzo dobrze i z porządnych materiałów. Bardzo niska cena za wysokiej jakości towar. Czyli można "bardzo dobrze" za "bardzo tanio".
5 / 5
2018-12-12 08:20:51
Lucyna
Rzetelny sprzedawca. Produkt zgodny z opisem.
4 / 5
2018-12-09 09:22:56
Eryka
Zamówione słuchawki apple przyszły po 5 dniach. Towar okazał się być oryginalny i w dobrej cenie. Ogólnie polecam zakup w tym sklepie.
1 / 5
2018-12-07 18:56:02
Władysława
Kontakt swietny,wysylka ekspresowa,aczkolwiek szklo hartoeane nie przykleilo sie do telefonu,trzeszczalo,przesuwalo sie,nie przewodzilo dotyku.
5 / 5
2018-12-07 10:36:25
Brunon
Szybka informacja i dostawa. Bardzo pozytywne wrazenie.
5 / 5
2018-12-05 23:02:57
Wiesław
Jest OK (opoznienie wyniklo raczej z winy poczty).
5 / 5
2018-12-05 21:42:03
Roma
Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2018-11-27 18:11:43
Roma
Wszystko zgodnie z opisem i ustaleniami..
5 / 5
2018-11-26 21:21:03
Violetta
Sprawna i profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-11-21 17:40:08
Roma
Wszystko w porządku , śmiało można kupować w ich sklepie
5 / 5
2018-11-18 23:03:27
Joachim
Szybka realizacja i wysłanie towaru.
5 / 5
2018-11-15 16:39:23
Szymon
Bardzo przyjemna obsługa, polecam
5 / 5
2018-11-15 10:30:34
Wiesław
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2018-11-10 21:29:11
Zbigniew
Sklep godny polecenia towar w 100% taki jak w opisie
5 / 5
2018-11-08 10:01:01
Jerzy
Solidna firma, dobra cena, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-10-31 23:05:56
Wiola
Szybka obsluga, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2018-10-18 18:32:41
Arkadiusz
Ciekawa oferta, towary dobrej jakości. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-10-16 13:50:48
Henryk
Super sprzedawca. Towar zgodny z zamówieniem i wysokiej jakości. Polecam !!!
5 / 5
2018-10-16 13:50:48
Dymitr
Super sprzedawca. Towar zgodny z zamówieniem i wysokiej jakości. Polecam !!!
5 / 5
2018-10-15 19:25:41
Dawid
Pole am -osobiście jestem zadowolony
4 / 5
2018-10-14 18:14:47
Sławomir
Wysyłka błyskawiczna, towar pierwsza klasa.
3 / 5
2018-10-12 12:17:16
Piotr
NIE MAM OPINII , DO DZIŚ POMIMO ZAPŁATY NIE OTRZYMAŁEM TOWARU.
5 / 5
2018-10-10 15:07:03
Maksym
Super obsługa. Jedno z zamówionych urządzeń okazało się uszkodzone. Firma wysłała nowe jeszcze zanim odesłałem to uszkodzone. Poprosili tylko o zdjęcia i opis usterki. Bardzo dziękuję za rzetelne podejście do klienta!
5 / 5
2018-10-09 10:46:10
Manuela
Wszystko szybko i sprawnie. Na wszelkie pytania dostałam szybką odpowiedź.
5 / 5
2018-10-05 12:25:22
Marcin
Wszystko w porządku, szybka dostawa.
5 / 5
2018-10-05 09:28:04
Kalina
bardzo szybka realizacja zamówienia, szczegółowa informacja o realizacji o etapie zamówionego towaru
1 / 5
2018-10-03 00:11:19
Antoni
Bardzo słaby sklep. Sprzedają akcesoria nie pasujące do siebie, a później odmawiają zwrotów. Naciągacze i tyle. Gdyby miał ktoś wątpliwości to chętnie udostępnie mailing - widać jak naciągają. Przy próbie reklamacji wysłali mi zdjęcia uszkodzonego produktu - chyba jak sami go uszkodzili! MASAKRA ! Nie polecam !
5 / 5
2018-09-29 10:04:11
Kajetan
Cała transakcja została przeprowadzona w mniej niż 24 godziny. Super!!!
5 / 5
2018-09-26 08:37:58
Iga
Bezproblemowa obsługa, ekspresowa wysyłka - polecam!
5 / 5
2018-09-25 11:10:25
Wiola
Szybka realizacja zamówienia, stan towaru idealny. Polecam!
4 / 5
2018-09-21 16:07:14
Justyna
Zamówienie zostało zrealizowane źle otrzymałam inny rozmiar etui i szybki. Po wysłaniu wiadomości o pomyłce otrzymałam prawidłowy rozmiar etui a błędny towar odesłałem. Mimo zamieszania i dłuższego oczekiwania na moje zamówienie oceniam sklep pozytywnie szybko reagują na wiadomości.
5 / 5
2018-09-21 15:57:39
Zdzisław
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2018-09-20 21:55:34
Renata
Niezwłoczna wysyłka, fachowość i towar zgodny z opisem. Nic nie trzeba dodać.
5 / 5
2018-09-19 19:11:54
Regina
Wszytsko w porządku, paczka dobrze zapakowana, bez zarzutu.
5 / 5
2018-09-19 13:32:34
Bogdana
Wysłane w ciągu jednego dnia
5 / 5
2018-09-18 21:49:45
Irmina
Zdecydowanie polecam zakupy przez absorb.pl! Zakupiłam etui na Kindle Paperwhite - produkt świetnej jakości, bardzo starannie wykonany, w przystępnej cenie i ciekawej szacie graficznej, której nie znalazłam w żadnym innym sklepie został wysłany w dniu złożenia zamówienia i dokonania przelewu. Na bieżąco byłam informowana o każdym etapie transakcji. Etui było dobrze zabezpieczone na czas transportu Ku miłemu zaskoczeniu oprócz samego etui w przesyłce znalazłam także folię ochronną na ekran czytnika. Daję zasłużone 5 gwiazdek!
5 / 5
2018-09-14 10:07:21
Leszek
Wszystko przebiegło bezproblemowo. Od samego zamówienia po odbior przesyłki. Jest duza szansa, ze skorzystam z tej Firmy ponownie.
5 / 5
2018-09-07 19:24:59
Grażyna
Polecam, szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z ofertą.
5 / 5
2018-09-05 18:04:32
Iwona
Rzetelna firma z produktami wysokiej jakości
5 / 5
2018-09-05 15:48:55
Idzi
Jestem bardzo zadowolona z formalnej strony zamówienia i zakupionego towaru
5 / 5
2018-09-04 11:26:14
Sylwester
Byłem zaskoczony błyskawiczną dostawą.
5 / 5
2018-09-01 19:24:34
Marina
Realizacja zamowienia bardzo sprawna. Mailowo bylam informowana o kazdym etapie jego przebiegu. Towar bezpiecznie zapakowany. Polecam
5 / 5
2018-09-01 15:14:37
Gustawa
Jestem bardzo zadowolona, zarowno, etui ktore jest lepszej jakosci niz w wiekszosci sklepów, jak i szkla hartowanego które jest naprawde przyjemne w dotyku :) oczywiscie paczka od momentu zamówienia dotarla do mnie w dwa dni
5 / 5
2018-08-30 19:37:43
Waldemar
Turbo błyskawica, wysłali produkt po kilku godzinach od złożenia zamówienia, dawno mnie coś podobnego nie spotkało.
5 / 5
2018-08-29 23:00:04
Emanuel
Jestem bardzo zadowolona ze sposobu, w jaki zrealizowano moje zamówienie. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dziekuję
5 / 5
2018-08-29 20:08:23
Kornel
Produkt jak w opisie, sprawdza się.
4 / 5
2018-08-29 07:37:27
Piotr
Ładowarka ok , spełniła moje oczekiwania, świetna cena - niestety przesyłka nie zawierała paragonu ...
5 / 5
2018-08-27 10:44:43
Marcelina
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z ogłoszeniem. Polecam
5 / 5
2018-08-24 15:33:46
Aleksandra
Kontakt z firmą rewelacyjny. Zamówienie zrealizowane ekspresowo, kurier przyjechał na drugi dzień od złożenia zamówienia. Niestety szybka, którą zamówiłam przyszła uszkodzona, jednak nie wpływa to absolutnie na pozytywną ocenę Sklepu. Bardzo szybko dostałam odpowiedź na moje pytanie, sklep natychmiastowo uznał reklamację i zapewnił o wysłaniu nowego produktu.
5 / 5
2018-08-21 11:14:53
Maksym
Szybka i sprawna obsługa i komunikacja z obsługą
5 / 5
2018-08-21 11:14:53
Adrian
Szybka i sprawna obsługa i komunikacja z obsługą
5 / 5
2018-08-20 16:50:39
Bernardeta
Jestem zadowolony. Dobry towar , szybka dostawa, towar nie odbiega wyglądam ani jakością od oferty na stronie. A może nawet wygląda lepiej
5 / 5
2018-08-18 21:11:13
Wiesława
Tranzakcja przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2018-08-14 16:09:05
Irena
wysyłka nastąpiła bardzo szybko ale Poczta Polska działa jak działa. Towar znakomity!!! Polecam zakupy w "absorb". stan
4 / 5
2018-08-13 19:56:56
Klemens
Towar super ale współpraca z inpost kurier jest niewybaczalna
5 / 5
2018-08-08 13:29:50
Wacław
szybko i sprawnie, bardzo fajnie
5 / 5
2018-08-01 17:08:24
Eligiusz
Transakcja przebiegła prawidłowo, żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2018-08-01 10:55:32
Kacper
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2018-07-26 13:02:54
Ewelina
Szybka dostawa, etui zgodne z opisem i bardzo dobrze dopasowane do tabletu. POLECAM
4 / 5
2018-07-25 19:18:59
Ireneusz
Zamówienie zostało dobrze zrealizowane.
5 / 5
2018-07-23 16:39:01
Kamil
Dobry kontakt, szybka wysyłka, przedmiot zgodny ze zdjęciem.
5 / 5
2018-07-23 13:59:59
Hubert
byłem zaszokowany szybkością dostawy, zamawiałem po południu a na drugi dzień miałem dostawę przed południem, zdecydowanie polecam
5 / 5
2018-07-23 12:07:54
Sofia
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zakupy pzrebiegły szybko i sprawnie
5 / 5
2018-07-18 15:26:37
Zdzisław
Bardzo udane zakupy, produkt zgodny opisem, błyskawiczna wysyłka
4 / 5
2018-07-16 14:49:50
Daria
Dobrze, szybka wysyłka, dobry kontakt
5 / 5
2018-07-15 18:14:25
Rozalia
Produkt idealnie pasuje do moich potrzeb!
5 / 5
2018-07-12 14:04:48
Włodzimierz
Profesjonalna, życzliwa i szybka obsługa
5 / 5
2018-07-12 10:04:55
Lucjan
Bardzo szybka obsługa, towar zamówiony w sobotę wieczorem, dostarczony we wtorek rano.
5 / 5
2018-07-12 10:04:55
Wiesława
Bardzo szybka obsługa, towar zamówiony w sobotę wieczorem, dostarczony we wtorek rano.
5 / 5
2018-07-11 10:07:45
Klara
Szybka, profesjonalna i miła obsługa. Najwyższy poziom :)
5 / 5
2018-07-11 09:53:09
Leon
Najlepszy sklep. Super obsługa. Zamawiałem wielokrotnie różny asortyment i zawsze tak samo - towar zgodny z opisem, a obsługa zawsze super. Wysyłki realizowane błyskawicznie. POLECAM I POLECAM ... 👍🙂
1 / 5
2018-07-10 05:28:10
Lesław
Towar otrzymałem, ale niestety kilka razy zamówiłem szkło na tablet w jedno źle zamontowanie, moja wina drugie było ok, 3 dla dziewczyny okazało się uszkodzone, za jedno etui otrzymałem zwrot bo pękło, za drugie nie, bo pan stwierdził że pękło z winy użytkownika, zamówiłem etui z innej firmy na tablet i szkło i jest ok towar w tym sklepie jest z niższej półki
5 / 5
2018-07-08 11:42:53
Weronika
Jestem zadowolony szybko sprawnie .Polecam
5 / 5
2018-07-07 20:28:05
Leszek
Super sklep. Wszystko na czas i rzetelne informacje.
2 / 5
2018-07-07 14:14:54
Marta
Otrzymałam uszkodzone szkło hartowane
4 / 5
2018-07-04 10:34:12
Cezary
Po pierwszych zakupach jest ok.
5 / 5
2018-07-03 16:45:33
Piotr
Wszystkie etapy zakupu i dostarczenia oraz jakość towaru na wysokim poziomie.

Rzetelne opinie o ABSORB