Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABUD

ABUD Opinie 4.6 (300)

Patriotów 208
04-700
Warszawa
+ 48 22 610 01 80
opinie ABUD
speedtest
4.6
300
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-12 14:49:55
Piotr
Zlecenie zrealizowano szybko i skorygowano moja pomyłkę zwracając nadpłaconą kwotę .
5 / 5
2020-02-04 11:49:36
Kalina
Jestem bardzo zadowolony,szybko sprawnie ,towar dobrej jakosci
5 / 5
2020-01-02 12:35:39
Ferdynand
Bardzo dobrze zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2019-12-19 12:48:11
Daniel
Super szybko, profesjonalnie. Brawo, bo to takie rzadkie w dzisiejszych czasach.
5 / 5
2019-12-14 13:53:23
Waldemar
nie mam negatywnych uwag. Transakcja w pełni udana.
5 / 5
2019-12-13 18:57:11
Klara
Super, kompetentni i rzeczowo.
5 / 5
2019-12-12 16:21:20
Irena
To wspaniały sklep ze wspaniałą załogą. Bardzo uprzejmi i mili. Gdy zadawałam nieraz dokuczliwe pytania odpowiadano m bardzo uprzejmie i miło. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-09 11:19:08
Gabriel
Bardzo dobry sklep, super kontakt z kupującym, ciekawa oferta. Polecam.
5 / 5
2019-11-18 09:21:33
Irmina
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-11-06 15:35:12
Paweł
Polecam , dobry kontakt ze sprzedającym .
4 / 5
2019-11-01 15:49:29
Olga
sklep o.k. , transport nie. Pomimo dobrego opakowania jedna z puszek farby była pognieciona / znacznie/
5 / 5
2019-10-31 21:22:23
Wieńczysła
Wszystko sprawnie, duży plus za to że mają takie materiały jak Austrotherm.
5 / 5
2019-10-31 13:06:10
Marek
OK. Natychmiast info na maila. Wszystko jasne i czytelne.
5 / 5
2019-10-31 10:05:04
Ludmiła
Do dzis zamowienia nieotrzymalem.porazka
5 / 5
2019-10-31 08:40:09
Klaudiusz
Dostawa szybsza niż deklarowano . wszystko załatwione na 5.
5 / 5
2019-10-30 15:09:01
Emanuel
W takim sklepie internetowym jak abud chciałabym robić zakupu zawsze szybka realizacja i wysyłka polecam każdemu.
5 / 5
2019-10-30 15:06:12
Regina
Wszystko w porządku, obsługa cierpliwie odpowiadała na moje pytania, kontakt szybki i rzeczowy, towar ok.
5 / 5
2019-10-30 13:45:10
Rozalia
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej obsługi, dostawy i solidnego opakowania towaru.
4 / 5
2019-10-29 08:27:38
Renata
Zamówienie i cała procedura przebiegła bardzo szybko. Niestety towar był wadliwy. Reklamacja oraz zwrot pieniędzy przebiegł bardzo szybko. Nawet sklep do mnie zadzwonił aby podać numer konta na który ma być przelany zwrot
5 / 5
2019-10-28 14:03:23
Kajetan
Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2019-10-27 21:48:36
Sofia
Bardzo szybka obsługa towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-24 19:43:01
Krzysztof
braki dostatecznej ilości towaru w magazynie
5 / 5
2019-10-24 14:01:44
Bogusław
Polecam tą firmę z czystym sumieniem. Bardzo szybka dostawa :)
5 / 5
2019-10-24 07:57:30
Janusz
Abud spełnił moje oczekiwania. Polecam
5 / 5
2019-10-23 20:14:31
Magda
Wszystko jak należy, szybko i produkt spełnił moje oczekiwania. NIESTETY kurierowi FedEx przez 3 dni nie chciało się dojechać.... Proponuję zmienić firmę przewozowa. Poza tym Ok
5 / 5
2019-10-23 12:28:42
Bernard
bardzo solidna firma. gorąco polecam
5 / 5
2019-10-23 12:00:01
Ida
Jestem bardzo zadowolona , zarówno towar który zamówiłam jak sklep na najwyższym poziomie. Polecam
5 / 5
2019-10-22 11:59:09
Arkadiusz
Bardzo dobrze wyposażony sklep.
5 / 5
2019-10-22 07:10:29
Tadeusz
zamówienie zgodne z opise. Mogą dodać, ze do montażu potrzebne są podłaczenia: zawory, głwice, króćce, nyple, itp... Ale to szczegół.
5 / 5
2019-10-21 00:22:02
Amelia
Jestem zadowolona z zamówionego produktu i realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-10-20 17:58:01
Emanuela
dobrze zdjęcia wiernie odzwierciedlają towar w sklepie
5 / 5
2019-10-18 15:23:43
Gustawa
Polecam b.dobry kontakt i szybka realizaja
5 / 5
2019-10-18 13:54:56
Zofia
Wszytsko jak najabardziej na + , fajny kontakt z zamawiającym, bez problemowy sklep. Polecam !
5 / 5
2019-10-17 13:25:26
Cecyl
wszystko profesjonalnie polecam
5 / 5
2019-10-16 16:48:33
Aldona
Zawsze zakupy z wami. Dzięki
5 / 5
2019-10-14 16:05:49
Zygfryd
Z TOWAREM WSZYSTKO OK, JEDNAK ZA DWA WIADRA FARBY 10 L O WARTOŚCI OK 100 ZŁ/SZT PRZESYŁKA 48 ZŁ. TO WG MNIE SPORO.
5 / 5
2019-10-11 15:07:17
Ludmiła
Jestem zadowolona szybka wysyłka. Perfekcja polecam
4 / 5
2019-10-11 10:49:50
Robert
Wszystko ok. Szybko i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-10-10 19:33:08
Seweryn
Szybka obsluga, dobra komunikacja, swietna farba.
5 / 5
2019-10-07 07:18:31
Jadwiga
Jak zwykle przyjemne zakupy i fachowa obsługa klienta.
5 / 5
2019-10-02 11:49:14
Elwira
Szybko, sprawnie, bezboleśnie.
5 / 5
2019-10-02 09:48:04
Włodzimierz
szybka dostawa, towar zapakowany profesjonalnie
5 / 5
2019-10-01 11:46:57
Andrzej
Zamówienia są realizowane bardzo szybko. Obsługa w biurze obsługi klienta fachowa :)
5 / 5
2019-09-30 14:33:56
Apolonia
szybka wysyłka towaru,towar dobrze zabezpieczony.
1 / 5
2019-09-28 04:48:56
Nadia
nie polecam ze względu na dostawę firma kurierska, która trwała ponad tydzień . Sklep usprawiedliwia się tym , ze to wina firmy przewozowej i sama powinna to kontrolować i reagować . Aczkolwiek uważam , ze nie jest to w moim obowiązku , gdyż sklep ma obowiązek realizować dostawę jaka ma opisana przy dostawie (3dni) . Szkoda nerwow i czasu . Nie polecam
5 / 5
2019-09-27 12:45:49
Iga
Duży asortyment, bardzo dobry kontakt z zespołem
5 / 5
2019-09-26 20:52:18
Ignacy
towar otrzymałem jak deklarowano, caly, za transport zapłacilem.ale jestem zadowolny
4 / 5
2019-09-26 18:00:00
Radosław
Taniej niż w OBI, drożej niż na Allegro - gdybym wiedział prędzej, może wybrałbym Allegro. Za to pozytywnie zaskoczyła mnie ekspresowa wysyłka i powiadomienia o kolejnych etapach mojego zamówienia. Minus taki, że jak chciałem wybrać opcję zapłaty za zamówienie, to kliknąłem na ikonę PayU, co przekierowało mnie na stronę główną PayU, wycofując się w przeglądarce, już nie mogłem wrócić do mojego zamówienia i musiałem złożyć je jeszcze raz.
5 / 5
2019-09-25 14:37:42
Bogusława
Bardzo solidna firma - konsultant natychmiast udziela informacji o dostępie produktu w magazynie, dostawa b. szybka zgodna z zamówieniem.Przejrzysty sposób zamawiania towaru i płatności. Bieżąca informacja o statusie zamówienia. Polecam jak najbardziej!!!!!
5 / 5
2019-09-24 20:43:40
Alberta
Jestem zadowolona. Towar wniesiono do mieszkania
1 / 5
2019-09-24 17:30:59
Albert
nigdy od nich nic nie zamówię, od meisiąca czekam na zamówiony towar
5 / 5
2019-09-23 18:56:18
Agnieszka
Sprawnie zrealizowane zamówienie. Polecam
5 / 5
2019-09-23 18:08:46
Oksana
Zamówienie przebiegło bez problemu
5 / 5
2019-09-20 16:12:51
Kamila
Bardzo profesjonalna obsługa. Od momentu złożenia zamówienia sklep na bieżąco informował o przebiegu zamówienia. Towar porządnie zapakowany i szybko dostarczony. Polecam.
5 / 5
2019-09-20 12:56:55
Walentyna
szybko i bez hałasu, dobrze opakowana farba. i cena nawet z przesyłką intersująca
5 / 5
2019-09-20 07:04:53
Arkadiusz
Wszystko ok, produkt naprawdę dobrej jakości. Termin realizacji szybszy niż podany w aukcji. Obsługa bardzo miła i konkretna. Dziękuję i polecam!
5 / 5
2019-09-19 17:08:46
Bolesław
Jak zwykle dobre zakupy, jeszcze się nie zawiodłem na tym sklepie zawsze jest ok. Polecam.
5 / 5
2019-09-18 21:10:58
Patrycja
Kupiłam kompostownik. Jestem bardzo zadowolona. Towar jest dobrej jakości, zapakowany odpowiednio. Przesyłka dotarła na czas.
5 / 5
2019-09-18 14:29:00
Kaja
Szybkie i wygodne zakupy. Taniej niż u konkurencji.
5 / 5
2019-09-15 18:32:04
Jagoda
Polecam. Produkt otrzymałam błyskawicznie.
5 / 5
2019-09-15 11:14:03
Marta
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-09-12 13:29:03
Olaf
Solidna i szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i polecam:)
5 / 5
2019-09-12 11:32:21
Krystian
Super sklep,zakupy przebiegły bez zarzutu,informacje na jakim etapie jest zamówienie super,jestem zadowolona ,szybka dostawa.
5 / 5
2019-09-09 19:54:10
Łucja
wszystko ok, pełna informacja o stanie przesyłki
5 / 5
2019-09-09 14:19:23
Leon
Bardzo polecam. Dostawa w wybranym terminie. Materiały bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-06 20:06:42
Mikołaj
Szybka obsługa, bardzo doby kontakt z klientem.
2 / 5
2019-09-06 14:51:20
Oliwier
Niestety nie dotarł do mnie zamówiony zasilacz czyli BEMKO B42-Ldw020, tylko jakiś inny no-name. Z tego powodu nie polecam sklepu, jak coś kupuję to to powinno dotrzeć. Nie zwracałem tego zasilacza ponieważ koszt zakupu był zbyt niski. Poza tym obsługa sprzedażowa ok.
5 / 5
2019-09-06 10:58:03
Jacek
Sprawnie i szybko. To czego klient oczekuje.
5 / 5
2019-09-06 07:09:59
Weronika
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam.
3 / 5
2019-09-06 07:08:35
Łucja
Zamawiałam suszarkę balkonową.Towar otrzymałam USZKODZONY-odbity i porysowany lakier,powyginana.Napisałam do firmy,nie jako REKLAMACJA,ale powiadomienie o uszkodzonej przesyłce.Jestem w trakcie korespondencji z Panią,która się tą sprawą zajmuje.Pani wykazała zainteresowanie,co przyjmuję,jako +!
5 / 5
2019-08-30 22:22:19
Gabriela
Drobne opóźnienie z powodu dostępności towaru. Mimo to polecam sklep, ponieważ obsługa jest miła. Dobry kontakt.
5 / 5
2019-08-28 19:12:19
Wacław
Sprawna dzialanosc, dobra obsluga, duza komunikatywnosc
5 / 5
2019-08-23 13:29:07
Zdzisław
Ale bardzo polecam sklep i obsługę ;]
5 / 5
2019-08-21 12:43:28
Anita
bardzo dobrze towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-20 15:20:45
Józef
Dobry kontakt z klientem polecam 5/5
5 / 5
2019-08-19 17:32:52
Bernadeta
Ok, tak jak buc powinno. Towar dostarczony w terminie jaki wskazalam
5 / 5
2019-08-15 21:58:15
Irena
Polecam, towar dobry jakościowo, przesyłka dobrze zapakowana, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry.
4 / 5
2019-08-14 17:48:27
Celestyna
Towar zgodny z opisem, zakup bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-08-14 12:57:23
Leopold
Błyskawiczna wysyłka, rewelacyjny kontakt i podejście do klienta.
5 / 5
2019-08-13 21:58:42
Radosław
Pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2019-08-09 11:53:22
Aga
Szybko , rzetelnie, bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-08 10:40:04
Zbyszko
Bardzo solidny sprzedawca, polecam.
5 / 5
2019-08-08 09:24:47
Paula
Wszystko super. Towar i obsługa
5 / 5
2019-08-06 21:38:45
Kinga
Szybko, tanio i profesjonalnie
5 / 5
2019-08-05 16:35:18
Patryk
Dobry sklep, będę wracał tu na zakupy
4 / 5
2019-08-03 23:17:46
Felicja
Towar bardzo dobrze zapakowany i szybko dostarczony polecam.
4 / 5
2019-08-02 13:39:45
Albert
Jakość towaru nie najlepsza.
5 / 5
2019-08-01 21:38:26
Bartosz
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-08-01 21:16:47
Pola
Bez zrzutu, szybka wysyłka, produkty dobrze zabezpieczone. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-08-01 15:11:01
Irmina
Sprawa została załatwiona szybko polecam ten sklep
5 / 5
2019-08-01 13:04:39
Magdalena
Współpraca bardzo dobra, kontakt telefoniczny bardzo dobry.polecam
4 / 5
2019-07-31 13:26:07
Sandra
nie spieszyło mi się z dostawa, ale mimo tego długie oczekiwanie
5 / 5
2019-07-26 22:43:59
Amelia
Bardzo profesjonalny sklep.Ekspresowa przesyłka.Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-07-25 18:03:10
Agnieszka
Super, profesjonalnie i szybko
5 / 5
2019-07-24 22:38:31
Włodzimierz
Sklep sumiennie wywiązuje się ze swoich obowiązków.
5 / 5
2019-07-24 20:17:41
Violetta
Zakupy bez problemów. Szybko i profesjonalnie. Nie musiałam kontaktować się ze sklepem, wszystkie informacje dotyczące zamówienia, dostawałam na bieżąco. Jeśli będę potrzebowała, na pewno skorzystam powtórnie z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-07-18 21:29:00
Bogusława
Szybko, sprawnie i na temat :)
4 / 5
2019-07-18 15:15:02
Violetta
Na razie nie mogę nic stwierdzić, bo tylko raz korzystałam z tego sklepu. Ale wszystko przebiegło prawidłowo i towar jest zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-18 13:00:30
Sylwester
Pełen profesjonalizm, miła i pomocna obsługa. Polecam sklep !!!!
5 / 5
2019-07-17 20:32:26
Hubert
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, polecam ten sklep.
4 / 5
2019-07-16 19:13:29
Danuta
Ogólnie dobrze bo realizuję kolejne zamówienie.
4 / 5
2019-07-16 13:12:00
Lidia
Zetelna firma, i szybka dostawa dziękuję
5 / 5
2019-07-14 15:06:55
Ziemowit
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
4 / 5
2019-07-13 20:50:33
Teresa
wszystko z towarem ok szkoda, że nie można było kupić na sztuki zawsze to taniej.
5 / 5
2019-07-11 21:44:03
Kamil
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-07-11 16:09:03
Maciej
produkt zmywak do naklejek jest po prostu super
5 / 5
2019-07-11 16:04:50
Lucjan
Transakcja przebiegła bardzo dobrze. Informacja na każdym etapie zamówienia. Towar zapakowany super. Polecam
5 / 5
2019-07-10 20:12:38
Ferdynand
sklep super sprawnie i fachowo !
4 / 5
2019-07-10 11:04:20
Sara
Wszystko ok, ale powinni zwrócić uwagę na dokładność pakowania. Jedno z 3 wiader gładzi miało nadpęknięte dno. Miejmy nadzieję, że nie będzie do wyrzucenia po tygodniu :(
4 / 5
2019-07-03 12:04:51
Adrian
Zamówienie zostało zrealizowane, ale na stronie internetowej został podany termin dostawy niezgodny z rzeczywistością.
5 / 5
2019-07-02 11:09:44
Bartosz
Zamowione - szybko skompletowane - odebrane. Bogata oferta
5 / 5
2019-06-29 13:00:03
Fryderyka
Pierwszy moj zakup, wszystko sprawnie.
5 / 5
2019-06-28 20:41:46
Cezary
Najlepszy sklep budowlany w jakim zakupywałem materiały Wszystko na czas zgodnie z podanymi informacjami, żadnych problemów. Sprzedawcy rozumieją jak ważne jest szybkie dostarczanie materiałów gdy czegoś zabraknie.
5 / 5
2019-06-28 13:13:50
Konrad
Jestem zadowolony z porady o towarze i z terminu przesyłki, będę korzystał z usług firmy ABUD.
4 / 5
2019-06-28 12:03:06
Bartosz
Dobrze, choć kompletacja towaru trwała długo
5 / 5
2019-06-28 11:37:12
Edmund
Solidność i terminowość, to ich zaleta. Polecam.
1 / 5
2019-06-27 21:44:55
Sylwester
Tragedia sklep oferuje towar którego nie w ofercie
5 / 5
2019-06-26 12:08:39
Apolonia
Super. Jesteśmy z mężem zadowoleni z zakupu. Dziękuję i pozdrawiam.
4 / 5
2019-06-25 10:04:49
Luba
proces zakupu szybki i sprawny, jedyne co to paczka mogła być lepiej spakowana - niektóre artykuły zostały doklejone taśmą do paczki i ciężko je było wydostać bez ich uszkodzenia
5 / 5
2019-06-23 16:27:01
Olga
Towar zgodny z opisem.Szybko i sprawnie polecam.
5 / 5
2019-06-20 12:23:31
Waldemar
Wszelkie trudności zostały rozwiązane na korzyść klienta.
5 / 5
2019-06-19 14:51:11
Liliana
Wszystko super, szczerze polecam :-)
5 / 5
2019-06-19 13:18:33
Konrad
Chętnie dokonam zakupów w przyszłości. Nie mam żadnych zastrzeżeń do przeprowadzonej transakcji
5 / 5
2019-06-17 12:33:37
Lucjan
Teraz jest bardzo dobrze. Korzystałem z usługi tej firmy w zeszłym roku , nie było tak kolorowo. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-06-12 11:36:11
Lesław
Towar wysokiej jakości zgodny z opisem.
5 / 5
2019-06-07 20:58:50
Regina
polecam jak najbardziej ,wiem że nie ostatni raz robię tu zakupy:)
5 / 5
2019-06-06 15:08:43
Mateusz
Zakup i informacja zwrotna szybko, tylko ta dostawa...
5 / 5
2019-06-05 19:44:51
Helena
Solidny, godny polecenia nie przesadza z kosztami przesyłki
5 / 5
2019-06-04 17:44:28
Renia
Bardzo rzetelna firma. Polecam w 100 %
4 / 5
2019-06-04 04:33:21
Mariusz
Towar zgodny z opisem, porządnie zapakowany, szybko dostarczony.
5 / 5
2019-06-02 12:02:02
Jędrzej
Dostałem szybciej towar niż się spodziewałem i obiecywali w swojej ofercie.
5 / 5
2019-05-31 10:45:23
Donata
Wszystko ok, niestety odbiór zamówionych rzeczy tylko do godziny 16.
5 / 5
2019-05-28 11:35:36
Olga
Wszystko przebiegło jak powinno. Kontakt ze sklepem -ok. dostawa- szybko. Towar- to co zostało zamówione. Jesteśmy zadowoleni
5 / 5
2019-05-28 09:52:44
Walentyna
Transakcja przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2019-05-28 00:03:07
Matylda
Rzeczowa kompetentna obsługa. Zwłaszcza rewelacyjny live chat.
5 / 5
2019-05-24 20:41:46
Bogdana
Towar spełnia moje oczekiwania, zgodnie z ofertą,dobry kontakt
5 / 5
2019-05-23 15:25:20
Wanda
FIRMA SUPER , sprawnie , szybka dostawa , POLECAM !!!!
5 / 5
2019-05-23 13:43:26
Jerzy
Bardzo pozytywnie . Miałem szeroki asortyment do wyboru odpowiedniego towaru. Poza tym pomoc Pana Daniela w zakresie info na czacie okazała sie optymalna i bardzo pomocna.
5 / 5
2019-05-21 13:34:29
Zuzanna
sklep jest godny polecenia a dostawa szybciej niż planowana
2 / 5
2019-05-21 11:57:54
Leon
Towar został dostarczony kurierem w uszkodzonym wiaderku - tynk wylał się wewnątrz kartonu, zgłoszona reklamacja po 30 dniach została anulowana bez jakiegokolwiek kontaktu ze strony sklepu. Raczej nie polecam.
5 / 5
2019-05-16 18:27:03
Adrian
Szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam.
2 / 5
2019-05-16 09:39:29
Jonatan
Zamówiłem towar (gotową gładź szpachlową) o wadze 27kg. Po rozpakowaniu okazało się, że jest 17kg. Nawet byłem zdziwiony, że kurier przeniósł przesyłkę kilkadziesiąt metrów, nie podjeżdżając pod wejście do bloku. Nie zwracałem, gdyż jestem w trakcie remontu i zależy mi na czasie.
5 / 5
2019-05-15 11:59:07
Lesław
bardzo sprawna obsługa na wszystkich etapach realizacji zamówienia
1 / 5
2019-05-15 11:21:18
Ludmiła
zamawiałam towar 10=go dziś jest 15-ty sklep jest w trakcie pakowania /2 złączki???/ to kpina
5 / 5
2019-05-13 16:19:40
Kinga
Oceniam pozytywnie. Zakupy szybkie i skuteczne. Towar dostarczony bez uszkodzeń.
5 / 5
2019-05-10 07:12:30
Karol
Bardzo dobra jajosc obslugi. Profesjonalne podejscie do tematu
3 / 5
2019-05-09 08:56:33
Kazimiera
szeroki wybór asortymentu jednak pracownicy mylą towary przy wysyłce. Oczywiście jest możliwość zwrotu jednak przy zakupie przedmiotów wartych kilka złotych koszt odesłania towaru przewyższa jego wartość.
5 / 5
2019-05-08 13:38:41
Maria
Profesjonalna obsługa klienta, szybka wysyłka i dobrej jakości produkty. Polecam sklep.
5 / 5
2019-05-08 13:15:36
Eliza
Profesjonalnie, szybko i bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-05-06 22:25:46
Marina
Metody handlu do naśladowania.
5 / 5
2019-05-04 16:52:55
Żaneta
Szybko ,sprawnie ,profesjonalnie
5 / 5
2019-05-04 00:43:09
Lucyna
wspaniały kontakt i zrozumienie potrzeb klienta, polecam.
5 / 5
2019-04-30 22:50:32
Eleonora
Jestem zadowolona. Szybko i przyjemnie.
5 / 5
2019-04-30 16:52:01
Ismena
Bardzo szybka wysyłka , Szybki kontakt i miła obsługa telefoniczna . Polecam
5 / 5
2019-04-30 12:48:18
Konstancja
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-04-29 08:38:23
Ernest
Bardzo dobry kontakt i cena najlepsza w okolicy. Bezproblemowy zakup serdecznie polecam.
5 / 5
2019-04-26 20:15:52
Natalia
Jestem bardzo zadowolony z zakupu
5 / 5
2019-04-26 14:36:38
Izydor
Polecam w 100%! Kupno w tym sklepie to czysta przyjemność!
5 / 5
2019-04-25 16:30:21
Luiza
Profesjonalna obsługa i szybka przesyłka
5 / 5
2019-04-24 15:26:37
Bogdan
Szybko sprawnie,szybka wysyłka, dobry kontakt
5 / 5
2019-04-24 10:05:35
Marzena
Profesjonalna obsługa, expresowa wysyłka.
5 / 5
2019-04-17 11:28:59
Bartłomiej
proste zamówienie, prosta sprawna realizacja
5 / 5
2019-04-16 14:17:18
Jolanta
Natychmiastowa realizacja zamówienia. Konkurencyjne ceny. Kontakt ze sklepem wzorowy. Duży +. Będę na pewno wracał.
5 / 5
2019-04-15 18:05:58
Bożena
Zamawiałam pierwszy raz,więc jak na razie nie mam zastrzeżeń. W przyszłości będę zamawiać przez ten sklep. Pozdrawiam, Zadowolona klienta:-)
5 / 5
2019-04-09 12:38:21
Sabina
Profesjonalna i dobra obsługa.
5 / 5
2019-04-08 20:39:56
Leopold
Super obsługa szczególnie Pani Judyta z ABUD dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2019-04-04 08:19:01
Marian
Wszystko przebiegło pomyślnie :) Polecam
5 / 5
2019-04-01 13:30:56
Apolonia
Wszystko zgodnie z zamówieniem , polecam
5 / 5
2019-03-31 16:00:56
Jolanta
Super sklep, duży asortyment polecam.
5 / 5
2019-03-30 05:55:07
Irmina
Bardzo solidna , rzetelna firma.
5 / 5
2019-03-29 13:24:31
Iga
dobry kontakt ze sklepem, zakupy przebiegły bez żadnego problemu. Polecam!
5 / 5
2019-03-28 13:13:30
Ewelina
dobry towar za rozsądną cenę - polecam zakupy w abud.pl. Profesjonalny i bardzo miły kontakt z pracownikami firmy.
5 / 5
2019-03-27 12:37:22
Dominik
Abud.pl polecam ten sklep wszystkim, jestem bardzo zadowolony z szybkiej realizacji zamówienia
5 / 5
2019-03-26 13:25:48
Ernest
Polecam szybko i sprawnie załatwiony klient
5 / 5
2019-03-26 11:44:51
Herbert
Sklep na miarę dzisiejszych czasów. Działa szybko i profesjonalnie.
1 / 5
2019-03-26 09:46:07
Alberta
Bardzo polecam tego sprzedawce , poprosiłam z dnia na dzień o wysłanie przesyłki i otrzymałam ja następnego dnia . Bardzo dobrze i starannie zapakowany towar tym bardziej że to był towar płynny .
5 / 5
2019-03-21 18:33:26
Kajetan
Zamówiony towar dostarczono szybko, zgodnie z zamówieniem. Sklep godny polecenia.
1 / 5
2019-03-21 12:49:53
Aurelia
Od miesiąca spamuja maila regularnie mimo niewyrazonych zgod. Pisalem do adbud i nie raczyli odpowiedzieć.
5 / 5
2019-03-19 13:25:28
Brygida
firma w porządku ; zachowanie w stosunku do klienta "na piątkę"
5 / 5
2019-03-16 11:37:55
Marek
Bardzo dobry sklep. Towar zgodny z zamówieniem, oraz tania dostawa. Pozdrawiam i polecam sklep.
5 / 5
2019-03-14 11:35:20
Arleta
Szyb i sprawna transakcja i dostawa.
5 / 5
2019-03-13 13:05:17
Henryk
Wszystko ok. Jestem zadowolony. Polecam
4 / 5
2019-03-11 13:02:11
Bartłomiej
Błedy w treściach na stronie www, szybki kontak telefonicz, bez oczekiwania wyjaśnił wszystko.
5 / 5
2019-03-07 10:48:07
Arlena
Rzetelna firma, jestem usatysfakcjonowany.
5 / 5
2019-03-06 19:40:17
Tomasz
Kupiłbym tu dużo więcej, ale niestety każda dodatkowa rzecz podnosi opłatę kuriera o 19 zł. Miałem w koszyku chyba ze 30 drobnych produktów i koszt przesyłki wyszedł mi dużo większy niż wartość towaru. Można odebrać osobiście ale niestety jest za daleko. Kuriera mają do bani
5 / 5
2019-03-05 11:44:28
Gerard
Wszystko sprawnie, nie mam żadnych zastrzeżeń, firma naprawdę godna polecenia
5 / 5
2019-02-26 17:41:08
Marcin
Bardzo sprawnie kupione i najniższa cena za kołki montażowe. Zaoszczędziłem 5o złotych.
4 / 5
2019-02-25 15:49:17
Halina
Spoko, ale zdjęcie przeklamalo kolory - deska Orzech jest w rzeczywistości bardziej zimna
5 / 5
2019-02-20 14:40:04
Cecylia
Miła obsługa. Firma godna polecenia.
3 / 5
2019-02-19 16:28:52
Edmund
Długi czas oczekiwania na przesyłkę. Telefonicznie otrzymałem info ze paczka wysłana została w piątek i w poniedziałek bedę ją miał u siebie. Nadana została jednak w poniedziałek i nadal do mnie nie dotarła. Gdybym wiedział że realizacja zamowienia to 7 dni wybrał bym coś stacjonarnego.
5 / 5
2019-02-04 14:13:56
Ludmiła
Dobrze zaopatrzony sklep i rozsądne ceny. Uprzejma i fachowa obsługa.
4 / 5
2019-02-01 22:58:45
Eleonora
Kirerwca nie miał do mnie telefonu; i. I zaszeleściło bysie negatywne jaja,,.A ze on siyr
5 / 5
2019-02-01 12:16:09
Antoni
Polecam, szybka wysylka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-30 11:33:22
Nadia
Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie
5 / 5
2019-01-28 13:40:58
Renata
SZYBKO I ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM
5 / 5
2019-01-28 12:19:42
Krzysztof
Wszystko zgodne z opisem, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2019-01-25 19:26:40
Antoni
jestem zadowolony cała transakcja przebiegła pomyślnie polecam ten sklep
5 / 5
2019-01-25 07:06:22
Alfred
Jestem bardzo zadowolona z z obsługi i kontaktu. Bardzo ważne jest dla mnie, że można się bez problemu dodzwonić, porozmawiać, a w przypadku firmy Abud nawet porozmawiać na Czacie. Zdecydowanie polecam.
2 / 5
2019-01-23 02:53:29
Maksymilian
Mieli mnie w [...] i tyle w temacie.
5 / 5
2019-01-19 10:55:23
Marzena
Wszystkie uzgodnione warunki spełnione. Polecam

Rzetelne opinie o ABUD