Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Accessories 4 You

Accessories 4 You Opinie 3.9 (186)

Słodka 20 B
43-382
Bielsko-Biała
( brak )
opinie Accessories 4 You
speedtest
3.9
186
Opinii

Dobrze

1 / 5
2017-07-18 18:11:22
Witold
Generalnie transakcja przebiega szybko i sprawnie. Problemy pojawiają się jednak w momencie zgłaszania reklamacji zakupionego towaru. Jeden z zakupionych telefonów po odesłaniu w ramach reklamacji z tytułu rękojmi konsumenckiej wrócił z innym numerem seryjnym i numerem IMEI i, oczywiście reklamacja nie została uwzględniona. Do drugiego telefonu (samoczynnie wyłączył się i system już się nie załadował), który wysłałem w ramach reklamacji typ nawet nie zajrzał i odesłał bez jakiejkolwiek informacji. Z uwagi na to, że jest to forum publiczne, a w języku kulturalnych ludzi nie ma odpowiedniego określenia dla takiego obrzympały jak ten sprzedawca i gwarant w jednej osobie, nie nazwę go tak, jak na to zasługuje, jednak stanowczo odradzam dokonywania u niego zakupów.
1 / 5
2017-01-26 14:25:06
Hanna
Nie polecam. Towaru nie było w sklepie w czasie zamówienia mimo że tego nie zaznaczono. Brak kontaktu mailowego. Udało się ostatecznie przez poprzez forum internetowe.
3 / 5
2017-01-25 09:04:35
Ludmiła
Sklep nie posiadal oferowanego towaru. Zwrot wplaconej kwoty bez opoznien.
1 / 5
2017-01-24 12:54:25
Felicjan
Nie polecam nikomu.zero i kontaktu z klientem
1 / 5
2017-01-20 16:22:20
Celestyn
Już raz wysyłałem maile w sprawie swojego drugiego zakupu w okresie pomiędzy świętami a nowym rokiem. Cisza. Nikt mi nie odpowiedział, nawet nie próbował wyjaśnić co się stało. Bardzo mi przykro bo zakup o który pyta ankieta był znakomity. Niestety powtórne kupowanie wygląda tak jak napisałem. Do dziś nie wiem co się stało, nie mogę się dodzwonić i nikt nie odpowiada na moje minuty. Marek Sarełło, 05-130 Osiedle wojskowe ,Zegrze Południowe. Blok 3 m 10 tel. 509252124
1 / 5
2017-01-14 14:59:45
Tymon
zgodnie z ofertą zamówiłem etui skórzane z klapką a otrzymałem plastikowe z okienkiem. na moje uwagi do sklepu nie otrzymałem wyjaśnienia sklep nie poważnie traktuje klientów NIE POLECAM!
3 / 5
2017-01-13 10:07:10
Zbigniew
Slaby kontakt ze sprzedawcą, słuchawkę otrzymałem białą a zamówiłem czarna , towar ok
1 / 5
2017-01-05 13:51:41
Inga
Został dostarczony inny towar niż zamowiono. Brak kontaktu ze sklepem, telefon nie działa a na maile nikt nie odpowiada
5 / 5
2017-01-01 23:09:21
Bronisław
polecam ,wszystko przebiegło sprawnie
3 / 5
2016-12-30 15:16:49
Franciszek
Bez powodu anulowali zamówienia nie odpowiedzieli na pytanie dlaczego, zadane w formularzu. Zamówiłem towar w innym miejscu
5 / 5
2016-12-30 11:12:56
Damian
Sklep i asortyment godny polecenia
5 / 5
2016-12-29 11:43:04
Karolina
Uwielbiam zakupy w sklepie accessories4you! Szybko, sprawnie i na najwyższym poziomie.
5 / 5
2016-12-22 13:33:16
Emanuel
Miłe zaskoczenie - towar był dostępny od razu i bardzo szybko wysłany. Sklep miał mało opinii, ale warto było, nie miałem żadnych kłopotów z zakupem.
5 / 5
2016-12-20 20:25:01
Mirosław
Bardzo polecam - wszystko błyskawicznie, rzetelnie i kompetentnie
3 / 5
2016-12-12 15:13:44
Lidia
Kontakt ze sprzedawcą ograniczony - telefon nie działa, a maile kierowane na ogólny adres sklepu nie są odczytywane. Kontakt tylko i wyłącznie poprzez maila z linku od zamówienia (a i też nie łączy tylko wyskakuje błąd strony). Pomimo tego że na stronie przy składaniu zamówienia dostępny jest kolor złoty telefonu, po złożeniu zamówienia i wpłaceniu kasy dostałam wiadomość że kolor złoty jest niedostępny i nie wiadomo kiedy będzie ale srebrny mogą wysłać od ręki. Z racji tego iż zależało mi na szybkiej realizacji zgodziłam się na kolor srebrny z sugestią o rekompensatę braku koloru złotego (w postaci szkła ochronnego lub etui), jednak nie zostało to w żaden sposób uwzględnione przez sprzedawcę. Telefon otrzymałam, działa bez zarzutu, jednak co do realizacji.... hmm...
1 / 5
2016-12-09 13:56:14
Zbyszko
Masakra inny produkt został zamówiony inny dostarczony. Telefon nie działa, na maile nikt nie odpowiada. Strona na 3 dni w zeszły weekend znikła z sieci. Nie kupujcie przekręt jakis. Dno i wodorosty
4 / 5
2016-12-05 16:04:50
Tamara
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat. Jakby się dało szybciej realizować i wysyłać zamówienia, to dałbym ocenę bardzo dobrą.
1 / 5
2016-11-19 15:55:40
Konstanty
Zamówiłem etui do xiaomi, zamówienie zostało przyjęte i na tym koniec. Zero odzewu, nie odbierają telefonu dosłownie dno. Szkoda czasu na ten sklep. Całe szczęście że wybrałem przesyłkę pobraniową.
3 / 5
2016-10-30 20:55:11
Jarosław
Drodzy klienci tego sklepu. Sprawdzić powinniście gdzie są przyjmowane ewentualne zwroty z tego i innych jego sklepów, a jest ich kilka. Potem sprawdzić powinniście gdzie leży ten punkt na mapie w Google. Jeżeli okaże się wielka oszmana to miejcie gdzie usiąść. Ja już chciałem kupować, ale sprawdziłem, ten sklep, x-sklep.pl i sklepxiaomi_pl. Mam wybór. Pozdrawiam
1 / 5
2016-10-28 13:18:27
Klaudiusz
nie polecam, na towar czekam już drugi tydzień, żadnych kontaktów, żadnych odpowiedzi na wiadomości e-mail, sądzę że zgłoszę sprawę na Policję
5 / 5
2016-10-27 21:01:03
Mateusz
Bezproblemowa obsługa zamówienia. Ciągła możliwośc monitorowania przesyłki
4 / 5
2016-10-26 14:19:16
Iwona
wszystko ok ale śledzenie nie działa zaczeło działać dopiero po dostarczeniu przesyłki
1 / 5
2016-10-21 13:48:42
Mariusz
Pomimo tego, że przesyłki nie otrzymałem jeszcze (zamówienie zostało złożone 18.10.2016) odradzam zakupy w tym sklepie. Zero kontaktu ze sprzedawcą, mimo tego, że zarzekają się w regulaminie, że odpowiedź następuje w ciągu 24h. Wysłałem do nich kilka maili nie dostałem ani jednej odpowiedzi....Ponadto wysyłka miała nastąpić w ciągu 24h a nadal nie mam informacji ze została nadana ani tego kiedy zostanie ewentualnie nadana. Najgorsze jest to ze moje poprzednie zakupy które robiłem w tym sklepie odbyły się bezproblemowo stad tez moje wielkie zaskoczenie.
5 / 5
2016-10-21 13:28:13
Fryderyk
Tak powinno być w każdym sklepie.
1 / 5
2016-10-20 11:24:09
Emil
Przelew za zakupiony towar dokonałem 11.10.2016r. do dnia dzisiejszego tj. 20.10 2016r. nie otrzymałem przesyłki. Brak kontaktu telefonicznego i emaliowego (dziwiłem, pisałem bez odpowiedzi). Na stronie Accessories4You gdzie można sprawdzić przesyłkę nr przesyłki 13743 widnieje ze jest oczekiwanie na przesyłkę. To ja nie wiem o co chodzi. Wnoszę zawiadomienie na policję Ten sklep to jeden wielki przekręt. ODRADZAM
1 / 5
2016-10-20 10:40:38
Hubert
Minęło 9 dni od złożenia zamówienia i wciąż czekam na jakąśkolwiek odpowiedź ze strony sklepu, napisałem kilka maili, kontakt telefoniczny jest niemożliwy - wyłączony telefon od paru dni. Żałuję, że wykonałem płatność z góry, bo na moje zapytanie o zwrot pieniędzy, kiedy odmawia mi się udzielenia informacji na temat statusu realizacji zamówienia - też nie dostałem żadnej odpowiedzi.
3 / 5
2016-10-13 19:19:25
Felicjan
Długo czekałem na dostawę towaru do magazynu, mimo, że na sklepie widniała informacja, że towar jest dostępny. Informację uzyskałem dopiero podczas kontaktu mailowego z mojej strony. Sama wysyłka przebiegła szybko, ale na dostarczenie towaru czekałem koło tygodnia.
3 / 5
2016-10-13 09:49:32
Wacław
zamówiłem 4 rzeczy, następnie dostałem wiadomość, że 2 z tych 4 nie ma, po czym wysłano mi tylko 1. kontakt jako taki, mimo że nie odpisali mi dlaczego nie ma tej jednej rzeczy o której nie było mowy w pierwszej wiadomości. ale na bieżąca informują o statusie zamówienia.
1 / 5
2016-10-12 15:55:51
Felicjan
Zamówienie zostało zrealizowane po 8 dniach roboczych. Zamawiałem 2 szt. Szkła na ekran dostałem jedną. Zapłaciłem za dwie. Nigdy więcej zakupów u tego sprzedawcy.
4 / 5
2016-10-12 12:45:10
Wiktor
Kupiony Xiaomi Redmi 3S pro. Czas realizacji może nie 24h, jak w opisie a 48h. Info o. Przebiegu realizacji na 5. Towar zgodny z opisem, na plus gratisy typu pokrowiec i folia. Minus za przejściówkę do ładowarki, która nie pasuje do naszych gniazdek. Brak kontaktu ze sprzedającym, to również duży minus. Mimo tego polecam sklep,warto tam kupować, dogodny system ratalny.
4 / 5
2016-10-11 14:11:23
Kajetan
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2016-10-01 23:21:51
Norbert
Witam. Wszystko poszło zgodnie z planem. Akurat brałem na telefon na raty. Wysyłka poszła sprawnie. Polecam :)
5 / 5
2016-09-29 10:00:41
Kornel
Wszystko w porządku. W przypadku kolejnych zakupów, także wybiorę ten sklep
5 / 5
2016-09-24 23:14:34
Lucjan
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-09-13 15:08:24
Oliwier
Pozytywnie zaskoczyła mnie szybkość realizacji w poniedziałek wysłane a we wtorek już w rękach :)
5 / 5
2016-09-13 12:08:18
Małgorzata
Rzetelny sklep z bardzo konkurencyjnymi cenami i sprawną obsługą. Polecam.
4 / 5
2016-09-12 22:26:46
Celina
Sklep bardzo dobry. Kontakt super. Polecam Krzysztof CHłowczyc.
4 / 5
2016-09-11 10:04:20
Wioletta
Zamówiony telefon dotarł do mnie w 3 dni. Wszystko było ok. Jedyny minus sklepu - brak kontaktu ze sprzedawcą.
5 / 5
2016-09-10 11:38:02
Sebastian
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2016-09-06 22:59:54
Wiktor
Zaskoczyła mnie szybkość realizacji. Zamawiałem przez weakend, w poniedziałek mail że wysłane a we wtorek już rano telefon od kuriera. Miło. Produkt ok paczka również dobrze przygotowana. Wiec polecam.
1 / 5
2016-09-06 10:18:17
Rafał
Brak kontaktu, telefonicznego i mailowego. Dopiero po wystawieniu fatalnej opini laskawie sie odezwali. Na szczescie zwrocili pieniadzepieniadze, jednak stracony czas i nerwy pozostaly. Nie polecam sklepu
5 / 5
2016-09-05 22:08:44
Jerzy
Dobry kontakt ze sklepem, wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2016-09-05 20:52:22
Wiktor
eh te ankiety wszystko ladnie poszlo xD
4 / 5
2016-09-04 23:22:43
Kamil
Wszystko ok, trochę czekałem na dostawę ale urlop jakiś był czy tam remont, więc pewnie dlatego. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
4 / 5
2016-09-03 14:12:29
Antoni
Na początku, proces zamawiania był bardzo zły. Jednak jak tłumaczy sklep, było to spowodowane dużą ilością zamówień, które pojawiły się, po 2 tygodniowej przerwie sklepu. Mam nadzieję, że w przyszłości, sklep poinformuje o możliwych opóźnieniach. Produkt, który zamawiałem działa świetnie i przyszedł bez żadnych uszkodzeń. Dlatego w zupełności poleciłbym, zamawianie z tego sklepu.
1 / 5
2016-08-31 10:11:45
Janusz
Daleko od tego sklepu, jeżeli szanujecie swój czas i nerwy. Szybciej i pewniej będzie z ibaygo. Niby gwarancja w Polsce ale jak oddacie coś to może się tym pożegnać na conajmniej miesiac, oczywiście bez żadnego kontaktu ze sprzedającym, który jest chyba pokłócony z klawiaturą. Zanim coś kupicie zajrzyjcie na oficjalne forum MIUI Polska i poczytajcie historie jakie ludzie mają z tym sklepem. NIE POLECAM!!!
1 / 5
2016-08-26 09:47:38
Juliusz
Wysłali towar po 2 tygodniach mimo, że na ich stronie była informacja że towar dostępny od ręki. Jak przyszedł to ja byłem za granicą na wczasach i go nie odebrałem.
1 / 5
2016-08-25 23:48:29
Elwira
Omijajcie ten sklep z daleko - to oszuści! Nie ma szans na żaden kontakt, telefony wyłączone, na emaile nikt nie odpowiada...
3 / 5
2016-08-25 16:57:39
Eliza
Brak kontaktu na emaila i telefon zawsze wyłączony
2 / 5
2016-08-25 11:34:19
Romana
Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym (wyłączony telefon oraz nieistniejący e-mail). Zamówienie nie jest realizowane w ciągu 48 godzin.
1 / 5
2016-08-25 10:58:54
Violetta
Porażka. Poczytajcie o tym sklepie na miuipolska.pl. Traktuje klientów niepoważnie nie racząc odpisać na żadne maile. Z tym człowiekiem się nie da po prostu skontaktować. Ma wszystko i wszystkich w nosie. Daje jedną gwiazdkę bo podobno nie jest oszustem. Zwraca kasę w razie czego. Jednak interes z tym sklepem jest niewykonalny.
1 / 5
2016-08-25 10:48:16
Szymon
Fatalny kontakt, kilka dni temu złożyłem zamówienie. Ponoć wysyłają przesyłkę w ciągu 24h, ale moje zamówienie od 4 dni ma status "złożone". Telefonu nie odbierają, napisałem z 10 maili i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Chyba skończy się policją. ODRADZAM!
1 / 5
2016-08-24 09:32:32
Przemysław
Telefon zamówiłem w niedziele, a dopiero w czwartek otrzymałem odpowiedź że towaru nie ma dostępnego... i BARDZO DOBRZE! Bo bym się wciągnął w niezłe bagno. Kontakt zerowy, na żadne moje e-maile nie dostałem odpowiedzi, żadne... Telefon wiecznie wyłączony, pewnie został dodany tylko żeby być i w dodatku skarży się na to wiele innych użytkowników i to w długich odstępach czasu. Strach pomyśleć jakby trzeba było oddać telefon na gwarancje... NIE POLECAM
1 / 5
2016-08-22 15:14:24
Paula
Sklep nie wywiązuje się z umowy. Już 14 dni czekam na telefon. Zero kontaktu ze strony tego pseudo sklepu.LUDZIE NIE KUPUJCIE TAM TELEFONÓW. Pozytywne opinie tylko za tanie opaski i powerbanki.
5 / 5
2016-08-19 15:56:53
Klemens
Przystępne ceny i dobra dostępność sprzętu.
1 / 5
2016-08-17 09:03:48
Gracjan
Przy zamówieniu na produkcie była informacja "wysyłka w 24 godziny". Po dwóch tygodniach oczekiwania przesłałem prośbę o anulowanie zamówienia. Teraz dostałem informację ze sklepu że przesyłka została skompletowana i wysłana. Brak możliwości kontaktu ze sprzedawcą, telefon kontaktowy jest wyłączony a na maile nikt nie odpowiada.
1 / 5
2016-08-12 11:16:10
Krzysztof
Uśmiałem się kiedy zobaczyłem mail od Ceneo z zapytaniem, czy jestem zadowolony z zakupów w Accessories4you. Jakich zakupów ja się pytam? Transakcja owszem zawarta, ale czy rzeczywiście coś tam kupiłem? Kiedy zamawia się towar przez internet, to chyba powinno się go otrzymać, a nic takiego się nie stało. Zamówienie które złożyłem trzeciego sierpnia nie jest nawet w realizacji, a mamy już - uwaga - dwunasty dzień tego miesiąca. Był bym gotów przymknąć oko na sprawę, ale ta pseudo firma wyłączyła jedyny telefon kontaktowy podany na swojej stronie internetowej. Mało tego, nie ma z nimi żadnego kontaktu. Na maile też nie odpowiadają. Sprawa prosta - nie mam pieniędzy, ani towaru. Jednym słowem, zostałem oszukany. Już pomijam fakt, że ta "firma" zapewnia wysyłkę w 24h. To śmieszne i mam nadzieję, że stosunek tych ludzi do klienta obróci się przeciwko nim. Odradzam i zapewniam Państwa, że lepiej dopłacić w jakimkolwiek innym sklepie (z wyjątkiem sklepxiaomi.pl i kontem na allegro "campo007" ponieważ to ten sam sprzedawca) niż narażać się na nieprzyjemności z tym tworem... Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. Ps. Ciekawe jak sprawa potoczy się dalej...
1 / 5
2016-08-11 23:05:29
Oliwia
W ofercie wysyłka w ciągu 24 godz. ,po 4 dniach od złożenia zamówienia otrzymałam e-maila że towar będzie dopiero kompletowany.Wysłałam e-maila o rezygnacji z zamówienia. Żadnej odpowiedzi nie otrzymałam , nikt nie odbierał telefonu podanego na stronie sklepu. Po 8 dniach od złożenia zamówienia dopiero otrzymałam przesyłkę. Jestem zawiedziona takim traktowaniem klienta.
3 / 5
2016-08-11 18:39:21
Natalia
Brak faktury o którą prosiłem- nawet paragonu nie było w przesyłce.
5 / 5
2016-08-10 15:24:40
Paula
Zakupiony towar w pełni sprawny i zgodny z opisem, dodano drobny zestaw startowy w postaci folii i silikonowego etui do zakupionego telefonu. Jak najbardziej mogę polecić sklep
4 / 5
2016-08-09 21:53:49
Liliana
Kontakt tylko e-mail telefon milczy
5 / 5
2016-08-09 20:57:28
Stefan
Dobry kontakt ze sprzedawcą drogą e-mail. Wysyłka ze sklepu trochę się opóźniła. Czas oczekiwania został usprawiedliwiony oraz wynagrodzony przez sprzedającego. Towar 100% sprawny, oryginalny i zgodny z opisem. Polecam.
4 / 5
2016-08-09 12:48:03
Lilianna
Wszystko przebiegło sprawnie, tylko na odpowiedzi trzeba poczekać dość długo. Polecam.
3 / 5
2016-08-08 22:21:01
Ewelina
Towar został wysłany po tygodniu a nie po 24 godzinach. Zamówienie przyszło kompletne.
5 / 5
2016-08-08 17:47:58
Alicja
Ot, normalna transakcja. Towar w porządku.
5 / 5
2016-08-08 12:23:01
Małgorzata
Bardzo dobry sklep,profesnonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2016-08-06 17:35:02
Łukasz
Nie mam zastrzeżeń co do sklepu, polecam!
1 / 5
2016-08-05 14:02:44
Romuald
Miała być wysysłka w ciagu 24h, zamowienie bylo realizowane przez kilka dni.
1 / 5
2016-08-04 14:16:10
Andrzej
Nie mogę polecić sprzedawcy, pomimo że sprzęt otrzymałem, to przestał działać całkowicie w ciągu 3 dni. Kontaktu zero. Odesłane w ramach reklamacji, no i... nadal brak kontaktu. 14 dni minęło od kiedy sprzedawca otrzymał reklamowany sprzęt, i ma to serdecznie w poważaniu. A wystarczyłoby odpisać, że reklamacja w trakcie rozpatrywania, albo potrzebujemy dodatkowy miesiąc na rozpatrzenie reklamacji. Nie ma problemu, poczekałbym. Ale żeby w ogóle nie było kontaktu? Tak się nie robi. Omijać, chyba że ktoś lubi wyrzucać pieniądze w błoto. A jak chcesz oszczędzić sobie nerwów, to kupuj gdzie indziej. Zawiodłem się ogromnie na podejściu do kupującego. A pierwsze wrażenie wcale złe nie było. Tym bardziej więc przestrzegam.
4 / 5
2016-08-03 20:37:42
Aurelia
Wszystko ok, choć mogłoby być jeszcze lepiej zapakowane.
4 / 5
2016-08-03 17:37:45
Mateusz
POLECAM - zakupy przebiegły prawie. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem nie jest zbyt dobry. Pomimo że jest zamawiałem towar w okresie wakacyjnym , myślę ze informacja o możliwych problemach lub 2-3 dniowym oczekiwaniem za kontaktem ze sklepem powinien gdzieś być umieszczony. Towar działa bez zarzutu.
5 / 5
2016-08-02 10:11:32
Natalia
Wszystko ok, mogę śmiało polecić
5 / 5
2016-07-29 13:07:05
Emanuela
Firma godna zaufania, polecam.
3 / 5
2016-07-28 15:06:12
Leszek
Jeżeli chodzi o produkty to są jak najbardziej w porządku. Niestety napisane jest czas wysyłki w 24h, co niestety nie jest prawdą. Zamówienie złożyłem we wtorek, a wysłano dopiero w piątek. Kontakt ze sklepem niestety również jest zerowy, ani nie odpisali na ani jednego maila, a telefon mieli ciagle wyłączony...
5 / 5
2016-07-27 10:54:48
Rudolf
Bardzo sprawnie zrealizowana transakcja.
5 / 5
2016-07-26 10:57:57
Bogusława
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Towar zgony z opisem,oryginalny. Polecam sklep.
1 / 5
2016-07-25 10:01:11
Celestyn
Od 6 dni roboczych nie wiem co się dzieje z moim zamówieniem. Chociaż przelałem już kwotę do zapłaty. Próbowałem się skontaktować telefonicznie, prze Facebooka i drogą poczty elektronicznej ze sprzedawcą. Bez żadnego skutku...
3 / 5
2016-07-22 11:02:17
Marian
Zerowy kontakt. Na trzy maile nikt nie odpowiedział, telefon nie działa. Towar został wysłany po tygodniu mimo, że sprzedawca daje sobie 24h na realizację. Sam towar przyszedł nieuszkodzony, potwierdzony test oryginalności. Uczucia mam mieszane.
5 / 5
2016-07-21 13:51:46
Marek
Kontakt bardzo dobry na każde pytanie otrzymałem odpowiedź w szybkim tempie
5 / 5
2016-07-18 12:28:23
Eryk
Polecam innym klientom ten sklep. Jestem bardzo zadowolona z jakości zakupionych przedmiotów oraz z kontaktu ze Sprzedawcą
4 / 5
2016-07-15 23:09:23
Jerzy
Zerowy kontakt ze sprzedawcą, mimo dwóch wiadomości z mojej strony. Wysyłka paczki z dużym opóźnieniem. Poza tym zamówienie zrealizowane zgodnie z planem.
4 / 5
2016-07-15 20:14:58
Konstanty
Towar zgodny z opisem, ale kontaktu ze sklepem po prostu nie ma, po co telefon na stronie jeśli nikt go nie odbiera? Pisanie emalia nie ma sensu bo nikt nie odpisze. Dobrze że kupiłem za pobraniem bo byłoby dwa tygodnie stresu. Szkoda,tak niewiele ( albo całkiem sporo) brakuje do naprawdę wzorowego sklepu. Nie rozumiem dlaczego nie ma kontaktu ze sklepem.
4 / 5
2016-07-13 01:19:31
Ryszard
Polecam gorąco tego sprzedawcę. Kontakt bardzo dobry.
1 / 5
2016-07-12 08:36:21
Kamil
Fatalny kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2016-07-08 21:46:34
Faustyna
Miałam wiele obaw bo zamawialam telefon lecz zupełnie niepotrzebnie, zakupy przebiegły b.sprawnie, mogłam śledzić zamówienie, otrzymywała odp.na zadawane pytania. Polecam w 100%.
5 / 5
2016-07-04 11:00:06
Otylia
Nic dodać nic ująć, sklep ten jest godny polecenia
4 / 5
2016-06-29 23:46:26
Marina
Jeśli nie będzie towaru, jeśli mogą być opóźnienia właściciel zadba żebyś był zadowolony mimo dłuższego czekania.
4 / 5
2016-06-29 23:46:26
Ilona
Jeśli nie będzie towaru, jeśli mogą być opóźnienia właściciel zadba żebyś był zadowolony mimo dłuższego czekania.
5 / 5
2016-06-29 11:06:57
Elwira
sklep bardzo dobry,z błyskawiczną dostawą
5 / 5
2016-06-23 10:46:18
Karolina
Wszystko odbyło się w najlepszym porządku.
5 / 5
2016-06-19 16:38:04
Sabina
Telefon dotarł szybko i sprawnie.Nie był uszkodzony.Niestety sklep oferował etui oraz szkło ochronne których nie otrzymałem.Poza tym polecam
4 / 5
2016-06-17 17:03:32
Łukasz
Trochę musiałem czekać ale było warto.
5 / 5
2016-06-15 18:21:41
Marcelina
Szybko, sprawnie - elegancko. sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2016-06-13 09:34:26
Marta
Wszystko ok, szybka wysyłka, towar oryginał
5 / 5
2016-06-04 10:06:55
Łucja
Dobry i szybki kontakt wszystko bez problemowo.
5 / 5
2016-06-01 22:55:17
Marcel
O wszystkim byłem informowany na bieżąco, nie było żadnych problemów z kontaktem. Bardzo miła i rzeczowa obsługa.
5 / 5
2016-05-26 13:57:25
Sylwester
Polecam ten sklep z całą odpowiedzialnością!
4 / 5
2016-05-24 10:22:33
Cecylia
Długie oczekiwanie na wysyłkę
5 / 5
2016-05-23 13:13:24
Stanisława
Ogólne wrażenie dobre, szybko i rzetelnie, ale dopiero czwartego dnia od zakupu. W podziedziałek do 12 dokonałam zakupu wysyłka w ciągu 24h w czwartek się "upomniałam" i wtedy dopiero status zamówienia zaczął się zmieniać. Paczkę dostałam w piątek. Ale i tak polecam :)
5 / 5
2016-05-08 19:21:47
Gustaw
Bardzo dobre miejsce, oryginalne produkty. Chętnie tu zajrzę ponownie...
5 / 5
2016-05-04 11:41:00
Grzegorz
Sprzedawca był uczciwy napisał do mnie na email że oczekuje na dostawę,przesyłkę dostałem zgodnie z opisem jeszcze raz też coś od was kupię Polecam
3 / 5
2016-05-02 13:11:52
Tomasz
Niestety jestem bardzo zawiedziony brakiem kontaktu ze sklepem. Zamówiłem dwie rzeczy otrzymałęm jedną z nich. Na case'a na telefon czekam do tej pory. Mija trzeci tydzień od kiedy obiecano mi dosłać opakowanie niestety nic z tego
5 / 5
2016-04-28 14:24:33
Eliza
Bardzo sprawnie odpowiadali na pytania.
5 / 5
2016-04-22 11:19:18
Małgorzata
Witam, Wszystko przebiegło pomyślnie, Towar dobrze zapakowany, Naprawdę polecam ;D
5 / 5
2016-04-21 20:20:45
Kornelia
Solidny sklep,szybki,obsługa na medal
5 / 5
2016-04-12 12:06:35
Radomir
super jubilat otrzymal prezent na czas dziekuje
4 / 5
2016-04-10 22:37:59
Honorata
Wszystko ok tylko bardzo ciężki kontakt telefoniczny a raczej jego brak
3 / 5
2016-03-20 17:06:18
Rozalia
Przyjęto zamówienie po, 2 dniach informacja że towaru brak.
2 / 5
2016-03-11 12:17:11
Regina
Ciezko bylo sie skontaktowac ze sklepem, a sklep nie komunikowal na czas problemow z zamowieniem.
5 / 5
2016-03-08 11:03:51
Violetta
Świetny sklep, szybka przesyłka a sprzęt pierwsza klasa.
4 / 5
2016-03-01 20:26:17
Grzegorz
Towar zamawiany na stronie sklepu reklamowany jako wysyłka w 24h (otrzymałem po tygodniu od wpłynięcia zamówienia). Zerowy kontakt telefoniczny, brak odpowiedzi na maile, w których pytałem o status zamówienia. Możliwe, że sprzedający miał ogrom roboty i nie miał nawet czasu odebrać telefonu. Paczka doszła, jak na razie jestem zadowolony ze sprzętu. Gdyby nie kompletna olewka- byłoby 5 gwiazdek.
4 / 5
2016-03-01 20:26:17
Sebastian
Towar zamawiany na stronie sklepu reklamowany jako wysyłka w 24h (otrzymałem po tygodniu od wpłynięcia zamówienia). Zerowy kontakt telefoniczny, brak odpowiedzi na maile, w których pytałem o status zamówienia. Możliwe, że sprzedający miał ogrom roboty i nie miał nawet czasu odebrać telefonu. Paczka doszła, jak na razie jestem zadowolony ze sprzętu. Gdyby nie kompletna olewka- byłoby 5 gwiazdek.
5 / 5
2016-02-29 17:15:46
Rafał
Zamówienie zrealizowane na czas, towar zgodny z opisem. Polecam
1 / 5
2016-02-23 15:01:51
Gerard
To jest jakaś parodia. Zamówiłem telefon 10 dni temu był to Umi rome x i nawet nie dostałem potwierdzenia. Czekam 10 dzień i nic. Nie polecam
1 / 5
2016-02-23 15:01:51
Benedykt
To jest jakaś parodia. Zamówiłem telefon 10 dni temu był to Umi rome x i nawet nie dostałem potwierdzenia. Czekam 10 dzień i nic. Nie polecam
3 / 5
2016-02-17 12:46:30
Konrad
Sklep nie jest najlepiej zorganizowany, sam musiałem się upomnieć by zapłacić za towar, nie dostałem maila zwrotnego na początku tranzakcji.
1 / 5
2016-02-10 11:19:46
Janusz
Sklep popełnił jeden błąd który zaważył na tak złej ocenie - reklamują się jako "dostawa 24h" i chociaż sama dostawa trwała faktycznie mniej niż 24h, to wysyłka towaru (który wg info na stronie był na miejscu) zajęła dodatkowe 48. Jak dla mnie to wprowadzanie klienta w błąd. Sorry, ale przepłaciłem w tym sklepie tylko i wyłącznie z powodu żeby mieć sprzęt z dnia na dzień, do czego nie doszło.
5 / 5
2016-02-05 17:29:13
Eryk
Udane zakupy.towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-02-02 21:04:07
Lucyna
szybka i profesjonana obsługa. Produkt własciwie zabezpieczony. Oryginalny. Polecam
4 / 5
2016-02-01 13:19:49
Kajetan
Zadowolona,bo szybką dostawa choć brak kontaktu z kurierem. Telefon super
1 / 5
2016-01-29 20:58:42
Gabriel
Nie odpowiadają na wszystkie maile, nie odbierają telefonu, który wskazany jest do kontaktu
5 / 5
2016-01-29 10:34:49
Sylwester
Błyskawiczna przesyłka,bardzo dobra informacja o statusie zamówienia,ogólnie bez problemów.
5 / 5
2016-01-26 14:50:46
Wiesław
Świetny kontakt, wysoką jakość produktów.
5 / 5
2016-01-25 12:06:15
Bronisława
bardzo sprawna reakcja, brak problemów ze zwrotem. Bardzo polecam!
5 / 5
2016-01-23 11:08:51
Edyta
Świetny kontakt se Sprzedawcą Szybka wysyłka Towar bez zarzutu
5 / 5
2016-01-22 12:09:50
Nadia
Bardzo szybki kontakt, w przypadku braku urzadzenia o zadeklarowanym kolorze sprzedawca od razu skontaktowal sie czy moze wyslac inny. Polecam sprzedawce kupilem u niego juz kilka akcesoriow marki Xiaomi wszystkie byly dobrze zapakowane i opatrzone polska instrukcja
5 / 5
2016-01-18 19:50:38
Ryszard
Polecam. Towar wysokiej jakości, zakup przebiegł bezproblemowo, a produkt został wysłany już następnego dnia.
5 / 5
2016-01-18 12:16:54
Gustaw
Wszystko bez zarzutu. Od razu staną wersja polska MIUI.
5 / 5
2016-01-17 19:35:57
Filip
Bardzo dobry sklep, polecam. Miałem lekki problem z zamówieniem z mojej strony i szybko mi pomogli przez swojego fan page'a.
5 / 5
2016-01-15 19:54:56
Katarzyna
Bardzo szybko, wysłano w ciągu 2 godz, paczka dotarła następnego dnia
5 / 5
2016-01-14 00:07:57
Halina
polecam każdemu sklep accessories4you.pl.Szybka przesyłka,towar w dobrym stanie.
5 / 5
2016-01-13 16:35:52
Marcel
Towar został wysłany bardzo szybko, dobry kontakt
4 / 5
2016-01-12 11:10:45
Alicja
ogólnie ok, wszystko wysłane szybko, trochę słabo zapakowany telefon, raptem 3 razy owiniety w folie bąbelkową. OCENA 4.5
5 / 5
2016-01-07 21:46:49
Manuela
Polecam. Szybka i fachowa obsługa.
5 / 5
2016-01-06 09:50:23
Bernadeta
Najlepszy sklep ze sprzętem Xiaomi w Polsce.
4 / 5
2016-01-05 15:08:31
Waldemar
Sklep godny polecenia - wszystko zgodne z opisem; szybka realizacja
5 / 5
2016-01-05 14:43:22
Tamara
Bardzo szybki i sprawny kontakt, błyskawiczna wysyłka i na następny dzień opaska Mi była już u mnie; dziękuję serdecznie;
2 / 5
2016-01-01 18:49:01
Dymitr
Wystawiają przedmioty, których nie posiadają w ofercie
5 / 5
2015-12-31 23:33:07
Bolesław
Wszystko szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2015-12-30 16:37:39
Cecylia
W regulaminie sklep deklaruje darmową wysyłkę dla zakupów powyżej 200 złotych po czym dolicza koszt transportu. Na pocieszenie do przesyłki dołożono silikonowe etui i folię na ekran więc koszt transportu został zrekompensowany.
5 / 5
2015-12-29 19:19:40
Marcin
Wszystko w porządku. Dobra obsługa.
5 / 5
2015-12-28 10:42:41
Magdalena
Super! Natychmiastowa realizacja pomimo okresu przedświątecznego. Towar w pełni zgodny z opisem. Wysyłka potwierdzana mailami na każdym etapie spedycji. Jeżeli będę miał możliwość zakupu innych towarów to na pewno wybiorę ten sklep. Norman tak trzymaj.
5 / 5
2015-12-26 11:02:33
Zygmunt
Wszystko super, lecz pudełko zamówionego przeze mnie produktu, było w paru miejscach pogniecione i powyginane, więc gdybym miał komuś sprawić prezent to w innym opakowaniu.
5 / 5
2015-12-19 23:58:54
Sylwester
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i sklep godny polecenia :)
5 / 5
2015-12-18 08:10:41
Jakub
Mega szybka obsługa zamówienia!
5 / 5
2015-12-14 14:08:12
Luba
Towar zgodny z opisem, na plus przejściówka 230V do ładowarki plus etui dodawane gratis.
4 / 5
2015-12-10 10:48:13
Barbara
Miałam problem skontaktować się na telefon komórkowy:(
5 / 5
2015-12-09 10:21:41
Celina
super profesjonalna obsługa, wiarygodny tracking, polecam każdemu
5 / 5
2015-11-25 13:50:34
Iwona
super sklep,towar taki jak zamówiłam i szybka dostawa
5 / 5
2015-11-03 12:17:35
Rozalia
Szybka reakizacja. Dodatkowo dostalem drobne gratisy.
3 / 5
2015-11-02 09:09:29
Marina
Towar w dostarczony dobrze opakowany sposób (nie było możliwości, aby sprzęt a nawet pudełko się zniszczyło). Niestety bardzo nie lubię [...], więc informacja, że wysyłka jest w 24h mocno mnie zraziła do sklepu. Towar został wysłany po grubo ponad 48h roboczych (plus weekend, bo zamówiłam w czwartek a wysłali w poniedziałek.
5 / 5
2015-10-27 18:57:25
Witold
Szybka dostawa. Sprzęt się zgadza w 100%. Bardzo fajne gratisy. Polecam
5 / 5
2015-10-22 14:37:53
Marta
Najlepsze miejsce na kupno produktów xiaomi
5 / 5
2015-10-17 20:12:58
Eryka
Świetna obsługa. Możliwość wysłania paczki na sobotę. Natychmiastowa realizacja.
5 / 5
2015-10-15 11:42:57
Jagoda
sklep zdecydowanie wart polecenia :)
5 / 5
2015-10-14 09:50:37
Eugeniusz
Wszystko w porządku, bez żadnych problemów, polecam.
5 / 5
2015-10-09 09:52:35
Brunon
Bardzo sprawny zakup, swietna - szybka i bezproblemowa komunikacja ze strony sklepu. Polecam.
4 / 5
2015-09-30 18:02:26
Róża
Trzema słowami: doskonała obsługa klienta.
4 / 5
2015-09-23 09:59:09
Kazimiera
produkt zgodny z opisem, problem z wysyłką w ciągu deklarowanych 24h (zamówienie złożone w poniedziałek zostało wysłane w czwartek)
4 / 5
2015-09-21 14:32:45
Szymon
Trochę słabo ogarnięci, ale to mały sklepik. Przysłali FV wystawioną dla innego klienta widocznie (ze sporo niższą ceną...). No i skoro zapłaciłem spory narzut w porównaniu z cenami chińskimi, to oczekiwałbym, ze chociaż ładowarka będzie europejska.
4 / 5
2015-09-17 10:22:10
Cecylia
sklep godny polecenia towar zgodny z zamówieniem jedynie długość dostawy nie zgodna z deklaracją na stronie sklepu
5 / 5
2015-09-11 09:55:08
Aniela
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2015-09-09 14:56:36
Kajetan
Bardzo polecam tego sprzedawce Świetny kontakt ze sprzedającym naprawdę polecam
5 / 5
2015-09-08 12:32:32
Maksymilian
transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem, realizacja ekspresowa.
5 / 5
2015-08-19 21:10:53
Cezary
Polecam, zamówiłem powerbank Xiaomi 10000mAh, dotarł nienaruszony i oryginalny.
5 / 5
2015-08-05 09:28:19
Stefania
Godny polecenia, oryginalne akcesoria Xiaomi.
5 / 5
2015-08-04 11:48:32
Jacek
Sprawna obsługa, wszystko Jak należy. Dziękuję :)
5 / 5
2015-07-30 17:36:01
Łucja
Jedn z najbardziej kompetentnych sprzedawców z jakimi kiedykolwiek współpracowałem. Doskonałe doradztwo, cierpliwość, otwartość na klienta. Towar w pełni zgodny z opisem, sprzęt oryginalny - bez wątpienia strzał w dziesiątkę. Czas realizacji w pełni satysfakcjonujący.
5 / 5
2015-07-29 09:36:54
Faustyna
Rzetelny sprzedawca, bardzo dobry kontakt online i szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2015-07-20 21:35:00
Jarosław
Zakupy zrobione, towar otrzymany, klient zadowolony :) polecam
5 / 5
2015-07-15 14:20:04
Mirosław
Wszystko na najwyższym poziomie - ekspresowa wysyłka, towar najwyższej jakości oraz swietny kontakt! Polecam ten sklep wszystkim
5 / 5
2015-07-15 10:26:44
Idzi
Produkt wysokiej jakości. Przesyłka bardzo sprawna bez opóźnień. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2015-07-13 10:19:49
Manuela
Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Towar dobrej jakości. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-07-12 13:20:09
Stanisław
Bardzo dobry sprzęt w bardzo dobrej cenie.. wyjście z inicjatywa w stronę klienta (brak modelu który chciałem zakupić i natychmiastowa oferta modelu wyższego z korektą cenową która zachęciła mnie do kupna) Kontakt jakiego można się spodziewać po dobrym sprzedawcy.. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z obsługi i sklep zostaje zapisany w moich podręcznych danych.. pewnie jeszcze tu wrócę :)
4 / 5
2015-07-12 13:15:23
Leopold
Polecam sklep za szybką dostawę towaru który zamówiłem. Trochę wysoka cena . Ogólnie chciałem telefon ponad 5 " z dwoma slotami kart sim i wejściem karty pamięci i taki telefon dostałem. soft jest rozwojowy i mam nadzieję że w przyszłości będę bardzo zadowolony z tego chińskiego smart fonu
5 / 5
2015-07-12 11:03:13
Iwona
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Produkt jak najbardziej oryginalny i zgodny z opisem. Profesjonalny sprzedawca, a kontakt z nim to przyjemność. Polecam :)
4 / 5
2015-07-10 21:32:25
Paweł
Szybka wysyłka. Nie wiem jak odbywa się komunikacja ze sklepem, o ja nie miałem takiej potrzeby.Wybrałem paczkę InPost i byłem informowany na bieżąco o statusie przesyłki.
5 / 5
2015-07-10 20:37:43
Wiola
Wszystko bez najmniejszego zarzutu. Polecam wszystkim za pełen profesjonalizm
4 / 5
2015-07-10 20:04:51
Stanisław
Towar spełnia moje oczekiwania, niestety trochę długo oczekiwałem na przesyłkę.
4 / 5
2015-07-10 18:01:32
Wojciech
Nigdy w życiu nie spotkałem się z tak wspaniałym sprzedawcą - od samego początku, po zakupieniu aluminiowego bumpera na telefon kontakt ze sprzedawcą był niezwykle serdeczny i uprzejmy. Jedynym minusem, jaki zauważyłem jest to, iż w aukcji nie została podana szerokość bumpera - bumber nie chroni 'plecków' telefonu.
5 / 5
2015-07-10 16:21:31
Grażyna
Kontakt ze sklepem bez zarzutów. Ogólna ocena bardzo dobra.
5 / 5
2015-07-10 16:21:15
Anita
Polecam tego sprzedawcę. Oryginalne produkty xiaomi i nie tylko!
5 / 5
2015-07-10 16:19:34
Miłosz
Świetny kontakt ze sprzedającym, błyskawiczna realizacja i towar pierwsza klasa. Sama przyjemność kupować u takiego sprzedawcy! Polecam gorąco wszystkim.
5 / 5
2015-07-10 15:24:58
Tomasz
Polecam szybko i rzetelnie kupiłem Bumper do galaxy note 3 wykonanie,dopasowanie itp idealne kupiłem już kilka bumperów do s5,note edge,note 4 z all...... wykonanie i dopasowanie było do kitu istna loteria. Polecam ten sklep ...
5 / 5
2015-07-10 15:20:17
Beniamin
Polecam ten sklep. Profesjonalna obsługa, szybki kontakt, ekspresowa wysyłka. Nie mogę powiedzieć złego słowa.
5 / 5
2015-07-10 15:19:17
Róża
Polecam firmę. Wysyłka bardzo szybka. Kontakt bez problemu.

Rzetelne opinie o Accessories 4 You