Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Accessories 4 You

Accessories 4 You Opinie 3.9 (186)

Słodka 20 B
43-382
Bielsko-Biała
( brak )
opinie Accessories 4 You
3.9
186
Opinii

Dobrze

1 / 5
2017-07-18 18:11:22
Witold
Generalnie transakcja przebiega szybko i sprawnie. Problemy pojawiają się jednak w momencie zgłaszania reklamacji zakupionego towaru. Jeden z zakupionych telefonów po odesłaniu w ramach reklamacji z tytułu rękojmi konsumenckiej wrócił z innym numerem seryjnym i numerem IMEI i, oczywiście reklamacja nie została uwzględniona. Do drugiego telefonu (samoczynnie wyłączył się i system już się nie załadował), który wysłałem w ramach reklamacji typ nawet nie zajrzał i odesłał bez jakiejkolwiek informacji. Z uwagi na to, że jest to forum publiczne, a w języku kulturalnych ludzi nie ma odpowiedniego określenia dla takiego obrzympały jak ten sprzedawca i gwarant w jednej osobie, nie nazwę go tak, jak na to zasługuje, jednak stanowczo odradzam dokonywania u niego zakupów.
1 / 5
2017-01-26 14:25:06
Hanna
Nie polecam. Towaru nie było w sklepie w czasie zamówienia mimo że tego nie zaznaczono. Brak kontaktu mailowego. Udało się ostatecznie przez poprzez forum internetowe.
3 / 5
2017-01-25 09:04:35
Ludmiła
Sklep nie posiadal oferowanego towaru. Zwrot wplaconej kwoty bez opoznien.
1 / 5
2017-01-24 12:54:25
Felicjan
Nie polecam nikomu.zero i kontaktu z klientem
1 / 5
2017-01-20 16:22:20
Celestyn
Już raz wysyłałem maile w sprawie swojego drugiego zakupu w okresie pomiędzy świętami a nowym rokiem. Cisza. Nikt mi nie odpowiedział, nawet nie próbował wyjaśnić co się stało. Bardzo mi przykro bo zakup o który pyta ankieta był znakomity. Niestety powtórne kupowanie wygląda tak jak napisałem. Do dziś nie wiem co się stało, nie mogę się dodzwonić i nikt nie odpowiada na moje minuty. Marek Sarełło, 05-130 Osiedle wojskowe ,Zegrze Południowe. Blok 3 m 10 tel. 509252124
1 / 5
2017-01-14 14:59:45
Tymon
zgodnie z ofertą zamówiłem etui skórzane z klapką a otrzymałem plastikowe z okienkiem. na moje uwagi do sklepu nie otrzymałem wyjaśnienia sklep nie poważnie traktuje klientów NIE POLECAM!
3 / 5
2017-01-13 10:07:10
Zbigniew
Slaby kontakt ze sprzedawcą, słuchawkę otrzymałem białą a zamówiłem czarna , towar ok
1 / 5
2017-01-05 13:51:41
Inga
Został dostarczony inny towar niż zamowiono. Brak kontaktu ze sklepem, telefon nie działa a na maile nikt nie odpowiada
5 / 5
2017-01-01 23:09:21
Bronisław
polecam ,wszystko przebiegło sprawnie
3 / 5
2016-12-30 15:16:49
Franciszek
Bez powodu anulowali zamówienia nie odpowiedzieli na pytanie dlaczego, zadane w formularzu. Zamówiłem towar w innym miejscu
5 / 5
2016-12-30 11:12:56
Damian
Sklep i asortyment godny polecenia
5 / 5
2016-12-29 11:43:04
Karolina
Uwielbiam zakupy w sklepie accessories4you! Szybko, sprawnie i na najwyższym poziomie.
5 / 5
2016-12-22 13:33:16
Emanuel
Miłe zaskoczenie - towar był dostępny od razu i bardzo szybko wysłany. Sklep miał mało opinii, ale warto było, nie miałem żadnych kłopotów z zakupem.
5 / 5
2016-12-20 20:25:01
Mirosław
Bardzo polecam - wszystko błyskawicznie, rzetelnie i kompetentnie
3 / 5
2016-12-12 15:13:44
Lidia
Kontakt ze sprzedawcą ograniczony - telefon nie działa, a maile kierowane na ogólny adres sklepu nie są odczytywane. Kontakt tylko i wyłącznie poprzez maila z linku od zamówienia (a i też nie łączy tylko wyskakuje błąd strony). Pomimo tego że na stronie przy składaniu zamówienia dostępny jest kolor złoty telefonu, po złożeniu zamówienia i wpłaceniu kasy dostałam wiadomość że kolor złoty jest niedostępny i nie wiadomo kiedy będzie ale srebrny mogą wysłać od ręki. Z racji tego iż zależało mi na szybkiej realizacji zgodziłam się na kolor srebrny z sugestią o rekompensatę braku koloru złotego (w postaci szkła ochronnego lub etui), jednak nie zostało to w żaden sposób uwzględnione przez sprzedawcę. Telefon otrzymałam, działa bez zarzutu, jednak co do realizacji.... hmm...
1 / 5
2016-12-09 13:56:14
Zbyszko
Masakra inny produkt został zamówiony inny dostarczony. Telefon nie działa, na maile nikt nie odpowiada. Strona na 3 dni w zeszły weekend znikła z sieci. Nie kupujcie przekręt jakis. Dno i wodorosty
4 / 5
2016-12-05 16:04:50
Tamara
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat. Jakby się dało szybciej realizować i wysyłać zamówienia, to dałbym ocenę bardzo dobrą.
1 / 5
2016-11-19 15:55:40
Konstanty
Zamówiłem etui do xiaomi, zamówienie zostało przyjęte i na tym koniec. Zero odzewu, nie odbierają telefonu dosłownie dno. Szkoda czasu na ten sklep. Całe szczęście że wybrałem przesyłkę pobraniową.
3 / 5
2016-10-30 20:55:11
Jarosław
Drodzy klienci tego sklepu. Sprawdzić powinniście gdzie są przyjmowane ewentualne zwroty z tego i innych jego sklepów, a jest ich kilka. Potem sprawdzić powinniście gdzie leży ten punkt na mapie w Google. Jeżeli okaże się wielka oszmana to miejcie gdzie usiąść. Ja już chciałem kupować, ale sprawdziłem, ten sklep, x-sklep.pl i sklepxiaomi_pl. Mam wybór. Pozdrawiam
1 / 5
2016-10-28 13:18:27
Klaudiusz
nie polecam, na towar czekam już drugi tydzień, żadnych kontaktów, żadnych odpowiedzi na wiadomości e-mail, sądzę że zgłoszę sprawę na Policję

Rzetelne opinie o Accessories 4 You