Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Accord Foto

Accord Foto Opinie 4.9 (484)

Borowa 10A
35-232
Rzeszów
17 779 87 68
opinie Accord Foto
speedtest
4.9
484
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 12:28:16
Ewelina
Bardzo dobry, kontakt, szybka wysyłka, wszystko się zgadza. Polecam!
5 / 5
2020-02-17 12:32:56
Włodzimierz
Wszystko ok. Szybko i bezproblemowo. Polecam zakupy w AccordFoto
5 / 5
2020-02-03 10:37:42
Ludwik
Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Super kontakt i podejście do klienta. Dziękuję za dobór odpowiedniej lampy do aparatu.
5 / 5
2020-01-28 11:00:11
Hubert
Polecam mila obsługa zawsze pomocna +++
5 / 5
2020-01-20 11:31:54
Alicja
Super sklep. Świetny kontakt i doradztwo. Polecam!
5 / 5
2020-01-13 13:26:31
Klemens
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
1 / 5
2020-01-13 12:37:35
Joachim
brak towaru oferowanego na stronie sklepu
5 / 5
2020-01-10 14:51:04
Emil
Bez żadnych zastrzeżeń. Szybko, cenowo atrakcyjnie, towar dobrze zabezpieczony na czas transportu.
2 / 5
2020-01-03 13:45:10
Sandra
Sklep oferuje towar, którym nie dysponuje, po pewnym czasie od złożeniu zamówienia przekazuje informację o braku towaru. Dziecinada....
5 / 5
2019-12-27 14:11:52
Juliusz
Podejście do klienta powyżej oczekiwań. Eh gdyby tak inni brali przykład z accord foto ...
5 / 5
2019-12-27 11:20:05
Oliwier
Trafione porady, bezproblemowa realizacja, towar w stanie idealnym :)
5 / 5
2019-12-17 15:30:28
Stanisława
Polecam, świetny kontakt i super obsługa
5 / 5
2019-12-14 13:59:37
Dorota
Wszystko w najlepszym porządku. Solidna firma.
5 / 5
2019-12-13 11:34:02
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie, pomimo mojego roztrzepania otrzymałam natychmiastową odpowiedź że sklepu oraz możliwość zmiany w zamówieniu. Jestem zadowolona będę polecać.
5 / 5
2019-12-11 19:39:04
Zygmunt
Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam
5 / 5
2019-12-10 14:28:12
Lech
profesjonalny kontakt i wysyłka zamówienia
5 / 5
2019-12-07 23:16:18
Marcin
Rewelacja, kupowałem w ACCORD nie pierwszy raz - wzorowy sklep, wszystko ok ; )
5 / 5
2019-12-06 13:37:39
Sabina
Zakupy bezproblemowe. Polecam.
5 / 5
2019-12-04 14:35:53
Mikołaj
Bardzo dobry i rzetelny sklep. Polecam
5 / 5
2019-11-29 10:42:24
Maria
Świetny kontakt i zrozumienie. Pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2019-11-28 21:20:33
Kinga
Polecam. Bardzo dobry kontakt. Konkurencyjne ceny. Pancerne pakowanie.
5 / 5
2019-11-27 00:23:54
Kamil
Było wiele problemów. ALE NIE PRZEZ SKLEP a bank przez co wynikło wielkie zamieszanie od jego strony. Mimo to sklep staną w 300% na wysokości zadania, wydzwonił, popytał, dogadał, wspierał i byłem na bieżąco o wszystkim informowany a także co możemy wspólnie zrobić abym to ja był zadowolony. Wcześniej mega pomoc przy doborze sprzętu. Mogę tylko polecić
5 / 5
2019-11-26 20:19:10
Grażyna
Rzetelny sklep. Bardzo dobry kontakt. Towar dotarł dobrze zabezpieczony na drugi dzień roboczy.
5 / 5
2019-11-23 20:38:25
Stanisław
Cudowna pomocna obsługa, paczka bardzo dobrze zabezpieczona, szczerze polecam!
5 / 5
2019-11-22 15:23:29
Michalina
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-11-21 11:45:46
Bernard
Zawodowcy w każdym calu,miło,fachowo,bezproblemowo.Przesyłka zapakowana wzorowo, chociaż zakup duży,drogi i ciężki - dotarł w stanie nienagannym.POLECAM!!!
5 / 5
2019-11-15 13:59:26
Natalia
Wszystko Ok, bardzo szybka realizacja. Na drugi dzien paczka była u mnie.
5 / 5
2019-11-15 10:09:21
Longin
Szybka realizacja, wsparcie telefoniczne, profesjonalna i miła obsługa (wbrew pozorom, to jeszcze nie standard na rynku:-))
5 / 5
2019-11-14 20:27:33
Aga
Szybko, sprawnie i bardzo konkretnie. Polecam:)
4 / 5
2019-11-14 14:33:20
Agata
Skutecznie i szybko, solidnie zapakowany towar.
5 / 5
2019-11-12 12:23:27
Mirosław
Pozytywnie zaskoczony realizacja
5 / 5
2019-11-09 17:44:36
Patryk
Świetny produkt oraz obsługa sklepu.
5 / 5
2019-11-07 15:15:37
Jadwiga
Świetny kontakt ze sklepem, konkretnie i zdecydowanie fachowo. POLECAM
5 / 5
2019-11-03 09:55:15
Anna
Były małe problemy wynikające z fabrycznych wad sprzętu ale temat został szybko rozwiązany przez profesjonalne i odpowiedzialne podejście sklepu!
5 / 5
2019-11-01 12:03:21
Józef
Najlepszy sklep foto w Rzeszowie, szkoda że nie wiedziałem o nim wcześniej. Olbrzymi asortyment i bardzo przystępne ceny w porównaniu z konkurencją przez co wszystko czego potrzebuje mam w ten sam dzień u siebie. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-10-25 13:22:23
Tamara
Bardzo dobry sklep. Szybka realizacja zlecenia i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-10-23 22:31:44
Angelika
Bardzo szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem, profesjonalne podejście, gdzie inni nie mieli, u nich dostałam !!!!! Pełen profesjonalizm POLECAM !!!!
5 / 5
2019-10-18 12:15:15
Malina
Transakcja i dostawa obiektywu przebiegły szybko i sprawnie. Obiektyw spełnia moje oczekiwania. Polecam firmę!
5 / 5
2019-10-15 16:50:19
Mateusz
Karta pamięci mimo małych rozmiarów i wagi zapakowana bardzo solidnie. Sprzęt działa, jestem zadowolona. Polecam!
5 / 5
2019-10-14 13:13:41
Rudolf
Towar zgodny z opisem, Państwo w sklepie bardzo pomocni i rzetelni. 100% satysfakcji.
5 / 5
2019-10-02 19:41:29
Ferdynand
Z mojej strony nie mam zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt. Przy zamówieniu zostałem od razu poinformowany telefonicznie że zamówienie zostanie zrealizowane z małym opóżnieniem bo brak na stanie. Zakup płatne po doręczeniu. Miła obsługa. Towar zgodny z opisem i bardzo starannie zapakowany. POLECAM.
5 / 5
2019-09-14 18:35:41
Magdalena
Bardzo dobry i miły kontakt z kompetentną Panią obsługującą zamówienie co w dzisiejszych czasach nie jest regułą. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-09-12 20:52:35
Rafał
godny polecenia zero problemów
5 / 5
2019-09-10 15:25:35
Eleonora
Super sklep i świetna obsługa, polecam
5 / 5
2019-09-10 14:13:08
Klaudia
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalna i fachowa obsługa klienta.
5 / 5
2019-09-04 13:40:47
Sławomira
Wspaniała obsługa. Bardzo pomocni w wyborze sprzętu. Polecam z całego serca.
5 / 5
2019-09-04 12:44:27
Witold
Świetny sklep. Rewelacyjna komunikacja i doradztwo. Ekspresowe działanie. Polecam!!!
5 / 5
2019-09-02 18:29:05
Natalia
Bardzo dobra obsługa. Polecam
5 / 5
2019-08-31 08:32:57
Rudolf
Wszystko okey, bardzo dobra obsługa, kontakt
1 / 5
2019-08-28 12:29:15
Bogdana
Zrezygnowałam z zamówienia, inni sprzedawcy mieli atrakcyjniejsze ceny oraz darmową wysyłkę natomiast w tej firmie za wysyłkę chciano 20 zł
5 / 5
2019-08-27 20:47:00
Rozalia
Szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2019-08-27 12:12:02
Zygmunt
Wszystko szybko, sprawnie i przede wszystkim bez komplikacji.
5 / 5
2019-08-22 11:00:56
Alfred
Bardzo szybka dostawa. Pomoc przy realizacji zamówienia, super kontakt. Polecam!
5 / 5
2019-08-21 18:24:34
Jacek
Super sklep zależało mi na szybkiej dostawie zadzwoniłem Pan poinformował ze do końca tygodnia będzie u mnie a był następnego dnia, spisał się 5/5! Szybko, super cena, dobrze zapakowane, bardzo konkurencyjna takie sklepy to ja lubię!
5 / 5
2019-08-21 10:41:12
Arnold
Świetny kontakt! Zakup załatwiony błyskawicznie. Obiektyw wysłany tego samego dnia, bardzo dobrze zabezpieczony. Po sfinalizowaniu transakcji odebrałem telefon od Pani z Accord-Foto z informacją, że przesyłka zaraz zostanie nadana. Dotarła następnego dnia. Śmiało polecam sklep wszystkim miłośnikom fotografii, a Accord-Foto dziękuję za bardzo udaną transakcję!
5 / 5
2019-08-11 19:40:28
Maksym
Towar wysokiej jakości. Dobrze zabezpieczony na czas dostawy. Kompetentny i uprzejmy sprzedawca z dużą dozą cierpliwości.
5 / 5
2019-08-09 14:38:39
Irena
Wszystko zgodnie z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-08-08 10:40:56
Krystian
Zależało mi na szybkim zakupie i dostawie, wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione. Przesyłka była do odbioru następnego dnia na drugim końcu Polski. Przemiła obsługa i fachowa rada.
5 / 5
2019-08-06 10:21:30
Edward
Świetny sklep, doskonały kontakt i fachowe porady.
5 / 5
2019-08-05 11:45:24
Ilona
Generalnie jestem zadowolony. Był bezpośredni kontakt pracownika sklepu, aby potwierdzić możliwość realizacji zlecenia. Udało się uzyskać odpowiedzi na pytania dot. sposobów płatności.
5 / 5
2019-08-01 12:56:48
Igor
Bardzo szybka realizacja ...niecałe 24h! Polecam!!
5 / 5
2019-08-01 12:09:26
Sebastian
Bardzo miła i szybka obsługa, odbierają telefon i za jego pośrednictwem załatwiłem wszystko sprawnie i skutecznie, serdecznie polecam
5 / 5
2019-07-29 13:49:51
Romana
Miła obsługa, wszystko zgodne z opisem, na czas. Polecam!
5 / 5
2019-07-26 22:03:12
Celestyna
Szybko, łatwo i bezproblemowo. Bardzo polecam
5 / 5
2019-07-25 13:35:22
Bożena
Szybko, w przystępnej cenie, dobra jakość produktów! Polecam zdecydowanie 😊
5 / 5
2019-07-11 13:00:31
Natalia
Transakcja przebiegła prawidłowo. Kupione, zapłacone, towar dobrze zapakowany jeśli chodzi o obiektyw. Cena najniższa znaleziona ;-) Pytań do sklepu nie było bo towar upatrzony od dawna ;-)
5 / 5
2019-06-26 18:40:20
Kamil
Dobra cena dla PENTAX KP aparat rewelacja .Poprzedni PENTAX K10 funkjonuje do dzis bez napraw serwisowych.TO JEST FIRMA NA KTOREJ MOZNA POEGAC,STARY BO JUZ MA 13 LAT ALE WCIAZ JARY.PENTAX KP PIEKNE ODWZOROWANIE BARW OBRAZ 3D JAK PRZYSTALO NA PORZADNA LUSTZRANKE.JESTEM HAPPY.TERAZ KOLEJ NA OBIEKTYW Z SERII LIMITED.
5 / 5
2019-06-14 11:49:32
Izydor
Polecam! Przesyłka expresowa, produkt dobrze zapakowany i zgodny z moimi oczekiwaniami, na pewno jeszcze skorzystam z ofert tego sklepu😊
5 / 5
2019-06-07 16:10:25
Mirosław
Pełny profesjonalizm, szczerze polecam.
5 / 5
2019-06-06 16:19:28
Mikołaj
Dobra obsługa, na prawdę nie ma do czego się przyczepić. Szybko, sprawnie bez problemów.
5 / 5
2019-06-06 15:20:10
Maria
Rewelacja, błyskawicznie zrealizowane i wysłane zamówienie, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowany
5 / 5
2019-06-06 15:20:10
Szczepan
Rewelacja, błyskawicznie zrealizowane i wysłane zamówienie, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowany
5 / 5
2019-06-05 12:00:44
Klaudiusz
Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście; szybka wysyłka. Transakcja wzorowa. Polecam!
5 / 5
2019-06-04 21:57:22
Jonatan
Po złych doświadczeniach z dużymi firmami internetowymi jestem zachwycona. Przesyłka dotarła w ciągu 12 godzin, idealnie zapakowana. Bardzo miły kontakt. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-05-23 22:59:51
Seweryn
dobra oferta, atrakcyjne ceny, szybkie dostawy, polecam!
5 / 5
2019-05-13 11:44:54
Miłosz
Solidny i godny polecenia sklep.
5 / 5
2019-04-30 12:50:26
Ilona
Polecam, to mój kolejny zakup i jeszcze nieraz skorzystam.
5 / 5
2019-04-24 07:15:23
Natalia
Towar super. Szybka realizacja. Będę korzystać że sklepu pewnie jeszcze nie raz... Polecam
5 / 5
2019-04-17 14:42:36
Damian
Wszystko przebiegło prawidłowo. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
3 / 5
2019-04-12 11:41:19
Szymon
Szybko zostałem poinformowany o braku towaru u dystrybutora. Obsługa jest miła. Natomiast strona powinna mieć taką informację zanim ktoś składa zamówienie.
4 / 5
2019-04-09 10:25:34
Kamil
Konkretność. Przejrzystość ofert.
5 / 5
2019-03-28 15:35:31
Emilia
Wszystko super. Świetny kontakt. Sprawnie. Tylko okazało sie ze nie ma na stanie rzeczy którą zamówiłem.
5 / 5
2019-03-22 10:08:11
Regina
Super kontakt, wiedza i dobrze zapakowany towar, zgodnie z ustaleniami następnego dnia u mnie.
5 / 5
2019-03-21 09:48:04
Klaudia
Towar zgodny z zamowieniem, profesjonalana obsluga - kontrahent zastosowal się do dodatkowej prosby dot. FV i transportu. Terminowa realizacja dostawy.
5 / 5
2019-03-15 16:33:56
Ernest
Polecam sklep, błyskawiczna wysyłka. Towar bez uwag. Wszystko tak jak powinno być.
5 / 5
2019-02-19 21:43:17
Jacek
fajne portfolio produktów, można wyszukać zarówno coś dla z wyższej półki jak i niskobudżetowego, sprawna obsługa, polecam
5 / 5
2019-02-11 11:52:52
Rudolf
Bardzo szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-02-11 11:38:00
Sylwester
Jestem zadowolony z przebiegu transakcji
5 / 5
2019-02-01 12:25:09
Adam
szybko i sprawnie bez ŻADNYCH zgrzytów.
5 / 5
2019-01-31 12:19:16
Emil
zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-01-16 12:01:13
Wiesław
Wszystko super, miła obsługa, polecam
5 / 5
2019-01-13 08:20:40
Krystyna
Wszystko zgodne z opisem tak wiec zasluzona 5!
5 / 5
2019-01-04 14:50:59
Stanisława
Ze strony sklepu bardzo rzeczowa i profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-01-03 12:47:50
Bogna
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2018-12-28 11:59:41
Kacper
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, towar jak w opisie. Polecam bardzo
5 / 5
2018-12-27 16:26:58
Izolda
Sklep pomimo okresu przedświątecznego wywiązał się znakomicie z realizacji zamówienia. Doskonały kontakt telefoniczny oraz rzeczowa i miła obsługa. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, szczerze polecam.
5 / 5
2018-12-27 13:51:51
Antonina
Będę kontynuował zakupy 😁
5 / 5
2018-12-21 10:44:10
Paula
Bardzo szybka wysyłka i czas doręczenia. Towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2018-12-15 07:49:03
Daniel
Polecam, świetna komunikacja i bardzo szybka realizacja zamouenia. Produkt dobrej jakości, jestem w pełni usatysfakcjonowana.
5 / 5
2018-12-05 11:05:45
Manuela
Super sklep. Bardzo dobty kontak ze sprzedawca, ktory wyszedl naprzeciw moim nietypowym oczekiwaniom. Po prostu rewelacja.
5 / 5
2018-12-04 14:55:43
Bronisław
szybka wysyłka, świetny kontakt
5 / 5
2018-11-29 10:41:05
Sławomir
Super, bardzo dziekuje za pomoc.
5 / 5
2018-11-22 11:55:35
Oliwia
Konsultacja przed transakcją jak i sama transakcja przebiegły bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-11-19 22:28:00
Norbert
Gra gitara! Transakcja przebiegła profesjonalnie. Po otwarciu przesyłki niespodzianka. Oprócz gratisów doszedł przydatny bonus do czarnej obudowy jak i do ramki GoPro. Dzięki
5 / 5
2018-11-19 13:49:56
Krzysztof
Jestem bardzo zadowolona. Super jakość i szybka wysyłka!
5 / 5
2018-11-15 16:24:52
Alberta
Polecam sklep szybka dostawa, dobrze zapakowana przesyłka
5 / 5
2018-10-23 22:26:28
Violetta
Świetny kontakt, miła obsługa, szybka wysyłka, zdecydowanie polecam
5 / 5
2018-10-19 10:24:14
Zbyszko
Bardzo dobry kontakt szybka realizacja pełen profesjonalizm Zdecydowanie polecam
5 / 5
2018-10-19 10:19:41
Nastazja
Dobry kontakt ze sklepem, błyskawiczna wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem. Polecam!!
5 / 5
2018-10-04 15:55:15
Ryszard
przy zamówieniu pomyłka z mojej strony. Fachowa obsługa,sami oddzwonili że coś nie tak. Polecam 100%
5 / 5
2018-09-28 10:52:09
Gustaw
Jestem bbbbbbardzo zadowolony, towar dostałem błyskawicznie, dodatkowo zabezpieczony mimo oryginalnego opakowania. Polecam.
4 / 5
2018-09-27 16:14:30
Igor
wsztstko ok polecam tylko dostawa dlugo
5 / 5
2018-09-13 19:15:35
Aleksander
Profesjonalny sklep. Co prawda z powodu opóźnienia dostawy od dystrybutora o dwa dni przedłużył się czas dotarcia sprzętu do mnie (zostałem telefonicznie przeproszony i wyjaśniono mi przyczynę), jednak nie miało to wpływu na moją ocenę sklepu. Więcej, taka opóźniona dostawa daje gwarancję, że towar nie przelegiwał w magazynie sklepu ani że nie został zwrócony przez jakiegoś niezadowolonego klienta przede mną po 10 dniach używania. Co nagminnie zdarza mi się w dużych sklepach internetowych. Dodatkowo Accord sprawdza sprzęt przed dostarczeniem klientowi, mam więc gwarancję, że wszystko jest w porządku. To BARDZO dobra cecha tego sklepu, rzadka w tych czasach masówy i zdzierstwa. I wcale nie jest drożej niż gdzie indziej. Szczerze polecam, drugi raz już u nich kupiłem obiektyw, nigdy się nie zawiodłem.
5 / 5
2018-09-06 13:03:17
Jonatan
Fachowe porady, błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2018-09-04 09:54:23
Violetta
Przyjazny sklep miła i fachowa obsługa
5 / 5
2018-09-03 11:36:34
Janusz
Transakcja sprawna, obsługa profesjonalna. Polecam
5 / 5
2018-08-30 07:37:38
Tobiasz
Sklep ma bardzo atrakcyjne ceny, szybka wysyła - zakupy otrzymałem następnego dnia
5 / 5
2018-08-29 20:11:57
Arnold
Super obsługa, miła i bardzo pomocna. Zakupiony obiektyw stacjonarnie starannie sprawdzony z moim aparatem. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2018-08-29 19:36:45
Anita
Obsługa bardzo przyjemna pomocna oraz profesjonalna, bardzo dużo asortyment i szybka realizacja zamówienia, gorąco polecam, nic dodać nic ująć :)
3 / 5
2018-08-22 15:59:02
Malina
Opis terminu wysyłki niegidny z opisem na stronie. Zdecydowałam się na zakup w tym sklepie, ponieważ oferował wysyłkę 24 godziny. Produkt wyslano po 3 dniach roboczych, a jako wytłumaczenie usłyszałam brak aktualizacji na stronie. Produkt zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-08-06 06:59:58
Krzysztof
Kupowałem ostatnio 2 razy w tym sklepie. Jest na prawdę wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2018-07-18 20:28:17
Walentyna
wszystko zgodnie z opisem i zapowiedziami
5 / 5
2018-07-13 13:56:20
Teresa
Wszystko na najwyższym poziomie :)
5 / 5
2018-07-06 14:54:34
Radosław
Pełen profesjonalizm, szybko i dokładnie, bardzo dobrze zabezpieczony obiektyw, dobra cena, szczerze polecam!!!
5 / 5
2018-06-28 12:56:18
Julita
Dla mnie super, nie widzę lepszego sklepu w branży.
5 / 5
2018-06-27 12:39:29
Olaf
Polecam, jasno przejrzyście konkretnie łatwo wszystko tak jak w opisie. Zamówiony towar otrzymałem następnego dnia po zaksięgowaniu wpłaty.
5 / 5
2018-06-27 11:20:46
Wiktor
Szybka wysyłka, profesjonalny kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-06-27 10:06:34
Zbyszko
Polecam! Świetny kontakt i ekspresowa wysyłka.
4 / 5
2018-06-22 13:57:05
Wiola
Jestem zadowolona. Przesyłka przyszła nienaruszona a sprzęt był odpowiednio zabezpieczony. Z zamówionego towaru jestem zadowolona.
5 / 5
2018-06-19 10:58:13
Julita
Bardzo dobra współpraca. Pan, który mnie obsługiwał znał się na temacie i potrafił mi doradzić. Uprzejmi mili pracownicy.
5 / 5
2018-06-18 16:04:11
Franciszek
Accord Foto był jedynym sklepem w Polsce posiadającym na stanie sprzęt wypuszczony na rynek zaledwie kilka dni wstecz, którego pilnie potrzebowałem. Bezproblemowa darmowa przesyłka i dostawa na drugi dzień powodują, że mają kolejnego stałego klienta. Bardzo polecam.
5 / 5
2018-06-12 09:27:51
Robert
Bardzo profesjonalnie i szybko :) Rozmawiałem z Panem przez telefon przed zakupem. Bardzo miły i dobrze zorientowany w produktach.
5 / 5
2018-06-08 09:24:20
Izolda
swietna i szybka obsluga. sympatyczny i profesjonalny kontakt . paczka pieknie i bezpiecznie zapakowana. szybko dostarczona. serdecznie polecam!
5 / 5
2018-05-28 16:58:39
Władysława
Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-05-19 12:53:23
Joachim
Szybko, sprawnie i profesjonalnie zapakowane. Nie ma obawy o droższy sprzęt, czy obiektywy (a ostatnio z innej firmy, szkło wleciało mi w kartoniku producenta i torbie foliowej kuriera - także tak - stres był heheh). Oba szkła kupione z gwarancją ostrości - 1 już testowane i brak zastrzeżeń :) Zresztą to nie moje pierwsze zakupy u nich i nie ostatnie. POLECAM
5 / 5
2018-05-18 14:48:05
Liwia
jak zwykle szybko i bezproblemowo
5 / 5
2018-05-18 14:43:50
Karolina
Bardzo dobra komunikacja z klientem , swietne ceny .
5 / 5
2018-05-14 15:30:37
Krystyna
Wszystko super, wysyłka w dzień zamówielania, poleacam
5 / 5
2018-05-14 11:52:02
Bronisława
Polecam sklep, wszystko przebiegło sprawnie pomimo majowego weekendu.
5 / 5
2018-05-11 12:24:12
Albert
Wszystko w najlepszym porządku. Profesjonalizm.
5 / 5
2018-05-07 10:11:07
Zbigniew
Idealny sprzedawca , pełne zadowolenie z mojej strony
5 / 5
2018-04-30 17:34:29
Celestyna
Świetnie! To nie ostatnie moje zakupy w accord-foto
5 / 5
2018-04-24 09:50:41
Roma
Bardzo dobra transakcja, dobra komunikacja, błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2018-04-23 12:09:06
Józefina
Dobry kontakt, sprawna obsługa, elastyczne podejście
5 / 5
2018-04-19 15:27:41
Benedykt
Wszystko w porządku. Polecam sklep.
5 / 5
2018-04-17 12:15:52
Ziemowit
Wszystko bardzo dobrze przebiegło.
5 / 5
2018-04-13 13:20:25
Leszek
Miła atmosfera i szybka obsługa, dużo cierpliwości :D
5 / 5
2018-04-11 09:18:55
Irmina
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-04-10 07:35:45
Eugeniusz
Bardzo dobra obsługa. Szybko, krótko i na temat. 100/100
5 / 5
2018-04-09 12:37:48
Eryk
Accord-Foto to mały sklep, na 99% prowadzi go fotograf. Znakomici ludzie, przyjaźnie nastawieni, pomocni, grzeczni. Kontakt oczywiście perfekt. Cena Tokiny 100mm 2,8 była konkurencyjna. To już chyba 4 mój zakup w tym sklepie. Zawsze było wzorowo. Szkoda, że nie mają 20mm 1,8 od Nikona. Odbiór był osobisty. Oczywiście polecam.
5 / 5
2018-04-06 17:58:09
Krystian
Szybka przesyłka bardzo dobry kontakt towar zapakowany bardzo solidnie
5 / 5
2018-03-29 09:55:53
Wioletta
Szybko, sprawnie , doskonale zapakowana przesyłka. Jestem zadowolony z obsługi. Jeśli będę poszukiwał towaru , który mają w asortymencie na pewno skorzystam ponownie. Polecam sklep.
5 / 5
2018-03-16 13:01:01
Marek
Był problem z ratami ( nie mogłem wpisać nazwy pracodawcy), zrezygnowałem z rat i kupiłem za gotówkę- stąd lekkie opóźnienie w wysyłce. Sklep bez problemu pomógł mi we wpłacie. Dostałem powiadomienia o wpłynięciu pieniędzy i wysyłce. Kontakt znakomity:-)
5 / 5
2018-03-14 12:34:34
Teresa
Obsługa firmy accord foto jest na b .wysokim poziomie .Kultura osobista i doradzanie w kwestii doboru sprzętu jest profesjonalna i nie pozostawia żadnych watpliwości czy wybór był słuszny.
5 / 5
2018-03-06 21:55:25
January
Rozmowa była krótka, acz treściwa, co sobie cenię najbardziej. Polecam tutaj zakupy. Profesjonalnie.
4 / 5
2018-02-26 11:20:11
Rafał
Bardzo dobrze. W trakcie realizacji zamówienia pojawił się problem z tym, że przysłanej paczce otrzymałem niewłaściwy obiektyw, natomiast problem został rozwiązany we właściwy sposób i szybko.
5 / 5
2018-02-23 12:40:15
Weronika
Super sklep, fachowe podejscie do klienta, mozna testowac na miejscu i sie poradzic. Polecam
5 / 5
2018-02-20 17:39:02
Bronisława
Polecam, błyskawiczna przesyłka, świetny kontakt ze sklepem
5 / 5
2018-02-18 13:10:33
Honorata
Zdecydowanie polecam! Szybka dostawa
4 / 5
2018-02-15 22:56:07
Olga
Szybko i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-02-14 21:07:52
Monika
Bardzo dobry Sklep, na bieżąco informacja odnośnie statusu zamówienia, produkt opakowany solidnie i bezpiecznie. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2018-02-08 09:15:00
Maria
Bardzo odpowiadalny sprzedawca! Bylo łatwo o wszystkim się umówić )
5 / 5
2018-02-04 22:00:58
Halina
zadowolenie w każdym calu: doradztwo, wysyłka, terminowość fachowa obsługa- firma na plus+++
5 / 5
2018-01-26 09:45:10
Wioletta
Super kontakt ze sprzedawcą, udziele telefonicznie odpowiedzi na wszelkie pytania i wątpliwości. Towar zgodny z opisem i dobrze zabezpieczony. Przesyłka nadana od razu. Polecam ten sklep!
5 / 5
2018-01-16 01:14:14
Malwina
Sklep otawrty do klienta, mnie na moją prośbę sprawdzono obiektyw przed wysyłką Dobry kontakt ze sprzedawcami. Ja tu jeszcze wrocę i moi znajomi też
5 / 5
2018-01-12 11:16:14
Joanna
Super obsługa, świetny kontakt telefoniczny. Polecam
5 / 5
2018-01-07 17:10:01
Włodzimierz
Towar kupiłem po bardzo okazyjnej cenie z pomocą strony internetowej accord-foto.pl. Jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2018-01-06 21:38:12
Maciej
Personel sklepu cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na pytania. Transakcja przebiegła sprawnie, sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-01-04 13:13:23
Jadwiga
Kapitalna obsługa! W innych sklepach twierdzili, że niemożliwe jest zamówienie potrzebnej mi lampy, w Accord załatwili od ręki!
5 / 5
2018-01-01 21:02:17
Michalina
Wszysto zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2017-12-29 11:01:57
Maksym
Polecam bo to dobry normalny sklep, stan magazynowy bez ściemy - kupiłem i szybko dostałem przedmiot.
5 / 5
2017-12-22 12:15:25
Wacław
wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2017-12-22 09:09:15
Jolanta
Genialnie, super, fachowo a przede wszystkim terminowo. Pan Piotr profesjonalnie podchodzi to tematu.
5 / 5
2017-12-21 14:50:39
Bogusława
Szybka i sprawna obsługa, przesyłka solidnie zabezpieczona. Wszystko w porządku. Polecam zakupy w Accord-Foto.pl
5 / 5
2017-12-21 09:15:01
Dariusz
najniższa znaleziona cena, ekspresowa wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-12-15 22:03:10
Kacper
Sklep (obsługa)rzetelny.Kontakt ze sklepem bezproblemowy.Obsługa stara się pomóc klientowi(udzielanie informacji i deklaracja pomocy w przypadku problemów z towarem.Jedyny mankament to brak instrukcji w języku polskim(otrzymałem angielską).To że nie ma jej na stronie producenta nie zwalnia sklepu z obowiązku ustawowego.
5 / 5
2017-12-04 10:37:33
Alfred
Towar zgodny z opisem , dostarczony następnego dnia po zamówieniu , towar w pełni zgodny z opisem , polecam sklep.
5 / 5
2017-12-02 22:25:15
Liza
Super sprzedawca, pełen profesjonalizm i miła obsługa klienta, szczerze polecam!
5 / 5
2017-12-01 23:54:14
Eliza
Sklep godny polecenia.Doskonały kontakt telefoniczny,fachowa i uprzejma obsługa,błyskawiczna dostawa następny dzień po złożeniu zamówienia. Polecam.
5 / 5
2017-11-18 11:51:26
Walentyna
bardzo miła i fachowa obsługa telefoniczna .
5 / 5
2017-11-17 16:05:03
Ludwik
Profesjonalny sklep,wg zakupiony sprzęt foto powinien być wyposażony w baterie.
5 / 5
2017-11-14 11:37:21
Michał
Jeden z najlepszych sklepów z jakimi się do tej pory spotkałem. Świetny kontakt. Przesyłka dobrze zapakowana i nawet opisana jak postąpić w przypadku niskich temperatur.
5 / 5
2017-11-02 07:59:29
Marta
To nie pierwszy mój zakup w tej firmie - zawsze było wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt, rzeczowość, zgodność z ofertą. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-10-20 13:03:38
Jacek
OK, godne polecenia. Sprawna realizacja wysyłki i zgodność towaru z opisem
5 / 5
2017-10-19 21:39:28
Manuela
Pełen profesjonalizm, kontakt bez zarzutu, polecam !!!
5 / 5
2017-10-16 11:05:02
Kamil
SUPER !!! zależało mi na czasie. Zamówienie po południu a towar z rana następnego dnia u mnie. Pozdrawiam
5 / 5
2017-10-14 19:55:40
Herbert
Solidnie, szybko, tak jak trzeba.
5 / 5
2017-10-13 12:14:42
Stefania
Perfecto! Jestem Bardzo zadowolony. Kontakt ze sprzedawcą oceniam bardzo pozytywnie. Towary zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-10-12 13:20:02
Eryk
W samych superlatywach - polecam.
5 / 5
2017-10-09 11:31:50
Genowefa
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2017-10-06 20:13:56
Marina
SUPER - sklep godny polecenia.
5 / 5
2017-10-02 13:22:29
Brunon
Szybko i sprawnie. Dzwoniłem żeby potwierdzić czy towar jest na magazynie, poinformowano mnie że brakuje jednej części do kompletu która pojawi się u nich dopiero jutro. Zdecydowałem się na wysyłkę od razu bez jednej złączki. Towar otrzymałem kolejnego dnia od DHL, następnego dnia wspomnianą złączkę.
5 / 5
2017-09-24 11:00:00
Witold
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, przejrzysta witryna, wysyłka następnego dnia. Bardzo szybka reakcja na problemy z DHL. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2017-09-21 15:34:16
Joachim
Szybko,sprawnie,na temat,kontakt telefoniczny bardzo dobry!Serdecznie Polecam!!!!
5 / 5
2017-09-19 11:29:17
Walenty
Sklep jest super, obsługa fachowa.
5 / 5
2017-09-15 10:25:21
Otylia
Znakomity kontakt i ekspresowa realizacja pilnego zamówienia
5 / 5
2017-09-14 14:56:09
Radosław
bardzo dobry sklep towar zgody z opisem i szybki czas realizacji
5 / 5
2017-09-14 09:48:30
Jolanta
Niezmiennie - najlepszy sklep. :)
5 / 5
2017-09-12 09:48:44
Julita
Bardzo solidna firma - POLECAM !
5 / 5
2017-09-07 10:00:50
Paulina
Dobre ceny, szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia.

Rzetelne opinie o Accord Foto