Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AchDzieciaki.pl

AchDzieciaki.pl Opinie 4.9 (346)

Ul. Zamoyskiego 2A
85-063
Bydgoszcz
500363365
opinie AchDzieciaki.pl
speedtest
4.9
346
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-12-31 17:23:04
Ziemowit
Rewelacja! Miła i uprzejma obsługa, ekspresowa wysylka
5 / 5
2019-12-14 12:08:04
Wiktor
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Polecam :)
5 / 5
2019-12-09 09:41:26
Paweł
Dobry towar w dobrej cenie, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-06 16:45:08
Seweryn
Super kontakt ,szybka dostawa ,pomoc z problemem zwiazanym z zamowieniem,brawo
5 / 5
2019-11-22 08:02:15
Gerard
Super kontakt i miła obsługa.
5 / 5
2019-11-13 20:39:42
Marian
wszystko sprawnie załatwione, dobrze opakowane, dostawa bezproblemowa
5 / 5
2019-11-06 15:48:04
Konstancja
Bardzo szybka realizacja zamówienia, miła obsługa.
5 / 5
2019-10-02 10:23:55
Jerzy
Bardzo sprawna wysyłka. Informacja o przesyłce dostępna na każdym etapie zamówienia/dostarczania towaru
5 / 5
2019-08-27 14:03:09
Zofia
Bardzo bogaty asortyment, profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-06-17 08:03:20
Filip
Wszystko w porządku, raczej bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-06-06 10:54:35
Wanda
Szybka i sprawna transakcja. Na 6+. Jakość produktów bardzo dobra.
5 / 5
2019-05-29 15:56:42
Inga
Polecam !!!;) wszystko szybko i sprawnie !!!
5 / 5
2019-05-24 21:57:43
Kornel
Bardzo rzetelna firma. Polecam.
5 / 5
2019-05-23 11:18:06
Nina
Szybko, sprawnie, z pełną informacją o etapach zamówienia, towar dobrze zabezpieczony. Kolejne udane zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2019-05-21 12:23:05
Eligiusz
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-05-14 12:46:01
Wiktoria
Super sklep. Dziecko bardzo zadowolone.
5 / 5
2019-05-10 23:55:27
Kazimierz
Super sklep. Zmówiony towar był dostępny w najlepszej cenie w porównaniu do reszty sklepów. Załapałem się na darmową dostawę i na dodatek znalazłem w paczce niespodziewany gratis:)
5 / 5
2019-05-09 12:00:01
Cezary
Szybkość działania. Telefon doszczególowiający.
1 / 5
2019-05-07 13:17:07
Anastazja
Masakra czekalam tydzień u sklep nie dzwoniąc anulowal moje zamówienia
5 / 5
2019-05-04 22:23:38
Gustawa
Jestem bardzo zadowolona. Polecam! Napewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2019-04-29 19:12:50
Wincenty
Transakcja od początku do końca wzorcowa
5 / 5
2019-04-24 18:40:11
January
Świetny sklep, porządne produkty w atrakcyjnych cenach, błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam. :-)))
5 / 5
2019-04-16 12:41:56
Edyta
profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-04-15 08:23:14
Norbert
Polecam zakupy, szybko i konkretnie.
5 / 5
2019-04-10 11:24:26
Dariusz
Rewelacja jeszcze nigdy tak szybko nie udalo mi się zrobić zakupów
5 / 5
2019-04-08 09:17:27
Zdzisław
Super zabawki, super sklep 😊
5 / 5
2019-04-04 10:13:23
Klementyna
Polecam ! ekspresowa realizacja
5 / 5
2019-04-03 14:06:29
Walenty
Przesyłka zgodna z opisem,zamówienie zostało zrealizowana szybko,sklep godny poleceniu.
5 / 5
2019-04-02 12:40:24
Łukasz
Bardzo konkretna i rzetelna obsługa
5 / 5
2019-03-30 18:01:52
Janusz
Bardzo dobre ceny i fajny prezencik dostałem przy okazji. Polecam.
5 / 5
2019-03-28 18:47:01
Leokadia
Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam:).
5 / 5
2019-03-28 09:34:26
Jolanta
Przemila obsluga! Polecam i pozdrawiam :)
5 / 5
2019-03-27 09:30:26
Iwona
Pełen profesjonalizm po stronie sklepu!
5 / 5
2019-03-26 14:59:23
Rozalia
Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-03-25 14:39:12
Amelia
Złożyłam zamówienie w piątek w poniedziałek już było u mnie. Zapakowane rewelacyjnie.
5 / 5
2019-03-21 13:11:37
Radosław
kupiłem drobiazg a zakup załatwiono błyskawicznie POLECAM
5 / 5
2019-03-19 11:03:52
Henryk
Bardzo miła obsługa, zamówienie zgodnie z rozmową telefoniczną było na drugi dzień
5 / 5
2019-03-13 11:34:29
Kamila
super opakowany, w idealnym stanie widać, że firma o to dba, dodatkowo gratis, szybko sprawnie, polecam
5 / 5
2019-03-08 10:58:04
Józefina
Zamówienie złożone i opłacone we wtorek po 16-tej, u mnie już w czwartek o 11-tej. Bardzo sympatyczny kontakt z Obsługą Klienta. Towar świetnie zabezpieczony. Wszystko w jak najlepszym porządku. Szczerze polecam!
5 / 5
2019-03-07 12:32:47
Paula
Trafiła się dobra okazja, będę zaglądał częściej.
5 / 5
2019-02-28 19:59:17
Michalina
sklep jest bardzo dobry i na pewno częściej będę tam robić zakupy
5 / 5
2019-02-25 11:58:41
Tamara
Jestem mega zadowolony z całości zamówienia - sklep poinformował mnie o dostępności towaru . płatność w niedziele a towar był już u mnie w wtorek . polecam
5 / 5
2019-02-21 14:07:35
Aga
Bardzo sprawna obsługa. Paczka dobrze zapakowana. Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-02-20 15:55:06
Sebastian
Świetny sklep. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-02-20 13:46:19
Aldona
Wzorcowa transakcja. Miły kontakt. Elastyczność
5 / 5
2019-02-19 17:45:35
Andrzej
Bardzo solidny sklep, szybka wysyłka, wszystko w porządku. polecam! :-)
5 / 5
2019-02-16 13:45:37
Robert
Zamówienie zrealizowane szybko. Towar zgodny z oczekiwaniami. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-02-14 13:27:24
Eleonora
polecam, miły kontakt, transakcja przebiegła bez problemów
5 / 5
2019-02-13 13:40:18
Rafał
Wszystko ok, dobra cena produktu.
5 / 5
2019-02-13 10:21:57
Zdzisław
Szybka realizacja zamówienia, dobre ceny produktów, które zamówiłam.
5 / 5
2019-02-13 09:40:15
Gustaw
Świetny sklep! Jestem bardzo zadowolony. Na 100% kupię ponownie.
5 / 5
2019-02-12 19:13:16
Leon
super obsługa i kontakt z klientem
5 / 5
2019-02-12 19:08:05
Witold
Super. Szybka i sprawna wysyłka. A co ważne taniej nie znalazłem. Polecam z czystym sercem.
5 / 5
2019-02-12 15:11:34
Alfred
SUPER SKLEP! Polecam niezmiernie! Szybka dostawa, miła obsluga, dostałem nawet prezent w postaci modelu primarines. Jedne z najniższych cen jeśli nie najniższe. Z pewnością będę korzystał z ich usług.
5 / 5
2019-02-06 11:06:35
Celestyn
Jak zwykle wszystko gładko i sprawnie.
3 / 5
2019-01-30 11:27:30
Arlena
Transakcja przebiegła poprawnie tylko okazało się że gra Uno jest nie oryginalna nie było w środku instrukcji po polsku. Karty ciężko się tasuja bo kiepskiej jakości są.
5 / 5
2019-01-24 10:29:40
Magdalena
Szybka realizacja zamówienia i błyskawiczna wysyłka! Polecam!!!
5 / 5
2019-01-16 11:17:47
Violetta
Szybko, sprawnie, bez problemu
5 / 5
2019-01-15 13:52:26
Julita
Błyskawiczna przesyłka. Prezent dla dziecka zdążył na czas. Polecam super sklep!!!!
5 / 5
2019-01-15 10:55:16
Katarzyna
Wszystko pozytywnie sprawnie i szybko
5 / 5
2019-01-11 13:47:23
Błażej
Wszystko w porządku, szybka realizacja
5 / 5
2019-01-11 10:55:55
Wiesław
Dobre ceny i asortyment. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-01-10 09:26:54
Celina
Solidny kontrahent. Polecam. G.
5 / 5
2019-01-08 10:28:01
Eryk
Bezproblemowo i sprawnie zrealizowana transakcja
5 / 5
2019-01-07 20:31:08
Stanisława
Bardzo fajny sklep.szybka dostawa ,super zapakowana przesyłka.Polecam.
5 / 5
2019-01-07 14:30:52
Beniamin
Super. Profesjonalna obsługa!
5 / 5
2019-01-04 12:58:25
Władysław
Sklep "achdzieciaki" jak zwykle spełnił moje oczekiwania. To jest mój kolejny zakup i jestem bardzo zadowolony. Towar otrzymałem nawet szybciej niż się spodziewałem (zamówiony w czwartek wieczorem, u mnie w domu w sobotę rano), rewelacja bo był to spóźniony prezent niespodzianka dla dziecka pod choinkę. Zabawki zgodne z opisem, a do tego jak zawsze bon rabatowy na kolejne zakupy. Przy kolejnej okazji na pewno skorzystam z Ich oferty i spokojnie mogę polecić ten sklep każdemu. Oby więcej takich rzetelnych sprzedawców. Życzę Im jak najlepiej. Jarek ze Szczecinka
5 / 5
2019-01-04 12:42:17
Tobiasz
Wszystko szybko i sprawnie dostarczone. Polecam🙂
5 / 5
2019-01-03 22:49:21
Aurelia
Kompetentna obsługa pomocni podczs reklamacji ,która została załatwiona natychmiast
5 / 5
2019-01-03 08:07:07
Rudolf
Szybko zrealizowali zamówienie, jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-01-03 00:43:09
Mikołaj
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczony towar, który w 100% jest zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-02 21:15:30
Liwia
Polecam, przesyłka dotarła szybko.
5 / 5
2019-01-02 18:22:03
Wojciech
Szybko i sprawnie, prezent dotarł na czas przed świętami. Polecam!
5 / 5
2019-01-02 16:12:02
Stefania
Towar zgodny z opisem. Zapakowany idealnie. Cena atrakcyjna. Polecam.
5 / 5
2019-01-02 15:05:44
Natalia
Sklep rewelacja! Bardzo szybka wysyłka, starannie zapakowane. Gratisy!
5 / 5
2019-01-02 14:02:19
Emanuel
Sklep rewelacja! Bardzo szybka wysylka, strannie zapakowane.
5 / 5
2019-01-01 14:21:33
Renia
sklep warty polecenia, pewnie nie jedna grę jeszcze tam kupię.
5 / 5
2018-12-31 07:41:22
Bogna
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-12-28 20:46:29
Anastazja
Serdecznie polecam, szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-12-28 12:36:57
Kacper
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar bez zarzutów.
5 / 5
2018-12-28 01:01:27
Malwina
Sprawny, bezproblemowy dobry zakup
5 / 5
2018-12-27 22:14:35
Antonina
super ceny super klient, dostawa też super
5 / 5
2018-12-27 07:47:01
Józef
Towar zgodny z zamówieniem, polecam sklep.
5 / 5
2018-12-25 09:35:03
Mikołaj
Rewelacja!!! Super szybko, świetnie zapakowane.
5 / 5
2018-12-25 07:34:56
Hubert
Extra, szybko i bez najmniejszych problemow
5 / 5
2018-12-22 20:15:12
Krystian
Szybko , fachowo , zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-12-22 11:34:14
Seweryn
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-12-21 17:37:52
Lucjan
Bez zastrzeżeń. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2018-12-21 15:20:18
Krystyna
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-12-20 21:32:39
Irmina
Kolejny raz jestem zadowolona 😊
5 / 5
2018-12-20 15:40:10
Lidia
W gorącym przedświątecznym czasie przesyłka o czasie i super sprawnie.
4 / 5
2018-12-20 14:21:46
Anna
Wszystko ok , towar zgodny z opisem, daję 4 gwiazdki ponieważ specjalnie puściłam przelew z konta w tym samym banku aby przelew dotarł tego samego dnia licząc na szybką wysyłkę jednak mimo tego i 2 maili z ta informacją na odpowiedź i zmianę statusu czekałam prawie 2 dni. Możliwe że powodem tego był okres przedświąteczny.
5 / 5
2018-12-20 13:45:59
Klara
polecam-zamówienie zostało szybko zrealizowane, przesyłka była starannie zapakowana i zabezpieczona przed ewentualnymi uszkodzeniami
5 / 5
2018-12-20 12:18:04
Liliana
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie achdzieciaki.pl. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, na drugi dzień paczka została wysłana. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-20 12:01:23
Aga
bardzo dobrze , polecam , solidnie :)
5 / 5
2018-12-20 11:41:45
Zenon
Bardzo dobrze :) szybka realizacja
5 / 5
2018-12-20 11:39:55
Jacek
Jestem mega zadowolona. Zamowilam rano a juz nastepnego dnia przyszly zabawki. I to przed samymi Swietami. Ceny niskie. 100000000000% POLECAM!
5 / 5
2018-12-19 19:55:56
Patryk
Błyskawiczna wysyłka.Polecam.
5 / 5
2018-12-19 18:11:12
Wojciech
Bardzo szybka wysyłka,towar w atrakcyjnej cenie i taki jak deklarowany.Jak najbardziej polecam,szybka i bezproblemowa realizacja zamowienia.
1 / 5
2018-12-19 17:50:28
Maria
Nie mam towaru! Brak wyboru kuriera!
5 / 5
2018-12-19 12:47:35
Cecyl
Zakupy przebiegły szybko i sprawnie, informacje o przebiegu przesyłki na bieźąco. Polecam.
5 / 5
2018-12-19 12:24:55
Barbara
Wszystko zgodne z opisem. Sprawna wysyłka i kontakt.
5 / 5
2018-12-19 09:23:35
Wiktoria
super sprawa, tym bardziej , że mam punkt w rejonie zamieszkania
5 / 5
2018-12-18 09:51:41
Mikołaj
Transakcja na akcesoria modelarskie bardzo sprawna - duży plus za gratisy w paczce :)
5 / 5
2018-12-18 08:30:48
Renata
Szybka akcja, super towar, dobre ceny. Nie zawodzi nawet w tak gorącym okresie jak przed Bożym Narodzeniem. Polecam!!
5 / 5
2018-12-17 23:44:49
Alicja
Dowar zgodny z opisem.Wysyłka ok. Na duży plus że ładnie bardzo zapakowane
5 / 5
2018-12-17 20:48:33
Lucyna
Bardzo szybka i darmowa wysyłka
5 / 5
2018-12-17 15:45:53
Zbyszko
Szybko i sprawnie. Polecam w 100%!
5 / 5
2018-12-17 12:06:23
Leon
Szybko, sprawnie, produkt zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-12-17 10:24:50
Nastazja
wzorowo i szybko dostarczone zamówienie
5 / 5
2018-12-17 01:07:22
Inga
Jestem bardzo zadowolona, towar został wysłany w bardzo krótkim czasie. Fajnie zapakowany, bez zbędnych folii, wypełnień, POLECAM!!
5 / 5
2018-12-14 10:39:58
Małgorzata
Super, nie mam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2018-12-13 13:47:11
Witold
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i przebiegu transakcji. Dziękuję za współpracę.
1 / 5
2018-12-12 13:59:53
Stefania
Mam wrażenie ze w sklepie pracują roboty, nie ludzie. Kupiłam towar , zapłaciłam przez pay u, nie wiedziałam ze przelew nie poszedł. Napisałam do sklepu kiedy będzie przesyłka, okazało się ze bez informacji anulowali moje zakupy na mikołajki. Zrobiłam zwykły przelew ale odesłali go, stwierdzili ze nie będą realizować tego zamówienia żebym sobie złożyła jeszcze raz, niestety nie miałam czasu... zachowywali się jakbym chciała od nich coś za darmo, przecież zapłaciłam za towar jak tylko dowiedziałam się ze przelew pay nie zadziałał.
5 / 5
2018-12-12 12:24:44
Tamara
Towar zgodny z opisem. Dostawa bardzo szybka. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-12-12 11:19:28
Bartłomiej
SUPER SKLEP. Szybka wysyłka i dostawa :D
5 / 5
2018-12-11 14:01:25
Oliwia
mój ulubiony sklep, zakupy robiłam kilkakrotnie i jestem zawsze bardzo zadowolona , szeroki wybór, najnizsze ceny w necie,bardzo szybko dostarczona przesyłka.Polecam wszystkim
5 / 5
2018-12-10 14:38:59
Ernest
Dziecko baaaardzo zadowolone z Mikołaja, mama zadowolona z ceny.. Polecam w 100 %
5 / 5
2018-12-10 12:55:02
Dariusz
Transakcja przebiegła sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2018-12-08 11:02:23
Amelia
Polecam sklep. Szybka wysyłka i zamówienie zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-12-06 10:40:05
January
Bardzo szybka realizacja zamówienia, mimo napiętego okresu świąteczno-mikołajkowego. Informacja o przebiegu zamówienia otrzymywana zarówno mailowo jak i sms-owo. Wszystko się zgadzało, a ceny bardzo konkurencyjne. Jestem bardzo zadowolony z usług sklepu.
5 / 5
2018-12-05 20:27:21
Bronisław
Szybko i sprawnie . Towar tez bez zarzutu.
5 / 5
2018-12-05 19:19:11
Dorota
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim
5 / 5
2018-12-05 11:21:28
Maciej
Bardzo szybka wysyłka co dla mnie było bardzo ważne, konkurencyjne ceny, fajny sklep.
5 / 5
2018-12-05 11:05:17
Agata
profesjonalna obsluga -szybka obsluga
5 / 5
2018-11-29 11:34:07
Bogdana
Bezproblemowo, szybko, towar zgodny z opisem na stronie.
5 / 5
2018-11-29 09:20:13
Teresa
Szybka obsługa.towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-28 22:31:09
Teodor
Profesjonalny, kompetentny sprzedawca. Chętnie, w przyszłości, skorzystam z oferty.
5 / 5
2018-11-28 17:03:19
Oliwia
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam wszystkim
5 / 5
2018-11-28 10:02:28
Donata
Polecam sklep szybka obsługa dbałość o klienta
5 / 5
2018-11-28 09:40:05
Celestyna
Szybko, pomyślnie zrealizowane zamówienie
5 / 5
2018-11-26 10:29:35
Felicja
Realizacja , dostawa bardzo szybka . Polecam w 100% .
5 / 5
2018-11-22 11:56:25
Szczepan
Polecam sklep ach te dzieciaki. Szybka wysyłka cena atrakcyjna . Jestem zadowolona w 100%
5 / 5
2018-11-22 10:28:39
Magdalena
Super sYbki czas realizacji. Polecam.
5 / 5
2018-11-20 14:25:37
Fryderyka
Polecam!! - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, Bardzo szybko została wysłana przesyłka:)
5 / 5
2018-11-19 16:08:07
Luiza
Bardzo porządnie zapakowany towar, dotarł bezpiecznie, jestem zadowolona.
5 / 5
2018-11-16 11:37:45
Jarosław
Super, bardzo szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony. Bez zarzutu :)
5 / 5
2018-11-16 09:27:02
Mieczysław
Sklep z bardzo atrakcyjnym asortymentem w atrakcyjnych cenach.
5 / 5
2018-11-16 07:48:41
Nadia
Wiarygodna firma, gogdna polecenia:)
5 / 5
2018-11-14 14:13:24
Gabriela
Pełen profesjonalizm!!!! Polecam
5 / 5
2018-11-13 15:35:20
Romuald
Bardzo miła obsługa i szybka wysyłka towaru
5 / 5
2018-11-13 09:54:14
Emanuel
Super, wieczorem zamówiłam, rano odbierałam, polecam
5 / 5
2018-11-12 01:40:39
Felicjan
(Kiedyś straciłem 581zł zamawiając telefon z jak się później okazało, fikcyjnego e-sklepu który był między innymi promowany przez Ceneo) dlatego trochę się obawiałem zakupów na Achdzieciaki.pl ponieważ jestem z Bydgoszczy a o sklepie nie słyszałem nigdy. Zauważyłem billboard przy ulicy kamiennej w Bydgoszczy i tak trafiłem na sklep. Ceny dużo niższe od cen na "popularnym serwisie aukcyjnym", mało opinii w sieci, jednak postanowiłem zaryzykować i zamówiłem 3 artykuły na kwotę nieco ponad 150zł. Z powodu wyjazdów służbowych zamówiłem dostawę na adres rodziców a paczka była juz na drugi dzień rano! Byłem bardzo mile zaskoczony, zabawki solidnie zapakowane (karton, folia bąbelkowa, naklejka uwaga delikatne), w środku oryginalne zabawki, z bateriami, w oryginalnych opakowaniach, pełno wartościowe, dowód zakupu i dodatkowo broszura 5%rabatu na kolejne zakupy. Jeśli ktoś się waha przed zakupem albo szuka sprawdzonej opinii to gorąco polecam esklep, serdecznie dziękuję za udany zakup i biorąc pod uwagę fakt że, posiadam pięcioletniego synka, jeszcze niejednokrotnie dokonam zakupów:)
5 / 5
2018-11-11 19:22:52
Ignacy
Super sklep. Tania gra, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-11-09 19:23:52
Krystyna
Transakcja przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2018-11-09 13:20:57
Klaudia
świetny sklep godny polecenia, zapewne to moje nie ostatnie zamowienie z achdzieciaki.pl
5 / 5
2018-11-07 10:30:49
Apolonia
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Produkty bardzo dobrze zapakowane.
5 / 5
2018-11-07 09:58:37
Emanuel
Solidny i uczciwy sklep. Przesyłka dotarła dobrze zabezpieczona
5 / 5
2018-11-07 09:52:23
Edmund
pierwsze zakupy w tym sklepie i jestem z nich zadowolona
5 / 5
2018-11-05 13:51:38
Eryka
Ekspresowa wysyłka towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-11-02 22:53:23
Radomir
Super tempo .świetnie zapakowana zabawka
5 / 5
2018-11-01 08:46:57
Gustawa
Bardzo fajny sklep expresowa realizacja na każdym etapie informacje dot. zamówienia Ciekawy asortyment i tanie ceny Polecam !!
5 / 5
2018-10-30 17:15:23
Antoni
Rewelacja. Super sklep. Polecam znajomym
5 / 5
2018-10-29 13:11:23
Bogusław
Sklep internetowy jak najbardziej polecam w 100% wszystko super szybka wysyłka kontakt bez zarzutów
5 / 5
2018-10-18 08:57:59
Elżbieta
Bardzo szybka realizacja i wysyłka zamówienia. Zabawki są takie jak w opisie. Polecam.
5 / 5
2018-09-28 12:28:08
Ignacy
Super zabawki korzystne ceny szybkie wysyłki!!
5 / 5
2018-09-28 09:28:03
Luiza
Wszystko profesjonalnie, szybko, sprawnie.
5 / 5
2018-09-27 22:24:00
Sofia
Bardzo profesjonalna i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-09-19 13:13:48
Teodor
Towar zgodny w 100% z opisem i zdjęciem. Szybka wysyłka. Polecam !!
5 / 5
2018-09-19 12:42:59
Alberta
Super, starannie zapakowany towar, zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-09-18 16:39:14
Władysław
Szybko, sprawnie, dokładnie zabezpieczone opakowanie. Towar nowy bez zarzutu.
5 / 5
2018-09-12 19:32:06
Marlena
Wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2018-09-11 20:26:55
Wioletta
Zabawki zgodne z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2018-09-11 19:48:52
Zbyszko
Super obsługa, błyskawiczna wysyłka, starannie zapakowana przesylka w pełni zgodna z zamówieniem
5 / 5
2018-09-10 13:39:18
Dorota
Super sklep, dobry kontakt mailowy
5 / 5
2018-09-05 18:04:38
Lilianna
Na pewno czesciej będę zagladala do tego sklepu. Udalo mi sie zrobić swietne zakupy w superowych cenach. Moje dzieciaki sa zachwycone👍
5 / 5
2018-09-04 13:09:46
Ireneusz
dobra cena super produkt szybka dostawa
5 / 5
2018-09-04 12:55:08
Otylia
nie mam żadnych uwag, wszystko przebiegło sprawnie, polecam
5 / 5
2018-09-01 10:40:35
Daria
Miła fachowa obsługa,super ceny i baaaardzo szybka wysyłka. Dziękuję bardzo i polecam
5 / 5
2018-08-28 21:11:09
Natalia
szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodne :)
5 / 5
2018-08-23 13:55:55
Aleksandra
Bardzo dobry, wręcz rewelacyjny kontakt telefoniczny ze sklepem. BARDZO miła Pani uprzejmie odpowiadała na moje pytania !!!!
5 / 5
2018-08-22 10:55:47
Patryk
Dobre ceny produktów, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-08-16 08:34:21
Oliwier
Bardzo sprawnie załatwiany jest klient.
5 / 5
2018-08-13 15:34:25
Marek
Rewelacja. Napewno bede wracal robic zakupy.
5 / 5
2018-08-13 10:32:31
Maksym
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2018-08-10 11:32:48
Klara
Szybka dostawa, dobre pakowanie i miła niespodzianka z paczką :)
5 / 5
2018-08-10 11:24:48
Danuta
Krótki czas oczekiwania, bardzo dobra cena + włożona własna inicjatywa ze strony sklepu :) Zdecydowanie polecam
5 / 5
2018-08-08 20:32:54
Marcel
Bardzo sprawna i dobra obsługa, atrakcyjne ceny.
5 / 5
2018-07-31 12:14:32
Dominik
Super, sprawnie, wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-07-22 14:43:21
Stanisław
Polecam zakupy, szybka realizacja, bardzo dobry kontakt telefoniczny, potwierdzenie dostępności, solidnie zapakowana przesyłka.
5 / 5
2018-07-07 09:04:07
Robert
Polecam! Ceny bardzo przystępne. Świetne promocje i szybka dostawa.
5 / 5
2018-07-06 11:01:28
Rudolf
Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2018-07-04 15:52:15
Weronika
super! naprawdę tanio i duży wybór, zawsze znajdę coś na prezent.
5 / 5
2018-06-27 15:56:21
Sergiusz
Wszystko sprawnie szybko. przesyłka dotarła wcześniej niż się spodziewałem, dostałem maila o wysłaniu paczki itd. Jedyny drobny mankament to to że baterie w zabawce były chyba już na końcu daty ważności i po przy wyjmowaniu już zaczynały mieć wycieki (nalot) no ale nie wiem czy to kwestia sklepu czy producenta zabawki. Tak czy inaczej zabawka sprawna.
5 / 5
2018-06-21 14:56:56
Ida
Wszystko Ok. Towar bardzo dobrze zabezpieczony cena super. Polecam
4 / 5
2018-06-21 07:37:52
Zbigniew
Wszystko zgodnie z opisem i informacje o kosztach, sposobie i czasie dostawy towaru, ok.
5 / 5
2018-06-15 12:09:55
Marcin
świetny sklep, świetne ceny, naprawdę za małe pieniądze można zrobić super radochę dzieciakom!
5 / 5
2018-06-14 10:17:46
Tamara
Super, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-06-10 00:18:31
Nastazja
Świetny kontakt i szybka dostawa.
5 / 5
2018-06-07 18:05:38
Tobiasz
Wszystko w porządku , polecam !!!
5 / 5
2018-06-04 23:23:19
Cyprian
Bardzo dobrze oceniam dostawcę. Szybka, bezproblemowa i wygodna dostawa.
5 / 5
2018-06-04 18:23:32
Bolesław
Polecam!Zakupy przebiegły bez zarzutu; jasne i czytelne informacje dotyczące kosztów zakupu i dostawy.Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-06-04 09:55:42
Cezary
Miły kontakt, szybka obsługa. No i przede wszystkim to, co podają że jest na stanie w rzeczywistości jest na stanie ( w moim przypadku oczywiście ).
5 / 5
2018-06-03 09:38:40
Julianna
Bardzo szybka wysyłka, towar fabrycznie nowy, zero problemów.
5 / 5
2018-06-02 11:41:57
Amelia
Polecam. Miła i szybka obsługa.
5 / 5
2018-06-02 10:35:32
Łukasz
duży wybór towarów, szybka wysyłka, przystępne ceny
5 / 5
2018-06-01 19:37:27
Szczepan
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2018-06-01 09:41:23
Olga
Szybko,bez problemów, fachowo.
5 / 5
2018-05-31 10:30:56
Jan
Transakcja przebiegła bez problemu. Ceny bardzo konkurencyjne. Naprawdę polecam!
5 / 5
2018-05-26 14:47:49
Ziemowit
Wielki pozytyw:-) Profesjonalna obsługa+ ekspresowa wysyłka! Polecam

Rzetelne opinie o AchDzieciaki.pl