Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Acom.pl

Acom.pl Opinie 4.7 (344)

Mościcikiego 13 lok. 4A/B
42-218
Częstochowa
343680525
opinie Acom.pl
speedtest
4.7
344
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-19 21:29:28
Kalina
super kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-17 21:07:41
Tobiasz
Właśnie zakupiłem iMac-a i jestem bardzo zadowolony zarówno ze sprzętu jak i z obsługi sklepu
1 / 5
2020-02-13 21:03:52
Nastazja
Codziennie proszą o ocenę!!!!
5 / 5
2020-02-10 18:16:37
Wacław
Sprawna wysyłka i prawiłowe zabezpieczenie towaru
5 / 5
2020-02-03 14:54:48
Felicjan
Wszystko było ok. zgodne z opisem
5 / 5
2020-01-30 13:55:51
Beniamin
Szybka wysylka , towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-27 12:26:49
Agnieszka
Sprzedawca godny zaufania i polecenia.
5 / 5
2020-01-26 13:57:02
Jarosław
Zamowilam odkurzacz mamibot grey. Sklep acom.pl oferowal najnizsza cene tego sprzetu, co jednak budzilo pewne watpliwosci, czy w tej korzystnej cenie nie ma jakiegos ‘haczyka’. Po przeczytaniu pozytywnych komentarzy zdecydowalam sie na zakup. Paczka byla u mnie bodajze w przeciagu dwoch dni roboczych. Z odkurzacza korzystam prawie codziennie, przy dwoch psach i kocie konieczne jest regularne odkurzanie. Sprzet swietnie spelnia swoja role, odciaza nas przy domowych obowiazkach. Jest na tyle niski, ze dotarl w kilka trudno dostepnych zakamarkow, ktorych sprzatanie zwyklym odkurzaczem wymaga przesuwania mebli. Z funkcji mopowania jestem troche mniej zadowolona, bo zostaja smugi na podlodze, aczkolwiek nie jestem pewna czy nie jest to kwestia plynu do podlog. W kazdym razie nie ma co wymagac zbyt wiele, celem jest raczej odswiezenie podlogi niz jej porzadne umycie i trzeba miec to na uwadze. Generalnie sklep oceniam na najwyzsze noty, jak rowniez polecam sam sprzet mamibot grey.
5 / 5
2020-01-24 10:59:16
Arnold
Szybko I sprawnie polecam w 100%
5 / 5
2020-01-22 09:38:08
Amelia
Kontakt telefoniczny. Cena najlepsza. Inform mailowe na bieżąco. Sklep super warty zaufania.
5 / 5
2020-01-20 09:29:04
Angelika
Szybko sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2020-01-17 18:56:54
Emil
Bardzo dobry kontakt. Zamówiony sprzęt przyszedł uszkodzony, a sklep bez problemu wymienił produkt na nowy.
5 / 5
2020-01-16 15:16:10
Ziemowit
solidny sklep, atrakcyjny towar w atrakcyjnych cenach, towar zgodny, polecam.
5 / 5
2020-01-09 22:08:33
Emil
Polecam. Bardzo szybka przesyłka.
5 / 5
2020-01-05 09:19:55
Bartłomiej
rewelacja szybko bez żadnych komplikacji towar bardzo dobrze zabezpieczony dotarł w 100 % sprawny
5 / 5
2019-12-30 15:53:05
Ryszard
Zakupy w sklepie oceniam bardzo pozytywnie. Zamówiony produkt dotarł do mnie już następnego dnia. Bardzo dobrze zabezpieczony. Nie miałem żadnych pytań do sklepu, więc kontaktu nie oceniam. Polecam.
5 / 5
2019-12-26 12:39:21
Tobiasz
Profesjonalnie zrealizowane zamówienie. Dobra komunikacja.
5 / 5
2019-12-24 13:01:00
Arnold
Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam...
5 / 5
2019-12-10 11:49:19
Donata
Dobry kontakt ze sklepem. Polecam
4 / 5
2019-12-06 09:50:42
Norbert
Jestem zadowolona, chociaż jest minus bo nie było instrukcji po polsku, chociaż sklep zapewniał, że jest.
5 / 5
2019-12-03 13:00:34
Liliana
super sklep, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2019-11-13 11:41:37
Herbert
Sprawnie i adekwatnie do opisow
5 / 5
2019-11-09 14:18:10
Marcelina
Wszystko OK. Wysyłka zgodnie z deklaracją w następnym dniu roboczym, produkt zgodny z opisem. Jedynie towar mógłby być odrobinkę lepiej zabezpieczony (co nie znaczy, że był źle zabezpieczony).
5 / 5
2019-09-26 10:11:41
Kornel
Ekipa z Acomu staneła na wysokości zadania, mega dobry i miły kontakt. Muszę powiedzieć że zakupy w tej firmie to czysta przyjemność tym bardziej że zaoszczedziłem sporo pieniędzy. Zakup to iMac 27. Polecam firmę ! Dziękuję raz jeszcze ekipie i pozdrawiam, Martin Francuz
5 / 5
2019-09-05 15:18:26
Małgorzata
Towar zgodny z opisem, dostarczony bardzo szybko.
5 / 5
2019-08-26 12:02:46
Bolesław
Miłe zaskoczenie. Obsługa na cito. Kontakt telefoniczny bezproblemowy. Pomoc merytoryczną przy wyborze towaru. Polecam
5 / 5
2019-08-21 14:50:22
Aniela
Polecam sklep, profesjonalnie podejście do tematu.
5 / 5
2019-08-05 21:18:50
Apolonia
szybka i sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-07-15 13:14:27
Michalina
To moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-07-15 11:07:20
Magdalena
Polecam gorąco, towar 1 klasa:)
5 / 5
2019-06-13 14:47:57
Sylwester
wszystko w jak najlepszym porządku, duża chęć pomocy aby wymienić uszkodzony towar, bardzo dobry sklep
5 / 5
2019-06-10 12:11:22
Sara
Professionalism na kazdym kroku!
5 / 5
2019-06-05 11:38:35
Sławomir
Jeśli nie możesz znaleźć właściwego sprzętu w sklepach stacjonarnych - powinno się udać w Acom.pl
5 / 5
2019-04-27 13:05:55
Emanuela
Szybka realizacja zamówienia i zgodność paczki
3 / 5
2019-04-26 14:13:41
Jerzy
Brak było pełnej informacji o produkcie, który okazał się nie spełniać moich oczekiwań
5 / 5
2019-04-13 13:03:32
Anita
obsługa super towar na drugi dzien w domu.
5 / 5
2019-04-10 22:23:18
Martyna
Świetny traf!Sprawnie,rzetelnie,estetycznie zapakowany towar, gwarancja!Bardzo dobra cena!Zdecydowanie POLECAM!!!
5 / 5
2019-04-02 11:57:52
Leokadia
Super. Polecam. Profesjonalne info i obsługa.
5 / 5
2019-03-19 22:15:28
Olaf
Nie obyło się bez drobnych kłopotów — przez pomyłkę otrzymałem zupełnie inny towar, ale sklep szybko wysłał właściwy, nie czekając na odesłanie pierwszego. Miła obsługa, polecam.
5 / 5
2019-03-14 11:39:16
Patrycja
Szybka wysyłka i dobra cena, polecam
5 / 5
2019-03-08 13:42:55
Jędrzej
Wszystko w porządku, szybka transakcja
5 / 5
2019-03-07 15:59:23
Brunon
Błyskawiczna obsługa zamówienia, przedmiot zamówiony rano odebrałem w paczkomacie już kolejnego dnia po południu. Prosty interfejs strony i niskie ceny zdecydowanie na plus :)
5 / 5
2019-03-06 18:06:33
Ireneusz
Godny polecenia, towar OK, szybka realizacja.
5 / 5
2019-03-05 15:58:44
Liliana
Wszystko ok, szybka realizacja.
5 / 5
2019-02-25 10:52:07
Benedykt
Polecam. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-02-21 11:52:54
Klementyna
błyskawicznie i profesjonalnie, świetna cena
5 / 5
2019-02-15 12:19:25
Bogusław
Szybko, sprawnie. Bez problemow.
5 / 5
2019-02-08 20:54:48
Kornel
Wszystko bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-02-08 17:31:41
Liwia
POLECAM - towar zgodny z umową
5 / 5
2019-02-07 12:38:58
Adam
bardzo dobrze, jestem zadowolona z szybkiej i bezproblemowej dostawy zamówionego towaru
5 / 5
2019-02-05 14:27:53
Justyna
Bez najmniejszych zastrzeżeń. Polecam !
2 / 5
2019-01-31 19:36:27
Roksana
Zamówiłam w sklepie Acom Iphone'a 7. Kontakt ze sprzedawcą na 5, telefon wysłany szybko i dotarł do mnie następnego dnia roboczego. Paczka dobrze zabezpieczona i z telefonem wszystko ok. Do czasu. Po tygodniu w telefonie przestało działać WIFI. Skontaktowałam się z serisem, wszystkie zalecenia wykonałam i telefon wylądował na gwarancji. Moim zdaniem sklep powinien opisywać produkty "Apple Certified Pre Owned" po polsku, czyli REFABRYKOWANE. Na pewno był to mój ostatni zakup w tym sklepie.
5 / 5
2019-01-30 10:59:40
Fryderyka
Szybko sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-01-29 19:33:49
Albert
Polecam! Bez obaw sklep wiarygodny zamówienie zrealizowane bardzo szybko z powiadomieniami o etapach zamówienia na bieżąco!! Towar w dobrej cenie! Polecam!
5 / 5
2019-01-25 05:03:13
Jolanta
Sklep godny polecenia przesyłka ok.
5 / 5
2019-01-24 20:17:32
Klementyna
dobra cena, sprzęt zgodny z opisem, szybka dostawa.
5 / 5
2019-01-23 12:06:09
Tymon
polecam - dobrze i szybko załatwione
5 / 5
2019-01-22 21:44:35
Grzegorz
Tak szybko wysyłają towar firmą kurierską DHL że numer paczki otrzymałem na @ dzień po doreczeniu towaru :)
5 / 5
2019-01-16 13:04:07
Klara
szybko, sprawnie, pani w infolini bardzo miła, zna się na rzeczy, laptop fajny taki jakiego potrzebowałam
5 / 5
2019-01-12 10:15:56
Franciszek
Bardzo dobrze, szybko, sprawnie bez najmniejszego problemu. Zamówiony towar bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-01-10 10:33:09
Mieczysława
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam. Chromecast Audio jak za te pieniądze - rewelacja.
5 / 5
2019-01-09 21:30:15
Klementyna
Szybka dostawa, towar b. dobrze zapakowany.
1 / 5
2019-01-08 10:00:26
Felicja
Pomimo wystłania wiadomości z zapyniem brak odpowiedzi z strony sklepu.
5 / 5
2019-01-07 11:03:47
Roma
Profesjonalna i miła obsługa. Ekspresowa wysyłka.
1 / 5
2019-01-03 11:13:41
Gustawa
Sklep niezainteresowany klientem. Po zlozeniu zamowienia brak potwierdzenia ze sklepu
5 / 5
2019-01-02 14:52:41
Halina
Sklepiej b dobry łatwy kontakt towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-12-27 21:07:46
Marzena
Bardzo sprawna obsluga wręcz expresowa i to w okresie gorączki przedświątecznej. Z mojej winy musiałam zrezygnować z zakupu a towar otrzymałam i zapłaciłam bez problemu i w równie expressowym tempie zostało to dokonane pieniądze zwrócone. POLECAM.
4 / 5
2018-12-27 12:45:23
Feliks
wszystko OK. można polecić, poślizg nastąpił nie z winy sklepu
4 / 5
2018-12-25 12:19:23
Wiktor
Sklep spełnia wszystki standardy oraz oczekiwania
5 / 5
2018-12-21 14:49:54
Marcel
Polecam, bezproblemowa i szybka realizacja zamowienia.
2 / 5
2018-12-19 11:44:46
Honorata
Jest okres przedświąteczny, firma Inpost nie dostarczyła jeszcze paczki więc to wina Inpostu chyba.
5 / 5
2018-12-18 17:03:22
Patryk
Wszystko przebiegało sprawnie
5 / 5
2018-12-18 11:35:43
Anastazja
Solidny sklep, natychmiastowa wysyłka.
5 / 5
2018-12-13 10:09:13
Jarosław
Bardzo dobry kontakt z klientem.
1 / 5
2018-12-13 08:34:07
Bogna
Zaczynając od początku: kłopoty z realizacja zamówienie, ponieważ właścicielka sklepu miała problem z opcja PayU, więc już od początku były problemy. A potem było już tylko gorzej... zamówiony przeze mnie telefon okazał się sprzętem używanym chociaż nie było o tym mowy w ogłoszeniu. Poza tym posiadał założoną blokadę która uniemożliwiała uruchomienie go. Na kuriera, który miał odebrać telefon w celu odstąpienia od umowy, czekałam dobry tydzień, podobno problem z firmą kurierską. Pieniądze co prawda zostały zwrócone ale nawet słowa przepraszamy nie usłyszałam i do końca Pani przez telefon nie potrafiła mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego telefon był używany, unikała tematu. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-12-10 11:03:21
Ludwik
Szybko sprawnie tanio. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2018-12-07 16:55:40
Celina
Transakcja przebiegła bez problemów - mama zadowolona z telefonu.
5 / 5
2018-12-07 13:27:23
Szymon
Bez zarzutu. Szybko i sprawnie z opcją śledzenia statusu przesyłki.
5 / 5
2018-12-07 01:52:53
Gabriel
Super! Zamówienie zgodne, informacje określone co do minuty. Wszystkie powiadomienia mailowo. Dobra cena, polecam! Porządna firma.
5 / 5
2018-12-05 15:06:49
Roman
Profesjonalnie, rzetelnie, poziom cen przyzwoity. Polecam!
5 / 5
2018-12-04 16:57:47
Magdalena
Ekspresowa wysyłka, produkt zgodny z opisem. Bardzo polecam!
1 / 5
2018-12-02 10:30:03
Ludwik
Cwaniaczki opis niezgodny używane [...]
5 / 5
2018-11-30 12:42:29
Klaudia
Polecam. Bardzo szybko, bardzo sprawnie.
5 / 5
2018-11-30 12:17:16
Roman
wszystko super i profesjonalnie
5 / 5
2018-11-29 12:32:33
Leokadia
super sklep goraco polecam towar zgodny z zamówieniem fachowa obsługa szybki kontakt
4 / 5
2018-11-14 17:57:18
Bogusław
Sklep godny polecenia. Kupiłem monitor "odnowiony", ale miał porysowaną matrycę. Po kontakcie telefonicznym szybko wymieniono mi monitor na egzemplarz bez wad. Serdecznie polecam.
5 / 5
2018-10-23 19:41:45
Ernest
Rzetelny partner, sumienny dostawca.
4 / 5
2018-10-22 17:13:42
Milena
Wszystko sprawnie. Nie ma tylko zamieszczonej informacji apropo systemu operacyjnego urządzenia.
5 / 5
2018-10-16 11:35:12
Donata
Sprawnie, bardzo szybko i bez zarzutu. Zamówienie dotarło zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-10-14 21:33:41
Daniel
Szybka dostawa, atrakcyjna cena towaru
4 / 5
2018-10-06 10:49:39
Sabina
Problemy z systemem płatności, poza tym wszystko OK
5 / 5
2018-10-05 12:42:12
Izydor
Czas dostawy i precyzyjna informacja o etapie realizacji zamówienia fantastyczna. Zdecydowanie polecam?
4 / 5
2018-10-01 16:54:00
Teodor
Łatwo i szybko załatwione zakupy. Solidna i termonowa dostawa
5 / 5
2018-09-28 11:07:50
Gabriela
Kompetrntna i rzetelna obsluga. Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2018-09-20 21:22:57
Sara
Solidna firma, bardzo dobry, rzetelny kontakt, dokładna informacja.
5 / 5
2018-09-10 09:39:14
Roksana
Sklep wart polecenia, szybk realizacja zamówienia.
1 / 5
2018-09-07 15:54:27
Paweł
Sprzedają towar po serwisowy - odświeżany a piszą NOWY! Przesyłka szybka, kontakt dobry ale co z tego?!
5 / 5
2018-09-07 12:26:18
Ireneusz
Szybka realizacja zamówienia, szybka dostawa. Polecam !
5 / 5
2018-09-07 10:19:11
Laura
Szybka wysyłka, cena zakupionego towaru najlepsza na rynku. Polecam
5 / 5
2018-09-06 19:55:06
Arnold
Szybko, dobra cena, bez problemów
5 / 5
2018-09-06 19:40:43
Romana
Super sklep świetny towar w dobrej cenie pomocna profesjonalną i miła obsługa oraz pomoc telefoniczna
5 / 5
2018-08-25 09:47:17
Daria
Firma z ktora można się zawsze porozumieć
4 / 5
2018-08-17 13:00:29
Władysława
Trudno ocenić ogólnie ponieważ nie wiem gdzie tkwił problem opóźnienia. Jednak po przypomnieniu przesyłka doszła błyskawicznie.
1 / 5
2018-08-10 14:46:34
Zdzisław
Sprzedają towar którego nie posiadaja. Mało tego nie potrafią powiedziec kiedy będą mieli
5 / 5
2018-08-10 10:50:44
Izabela
Sklep godny polecenia, szybko, sprawnie, bezproblemowo. W razie pytań lub niejasności szybko uzyskujemy odpowiedzi na nasze pytania.
5 / 5
2018-08-09 19:55:22
Hubert
Przyznam szczerze, że przed złożeniem zamówienia miałem obawy gdyż nie znam sklepu, jednak dzisiaj z pełną odpowiedzialnością polecam każdemu. Kupiłem komputer wysokiej klasy w super cenie i błyskawicznie dostarczony. jan
5 / 5
2018-08-08 13:01:01
Aga
nie mam uwag wszystko przebiegło sprawnie
5 / 5
2018-08-03 22:08:38
Herbert
Wszystko OK. Miałem uwagi do dostarczonego towaru (zdarza sie) ale reklamacja zostala załatwiona w ciagu tego samego tygodnia. POLECAM !
5 / 5
2018-08-02 11:38:14
Bernard
Wszystko ok, towar zgodny z opisem, wyslany w 1 dzien roboczy.
5 / 5
2018-07-30 20:18:56
Radosław
Szybka wysyłka, towar bez zarzutu. Byłem powiadamiany o statusie zamówienia i o nr przesyłki. Polecam sklep.
5 / 5
2018-07-28 09:12:01
Filip
Dostawa zamówionego sprzętu odbyła się i sprawnie ,polecam z korzystania sklepu acom
5 / 5
2018-07-24 15:19:28
Aga
Polecam wszystko wporzadku telefon bez skazy co bardzo mnie cieszy..ponieaz byl po prezentacjach demo.. polecam !!
3 / 5
2018-07-18 13:42:20
Ireneusz
Telefon działa ok ale opakowanie wyglądało jak od używanego. Pooddzierane i zniszczone naklejki na pudełku, rozpakowane słuchawki, fabryczna folia ochronna na ekranie chyba przyklejana ponownie. Dołączona szyba ochronna bez ściereczek do montarzu.
5 / 5
2018-07-13 14:01:15
Magda
Super kontakt, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2018-07-13 09:46:21
Klara
Z całego serca polecam,kultura i fachowość
5 / 5
2018-07-12 12:26:25
Klemens
Bardzo udane zakupy, mam nadzieję na kolejne transakcje z Acom.
5 / 5
2018-07-12 09:51:43
Danuta
Pełen profesjonalizm - szybka realizacja z wszelakimi informacjami. Gorąco polecam!!
5 / 5
2018-07-05 23:31:47
Arleta
Laptop dokładnie taki jak w opisie, bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2018-07-04 20:47:14
Lidia
Jak w sklepie stacjonarnym. Kupilem i nastepnego dnia juz mialem zamontowane.
5 / 5
2018-06-28 11:24:41
Mirosław
Polecam, super obsługa, towar ok.
3 / 5
2018-06-26 20:33:49
Aleksandra
Szybka realizacja zamówienia; uszkodzenie obudowy aparatu, o którym nie było mowy w ofercie, ukryte pod etui; nie ma mowy by takie uszkodzenie powstało w trakcie transportu
1 / 5
2018-06-25 11:59:00
Klemens
Zakupiłem telewizor przeznaczony na rynek USA 110V ! Firma uznała reklamację i wskazała miejsce do odesłanie towaru. Zero kontaktu, nie zwrócone pieniądze, bezczelny Pan na infolinie. Po prostu sprzedać i zapomnieć. Nie polecam ! Towar z niewidomego pochodzenia nie na rynek EU a do tego brak podstawowej kultury obsługi ! Oszuści 1,5 miesiąca czekam na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2018-06-15 09:06:46
Daniela
Wysyłka zgodnie z terminem, towar w porządku.
2 / 5
2018-06-09 14:00:18
Grażyna
Niestety towar przyszedł w nieoryginalnym opakowaniu, o czym wcześniej nie zostałam poinformowana. Ponieważ moje zamówienie miało być prezentem urodzinowym to nie jestem zadowolona. Sklep powinien poinformować klienta o takiej sprawie. Dodatkowo myślę, że każdy lubi dostać sprzęt ładnie i estetycznie zapakowany.
2 / 5
2018-06-09 08:19:17
Juliusz
Towar niezgodny z opisem, oferta jasno napisała monitor+sluchawki otrzymałem tylko monitor, poza tym bez zarzutu.
5 / 5
2018-06-07 13:21:50
Irma
Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Kontakt, przedsprzedażowy, rzetelny i profesjinalny.
5 / 5
2018-05-31 10:43:37
Kazimierz
Towar otrzymałem po 28 dniach od zapłaty ( sklep deklarował w informacji, że będzie dostępny po 11 maja). Dodatkowo otrzymałem gratisowo torbę na laptop
5 / 5
2018-05-30 11:45:10
Dawid
Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-05-29 12:57:47
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-05-24 11:30:34
Konrad
Polecam - szybka dostawa, towar taki jak w opisie.
4 / 5
2018-05-22 21:01:21
Liwia
Ogólnie OK. Upust za opóźnienie był, a mnie się nie śpieszyło.
5 / 5
2018-05-18 12:44:56
Gabriel
Wszystko w porządku, polecam Sprzedawcę!
5 / 5
2018-05-16 11:01:04
Franciszek
Szybka i sprawna obsługa klienta
5 / 5
2018-05-16 08:19:59
Witold
ok tylko ta ankieta denerwuje kto ma czas na rozpisywanie sie jakiś żart!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-05-09 12:02:48
Cecyl
rewelacja. Towar doszedł szybko i sprawnie
5 / 5
2018-05-04 19:13:39
Jacek
jestem zadowolona z zakupu. Polecę innym
5 / 5
2018-05-01 09:30:23
Mieczysława
Zawsze warto robić w tym sklepie zakupy, świetnie zabezpieczone bez opóźnień.
5 / 5
2018-04-23 23:29:55
Benedykt
coś przy przechodzeniu na kolejny etap chyba płatności czy formy dostawy zacinało się. pozostałe jak rozmowa tel. ok, dostawa ok, f-ra ok. towar to co chciałem czyli ok.
5 / 5
2018-04-18 20:35:04
Łukasz
Super oferta i ceny, w miarę szybka wysyłka . Polecam..
5 / 5
2018-04-18 12:32:38
Malwina
serdecznie polecam - nie mam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2018-04-16 10:54:29
Apolonia
profesjonalnie, szybko, sprawnie
3 / 5
2018-04-13 08:27:42
Izabela
W trakcie realizacji transakcji wystąpiły problemy niezależne od Acom. Zostały ona rozwiązane przez sprzedawcę w sposób wzorowy. Sposób załatwiania reklamacji mówi więcej dobrego o podejściu sprzedawcy do klienta, niż transakcje bezproblemowe.
5 / 5
2018-04-11 21:47:20
Juliusz
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2018-04-05 11:26:59
Ignacy
profesjonalnie, szybko - polecam
5 / 5
2018-04-04 12:12:52
Ksenia
Polecam,wszystko przebiegło szybko i sprawnie
5 / 5
2018-03-28 11:50:50
Patryk
Polecam. Zakupiony laptop dziala super. Bardzo dobra i szybka oblsluga oraz super kontakt ze sprzedawca.
5 / 5
2018-03-27 08:45:05
Wiktor
Sklep solidny. Towar otrzymałem bardzo szybko.
5 / 5
2018-03-22 18:22:59
Antoni
Bardzo miła i pomocna obsługa klienta, polecam!
5 / 5
2018-03-19 12:02:50
Damian
Rewelacja zamówienie. Ekspres dostawa. B. Polecam.
5 / 5
2018-03-15 23:04:02
Justyna
Bezproblemowe zakupy, szybka realizacja
5 / 5
2018-03-15 21:14:46
Luba
Super. Dbaja o klienta. Dobry kontakt
5 / 5
2018-03-14 20:16:57
Kaja
Polecam sklep ACOM. Profesjonalne podejście. Szybki czas realizacji.
4 / 5
2018-03-14 20:09:26
Rudolf
wszystko przebiegło sprawnie, polecam!
5 / 5
2018-03-09 13:24:20
Emilia
Szybka reakcja, zamówiony towar bez zarzutu, terminowość, udzielanie odpowiedzi na maile.
5 / 5
2018-03-07 15:45:36
Greta
Cała transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
4 / 5
2018-03-02 00:11:39
Sylwester
Zamówiony telefon przyszedł na czas oraz informacje jakie dostawałem o mojej przesyłce jest ok . Bez żadnych zaszczerzeń jestem zadowolony
5 / 5
2018-02-28 10:43:40
Celestyna
Szybko, sprawnie i bezproblemowo :)
5 / 5
2018-02-28 10:09:51
Daniel
Pełen profesjonalizm.Jestem pod wrażeniem jakości i tempa realizacji mojego zamówienia.W piątek po południu złożyłem zamówienie a w sobotę przed południem kurier z przesyłką zapukał do moich drzwi.Zdziwien ie nie miało granic bo z Częstochowy do Szczecina jest jednak "parę" kilometrów.Bardzo miła i rzeczowa obsługa na infolinii sklepu.Bardzo gorąco polecam ten sklep.Pozdrawiam serdecznie Janusz.
5 / 5
2018-02-23 14:10:56
Aga
Szybko, tanio, sprawnie, świetny towar
5 / 5
2018-02-22 10:23:10
Feliks
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2018-02-22 10:09:39
Olga
Super sklep ! Profesjonalna obsługa ! Gorąco polecam !
5 / 5
2018-02-21 11:26:09
Cecyl
Wszystko ok., szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Polecam !!!
5 / 5
2018-02-16 15:01:02
Wincenty
Bardzo wyczerpująca informacja o towarze.
5 / 5
2018-02-15 12:11:37
Jędrzej
Bez problemów, bez kolejki, bardzo miło, zrobiłem błąd w danch na fakturze, nikt nie robił żadnych problemów z korekta
5 / 5
2018-02-14 08:15:36
Dalia
Rewelacja. Wszystko sprawnie i na czas. Dodatkowo bardzo dobra cena.
5 / 5
2018-02-09 18:47:36
Kazimiera
Towar dostałam bardzo szybko,bardzo dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem.Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-01-30 18:49:03
Kornelia
Bez zarzutu. Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-01-30 18:32:30
Luiza
Acom spełniło swoje zadanie.
5 / 5
2018-01-25 10:00:42
Zuzanna
Niesamowicie pomocna obsługa, szybka reakcja i komunikacja mailowa. Pierwotnie zamówiona waga była wadliwa, sklep sam zaproponował pomoc przy kontakcie z producentem i cała wymiana nastąpiła błyskawicznie. Polecam serdecznie wszystkim, którzy mają wątpliwości.
5 / 5
2018-01-18 12:20:18
Bernard
Bardzo Szybka wysyłka, Towar zgodny z opisem, Dobrze zabezpieczony. POLECAM
5 / 5
2018-01-15 18:00:26
Gerard
Towar dostarczony szybko i z prezentem :)
5 / 5
2018-01-12 13:04:25
Jacek
Bardzo dobra komunikacja z pracownikami sklepu. Wykonali, to co do nich należało bez najmniejszego zarzutu. Sprzęt komputerowy został sprzedany po konkurencyjnej cenie.
5 / 5
2018-01-10 17:17:08
Olga
Bardzo szybka realizacja. Towar zgodny z opisem dobrze zapakowany.
5 / 5
2018-01-05 20:51:48
Romuald
Wszystko w porządku, od zamówienia po dostawę
5 / 5
2018-01-05 08:36:59
Radosław
Sprawnie zrealizowane zamówienie. Towar i dostawa bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-01-03 22:22:36
Antonina
Łatwy kontakt, szybka wysyłka
3 / 5
2018-01-03 22:02:43
Franciszka
Kontakt ze sklepem niezadowalajacy. Nadal czekam na odpowiedz odnosnie brakujacych czesci w przesylce.
5 / 5
2018-01-03 20:52:55
Pola
Dobry sklep o szerokim asortymencie produktów.
5 / 5
2017-12-30 12:34:25
Tymon
Jest ok.Miła obsługa przez telefon.Polecam.
3 / 5
2017-12-29 17:26:39
Gabriel
Zamówiony przeze mnie towar oraz koszt i szybkość wysyłki spełniają moje oczekiwania, niestety jest jeden istotny minus-opakowanie zamówionego towaru było zniszczone i nie wyglądało estetycznie. Ponieważ ten towar miał być na prezent, jestem bardzo zawiedziona.
5 / 5
2017-12-29 14:00:33
Barbara
Bardzo dobra obsluga klienta. Poczatkowo zamowienie dotarlo niekompletne - tylko telefon (zamawialem telefon, w zestawie mial byc glosnik bluetooth i uchwyt samochodowy do telefonu). Po jednym mailu sklep szybko sie zreflektowal i doslal brakujace produkty w ciagu 2 dni. Mysle ze powodem moglo byc zamieszanie przedswiateczne, kazdemu zdarzaja sie błedy a sklep acom.pl bardzo szybko swoje bledy naprawia. Polecam!
5 / 5
2017-12-29 11:03:40
Kamil
Transakcja bardzo sprawna i szybka. Polecam
5 / 5
2017-12-26 09:42:43
Romana
Szybka wysyłka. Dobra cena. Polecam
5 / 5
2017-12-21 14:00:10
Renia
Polecam, ja jestem zadowolony.
2 / 5
2017-12-20 16:18:13
Teodor
towar nie zgodny z opisem .etui większe od rozmiaru telefonu ,NIEPOLECAM
5 / 5
2017-12-20 10:54:50
Paweł
Sprawnie, szybko i bez najmniejszych problemów. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-19 20:37:36
Seweryn
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie.
5 / 5
2017-12-13 11:27:57
Wiktoria
Świetna myszka w bardzo dobrej cenie i bardzo sprawna dostawa polecam
5 / 5
2017-12-13 09:08:06
Maciej
Zakupy przebiegły bez problemów.Serdecznie polecam
5 / 5
2017-12-09 17:01:13
Ksenia
Wszystko w jak najlepszym porządku...
5 / 5
2017-12-08 21:26:32
Oskar
Konkurencyjne ceny, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2017-12-08 13:38:31
Małgorzata
Wszystko jak należy. Nie mam uwag. Polecam sklep.
5 / 5
2017-12-08 12:33:35
Zygmunt
Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem. Od razu po otrzymaniu zapłaty paczka została wysłana.
5 / 5
2017-12-06 19:32:24
Walenty
bardzo rzetelna firma z pelna odpowiedzialnoscia to stwierdzam.
5 / 5
2017-12-06 12:46:19
Sebastian
SUPER KONTAKT I DOBRE CENY...POLECAM
5 / 5
2017-12-04 10:57:11
Bartłomiej
Kontakt telefoniczny - super Kontakt email - super Czas wysyłki - super
5 / 5
2017-11-17 19:25:44
Szymon
Jestem zadowolony, sprzęt w atrakcyjnej cenie, szybko dostarczony. Dodatkowo byłem informowany za pośrednictwem poczty elektronicznej o każdym etapie zamówienia.
1 / 5
2017-11-17 12:16:53
Arlena
Nie polecam. Robia "promocje" ktorych nie ma po czym tlumacza sie ze to pomyłka nie polecam naciagaczy.
5 / 5
2017-11-16 11:20:21
Daniel
Wszystko było jak należy. Troche za dużo spamują.
5 / 5
2017-11-15 17:32:35
Dalia
wszystko ok sprzedawca godny polecenia

Rzetelne opinie o Acom.pl