Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ActionCam.pl

ActionCam.pl Opinie 4.9 (39)

Powstańców 25 / 1
05-091
Ząbki
22 211 18 18
opinie ActionCam.pl
speedtest
4.9
39
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-12-30 14:12:48
Aurelia
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-23 11:43:03
Lesław
Zamówiłem u konkurencji i po półtora tygodnia czekania zrezygnowałem i zamówiłem tutaj - towary miałem następnego dnia. Super obsługa.
5 / 5
2019-12-18 17:50:15
Ernest
Super kontakt, szybka realizacji!
5 / 5
2019-08-04 13:10:34
Karina
Profesjonalna obsługa, wszystko bez zarzutu, polecam
5 / 5
2019-05-23 13:44:43
Irmina
Super kontakt. Super szybka wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2019-04-29 11:19:40
Marian
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, a obsługa klienta zasługuje na nagrodę. Wybrałem sklep ze względu na to, że cena kupowanego produktu była niższa o kilka procent niż w przypadku konkurencji, przy czym mówimy o dość dużym zakupie. Produkt jest z oficjalnej dystrybucji. Nie mam żadnych zastrzeżeń, nawet jakbym ich na siłę szukał. Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-02-27 11:41:36
Judyta
Bardzo rzetelna firma. Dobra obsługa. Polecam
5 / 5
2018-11-10 16:28:14
Judyta
Wszystko super, zadowolony klient. Polecam 100%
4 / 5
2018-11-09 14:57:31
Wera
Szybka wysyłka, wszystko super tylko brak kontaktu ze sklepem.
5 / 5
2018-07-27 20:01:42
Tymon
Pełen profesjonalizm. Towar zgodny z opisem. Przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona. Szybka wysyłka - odebrałem następnego dnia. Polecam !!!
5 / 5
2018-07-27 20:01:42
Eligiusz
Pełen profesjonalizm. Towar zgodny z opisem. Przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona. Szybka wysyłka - odebrałem następnego dnia. Polecam !!!
5 / 5
2018-06-04 11:47:53
Faustyna
super sprawna i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-04-25 14:24:49
Leopold
Zamawiam już nie pierwszy raz i za każdym razem udany zakup! szybka reakcja sprzedającego, dostawa na czas. Polecam
5 / 5
2018-04-18 22:05:42
Maksymilian
Świętny kontakt z pracownikiem/właścicielem firmy. Szybko odpowiadał na maile, a z ich treści wynikało, że zna się na sprzęcie, który sprzedaje, a nie cytuje broszurę producenta. Polecam!
5 / 5
2018-02-19 23:32:55
Alberta
Bardzo pozytywnie oceniam współpracę.
5 / 5
2018-02-09 21:40:07
Beata
polecam, szybko ,profesionalnie
5 / 5
2018-01-02 09:17:30
Elwira
Bez zastrzeżeń. Przesyłka przyszła szybko, sprzęt działa.
5 / 5
2017-10-20 12:05:52
Róża
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2017-09-23 00:05:50
Malina
Bardzo porządny sklep dbający o klienta i jego interes. Godny polecenia i rzetelny
5 / 5
2017-05-11 15:17:39
Filip
szeroka oferta, świetna obsługa. polecam
5 / 5
2017-05-11 15:15:32
Marcin
wysoki poziom obsługi klienckiej. polecam
5 / 5
2017-04-24 16:59:12
Stefan
Profesjonalna obsługa, fachowa porada, krótkie terminy na realizację
5 / 5
2016-10-04 09:28:46
Bogna
Dobry kontakt z klientem, fachowa obsługa.
4 / 5
2016-06-25 11:04:16
Włodzimierz
Rzadko mam okazję kontaktować się ze sklepem, tym razem miałem potrzebę i kontakt jest bardzo dobry.
5 / 5
2016-05-10 15:52:41
Jacek
Super serwis i obsługa, polecam!
5 / 5
2016-05-06 14:24:13
Edward
Bardzo polecam. Obsługa na wysokim poziomie Pracownicy to prawdziwi pasjonaci, posiadający ogromną wiedzę i spore doświadczenie. Doradzą, pomogą wybrać idealnie dopasowany do wymagań produkt. szybka dostawa.
5 / 5
2015-12-03 15:27:21
Roma
Fajna lokalizacja sklepu. Wszystko ok!
5 / 5
2015-11-24 17:45:23
Romuald
Bogata oferta. Towar dostępny był od ręki. Polecam
5 / 5
2015-11-24 00:20:39
Roma
Bardzo polecam. Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2015-11-24 00:13:37
Karol
Świetny kontakt ze sklepem. Można liczyć na pomoc i konsultacje w każdej sytuacji. Dziękuję
5 / 5
2015-08-04 15:38:40
Apoloniusz
Profesjonalne podejście. Sprawnie i szybko. Polecam na 1000%
5 / 5
2015-04-10 12:05:52
Dariusz
Dobre ceny. Rewelacyjna komunikacja ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 16:52:24
Jan
Fajna lokalizacja biura - samo centrum. Odbiór osobisty bardzo miły, gratis smycz - taki drobiazg a cieszy :)
5 / 5
2015-03-01 03:19:40
Bernardeta
Szybki i bezproblemowy kontakt!
5 / 5
2015-02-24 20:46:03
Wioletta
kupuje w sklepie Actioncam.pl od maja 1041.Ocena moja jest b. dobra mimo pierwszego nieporozumienia.polecam warto.Dobre i elastyczne ceny ,fachowa obsługa i pomoc nawet po godzinach .
5 / 5
2015-02-24 00:45:30
Zenon
Zamówiłem Phatom 2 i kamerę GoPro z transmisją obrazu z montażem - wszystko działa tak jak chciałem, zmontowane, zapakowane ładnie taśma firmową. Polecam ten sklep!
5 / 5
2014-05-01 00:19:41
Bartosz
Dziś odebrałem drona Phantom 2 Vision i latałem :) Dron jest mega fajny! Jeśli chodzi o sklep to obsługa miła i pomocna. Wszystko ok, na pewno mogę polecić sklep!
5 / 5
2014-04-27 23:05:35
Sebastian
Potwierdzam - wszystko oki. Szybka realozacja.
5 / 5
2014-04-26 15:22:59
Ireneusz
Wszystko ok. Odbiór osobisty, miła osbługa, polecam!

Rzetelne opinie o ActionCam.pl