Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Active

Active Opinie 4.3 (146)

Paderewskiego 34/7
25-502
Kielce
664 709 606
opinie Active
speedtest
4.3
146
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-19 21:13:48
Emanuela
Dostawa szybka, buty słabej jakości, popsuły się po 2 miesiącach (przetarcia na piętach, krwawiące rany na stopach) sklep nie uznaje reklamacji
5 / 5
2020-02-13 12:26:45
Remigiusz
Wszystko załatwiłem przez net, zero problemów
5 / 5
2020-02-03 10:47:30
Włodzimierz
Przyjemnie , szybko i bezproblemowo
1 / 5
2020-01-22 16:00:45
Malina
Dwa razy mimo zamówienia produktu dostałam meil że jest on już nie dostępny
5 / 5
2020-01-21 17:40:54
Tymon
Polecam z całego serca! Super kontakt, szybka wysyłka ;) jeden z moich ulubionych sklepów ;)!
5 / 5
2020-01-12 00:37:23
Leon
Bardzo fajny sklep , ceny są naprawdę rewelacyjne,a produkty najwyższej jakości :) obsługa klienta jak i realizacja zamówienia również na najwyższym poziomie, były to już moje drugie zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie . Z czystym sumieniem mogę polecić :))
3 / 5
2020-01-02 21:17:52
Dominik
Towar, pomimo iż był dostępny na stronie nie było go w magazynie. Szkoda, ale trzeba przyznać, że reakcja była szybka i zostałem poinformowany o braku towaru.
5 / 5
2019-12-19 18:40:16
Manuela
Szybko zamówione i szybko wysłane. Zadowolona jestem z zakupów.
5 / 5
2019-12-19 15:20:47
Herbert
Wszystko przebiegło idealnie, cena, czas realizacji a nawet ekspresowa i bezproblemowa wymiana źle dobranego przeze mnie rozmiaru. Mogę tylko serdecznie polecić zakupy w tym sklepie :)
5 / 5
2019-12-16 07:35:09
Wieńczysła
transakcja przebiegła bez zastrzeżeń , a zakupiony produkt w pełni spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2019-12-13 12:08:49
Bronisław
Towar który chciałem jest, na czas w stanie nienaruszonym polecam
5 / 5
2019-12-04 14:24:52
Wiesław
Polecam - produkt zgodny z zamówieniem. Kontakt mailowy ze sklepem bez zarzutu, odpowiedzi udzielane bardzo szybko. Jedynie brak informacji na maila na jakim etapie jest przesyłka. Dogodne formy płatności.
5 / 5
2019-11-21 14:29:42
Alberta
Bardzo szybko i profesjonalnie dostarczony towar według zamienia
5 / 5
2019-11-18 08:22:34
Janina
Obsługa - szybko , sprawnie - polecam
5 / 5
2019-11-12 21:25:51
Kajetan
Wszystko w porządku. Przesyłka doszła szybko, a buty piękne.
5 / 5
2019-11-06 14:49:02
Magdalena
Bardzo dobry kontakt i super obsługa.
5 / 5
2019-11-06 11:49:43
Norbert
Jest to mój kolejny zakup ze sklepu active. Polecam 👍👍👍
5 / 5
2019-10-30 14:00:43
Ludwik
Bardzo dobry sklep szybką obsluga
4 / 5
2019-10-10 17:43:40
Danuta
towar zgodny z zamówieniem szybka realizacja polecam
3 / 5
2019-10-07 13:16:21
Radosław
wszystko super tylko płatnośc przez Twisto nie działa
5 / 5
2019-10-05 19:01:57
Wera
Jestem baaaardzo zadowolona. Za pierwszym razem kupiłam buty niestety okazały się za duże na dzieci. Kontakt ze sklepem był super ustalenie wymiany tak samo. Odbyło się ekspresowo także polecam na 200%
5 / 5
2019-10-02 11:45:54
Iwo
Zakupy przebiegły bez zarzutu, polecam.
1 / 5
2019-09-25 14:26:57
Sergiusz
zamawiam koszulkę po czym dostaje wiadomość ze jest niedostępna ... okej ...
4 / 5
2019-09-24 09:05:47
Emilia
Fatalna, niekompetentna obsługa, ale cena towaru atrakcyjna.
5 / 5
2019-09-16 16:37:31
Grażyna
Świetny kontakt ze sklepem, Polecam😊
5 / 5
2019-09-11 10:20:12
Julita
jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru , jak również z obsługi sklepu ,szybko i sprawnie -polecam każdemu
2 / 5
2019-09-10 12:36:04
Edyta
ZAMÓWIŁAM KURTKĘ ZA POBRANIEM, BYŁA DOSTĘPNA, PO OKOŁO 2 DNIACH DOSTAŁAM WIADOMOŚĆ, ŻE NIE DOSTĘPNA , NA KOLEJNEGO MAILA NIE OTRZYMAŁAM ODPOWIEDZI
5 / 5
2019-09-06 08:04:50
Filip
Bardzo udany zakup- szybko, towar spełnia oczekiwania, bardzo dobry przepływ informacji dotyczacy nadania przesyłki
2 / 5
2019-09-05 18:18:04
Ziemowit
niestety sklep oferuje towar, którego nie posiada na stanie... przez nich przepadły mi buty w innym sklepie ciut droższe
1 / 5
2019-09-03 15:11:09
Daniela
Sklep anulowal zamowienie z powodu braku towaru, lecz gdy zamawialam był jak i gdy sprawdzalam na stronie rownież.
5 / 5
2019-09-03 12:37:31
Paulina
Sklep godny zaufania i skorzystam jeszcze nie jeden raz.
4 / 5
2019-09-02 18:35:00
Ryszard
Mały wybór w rozmiarach, a tak to wszystko jest ok.
5 / 5
2019-08-30 13:20:16
Wiola
Bardzo sprawna, wręcz błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2019-08-29 06:58:44
Damian
Z obsługi sklepu ACTIVE jestem zadowolona,otrzymany produkt zgodny z opisem,ładniejszy jak na zdjęciu...POLECAM...
5 / 5
2019-08-28 13:23:26
Anita
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-08-28 13:12:22
Dominika
Jestem bardzo zadowolona polecam serdecznie ;)
5 / 5
2019-08-14 12:44:23
Kornelia
Wszystko jak w najlepszym porządku
5 / 5
2019-08-13 17:35:30
Anita
Bardzo szybka wysyłka wszystko 10/10
5 / 5
2019-08-12 10:41:39
Lucyna
Wszystko w jak najlepszym porządku
1 / 5
2019-08-06 11:00:22
Zdzisław
Nie polecam, paczka sie bardzo spoznia
4 / 5
2019-08-01 22:18:05
Tobiasz
Wszystko spełniło moje oczekiwania
5 / 5
2019-07-30 13:41:36
Anita
Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra cena, to kolejne zamówienie w tym sklepie
5 / 5
2019-07-25 07:10:04
Helena
szybko sprawnie towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-22 22:50:23
Longin
Bez zarzutów, otrzymałem produkt taki jaki zamówiłem dobre zapakowany.
5 / 5
2019-07-18 16:53:39
Felicjan
Bardzo dobrze kontakt ze sklepem bez zarzutów na pewno jeszcze tam wrócę
5 / 5
2019-07-17 12:19:15
Cezary
POLECAM. Co prawda towar zwróciłam, ale przelew w pełnej kwocie wrócił na moje konto już dwa dni po dostarczeniu zwrotu, więc bez zarzutu.
5 / 5
2019-06-24 14:15:23
Weronika
Polecam stały kontakt, obuwie w atrakcyjnych konkurencyjnych cenach, szybka wysyłka :)
5 / 5
2019-06-21 13:26:26
Emil
Szybko konkretnie brak jakich kolwiek zastrzezen polecam
5 / 5
2019-06-21 11:29:44
Lilianna
Realizacja na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-06-19 12:54:13
Inga
Expresowe przesyłki jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-06-13 18:05:52
Jagoda
Na pewno to nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie :)
5 / 5
2019-06-06 15:35:18
Judyta
Super sklep. Świetna obsługa. Polecam wszystkim!
5 / 5
2019-05-31 20:53:37
Justyna
Jestem bardzo zadowolona z zkupów w tym sklepie. Polecam.
2 / 5
2019-05-23 23:10:44
Bożena
Buty jakie wybrałam widniały na stronie sklepu jako dostępne, natomiast po kilku dniach okazało się, że nie ma jednak tych butów na stanie. Straciłam tylko cenny czas.
5 / 5
2019-05-21 13:54:21
Ryszard
W mniej niż 24 godziny . To co zmówiłem ze zdjęcia, nawet odcień taki sam .
5 / 5
2019-05-16 18:16:06
Wiktor
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia.
3 / 5
2019-05-15 22:11:02
Adam
Oferta nieaktualna. Za niezrealizowaną część zamówienia zwrócono mi pieniądze.
5 / 5
2019-05-14 09:33:23
Felicja
JAK ZWYKLE, SZYBKO I SPRAWNIE I BEZ ZASTRZEZEŃ
4 / 5
2019-05-09 21:28:56
Zdzisława
Polecam zakupy w sklepie Active. Towar zgodny z zamówieniem.
4 / 5
2019-05-08 16:04:39
Szymon
Jestem zadowolony ,dobry kontakt mailowy polecam.
3 / 5
2019-05-06 11:59:12
Eugenia
Zle bo dostałam poplamioną bluzke także to były moje ostatnie zakupy na tej stronie!
5 / 5
2019-04-29 11:58:59
Felicjan
Transakcja przeprowadzona wzorowo, paczka dotarła szybko, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-29 09:09:57
Olga
Pełen profesjonalizm ze strony sklepu. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą - bardzo szybko uzyskiwałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Transakcja przebiegła sprawnie, nie było żadnych ukrytych opłat. Chętnie ponownie zrobię zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-04-26 11:17:56
Eugenia
Szybka wysyłka buciki zgodne z opisem i wymiarami polecam
5 / 5
2019-04-17 11:57:08
Malina
Rewelacja obsługa u udane zakupy. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-04-17 11:52:56
Mariola
Wporzadku, bez zarzutów, mili, pomocni, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-11 10:58:50
Angelika
Atrakcyjne ceny, dobry towar, troszkę długo czekałam na przesyłkę, ale ogólnie polecam sklep.
1 / 5
2019-04-11 10:57:26
Witold
-0 .Po 2 dniach dopiero mail że butow ,które były i zamówiłem jednak nie ma.
5 / 5
2019-04-09 19:29:47
Wiktoria
Świetne miejsce na zakupy w Internecie
5 / 5
2019-04-02 22:02:04
Remigiusz
Polecam jak najbardziej, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
1 / 5
2019-03-28 13:06:56
Apoloniusz
Dostalem buty w terminie tylko jeden but jest innego odcienia co drugi tak jak by byl juz brudny sa to air maxy za 400zl I wyglada to fatalnie bede chcial to reklamowac
5 / 5
2019-03-28 12:43:31
Leon
Gorąco polecam , a w szczególności obsługę klienta . Podejście pierwsza klasa !!
4 / 5
2019-03-28 11:01:00
Katarzyna
Towar w porządku jednakże długi czas oczekiwania na przesyłkę.
4 / 5
2019-03-27 06:42:28
Eligiusz
Polecam, towar zgodny z opisem, dobra komunikacja ze sprzedającym.
5 / 5
2019-03-19 12:55:12
Dawid
Towar zgodny z opisem. Sklep Active mógłby poprawić informację o etapach realizacji zamówienia mailem lub sms'em tzn. informacja o wysyłce, numer przewozowy itd.
3 / 5
2019-03-15 10:42:30
Henryka
Buty rewelacja , natomiast obsługa żenada . Dopytywałam tylko kiedy będzie wysłana przesyłka bo mi bardzo zależało na czasie a konsultantka zamiast pomoc to informowała mnie ze mogę zrezygnować z zamówienia . Rzeczywiście strasznie przyciągające ....
5 / 5
2019-03-14 17:53:13
Bernadeta
Polecam. Wszystko sprawnie i bez problemu
5 / 5
2019-03-12 15:59:28
Kamila
Wszystko sprawnie i szybko , polecam;)
5 / 5
2019-02-28 08:38:01
Patryk
zbyt długo miała być przesyłka w następny roboczy dzień a przyszła po 3 dniach
4 / 5
2019-02-27 21:37:59
Elwira
Dobry sklep ...wspaniałe buty Na pewno złożę zamówienie.
5 / 5
2019-02-27 14:41:25
Sonia
Bardzo dobrze, polecam sklep ACTIVE
5 / 5
2019-02-22 18:20:39
Joachim
Produkty dobrej jakości w przystępnej cenie
5 / 5
2019-02-14 20:10:30
Bogusława
Jestem zadowolona !!! Szybka wysyłka , miła obsługa, nie było problemów z wymianą.
5 / 5
2019-02-14 14:48:46
Maksym
PolecM sklep:-) super szybko zrealizowane zamowienis, towar zgodny z opisem:-)
1 / 5
2019-02-12 16:59:17
Żaneta
W tym sklepie kupujesz buty bez gwarancji, bo i tak jej nie uznają. Szukajcie innego sklepu.
5 / 5
2019-02-11 15:12:06
Mirosław
Bez zarzutu, zarówno sklep jak i dostawa na 5
5 / 5
2019-02-08 11:26:30
Wanda
Wszystko świetnie zorganizowane. Towar bardzo dobrej jakosci. Polecam 😊
5 / 5
2019-02-06 19:50:37
Maciej
sklep godny polecenia,.dostawa zgoda z oczekiwaniem/BUTY SUPER
5 / 5
2019-01-20 14:58:51
Bogdan
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z ofertą.
5 / 5
2019-01-17 09:39:27
Łucja
Przesylka szybko wszystko w porządku. Źle dobrałam rozmiar więc musiałam odesłać 😔
2 / 5
2019-01-11 14:53:39
Jan
Po dokonaniu zakupu, kolejnego dnia otrzymałem informację że w rzeczywistości towaru sklep już nie posiada. Zwrot dokonanej wpłaty otrzymałem kilka dni później. Niby ok, ale niesmak pozostał.
5 / 5
2019-01-04 19:33:30
Donata
Jestem zadowolona, sprawna dostawa
5 / 5
2018-12-31 19:35:52
Juliusz
Sklep z bogatym asortymentem z bardzo dobrymi cenami. Błyskawiczna realizacja zamówienia i wysyłka. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam wszystkim!
5 / 5
2018-12-28 17:32:37
Przemysław
Polecam towar zgodny z opisem wysoka jakość wykonania szybka dostawa
5 / 5
2018-12-27 11:19:05
Bernard
Sklep bardzo dobry. Mimo zaskakująco niskich cen towar jest taki jak powinien być czyli oryginalny z dobrego materiału bez uszkodzeń.
1 / 5
2018-12-26 13:17:36
Sara
Złożyłam zamówienie w niedziele a we wtorek czy środę dostałam maila ze sprzedali plecak który zamówiłam i że oddadzą mi pieniądze.
5 / 5
2018-12-15 21:12:43
Łucja
Miła i profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-12-07 19:57:21
Leokadia
Sklep w porządku, zakup nie został sfinalizowany przez trudności z dopasowaniem obuwia.
5 / 5
2018-12-07 17:50:10
Kazimiera
Szybka wysyłka, towar najwyższej jakości. Polecam
5 / 5
2018-11-24 18:40:26
Maksymilian
super ceny szybka dostawa ! POLECAM
5 / 5
2018-11-17 12:22:20
Bogna
Wszytko przebiegło pomyśle , fajna prosta strona
5 / 5
2018-11-07 14:33:03
Celestyna
Wszystko szybko i sprawnie. Buty świetne! Polecam!
1 / 5
2018-11-02 08:00:11
Angelika
Sklep wysłał mi buty podrobione jeden but biały drugi zakurzony sznurówki powiązane na pęki , pozaciągane.Wkladki wypadały całe buty wykończone fatalnie .Jedyny plus że zwrócili pieniądze.
5 / 5
2018-10-31 15:38:36
Sergiusz
Polecam wszystkim. Bardzo profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2018-10-21 19:04:08
Łucjan
Super sklep naprawdę polecam!!!
5 / 5
2018-10-20 20:57:31
Helena
Bardzo podobał mi się twój sklep
5 / 5
2018-10-17 13:00:16
Bożena
Wysyłka Bardzo szybka. Towar jak w opisie, cena odpowiednia. Polecam!
5 / 5
2018-10-10 14:12:18
Filip
Szybka realizacja. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2018-10-08 07:44:58
Eliza
Buty bardzo fajne , super cena
4 / 5
2018-10-04 14:51:06
Stanisława
Sklep wydaje się ok, trochę z wysyłką poślizgu, ale myślę że to początki i poprawią to.
5 / 5
2018-10-03 18:30:00
Rafał
Szybka i sprawna obsługa. Złożyłem zamówienie w piątek późnym wieczorem dlatego rozumiem, że zamówienie zaczęto realizować w poniedziałek.
5 / 5
2018-10-01 16:47:12
Wiktor
Buciki przyszły super! Polecam
5 / 5
2018-09-24 13:07:15
Irmina
Szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2018-09-20 16:03:32
Justyna
Bardzo dobrze, wymiana obuwia z powodu złego wybrania rozmiaru przebiegła bardzo szybko.
5 / 5
2018-09-13 11:27:41
Cecylia
Towar jak i sklep bardzo dobrej jakości, po przekroczeniu pewnej sumy wysyłka darmowa. Polecam.
3 / 5
2018-09-10 13:35:47
Hubert
Rozmiarówka nie dobra, buty przyszły za duże. Do niczego więcej nie mogę się przyczepić
5 / 5
2018-09-07 13:46:00
Iga
Sama przyjemność robić zakupy!!
5 / 5
2018-09-07 12:03:22
Ida
Gorąco polecam!!! Szybko, sprawnie i bezproblemowo!!!
5 / 5
2018-09-04 20:39:52
Idzi
Super szybka przesyłka, bardzo pomocna obsługa POLECAM!!
4 / 5
2018-08-31 10:19:51
Sonia
Wszystko przebiegło bardzo szybko jednak na stronie było napisane, że wysyłka jest darmowa jednakże musiałam zapłacić kolejne pieniądze za nią a przy dużych zamówieniach darmowa dostawa się przydaje.
1 / 5
2018-08-30 14:55:48
Sergiusz
Nie spieszyli się z wysyłka ,a buty po pierwszym założeniu oddane na reklamacje teraz czekam na decyzję reklamacyjną bo mają 14 dni . Nie dość że 4 dni czekałem na buty to teraz 14 muszę czekać na decyzję ,a wada buta jest ewidetna . Podejście do klienta rodem z komuny trzeba czekać bo trzeba nie da rady inaczej . Buty trekkingowe adidas terrex agravic przecenione niby z 599 na 299 po zaciągnięciu sznurówki w jednym bucie wyrwał się taśma trzymająca sznurówkę , nie chciałbym pojechać w góry w nich bo by się pewnie rozpadły .Już nie wiem co mam myśleć czy to oryginał czy podróbka z chin pierwszy raz takie coś mi się przytrafiło żeby but niby oryginalny miał wadę od pierwszego założenia na nogę .
5 / 5
2018-08-17 14:42:48
Julian
Warto kupować w active.sklep.pl
5 / 5
2018-08-09 16:46:48
Arkadiusz
wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2018-08-09 15:20:57
Romuald
Super jakość, transakcja przebiegła sprawnie
5 / 5
2018-08-09 09:32:26
Jeremiasz
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem i w dobrej cenie.
5 / 5
2018-08-07 13:48:33
Eugeniusz
Polecam kupiłem buty nike hypervenom phantom .Dostałe te buty o które mi chodziło o jestem zadowolony.
5 / 5
2018-08-03 08:38:48
Tadeusz
Rewelacja. Kontakt super towar również .
5 / 5
2018-08-02 18:46:04
Donata
Bardzo polecam. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-08-01 20:58:15
Ferdynand
Szybko, tanio i solidnie;) gorąco polecam!
5 / 5
2018-08-01 14:13:52
Bronisław
polecam , przesyłka dotarła szybko, towar zgodnie z opisem
5 / 5
2018-08-01 07:23:32
Franciszka
Wszystko w porzadku. Można kupować bez obaw.
5 / 5
2018-07-25 09:24:27
Celestyn
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-07-23 18:36:38
Izydor
Bardzo polecam naprawde super szybko i sprawnie produky zadowolily mnie w 1005
1 / 5
2018-07-20 19:04:52
Katarzyna
Żle Buty przyjechały nie w tym stanie w którym musieli przyjechać to raz Opakowanie nie było oryginalne Co nawiązuje myśl o nieoryginalnośći towaru Pudełko było uszkodzone co zrobiło niemożliwą realizacje prezentu kupionych butów Zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2018-07-18 13:01:31
Teodor
Bardzo szybka wysyłka, buciki zgodne z opisem. Polecam sklep
2 / 5
2018-07-16 10:50:56
Barbara
Jestem niezadowolona z bluzy bardzo dużo pieniędzy myślałam, że będzie coś ekstra zawiodłam się
5 / 5
2018-07-15 13:41:28
Anastazja
Szybka wysyłka, produkt zgodny opisem i dobry kontakt z "active.sklep.pl".
5 / 5
2018-07-13 23:54:07
Wiesław
Kontaktowo, sprawnie bez zarzutow. Polecam :)
5 / 5
2018-07-12 17:49:38
Leon
Jestem zadowolony dostałem przesyłkę w przeciągu 24H. Gdyby wszystkie sklepy tak działały 😉😁
1 / 5
2018-07-11 21:44:44
Maciej
Niestety bardzo dziwna rozmiarówka... zamówiłem buty które już mam identyczny model ale w innym kolorze... W takim samych rozmiarze... przyszedł taki sam rozmiar i na matce i na kartonie ale tak naprawdę 3 albo 3 razy większe. Jakby jakieś mega chińskie albo [...] wie co jakieś podróby. Nie polecam
5 / 5
2018-06-30 14:48:14
Klementyna
Naprawdę nie mam się do czego przyczepić, może wysyłka nie natychmiastowa ale jedna doba później nie stanowi wielkiego problemu. Kontakt dobry, produkt oryginalny w dobrej cenie w wyprzedaży. Kupiłbym jeszcze raz tam, jeśli byłbym tak samo potraktowany.
1 / 5
2018-05-25 21:57:30
Norbert
Dotyczy sklepu stacjonarnego ACTIVE w Kaliszu w Galerii AMBER. Od faceta w czapeczce z daszkiem, a dot. reklamacji butów Adidas, gdzie po dwóch miesiącach wylazła jedna pentelka podtrzymująca sznurówkę. Zgadnijcie jaka była opinia "żeczoznafcy" Taaaaak zgadliście - odmowna. Nawet nie czytałem tego gówna. Trochę wam kochany sklepie Active zrobię darmowej reklamy, a jak widzę pierwszy nie jestem. Pozdrowienia dla "żeczoznafcy". PS Jedyne co macie fajne w tym sklepie, to dziewczyny.
5 / 5
2018-03-15 08:35:37
Emil
Zamówienie zrealizowane szybko, sprawnie towar zgodny z opisem, oryginalny (nie wiem skąd ten jeden z komentarzy?). Polecam!
1 / 5
2017-05-02 13:16:57
Idzi
Sklep jest słaby sprzedają podróby ludziom. Kupiłem u nich buty ADIDAS za prawie 600zł i po kilku miesiącach popękała podeszwa nie z mojej winy. Nie uznali gwarancji. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Oszuści!!!!!!!!!
5 / 5
2015-10-11 09:19:47
Liwia
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam
2 / 5
2014-05-15 12:43:02
Irmina
Odradzam ten sklep. Oferuje on rzeczy, których nie posiada w ofercie. Przyjmuje wplatę, po czym informuje, ze nie ma towaru i nic wiecej z tym nie zrobi.

Rzetelne opinie o Active