Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Active Company Lider w gastronomii

Active Company Lider w gastronomii Opinie 3.5 (57)

Ul.Nowogrodzka 68
02-014
Warszawa
227699007
opinie Active Company Lider w gastronomii
3.5
57
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2020-02-20 09:46:20
Sandra
2 tydzien czekam na realizacje zamowienia
1 / 5
2020-02-17 13:59:01
Benedykt
Bardzo długi czas oczekiwania na towar. Firma sprzedaje towar, którego prawdopodobnie nie ma na magazynie. Najczęściej towar trafia do nas po dwóch dniach, a tu czekaliśmy prawie dwa tygodnie.
1 / 5
2020-02-14 18:29:43
Łucjan
3 tygodnie oczekiwania na przesyłkę, która dalej nie doszła. Panie przez telefon co tydzień mówią ze jest już wysłana a paczki jak nie było tak nie ma
5 / 5
2020-02-10 18:28:38
Lech
Szybko zrealizowane zamówienie. Duży plus za miłą i kompetentną obsługę sklepu. Polecam!
5 / 5
2020-02-10 18:28:38
Ewelina
Szybko zrealizowane zamówienie. Duży plus za miłą i kompetentną obsługę sklepu. Polecam!
5 / 5
2020-01-31 11:54:45
Leopold
Dobrze.szybko ,biebezpiecznie.
5 / 5
2020-01-16 19:39:47
Emil
Realizacja bardzo szybka, bardzo dokładna informacja o statusie zamówienia. Polecam.
3 / 5
2020-01-12 10:48:42
Urszula
Produkty ,które zamówiłam(11.12) miały być dostępne w ciągu 3 dni roboczych,jednak po tym czasie nadal nie dostawałam żadnej informacji o wysyłce,po kontakcie z firmą(17.12),i zapytaniu, Pani odpowiedziała ,że bedą prawdopodobnie w piątek(20.12), więc poprosiłam (jeśli przesyłka miałaby nie dojść w tym terminie) o zmianę adresu na mój prywatny ,a nie firmowy. Nie dostałam odpowiedzi,przesyłka w piątek nie dotarła. Natomiast tak jak niestety się spodziewałam przyszła w poniedziałek (23.12) do firmy. Musiałam jechać 20 km w jedną stronę by ją odebrać,a kurier w firmie ACTIVE-COMPANY tani nie był ,gdyż zapłaciłam za tą usługę 31 zł, więc kosztowało mnie to więcej pieniędzy i czasu niż się spodziewałam.
5 / 5
2020-01-08 21:16:34
Emil
Zdecydowanie polecam! Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko. Przemiły i bardzo pomocny dział handlowy. Świetny sklep!
5 / 5
2020-01-08 21:13:41
Jarosława
Profesjonalna obsługa sklepu, sprawnie zrealizowane zamówienie. Na pewno to nie ostatnie zamówienie złożone w tym sklepie. Szczerze polecam!
5 / 5
2020-01-08 21:13:41
Sara
Profesjonalna obsługa sklepu, sprawnie zrealizowane zamówienie. Na pewno to nie ostatnie zamówienie złożone w tym sklepie. Szczerze polecam!
1 / 5
2019-12-17 13:59:12
Mikołaj
Totalna porażka. Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów i mało tego - będę robiła gdzie sie da anty reklamę. Po prostu szkoda słów. Brak informacji o czasie wysyłki. Strona z regulaminem sklepu nie działa. Za to chętnie przychodza meile z prośba o ocenę. To prosze bardzo - maja państwo ocenę adekwatną do wykonanej usługi. Nie pozdrawiam
5 / 5
2019-12-13 13:06:59
Emilia
Towar zgodny z opisem wszystko w porządku
1 / 5
2019-12-05 10:01:57
Aleksandra
Zamówienie nie dotarło do mnie . Nie było żadnych informacji o zamówieniu . Skandal
4 / 5
2019-11-22 13:14:19
Judyta
Długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2019-11-22 09:10:03
Donata
profesjonalna, kompetentna i godna zaufania firma
5 / 5
2019-11-14 12:57:40
Aldona
Bardzo profesjonalna obsluga, sprawnie i szybko dokonana transakcja
1 / 5
2019-11-07 12:08:15
Marta
Otrzymałam nie taki produkt jak zamawiałam. W zamówieniu było wyraźnie napisane, że chce siatki o długości 430mm a otrzymałam 460mm, które nie mieściły się do pieca. Pani na infolinii probowala ze mnie zrobić wariatke i reklamować produkt u producenta. Oczywiście zgodziła się na wymianę ale za przesyłkę musiałabym ponownie zapłacić (prawie 30zl) żenada!
1 / 5
2019-11-04 13:22:13
Oskar
bardzo słabo zamówienie przyjete, opłacone a po 2 dniach telefon ze towaru w takiej ilosci jednak nie bedzie
3 / 5
2019-10-31 13:01:34
Honorata
Prócz tego że sklep zapomniał o moim zamówieniu, było dobrze.

Rzetelne opinie o Active Company Lider w gastronomii