Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Active Company Lider w gastronomii

Active Company Lider w gastronomii Opinie 3.5 (57)

Ul.Nowogrodzka 68
02-014
Warszawa
227699007
opinie Active Company Lider w gastronomii
speedtest
3.5
57
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2020-02-20 09:46:20
Sandra
2 tydzien czekam na realizacje zamowienia
1 / 5
2020-02-17 13:59:01
Benedykt
Bardzo długi czas oczekiwania na towar. Firma sprzedaje towar, którego prawdopodobnie nie ma na magazynie. Najczęściej towar trafia do nas po dwóch dniach, a tu czekaliśmy prawie dwa tygodnie.
1 / 5
2020-02-14 18:29:43
Łucjan
3 tygodnie oczekiwania na przesyłkę, która dalej nie doszła. Panie przez telefon co tydzień mówią ze jest już wysłana a paczki jak nie było tak nie ma
5 / 5
2020-02-10 18:28:38
Lech
Szybko zrealizowane zamówienie. Duży plus za miłą i kompetentną obsługę sklepu. Polecam!
5 / 5
2020-02-10 18:28:38
Ewelina
Szybko zrealizowane zamówienie. Duży plus za miłą i kompetentną obsługę sklepu. Polecam!
5 / 5
2020-01-31 11:54:45
Leopold
Dobrze.szybko ,biebezpiecznie.
5 / 5
2020-01-16 19:39:47
Emil
Realizacja bardzo szybka, bardzo dokładna informacja o statusie zamówienia. Polecam.
3 / 5
2020-01-12 10:48:42
Urszula
Produkty ,które zamówiłam(11.12) miały być dostępne w ciągu 3 dni roboczych,jednak po tym czasie nadal nie dostawałam żadnej informacji o wysyłce,po kontakcie z firmą(17.12),i zapytaniu, Pani odpowiedziała ,że bedą prawdopodobnie w piątek(20.12), więc poprosiłam (jeśli przesyłka miałaby nie dojść w tym terminie) o zmianę adresu na mój prywatny ,a nie firmowy. Nie dostałam odpowiedzi,przesyłka w piątek nie dotarła. Natomiast tak jak niestety się spodziewałam przyszła w poniedziałek (23.12) do firmy. Musiałam jechać 20 km w jedną stronę by ją odebrać,a kurier w firmie ACTIVE-COMPANY tani nie był ,gdyż zapłaciłam za tą usługę 31 zł, więc kosztowało mnie to więcej pieniędzy i czasu niż się spodziewałam.
5 / 5
2020-01-08 21:16:34
Emil
Zdecydowanie polecam! Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko. Przemiły i bardzo pomocny dział handlowy. Świetny sklep!
5 / 5
2020-01-08 21:13:41
Jarosława
Profesjonalna obsługa sklepu, sprawnie zrealizowane zamówienie. Na pewno to nie ostatnie zamówienie złożone w tym sklepie. Szczerze polecam!
5 / 5
2020-01-08 21:13:41
Sara
Profesjonalna obsługa sklepu, sprawnie zrealizowane zamówienie. Na pewno to nie ostatnie zamówienie złożone w tym sklepie. Szczerze polecam!
1 / 5
2019-12-17 13:59:12
Mikołaj
Totalna porażka. Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów i mało tego - będę robiła gdzie sie da anty reklamę. Po prostu szkoda słów. Brak informacji o czasie wysyłki. Strona z regulaminem sklepu nie działa. Za to chętnie przychodza meile z prośba o ocenę. To prosze bardzo - maja państwo ocenę adekwatną do wykonanej usługi. Nie pozdrawiam
5 / 5
2019-12-13 13:06:59
Emilia
Towar zgodny z opisem wszystko w porządku
1 / 5
2019-12-05 10:01:57
Aleksandra
Zamówienie nie dotarło do mnie . Nie było żadnych informacji o zamówieniu . Skandal
4 / 5
2019-11-22 13:14:19
Judyta
Długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2019-11-22 09:10:03
Donata
profesjonalna, kompetentna i godna zaufania firma
5 / 5
2019-11-14 12:57:40
Aldona
Bardzo profesjonalna obsluga, sprawnie i szybko dokonana transakcja
1 / 5
2019-11-07 12:08:15
Marta
Otrzymałam nie taki produkt jak zamawiałam. W zamówieniu było wyraźnie napisane, że chce siatki o długości 430mm a otrzymałam 460mm, które nie mieściły się do pieca. Pani na infolinii probowala ze mnie zrobić wariatke i reklamować produkt u producenta. Oczywiście zgodziła się na wymianę ale za przesyłkę musiałabym ponownie zapłacić (prawie 30zl) żenada!
1 / 5
2019-11-04 13:22:13
Oskar
bardzo słabo zamówienie przyjete, opłacone a po 2 dniach telefon ze towaru w takiej ilosci jednak nie bedzie
3 / 5
2019-10-31 13:01:34
Honorata
Prócz tego że sklep zapomniał o moim zamówieniu, było dobrze.
1 / 5
2019-10-29 07:57:28
Dominika
Do tej pory nie otrzymałam zamówienia
1 / 5
2019-09-23 10:03:09
Wiesław
Jak zwykle super szybko i sprawnie
4 / 5
2019-09-16 22:35:43
Felicja
Pomoc w zakupach konsultanta za to była genialna i dlatego w sumie wydałam dobrą opinię. Nie ma opcji za pobraniem, a mała przesyłka za 31 zł i nie jest to express, to przesada. Do tego okazuje się, że trzeba czekać na towar, którego nie ma w magazynie.
3 / 5
2019-09-14 20:12:09
Mieczysław
Bardzo długie oczekiwanie na zrealizowanie zamówienia i brak jakiejkolwiek informacji o realizacji.
5 / 5
2019-09-10 09:17:44
Aga
polecam sklep, fachowa obsługa
3 / 5
2019-08-23 17:47:41
Pola
Pani miała oddzwonić gdzie jest i kiedy będzie przesylka.cisza. Po co chcecie znać opinnie 5 minut po kliknięciu kupuje. Chyba ważne jest czy towar dobrej jakości i czy dojechał szczęśliwie.
1 / 5
2019-08-23 13:08:29
Walentyna
nie było mozliwości wyboru dostawcy przesyłki. firma wybrała najtansza oferte czyli poczte polską. przesyłak dostarczona uszkodzona. niby frma złożyła reklamacje ale nie została ona uwzględniona. nie jestem zadowolona. wiecej nie kupie tam nic.
5 / 5
2019-08-13 09:15:18
Emanuel
Polecam. Wszystko bez zarzutu.
1 / 5
2019-08-12 13:07:53
Dariusz
Bardzo źle mało poważna firma na towar czekałem około 2miesięce.Gdy dotarł to był 3 krotnie droższy.
2 / 5
2019-08-07 14:34:55
Bernard
Jak sklep tak się domaga opinii ciągłymi mejlami to proszę bardzo: 1. Wprowadzanie klienta w błąd. Informacja na stronie że produkt dostępny do 3 dni a co się okazuje? trzeba czekać powyżej dwóch tygodni 2. Po rezygnacji zamówienia brak odpowiedzi na mejla w związku ze zwrotem pieniędzy więc trzeba było ciągle telefonicznie się dopominać o pieniądze i jedna gadka to nie ma księgowej to jeszcze coś JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM
3 / 5
2019-07-03 15:20:02
Marlena
Towar jeszcze nie dotarł ,częściowe braki w magazynie ,czekam..
3 / 5
2019-06-27 17:14:30
Bolesław
Trochę za długo czekałem i nie zrobie tam zakupow
1 / 5
2019-06-26 13:17:37
Walenty
Moje zamówienie nie zostało zrealizowane więc narazie jestem nie zadowolona.
1 / 5
2019-06-18 12:23:09
Sebastian
Na stronie napisane że jest od ręki po czym przychodzi mail, że jednak nie ma.
3 / 5
2019-06-11 13:14:56
Oskar
Brak informacji o braku towaru, długi termin oczekiwania na produkt.
3 / 5
2019-06-11 12:48:31
Eryka
towar ok zbyt długi czas realizacji
5 / 5
2019-06-10 14:37:39
Krystian
Bardzo dobra współpraca, profesjonalnie zapakowany towar. Polecam
2 / 5
2019-05-22 09:56:34
Ernest
Niestety przesyłka jeszcze nie dotarła. Zbyt długi termin realizacji. Wydaje się że bardzo wysokie koszty dostawy.
5 / 5
2019-05-07 23:53:18
Aleksandra
Rzetelna firma, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-05-02 15:26:39
Feliks
Szybko, sprawnie i na czas. Bez zbędnych procedur. Polecam. Poważna wada. Zbyt wysoki koszt przesyłki w porównaniu z innymi sklepami. Ten aspekt do szybkiej poprawy.
5 / 5
2019-04-15 14:02:18
Hanna
Zamówienie dostałam naprawdę bardzo szybko - na drugi dzień. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona - polecam gorąco.
1 / 5
2019-04-13 12:57:10
Lilianna
Opóznienie w dostawie 3 dni. Zwrot pieniędzy na konto za artykuły które opłaciłam a nie było w magazynie trwa już chyba 10 dni. Codziennie dzwonię i przypominam o braku wpłaty. Nie polecam firmy.
1 / 5
2019-04-13 12:57:10
Dorota
Opóznienie w dostawie 3 dni. Zwrot pieniędzy na konto za artykuły które opłaciłam a nie było w magazynie trwa już chyba 10 dni. Codziennie dzwonię i przypominam o braku wpłaty. Nie polecam firmy.
5 / 5
2019-04-05 11:01:51
Walenty
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. towar zgodny z opisem i zdjęciem. Dobrze zapakowany - dotarł bez uszkodzeń. Polecam firmę.
4 / 5
2019-04-04 13:32:44
Wiesława
Towar zgodny z opisem. Jedynie był problem z zamówieniem przez stronę internetową.
5 / 5
2019-04-03 21:43:22
Jerzy
Dostawa zgodnie z informacją zamieszczoną w opisie. Towar prosto od polskiego dystrybutora sprzętu. I trafiają się naprawdę fajne promocje.
5 / 5
2019-03-19 11:40:48
Nadia
Szybka wysyłka, super kontakt z obsługą sklepu. Polecam!
5 / 5
2019-03-07 19:46:19
Aneta
Produkt zgodny z opisem, super kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-03-07 13:29:23
Klementyna
Ekspres do kawy Nivona to strzał w dziesiątkę. Polecam. Szybka dostawa dobra cena. Czego chcieć więcej!
5 / 5
2019-03-06 08:59:59
Rozalia
Bardzo polecam!!!!! Rzetelna Firma. Bardzo dobry kontrahent. Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Towar bez zastrzeżeń super się sprawdza.
5 / 5
2019-02-21 12:23:21
Honorata
TOWAR SIĘ SPRAWDZA OPINIĘ O ZAKUPIE w CENEO WYDAJE POZYTYWNĄ ZACHĘCAM NA ZAKUPY .
5 / 5
2019-02-13 00:13:54
Patrycja
Solidne opakowanie, szybka dostawa
5 / 5
2019-02-09 05:45:19
Herbert
Bardzo dobra obsługa, towar najwyższej jakości z szybką realizacją dostawy
5 / 5
2019-02-03 00:10:06
Klara
Polecam ta firme informuja na bieżąco o tym co dzieje sie z zamowionym towarem a jesli cos "przykuje" ich oko ze cos moze byc nie tak z zamowienie to automatucznie pisza lub dzwonia aby o wszystko dopytac. Bardzo rzetelna firma.
4 / 5
2019-02-01 13:04:01
Maria
Zbyt długie oczekiwanie na zamówienie
5 / 5
2019-01-23 10:57:15
Fabian
Polecam. Szybko sprawnie i bez problemów
5 / 5
2019-01-23 10:57:15
Violetta
Polecam. Szybko sprawnie i bez problemów

Rzetelne opinie o Active Company Lider w gastronomii