Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Activeman

Activeman Opinie 4.3 (24)

Kościuszki 29
50-011
Wrocław
713725436
opinie Activeman
speedtest
4.3
24
Opinii

Dobrze

1 / 5
2017-12-22 15:45:21
Sandra
Ponad tydzień czekałam na zamówiony towar. Z racji tego, zdecydowałam się na kontakt ze sklepem i dowiedziałam się, ze przesyłkę otrzymam za miesiąc. Zero szacunku do klienta i chociażby chęci o poinformowaniu, ze nie maja towaru na stanie. Fatalnie.
5 / 5
2017-12-20 16:01:29
Helena
Pełen profesjonalizm. Bardzo ciekawy asortyment
1 / 5
2017-11-24 10:56:27
Zbigniew
Kupiłem 2 maczugi 5 listopada i zrobiłem przelew, do tej pory czekam za jakąkolwiek odpowiedzią od sklepu na moje maile
5 / 5
2017-09-06 11:39:22
Regina
Sprawnie, szybko, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-08-16 09:41:48
Jolanta
Dobry kontakt, fachowa obsługa. Polecam!
5 / 5
2017-08-07 11:59:42
Angelika
Polecam. Szybka wtsylka , dobry towar.
5 / 5
2017-06-14 17:47:16
Kazimiera
Rzetelna i fachowa pomoc przy doborze produktu
5 / 5
2017-05-30 12:09:36
Adrian
Rzetelny sprzedawca , pierwotne zamówienie zostało przyjęte . Potem okazało się że brak na stanach magazynowych ale błyskawicznie otrzymałem atrakcyjna propozycję cenową na kask z wyższej półki
1 / 5
2017-04-14 16:58:51
Janina
Po tygodniu od zamówienia dostepnego produktu sklep poinformował o anulowaniu zamówienia...
5 / 5
2017-04-06 11:38:12
Liza
Szybko, sprawnie, rzetelnie :D
4 / 5
2017-03-08 21:49:59
Ilona
Wszystko okej. Jedynie brak możliwości płacenie szybkim przelewem
5 / 5
2017-02-17 14:36:42
Barbara
fachowe doradztwo, sprawność, solidność
1 / 5
2017-02-08 12:39:43
Sonia
Skle anulowal moje zamówienie bez żadnego słowa wyjaśnienia!
5 / 5
2017-01-26 17:13:21
Beniamin
transakcja bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2017-01-17 13:40:49
Natasza
Polecam zakupy. Cała transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-12-19 12:56:51
Miłosz
Super! Bardzo uprzejma Pani w sklepie i sporo fajnego sprzętu!
5 / 5
2016-12-08 21:50:47
Rafał
Bardzo udane zakupy i super kontakt ze sklepem
5 / 5
2016-10-17 11:01:41
Zbyszko
Bardzo sprawne realizowanie zamówień , zwiększyłbyn jedynie ilośc możliwości dostawy
5 / 5
2016-09-26 09:55:05
Izabela
Świetny sklepk. Obsługa cierpliwa ,uczciwa i ufająca klientowi. Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-09-05 10:26:07
Aneta
Bardzo miła i kompetentna obsługa.
5 / 5
2016-07-25 14:08:27
Sławomir
Całą realizacja - rewelacyjna z mojego punktu widzenia. Dużo czytałem na temat zakupu sprzętu ( Life fitness G7) i zdecydowałem się z kilku względów na activeman.pl. Mogłem zobaczyć sprzęt i przetestować na żywo w sklepie (Wrocław) co pozwoliło stwierdzić czy mi będzie rzeczywiście odpowiadał. Ciężko wydać kilkanaście tysięcy oglądając sprzęt tylko w necie. Fajnie że obsługa znała się na rzeczy i podpowiedziała też jak go maksymalnie dobrze wykorzytsać. Przywieźli do domu, wnieśli, skręcili. I działą bez zarzutów :) Polecam
5 / 5
2016-07-18 13:24:04
Amelia
sklep godny polecenia, bo ma własny serwis, który dowiózł i zmontował bieżnię na miejscu
5 / 5
2016-07-12 10:04:56
Klaudia
Szybko i sprawnie. Super jest, że Panowie dowożą i montują na miejscu - niby nic skomplikowanego, ale lepiej mieć sprzęt zmontowany przez serwis. Polecam serdecznie
5 / 5
2016-06-23 12:58:53
Zofia
Super sklep - bardzo profesjonalna obsługa serdecznie polecam

Rzetelne opinie o Activeman