Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ACTIVESKLEP.PL

ACTIVESKLEP.PL Opinie 4.6 (304)

Unii Lubelskiej 3
61-249
Poznań
616514499
brak obrazu
speedtest
4.6
304
Opinii

Dobrze

5 / 5
2015-11-16 22:53:51
Martyna
Bardzo dobrze. Jeden z elementów wymagał wprawdzie wymiany, ale reakcja na mejla była natychmiastowa. Bez żadnych problemów został wymieniony (dosłany).
5 / 5
2015-11-16 00:39:41
Greta
Towar zgodny z opisem. Transakcja OK.Zdecydowanie polecam.
4 / 5
2015-11-13 14:24:08
Lucjan
Jak zwykle jest to mój kolejny zakup i jestem zadowolony. Będę kupować dalej. Mariusz
5 / 5
2015-09-19 17:38:46
Joachim
Korzystałem, korzystam i dalej będę korzystał
5 / 5
2015-09-16 15:23:34
Alicja
Super obsługa! Zależało mi na wysyłce poprzez paczkomaty InPost i napisałam do sklepu ponieważ dostawa ta była możliwa tylko przy zakupie 1 sztuki (ja zamawiałam 2), jednak dla sklepu nie był to żaden problem. Polecam!
5 / 5
2015-09-10 10:14:50
Helena
Szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek problemów. Polecam
5 / 5
2015-07-18 09:18:33
Klaudiusz
Towar zgodny z opisem, dlugosc przesylki do wytrzymania, ale moglby byc troche krotszy
5 / 5
2015-07-09 12:19:35
Paula
transakcja przeprowadzona bez problemu. Jeżeli sprzedawca sprzedaje a kupujący kupuje, i nikt po drodze nie kombinuje, to musi być szybko i sprawnie.
5 / 5
2015-07-07 09:55:06
Radomir
Nie pierwsze zakupy i jak zawsze bez problemów i na czas
5 / 5
2015-06-18 06:40:30
Paula
Wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam.
5 / 5
2015-06-08 14:24:58
Róża
Oczekiwałam sprawnego dostarczenia zamówionego towaru i rzetelnej informacji o stanie zamówienia, i nie zawiodłam się
5 / 5
2015-05-07 10:20:43
Szymon
Tak powinna wyglądać sprzedaż. Szybko, dobra cena, towar w porządku. Wszystko OK !
5 / 5
2015-05-05 17:59:04
Zenon
Towary nie były uszkodzone, czas oczekiwania też krótki. Jestem naprawdę zadowolona z zakupów w tym sklepie. Polecam!
5 / 5
2015-04-08 09:58:43
Renia
Szczerze polecam, towar dostarczony ekspresowo w idealnym stanie.
5 / 5
2015-04-08 09:31:07
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-04-01 11:55:04
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-27 19:30:26
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-03-25 21:38:45
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 13:48:46
Magda
Doskonala jakos tuszy do drukarki, lepsze i wydajniejsze niz oryginalne.
4 / 5
2015-03-20 18:55:12
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 12:56:51
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-16 09:42:06
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 14:36:20
Grażyna
Towar nowy, idealnie zabezpieczony. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-03-11 13:22:42
Amelia
Czas przygotowania zamówienia do wysyłki (ok 7 dni) jest dramatycznie długi. Sklep nadrabia niską ceną, ale jeśli potrzebujesz towaru w przeciągu tygodnia, nie ma co liczyć na realizację w tym tempie. Złożyłam jedno zamówienie we wtorek i poinformowano mnie, że przesyłki wysyłane są tylko w poniedziałki. Kolejne zamówienie złożyłam więc w piątek, licząc na wysyłkę w poniedziałek, ale i tym razem muszę czekać na wysyłkę ok tygodnia.
5 / 5
2015-03-05 14:47:30
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 20:26:48
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-01 08:56:40
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 08:40:12
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 22:56:24
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-13 17:37:08
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 12:16:42
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam zakupy które okazały się jakościowo bardzo dobre
5 / 5
2015-02-05 22:33:54
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 13:55:41
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-30 15:29:37
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-28 13:40:32
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-01-25 17:25:15
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-24 03:54:11
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 13:03:52
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-14 15:40:25
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-13 18:44:34
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-28 14:25:42
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 18:03:22
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Tusze są naprawdę wysokiej jakości, bardzo zbliżone do oryginałów, jakość druku jest zachwycająca, szczerze Polecam.
5 / 5
2014-12-10 19:25:21
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 09:09:10
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-24 17:33:37
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-21 11:12:26
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-07 09:26:37
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 21:55:49
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 17:06:27
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-31 17:19:30
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 09:50:21
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 10:32:01
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 22:23:37
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 10:14:05
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 20:34:46
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 09:57:55
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-10-16 21:31:42
Ryszard
nie polecam brak aktualnych stanów na stronie porażka
5 / 5
2014-10-14 22:08:35
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-14 09:43:42
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 18:51:34
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 09:48:09
Ada
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 22:22:27
Klaudia
niezwykle szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2014-09-19 09:08:35
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna Wysyłka !!! Polecam.
5 / 5
2014-09-16 18:47:36
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-11 13:09:59
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 12:04:49
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 09:24:18
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 08:14:19
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 15:00:49
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-30 22:32:41
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-28 22:22:07
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 12:13:42
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 09:40:08
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 09:44:18
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar jestem zmuszony oddać (za mały rozmiar butów), ale również w tym względzie obsługa przebiegała sprawnie.
5 / 5
2014-08-13 09:47:06
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 12:13:52
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 13:12:20
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-30 12:41:02
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-27 17:24:39
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-21 09:44:33
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 09:50:34
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-07-17 11:29:29
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie aczkolwiek stanowczo zbyt wiele problemów sprawiał kurier, który dojechał po paru dniach po wielu telefonach ponaglających.
5 / 5
2014-07-11 09:08:50
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-07 22:24:30
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 11:06:59
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 11:03:37
Marcelina
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 09:27:38
Irmina
Tak jak poprzednie zakupy - bez jakichkolwiek problemów. Polecam.
4 / 5
2014-06-13 12:53:32
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 19:03:52
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 13:37:18
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-14 09:19:35
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam.
5 / 5
2014-05-03 11:32:18
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-03 00:04:15
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 11:51:58
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 15:55:05
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-04-10 11:48:54
Agata
Sprzedali towar ktorego nie mieli na stanie. Kilka dni pozniej email ze zamowienie anulowane. Jak dla mnie malo profesjonalne podejscie.
3 / 5
2014-04-10 00:56:45
Julian
Coś nie zagrało z wysyłką zamówienia a zabrakło informacji o przyczynach opóźnienia. Asortyment, ceny, sposób zabezpieczenia towaru do wysyłki przemawiają jednak na korzyść sprzedawcy. Dlatego ogólna ocena na tak.
5 / 5
2014-04-09 22:05:02
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-09 11:35:28
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 18:15:35
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 14:31:57
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybka dostawa, świetny kontakt.
5 / 5
2014-04-07 09:34:25
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 09:23:03
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 15:47:50
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 18:18:15
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-26 10:37:01
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 10:09:25
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-24 14:19:36
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie poza stosunkowo długim czasem oczekiwania na wysyłkę zakupów. Ale towar bardzo ok i cen atrakcyjna.
5 / 5
2014-03-24 09:36:48
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-22 06:41:08
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-21 18:56:47
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 09:30:12
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-18 09:56:14
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-03-17 16:39:45
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-10 14:38:05
Katarzyna
Zdecydowanie polecam. Bardzo dobra obsługa. Z pewnością dokonam kolejnych zakupów. Pozdrawiam :)
5 / 5
2014-02-28 00:07:11
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Świetna oferta, produkt, który zamawiałam był o wiele tańszy niż w innych internetowych i stacjonarnych sklepach.
4 / 5
2014-02-27 14:53:51
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 11:06:37
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 10:10:46
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-18 19:29:28
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 20:26:29
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 11:14:48
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-12 00:48:56
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-11 16:24:33
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 11:04:24
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 09:37:42
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-01-24 12:45:47
Bronisław
Towar zgodny z zamówieniem. Zdecydowanie za długi czas realizacji.
5 / 5
2014-01-24 01:18:15
Eugeniusz
Towar i cena godne polecenia, system komputerowy zablokował realizację zamówienia - po interwencji wszystko przebiegło ekspresowo. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 09:31:07
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-01-05 00:26:09
Zbigniew
Towar zamówiony tylko nigdy go nie dostałem. Na szczęście wziąłem płatność przy odbiorze.
4 / 5
2013-12-16 12:25:18
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 22:28:52
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-06 10:47:12
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-05 07:02:05
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 09:35:08
Krystyna
Wszystko w porządku. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Towar dotarł w bardzo dobrym stanie
5 / 5
2013-11-28 23:01:43
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-27 14:03:43
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-26 09:58:24
Lidia
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 17:05:46
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 16:31:48
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-23 20:16:18
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Brak informacji o przedłużeniu terminu dostawy, ale polecam.
5 / 5
2013-11-23 09:04:35
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-19 10:25:20
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-14 16:15:23
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 17:22:20
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo niska cena za dużą pojemność: - tusz czarny Ab-1100BNX Xl pojemności 29 ml - tusz kolorowy AB-1100YNX pojemności 19,5 ml do drukarki brother DCP-6690CW.
5 / 5
2013-11-08 13:09:16
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-08 10:43:48
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-11-05 09:15:11
Edward
Za towar zapłaciłem natychmiast po dokonaniu zakupów, a przesyłkę otrzymałem dopiero po niemal dwóch tygodniach oczekiwania i braku kontaktu ze strony sklepu. Kontakt ze sprzedawcą fatalny, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Dopiero po kolejnym mailu tydzień od daty zakupu łaskawie ktoś odpisał. Niestety nie polecam sprzedawcy, może mają dobre ceny na zamienniki tuszy, ale cena to nie wszystko, najważniejsza dla mnie jest szybkość obsługi i uczciwość, której tu zabrakło.
3 / 5
2013-10-30 10:00:43
Fryderyk
Transakcja przebiegła sprawnie. Niestety sklep ma problem z poprawnym wystawieniem faktury VAT.
4 / 5
2013-10-30 01:34:05
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 10:59:36
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-22 10:52:32
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-20 19:24:03
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-17 09:30:38
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-17 04:31:30
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 11:04:19
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 11:01:19
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 08:01:54
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-03 20:58:07
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 22:44:56
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 22:36:22
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-29 09:26:11
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-25 17:13:52
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-25 10:37:19
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 11:43:51
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 05:28:56
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 12:37:26
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 22:27:00
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 14:31:53
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-16 11:37:20
Tadeusz
Dałem dwie oceny "dobrze" i jedną "dostatecznie". Nie rozumiem dlaczego nie mogę zaznaczyć "Polecam sklep znajomym" ale POLECAM TEN SKLEP ZNAJOMYM I NIEZNAJOMYM. Ma swoje wady (dość długo realizowano zamówienie) ale przez wzgląd na cenę i dostępność towaru (którego nie mogłem namierzyć w innych sklepach) uważam, że sklep wart jest polecenia.
4 / 5
2013-09-06 11:27:04
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Mógłby być szybszy czas realizacji zamówienia, w szczególności jeśli chodzi o materiały eksploatacyjne.
5 / 5
2013-09-02 09:50:46
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-08-29 09:41:29
Malwina
Duży wybór towaru, ale przytrafiają się gafy. Dzwonisz obiecują że jutro wyjdzie towar po 4 dniach okazuje się że jednak towaru nie ma. Mało profesjonalne.
5 / 5
2013-08-27 15:32:01
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-07 10:03:03
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 13:52:41
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-29 11:18:23
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-11 17:21:34
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-10 16:05:21
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-08 08:03:18
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 13:54:04
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 10:54:42
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-27 23:34:08
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-24 15:32:49
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-18 22:17:23
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-14 11:30:37
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 13:02:22
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-10 13:50:36
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-05 11:44:18
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Czas realizacji mógłby być lepszy, ale biorąc pod uwagę, że gdzieś tam w międzyczasie przeplótł się długi weekend, to jestem w stanie zrozumieć mały poślizg. A był w granicach normy przyzwoitości :) Tak więc polecam.
5 / 5
2013-05-28 09:58:13
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 21:09:46
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 20:43:10
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 10:11:03
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-27 09:57:20
Felicjan
W mailu przysłanym ze sklepu było trzeba potwierdzić zakup towaru. Link potwierdzający jest napisany zbyt małymi literami i zauważyłem go dopiero po kilku dniach od złożenia zamówienia.
5 / 5
2013-05-23 19:14:51
Benedykt
szybko i sprawnie. Towar jak najbardziej ok
4 / 5
2013-05-23 12:02:54
Romuald
Jestem zadowolony z transakcji i na pewno skorzystam po raz trzeci i kolejny z oferty tego sklepu.
5 / 5
2013-05-20 10:11:33
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-19 14:30:42
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-08 19:45:55
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-04 21:31:41
Alberta
Tusze zamówiłam i zapłaciłam za nie w weekend. Zostały one wysłane w czwartek. Nie wiem czy przelew tak długo szedł, czy po prostu na realizacje czeka się kilka dni. Ale transakcja przebiegła pomyślnie i polecam sklep, z którego skorzystam na pewno w przyszłości.

Rzetelne opinie o ACTIVESKLEP.PL