Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Activsport

Activsport Opinie 4.7 (616)

Barlickiego 35
97-200
Tomaszów Mazowiecki
(44) 725 09 00
opinie Activsport
speedtest
4.7
616
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-04-27 08:45:36
Katarzyna
szkoda, że nie ma skali 0. sklep jak piszą klienci ma duże czasowe zwłoki, ale w moim przypadku to coś więcej. sklep nie wywiązał się z umowy zawartej na odległość. Po kilku dniach anulował zamówienie roweru elektrycznego (na przezent), twierdząc, że roweru brak. w systemie zamówienie widniało jako gotowe. Po anulowaniu mojego zamówienia-rower pojawił sie automatycznie na stronie jako dostępny. Możliwy jest jego zakup tylko po WYŻSZEJ CENIE o 25 %.
5 / 5
2019-08-26 23:36:15
Szymon
Bardzo polecam sklep ,,Activsport..eu".Szybka profesionalna obsługa,towar bardzo dobrej jakości ,szybka wysyłka.Nie ma problemu z wymianą sprzętu na np.inny kolor.Pan obsługujący numer kontaktowy prze miły,bardzo uczynny,niesamowicie cierpliwy -po prostu rewelacja!Activsport-na piątkę-BRAWO!
5 / 5
2019-06-04 14:05:57
Władysława
Polecam ten sklep - bardzo miła obsługa i realizacja zamówienia bez zarzutu
5 / 5
2019-04-25 17:01:18
Maksym
Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy teamem activsport.eu.
5 / 5
2019-04-10 11:37:40
Franciszka
Szybka sprawna i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-04-01 17:32:42
Bernardeta
Rower prezentuje się bardzo dobrze
4 / 5
2019-02-06 21:59:29
Alicja
kontakt ze sklepem rewelacyjny , zakup na raty , kłopoty z bankiem obsługującym kredyt ( to inna historia ) sklep godny polecenia
5 / 5
2019-01-23 14:40:27
Radosław
Sam sklep super, kontakt świetny ale firma DPD która realizowała moje zamówienie to jakieś jedno wielkie nieporozumienie.
5 / 5
2018-11-20 16:16:21
Bartłomiej
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-09-29 13:38:47
Zygfryd
Zamówiłem gazela 3 srebrny, okazało się że nie ma zaproponowali biały w tej samej cenie OK. Szybka wysyłka Pocztexem , dostarczony w 24 godz. od wysyłki
1 / 5
2018-08-18 22:23:59
Ryszard
Nie odbierają telefonów, na maila dostałem odpowiedz po tygodniu. Orzymałem rower porysowany i brudny, miał być wyregulowany a nie był. Zaproponowali mi naklejki... nie polecam..
5 / 5
2018-07-09 12:26:17
Renata
Obsługa bez zarzutu. Bezproblemowe zamówienie dodatkowego sprzętu i możliwością dopłaty.
2 / 5
2018-06-13 12:26:30
Dominika
Nadal czekam na zamówiony rower. Przy dokonywaniu zamówienia wybrałam kuriera DPD, natomiast sklep bez mojej zgody wysłał przesyłkę pocztexem kurier48. Paczka została nadana przez sklep 7 czerwca. Dziś jest 13 czerwca i nadal czekam na doręczenie (pomimo że od 8 czerwca znajduje się w moim punkcie WER). W moim odczuciu jest to wina sklepu, ponieważ sami zmienili mi firmę kurierską.
5 / 5
2018-06-05 15:24:10
Piotr
Rewelacja, wszystko jak w szwajcarskim zegarku
2 / 5
2018-05-17 20:50:45
Justyna
Myślę, że sklep powinien bardziej zadbać o swojego klienta, tym bardziej, że zamawialam aż dwa rowery. Uważam, że ze swojej strony, jako kupującej, dopilnowałam wszystkiego: w środę (19.04.18r.)- w dniu zamówienia od razu zapłaciłam, dostałam maila zwrotnego, że sklep otrzymał wpłatę praktycznie natychmiast. W regulaminie doczytalam, że pakowanie rowerów zajmie 2 dni, nie rozpoczęli tego ani w czwartek, ani w piątek po otrzymaniu wpłaty - i to mogę jeszcze zrozumieć, bo jest sezon, pewnie dużo zamówień itd itp. Pakowanie ROZPOCZĘŁO się dopiero w poniedziałek 23.04.18r. Jednak nie mogę pojąć, dlaczego zamieniliscie kuriera, skoro przy zamawianiu był do wyboru dpd, poczym zobaczyłam, że zostało to zmienione, bez żadnego porozumienia ze mną, na Pocztę Polską. Niestety chyba nikt nie ma dobrych wrażeń po dostawach wykonywanych przez Pocztę Polską, w tym i ja. Pocztex Kurier 48 wysłał mi SMS dnia 25.04.2018 o godz. 16:07, że została nadana do mnie przesyłka (pomijam już fakt, że pakowanie rowerów miało trwać dwa dni od poniedziałku do wtorku, więc paczka powinna moim zdaniem zostać nadana w środę rano najpóźniej i to już byłby tydzień od momentu wpłaty), więc przesyłkę powinnam dostać po 48h, czyli w pt. 27.04 ok. godz. 16.00. Niestety śledząc przesyłkę widziałam, że jeszcze daleka droga przed nią, a Poczta Polska nie fatyguje się w soboty, żebym mogła otrzymać ją jak najszybciej. Powiecie mi Państwo, że opóźnienie to wina firmy kurierskiej, jednak ja uważam, że jest to Państwa wina, ponieważ zamieniliscie normalną firmę kurierską dpd, na fatalną Pocztę Polską. Porozumiewałam się z Pocztą Polską i próbowali mi tłumaczyć, że: "termin doręczenia przesyłki krajowej Kurier 48, to D+2, gdzie: D - to dzień nadania przesyłki, 2 - to liczba dni na doręczenie przesyłki po dniu nadania, jeśli przesyłka została nadana w dzień roboczy do godziny 15:00." Activsport nadał paczkę po godzinie 16.00, więc już było kiepsko. Reszta była winą Poczty Polskiej, paczkę otrzymałam 2.05.2018! Po 5! dniach roboczych od nadania (a nie po 48h)! Na całość czekałam 2 tygodnie! Oczywiście kontaktowałam się w tej srawie ze sklepem poprzez formularz kontaktowy (maile nie dochodziły), niestety nikt mi nie odpisał. Towar doszedł zgodny z opisem, bez żadnych uszkodzeń, przesyłka była profesjonalnie zapakowana, więc za to są dwie gwiazdki, a byłaby jedna. Przykro mi.
1 / 5
2018-05-04 21:09:20
Ferdynand
Oczekiwanie na przesyłkę dramat , miało byc 3 dni a czekam już 2 tygodnie ;/
5 / 5
2018-05-01 15:42:21
Katarzyna
Towar cały i nowy i najważniejsze że niczego nie brakowało. Spoko firma.
5 / 5
2018-04-17 18:46:53
Bogusław
to już 2 składak kupiony w tym sklepie
5 / 5
2018-03-12 21:51:38
Zbigniew
Rowerek dobrze zapakowany-zabezpieczony, szybka wysyłka, dobry kontakt.
5 / 5
2018-02-26 20:33:47
Kazimierz
Wszystko szybko i sprawnie i przejrzyście.
5 / 5
2017-12-06 14:47:29
Szczepan
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
4 / 5
2017-11-30 22:46:24
Kacper
Dobrze, czekam jeszcze na towar
1 / 5
2017-06-15 23:50:37
Zygmunt
jest źle, kupując rower zdecydowałem się na wstępne złożenie i podbicie karty gwarancyjnej (za co sobie policzyli, ale ok, czas i umiejętności, których nie miałem), po roku Gazela na której śmigała do pracy moja matka uległa awarii, gwint aluminiowy korby do której jest przymocowany *** się wytarł i ten odpadł (producenci teraz dają w aluminiowych rowerach alu korbę i stalowy *** - moim zdaniem oba elementy powinny być z stali, miałem podobną przygodę z rowerem innej firmy innego sklepu pol dłuższym czasie użytkowania a dociągnąć równo na gwint potrafię...), podczas zakupu nie zostałem poinformowany o tym, że tracę gwarancję w sposób jasny i czytelny do 7 dni od daty zakupu bez przeglądu zerowego, pomijam fakt, że towar nadszedł z opóźnieniem. O tym fakcie powinienem być poinformowany przed zakupem. Reasumując, kupując rower przez internet pomimo jakiś pieczątek w karcie gwarancyjnej, bez przeglądu zerowego (swoją drogą jak taki wpis powinien wyglądać też nigdzie nie mogę znaleźć, w końcu jest obowiązek sprawdzenia czy sprzedawca dopełnił obowiązku) pomimo wstępnego złożenia i opóźnień w przesyłce nie macie gwarancji, co dla mnie jest niezłym szwindlem, może rzecznik praw konsumenta powinien na to spojrzeć. Ostatni raz dokonałem zakupu przez internet roweru, takie rzeczy od następnego razu już tylko stacjonarnie.
5 / 5
2017-05-25 08:04:45
Eliza
Tranzakcja przebiegla bez problemow
5 / 5
2017-05-24 17:45:35
Klaudia
Fajny sklep. Dobra cena, kontakt ok. Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Polecam
5 / 5
2017-05-20 16:24:21
Magdalena
Rower super. Polecam ten sklep. Pełen profesjonalizmem
4 / 5
2017-05-20 11:54:29
Wieńczysła
Dobra cena towaru, ale czas wysyłki można by było skrócić
3 / 5
2017-05-17 13:55:02
Laura
Średnio. Dostałam produkt z wadą i nie ten rozmiar rolek.
5 / 5
2017-05-17 11:31:17
Natasza
Bardzo dobry kontakt, rzeczowa rozmowa i realizacja zamówienia zgodnie z ustaleniami i moimi oczekiwaniami. Polecam ten sklep. Wszystko OK.
5 / 5
2017-05-09 16:51:26
Henryk
Wszystko zgodnie z opisem, polecam.
5 / 5
2017-04-11 14:33:09
Jarosław
Doskonała współpraca, towar dotarł nienaruszony. Otrzymałem dokładnie to, co zamówiłem w stanie idealnym.
5 / 5
2017-04-03 15:39:03
Bartłomiej
Świetny sklep, w pełni profesjonalne i indywidualne podejście do klienta.
5 / 5
2017-04-01 20:02:25
Zdzisława
bardzo sprawnie w terminie towar bez zastrzeżeń polecam zakupy w activsport szybko sprawnie bez problemów.
5 / 5
2017-03-28 23:32:40
Arleta
dobry kontakt, miła profesjonalna obsługa, żadnych uwag
4 / 5
2017-03-08 19:39:11
January
Plan dostawy 6/3/17r.Dostawa7/3/17r.. Nie było informacji o wysyłce. Jestem zadowolony
5 / 5
2017-02-27 12:38:19
Stanisław
Mam bardzo dobrą opinię o sklepie! Towar został błyskawicznie wysłany, dokładnie zapakowany, wszystko super!
3 / 5
2017-02-15 13:00:37
Krzysztof
Towar , który miał być dostępny nie był. Na plus telefon o braku towaru i propozycja innego. Trudno ocenic.
5 / 5
2017-01-31 07:40:10
Karol
szeroki asortyment i aktualny zbiór
5 / 5
2017-01-19 11:00:47
Judyta
Wszystko przebiegło pomyślnie
2 / 5
2017-01-17 10:12:01
Nina
Termin dostawy nie zgadza się z ofertą, obsługa niezbyt miła. Towaru jeszcze nie mogę ocenić, bo go nie dostałam.
5 / 5
2017-01-16 19:45:06
Wincenty
jestem bardzo zadowolona , zakup profesjonalny,
5 / 5
2017-01-13 08:53:07
Sebastian
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2016-12-12 14:11:59
Henryka
Bardzo dobry kontakt rzeczowe informacje życzyć sobie więcej tego typu sklepów.
5 / 5
2016-12-09 07:57:40
Kazimiera
Bezproblemowa, sprawna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-12-03 19:31:36
Julian
zakupy szybko, sprawnie i bez zarzutów
5 / 5
2016-09-07 19:50:24
Ida
Zamówienie przez internet zostało szybko zrealizowane, towar otrzymałam kompletny, jestem bardzo zadowlona. Dziękuję.
5 / 5
2016-08-31 21:05:19
Jeremiasz
Świetny kontakt miła i bardzo plastyczna obsługa uzyskałem obniżkę na zakupiony towar. Serdecznie polecam
5 / 5
2016-08-31 17:18:42
Paulina
dobra cena i obsługa - polecam :)
5 / 5
2016-08-17 10:45:16
Józef
Sklep polecam w 100%. Bardzo dobry kontakt, szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka.
4 / 5
2016-08-04 21:11:12
Emanuela
Sklep jak sklep, spełnia moje oczekiwania.
4 / 5
2016-07-31 20:47:36
Luba
Towar dobrze zabezpieczony do transportu zgodny z opisem
5 / 5
2016-07-28 21:23:35
Ferdynand
Sklep wywiązał się w pełni z obowiązku sprzedawcy. Natomiast DHL to osobna sprawa. Raczej marny dostawca. Jeżeli chodzi o sam rower, to Romet nie jest znów najlepszym producentem, ale za te pieniądze....
5 / 5
2016-07-18 18:48:51
Bożena
super sklep exstra kontakt polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2016-07-12 09:19:14
Grażyna
Super sklep fachowa obsługa i znakomity kontakt. Polecam
5 / 5
2016-07-05 02:29:00
Jowita
bez zarzutu,bardzo sprawna obsluga, , szybki transport
4 / 5
2016-07-01 10:03:35
Antonina
Zasadniczo jestem zadowolony z zakupu roweru dla wnuczki. Bardzo dobrze zapakowany, instrukcje dodatkowe w treści maila bardzo przydatne. Jedyna uwaga to zasadniczo inny odcień koloru ramy i obręczy kół niż w ofercie ze zdjęciem. Jednak nie na tyle, aby zrezygnować z zakupu.
5 / 5
2016-06-30 13:41:36
Eugeniusz
Szybko , obsługa wygadana i co najważniejsze najtaniej
5 / 5
2016-06-17 13:19:41
Sergiusz
Zdecydowanie polecam!!! Bardzo dobry kontakt ze sklepem,na bieżąco informacje o statusie zamówienia, wygodne formy płatności , możliwość darmowej wysyłki.Jedynym minusem był czas realizacji zamówienia-4dni robocze.
4 / 5
2016-06-12 23:31:14
Olaf
Wszystko było wporządku sklep warty polecenia
3 / 5
2016-06-10 15:36:07
Jagoda
Trudno powiedzieć... Na stronie roweru napisane, że wysyłka w 24h, a wysłano 3 dnia roboczego. 2 małe rysy na kierownicy.
5 / 5
2016-06-10 14:20:43
Romana
doradztwo,pomoc 10% na plus, ekspresowa dostawa
5 / 5
2016-06-03 12:26:22
Pola
Wszystko fajnie, tylko z tym czekaniem na wysyłkę zeszło.
4 / 5
2016-05-29 13:57:53
Władysława
Kontakt ze sklepem bez zastrzeżeń . Rower dobrze zapakowany i zabezpieczony. Na plus również pomocne filmiki instruktażowe, które sklep umieszcza na YouTube - dobry pomysł. Na minus: sklep ma niedopracowany system sprawdzania i aktualizacji dostępności towaru. Po złożeniu i potwierdzeniu rozpoczecia realizacji (co jest już wiążące że strony sprzedawcy!) zamówienia okazało się, że wybrany przeze mnie model jest już jednak wyprzedany. Sklep zaproponował podobny model z bieżącego rocznika ze zniżką, więc ogólna ocena jest pozytywna.
5 / 5
2016-05-28 22:06:01
Aneta
Wszystko pomyślnie Zgodnie z reklama
5 / 5
2016-05-25 07:36:13
Waldemar
Rewelacja, co ważne, nie było najmniejszego problemu z zamianą roweru na inny, już po jego otrzymaniu. Bardzo duży plus na korzyść sklepu. Zdecydowanie polecam
1 / 5
2016-05-22 21:44:09
Jonatan
1. Wysyłka opóźniona o 2 dni robocze względem daty przekazanej przy składaniu zamówienia. 2. Zapłaciłem 59zł za złożenie i regulację roweru przed wysyłką, ale okazało się, że jest to fikcja i pieniądze wyrzucone w błoto. Według serwisantów w 2 różnych serwisach (w tym jeden to ASO) przerzutki roweru nie były regulowane. Były całkiem rozregulowane, a dodatkowo nie było osłony pancerza linki przerzutki tylnej. Według serwisu nie jest prawdopodobne, że coś takiego stało się przy transporcie i musiała to być wada fabryczna i powinna zostać zauważona, jeśli rower był regulowany. Musiałem dodatkowo zapłacić za regulację obu przerzutek; pancerz został wymieniony w ramach gwarancji w ASO w moim mieście. 3. W sprawie regulacji, której nie było, oraz naprawy gwarancyjnej kontaktowałem się telefonicznie z serwisem Romet w centrali firmy w Dębicy. Dostałem informację, że praktyka sprzedającego, tzn. opłata za "regulację" i "przegląd" roweru przy zakupie przez Internet jest niezgodna z zapisami gwarancji, zgodnie z którą przy zakupie wysyłkowej przez Internet kupujący jest zobowiązany do wykonania przeglądu w ciągu 7 dni od daty otrzymania przesyłki w jednym z ASO Romet (sprawdziłem w gwarancji, rzeczywiście jest taki zapis - przegląd na być wykonany po otrzymaniu roweru, a nie przed jego wysłaniem). Jeśli robi to sklep, który rower sprzedaje (nawet jeśli jest to ASO), a później rower wysyła, to jest to niezgodne w warunkami gwarancji. 4. Komunikacja drogą internetową w sklepie internetowym (email) jest na poziomie żenującym. Czas odpowiedzi na każdy z 4 moich maili to minimum pełne 2 robocze (maksymalnie 4 pełne dni robocze,na jedną wiadomość w ogóle nie dostałem odpowiedzi). 5. Sam musiałem pisać maila, żeby łaskawie otrzymać jakikolwiek dowód zakupu. Podsumowując: kupującym rower przez Internet nie polecam sklepu. Jeśli już ktoś zdecyduje się na zakup roweru w tym sklepie, to nie polecam kupowania usługi skręcenia i regulacji roweru - moim zdaniem jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
4 / 5
2016-05-16 22:04:30
Monika
Jestem zadowolona ze współpracy na pewno jeszcze skorzystam
4 / 5
2016-05-16 10:48:24
Tomasz
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. Otrzymałem towar, który zamówiłem. Była możliwość śledzenia etapu realizacji zamówienia.
5 / 5
2016-05-10 09:40:42
Remigiusz
Bardzo dobre ceny i obsługa. Rower bardzo dobrze zabezpieczony przed wysyłką.
5 / 5
2016-04-30 12:08:30
Bartłomiej
Pomimo drobnych problemów z rowerem, sklep stanął na wysokości zadania i ów problem rozwiązał. Jestem w 100% zadowolony :) Z przesyłką i kontaktem nie było najmniejszego problemu.
4 / 5
2016-04-21 22:40:12
Bolesław
bardzo pozytywnie z jedną uwagą termin dostawy. W informacji do 48 godz. otrzymałem towar po kilku dniach. Kupiłem rower i myślę iż było to spowodowane terminem dostawy czyli wiosna. Jakość towaru na 6. Polecam
5 / 5
2016-04-21 18:19:35
Helena
Sklep oferuje bogaty asortyment i szybko wysyła towar.
3 / 5
2016-04-21 10:28:26
Cecyl
Towar został dostarczony zgodnie z zamówieniem. Nie mam jednak żadnego dowodu zakupu. Zatem to pierwszy i ostatni raz, gdy korzystam z usług tego sklepu.
5 / 5
2016-04-20 21:55:53
Malwina
Jest okej. W środę zamówione wysłane dopiero w czwartek. Przesyłka 25zł mimo że na stronie ich hurtowni na firmie te same ceny lecz wysyłka gratis. Mimo wszystko polecam.
3 / 5
2016-04-18 18:47:57
Igor
Obsuga klienta niestety kuleje
5 / 5
2016-04-15 10:22:30
Marcin
Niestety nie miałem możliwości przetestowania wszystkich możliwych form kontaktu i interakcji ze sklepem ponieważ nie było takiej potrzeby. Kontakt ze sklepu był, informacja na temat wysyłki była, paczki przyjechały idealnie na umówiony dzień. Przesyłki kompletne. Polecam.
1 / 5
2016-04-14 16:16:31
Ferdynand
Czekam na Towar już 4 dzień i nie zapowiada się żeby przyszedł 4 dnia
5 / 5
2016-04-14 11:11:38
Sławomir
Wszystko na czas no najwazniejsze zgodne z zamowieniem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-04-12 19:09:45
Klementyna
Świetny kontakt szybka dostawa
3 / 5
2016-04-10 12:11:55
Jadwiga
Prosiłam sklep o kontakt kuriera w sprawie pory dostarczenia przesyłki. Niestety, nie zostało to zrealizowane. Kurier przyjechał po godz. 8.00 i był oburzony, że nikogo nie ma na miejscu. Rower był źle zapakowany, karton słabo sklejony. Rower wypadł z niego, rama została w kilku miejscach zarysowana.
5 / 5
2016-04-07 22:33:49
Lucjan
Zamówienie zrealizowane było zgodnie z opisem.
5 / 5
2016-04-07 17:52:22
Ida
obsługa, włącznie z przygotowaniem roweru bardzo pozytywna.
5 / 5
2016-04-06 10:40:03
Leon
Rewelacyjnie szybko - po godzinach pracy dodzwoniłem się i zamówiłem rower dla syna.
5 / 5
2016-04-04 15:35:14
Irmina
Profesjonalna pomoc w wyborze rozmiaru ramy, zainteresowanie ze strony sprzedawcy i w ogóle wszystko w najlepszym porządku! Polecam zakupy w tym sklepie!!!
5 / 5
2016-04-04 11:29:57
Maksym
Wszystko w porządku, transakcja bez żadnych problemów
5 / 5
2016-04-02 18:54:06
Radomir
Dobry kontakt. Pomocy personel.
5 / 5
2016-04-02 12:39:41
Seweryn
Polecam wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2016-04-01 16:18:20
Paweł
Wszystko ok Szybko solidnie i zgodnie z zamówieniem Kontakt bardzo dobry
5 / 5
2016-03-31 05:41:34
Ida
Sklep godny polecenia i ma najniższe ceny
5 / 5
2016-03-30 21:03:53
Jerzy
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie, a kontakt mailowy konkretny i życzliwy. Polecam!
5 / 5
2016-03-29 22:01:18
Aleksander
Polecam. Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z zamówieniem, dostarczony następnego dnia po zamówieniu.
5 / 5
2016-03-11 15:35:08
Bogusław
Doskonały kontakt, szybka wysyłka, pełen profesjonalizm .
5 / 5
2016-03-07 13:49:55
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2016-01-26 20:44:19
Arnold
Sklep wart polecenia. Tranzakcja przebiegła szybko i skutecznie. Rower zgodny z opisem.
5 / 5
2016-01-12 16:18:46
Aleksandra
Wspaniała profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa.
5 / 5
2015-12-30 07:59:40
Lidia
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, rower przyjechał dobrze zabezpieczony, z dołączoną kartą gwarancyjną. Polecam.
4 / 5
2015-12-07 21:12:45
Angelika
Polecam sklep. Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2015-12-07 08:35:06
Dariusz
Świetny sklep, bardzo dobry kontakt z klientem.
5 / 5
2015-11-14 12:25:54
Dariusz
Solidny sklep. Opis towaru zgodny. Szybka dostawa. Bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2015-10-19 10:52:30
Krystian
Do końca nie wierzyłem że tak można bo zamówienie kosztowało mnie ponad 400 zł mniej niż w innych sklepach. Towar nowy bez wad. A więc można. Polecam
5 / 5
2015-10-03 23:10:06
Luiza
Godna polecenia. Chodź malutki minusik za ryskę na ramię ale jest bardzo mało widoczna. Szybkość dostawy naprawdę imponująca, a także sam przebieg zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie ;)
5 / 5
2015-09-29 16:31:00
Anna
Transakcja przebiegła sprawnie, polecam.
5 / 5
2015-09-09 12:30:09
Emanuel
rewelacyjna obsługa, miły kontakt
5 / 5
2015-09-01 20:51:37
Arlena
ok jest naprawde super sklep polecam 100%
5 / 5
2015-08-25 10:11:01
Marcel
Rower został dostarczony następnego dnia po zamówieniu w sklepie. Kurier dostarczył rower zapakowany w oryginalne pudło producenta. Wystarczył dokręcić kierownicę, ***y i siodło oraz przeprowadzić niewielkie regulacje. POLECAM.
5 / 5
2015-08-25 09:42:14
Tymon
Szczegółowa i miła informacja telefoniczna, zamówienie złożone bez problemu, śledzenie przesyłki, termin i miejsce dostawy - wg podawanych informacji
5 / 5
2015-08-21 17:22:38
Marek
Dobry kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka. Polecam !
5 / 5
2015-07-14 15:09:52
Romana
Polecam. Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-06-19 09:51:12
Eryka
Polecam, towar dostarczony pod drzwi, dobrze spakowany.
5 / 5
2015-06-15 22:50:51
Julianna
Swietny zakup, szybka przesylka. Szczerze polecam.
3 / 5
2015-06-12 17:01:52
Nastazja
Towar nie do konca zgodny z opisem oraz kiepska jakość zabezpieczenia przesyłki (rysy otarcia pogięte lekko obręcze)
5 / 5
2015-06-11 11:46:15
Daniela
Transakcja bezproblemowa, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2015-05-28 10:14:53
Radosław
super sklep miła obsługa super doradca polecam poleca polecam
5 / 5
2015-05-22 11:41:56
Bartłomiej
Mega profesjonalizm! Prośba o wysyłke z dostarczeniem na sobote bez najmniejszych problemów! Szczerze i gorąco POLECAM
4 / 5
2015-05-15 19:56:38
Greta
miła obsługa dość szybka wysyłka
5 / 5
2015-05-14 18:39:17
Walentyna
Ogólnie wszystko w porządku szybko i w przystępnej cenie
5 / 5
2015-05-09 18:54:06
Alberta
Jestem zadowolona , tylko uwaga co do opakowania. Karton był niedokładnie zaklejony i paczka była uszkodzona ( towar na szczęście był i nie ucierpiał)
5 / 5
2015-05-06 10:35:00
Jadwiga
Bardzo szybka obsługa,polecam1
5 / 5
2015-05-02 13:43:43
Iwona
Polecam ten sklep i produkty oferowane wszystkim znajomym bo warto
5 / 5
2015-04-30 22:43:42
Kamila
Wszystko przebiegło prawidłowo
3 / 5
2015-04-24 16:38:25
Ludwika
Średnio . Zamówilem rower i przyjechal do mnie dopiero po 4 dniach. Sklep mial obowiazek skręcic i wyregulowac rower i zrobil to jednak na odczep sie . w rezultacie otzrymalem rower poskręcany na szybko i rozregulowany. Musialem sam wszystko podokręcac i udac sie do serwisu na platną regulacje . Pozatym reszta ok
5 / 5
2015-04-21 21:36:23
Ismena
Polecam, szybka dostawa, towar z idealnym stanie
5 / 5
2015-04-17 08:52:31
Eugenia
generalnie wszystko super,jestem zadowolony i polecam ten sklep,jedyny minus to kurier,który 2 dni trzymał paczkę w magazynie ,bo podobno na samochód mu się nie zmieściła,być może pech z tym kurierem ,bo z DPD wcześniej problemów nie miałem,SKLEP GODNY POLECENIA !!!
5 / 5
2015-04-04 10:09:43
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-03 11:29:58
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-02 16:43:23
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 20:38:02
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-29 18:28:42
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-16 13:15:45
Celina
Bardzo szybko przyszła przesyłka, w czwartek zamówiłam rower a w piątek już u mnie był. Bardzo polecam
5 / 5
2015-03-11 10:50:15
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-06 10:57:30
Cyprian
Bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!
5 / 5
2015-03-05 09:30:00
Hubert
Super sklep z dobrymi cenami. Polecam. Jedyna sugestia z mojej strony to zmiana firmy kurierskiej. Paczka była trochę pognieciona na szczęście zawartość dotarła w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2015-02-20 09:27:49
Brunon
Transakcja przebiegła rewelacyjnie.Bardzo krótki czas realizacji zamówienia - 2 dni. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 18:58:38
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 18:14:54
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 18:23:20
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-28 10:56:55
Mateusz
Super przedmiot ale zadługo trzeba czekać na przesyłke
5 / 5
2015-01-26 10:36:32
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Informacje na temat zamówienia SA przesyłana na bieżąca na poczte
5 / 5
2015-01-22 16:12:52
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.!!! Miła i fachowa obsługa .Rower super ;)
5 / 5
2015-01-21 22:23:10
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 11:57:48
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-11 21:56:15
Daria
Rower przyjechał po dwóch dniach, więc rewelacja! Pisałam maila do sklepu i następnego dnia dostałam wyczerpującą odpowiedź, co niestety nie jest częstą praktyką w sklepach internetowych. Jednym słowem - polecam!
5 / 5
2014-12-30 23:20:49
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 14:42:02
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 11:47:55
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-28 13:47:14
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-23 21:50:07
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-23 15:19:30
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 14:48:07
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko przebiegało sprawnie,informacja o przebiegu dostawy i samo dostarczenie też.
5 / 5
2014-12-19 18:50:01
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-19 15:03:23
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 11:28:28
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 18:03:34
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 10:11:28
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 06:15:45
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 22:11:40
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zamówiony i otrzymany towar jest całkowicie zgodny z ofertą i moimi oczekiwaniami
5 / 5
2014-12-16 16:18:23
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 11:23:54
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 22:56:26
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 11:15:26
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-15 09:20:25
Tobiasz
Wzorowy kontakt oraz obsługa, czekam na przesyłkę. Polecam, pozdrawiam!
5 / 5
2014-12-12 21:59:25
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 13:29:36
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 09:58:19
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 10:05:02
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Polecam.
5 / 5
2014-12-07 21:56:53
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 21:29:17
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 13:46:49
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 12:50:32
Damian
Transakcja przebiegła po mojej myśli, a może jeszcze lepiej. Polecam uczciwie.
5 / 5
2014-12-03 17:09:01
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 12:25:39
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 09:40:48
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 00:26:10
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Co prawda rower nierozpakowany ale wygląda że wszystko jest ok. Przed zakupem miła pogawędka z obsługą - fachowa porada . Warto kupować w tym sklepie dużo kupuję iinternetowo i różnie z tym bywa. Polecam
5 / 5
2014-11-26 16:59:36
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 11:28:55
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 09:26:55
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-26 09:07:31
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 09:07:54
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 12:24:41
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 16:52:16
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 09:30:41
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 17:29:20
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 09:23:16
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-18 16:21:40
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 09:41:17
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 10:07:08
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie I bardzo szybko.Polecam. Obsluga super. Panowie bardzo cierpliwie odbierali moje telefony a bylo ich z 5 w celu uzgodnienia wszystkich szczegolow. Napewno bede robila zakupy w sklepie ponownie.
5 / 5
2014-11-14 17:17:43
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam tego sprzedawcę,szybko i sprawnie tak jak należy, aby więcej było takich sprzedających.
5 / 5
2014-11-14 13:23:35
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 13:03:44
Edmund
Rower miał szczerbę na ramie. Obsługa sklepu szybko odpowiedziała na reklamację i rozwiązaliśmy problem błyskawicznie. Szczerbę udało się mi naprawić, a w ramach rekomensaty otrzymałem upominki. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 10:49:43
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-11 21:41:36
Fabian
Towar dostałem na trzeci dzień od zamówienia. Bardzo dobra obsługa. Polecam
5 / 5
2014-11-11 12:53:27
Rozalia
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka. Rower zgodny z opisem, nigdzie nie uszkodzony i co bardzo ważne - wyregulowany. Polecam.
5 / 5
2014-11-10 12:36:29
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie - cena bardzo dobra, szybki transport. Polecam.
5 / 5
2014-11-08 18:16:37
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-06 17:42:27
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 11:59:04
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 14:17:45
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-03 19:03:51
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 19:19:52
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wrazenia wizualne sa okej,jeszcze na nim nie jezdzilam ale mam nadzieje ze bede zadowolona.
5 / 5
2014-10-29 15:30:07
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Activsport