Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ADA-MUSIC

ADA-MUSIC Opinie 4.6 (412)

Kopernika 25
43-502
Czechowice-Dziedzice
32 215 30 09
opinie ADA-MUSIC
speedtest
4.6
412
Opinii

Dobrze

1 / 5
2016-09-13 00:14:13
Wiktor
sklepu nie znam, ale z całą stanowczością nie polecam tzw. serwisu. nie polecam ze względu na to jak jestem traktowany oddając swoją gitarę (Dowina DCE 555) do naprawy gwarancyjnej i to po raz trzeci i w sumie ciągle z tych samych powodów. zero kontaktu mailowego. telefonicznie jako tako, ale w sumie też zlewają. przemili owszem państwo opowiadają totalne bzdury, jak to niby jestem traktowany szczególnie, cytuję " nie jest pan traktowany jak zwykły klient. inaczej za dotychczasowe naprawy powinniśmy wystawić rachunek" co jest totalną bzdurą. dwie uznane naprawy odklejającego się mostka w ramach gwarancji i faktury nie wystawiano, aż tu nagle, przemiły Pan wspomina, że może trzeba by było fakturę za naprawę wystawić. po drugim powrocie z naprawy inne miejsce gitary (naprawiane również po raz drugi) zostało wręcz zmasakrowane przez jak to zwą z ADA MUSIC - serwis. jedyna rzecz z jaką sobie poradził teeennn "serwis" to luźno latające przewody od elektroniki w pudle rezonansowym. naprawcie gitarę jak należy, bo można, tylko Wam się nie chce - inaczej pofatygujemy się z rzecznikiem praw konsumenta do sądu... choćby dla zasady!
4 / 5
2015-01-15 12:33:42
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 12:39:49
Piotr
Bardzo dobry dystrybutor bardzo dobrego sprzętu. Będę jeszcze u nich kupował.
4 / 5
2015-01-05 20:13:47
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 16:04:43
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 14:24:02
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 09:47:22
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-27 18:07:33
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 17:17:28
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-25 13:58:19
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 13:42:09
Sylwester
Polecam. Naprawde szykba dostawa no i cena bardzo konurencyjna w poruwnaiu do innych sklepów
5 / 5
2014-12-02 21:49:19
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 17:44:41
Albert
Transakcja przebiegła wzorowo. Daje się wyczuć indywidualne podejście do każdego klienta. Szczerze polecam.
5 / 5
2014-11-25 09:25:01
Sara
Fachowa obsługa. Duża wiedza. Duża chęć pomocy w zdobyciu poszukiwanego towaru w przypadku jego braku na stanie sklepu. Polecam
5 / 5
2014-11-24 20:08:05
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-23 17:20:13
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-16 19:52:10
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 18:04:21
Ludmiła
Przed zakupem można przeprowadzić z konsultantem szczegółową rozmowę na temat danego produktu. Konsultant odpowiedział na wszystkie moje pytania. Transakcja powiodła się. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 13:12:51
Marcel
Bardzo sympatyczna i wyrozumiała obsługa. Polecam
4 / 5
2014-11-06 13:31:42
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-31 09:52:03
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-10-30 18:53:09
Karina
Nie sposób było skomunikować się ze sprzedawcą
5 / 5
2014-10-20 11:27:38
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-11 21:03:44
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 10:04:07
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 22:11:09
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-18 09:28:46
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 09:09:08
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 12:40:59
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-25 22:20:02
Leokadia
Transakcja nie przebiegła pomyślnie. Na stronie znajdował się produkt niedostępny w rzeczywistosci w sklepie. O czy poinformowano mnie dopiero kiedy sama zadzwoniłam do sklepu kilka dni pozniej.
5 / 5
2014-08-22 09:24:32
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-20 09:33:26
Ludwik
Niestety, sklep handluje towarem którego nie posiada, a informacji o tym nie ma przy opisie towaru. Po kilku godzinach dowiedziałem się, że realizacja zamówienia potrwa kilkanaście dni. Zgodziłem się na to, ale po kolejnych kilku dniach poinformowano mnie, że jednak czas oczekiwania będzie dłuższy. Nie warto zawracać sobie głowy zakupami w tym sklepie. Sytuacja taka przytrafia mi się w tym sklepie już drugi raz, więc będę go omijał szerokim łukiem!!!
5 / 5
2014-07-29 09:07:22
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 14:36:44
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-07-22 11:25:48
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 17:39:53
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-06-05 21:13:52
Dawid
Nie polecam sklepu. Czekam na zamówiony towar juz miesiąc:(
1 / 5
2014-05-22 18:26:47
Grzegorz
Fatalny przebieg procesu zakupu. Brak komunikacji z obsługą. Produkty często nie są takie jak widoczne na stronie web sklepu. NIE POLECAM!!!!
5 / 5
2014-05-06 19:13:30
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-26 20:03:54
Michalina
Bardzo dobry sklep, bardzo dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2014-04-25 21:43:08
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-25 16:37:44
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-04-02 11:17:38
Ismena
Poza automatyczną wiadomością i uzyskaniem danych zero kontaktu ze strony sklepu.
5 / 5
2014-04-02 10:10:37
Maria
Jestem bardzo zadowolona, jak na pierwszorazowy zakup , w branży której nie znam, wszystko poszło super. polecam
5 / 5
2014-03-27 23:30:36
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-20 17:43:08
Jacek
Witam, odwiedziłem dzisiaj sklep ada-music osobiście w Czechowicach - na miejscu czekały na mnie zarezerwowane dla mnie modele gitar, o które prosiłem. Po dwóch godzinach ogrywania wracałem do domu uśmiechnięty z gitarą w samochodzie. Co sprawiło ten uśmiech: - doskonały kontakt mailowy/telefoniczny z klientem, jak również podejście na miejscu (gitary czekały na stojakach w studiu nagrań, gdzie miałem mnóstwo czasu i prywatności na przetestowanie instrumentów) - świetna cena + rabat + upominek - produkt wysokiej jakości - na miejscu darmowa wizyta u lutnika (opcjonalnie) Polecam sklep, jak również kontakt z konsultantem, Panem Damianem S. - bardzo przyjazny człowiek.
5 / 5
2014-03-18 19:17:15
Genowefa
Polecam. Czas realizacji był znacznie wydłużony, ale tylko z tego względu, że akurat moje zamówienie trafiło na okres sprowadzania produktu od producenta. Sam czas wysyłki ze sklepu (gdy już produkt mieli u siebie) był bardzo szybki (stąd moja ocena bardzo dobra dotycząca czasu wysyłki). Ponadto bardzo dobry kontakt ze sklepem. Dodatkowo miły nadprogramowy upominek ze względu na czas oczekiwania. Bardzo profesjonalnie.
5 / 5
2014-03-18 12:57:32
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-08 14:34:07
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-04 23:34:46
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-25 12:55:22
Henryka
transakcja przebiegła pomyślnie-polecam.
5 / 5
2014-02-12 12:56:28
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 16:34:43
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 10:50:42
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 09:25:38
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 21:53:29
Eryk
Niesamowity sklep. Nastąpiła mała pomyłka - doszedł zły produkt, ale pani Agnieszka O. wykazała się rzadkim profesjonalizmem i była niezwykle pomocna - już następnego dnia doszedł właściwy produkt. Razem czekałem 2 dni od zamówienia. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 09:11:17
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 09:43:20
Konrad
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i zaleca ADAMUSIC BEZ OGRANICZEŃ ciepłe powitanie i zawodowych
5 / 5
2014-01-09 00:42:33
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-05 13:11:09
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Nie było żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 12:47:55
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 11:36:18
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-01 11:32:10
Władysława
Bylem na biezaco informowany o statusie zamowienia, co bylo szczegolnie wazne w okresie przedswiatecznym. Kurier dotarl w wyznaczonym czasie. Przesylka w idealnym stanie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-22 14:05:05
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-11 18:34:00
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 18:33:07
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-08 22:12:16
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 13:47:46
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 12:35:44
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 11:12:07
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 18:31:55
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-22 18:34:59
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 09:20:01
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 13:03:05
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 17:05:29
Paula
Chciałabym przekazać, że nie należy bać się zamawiania zakupów przez internet. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 16:20:22
Roman
Transakcja przebiegła sprawnie. Dobry kontakt ze Sprzedającym. Kurier dostarczył błyskawicznie. Ogólnie nie ma się czego obawiać, polecam sklep.
5 / 5
2013-11-12 20:46:04
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zaskoczenie na plus z szybkości dostarczenia przesyłki. Bardzo profesjonalne podejście do klienta (komunikacja, informacja o statusie przesyłki itp) Polecam.
5 / 5
2013-11-11 16:46:17
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wyjątkowo krótki termin realizacji.Pełna informacja o przebiegu dostawy.Jestem zaskoczony profesjonalizmem - tak trzymać. Polecam.
5 / 5
2013-11-09 06:54:07
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 16:36:56
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 22:09:22
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wystąpiło pewne zakłócenie z dostawą, ale sprawa została pomyślnie rozwiązana. Polecam!
5 / 5
2013-10-25 19:13:24
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-23 10:18:37
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-10-21 07:39:11
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jeśli jednak komuś zależy na szybkim zamówieniu to niestety musi uzbroić się w cierpliwość.
5 / 5
2013-10-18 13:13:44
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-08 12:39:07
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-05 21:27:32
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zamówiłam w piątek w nocy, dostałam we wtorek kurierem ładnie zapakowaną paczkę.
5 / 5
2013-10-01 09:06:34
Roman
kupowałem gitare i pokrowiec. Pokrowiec byl uszkodzony. BEz problemów , ne telefon wymiana na nowy. Więc z czystym sumieniem moge sklep polecić.
5 / 5
2013-09-23 10:49:14
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-21 20:36:33
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 14:35:58
Justyna
Świetny sklep, sprzedawca był tak miły, że dorzucił mi gratisowy pokrowiec do gitary. Nie było żadnych problemów. Naprawdę polecam.
5 / 5
2013-09-20 09:36:25
Wacław
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-11 14:22:43
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 21:18:11
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 17:03:50
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-24 15:24:05
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Fachowa obsługa i doradztwo. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 16:01:51
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 16:01:51
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 13:15:42
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-19 17:11:08
Sofia
Zakup przebiegł pomyślnie. Przesyłka dotarła szybko.
5 / 5
2013-08-09 18:30:10
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 11:45:26
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 11:45:26
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-29 09:42:28
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-28 14:54:20
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Świetny kontakt. Sympatyczna i pomocna obsługa.
5 / 5
2013-07-11 22:11:11
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-08 19:16:46
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie.Obsługa bardzo uprzejma,życzliwa. Zdecydowanie polecam ten sklep
5 / 5
2013-07-06 06:32:57
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-04 11:36:33
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-04 11:36:33
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-06-29 14:57:41
Emil
Po kilku dniach dowiedziałem się, że zamówionego towaru nie ma, i został zaproponowany inny. Po następnych 2 tygodniach przyszedł mail, że nie ma tego co zostało zaproponowane i proponuje sprzedawca jeszcze inny, zupełnie innej firmy.
5 / 5
2013-06-26 09:18:51
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-25 20:21:08
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-25 09:28:18
Bernardeta
Bardzo szybka realizacja - pełen profesjponalizm - polecam
4 / 5
2013-06-25 09:28:18
Roman
Bardzo szybka realizacja - pełen profesjponalizm - polecam
5 / 5
2013-06-22 19:38:59
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-21 18:43:05
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-19 13:44:41
Radosław
bardzo dobra obsługa, która martwi się o zadowoleniu konsumenta. Byłem niezadowolony czasem czekania, ale kompensowali to bezpłatną wysyłką kurierem, więc byłem w sumie pocieszony tym faktem. Polecam
5 / 5
2013-06-06 12:53:44
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-28 12:40:41
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-24 15:52:28
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Z uwagi na mały poślizg w dostawie towaru sklep przysłał sympatyczny upominek
5 / 5
2013-05-24 15:29:23
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-24 15:29:23
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-23 20:33:44
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jeżeli chodzi o ogólny zakup to polecam,aczkolwiek zamówiłem gitarę z paroma dodatkami. Wszystko kosztowało ponad 550 PLN i miałem otrzymać jeszcze koszulkę i smycz firmy Yamaha, a w paczce tego nie było, a więc to taka mała nieścisłość. tak poza tym to jestem zadowolony
5 / 5
2013-05-23 18:11:21
Klaudia
Zakupy wraz z fachowym doradztwem. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 18:41:30
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła obsługa :)
5 / 5
2013-05-21 11:44:51
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 09:24:11
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-16 09:25:11
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-13 22:35:35
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-10 07:58:20
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-09 12:11:22
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-09 09:49:29
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-08 15:48:48
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-08 12:30:42
Iga
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam gorąco.
2 / 5
2013-05-08 10:17:16
Kacper
Długi czas wysyłki zamówienia, czekałem ponad tydzień.
3 / 5
2013-05-07 13:46:42
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-06 20:42:29
Maksym
Po złożeniu zamówienia kontaktowałem się ze sklepem gdyż zależało mi na konkretnym terminie realizacji zamówienia. Kontakt bezproblemowy, pracownica sklepu pomocna i fachowa. Wszystko udało się pomyślnie załatwić. Polecam ten sklep!
5 / 5
2013-05-06 10:56:12
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-04 10:46:29
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-05-02 18:11:31
Daniela
Sklep nie odpowiada za pomyłki całą odpowiedzialnością obarcza klienta
5 / 5
2013-04-29 13:00:50
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 13:00:50
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-26 14:08:34
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 16:10:59
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 14:44:54
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-04-25 10:14:20
Malwina
Długi okres oczekiwania. Trudności z telefonicznym połączeniem ze sklepem spowodowały długi okres oczekiwania
5 / 5
2013-04-25 10:06:45
Kaja
Opis produktu jak najbardziej szczegółowy i pokrywający się z rzeczywistością, ponadto kontakt ze sklepem przez email bardzo zadowalający, miła obsługa, nic tylko kupować! Serdecznie polecam wszystkim miłośnikom muzyki!
5 / 5
2013-04-25 09:41:19
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 18:28:54
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 09:52:32
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-19 11:18:32
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 23:14:13
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-11 18:42:30
Mariusz
Na szczęście udana. Ale było trochę zawikłań i to bardziej głowili się nad tym pracownicy sklepu niż ja. Nie wiedzieli jakim cudem mój adres e-mail dostał się na ich listę mailingową i rozgłaszali do mnie cały czas e-maile o towarze, który nie zamawiałem. Musiałem wyjasniać sprawę... Po tym odpowiedź jak wyżej, że nie wiedzieli jakim cudem mój adres e-mail dostał się na listę mailingową oraz to, że ktoś chyba z mjego konta zamówił jakiś towar. Dziwne skoro mam laptopa na którym raz się logowałem, a jest w dodatku zabezpieczony hasłem! Mimo tego złego: eksperes & szeroki asortyment. Raczej polecam.
4 / 5
2013-04-11 11:07:16
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Moja opinia o sklepie,- jak najbardziej pozytywna, bardzo dobry kontakt, odpowiadają na każde pytanie,fachowa, kulturalna obsługa.Oferowane produkty, zawsze najwyższej jakości i stosunkowo tanie.Przykład: ostatni zakup-banalny, zaczep do paska do gitary,zanim zmówiłem w Adamisic,kupiłem 4 zaczepy w różnych, innych sklepach, wydałem tylko pieniądze na złom, żaden nie zgodny z zamówieniem, miały być mosiężne, były aluminiowe, dopiero w Adamusic dostałem to co chciałem ( Zaczep do paska gitarowego Dr. Parts SP5-CR)w cenie 2 x niższej niż za aluminiowe badziewie w opakowaniu z napisem "Gibson" Oprócz gitary Dowina, mam z tego sklepu same dobre wspomnienia.(Zakup gitary i związane z nim okoliczności to "perełka" która najbardziej świadczy o nietuzinkowym,profesjonalnym traktowaniu klienta, ale to już inna historia, ale to się pamięta)Pozdrawiam załogę sklepu Adamusic a szczególnie Pana Damiana Stawowczyka, Gorąco polecam ten sklep !
5 / 5
2013-03-29 22:56:07
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt ładny i zgodny z opisem. Byłam jednak zmuszona oddać zakupiony towar, gdyż flet nie stroił. Sklep polecam, ale proponuję poprosić o sprawdzenie przed wysyłką czy instrument stroi (w przypadku zakupu fletu sopranowego B9550 firmy HOHNER).
5 / 5
2013-03-29 18:42:58
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-29 16:18:17
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 18:01:22
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-26 11:14:39
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie.Informacje uzyskane telefonicznie i mailowo rzetelne. Urządzenie zostało zabudowane i poprawnie funkcjonuje tak jak to zostało opisane w jego ofercie. Polecam. Szkoda tylko, że wcześniej nie wiedziałem o istnieniu tego sklepu i niepotrzebnie straciłem dużo, dużo czasu na kontakty z innymi niekompetentnymi oferentami. Tak trzymać !!!
5 / 5
2013-03-25 19:15:21
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-23 11:15:18
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-23 10:03:53
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-20 09:35:07
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 08:22:58
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-12 21:09:03
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-12 16:00:06
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-12 08:22:45
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-11 12:00:31
Gracjan
Wzorowa obsługa! Udało mi się kupić dokładnie to, czego szukałem. Pani Agnieszka z AdaMusic.pl na bieżąco informowała mnie o stanie zamówienia, zaproponowała też wygodniejszą dla mnie formę dostawy. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2013-03-10 16:11:00
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-07 18:22:01
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-07 08:45:55
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-07 08:03:27
Gracjan
Szybka wysyłka, dobry kontakt. Szczerze polecam.
5 / 5
2013-03-06 12:30:33
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-03-06 08:49:49
Jakub
Proponuje upewnic sie czy zamowinie jest realizowane, w innym wypadku mozna troche poczekac na towar.
5 / 5
2013-03-04 23:08:23
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-04 20:52:55
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-03 23:13:39
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-03 22:03:53
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-03-03 08:02:17
Anastazja
Zbyt długi czas oczekiwania na towar.
5 / 5
2013-02-27 19:31:39
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-27 17:21:07
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-26 17:10:35
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-25 17:18:46
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-25 09:15:46
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szczególnie, że sklep zrekompensował mi opóźnienie w dostawie.
5 / 5
2013-02-24 10:50:27
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-21 08:57:25
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-20 22:05:51
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-15 22:52:26
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 09:41:48
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-12 17:53:49
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 21:18:39
Mikołaj
Po zamówieniu produktu rano przez stronę internetową sklepu, towar był gotów do odbioru jeszcze tego samego dnia :) Polecam
5 / 5
2013-02-11 18:49:43
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-02-10 10:07:55
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-10 08:31:33
Walenty
Szybko i bezproblemowo :) Polecam :)
5 / 5
2013-02-05 13:31:58
Daniela
W konkurencyjnym sklepie internetowym ten sam towar proponowano sprowadzic od producenta za 2 miesiace. Ada-Music zalatwili to w tydzien. Brawo, polecam.
5 / 5
2013-02-04 08:50:16
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-03 12:28:03
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-02 11:37:58
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-02 11:35:40
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o ADA-MUSIC