Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję adamar.pl

Adamar.pl Opinie 4.8 (535)

Ul. Rynek 11
25-303
Kielce
041 343 16 65
opinie Adamar.pl
speedtest
4.8
535
Opinii

Doskonale

1 / 5
2022-12-07 17:32:53
Beata
Zakupiłam przemysłową maszynę do szycia z dostawą do Belgii. Minęły już 3 miesiące a ja nadal czekam na dostawę. Wcześniejszy kontakt z bardzo miłym i kompetentnym p. Piotrem Żukowskim urwał się, moje telefony, maile i smsy są ignorowane. Straciłam wiarę że maszyna dotrze do mnie kiedykolwiek . Zawiedziona klientka
5 / 5
2020-02-05 18:50:31
Kinga
Same pozytywy, a kultura i fachowość Pana Piotra to poezja.
5 / 5
2020-01-21 08:37:24
Tadeusz
zakupy w sklepie to czysta przyjemność , towar wyslany szybko , dobrze zapakowany. Sprzet super.
5 / 5
2020-01-14 10:36:30
Julianna
Wszystko sprawnie jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-12-30 21:33:57
Maksym
Szybka wysyłka, towar zapakowany bardzo dobrze.
5 / 5
2019-12-27 12:55:36
Dominik
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Bardzo miły kontakt telefoniczny. Zakup bardzo udany.
5 / 5
2019-12-11 21:29:06
Wojciech
Polecam, pan Piotr bardzo fachowy sprzedawca, wszystkie zakupione sprzęty doradzi mi on. Wysyłka trochę opóźniona ale nie wpłynęło to na komfort zakupów.
5 / 5
2019-12-09 19:29:55
Adrian
Obsługa sklepu zdecydowanie profesjonalna, otwarta na klienta oraz jego oczekiwania, wykazująca się bardzo dobrą znajomością oferowanego asortymentu i bardzo chętna do pomocy. Kontakt telefoniczny przedstawiciela handlowego zdecydowanie usprawnił realizację zamówienia. Czas oczekiwania na przesyłkę troszkę się wydłużył, ale wynikało to z domawiania dodatkowego asortymentu, który był poszukiwany przez przedstawiciela handlowego. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-05 08:29:36
Kacper
Polecam, ciekawy i praktyczny asortyment.
5 / 5
2019-12-05 05:01:39
Rozalia
Jestem zadowolona. Przedstawiciel firmy kontaktował się ze mną telefonicznie by powiadomić o problemie z dostarczeniem całego zamówienia. Myślę, że jeszcze nie raz skorzystam z usług firmy ADAMAR.
5 / 5
2019-11-27 11:15:05
Greta
Świetny kontakt. Współpraca na wysokim poziomie. Bez zarzutów.
5 / 5
2019-11-18 19:05:24
Jerzy
Bardzo miła,rzeczowa i fachowa obsługa.Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-01 12:47:50
Arkadiusz
Z malym opoznieniem ale bez zarzutu. Super miła i profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-10-20 17:56:44
Maksym
Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wiarygodny, sumienny sprzedawca.
5 / 5
2019-10-10 21:05:50
Fryderyk
polecam sklep.kupilismy juz 3 maszyne od firmy Adamar.troszeczke opoznila sie dostawa ale wynagrodzili to gratisem.
5 / 5
2019-10-05 13:17:41
Milena
Szybka dostawa i dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2019-09-26 16:08:10
Klaudiusz
SUPER SKLEP! Zawsze fachowa pomoc i doradztwo. Firma na 6! Polecam i na pewno jeszcze wrócę :)
4 / 5
2019-09-24 23:31:47
Bożena
Uprzejma obsługa, kontakt ze sprzedającym bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-21 13:24:55
Bożena
Rewelacja. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, to nie ja, a panowie z adamar.pl dzwonili deklarując gotowość pomocy w przypadku problemów z instalacją programu. Z pewnością to nie ostatnie moje zakupy w adamar.pl. POLECAM
5 / 5
2019-08-20 20:23:40
Mateusz
Bardzo fajna opcja darmowej wysyłki przedmiotu w cenie kilkuset złotych. Fajne promocje (niższe ceny proponuje sklep).
5 / 5
2019-08-15 21:39:16
Antonina
Wszystko zgodnie z opisem. Kontakt że sklepem i pracownikiem super. Polecam
5 / 5
2019-08-07 13:48:05
Marian
Bardzo szybka przesyłka, overlock spełnia moje oczekiwania, jasna instrukcja obsługi maszyny. Polecam.
5 / 5
2019-08-06 17:36:00
Michalina
Jestem zadowolona i polecam innym
5 / 5
2019-07-26 16:25:14
Nadia
niezwykle pomocni (zawrócili kuriera aby paczka dotarła do mnie następnego dnia), fachowe doradztwo, miła obsługa.
5 / 5
2019-07-25 13:24:43
Brygida
Szybka, bezproblemowa obsługa. Polecam!
5 / 5
2019-07-13 18:58:44
Karolina
Towar zgodny z opisem. Kontakt bardzo dobry. Produkty na stronie opisane doskonale. Polecam
5 / 5
2019-06-19 13:11:01
Krzysztof
Polecam, miła obsługa, kompetentna
5 / 5
2019-05-28 11:32:40
Tymon
Pierwsze zakupy, wszystko przebiegło pomyślnie.
4 / 5
2019-05-22 12:59:51
Oleg
Długi termin realizacji dostawy
5 / 5
2019-05-07 12:36:47
Arlena
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-04-25 12:24:59
Bogdan
Świetna obsługa, doskonały produkt!
5 / 5
2019-04-15 10:35:52
Helena
wszystko w porządku, mimo pomyłki w systemie
5 / 5
2019-04-06 11:54:43
Pola
Wszystko przebiegło zgodnie z informacjami na stronie sklepu.
5 / 5
2019-04-03 11:55:44
Marlena
byłam zaskoczona, ponieważ widać iż kadra ma doświadczenie w branży dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy dzięki którym mogłam dokonać wyboru maszyny. Polecam sklep. I pozdrawiam Pana Piotra więcej takich sprzedawców :) to zakupy będą przyjemnością :)
5 / 5
2019-03-23 13:31:40
Paulina
Szybko i sprawnie. Miła obsługa.
5 / 5
2019-02-26 12:16:08
Leszek
Bardzo życzliwi i cierpliwi sprzedawcy.
5 / 5
2019-02-15 19:28:53
Oksana
Polecam ten sklep,szybko i w dobrej cenie
5 / 5
2019-01-22 15:03:40
Natasza
Gorąco polecam. Obsługa miła.
5 / 5
2019-01-03 17:10:24
Izydor
Polecam bardzo sprzedawcy wykazali się wielkim zaangażowaniem żeby zamówienie dotarło przed choinka pomimo trudności. WIELKIE DZIĘKI Panowie
5 / 5
2018-12-31 19:50:04
Radosław
Polecam. Kontakt b. dobry. Personel pomocny i doradzi. Polecam
5 / 5
2018-12-22 13:18:33
Eliza
Trochę to trwało, od zamówienia do dostarczenia 14 dni ponieważ nie było zamówionego towaru na sklepie. W końcu się doczekałam, a z kawiarki jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2018-12-21 17:11:15
Witold
Bardzo słabo, towar doszedł po miesiącu. Żadnego kontaktu
5 / 5
2018-12-13 12:19:18
Konstanty
Bardzo dobry kontakt, szybka odpowiedź na maile
5 / 5
2018-12-10 12:44:02
Gabriel
Super. Szybka dostawa i bieżące informowanie o statusie płatności, zamówienia i dostawy.
4 / 5
2018-11-13 13:36:45
Maciej
Polecam sklep, wszystko w jak najlepszym porządku :)
5 / 5
2018-10-27 05:04:50
Wioletta
Polecam sklep, super doradztwo, świetny kontakt a i potargować się można:)To już kolejny zakup w tym sklepie
5 / 5
2018-10-25 17:36:47
Aleksandra
Maszyną szyje się bardzo dobrze, bardzo dobre wykonanie. Sprzedawca uprzejmy, kompetentny, kontakt bardzo dobry. Zakup udany. Polecam
5 / 5
2018-10-16 21:44:38
Aurelia
Polecam sklep. Dobre doradztwo, miła obsługa. Wyczerpujące informacje na temat produktu. Dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2018-09-30 00:34:54
Dorota
Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak profesjonalną i miłą obsługą, a dużo kupuję przez internet. Super sprzedawca - odpowiada na każde pytanie, zna doskonale towar jaki sprzedaje. Naprawdę polecam.
5 / 5
2018-09-25 09:31:28
Franciszka
Szybko sprawnie i bezproblemowo...
5 / 5
2018-09-20 15:15:55
Rafał
Jak zwykle wszystko OK w 100%.
5 / 5
2018-09-07 13:48:28
Witold
Profesjonalnie, sprawnie, duża wiedza o produktach i super doradztwo!
5 / 5
2018-08-14 10:04:55
Arkadiusz
Dobry kontakt. Towaru nie bylo akurat w sklepie. Czeklalismy kilka dni dluzej. Dostawa w potwierdxonym przez skkep terminie. Towar zgodnie z oczekiaaniem. Polecam.
5 / 5
2018-08-08 09:47:12
Mikołaj
Super kontakt. Możliwość modyfikacji zamówienia. Polecam !
5 / 5
2018-08-06 23:53:55
Filip
Wszystko zrealizowane zgodnie z zamówieniem. Bardzo fachowa i elastyczna obsługa.
5 / 5
2018-07-18 09:28:32
Łucjan
Towar zgodny z opisem szybko wysłany i dobrze opakowany - firma godna zaufania
5 / 5
2018-06-08 02:13:37
Felicja
Bardzo dobry sklep, miła i kompetentna obsługa.
5 / 5
2018-06-03 22:59:19
Eleonora
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie po otrzymaniu e-maila o wpływie środków na konto- dokonałam transakcji ratalnej, na bardzo korzystnych warunkach.
4 / 5
2018-06-01 14:03:41
Sebastian
Było małe zamieszanie związane z majówką, ale wszystko zostało załatwione z klasą.
5 / 5
2018-05-23 11:04:05
Emanuela
Bardzo fachowe doradztwo, cierpliwość i duża pomoc.
5 / 5
2018-05-18 21:09:52
Izyda
Firma godna polecenia POLECAM .
5 / 5
2018-05-18 13:28:51
Konstancja
Kawa pyszna,obsługa szybka i fachowa,polecam,polecam.
5 / 5
2018-05-16 16:56:17
Daniela
Szybko, bezproblemowo,towar porządnie zapakowany, korzystałam z ich usług 2razy,No i rabaty!!!! Gorąco polecam 🙂
5 / 5
2018-05-11 14:57:32
Izydor
Towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sklepem - polecam.
5 / 5
2018-04-27 19:04:12
Roma
Mega super sklep.Nawet jak mialam reklamację.To wszystko zostało bardzo szybko i fachowo zalatwione.Po kilku dniach maszyna była znowu moja:)
1 / 5
2018-04-27 12:27:43
Konrad
Nie polecam. Zakupilam towar, ktory nastepnie zwrocilam.Prawdopodobnie sklep (w transporcie nie bylo takiej mozliwosci) po to zeby nie przyjac towaru polamal mu czesc I odeslal do mnie liczac ze pokryje koszt kuriera. Masakra.
5 / 5
2018-04-24 21:31:21
Adrian
Polecam, rzetelny opis, towar zapakowany bezpiecznie, przesyłka szybka. Jestem zadowolona.
5 / 5
2018-04-11 11:19:22
Ismena
jestem zadiwolina. czekalam okolo tydzien na maszyne ale byłam o tym poinformowana no i oferowali najniższa cene
5 / 5
2018-04-10 15:21:00
Krystian
przejrzysta strona internetowa szybka dostawa
5 / 5
2018-04-04 19:46:15
Oksana
Przedstawiciel który ze mną i moją żoną rozmawiał - nie dość że zrozumiał sytuację to się do niej dostosował - Dziękujemy
5 / 5
2018-04-02 14:09:42
Marta
Towar zgodny z opisem, dobrej jakości. Realizacja natychmiastowa. Polecam
5 / 5
2018-03-26 12:57:57
Paulina
wszystko zgodnie z opisem, pełen profesjonalizm w podejściu do sprawy. POLECAM z czystym sumieniem :)
5 / 5
2018-02-20 09:11:27
Eleonora
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2018-02-11 12:57:44
Edmund
Rzeczowa informacja. Dobry kontakt i szybka, zgodna z umową realizacja. Konkurencyjna cena i bezpłatna przesyłka.
5 / 5
2018-02-09 09:38:05
Tadeusz
przejrzysta oferta, bez problemów złożyłem zamówienie i dokonałem płatności, dobry sklep, polecam
5 / 5
2018-02-06 19:27:48
Aniela
Dobry kontakt. Pomimo problemów ze skompletowaniem zamówienia, wszystkie wątpliwości zostały rozwiązane w korzystny dla mnie sposób. Polecam.
4 / 5
2018-02-01 08:25:47
Daria
Towar bardo dobrej jakości. Przesylka zapakowana bez zarzutów. Kontakt ze sklepem miałam i tez oceniam bdb. Niestety trochę dlugo czekałam na towar bo, aż 13 dni. Pozdrawiam tym wszystko przebiegło super
5 / 5
2018-01-31 16:35:39
Laura
Profesjonalne doradztwo, błyskawiczna dostawa wytwornicy pary i deski. Polecam serdecznie wszystkim!!
4 / 5
2018-01-31 14:23:39
Zygfryd
Towar zgodny z zamówieniem. Realizacja zamówienia zgodna z zapowiedzią i oczekiwaniem - okres poświąteczny.
5 / 5
2018-01-30 14:32:04
Manuela
Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa.Serdecznie polecam !
4 / 5
2018-01-25 12:21:45
Wanda
Były małe problemy ponieważ nie było towaru w sklepie. Ogólnie kontakt i obsługa bez zarzutu.
5 / 5
2018-01-08 12:28:35
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2018-01-03 12:17:11
Brygida
Szybkie i bezproblemowe zakupy. Polecam
3 / 5
2017-12-06 17:17:35
Eryka
Kiepska przekaz informacji o przesyłce. Dopiero po moich dwóch telefonach ruszyło.
5 / 5
2017-11-27 11:57:20
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-11-14 21:46:00
Eleonora
Zaistniało pewne zamieszanie z dostawą, ale zostało to w pełni zrekompensowane. Ogólnie dobre wrażenie.
5 / 5
2017-10-31 12:44:13
Donata
Świetna, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-10-11 15:16:26
Mieczysława
Polecam. Zaszla pomyłka, która zostala szybko naprawiona, szczerze polecam
4 / 5
2017-10-05 11:23:27
Olga
Wszystko w porządku tylko dlugi czas oczekiwania na przesylke
5 / 5
2017-10-02 21:30:21
Mirosław
Super, świetny kontakt ze sklepem.
5 / 5
2017-09-14 12:54:55
Bronisława
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko.
5 / 5
2017-09-14 12:13:42
Jarosław
Ekspresowa dostawa, kontakt bez zarzutów
5 / 5
2017-08-15 13:47:33
Celina
PolecamPolecamPolecamPolecamPolecamPolecamPolecamPolecamPolecam
5 / 5
2017-08-07 21:22:23
Marlena
Bardzo duże uznanie dla kadry pracowniczej. Pomocni podczas formalności a także w momencie kiedy miałam problem z okiełznaniem maszyny. Pan cierpliwie "prowadził mnie za rękę" podczas rozmowy telefonicznej i wszystko dokładnie wyjaśnił. Odpowiedni ludzie na stanowiskach, posiadają ogromną wiedzę na temat produktów które oferują. Polecam wszystkim którzy jeszcze się zastanawiają.
4 / 5
2017-08-04 12:28:11
Filip
Zawsze można się dodzwonić, świetny kontakt
5 / 5
2017-08-03 22:46:06
Kacper
Bardzo szybko i sprawnie, choć zostało wysłane na adres z moich danych, a nie na adres do wysyłki.
5 / 5
2017-07-27 12:13:41
Regina
Miły pan wytłumaczył mi wszystko dokładnie :)
4 / 5
2017-07-25 13:01:17
Krystian
Brak wystawionego towaru ale zamieniono na inny podobny i bylo ok
5 / 5
2017-07-21 12:58:10
Sara
Solidny sklep, bardzo dobra obsługa. Polecam
4 / 5
2017-06-21 09:57:09
Bartłomiej
Terminowo. Mimo braku towaru na magazynie przedstawione były alternatywy do wyboru klienta - łącznie z zaproponowanie innego towaru w nieznacznie wyższej cenie.
5 / 5
2017-05-30 12:23:17
Greta
Gorąco polecam! Sprawna transakcja, towar zgodny z zamówieniem, firma nastawiona na dobro klienta, bezproblemowo :)
5 / 5
2017-05-10 10:07:26
Wiktor
wszystko przebiegło bez zarzutu
1 / 5
2017-04-23 07:02:09
Klemens
Czekam miesiąc na realizacje... cisza!!!!! Katastrofa
5 / 5
2017-04-11 10:23:14
Piotr
Super sklep - dobra oferta cenowa i szeroki asortyment. Kontakt ze sklepem również na wysokim poziomie. Polecam!
5 / 5
2017-04-07 09:26:08
Greta
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Naprawdę wyśmienity kontakt ze sklepem i uczciwe podejście do Klienta w sytuacjach niestandardowych. Ceny również przystępne.
5 / 5
2017-03-29 19:37:23
Jeremiasz
Solidny sprzedawca, bezproblemowy kontakt, towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Na dostawę co prawda na dostawę musiałem trochę poczekać, ale zostałem o tym poinformowany i to zaakceptowałem. Zakupy w sklepie adamar.pl mogę z czystym sumieniem polecić.
5 / 5
2017-03-29 13:34:57
Paulina
Pierwsze moje zamówienie i bardzo miłe zaskoczenie. Szybka odpowiedź oraz wysyłka, biorąc pod uwagę fakt że zamawiałam w sobotę wieczorem.
5 / 5
2017-03-28 21:54:13
Mariusz
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia oraz przesyłka. Produkt zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. Polecam serdecznie
5 / 5
2017-03-24 11:47:44
Olga
bardzo uprzejma obsługa telefoniczna
5 / 5
2017-03-22 15:41:06
Leokadia
Strona adamar.pl nie sprawiała żadnych trudności w użyciu, zakupiłam maszynę do szycia z której jestem bardzo zadowolona, zamówienie zostało zrealizowane natychmiastowo.
5 / 5
2017-03-21 10:46:44
Honorata
Bardzo polecam ten sklep. Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2017-03-19 18:07:39
Oksana
Firma solidna. Sprzęt najwyższa klasa :) Wysyłka zgodnie z deklaracją.
5 / 5
2017-03-17 22:40:52
Kinga
POLECAM .Jestem zadowolona z towaru jaki zakupiłam jak również z usług tego sklepu. Otrzymałam telefoniczną informację o dogodnej formie dostawy. Towar mozna było otworzyc na miejscu był nie naruszony i zgodny z opisem na sronie sklepu:)
5 / 5
2017-03-16 14:20:23
Fryderyk
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
4 / 5
2017-03-13 11:49:16
Bogusław
Trochę długo trzeba czekać na wysyłkę, ale rozumiem towar od producenta idzie z daleka. Choć skoro jest dostępny na stronie to nasuwa się myśl, że jest też na magazynie. Ale obsługa przyjemna, kontakt ze sprzedawcą też dobry. No cóż czasem trzeba uzbroić się w cierpliwość.
5 / 5
2017-02-28 09:48:26
Apolonia
jednym słowem polecam super profesjionalizm
4 / 5
2017-02-24 12:36:46
Tymon
Wszystko przebiegło bez zarzutu
3 / 5
2017-02-20 14:11:56
Janina
Zamówienie zostało zrealizowane tylko w części. Nie mam informacji, czy pozostały towar zostanie dostarczony.
5 / 5
2017-02-15 16:49:50
Jerzy
Polecam. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.
4 / 5
2017-02-12 14:10:29
Emil
Zakupy w sklepie ADAMAR.pl, dzięki wykwalifikowanemu i profesjonalnie przygotowanemu sprzedawcy przebiegły bez zarzutu. Sprzedawca posiadał niezbędne informacje o maszynach do szycia, udzielał wyczerpujących odpowiedzi, w końcowym efekcie pomógł mi dokonać trafnego wyboru. Do profesjonalnej jak na potrzeby domowe maszyny do szycia, bez dodatkowych naciąganych opłat otrzymałem 5 letnią gwarancję producenta - "door to door". Ponadto, informacje o statusie zamówienia były przekazywane mi na bieżąco i była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2017-02-04 18:43:25
Eugeniusz
Bardzo miły i uprzejmy kontakt, zniwelował mój niepokój związany ze zbyt długim oczekiwaniem na przesyłkę z zakupem. W przyszłości bardzo proszę o szybsze powiadomienie związane z opóźnienieniem przesyłki.
5 / 5
2017-02-03 08:59:09
Romuald
Bardzo, naprawdę bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam sklep zarówno ze względu na towar jakim dysponują, ale też możliwości kontaktu i merytorycznej znajomości sprzedawanego towaru.
5 / 5
2017-02-02 10:35:11
Wojciech
Transakcja zgodnie z zamówieniem i w terminie podanym przez sklep.
5 / 5
2017-01-26 13:53:16
Apoloniusz
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja.
2 / 5
2017-01-24 15:31:46
Felicja
Produkt był uszkodzony. Musiałam odeslać. Pieniądze oddali mi w ostatni dzień jaki był przewidziany. Chodz nawet nie raczyli sprawdzic czy zapłaciłam kartą czy gotowką.
5 / 5
2017-01-12 17:17:50
Marina
Bardzo pomocni pracownicy sklepu. Zarówno Pan, z którym rozmawiałam przez telefon ,jak i Pani "od rat".
5 / 5
2017-01-11 19:47:34
Jadwiga
Sklep godny polecenia. Towar idealny.
5 / 5
2016-12-08 17:52:27
Lucyna
Profesjonalna firma godna polecenia. Rzetelni ludzie w każdym calu.
5 / 5
2016-12-08 08:35:56
Agata
Polecam, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2016-12-06 21:07:43
Jędrzej
Transakcja przebiegła na najlepszym poziomie.Wszystko ok, nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2016-12-01 17:59:31
Irmina
wspaniała obsługa, profesjonalne podejście do klienta oraz wysokiej jakości produkty
5 / 5
2016-11-30 18:54:03
Ziemowit
Świetny sklep. Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2016-11-02 10:15:31
Angelika
Transakcja przebiegł szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-11-01 21:29:06
Fryderyk
Bardzo profesjonalny sklep, lubię tu robić zakupy.
5 / 5
2016-10-07 14:56:54
Malwina
Zamówiłam stopkę do maszyny domowej, w domu okazało się, że nie pasuje. Sklep bez problemu wymienił na pasującą (a wcześniej upewnił się u producenta, czy na pewno do mojej maszyny będzie pasowała). Bardzo dobry kontakt mailowy i miła obsługa. Polecam!
5 / 5
2016-09-18 10:29:41
Diana
Podczas zakupu, przedstawiłam się jako niezamożna emerytka chcąca wypełniać wolny czas szyciem.( Nie jestem krawcową ani szwaczką, ale potrafię uszyć bardzo ładnie wiele precyzyjnych kreacji i też szycie ciężkie- płaszcze zimowe. Kiedyś jak nie było ładnej odzieży w sklepie sporo dorabiałam szyciem dla rożnych znajomych. Mam talent, wyobraźnię i dużo cierpliwości do szycia.) Ale, chodzi o to, że zadzwonił pan ze sklepu ( młody wiekiem, tak oceniłam po głosie), i powiedział, że maszyna jest dość skomplikowana w obsłudze, czy ja miałam do czynienia z overlockami ?. Odpowiedziałam, że tak, że mam 3 rożne maszyny stebnówki i jednego małego overlocka, ale takiego tylko obrzucającego. I to było bardzo miłe, bo poczułam się jak szanowany klient, którym ktoś, nieznany mi sprzedawca zainteresował się, czy to jest odpowiedni sprzęt dla mnie, czy spełni moje oczekiwania, czy dam sobie radę. I za to zainteresowanie bardzo dziękuje. Oczywiście maszynę pokazałam wszystkim koleżankom, jedna też pod koniec roku będzie chciała właśnie taką kupić. Sedno - z maszyny jestem bardzo zadowolona, bardzo jasna instrukcja obsługi i oznaczenia, łatwo nawleka się nici w chwytaczach (tego się bałam) . Jestem klientem zadowolonym i będę Was polecać swoim znajomym. Pozdrawiam, życząc samych zadowolonych klientów.
4 / 5
2016-09-12 12:40:13
Iwona
jeszcze nie jest dobrze wyprubowana.
5 / 5
2016-09-05 18:50:43
Tobiasz
Bardzo dobry sklep i przysłany towar
5 / 5
2016-08-17 06:56:43
Kornelia
Pełen profesjonalizm i sympatyczny kontakt ze sprzedawcą, który udzielił rzetelnych informacji. Wraz z maszyną otrzymałam gratisowe przydatne gadżety krawieckie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie.
5 / 5
2016-08-05 07:22:01
Jerzy
Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam :)
5 / 5
2016-07-19 12:13:29
Wera
Polecam ten sklep, miła obsługa sklepu ,szybki kontakt w razie jakichś pytań.
4 / 5
2016-06-22 17:30:49
Ida
Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń, szkoda tylko, że dostawa tylko przez kuriera i trochę to dużo kosztuje. o
4 / 5
2016-06-21 08:07:48
Eugenia
Towar dobrej jakości, wysyłka zajęła więcej czasu ale zostałam o tym poinformowana zaraz po dokonaniu zamówienia.
5 / 5
2016-06-17 09:34:10
Joachim
Realizacja i kontakt bez problemu.Polecam
5 / 5
2016-06-16 13:01:58
Klemens
Szybko i sprawnie.zakupy w ADAMARZE to czysta przyjemność.Polecam
5 / 5
2016-06-09 10:45:30
Ziemowit
Bardzo fajny przyjazny sklep dla klientów.
5 / 5
2016-06-09 06:32:36
Iwo
Bez fajerwerków, ale tak powinno być.
5 / 5
2016-05-14 12:58:10
Ilona
Bardzo dobra obsługa, towar super bez zarzutu spełnia wszystkie moje oczekiwania.
5 / 5
2016-05-08 18:16:28
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Polecam ten sklep!
5 / 5
2016-05-04 11:18:59
Sara
Świetna- profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-05-02 15:18:06
Iwona
Sklep godny polecenia, wspaniały kontakt.
4 / 5
2016-04-29 07:26:57
Franciszka
Czasem trzeba dłużej poczekać na swoje zamówienie,gdyż jak wiele takich sklepów Adamar wystawia produkty, które ściąga od dostawcy dopiero po złożeniu zamówienia. Bardzo dobra komunikacja z klientem, gdy okazało się, że realizacja mojego zamówienia się może przeciągnąć, zostałam o tym poinformowana i zaoferowano mi możliwość anulowania zamówienia z całkowitym zwrotem kosztów.
5 / 5
2016-04-28 09:55:53
Anastazja
Polecam, super kontakt ze Sprzedającym.
5 / 5
2016-04-26 11:32:46
Dawid
Profesjonalny sklep, szybka wysyłka, korzystne ceny
5 / 5
2016-04-21 16:39:02
Faustyna
Rzetelny i konkretny sklep. Oby tak dalej!
5 / 5
2016-04-20 16:28:38
Danuta
Bezproblemowe zakupy w korzystnej cenie.
5 / 5
2016-04-17 09:33:51
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2016-04-16 14:02:12
Elwira
Miła i bardzo pomocna obsługa, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2016-04-15 18:57:27
Ewelina
Bardzo pomocny personel sklepu, polecam.
5 / 5
2016-04-15 16:37:14
Żaneta
Super szybka realizacja, bdb kontakt telefoniczny, konkurencyjne ceny. Polecam .
5 / 5
2016-04-15 12:25:23
Honorata
profesjonalnie, bez problemów
5 / 5
2016-04-14 13:05:25
Luiza
Dobra cena, szybka dostawa , Wszystko OK
5 / 5
2016-04-09 13:08:04
Tamara
Zgodnie z moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2016-04-01 16:10:58
Jowita
Sklep jest po prostu znakomity. Obsługa bardzo pomocna.
5 / 5
2016-03-30 13:16:05
Aleksandra
Zdjęcie produktu (kolor) odpowiadało moim oczekiwaniom. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-03-29 22:14:26
Anastazja
Szybko, fachowo - polecam wszystkim.
5 / 5
2016-03-29 10:16:00
Liliana
Polecam sprzedawcę, dobry, miły kontakt. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-03-25 10:38:28
Apolonia
Dobry produkt sprawna i szybka dostawa
5 / 5
2016-03-24 12:05:40
Brunon
Jestem bardzo zadowolona z filtrów do wody Dafi i polecam zakup tych filtrów każdemu.
5 / 5
2016-03-22 14:50:47
Judyta
Bez problemu. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2016-03-17 19:24:57
Matylda
Szybko zrealizowane zamówienie, zgodne z ofertą.
4 / 5
2016-03-17 12:07:44
Celestyna
zamówienie zgodne zoczekiwaniem
3 / 5
2016-03-16 15:59:46
Jonatan
Stan dostępności towarów na stronie nieaktualny. Brak informacji, że nastąpi opóźnienie w realizacji zamówienia (nie wiadomo, jak długo).
4 / 5
2016-03-10 12:51:23
Wera
sklep ok, tylko długo czekałam na towar
5 / 5
2016-03-07 23:33:09
Eryk
Szybka przesyłka, doskonale zabezpieczona, towar spełnia oczekiwania. 100% zadowolenia, polecam.
5 / 5
2016-03-07 21:57:25
Ferdynand
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobry sprzęt, dostawa zależna od dostępności produktów- przy składaniu zamówienia klient ma pełna tego świadomość. Polecam.
4 / 5
2016-03-07 21:15:28
Liwia
Towar zgodny z opisem, lecz brakło w opisie inf, ze sprzedajacy nie ma go na stanie i czas oczekiwania wynosi ok. 2 tyg.
4 / 5
2016-03-07 16:39:27
Paweł
Zamówienie zostało zrealizowane z opóźnieniem z uwagi na to, że akurat nie było mojego asortymentu w określonym kolorze. Poza tym, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2016-03-07 16:33:14
Marta
Profesjonalne podejście do klientów, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2016-03-07 10:33:53
Bernard
Bardzo muli sprzedawcy. Ustrzegli mnie od popełnienia sporego błędu. Sami zadzwonili. Dobry porządny sklep. Polecam
5 / 5
2016-03-07 08:36:22
Klementyna
Jestem bardzo zadowolona, szybka przesyłka, dużo bardzo fajnych gratisów, polecam!!!
5 / 5
2016-03-06 15:04:34
Konstancja
Solidnie, sprawnie. Po zalogowaniu się otrzymałam 10% upust - super. Polecam,
1 / 5
2016-03-06 12:04:30
Izyda
Nie polecam. Sklep oferuje towar ,którego nie tylko nie ma, ale nie wie kiedy będzie posiadał. Kiedy po paru tygodniach udało się w końcu ustalić , że nie są w stanie wywiązać się z umowy, zrezygnowałam z zakupu. Co ciekawe produkt który zamawiałam, a którego nie mieli, jest ciągle w ofercie na stronie sprzedawcy .
5 / 5
2016-03-06 08:53:53
Józefina
Profesjonalna obsługa . polecam!
4 / 5
2016-03-05 13:58:44
Ismena
troche dlugo realizowali zamowienie ale bylo tanio
4 / 5
2016-03-04 09:34:15
Ida
Kontakt super, obsługa pomocna jedyne zarzuty do realizacji zakupów na raty, niestety zawiódł bank. Sklep polecam.
3 / 5
2016-03-01 12:30:16
Marta
Z powodu dość długiego oczekiwania na zamówiony towar (kilka tygodni) w przyszłości wybiorę inny sklep.
5 / 5
2016-02-29 22:50:32
Dalia
Super kontakt, ekspresowa przesyłka, towar świetnej jakości. Polecam !!!
5 / 5
2016-02-28 17:56:12
Aniela
jestem zadowolona z produktu,zakupiony termos długo trzyma ciepło, jest to zgodne z opisem.
5 / 5
2016-02-26 11:04:24
Damian
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2016-02-25 15:00:53
Klaudia
znalazłam to czego potrzebowałam
5 / 5
2016-02-24 11:17:57
Felicjan
Bardzo dobry sklep Profesjonalna obsługa Polecam
5 / 5
2016-02-23 11:43:33
Gerard
Polecam sprzedawcę. Bardzo bobry kontakt.
4 / 5
2016-02-19 16:03:15
Emanuel
Trochę długo czekałem ale jestem w końcu zadowolony-kupiłem dobry termos
5 / 5
2016-02-18 12:34:20
Łukasz
Gorąco polecam sklep. Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Pani doradziła mi świetną maszynę do szycia. Sprawdziłem opinie o produkcie w Internecie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam!!!
5 / 5
2016-02-18 09:37:49
Wiktoria
jestem zadowolona , wszystko przebiegło bez zarzutu , polecam firmę
4 / 5
2016-02-10 20:58:19
Angelika
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2016-02-08 15:40:16
Julian
Kolejne udane zakupy. Atrakcyjne ceny, czas realizacji zamówienia zgodny z deklaracjami. Solidna firma. Polecam.
5 / 5
2016-01-31 15:29:50
Wiktor
Bardzo fajny sklep dobry towar szybka wysyłka profesjonlna pobsługa.
5 / 5
2016-01-23 11:26:54
Mieczysława
Na szóstkę.Skorzystałam z promocji i rabatu,więc przesyłka była płatna.

Rzetelne opinie o adamar.pl