Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ADEKPOL.PL

ADEKPOL.PL Opinie 4.7 (205)

Os. Cegielskiego 25
62-020
Swarzedz
796 039 809
opinie ADEKPOL.PL
speedtest
4.7
205
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-01-30 19:57:46
January
polecam bardzo szybka obsługa, towar pierwsza klasa
5 / 5
2019-01-15 13:35:52
Wiola
towar zgodny z zamówieniem a wysyłka błyskawiczna
5 / 5
2019-01-04 10:52:44
Honorata
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-01-04 09:43:50
Juliusz
Polecam ten sklep głównie dzięki temu, że mają bardzo szeroki asortyment. Całość realizacji zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, zamówiłem wieczorem, z rana następnego dnia paczka już została nadana. Na każdym etapie realizacji otrzymałem informację co dzieje się z moim zamówieniem, a bardzo cenię sobie własnie takie informowanie. Sklep na 5-tkę.
1 / 5
2017-10-30 22:05:45
Feliks
Nie polecam. Kontakt z obsługą sklepu praktycznie zerowy. Zamówienie, zamiast być zrealizowane, według info na stronie w ciągu 24h, dopiero po zgłoszeniu "reklamacji", zostało łaskawie rozpatrzone po 10 dniach. Sama reklamacja została,trzeba przyznać rozpatrzona błyskawicznie. Ale co z tego, jak ja tam już nigdy nie wrócę. No chyba, że w sprawie gwarancyjnej. NIE POLECAM!!! A, jeszcze jedno - podobno towaru nie było w kolorze, w którym został zamówiony. Ale żeby się o tym dowiedzieć obsługa potrzebowała trzy dni, żeby mnie o tym poinformować mejlem. Pytanie - to po kiego wała podaje się telefon przy zakładaniu konta???
5 / 5
2016-06-10 21:47:34
Wiktor
Bardzo dobry sklep. Mają wszystko czego potrzebuję. Polecam
5 / 5
2014-12-03 11:45:49
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-26 11:43:45
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-14 11:30:52
Kaja
Podają ze jest na stanie, co dzień maile ze w tracie realizacji... Mimo wszystko transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-11-14 10:13:46
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 09:44:56
Błażej
Klikam, płacę, a towar mam szybko :).
5 / 5
2014-11-06 18:16:52
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 22:09:01
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 09:14:35
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 21:37:38
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo sprawna komunikacja, niewymuszona. Dostawca sam kontaktował się ze mną i potwierdzał zamówienie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 11:24:56
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 07:31:13
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 22:32:30
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 13:38:13
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-17 16:14:22
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 09:21:08
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 07:50:42
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 13:53:40
Lucjan
Błyskawiczna przesyłka. Gorąco Polecam.
5 / 5
2014-09-04 22:03:04
Tobiasz
Bardzo miły kontakt z całą ekipą sklepu. To się czuje że ludzie w AdekPol starają się by klient był zadowolony podczas każdego zamówienia. POLECAM
5 / 5
2014-09-03 11:54:30
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 11:01:38
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Pierwszego dnia złożyłem zamówienie. Następnego zapłaciłem przelewem i trzeciego dnia kurier przywiózł mi zamówiony towar, który w tej firmie był nieco tańszy niż w innych.
5 / 5
2014-08-25 09:23:40
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 20:49:29
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-06 23:07:52
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 19:51:27
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-21 10:12:08
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 12:50:53
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 11:42:13
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-12 11:18:12
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie, chociaż tym razem czas realizacji wyniósł aż 7 dni. Moje poprzednie dwa zamówienia były zrealizowane w ciągu 2 dni, więc być może to tylko jednorazowa wpadka. Poza tym wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 07:39:27
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-27 10:59:50
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 12:55:04
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem i w dobrej cenie. Polecam.
5 / 5
2014-05-20 11:37:34
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 21:06:17
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-14 17:03:33
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-08 11:16:31
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 10:39:54
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-05 08:13:17
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 12:02:07
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 10:57:31
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 09:30:05
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-23 17:55:15
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-22 20:06:01
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-21 15:17:03
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-19 20:55:00
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-17 22:39:31
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-17 11:56:58
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-17 09:37:25
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-16 21:49:29
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 13:25:02
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 23:40:36
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 10:42:52
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 08:35:07
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 20:03:26
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-09 18:44:00
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 15:41:12
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 09:41:27
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 03:42:34
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 12:21:21
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 23:33:39
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 16:27:57
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-06 21:49:58
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 09:21:04
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar bez uwag, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 15:59:41
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 15:08:16
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 10:04:48
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 09:52:42
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 11:38:51
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. szybko i tanio.
5 / 5
2014-03-27 10:05:25
Felicja
Z transakcji jestem bardzo zadowolony bo zrealizowano ją szybko. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 18:02:42
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-26 16:03:43
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 15:23:24
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep rewelacja! Jednego dnia rano zamówiłem towar, a następnego poranka był już u mnie. Zgodnie z moją prośbą dodatkowo zabezpieczony do transportu. Polecam sklep AdekPol.
5 / 5
2014-03-24 10:31:44
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-21 09:41:03
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-20 11:58:25
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie.Bardzo miła obsługa. Polecam.
4 / 5
2014-03-19 10:23:02
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 09:24:30
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-16 23:09:53
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-14 11:30:56
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-14 11:06:10
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 10:39:18
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 09:42:51
Martyna
Miła szybka obsługa , starają się....
5 / 5
2014-03-10 11:36:20
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-09 19:00:43
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-08 21:09:41
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 15:14:34
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 14:05:29
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 09:46:36
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-06 14:09:42
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 11:55:16
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 22:16:11
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 09:45:54
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka realizacja zamówienia.Polecam.
5 / 5
2014-03-04 15:47:49
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-03 15:03:12
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie.
4 / 5
2014-02-28 11:33:01
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 09:16:32
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 08:45:40
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 11:04:23
Marian
Sklep dopasował się do moich wymagań i już następnego dnia miałem przesyłkę.
5 / 5
2014-02-26 20:35:51
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie.Byłam bardzo mile zaskoczona błyskawicznym tempem realizacji.....POLECAM
5 / 5
2014-02-26 09:25:53
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-25 13:57:57
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 15:37:58
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-19 06:53:40
Brygida
Sklep O.K. , Siódemka- zero komunikacji z kurierem( nie umówił się na odbiór przesyłki)
5 / 5
2014-02-18 10:22:40
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 21:29:36
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. SuperSympatyczne dziewczyny! Blyskawicznie sprowadzily towar ktorego nie bylo akurat na polce.
2 / 5
2014-02-17 11:46:59
Dariusz
Wysyłka przebiegła bardzo szybko, wręcz byłem zaskoczony. Niestety część zamówienia wyglądało jakby zostało uszkodzone w transporcie. Jednak sądząc po brakujących częściach, istnieje możliwość, że segregatory zostały wysłane w stanie uszkodzonym. Sklep nie odpowiedział na maila, osoba podana na fakturze jako kontakt (wraz z telefonem komórkowym) nie odbiera telefonu. NIE POLECAM TEGO SKLEPU
5 / 5
2014-02-14 14:28:06
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-02-13 14:40:08
Lucyna
Telefonuję w poniedziałek - tusz do drukarki jest dostępny. Zamawiam i płacę przelewem. Dzwonię w środę i uzyskuję informację, że otrzymali od dostawcy i wysyłają do mnie. Dzwonię w czwartek i dowiaduję się, że dopiero będzie wysłany. Czy otrzymam po 5 dniach- nie wiem.
5 / 5
2014-02-12 19:24:19
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 11:46:22
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 09:26:12
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Należy dodac jeszcze, że sklep w przypadku wątpliwości od razu kontaktuje się telefonicznie.
5 / 5
2014-02-10 19:39:20
Fryderyka
Bez zarzutów. Zdecydowanie polecam !!!
5 / 5
2014-02-10 15:05:25
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie i błyskawicznie. Towar zgodny z umową. Oby więcej takich sklepów. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 09:22:42
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 10:56:07
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 11:28:17
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 12:04:09
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 10:40:33
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 11:25:55
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 09:09:32
Malwina
Transakcja bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 14:00:41
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 09:58:36
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 19:31:20
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 11:35:42
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 09:44:35
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-30 10:26:29
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-30 01:16:16
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 17:59:05
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 16:06:20
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybka dostawa, na bieżąco informacje o zamówieniu, towar oryginalny w bardzo konkurencyjnej cenie.
5 / 5
2014-01-29 11:43:53
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-01-29 11:24:21
Liliana
Zamówiony towar dostarczony szybko i sprawnie. Zawartość i jakość zgodna z oczekiwaniami, bez żadnych uchybień.
5 / 5
2014-01-28 10:53:58
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 15:42:31
Luba
Jestem bardzo zadowolona, na pewno będę stale zamawiać. Cena jest bardzo atrakcyjna i widziałam, że asortyment też jest szeroki. Stronka wygląda staro ale usługi bardzo Polecam!.
1 / 5
2014-01-24 13:51:46
Kacper
Przez tydzień otrzymałem ze sklepu tylko automatyczny komunikat, że zamówienie jest w realizacji. Na stronie był podany termin 1 dzień roboczy... Po 5 dniach sam skontaktowałem się ze sklepem i miła Pani stwierdziła, że mają problem z zamówionym towarem bo jest dostępne mniej sztuk niż ja chciałem. Zgodziłem się na mniejszą ilość i Pani sama zaproponowała, że oddzwoni mi jeszcze tego samego dnia i powie czy na pewno już mają towar. Niestety nie oddzwoniła i nic nie napisała również ani tego dnia ani do teraz czyli do 14.00 dnia następnego.
5 / 5
2014-01-23 08:25:50
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar w bardzo dobrym stanie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 23:06:14
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 21:57:26
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 12:24:51
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-01-22 11:30:49
Wiesława
Zamówiłam tusze z przesyłką kurierską, zadzwoniłam wcześniej by potwierdzić czy towar jest na magazynie, zależało mi na czasie. Po potwierdzeniu dokonałam zamówienia z wpłatą z góry. Towar otrzymałam po 10dniach...bez komentarza. Okazało się min że przez pomyłkę podałam w zamówieniu błędny numer telefonu i kurier, po tym jak towar został w końcu wysłany - nie mógł do mnie trafić. Nikomu ze sklepu nie przyszło do głowy żeby do mnie napisać w tej sprawie maila. Poprawnu numer uzyskali dopiero jak JA do nich zadzwoniłam...ogólnie żenada, nie polecam i na pewno nic u nich więcej nie kupię.
4 / 5
2014-01-21 21:43:32
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-19 22:43:41
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-17 21:52:20
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-01-16 14:34:31
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-16 11:10:59
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-16 11:08:09
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-16 06:04:25
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 21:57:58
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 18:45:23
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 16:29:16
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 11:16:28
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-01-15 09:14:13
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie jednak czas oczekiwania i zapakowanie towaru było słabe
5 / 5
2014-01-15 09:06:55
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Rewelacyjnie szybki czas realizacji, swietna komunikacja o stanie przesylki, konkurencyjne ceny, swietne opakowanie, estetyczne i bezpieczne. Naprawde polecam !
5 / 5
2014-01-14 11:54:17
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 09:54:35
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-13 09:15:41
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-11 17:42:16
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 18:33:42
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 11:51:33
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 23:17:41
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-01-09 22:33:37
Błażej
Pani ze sklepu skłamała że wysłała towar poczym okazało się że tego nie zrobiła.
5 / 5
2014-01-09 20:06:02
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 19:45:23
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar doszedł następnego dnia rano. Gorąco polecam...
5 / 5
2014-01-08 11:53:59
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ekspresowa realizacja zamówienia. Gorąco polecam.
5 / 5
2014-01-07 18:57:16
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-07 18:31:32
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-07 10:30:33
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-05 00:13:41
Justyna
Mam pozytywną opinię o sprzedawcy, natomiast zastrzeżenia do kuriera DPD.
5 / 5
2014-01-03 13:26:00
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 15:43:57
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 15:51:22
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie.super Polecam.
4 / 5
2013-12-30 15:37:59
Agata
ogólnie nie jestem zadowolona. Zamówiłam Koszulki na dokumenty Esselte, format A4, groszkowe, grubość 48 mic, wzmocnione, multiperforowane, opakowanie 100 sztuk, a przyszły do mnie inne, no name podróbki, na pewno nie produkt tej firmy. Zamówiłam dwa produkty z czego jeden dostałam inny niż zamawiałam (gorszy)
4 / 5
2013-12-26 12:17:29
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 09:03:51
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-22 12:14:30
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 10:30:17
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-19 17:20:18
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 09:42:15
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 13:42:03
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-17 11:37:43
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa na miejscu w sklepie na poziomie bardzo średnim. Bałagan w pomieszczeniu. Personel pali papierosy w drzwiach do sklepu. Dwie panie : jedna niezorientowana druga nie przerwała palenia aby obsłużyć jedynego klienta.
5 / 5
2013-12-17 11:25:25
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 10:21:01
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 18:24:29
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-12 13:19:41
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 08:48:13
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 15:15:40
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 10:26:10
Aga
Rewelacyjnie, sprawnie, szybko. Tonery zamówione popołudniu zostały dostarczone następnego dnia koło 10tej.
5 / 5
2013-12-10 09:49:18
Klaudia
Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm. Zamawiasz, płacisz i jest. Żadnych problemów.
5 / 5
2013-12-09 19:20:11
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 15:08:47
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 09:59:26
Arlena
Super sklep , super obsługa ,natychmiastowa wysyłka, pełna informacja odnośnie realizacji zamówienia. Kolejny bardzo udany zakup w tej firmie. Gorąco polecam i serdecznie pozdrawiam
5 / 5
2013-12-09 09:44:27
Sonia
Błyskawiczna realizacja transakcji. POLECAM!!!
5 / 5
2013-12-04 11:36:39
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-04 09:32:16
Greta
Najpierw otrzymuję informację, że transakcja odbędzie sie, towar jest dostępny. Potem, że wręcz przeciwnie. Nie polecam, bo ciężko im zaufać.
5 / 5
2013-12-02 09:47:08
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 19:26:35
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o ADEKPOL.PL