Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję adom24.pl

Adom24.pl Opinie 4.8 (55)

Al. Jana Pawła II 17/15
62-030
Luboń
505347141
opinie Adom24.pl
speedtest
4.8
55
Opinii

Doskonale

5 / 5
2012-10-02 08:09:29
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-10 09:15:33
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-05-04 07:42:30
Inga
polecam uwazam ze nalezy kupowac w sklepie gdzie jest zaufanie i wiesz ze nie nabija ciebie w butelke
4 / 5
2012-01-23 09:06:36
Bartłomiej
Jakość obsługi oraz sam towar nie pozostawiają nic do życzenia. Niestety sklep korzysta z usług firmy kurierskiej K-EX, która znacznie opóźniła realizację zamówienia (towar przyszedł po prawie 2 tygodniach).
5 / 5
2011-12-29 13:53:37
Wincenty
szybko zgodnie z zamowieniem kontakt ze sklepem OK - Polecam
5 / 5
2011-12-20 20:48:27
Otylia
Polecam wszystkim zakupy w Adom24
5 / 5
2011-12-19 10:05:19
Monika
Komunikacja ze sklepem rewelacyjna.Rzetelna i kompetentna obsługa. W środę zamówiłam towar a już w piątek miałam go w ręku. Działają po prostu ekspresowo.Produkt zgodny z opisem, niezwykle elegancki design.Super produkt za rozsądną cenę. Jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep z czystym sumieniem. Na pewno jeszcze nie raz do niego zajrzę :)
4 / 5
2011-12-19 09:25:18
Norbert
Bardzo miła obsługa sklepu. Mimo kilku komplikacji, z którymi sklep sobie rewelacyjnie poradził, jestem zadowolona z zakupu. Polecam serdecznie.
5 / 5
2011-12-19 08:38:32
Sofia
Bardzo sprawnie zrealizowany zakup. Towar zgodny z przedstawionym na stronie.
4 / 5
2011-12-06 20:52:19
Arleta
szybki kontakt, rzetelna informacja
5 / 5
2011-12-04 23:50:54
Bernardeta
Szybka, fachowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2011-11-02 08:52:25
Janina
jestem zaskoczony obsługą - na plus
5 / 5
2011-10-27 08:38:49
Regina
Transakcja przebiegła sprawnie, bez uwag.
5 / 5
2011-09-08 07:39:42
Teresa
Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z zakupionego towaru. Świetna komunikacja i błyskawiczna wysyłka. Polecam wszystkim.
5 / 5
2011-08-26 20:21:32
Karol
Terminowo, rzetelnie i sympatycznie. Dziękuję, zakup bardzo udany
5 / 5
2011-07-02 21:47:02
Ewelina
Kontakt i transakcja wzorowe, niestety firma kurierska (DHL) spektakularnie zawaliła, więc towaru ostatecznie nie otrzymałam, ale sklep nie ponosił żadnej winy, właściciele bardzo się starali dostarczyć mi towar mimo wszystko, nawet gdy te wysiłki znacznie wykraczały poza przyjęte ogólnie zasady sprzedaży internetowej.
5 / 5
2011-07-01 03:52:47
Emilia
Bardzo szybka transakcja, konkretna informacja o statusie mojego zamówienia, jestem bardzo zadowolona. Towar świetnej jakości i bardzo dobrze zapakowana przesyłka, gorrrąco polecam
5 / 5
2011-06-10 12:03:06
Norbert
profesjonalna i miła obsługa
5 / 5
2011-05-06 19:24:12
Celestyn
zakup bardzo dobry,szybko i sprawnie dostarczony.
5 / 5
2011-04-15 08:36:09
Agata
Bardzo dobra i szybka obsługa. Sklep godny polecenia. POLECAM
5 / 5
2011-04-08 11:50:27
Jerzy
Szybko i profesjonalnie. Polecam!
5 / 5
2011-03-26 10:21:22
Jagoda
Bardzo szybka realizacja,towar zgodny z opisem,bez wad
3 / 5
2011-01-06 10:59:19
Fryderyk
Sklep jest godny uwagi ze wzgledu na asortyment ktrory posiada a takze niskie ceny. Komunikacja ze sklepem i obsluga na wysokim poziomie. Gorąco polecam!
5 / 5
2011-01-05 13:08:05
Wojciech
Szybko, sprawnie, uprzejmie. Polecam
5 / 5
2011-01-02 13:16:04
Roman
duży wybór, zakupy bez problemu.
5 / 5
2011-01-02 11:40:28
Rudolf
Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna obsługa, bardzo dobra komunikacja, szybka jak na okreś przedświąteczny, dostawa zamówionego towaru - towar nowy. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2010-12-31 13:33:51
Benedykt
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem przesyłka dotarła szybko, polecam się na przyszłość. oraz gorąco polecam innym kupującym.
5 / 5
2010-12-16 13:50:45
Fryderyka
Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa bardzo pomocna i życzliwa w stosunku do klienta.
4 / 5
2010-12-13 09:35:11
Luba
Uważam, że pomocne są e-maile, które są wysyłane, gdy zmieni się status zamówienia, np. opłacony, wysłany. Dzięki temu, bez bezpośredniego kontaktu ze sklepem wiadomo, jaki status ma dane zamówienie. Polecam :)
5 / 5
2010-12-13 08:55:39
Benedykt
bardzo miła obsługa. realizacja szybka i zgrabna
5 / 5
2010-12-02 08:57:36
Wieńczysła
Ekspresowa dostawa, wspaniały kontakt, towar zgodny z opisem
5 / 5
2010-11-26 18:02:38
Emilia
Towar został dostarczony rzeczywiście szybko, dobrze zabezpieczony. Nie został dołączony paragon, ale przyszedł oddzielną korespondencją zanim zdążyłam zgłosić ten fakt do sklepu. Dziękuję serdecznie.
5 / 5
2010-11-25 11:12:51
Aldona
Polecam, pełen profesjonalizm.
3 / 5
2010-11-22 21:13:25
Romana
Wszystko poszło OK do momentu odbioru produktu, który dotarł do mnie uszkodzony. Od ponad tygodnia czekam na jakikolwiek kontakt ze sklepem w sprawie wymiany na towar pełnowartościowy lub zwrot pieniędzy
5 / 5
2010-11-12 21:31:54
Cezary
moja opinia o sklepie jest pozytywna
5 / 5
2010-10-23 06:53:06
Konrad
Wszystko super. Takiej jakości obsługi bym oczekiwała też w innych sklepach internetowych. Błyskawiczny kontakt, przesyłka od razu po wpłacie, towar zgodny z opisem na stronie, bardzo dobrej jakości. Naprawdę z czystym sumieniem gorąco polecam!
5 / 5
2010-10-22 09:19:05
Marzena
Rewelacyjna i bardzo miła obsługa, Super kontakt. Jak robić zakupy to tylko tam. Serdecznie polecam.
5 / 5
2010-10-13 00:04:32
Gerard
pozadne rzeczy polecam napewno jeszcz eodwiedz eten sklep
5 / 5
2010-10-09 20:37:33
Klaudia
Szklanki wygodne w użyciu, stabilne i elegancko wyglądają na stole. Polecam ten towar innym.
5 / 5
2010-10-04 08:55:38
Ignacy
Polecam! Realizacja zamówienia bez zarzutu.
5 / 5
2010-10-04 08:45:45
Mieczysława
Jestem zadowolona z dokonanego zakupu w tym sklepie.
4 / 5
2010-10-03 15:44:21
Danuta
WPRAWDZIE TOWAR BYL USZKODZONY ALE PO REKLAMACJI NATYCHMIAST DOSTALAM NOWY JUZ W DOBRYM STANIE.
5 / 5
2010-09-24 09:49:24
Sylwia
Profesjonalizm i bardzo miła fachowa obsługa. Gorąco polecam.
5 / 5
2010-09-14 13:30:56
Judyta
Jestem bardzo zadowolana z zakupu w tym sklepie i polecam:)zamowiony towar dostałam juz następnego dnia:) dobra jakosć i swietna komunikacja ze sklepem :) dbają o klienta!!!
5 / 5
2010-09-12 12:57:25
Daniela
Sprzedawca godny polecenia. Otrzymany towar odpowiadał opisowi.
5 / 5
2010-09-07 18:10:16
Krystian
Polecam gorąco, Profesjonalna i szybka obsługa. Odniosłem wrażenie, że klient jest najważnieszy - to rzadka dziś cecha sprzedawcy. Jeszcze raz dziękuję. Niebawem następne zamówienie. Pozdrawiam.
5 / 5
2010-09-05 11:07:53
Sławomira
Super sklep, miła obsługa, szybka realizacja transakcji.Goraco polecam.
5 / 5
2010-08-27 13:33:29
Ewelina
wszystko w porządku, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2010-08-26 09:32:55
Stanisław
Bardzo profesjonalnie, z pełną informacją
5 / 5
2010-08-20 07:11:55
Arnold
Zakupy zrobione w innym sklepie, lecz rezygnacja i komunikacja sprawna, bez zarzutu. Polecam, bo to jak mozna odstapic od zamowienia jest rowniez wazne.
4 / 5
2010-08-19 08:18:43
Włodzimierz
Dobry i solidny sklep. Do transakcji nie mam zastrzeżeń. Miałem tylko problemy z logowaniem się na ich stronie. Mimo prób nie udało się i stąd nie mogłem śledzić wykonania transakcji. Na szczęście nie było problemów.
5 / 5
2010-07-20 19:05:05
Radosław
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Kontakt na najwyższym poziomie, rzeczowo i merytorycznie. Polecam ten sklep wszystkim chcącym kupić extra towar po rozsądnej cenie.
5 / 5
2010-07-19 08:24:41
Zdzisława
Realizacja zakupu przebiegła ku memu pełnemu zadowoleniu tj. szybko i bezproblemowo
5 / 5
2010-07-12 10:07:02
Inga
100 procent zadowolenia,szybko i sprawnie.
4 / 5
2010-06-16 17:11:44
Zenon
kontakt dobry; kilkakrotnie byłem informowany o zmianach, gdyż nastąpiła zmiana zamówienia(inny produkt), godny polecenia, reasumując poraz pierwszy kupowałem w tym sklepie i nie zawiodłem się.Obsługa sklepu pomocna, wychodzi naprzeciw oczekiwaniom.

Rzetelne opinie o adom24.pl