Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ADORIS Dorota Święcka

ADORIS Dorota Święcka Opinie 4.8 (38)

Elsnera 6/20
58-506
Jelenia Góra
606856924
opinie ADORIS Dorota Święcka
speedtest
4.8
38
Opinii

Doskonale

4 / 5
2022-01-17 07:41:21
Agata
Nie polecam tego sklepu, mam problem z przyjęciem zwrotu. Zakupiłam 3 koszule ciążowe, z czego jedna nie pasowała mi i odesłałam ją do sklepu. Sklep twierdzi że koszula ma małą dziurę i nie podaje informacji kiedy zakończy się procedura zwrotu. Ja koszuli nie uszkodziłam, co jak twierdzi sklep miałoby się stać podczas otwierania paczki nożyczkami, potraktowano mnie jak oszusta. Zakup odbył się przez allegro. Sklep nie odpisuje na moje pytania i pojawiają się automatyczne odpowiedzi
5 / 5
2019-07-09 12:55:38
Natasza
Bardzo polecam, wszystko przebiegło pomyślnie. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-06-19 11:59:53
Dawid
Jestem bardzo zadowolony. Czekałem 4 dni, ale wynikało to z faktu, że przekaz pieniędzy wykonałem na poczcie.
5 / 5
2019-05-06 14:44:44
Ewelina
Ekspresowa wysyłka. Przesyłka w całości zgodna z zamówieniem. Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-02-13 13:23:04
Ida
Świetny sklep dobra komunikacja z obsługą sklepu. Jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2018-12-10 18:14:25
Malwina
Uważam, ze to jeden z najgorszych sklepów na jakie trafiłam!! Dostałam mejla, ze zamówione rprzeze mnie body jest niedostępne nowa dostawa pojawi się z połowa stycznia. W tamtym momencie moje zamówienie opiewalo na kwotę ok 260 zł.zaznacze, ze darmowa przesyłka zaczyna się od 200 zł na stronie tego sklepu. Mieszkam za granica i wyłącznie z tego powodu poprosiłam o zwrot kosztów. W związku z tym dostałam mejla zwrotnego, ze powinnam wybrać coś za 4,5 zł bo właśnie tyle brakuje mi do darmowej przesyłki. Po napisaniu przeze mnie mejla nie dostałam odpowiedzi, tylko powiadomienie, ze towar do mnie wysłano, a na prośbę o rzetelna obsługę klienta dostałam mejla zwrotnego, ze korespondencja nie miała miejsca i ze wszystko zostało mi wysłane. Albo w firmie panuje taki bałagan, albo pracują tam mega wyniosłe osoby, ale obsługa klienta po prostu leży!! Jestem zasmucona, ze wciąż tak niektórym przedsiębiorcom brakuje profesjonalizmu. Słowem podsumowania. Odradzam każdemu :)
5 / 5
2018-12-07 22:53:23
Gerard
Dobry sklep poznaje się po tym, co zrobi w kryzysowej sytuacji. Sklep adoris.pl jest takim właśnie sklepem. W moim przypadku miała pojawił się problem (chwilowy brak towaru), ale sklep się wybronił - bardzo szybko skontaktował się ze mną i zaproponował możliwe rozwiązania. Finalnie zamówienie zostało skompletowane i zrealizowane. A jako że mają dobre ceny - wrócę na pewno. Polecam!
5 / 5
2018-12-04 19:49:17
Kinga
Szybka realizacja, towar zabezpieczony i bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2018-12-04 09:13:29
Bernard
szybko, bielizna bardzo dobrej jakości
5 / 5
2018-11-27 14:39:46
Malina
Rewelacyjny sklep Rewelacyjna obsługa.
5 / 5
2018-11-23 10:01:56
Antonina
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Adoris. Polecam.
4 / 5
2018-11-14 21:55:25
Joachim
Wszystko w porządku, szybka wysyłka oraz towar bez zarzutu, jestem zadowolona.
5 / 5
2018-10-08 13:07:00
Klaudiusz
Polecam, wszystko co zamówiłem dostarczono szybko i w dobrej cenie.
5 / 5
2018-09-20 11:22:28
Ismena
Wspaniała, na najwyższym poziomie obsługa klienta. Zakupione towary w b.dobrym gatunku, pięknie zapakowane, dyskretna przesyłka. Sklep prowadzony wzorcowo!!! Tak powinny wyglądać zakupy w internecie. Dziękuję.
5 / 5
2018-08-31 19:19:47
Henryk
Bardzo polecam towar zgodny z opisem szybka miła obsługa stosują się do klienta wygody i potrzeb zawsze szybka wysyłka bielizna piękna i gatunek super ci co wystawiają złe opinie robią to z nudów i kłamią pozdrawiam
5 / 5
2018-08-10 18:21:49
Sabina
Dobry produkt szybka realizacja zamówienia i wysyłki. Polecam
5 / 5
2018-08-10 10:04:16
Seweryn
wszystko zgodne z oczekiwaniami jakość obsługi i towar
5 / 5
2018-08-07 16:31:54
Brygida
Wszystkiego zapakowane w oryginalne opakowania. Duży wybór, dobra cena. Polecam
5 / 5
2018-08-07 10:58:36
Sylwia
W sklepie internetowym adoris dokonałam dwóch zakupów i jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja zamówień i równie szybka dostawa. Wszystkie artykuły elegancko zapakowane i zgodne z opisem. Polecam w 100% .
5 / 5
2018-08-04 20:43:17
Remigiusz
Zadowolony. Jak będę coś jeszcze kupował to skorzystam z oferty tego sklepu
5 / 5
2018-06-20 06:50:30
Łukasz
Super współpraca,od samego początku na etapie wyboru towaru i czatu ze sprzedajacym po otrzymanie paczki na drugi dzień po wpłacie.Wszystko pasuje znakomicie. DZIEKUJE I POLECAM!
5 / 5
2018-04-17 11:44:44
Ziemowit
Wszystko bardzo dobrze, polecam.
5 / 5
2018-04-04 11:00:08
Dominik
Jednym zdaniem. Dziękuję za pomoc , oraz szybka i zetelna dostawę
5 / 5
2018-03-06 22:21:13
Ismena
Dostawa błyskawiczna. Towar zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2018-02-28 09:33:53
Janina
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar bez zarzutu zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2018-02-22 08:09:07
Alberta
Oczekiwania zostały spełnione
5 / 5
2018-02-18 19:26:33
Sylwia
Polecam. Kontakt ze sklepem znakomity.
5 / 5
2018-02-17 23:31:39
Tadeusz
Profesjonalnie, sprawnie - bez zarzutu :)
5 / 5
2018-02-16 11:35:36
Barbara
Drugi raz kupuję i będę nadal wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-01-11 23:00:07
Henryka
Szybko bez problemowo dziękuję.
5 / 5
2018-01-11 13:07:47
Bogusław
Bardzo szybka realizacja. Zwłaszcza w okresie świątecznym
5 / 5
2018-01-08 11:10:24
Maksymilian
Szybka przesyłka, rewelacyjny kontakt
5 / 5
2018-01-04 13:01:21
Mariola
Wszystko ok. Towar bez zastrzeżeń ładny i taki jak na zdjęciu.
5 / 5
2018-01-04 09:39:41
Hanna
Profesjonalna i Rzetelna firma
5 / 5
2018-01-03 15:03:24
Leopold
Tak jak tu powinno być wszędzie. Godny wzór do polecenia.
5 / 5
2017-12-29 16:22:47
Daria
Towar bardzo dobry jakościowo, super wykonanie. polecam
4 / 5
2017-12-23 08:34:45
Wiktor
Super bielizna ibardzo polecam miła właścicielka i pomocna
5 / 5
2017-12-21 22:50:41
Józefina
Szybko wysłana przesyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam pełny profesionalizm sprzedawcy

Rzetelne opinie o ADORIS Dorota Święcka