Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ADRIATECH

ADRIATECH Opinie 4.6 (208)

KIEŁCZOWSKA 64 c
54-106
WROCŁAW
567167006
opinie ADRIATECH
speedtest
4.6
208
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 10:55:52
Łukasz
Zakupy udane, wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami, paczka dotarła w terminie, zgodna z opisem i kompletna, co najważniejsze działa jak należy, jeszcze tutaj wrócę ;)
5 / 5
2020-02-16 07:39:54
Łucjan
wszystko zgodnie z zamówieniem i dobrze zapakowane. Polecam
5 / 5
2020-02-15 09:23:05
Paweł
Komunikacja ze sklepem adriatech.pl wzorowa na każdym poziomie. Jest zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2020-02-14 09:21:02
Antoni
Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem polecam bardzo sprzedawcę
5 / 5
2020-02-13 17:51:29
Żaneta
Wszystko jak należy;) polecam w 100%
5 / 5
2020-02-13 13:14:35
Radomir
bardzo szybka wysyłka. Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-05 21:00:48
Iwo
Świetny kontakt towar dokładnie jak w opisie polecam
1 / 5
2020-02-04 13:44:38
Gerard
Do dnia dzisiejszego towar nie dotarł
5 / 5
2020-02-03 20:59:32
Julian
Zakupy udane, czas oczekiwania zgodny z deklaracją na stronie (zdecydowałem się czekać na dostępność towaru). Kontakt mejlowy bardzo dobry.
5 / 5
2020-02-01 19:44:51
Bronisława
Imadlo stolarskie York. Spelnia w 100% moje oczekiwania. Solidne, mocne .. dobrzebspasowane po zamknieciu szczęk. Nie ma luzów. Jestem zadowolony. Choć cena mogla by być troszeczke niższa.
5 / 5
2020-01-31 20:04:49
Szczepan
zakup i dostawa bez problemów, oceniam pozytywnie.
5 / 5
2020-01-29 12:50:30
Irmina
Wszystko super :-) Sprzedawcy bardzo uprzejmi, zaproponowali pomoc, gdybym coś jeszcze potrzebował.
5 / 5
2020-01-29 11:41:51
Bożena
Wszystko przebiegło pozytywnie - polecam
5 / 5
2020-01-28 14:44:03
Marian
Ceny powalają konkurencję na kolana, fachowe doradztwo, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-27 18:28:09
Felicjan
Bogata oferta, błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam!
5 / 5
2020-01-24 16:33:22
Klaudiusz
Bardzo dobry kontakt. W momencie zamówienia sklep nie posiadał w asortymencie zamówionego przeze mnie artykułu, ale w zamian zaoferowano mi towar droższy, bez konieczności dopłaty.
5 / 5
2020-01-24 11:51:21
Jeremiasz
Kontakt zacny asortyment sport ceny rozsądne .
5 / 5
2020-01-24 11:44:39
Celina
expresowa realizacja i wysyłka. polecam
5 / 5
2020-01-21 19:58:39
Cecylia
Kupuję w tym sklepie n-ty raz, różnorodne rzeczy. Komunikacja bardzo dobra, informowanie na bieżąco o stanie przesyłki, szybka dostawa. Ostatnio kupiłam tu cyrkle traserskie, znaczniki do połączeń kołkowych, pogłębiacze, itp.
3 / 5
2020-01-17 11:25:07
Kazimiera
baaaaaardzo długo czekam na towar.....
5 / 5
2020-01-15 19:21:02
Kacper
Otrzymałem towar zgodnie z zamówieniem i nieuszkodzony jestem zadowolony ze współpracy z firmą Adriatech mam nadzieję, że współpraca będzie trwała cały czas dziękuję i pozdrawiam cały zespół :)
5 / 5
2020-01-15 15:46:16
Michalina
Dobre produkty ,satysfakcjonująca cena, produkt zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2020-01-15 13:13:25
Jowita
Zawsze jestem obsłużony perfekcyjnie.
5 / 5
2020-01-08 16:46:06
Marcelina
Strona sklepu marna, informatyk dał ciała, obsługa za to bardzo pomocna, więc wszystko poszło gładko.
5 / 5
2020-01-03 13:30:16
Elwira
Obawiałam się że towar nie dotrze do mnie przed świętami a tu miłe zaskoczenie gdyż wszysko przyszło na czas.
5 / 5
2019-12-31 13:18:31
Zbyszko
Pełen profesjonalizm, przesyłka doszła bardzo szybko.
5 / 5
2019-12-27 14:00:11
Celestyna
Ekspresowe zakupy,towar w 100%zgodny z opisem, gorąco polecam!
5 / 5
2019-12-27 10:29:11
Sara
Brawo dla Państwa, jestem bardzo zadowolona. Zostałam powiadomiona telefonicznie, że przesyłka przyjdzie z lekkim opóźnieniem, mogłam się przygotować. W tym roku zamawiałam sporo rzeczy przez Internet i jesteście Państwo jedyni, którzy uprzedzili o sytuacji, inni po prostu się nie odzywają.........wstyd. Ponadto dłuta zamówione u Państwa - bardzo atrakcyjne, bardzo podobają się nam i obdarowanemu. Z pewnością będziemy szukać innych produktów w Państwa sklepie. Z życzeniami dobrego roku :):)
5 / 5
2019-12-25 14:24:29
Diana
Szybko, sprawnie i na temat. Polecam
5 / 5
2019-12-22 11:07:06
Feliks
Polecam, super obsługa klienta 😊
5 / 5
2019-12-21 23:57:16
Ludmiła
Dobry kontakt. Sprawna realizacja zamówienia. Duży asortyment.
5 / 5
2019-12-20 20:05:53
Emanuela
Profesjonalny sprzęt, profesjonalna obsługa! Młody pasjonat prac w drewnie jest wniebowzięty! To były kolejne i na pewno nie ostatnie zakupy. Polecam!
5 / 5
2019-12-20 11:37:14
Bogna
Sklep, w którym miło robić zakupy.
5 / 5
2019-12-19 12:40:19
Stefania
towar zgodny z oczekiwaniami, polecam
5 / 5
2019-12-17 21:23:02
Dominika
Super SKLEP. Jestem pod wielkim wrażeniem tak szybkiej realizacji zamówienia :)
5 / 5
2019-12-10 13:24:59
Konstanty
Bardzo dobry sklep z narzędziami.
5 / 5
2019-12-06 13:53:13
Pola
Bardzo dobry sklep. Wysyłka przebiegła bezproblemowo I szybko dostarczono mi zamówienie.
5 / 5
2019-12-06 05:47:57
Bronisława
Bardzo fajny sklep. Z dobrymi cenami.
5 / 5
2019-12-03 13:56:18
Malwina
SUPER jak towar i sklep wszystko klasa plus
5 / 5
2019-11-28 08:24:45
Szymon
Oferowana cena urządzenia była najniższa jaką znalazłem w internecie , bardzo szybka realizacja zamówienia -zamówiłem w piątek ok południa a przesyłka dotarła w sobotę ok godz 10 , formularz do składania zamówienia łatwy i intuicyjny. ogólnie- polecam.
5 / 5
2019-11-27 16:58:25
Ludwika
Trochę się spuźnili po telefonie poszło bardzo szybko
5 / 5
2019-11-26 15:50:26
Konrad
profesjonalna obsługa, zaskakująco szybkie tempo dostawy. sklep, który na pewno jeszcze odwiedzę. godny polecenia
5 / 5
2019-11-26 14:35:06
Malina
Termin dostawy uzgodniony. Oczekiwanie wynikało z chwilowej niedostępności zamówionego towaru.
4 / 5
2019-11-21 13:58:16
Walenty
OK. Jestem zadowolony. Solidna Firma.
5 / 5
2019-11-20 17:48:59
Jowita
Profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2019-11-14 17:24:44
Beata
OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-11-14 13:23:56
Leopold
Bardzo sympatyczna, kompetentna i pomocna obsługa.
5 / 5
2019-11-12 20:51:13
Maksymilian
Rzetelna, fachowa i miła obsługa.Polecam i Dziękuje
5 / 5
2019-11-07 12:40:20
Liwia
Wszystko zgodnie z opisem. Towar Oki. Polecam
5 / 5
2019-11-06 12:38:19
Patrycja
Bardzo profesjonalna obsługa, towar bardzo dobrej jakości.
3 / 5
2019-11-01 14:35:50
Anastazja
Nie otrzymałam jeszcze zamówionych produktów
5 / 5
2019-10-21 20:45:02
Leopold
Dobra, szybka obsługa. Wszystko wzorowo.
5 / 5
2019-10-21 13:33:57
Genowefa
Polecam, bardzo konkretny sklep.
5 / 5
2019-10-16 19:20:18
Wanda
Dziękuję, przedmiot pożądania - czeskie dłuta do drewna. Tylko kupować i ostrzyć! Bardzo przyjazny kontakt, miła obsługa , szeroki wachlarz dłut i nie tylko. Raz jeszcze dziękuję i polecam Adriatech zainteresowanym.
4 / 5
2019-10-15 12:01:04
Jarosław
Zowar zgodny z oczekiwaniami lecz zamieszanie na fakturze zadziwiające. Pierwszy raz spotkałem się z rabatem na poziomie -5% ( tak minus pięc procent ). Ponad to sugeruję poprawić jakość pakowania bo o ile w przypadku towaru ktory został przeze mnie zamówiony było raczej małoprawdodpobne by się coś uszkodziło to w przypadku inego towaru opakowanie zewnętrzne nie zabezpieczyłoby przed ewentualnym uszkodzeniem zawartości.
5 / 5
2019-10-15 11:46:36
Róża
Szybko, sprawnie i na temat. Kolejny udany zakup.
5 / 5
2019-10-09 20:01:03
Szymon
Bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-10-08 15:20:51
Kajetan
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt.
5 / 5
2019-09-27 16:10:34
Lech
Szybka przesyłka, przejrzysta strona i duży wybór artykułów
4 / 5
2019-09-26 20:13:48
Żaneta
Polecam ten sklep. Szybka transakcja.
5 / 5
2019-09-16 17:33:19
Róża
Ok, produkt był dostępny w magazynie dopiero po 2 dniach i dotarł kolejnego
5 / 5
2019-09-11 18:21:00
Celestyna
Doskonałe produkty i szybka realizacja.
5 / 5
2019-09-10 19:52:41
Marina
Dobra firma, która dba o klienta. M.in. jej przedstawiciel sam zadzwonił do mnie , starając się ułatwić odbiór towaru i dopilnować szczegółów transportu . Rzadkie i miłe. Dobrze świadczy o standardach w firmie. Dziękuję.
5 / 5
2019-09-09 03:21:44
Mieczysław
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami choć opis produktu na stronie mógłby być dokładniejszy (i zdjęcia nie katalogowe, bo te często przekłamują)
5 / 5
2019-09-07 09:38:52
Romuald
Sklep wywiązał się że zlecenia.Towar był taki jaki chcialam
5 / 5
2019-09-02 12:54:13
Seweryn
Miła i kompetentna obsługa. Bardzo krótki czas dostawy.
5 / 5
2019-09-01 19:27:54
Edyta
Przesyłka super zapakowana. Wszystkie produkty dostępne zostały wysłane natychmiastowo.
5 / 5
2019-08-29 07:38:09
Anna
Doskonale przebiegł proces zakupów, o jednej niedogodności poinformowano mnei mailowo, sprawa została szybko załatwiona.
5 / 5
2019-08-20 15:33:43
Irena
Super obsługa- dosłano mi mailem instrukcję montażu producenta-polecam
3 / 5
2019-08-20 12:30:31
Tobiasz
Długi czas oczekiwania na realizację. Po dość długim czasie dostałem info, że część zamówienia nie może być zrealizowane że względu na brak dostępności produktu
5 / 5
2019-08-14 13:37:29
Brygida
Polecam, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2019-08-12 14:33:18
Rafał
Sklep jest ok.Zamówiony towar otrzymałem na drugi dzień. Dłuta są dobrej jakości i w dobrej cenie ..Jestem zadowolony
5 / 5
2019-08-09 13:19:24
Henryk
POLECAM - bardzo dobra profesjonalna obsługa klienta. Oceniam, że jak na rodzaj mojego zamówienia (stół stolarski) dostawa nastąpiła bardzo szybko, a dostarczony produkt jest bardzo dobrej jakości. Bezproblemowy kontakt telefoniczny ze sklepem i rzeczowa konkretna informacja.
5 / 5
2019-06-14 12:48:19
Izolda
Szybka obsługa, wszystko jak należy.
5 / 5
2019-06-13 14:53:23
Albert
Rzetelny i sumienny sprzedawca. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-06-12 17:01:25
Julian
Solidna firma.Zamowienie zrealizowane wzorowo , towar solidnie zapakowany zgodny z opisem . Polecam sklep.
5 / 5
2019-06-06 16:55:36
Ada
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka dostawa oraz świetny stosunek jakości do ceny towaru.
5 / 5
2019-06-05 22:03:37
Judyta
Zamowienie zrealizowane sprawnie i szybko, stala informacja o statusie zamowienia
5 / 5
2019-05-31 20:36:08
Adrian
Świetny sprzedawca, idealnie rozwiązali problem braku towaru w magazynie (wdrażanie nowego systemu). Sami zadzwonili z sugestiami rozwiązania problemu dzięki czemu zamówiona głowica była już u nas następnego dnia od zaksięgowania wpłaty. Polecam! Super podejście do klienta.
5 / 5
2019-05-23 12:28:29
Manuela
Profesjonalna obsługa. Nawet jeśli czegoś akurat nie było na magazynie pracownicy dobrze doradzą inne rozwiązanie. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-05-23 11:07:36
Honorata
Polecam zakupy w sklepie Adriatech.pl Bezproblemowy kontakt i towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-19 14:06:24
Ismena
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam innym
5 / 5
2019-05-16 11:42:50
Apolonia
Profesjonalne produkty z ekspresową dostawą. Gorąco polecam !
5 / 5
2019-05-15 07:07:00
Zdzisława
polecam, w razie wątpliwości istnieje kontakt telefoniczny ze sprzedawcą, jednym słowem sklep godny polecenia
4 / 5
2019-05-14 12:30:16
Gabriela
Towar ok, - kontakt ze sklepem słaby (brak odpowiedzi na moje zapytanie mailowe), - późna wysyłka towaru
5 / 5
2019-05-11 17:18:28
Marek
Wszystko ok, dostawa bardzo szybka, towar ok.
2 / 5
2019-05-11 11:01:30
Fabian
Sklep oferuje towar którego nie posiada. Daję dwie gwiazdki za uprzejmość i kulturę obsługi.
5 / 5
2019-05-08 16:33:33
Diana
Polecam, realizacja bardzo szybko - towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-05-01 14:28:42
Julita
Długie oczekiwanie na wysyłkę zamówienia. Poza tym wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
2 / 5
2019-04-24 21:03:36
Bogusław
Nie otrzymałem towaru, nie wiadomo kiedy otrzymam, a ktoś pyta czy jestem zadowolony? Oczywiście że nie.
1 / 5
2019-04-24 13:49:01
Mikołaj
Po 8 dniach zadzwoniono ze sklepu ze nie moga zrealizowac zakupu bo nie maja zadnego z zamowionych towarow.strona fajna.porażka .ciesze sie ze nie zrobilem przelewu tylko platnosc przy odbiorze.
5 / 5
2019-04-22 21:13:26
Gerard
Brak zastrzeżeń. Mało kupuję, ale polecam.
1 / 5
2019-04-20 20:36:52
Kazimiera
lipa jakaś sprzedają towar którego nie mają!!!
4 / 5
2019-04-19 17:21:12
Apolonia
Bardzo miła obsługa, gdy okazało się, że nie ma na stanie zamówionej przeze mnie liczby artykułów, pracownik natychmiast skontaktował się w celu ustalenia dalszego postępowania
5 / 5
2019-04-12 13:39:20
Zofia
Jestem zadowolony, dostawa nie na drugi dzień ale komunikacja dotycząca terminu na bieżąco.
1 / 5
2019-04-10 15:56:31
Weronika
Obsługa nie raczyła poinformować nas o fakcie, że danego przedmiotu nie mają na stanie... Zero kontaktu, że będzie później czy cokolwiek. Dopiero po 3 dniach od zamówienia, po własnym kontakcie dowiedzieliśmy się, że przedmiotu brak.
5 / 5
2019-04-10 08:53:22
Łucja
Firma jak najbardziej godna polecenia.
5 / 5
2019-04-05 16:42:33
Renata
Sklep z przystępną i pomocną załogą. Pracownicy w widoczny sposób zainteresowani szybkim rozwiązaniem przeszkód. Niezwłocznie wprowadzono do oferty produkt, którego szukałem.
4 / 5
2019-04-04 11:50:31
Joachim
Sprzedaż i wysyłka jak najbardziej w porządku. Czas oczekiwania nieco długi (dwa tygodnie) ale to dla tego, że dostępnośc towaru nie jest widoczna na stronie wyszukiwania, gdzie wybrałem produkt, a dopiero na podstronie produktu.
5 / 5
2019-04-03 22:41:57
Nina
Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Profesjonalna obsługa w rozmowie telefonicznej przez bardzo miłą Panią. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-04-02 11:18:04
Kinga
Gorąco polecam, wysyłka mega ekspres, miła obsługa, aż chce się wracać.
1 / 5
2019-04-01 17:20:48
Ryszard
Dopiero po zamówieniu i zapłacie dostałem informację o braku towaru na składzie. Zamówienie i opłata w dniu 05 marca, do dnia 01 kwietnia brak informacji o towarze. Zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2019-03-28 12:58:36
Stanisław
Sympatyczna obsługa klienta. Wysyłka tego samego dnia. Dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2019-03-26 08:37:48
Klaudiusz
Zamówienie złożone wieczorem w czwartek, a już w poniedziałek odebrałem towar. Transakcja bezproblemowa. Towar w porządku. Spokojnie mogę polecić zakupy w tym sklepie
4 / 5
2019-03-25 13:52:39
Bogusława
Dobrze bez problemu . Polecam
5 / 5
2019-03-24 07:00:08
Cezary
Bardzo dobry i profesjonalnie prowadzony sklep.
5 / 5
2019-03-22 12:24:17
Alicja
Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami.
1 / 5
2019-03-20 12:59:09
Grażyna
Oferują towar którego nie maja i mieć nie będą.
5 / 5
2019-03-19 08:36:47
Aleksandra
Sprawnie działający sklep. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-03-16 22:52:30
Wacław
Polecam. Bardzo szybko wykonane zamówienie
5 / 5
2019-03-15 21:45:44
Lesław
Drugi raz zamawiałem w sklepie i drugi raz sie nie zawiodłem, przesyłka była u mnie nastepnego dnia. Jeszcze raz polecam
5 / 5
2019-03-13 11:29:56
January
Bardzo duży asortyment. Przelew wykonywany przez Przelewy24 od razu zaksięgowany. Przedmiot zamówiony w niedzielę wysłany został w poniedziałek rano, we wtorek po południu był już u mnie. Produkt zgodny z opisem na stronie sklepu. Nie było potrzeby kontaktu telefonicznego/ mailowego ze sklepem. Bardzo polecam
5 / 5
2019-03-13 07:00:03
Kajetan
Zakupiony towar odbierałem osobiście. W domu zauważyłem, że jedna śruba dociskowa skrzynki uciosowej jest wykrzywiona i ciężko nią było kręcić. Stwierdziłem jednak, że sam ją wymienię i użyłem testowo skrzynki. Napisałem maila do sklepu z pytaniem, czy we własnym zakresie jestem w stanie wymianić śrubę bez uszkodzenia skrzynki. Pracownik sklepu zadzwonił do mnie i zaproponował wymianę, a moje stwierdzenie, że ja już skrzynki użyłem nie stanowiło problemu.
4 / 5
2019-03-11 21:44:56
Dawid
myslalem ze otrzymam szypciej.
5 / 5
2019-03-08 09:19:27
Przemysław
Witam i serdecznie pozdrawiam. Drodzy Panstwo, tak trzymac dalej.
5 / 5
2019-03-07 23:09:37
Grzegorz
Szybka wysyłka, możliwość śledzenia zamówienia na każdym etapie. Polecam
3 / 5
2019-03-06 16:00:01
Malwina
Bardzo słaby kontakt. Złożyłam jedno zamówienie, które opłaciłem. Okazało się ze zamówiłam złe rzeczy, order został anulowany. do tej pory nienotrzymalam zwrotu pieniędzy. Wysyłałam e-maile do biura lecz to nic nie dało.
5 / 5
2019-03-05 10:47:42
Eliza
Bardzo dobrze.Super kontakt z biurem.
5 / 5
2019-02-28 13:55:28
Wojciech
Zamawiałem w weekend, we wtorek odbierałem towar, wszystko zgodnie z opisem i solidnie zapakowane
5 / 5
2019-02-27 12:27:30
Renata
Super solidna firma szybka obsługa wszystko zgodnie z zamówieniem . Polecam
5 / 5
2019-02-19 10:57:55
Bartłomiej
Wszsytko bez problemu i zgodnie z zamowieniem
4 / 5
2019-02-15 19:48:34
Iga
Były małe problemy ze skompletowaniem zamówienia, ale generalnie obsługa jest dobra. Dziękuję i polecam!
5 / 5
2019-02-13 13:16:06
Radomir
Profesjonalizm i uprzejmość na najwyższym poziomie. Polecam!!!
4 / 5
2019-02-12 12:51:11
Renata
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem a okres wyczekiwania był długi ze względu na brak towaru w magazynie. Pełna informacja na maila o dostawie.
5 / 5
2019-02-07 14:54:57
Maksym
ponad tygodniowe opóźnienie w dostawie wynikło z braku zamówionego towaru w sklepie, o czym zostałem poinformowany telefonicznie w uprzejmy sposób. Mała dygresja - proponuję oznaczać w jasny i przejrzysty sposób na stronie internetowej towary, których nie ma na stanie sklepu. Ogólnie sklep wywiązał się z zobowiązań, dobry kontakt z klientem a dostarczony towar zgodny z opisem. POLECAM.
1 / 5
2019-02-07 10:32:22
Fryderyka
Towar wystawiony z czasem wysyłki 24 godzin, po czym okazuje się że nie ma to na sklepie.
5 / 5
2019-02-05 11:24:34
Monika
Bardzo sprawna obsługa. Wszystko załatwione zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-02-05 09:01:19
Eugenia
Bardzo dobry kontakt.Szybko i sprawne zrealizowane zamówienie.Polecam sklep adriatech..pl.
5 / 5
2019-02-04 19:55:50
Otylia
firma w 100% profesjonalna, szybko i solidnie
5 / 5
2019-02-03 09:44:23
Józefina
Towar zgodny z zamówieniem.Szybka wysyłka towaru.Polecam
5 / 5
2019-01-30 19:32:01
Liwia
Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia
5 / 5
2019-01-29 10:36:44
Arlena
Bez zastrzeżeń - tego oczekuje klient.
5 / 5
2019-01-25 11:12:34
Mateusz
Bardzo dobry kontakt. Zamówienie z odbiorem osobistym zrealizowane wieczorem. Następnego dnia o 9 rano informacja, że jest gotowe do odbioru. Polecam
3 / 5
2019-01-24 17:24:02
Jagoda
TOWAR ZOSTAŁ ZAPAKOWANY Z DROBNYMI USZKODZENIAMI. POMIMO OPISANIA TEGO FAKTU I PRZESŁANIA GO MAILEM WRAZ ZE ZDJĘCIAMI DO SKLEPU NIEKT NIE UDZIELIŁ MI ŻADNEJ ODPOWIEDZI. WIDOCZNIE UZNALI TAKĄ SYTUACJĘ ZA NORMALNĄ, ŻEBY KLIENCI OTRZYMYWALI POOBIJANY TOWAR.
5 / 5
2019-01-16 13:16:34
Kacper
Cały przebieg transakcji przebiegał zgodnie z przyjętymi normami. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.
4 / 5
2019-01-12 15:31:00
Mateusz
Pewnie powodu okresu poswiatecznego wysylka zostala dokonana po ponad tygodniu. Szkoda ze status towarów na stronie byl "Na magazynie" wiec sądziłem że zostaną wysłane szybciej. No trudno. Wreszcie sie doczekałem
5 / 5
2019-01-09 21:33:50
Kamil
To już kolejny zakup dłut w tym sklepie-jestem zadowolony
5 / 5
2019-01-05 00:47:06
Dariusz
Bardzo sprawnie działający sklep . Polecam
5 / 5
2019-01-02 12:07:37
Stanisława
nie mam zastrzeżeń do sprzedawcy
5 / 5
2019-01-02 09:39:32
Aurelia
Wszystko ok, świetne ceny błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-01-02 08:35:39
Aleksander
Wszystko załatwiono błyskawicznie
5 / 5
2018-12-28 16:31:59
Felicja
Bardzo dobry kontakt z klientem, błyskawiczna wysyłka. Polecam.
5 / 5
2018-12-28 13:44:28
Wera
szybko, sprawnie nawet przed świętami !
5 / 5
2018-12-28 13:00:38
Marta
Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa, polecam
5 / 5
2018-12-28 12:31:36
Stanisława
Zakup miał być zrealizowany w ciągu 2 - 3 tygodni, z uwagi na czas oczekiwania na zakupione prze zemnie produkty. Paczka jednak doszła w ciągu 2 dni i to przed samymi świętami. Pozytywnie mnie to zaskoczyło. SZCZERZE POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ!!!
5 / 5
2018-12-27 14:28:13
Bogusław
Super, zamówiony towar w okresie przedświątecznym, mimo to był n drugi dzień u mnie.Polecam rzetelna firma
5 / 5
2018-12-27 10:44:30
Ksenia
polecam , szybkie i satysfakcjonujące zakupy
5 / 5
2018-12-20 13:12:10
Tymon
REWELACJA! Zwariowany przedświąteczny czas, a jednak prezent przyszedł do domu na czas, zamowienie zrobione w poniedziałek a paczuszka była już w środe z rana. WIELKIE MEGA DZIĘKI!!
5 / 5
2018-12-18 11:50:16
Zdzisława
Sprawnie, szybko. Dłuta niestety fruwały w oryginalnym opakowaniu, w którym pozrywały się papierowe uchwyty. To raczej jednak wina opakowania Kirchen a nie Adriatech. Oni opakowali pudełko Kirchen bardzo solidnie.
3 / 5
2018-12-14 22:13:31
Rozalia
Spodziewam się, że to solidna firma i wywiąże się ze swoich zobowiązań ! Ale na dzień dzisiejszy minęły 4 dni i brak dostawy zamówienia ! oraz brak jakiejkolwiek informacji o spodziewanym terminie dostawy.
5 / 5
2018-12-13 09:25:23
Joachim
Solidna firma, szybko, kontakt telefoniczny super. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-12 12:34:39
Fryderyk
Dobrze zaopatrzony sklep, szybka obsługa, towar odpowiednio zapakowany. Polecam
5 / 5
2018-12-12 09:19:19
Weronika
Bardzo profesionalnie i szybko, dobry kontakt
5 / 5
2018-12-11 07:12:55
Liliana
Dobry sprzedawca, warty polecenia.
5 / 5
2018-12-10 20:21:32
Daniel
Wszystko przebiegło pomyślnie odnośnie zakupu.
5 / 5
2018-12-07 11:27:34
Karolina
Jestem zachwycona szybkością dotarcia przesyłki. Towar zgodny z zakupem, dobrej jakości.
5 / 5
2018-11-30 11:25:04
Rozalia
Bdb. Szeroki asortyment, szybka wysyłka, kontakt dobry. Zero problemów.
3 / 5
2018-11-30 10:28:44
Apolonia
Obsługa "mniejszych" zamówień, wg. Pani pod telefonem jest dużo mniejszym priorytetem dla tej firmy. Nieaktualne stany magazynowe.
5 / 5
2018-11-26 10:12:47
Natasza
Duży asortyment i dobre ceny. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2018-11-25 19:52:21
Manuela
Planuję kompletne wyposażenie warsztatu stolarskiego, to dopiero pierwszy zakup, początek ok.
4 / 5
2018-11-23 17:21:07
Konrad
Komunikacja powinna być znacznie lepsza.
5 / 5
2018-11-23 06:34:35
Konstanty
Towar zgodny z opisem, kontakt mailowy OK. Jedynie do jest do delikatnej poprawy to szybkość realizacji zamówienia i ewentualne informowanie o przewidywanym terminie wysyłki jeżeli proces realizacji się wydłuża.
5 / 5
2018-11-21 18:57:08
Janusz
transakcja bardzo szybka i sprawna zgodna z zamówieniem
5 / 5
2018-11-21 14:50:28
Mariola
Super Wszystko sprawnie szybko
5 / 5
2018-11-21 09:48:51
Judyta
ok - zaślepki tak jak na zdjęciach.
5 / 5
2018-11-05 10:12:46
Violetta
Solidna firma, pewność realizacji zamówienia, w przypadku problemów firma kontaktuje się bezpośrednio z kupującym.
5 / 5
2018-11-02 18:15:10
Faustyna
Wszystko w najlepszym porządku, zamówienie szybko zrealizowane, bezproblemowa obsługa i wszystko zgodnie z opisem. POLECAM !!!
5 / 5
2018-10-30 10:37:39
Daria
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-10-29 10:23:08
Eugeniusz
Towar zgodny z zamówionym, rozsądna cena, szybka realizacja.
5 / 5
2018-10-25 07:43:40
Grzegorz
Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony, serdecznie polecam.
5 / 5
2018-10-25 06:31:18
Violetta
Szybka wysyłka, towar bardzo dobrej jakości.
4 / 5
2018-10-24 12:05:12
Feliks
Zakupy bez zastrzeżeń. Bardzo szybka dostawa. W pełni polecam
5 / 5
2018-10-23 13:45:53
Oskar
Wszystko sprawnie i konkretnie. Super kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-10-18 11:21:44
Tomasz
Szybko, sprawnie bez rozczarowań.
3 / 5
2018-10-17 10:45:30
Emilia
czekam na dostawę , niestety towar dostępny dopiero za 3 tygodnie
5 / 5
2018-10-16 12:25:47
Kacper
Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Dobre ceny.
5 / 5
2018-10-08 13:52:36
Marcel
świetny sklep polecam wszystkim majsterkowiczom i fachowcom
5 / 5
2018-10-04 06:16:18
Zenon
Dobra obsługa i szybka wysyłka.
5 / 5
2018-10-04 05:54:09
Ireneusz
Po raz kolejny udane zakupy. Polecam
5 / 5
2018-09-26 09:11:19
Monika
Wszystko zgodnie zz opisem i terminowo. Polecam.
4 / 5
2018-09-18 09:29:33
Jowita
Można polecać usługi są poprawne chć brak towarów lepszej jakości
5 / 5
2018-09-14 12:31:49
Ilona
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2018-09-12 10:48:56
Wincenty
Mogło byc lepiej po 2 godzinach 😂😂😂
5 / 5
2018-08-30 10:24:03
Władysław
Transakcja przebiega szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2018-08-22 21:32:14
Leon
Rzetelna firma. Wszystko zgodne z zamówieniem. Informacje o zamówieniu dostępne na mailu. Polecam
5 / 5
2018-08-20 13:17:01
Longin
Solidna firma , towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-08-10 15:14:11
Jakub
Polecam sklep, szybka realizacja,
5 / 5
2018-08-09 14:58:31
Idzi
Bardzo szybko dostarczony towar polecam
5 / 5
2018-08-09 14:45:13
Jerzy
Wszystko przebiegło dobrze. Byłem informowany o statusie przesyłki oraz czasie oczekiwania na bieżąco. Ceny fajne, obsługa fajna. Polecam. Ja tam będę wracał.
4 / 5
2018-08-08 10:32:25
Aleksandra
Pozytywnie zamówienie zrealizowane ok. W terminie paczka dobrze zabezpieczona.mały minus że W opcji śledzenie paczki brak informacji o statusie paczki.
5 / 5
2018-08-07 14:54:08
Grzegorz
Sprawnie przeprowadzona transakcja, latwy kontakt telefoniczny inmailowy ze sklepem co pomaga uniknac nieporozumien i pozwala szybko zmodyfikowac zamowienie.
5 / 5
2018-08-06 10:23:41
Ignacy
Perfekcja. Polecam. Zero problemów.
4 / 5
2018-08-03 17:09:26
Arlena
Zakup dobry,czas na otrzymanie towaru nie za krótki (4 dni). Śledzenie przesyłki trudne, średnie zainteresowanie Klientem
5 / 5
2018-08-01 14:31:58
Celestyna
Realizacja przebiegła bardzo sprawnie
5 / 5
2018-08-01 10:17:45
Lesław
Szybko i sprawnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2018-08-01 09:58:09
Maciej
Zamówiłem, przedpłaciłem, otrzymałem - system działa sprawnie.
5 / 5
2018-08-01 09:52:40
Milena
Polecam, wszystko zgodne z zamówieniem. Obsługa miła i profesjonalna.
5 / 5
2018-07-27 22:01:13
Małgorzata
Standardowo super. Szybko, sprawnie, pancernie opakowane (może aż niepotrzebnie tak). To drugi zakup tutaj i zapewne nie ostatni.
5 / 5
2018-07-27 12:06:05
Przemysław
bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2018-07-24 10:48:26
Feliks
wszystko bardzo sprawnie i szybko

Rzetelne opinie o ADRIATECH