Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję adrony.pl

Adrony.pl Opinie 4.6 (28)

Giełdowa 7/9
01-211
Warszawa
660488402
brak obrazu
speedtest
4.6
28
Opinii

Dobrze

1 / 5
2018-07-04 13:57:16
Zygmunt
Brak kontaktu telefonicznego, wg. sklepu towar dostępny a jak się okazuje jest to kłamstwo. Zwrotną informacja dopiero po trzech dniach o braku towaru. Nie polecam, jako sklep internetowy są beznadziejnie.
5 / 5
2017-12-08 14:09:06
Jacek
Zaskoczyło mnie tempo realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-11-06 16:57:51
Angelika
Zgodnie z zamowieniem, prosto i bezproblemowo.
5 / 5
2017-11-03 16:08:40
Kaja
Super transakcja, sklep pokrył koszty dostarczenia w sobote, mozna się dogadać.
5 / 5
2017-10-25 11:24:52
Iwo
Polecam bardzo ten sklep , szybka i sprawna obsługa , zamówiłem towar w sobotę a dostawa była w poniedziałek
5 / 5
2017-10-13 13:22:38
Alfred
Super sprzedawca, polecam gorąco :)
5 / 5
2017-10-09 15:53:35
Wiktoria
Jestem mega zadowolony z szybkości działania firmy i łatwego kontaktu. Jedynie położenie magazynu sklepu jest problematyczne, ponieważ jest stosunkowo daleko.
5 / 5
2017-10-04 14:50:47
Zbyszko
bardzo profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2017-10-02 11:57:48
Zbigniew
Stały kontakt z pracownikiem sklepu daje zdecydowany +, tu naprawdę "nie ma głupich pytań":)
5 / 5
2017-10-01 19:50:02
Gerard
Reakcja sklepu bardzo dobra. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
5 / 5
2017-09-29 09:44:33
Bogusława
Szybko, sprawnie i profesjonalnie!
5 / 5
2017-09-28 21:54:13
Bernard
Szybka realizacja, najlepsza cena, zdecydowanie POLECAM
5 / 5
2017-09-27 12:13:32
Bolesław
Rewelacyjnie szybko i przyjemnie, kontakt i informacja na bieżąco, jestem bardzo zadowolona z zakupów i obsługi.
4 / 5
2017-09-19 12:19:11
Kajetan
Wszystko w porządku z wyjątkiem adresu dostawy. Przez pomyłkę wysłano paczkę nie tam, gdzie chciałem, a na adres podany w danych do faktury.
5 / 5
2017-09-15 12:00:19
Maksymilian
Polecam. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.
1 / 5
2017-09-15 09:44:02
Klaudiusz
zamówiłem na początku września drukarkę xerox phaser 3020 - na szczęście jako formę płatności wybrałem "za pobraniem". Zamówienie zostało potwierdzone, ale po 6 godzinach sklep anulował zamówienie twierdząc, że nie ma tego towaru. Poinformowano mnie również, że spodziewają się dostawy pod koniec września. Jednocześnie sprawdziłem ofertę sklepu i ten model drukarki w dalszym ciągu figurował, jako dostępny. Skłania mnie to do refleksji, czy ktoś nad tym sklepem panuje oraz pytania: czy aby nie handlują towarem, którego nie posiadają?! Cieszę się, że wybrałem opcję płatności za pobraniem, bo pewnie do tej pory miałbym problemy z odzyskaniem pieniędzy.
5 / 5
2017-08-30 12:07:13
Kornelia
Szybko, zgodnie z opisem, jestem zadowolony z zakupu.
4 / 5
2017-08-03 08:48:16
Monika
Kupiłam u sprzedawcy dwa artykuły, skorzystałam z opcji płatności internetowej. Otrzymałam fakturę proformę, zgodną z zamówieniem. Otrzymałam zakupiony towar niezgodny ilościowo z zamówieniem. Faktura różniła się od faktury proforma nie tylko ilością artykułów lecz również ceną jednostkową. Nieporozumienie zostało wyjaśnione telefonicznie. W tej chwili jestem na etapie oczekiwania na dosłanie nie dostarczonego przedmiotu. Z uwagi na dobry kontakt z właścicielem sklepu wystawiam opinię dobrą.
5 / 5
2017-07-20 14:20:21
Jarosław
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam ten sklep!
5 / 5
2017-07-17 13:55:47
Ilona
Sprawna obsługa i szybka informacja o wykonaniu zlecenia
5 / 5
2017-07-07 22:31:55
Seweryn
Super sklep, fachowa obsługa i bardzo szybka realizacja polecam!
5 / 5
2017-07-06 16:27:05
Joanna
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-06-30 14:47:18
Krystian
Polecam sklep idope.pl kupiłem copter phantom 4 w najlepszej cenie na rynku, był mały problem z baterią (wadliwa seria) po zgłoszeniu tego faktu i odesłaniu jej do sklepu natychmiast otrzymałem nową baterię.
5 / 5
2017-06-27 21:59:31
Aldona
Szybko sprawnie i solidnie! Polecam.
5 / 5
2017-06-06 15:22:44
Aleksander
pozytywnie, bo miałem pewne uwagi i wszystkie zostały sprawnie wyjaśnione.
5 / 5
2017-05-24 15:36:53
Jerzy
Wszystkie oczekiwania zostały spełnione
5 / 5
2017-04-28 11:32:15
Gabriel
Kupiłem telefon i goboarda. Wszystko ok, kontakt bez problemów, dostawa szybka. Polecam.
5 / 5
2017-01-22 16:44:25
Malwina
Polecam sklep. Profesjonalna obsługa klienta, prosty kontakt z personelem

Rzetelne opinie o adrony.pl