Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ADVENTURE SPORTS

ADVENTURE SPORTS Opinie 4.7 (316)

KOMITETU OBRONY ROBORNIKÓW 48
02-146
WARSZAWA
227491133
opinie ADVENTURE SPORTS
speedtest
4.7
316
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-08-04 15:36:51
grzegorz
zero gwiazdek niestety najmniejsza ilościa jest aż jedna!!!! Zamówiłem i zapłaciłem za buty w rozmiarze widocznym na stronie ale okazało się , że ich nie ma pomimo tego, że mam konto w banku ing w tym samym co sklep nie wiem jakim cudem dostaję wiadomość na necie, że pieniądze są zwrócone ale nie mam ich na koncie. To były ostatnie zakupy w tym sklepie!!!!! zero gwiazdek niestety najmniejsza ilościa jest aż jedna!!!!
5 / 5
2020-02-21 22:15:58
Ismena
Zamówiona towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-21 09:16:20
Ludmiła
Mega szybkie zakupy w super cenie
5 / 5
2020-02-21 07:44:45
Bronisława
Bardzo miła obsługa i szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-20 20:44:31
Brygida
Kurtka która kUpiłam była zgodna z opisem. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie
5 / 5
2020-02-20 11:04:07
Jan
Jak zawsze klasa - najlepszy i najbardziej konkretny sklep dla wymagających klientów.
5 / 5
2020-02-19 19:46:05
Luiza
Wszystko zgodne z opisem polecam
5 / 5
2020-02-18 20:26:46
Leokadia
Narty wiazania oraz foki do nart
5 / 5
2020-02-17 13:44:54
Barbara
Zakupy przebiegły sprawnie, asortyment dobrej jakości
5 / 5
2020-02-15 14:52:52
Jadwiga
Bezproblemowe i szybkie załatwienie transakcji.
5 / 5
2020-02-14 14:33:08
Wojciech
Bardzo duży wybór, największe rabaty w sieci.
5 / 5
2020-02-14 09:55:26
Oliwier
Wszystko super I sprawnie towar zgodny z opisem Polecam
5 / 5
2020-02-13 12:30:49
Celestyn
Kontakt z przedstawicielami sklepu w pełni profesjonalny i charakteryzujący się życzliwym podejściem do moich potrzeb (jako klienta sklepu). Zakupiłem odzież i sprzęt narciarski. Sklep i oferowany asortyment produktów (w moim wypadku Rossignol, Helly Hansen, Peak Performance) godne rekomendacji.
5 / 5
2020-02-13 11:37:30
Mateusz
Rewelacja, szybko, bezproblemowo i asortyment super
5 / 5
2020-02-12 22:30:32
Stefan
Polecam sklep, bardzo solidnie i dobre ceny, dobry kontakt.
5 / 5
2020-02-12 21:24:17
Miłosz
Szybko, terminowo, w dobrej cenie.
5 / 5
2020-02-12 19:38:32
Bartosz
Wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-12 15:41:51
Aneta
Super przecena,najlepsza oferta
5 / 5
2020-02-12 13:37:29
Feliks
Wszystko ok szybko sprawnie jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-11 19:44:16
Jerzy
wysokiej jakości sprzęt w przystępnej cenie.
5 / 5
2020-02-11 11:21:30
Wera
BLUZA Z KAPTUREM PEAK PERFORMANCE M GROUND ZIP HOOD
5 / 5
2020-02-10 22:58:32
Felicjan
Szybka i dobrze zapakowana przesyłka. Towar zgodny z opisem.
1 / 5
2020-02-10 22:44:50
Oskar
Towar zamówiony 30.01 - na stronie informacja, że wysyłka "do 4 dni", myślałem, że żartują, kto w dzisiejszych czasach wysyła po 4 dnia. Kupiłem, zapłaciłem czekam.. Do 7.02 cisza jak makiem zasiał.. 07.02 przychodzi mail - "wysłano". Zero informacji, czym jak, gdzie, numeru przesyłki. Czy pocztą, czy kurierem, a może gołębiem. No i oczywiście zero, że przepraszamy, wysłaliśmy po 8 dniach zamiast po 4. A teraz juz jest 10.2 i przesyłki dalej nie ma.... Może zaginała.. ale kto wie.. bo nie mam jej numeru...
5 / 5
2020-02-10 12:20:24
Roksana
Szybka przesyłka, miły kontakt, profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2020-02-10 10:54:15
Emanuela
Towar zamówimy w promocji, rozmiar zgodny z zamówieniem - pasuje idealnie. Płatność Blik-iem. Szybka wysyłka. Jednym słowem tak chcę zawsze robić zakupy przez Internet.
5 / 5
2020-02-09 11:17:23
Edward
Kupiłem kurtkę narciarską w bardzo okazyjnej cenie. Kontakt ze sklepem bardzo dobry.
5 / 5
2020-02-08 19:47:49
Henryka
W tym sklepie internetowyn robilam 2 razy zakupy. Za każdym razem byłam zadowolona. Kontakt telefoniczny że sklepem też super. Polecam
5 / 5
2020-02-07 13:13:15
Jarosława
doskonała obsługa, wszystko wykonywane błyskawicznie, firma bez żadnego problemu akceptuje zmiany w zamówieniu, zawsze odbierają telefon, co jest ogromnie ważne w gorącym czasie przed feriami. POLECAM ZAKUPY W TEJ FIRMIE!!!!
1 / 5
2020-02-06 12:42:01
Otylia
Zamówiłam 2 koszulki i getry. Dostałam getry i jedną koszulkę, której nie zamawiałam!! Nie otrzymałam żadnej informacji o zmianie zamówienia! Zadzwoniłam i dowiedziałam się, że koszulek już nie ma dlatego jednej nie dostałam a druga to poprostu pomyłka. Zaznaczam, że towar był dostępny na stronie nawet 2 dni po złożeniu przeze mnie zamówienia.Jak widać firma ma niesprawny system zamawiania i nie radzi sobie przy dużej ilości zamówień.To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2020-02-06 12:05:26
Ada
Nie kupię więcej w tym sklepie
5 / 5
2020-02-05 12:00:33
Julita
Jetsem bardzo bardzo zadowolona, zamówiłam w sobotę, otrzymałam we wtorek i dostawa bezpłatna POLECAM SKLEP
5 / 5
2020-02-03 10:14:15
Beniamin
Szybkie, udane zakupy, wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2020-01-30 15:10:55
Klara
Solidna firma, nawet ze zwrotem części towaru nie było problemu
5 / 5
2020-01-30 12:53:57
Eleonora
Buty narciarskie kupione na stronie z dodatkowym rabatem.
1 / 5
2020-01-30 11:49:14
Filip
Chcialem skorzystac z promocji „dodatkowe 20%”, na etapie realizacji zamowienia okazalo sie ze promocja dotyczy tylko wybranych artykulow o czy nie bylo zadnej informacji ani w newsletterze ani na stronie.
5 / 5
2020-01-30 11:22:34
Dominika
Super obsługa klienta przez infolinie oraz w stacjonarnych sklepach.
5 / 5
2020-01-29 17:34:47
Jolanta
Zakupy bardzo udane, polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-29 12:53:12
Agata
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Solidnie zapakowane towar.
5 / 5
2020-01-29 11:55:30
Stanisława
Zamówiona kurta i bezrękawnik Peak Performance - to moja ulubiona zimowa marka i zawsze dostępna w Adventure Sport. Sklep zapewnia pełną rozmiarówkę oraz dostępność kolorystyczną. "Czas dostawy jest zawsze zgodny z opisem, a ewentualna procedura zwrotu jest bardzo prosta i szybka. P o l e c a m
5 / 5
2020-01-28 17:07:52
Bernard
Szybko sprawnie towar zgodny z opisem. Brak zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-28 09:02:18
Sergiusz
Zamówiony towar dostarczono ekspresowo. Bravo. Sklep warty polecenia.
5 / 5
2020-01-24 15:13:19
Dorota
Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka, towar wysokiej jakości, polecam 👍🏻
5 / 5
2020-01-24 11:42:31
Radosław
Polecam zakupy wszystko sprawnie
1 / 5
2020-01-23 21:31:42
Janusz
Fatalnie. Zamówiona kurtka narciarska w wybranej kategorii narty a przyszła kurtka outdoor. Dużo zamieszania, stracony czas o zablokowane pieniądzeZ fatalne wrażenie
5 / 5
2020-01-23 13:02:32
Andrzej
Szybką realizacja, towar zgodny z opisem, polecam
5 / 5
2020-01-22 18:17:54
Arnold
Super sklep, ekspresowa wysyłka, towar najwyższej jakości. Polecam na 100%
5 / 5
2020-01-22 14:07:07
Marcin
Rewelacja! Obsługa i towar dla wymagających :) Polecam!
5 / 5
2020-01-22 11:20:48
Oliwia
Zależało mi na czasie (o czym napisałam w uwagach) i towar został wysłany natychmiast.
5 / 5
2020-01-21 15:00:48
Krzysztof
Bardzo fajnie :) ze zwrotem tez żadnego problemu (tzn jeszcze czekam na pieniazki, ale bez jakichś ceregieli z przyjmowaniem, bardzo profesjonalnie)
5 / 5
2020-01-21 12:43:51
Iwona
Wszystko przebiegło prawidłowo, doskonała obsługa !
5 / 5
2020-01-17 10:21:01
Izabela
Wspaniały sprzedawca. Blyskawiczny kontakt. Serdecznie polecam.
5 / 5
2020-01-16 19:54:19
Celestyn
Profesjonalna obsługa,przy wymianie żadnych problemów ,tak trzymać. Pozdrawiam .
5 / 5
2020-01-15 19:27:51
Ziemowit
Szybka i sprawna realizacja zamówienia , polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-15 13:22:52
Dalia
Ogromny wybór i w moim przypadku znalazłam buciki tylko w tym sklepie
5 / 5
2020-01-09 16:57:50
Halina
Bardzo profesjonalne podejście do klienta,bardzo polecam.
5 / 5
2020-01-09 12:40:03
Bernard
szybka wysyłka, doskonały towar w konkurencyjnej cenie :) polecam
1 / 5
2020-01-07 09:49:13
Natalia
Beznadziejne podejście do klienta
5 / 5
2020-01-04 10:36:41
Mariusz
Pełen profesjonalizm, towar zgodny z oczekiwaniami
1 / 5
2020-01-02 14:54:32
Klemens
Dawanie w MPP vouchera tylko do wersji online to jest żenada.
5 / 5
2020-01-02 10:02:21
Natalia
Wszystko przebiegło prawidłowo i zgodnie z deklaracjami adventuresports
1 / 5
2019-12-25 13:26:48
Edward
Nie chciałem wystawić oceny, ale po drugim mailu z przypomnieniem poczułem się wywołany do tablicy. Daję jedna gwiazdkę, ponieważ po zamówieniu towaru ze strony internetowej zadzwoniono do mnie z informacją, że towaru nie ma.
5 / 5
2019-12-23 12:19:49
Cecylia
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2019-12-21 09:14:59
Lech
Paczka przyszła w zdeklarowanym terminie 4 dni roboczych. towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-12-20 00:30:43
Norbert
Wszystko ok chociaż czapki firmy rossignol powinny być opisane jako małe. Nosze kask narciarski 61cm i dwie czapki które zamówiłem to na pół głowy są. Będę musiał je podarować dzieciom po sąsiedzku..
5 / 5
2019-12-19 12:47:50
Jeremiasz
Polecam. Super kontakt ze sprzeddawcą.
5 / 5
2019-12-18 21:00:12
Walentyna
Bardzo polecam! Sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-12-18 18:06:38
Marcel
SUPER SKLEP - NAJWYŻSZA JAKOŚĆ
5 / 5
2019-12-18 16:35:15
Longin
Sklep Adventure Sport super !!! Przesyłka jednak do mnie nie dotarła. Nie polecam UPS !
5 / 5
2019-12-17 11:53:36
Henryk
Przebieg transakcji, jak i formalności związane ze zwrotem części zakupionego towaru bez problemu. Dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2019-12-12 17:12:56
Franciszka
To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i wszytko rewelacja. Polecam👍👍
5 / 5
2019-12-11 14:34:09
Alicja
Wszystko w porządku, jedyny problem to to, że informacja na temat dostępności produktów na stronie nie zawsze jest aktualna.
5 / 5
2019-12-10 14:09:51
Jakub
Bardoz dobra obsługa. polecam!
5 / 5
2019-12-09 13:21:59
Leszek
super fachowa obsługa pozdrawiam
5 / 5
2019-12-09 11:50:44
Justyna
fajne ciuchy choć ceny wyjściowe zaporowe. Generalnie mój ulubiony sklep sportowy, preferuję markę Peak Performance - świetna jakość i fajny design. Rossignol tez daje radę choć jakościowo to dla mnie słabsza liga
5 / 5
2019-12-09 10:54:28
Mateusz
Bardzo szybka dostawa, dogodny zwrot w sklepie Klif.
5 / 5
2019-12-06 10:08:01
Cyprian
Perfekcyjna obsługa , towar najwyższej jakości w rewelacyjnej cenie...
5 / 5
2019-12-06 08:59:25
Patryk
Sprawnie i miło. Pracownicy niesamowicie pomocni.
5 / 5
2019-12-05 13:38:35
Urszula
Super, to nie pierwszy mój zakup w ty sklepie
5 / 5
2019-12-05 08:55:19
Emil
Szybka i profesjonalna obsługa, na czas.
5 / 5
2019-12-05 07:51:37
Izolda
Towar jak w opisie najwyższą jakość, szybko i sprawnie towar wysłany, niestety brak opcji paczkomat, a firmy kurierskie coraz gorsze.
1 / 5
2019-12-04 15:48:07
Celestyna
Brak jakiejkolwiek informacji.
5 / 5
2019-12-04 14:56:44
Anna
Wszystko zgodnie z planem, dobre ceny na sprzęt narciarski, polecam.
4 / 5
2019-12-04 13:39:01
Ryszard
To był pierwszy zakup to trudno o opinię , ale będziemy podglądać na zakupy
5 / 5
2019-12-04 13:26:34
Anastazja
SUPER SKLEP TOWAR PIERWSZA KLASA
5 / 5
2019-12-04 11:59:41
Sofia
Świetna strona sklepu, realizacja jak zwykle bardzo dobra - szybko, dobrze zapakowane, klient na bieżąco informowany o postępach w realizacji zamówienia, rabaty odliczane bez zbędnych kliknięć. Perfekcja. Kolejny udany zakup.
5 / 5
2019-11-29 12:09:25
Matylda
Bardzo dobry kontakt ze sklepem,expresowa wysyłka,kurtka prześliczna,niestety musiałam odesłać,bo za mała.
3 / 5
2019-11-28 13:52:06
Fryderyka
Zamówilem towar i nie otrzymuję przesyłki. Byla DEKLARACJA PLATNOŚCI ,ktorą nie odczytano.
5 / 5
2019-11-27 14:20:59
Łucja
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Bardzo ciekawa oferta.
5 / 5
2019-11-21 15:28:08
Herbert
Najlepszy profesjonalny sklep sportowy z dużym asortymentem odzieży technicznej i sprzętem narciarskim. Jedyny taki w Polsce.
1 / 5
2019-11-20 18:09:10
Ada
Bałagan na stronie,oferowany towar nie istnieje w rzeczywistości
5 / 5
2019-11-20 16:58:08
Kalina
bez zarzutu, wszystko sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-11-18 10:51:06
Jacek
Szybko i bez problemu. Kupiłem spodnie narciarskie z zeszłorocznej kolekcji przecenione o 50% więc uważam, że oferta super.
3 / 5
2019-11-16 06:09:22
Janina
Produkt nie został doręczony w komplecie ( dostałam kurtkę bez dopinanego kołnierza). Plusem jestvtonzecsklepbszybkonzareagiwal na mojego majla w tej sprawie i dosłał brakująca cześć.
5 / 5
2019-11-14 09:35:46
Tobiasz
Bardzo dobra szybka obsługa i swietny kontakt
5 / 5
2019-11-13 12:11:23
Malwina
Bardzo dobry asortyment, bardzo dobra obsługa
5 / 5
2019-11-12 12:50:45
Bronisław
miła obsługa, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-11-11 17:28:51
Jarosława
Super sklep . Nigdy mnie nie zawiódł. Pełna profeska, Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-10 23:11:39
Klaudia
Wszystko przebiegło zgodnie z warunkami sklepu.
5 / 5
2019-11-08 21:55:38
Urszula
sklep super, ale doręczenie paczki bardzo długo, nie polecam usług UPC
5 / 5
2019-11-07 14:29:36
Żaneta
Warto obserwować i korzystać z okazji
5 / 5
2019-11-06 18:45:11
Miłosz
Super szybka wysyłka, wszystko bardzo OK!
5 / 5
2019-11-06 15:17:21
Leon
Dobry kontakt z klientem. Kreatywne podejście do wyprzedaży i przedstawienie możliwości zamiany brakującego towaru na inny. Tak to powinno wyglądać u każdego.
4 / 5
2019-11-04 11:56:43
Celestyn
Jak na tak drogie ubrania to moglby one byc lepiej i staranniej zapakowane.
5 / 5
2019-10-28 10:37:48
Benedykt
Zakupy i dostawa towaru sprawna, zgodnie z opisem, bez żadnych problemów. Sklep godny polecenia!
5 / 5
2019-10-27 20:57:00
Remigiusz
Naprawdę expresowa wysyłka. Zamówienie było u mnie następnego dnia.
5 / 5
2019-10-24 09:31:51
Sabina
Polecam, zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-10-22 11:36:32
Fryderyka
Super obsługa i pomoc przy zakupie. POLECAM
5 / 5
2019-10-22 09:01:46
Kaja
Szybko i sprawnie bez zastrzeżeń!
5 / 5
2019-10-21 16:29:02
Izydor
Profesjonalny godny polecenia.
5 / 5
2019-10-21 09:27:19
Amelia
Szybko zrealizowane zamówienie. Super jakość. Polecam
5 / 5
2019-10-17 15:37:37
Agata
Szczerze polecam.Jestem mega zadowolona z obsługi
5 / 5
2019-10-17 10:02:04
Patrycja
Gorąco polecam. Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka oraz zwrot środków na konto.
1 / 5
2019-10-11 12:35:28
Eliza
Zamówienie złożone 8 .10 dzisiaj jest 11 a ja nadal nie mam żadnej informacji na temat mojego zamówienia !
5 / 5
2019-10-09 20:54:25
Konrad
Gorąco polecam. Super towar, dobra cena i szybka obsługa.
5 / 5
2019-10-09 20:38:46
Ludwika
Szybka dostawa. Jedyna uwaga, to sklep mógłby rozszerzyć formę dostawy produktów np paczkomaty lub punkty typu żabka. Na pewno usprawniłoby to proces odbioru paczki przez klienta.
5 / 5
2019-10-09 08:36:53
Maciej
po prostu fachowo, nawet bardziej. polecam
5 / 5
2019-10-08 11:45:10
Henryk
Wszystko super, łącznie ze zwrotem towaru i kasy.
5 / 5
2019-10-04 11:32:08
Teodor
Błyskawicznie. Super spodnie. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-10-04 10:04:12
Danuta
bardzo sprawna obsługa, towar jak w opisie
5 / 5
2019-10-02 20:19:09
Roksana
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Gorąco polecam
5 / 5
2019-10-02 14:45:01
Brygida
Świetny sklep z markowymi sportowymi ubraniami. Mogłoby być więcej szczegółowych opisów przy niektórych ubraniach- szczególnie "technicznych". Ale ogólnie super sklep.
5 / 5
2019-10-02 11:10:09
Jolanta
Ekspresowa wysyłka. Bezproblemowy zwrot towaru. Gorąco polecam
5 / 5
2019-09-30 08:40:08
Izydor
To mój pierwszy kontakt z tą firmą, wydaje mi się ze wszystko w porządku
1 / 5
2019-09-22 16:21:52
Wiesława
Czekam na zakup i żadnej informacji. Już powinnam go dostać.
5 / 5
2019-09-21 23:13:05
Rafał
Towar znakomitej jakości i zgodny z oczekiwaniami. Na jedyne pytania dotyczące obówia zadane przez stronę www czekałem max kilkanaście minut, czyli jak dla mnie bardzo szybka odpowiedź. Po dokonaniu zamówienia i zapłaceniu kartą przed południem, następnego dnia kuriera maiłem już pod domem :-) Jestem bardzo zadowolony zarówno z osbługi, jakości towaru jak i ceny. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-09-16 18:52:18
Klara
SUPER SKLEP - GODNY POLECENIA -TOWAR PREMIUM
5 / 5
2019-09-11 11:58:29
Damian
Obsługa w sklepie internetowym natychmiastowa. Okazało się że poszukiwany rozmiar jest dostępny. Spora różnica w stosunku do obsługi w sklepie stacjonarnym w Gdyni, gdzie zostałem potraktowany poniżej poziomu którego można się spodziewać w sklepie sprzedającym produkty nie najtańsze. Sklep internetowy
5 / 5
2019-09-11 11:35:34
Aga
Zabrakło zawiadomienia o wysłaniu przesyłki Firma kurierska nie zawiadomiła o dostawie
5 / 5
2019-09-10 23:04:00
Irma
Szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt i profesjonalnie. Zamowienie dostałam szybciej niż się tego spodziewałam, także polecam, gdy czasu jest mało.
5 / 5
2019-09-10 12:31:08
Marlena
Szybko i sprawnie Towar zgodny z opisem Polecam
5 / 5
2019-08-30 20:53:39
Henryka
Jestem bardzo zadowolona. polecam.
5 / 5
2019-08-29 12:05:48
Remigiusz
Bez niespodzianek, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2019-08-29 00:09:14
Ferdynand
Sklep już po raz drugi spełnił moje oczekiwania, produkt dotarł do mnie bez wad. Polecam w 100%]
5 / 5
2019-08-27 15:33:54
Ida
Polecam zakupy w adventuresports - bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Otrzymany produkt w pełni odpowiada opisowi, kolory zgodne ze zdjęciem . ogólna ocena bardzo dobra .
5 / 5
2019-08-20 11:34:02
Włodzimierz
Szeroki asortyment w przystępnych cenach
5 / 5
2019-08-16 16:24:40
Małgorzata
Super sklep super obługa,polecam!
5 / 5
2019-08-14 13:02:45
Franciszka
Bardzo pozytywne doświadczenie. Polecam
5 / 5
2019-08-09 09:46:28
Mirosław
Sklep nie tylko oferuje profesjonalne techniczne ubrania, ale wybierając odpowiednia firmę kurierską (UPS) dostarcza swoim klientom usługę na najwyższym poziomie, spokój i zadowolenie.
5 / 5
2019-08-06 13:15:57
Aldona
Bardzo dobrze zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2019-07-31 20:15:45
Eligiusz
Bardzo pozytywna - jeden z moich ulubionych sklepów w połączeniu z salonem Adventure Sports w CH Klif Warszawa
5 / 5
2019-07-31 11:53:25
Roma
ok, szybko , zgodnie z opisem , cena o 1/3 niższa niż w sklepie
5 / 5
2019-07-26 22:04:34
Błażej
Super, szybko, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-25 21:08:14
Marcel
ciekawy sklep pewnie skorzystam kiedyś ponownie
5 / 5
2019-07-21 17:35:02
Janusz
Wszystko sprawie, bez najmniejszych problemów
5 / 5
2019-07-19 14:48:00
Sofia
Serdecznie polecam! Świetny kontakt i obsługa!
5 / 5
2019-07-17 11:48:50
Bernardeta
Bardzo polecam!!!Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2019-07-16 22:05:16
Natasza
Bezproblemowo, wszystko w pełni profesjonalnie.
4 / 5
2019-07-09 14:15:53
Stanisława
Sprawnie i wszystko zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2019-07-08 11:18:59
Mieczysława
Wspaniały kontakt ze sklepem i super szybka wysyłka!
5 / 5
2019-07-04 09:40:28
Benedykt
Inne sklepy powinny uczyć się podejścia do klienta od tej firmy. W ŻYCIU nie spotkałem się z takim zaangażowaniem ze strony sklepu, mega kontakt z klientem, mega szybka wysyłka! Polecam mocno i na pewno wrócę!
5 / 5
2019-07-04 06:30:14
Benedykt
Bardzo dobry, szybka dostawa, towar pierwszej jakości.
5 / 5
2019-07-02 11:40:20
Sebastian
Szybko i sprawnie. Towar najlepszych marek. Podczas wyprzedaży atrakcyjne ceny.
5 / 5
2019-06-26 00:54:34
Irena
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Adventuresports i polecam wszystkim, którym zależy na sprawnej i profesjonalnej obsłudze. Dziękuje.
5 / 5
2019-06-13 10:49:36
Genowefa
Profesjonalna obsługa, polecam.
5 / 5
2019-06-12 21:48:05
Celina
Dobra oferta, bezpłatna dostawa-POLECAM!
5 / 5
2019-06-12 17:45:33
Liwia
Wszystko rewelacja. Po godzinie od zamówienia wysłano towar i przesyłka POBRANIE gratis. Polecam
5 / 5
2019-06-05 17:31:52
Kaja
Bardzo profesjonalne podejście.
5 / 5
2019-06-04 21:59:21
Zbyszko
Polecam jak najbardziej. Przed zakupem zadzwoniłem czy towar jest dostępny. Obsługa elegancka.
4 / 5
2019-05-28 22:07:39
Bogna
Polecam. Ale warto sprawdzić warunki przesyłki z dostawą za pobraniem... Kurier nie dzwoni i pojawia się wtedy kiedy chce - czyli zwykle w godzinach pracy... Nie ma możliwości umówienia się z nim na odbiór. w związku z powyższym moja przesyłka nie została skutecznie doręczona i musiałam ją odbierać w sklepie osobiście...
5 / 5
2019-05-16 11:35:10
Liwia
Zamówienie, płatność oraz doręczenie bez absolutnie żadnych zarzutów. Plus, bardzo dobry kontakt ze sklepem.
3 / 5
2019-05-02 13:06:46
Michał
Ceny z kosmosu, słaba relavja ceny do jakości.
5 / 5
2019-05-01 14:14:21
Olaf
Wszystko bez problemu - jak zawsze !!!
5 / 5
2019-04-29 19:14:21
Ernest
błyskawicznie wysłali jak prosiłem
4 / 5
2019-04-26 14:51:37
Juliusz
Na minus oceniam brak informacji o wydłużonym czasie realizacji.
4 / 5
2019-04-25 20:19:38
Tymon
W przypadku broblemu szybki i pomocny kontakt.
4 / 5
2019-04-19 22:17:30
Alfred
Służą pomocą, choć czas realizacji mógłby być szybszy.
5 / 5
2019-04-18 11:46:52
Diana
szybka wysyłka, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-04-17 15:15:59
Jan
Szybka obsluga i towar jak w opisie
5 / 5
2019-04-17 13:09:24
Emanuela
Super szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-04-09 19:09:09
Lesław
bardzo dobry kontakt szybka wysyłka towaru dobre ceny
5 / 5
2019-04-08 18:12:57
Ziemowit
Miła i fachowa obsługa, sklep godny polecenia!!!
5 / 5
2019-03-28 19:55:26
Waldemar
Paczka nadana szybko tzn. weekendowy zakup wysłany w poniedziałek a dotarł we wtorek. Towar zgodny z opisem. Zwrot towaru ( za mały rozmiar) bez problemów. Od nadaniu przesyłki zwrotnej pieniądze wróciły na konto w ok 4 dni.
5 / 5
2019-03-26 12:47:24
Antonina
Sprawnie, szybko i zgodnie z opisem na stronie
5 / 5
2019-03-25 13:54:50
Brunon
Świetna kompetentna i miła obsługa
5 / 5
2019-03-25 09:45:54
Walenty
Polecam sklep. Szybko i dobry kontakt
5 / 5
2019-03-24 22:48:04
Róża
Jak zawsze obsługa i jakość na medal!
5 / 5
2019-03-24 12:35:45
Arnold
Super obsługa klienta, bardzo zależało mi na czasie przed wyjazdem na urlop i moje zamówienie dotarło w 3 różnych paczkach żeby być na czas. Dodatkowo wszystkie przesyłki były darmowe, polecam sklep i stacjonarnie i online:)
5 / 5
2019-03-21 21:29:46
Łucjan
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Wszystko bez zastrzeżeń-sklep godny polecenia!
5 / 5
2019-03-21 13:50:38
Jadwiga
towar dotarł na czas be zproblemów, to co zamawiałam. Moim zdnaiem nie działa aplikacja przez samsung do zamawiania - do poprawy
5 / 5
2019-03-19 21:05:53
Iga
Polecam !! Bardzo profesjonalna obsługa.
4 / 5
2019-03-19 14:41:24
Henryka
Wystąpił problem z brakim część przyjetego do realizacji zamówienia
5 / 5
2019-03-19 10:02:28
Kornelia
Bardzo dobra i szybka działalność wysyłkowa
5 / 5
2019-03-18 15:12:46
Damian
Błyskawiczna przesyłka. Towar starannie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-03-18 13:50:46
Ludmiła
Bardzo udane zakupy. Polecam 100%
5 / 5
2019-03-18 09:37:44
Felicjan
Najwyzszy poziom, jak w sklepie stacjonarnym
5 / 5
2019-03-14 17:00:43
Malwina
Super sklep! Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm. POLECAM!
5 / 5
2019-03-14 11:20:19
Anna
Bardzo szybka wysyłka.Polecam!
5 / 5
2019-03-13 12:20:19
Szczepan
Szybko i profesjonalnie, po złożeniu zamówienia zmieniałem rozmiar i nie było z tym najmniejszego problemu. Polecam
5 / 5
2019-03-11 17:59:02
Klemens
Szybka, kompleksowa i rzetelna realizacja zamówień. Gorąco polecam :)
1 / 5
2019-03-09 13:33:28
Sara
Zawarłam ze sklepem online umowę sprzedaży. Zapłaciłam również online. Po trzech dniach sklep poinformował mnie,że nie ma zamówionego towaru. Na zwrot pieniędzy czekałam ponad tydzień mimo,że wina leżała po stronie sklepu. W sklepie nikt nie odbierał telefonu i pod różnymi numerami. Totalny brak profesjonalizmu. Więcej nie kupię w tym sklepie niczego.
5 / 5
2019-03-08 12:28:17
Ferdynand
Jak zwykle mega profesjonalnie
5 / 5
2019-03-07 12:03:51
Katarzyna
Polecam zakupy w tym sklepie, jakież było moje zaskoczenie gdy zamówiony towar był dostarczony w następny dzień od chwili zamówienia.:)
1 / 5
2019-03-06 13:17:30
Karolina
Nie polecam zdecydowanie. Sklep ociąga się ze zwrotem pieniędzy, ja do tej pory swoich nie otrzymałam.Regulamin sklepu nie zawiera informacji w jakim terminie zwracają pieniądze.Biuro firmy nie odpowiada na e-maile.
5 / 5
2019-03-06 09:45:42
Wacław
terminowo i ok jakościowo ale kurier mało elastyczny
5 / 5
2019-03-05 16:43:15
Maciej
Rewelacyjny sklep dla profesjonalistów.
5 / 5
2019-03-02 11:37:22
Ernest
Doskonały oraz miły kontakt telefoniczny, profesjonalne doradztwo.
5 / 5
2019-02-28 12:53:26
Lilianna
Szybko, sprawnie i bez komplikacji
3 / 5
2019-02-28 11:55:56
Ireneusz
sweter otrzymałem szybko, ale był wadliwy. Nie mogłem wymienić bo był ostatni
5 / 5
2019-02-28 11:29:10
Emanuel
Super transakcja i nawet udało się za pobraniem. Sklep przyjazny dla klientów . Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-02-27 19:59:09
Remigiusz
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam :)

Rzetelne opinie o ADVENTURE SPORTS