Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aero7

Aero7 Opinie 4.5 (40)

Rynek 10A
32-065
Krzeszowice
570773377
opinie Aero7
speedtest
4.5
40
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-01-31 09:24:36
Karolina
Firma nie wywiązała się z umowy, mimo prawidłowego odstąpienia NIE ZWRÓCIŁA MI PIENIĘDZY ! To są po prostu złodzieje ! UWAŻAJCIE od kogo kupujecie sprzęt za ciężko zarobione pieniądze.
1 / 5
2023-01-18 06:11:48
Łukasz
Nie polecam: - próba naciągnięcia na kalkulacji; - 2 miesiące opóźnienia w montażu, - montaż wykonany prowizorycznie (jednostka zewnętrzna przymocowana opaskami zaciskowymi) - dobrze , że podwykonawca po każdym zruganiu działań inwestora się reflektował i przepraszał. Drugi raz , ale niestety ostatni. Z całego serca odradzam.
1 / 5
2022-08-04 05:37:19
Arek
Nie polecam, kontakt powiedzmy że ok, na tym się kończą kompetencje firmy. Na zamówioną klimatyzacje czekałem prawie miesiąc, mimo, że na stronie była dostępna, nie byli w stanie powiedzieć na kiedy będzie, w rezultacie zrezygnowałem z zakupu. Omijać szerokim łukiem.
5 / 5
2020-02-19 08:17:14
Jakub
Bardzo dobry kontakt, zarówno przed zakupem (pomoc przy wątpliwościach) jak i po.
5 / 5
2020-02-18 21:10:44
Monika
Świetny kontakt, najlepsze ceny, ekspresowa wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-02-11 20:50:20
Brunon
Szybka i sprawna wysyłka, towar bez zarzutów.
5 / 5
2020-02-11 13:07:14
Joachim
bardzo polecam nawilżwacz bardzo szybko został przesłany :)
5 / 5
2020-02-09 12:54:24
Romana
Szybka, bezproblemowa transakcja. Sprzęt w pełni sprawny, zgodny z opisem. Nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-04 14:28:02
Krystian
oczyszczacz cichy wydajny. Sklep i jego pracownicy bardzo kompetentni i pomocni
4 / 5
2020-01-31 16:32:39
Romuald
Szybko zrealizowana transakcja.
5 / 5
2020-01-31 12:58:12
Kacper
Kontakt super. Email następnego dnia, że towar nie dojechał do magazynu. Proponują rabat albo anulowanie zamówienia. Profesjonalne podejście, także polecam. Zamawiałem że sklepu 2 razy.
5 / 5
2020-01-28 21:13:13
Greta
Super. Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w aero7. Pl
5 / 5
2020-01-28 20:28:29
Eligiusz
Zamówiłem u nich nawilżacz Xiaomi. Dwa dni później dostałem maila, że mają opóźnienia w dostawie i na produkt trzeba poczekać. Mogłem zrezygnować, albo poczekać kilka dni i dostać rabat. Wybrałem drugą opcję. Nawilżacz okazał się idealny więc zamówiłem kolejny też z aero7. Drugi przyszedł już następnego dnia. Polecam sklep, kontakt suer,wysyłka ekspresowa(jak już mieli towar).
5 / 5
2020-01-23 19:21:21
Oleg
Zamówienie błyskawicznie zostało zrealizowane. Polecam
5 / 5
2020-01-23 10:28:02
Alina
Jestem bardzo zadowolony, super kontakt, fachowe doradztwo i błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2020-01-15 11:59:24
Piotr
Fantastyczna obsługa klienta. Bardzo szybka dostawa. Udane zakupy!
3 / 5
2020-01-11 17:35:35
Jędrzej
Sklep wystawił towar, którego nie posiada. Na plus dobra komunikacja i szybki zwrot gotówki. Ale faktem jest, że straciłem kilka dni, a zależało mi na czasie.
5 / 5
2019-12-20 17:01:29
Aldona
Szybko sprawnie i bez zarzutów
5 / 5
2019-12-16 14:36:47
Nastazja
produkt na stanie, szybka wysyłka
4 / 5
2019-11-20 16:21:08
Wanda
Sprzedawca godny polecenia zamówiony towar był zgodny z opisem w 100% oraz czas realizacji był również szybki
5 / 5
2019-07-05 17:07:25
Seweryn
Bardzo dobry kontakt w handlowcem.
5 / 5
2019-06-27 12:36:28
Elwira
towar zgodny ze złożonym zamówieniem, polecam firmę
5 / 5
2019-06-25 12:18:15
Zofia
Bardzo pozytywnie oceniam e-sklep AERO7. Pani konsultantka była bardzo uprzejma i pomocna przy wyborze osuszacza.
4 / 5
2019-06-13 12:02:46
Kinga
Drogie produkty materiałów eksplatacyjnych (wymiana filtra) w stosunku do ceny nowego kompletnego produktu.
5 / 5
2019-06-12 17:15:22
Ludwika
pozytywnie oceniam transakcję .
5 / 5
2019-06-04 13:08:41
Mieczysław
Wszystko szybko i sprawnie. Towar zgodny z ofertą sklepu.
5 / 5
2019-05-21 09:36:47
Aleksander
Bardzo dobry sklep. Naprawdę polecam.
5 / 5
2019-05-10 09:44:48
Izolda
Super profesjonalna i miła obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!!!! Andrzej D.
5 / 5
2019-05-09 15:25:02
Amelia
Miła obsługa , szybka realizacja, Fachowe doradztwo, szybki kontakt bez utrudnień,
5 / 5
2019-05-02 09:48:15
Jędrzej
Super! Bardzo pomocna mila obsluga, wszystko ok polwcam serdecznie,
5 / 5
2019-04-10 11:48:12
Aleksander
Zakup, dostarczenie towaru przebiegało bezproblemowo. Polecam sklep.
5 / 5
2019-03-16 09:15:23
Romana
Super, szybka bardzo przesyłka:)
5 / 5
2019-03-04 11:39:45
Henryka
Błyskawiczne zakupy, świetna komunikacja
4 / 5
2019-03-01 12:04:31
Ernest
Zaszła drobna pomyłka, ale kontakt dobry, tylko telefon wciąż milczał 😉
5 / 5
2019-02-21 08:58:37
Grzegorz
Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z umową.
5 / 5
2018-12-03 11:42:16
Krystyna
zakupy przebiegły bardzo dobrze, bezproblemowo, bardzo szybko otrzymałam towar, polecam
5 / 5
2018-11-27 07:49:50
Celestyna
Bardzo szybko i sprawnie towar na drugi dzień, bezproblemowy kontakt telefoniczny, polecam.
5 / 5
2018-11-21 23:38:12
Franciszka
Zamówienie w sobote. sklep aero7.pl w sobote nieczynny. Towar wysłany w poniedziałek. We wtorek odebrany.
5 / 5
2018-11-14 13:06:33
Alberta
Super sklep wszystko załatwione natychmiast. Bardzo fachowa obsługa. Polecam
5 / 5
2018-11-06 22:28:43
Szczepan
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Polecam.

Rzetelne opinie o Aero7