Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję aetka Communication Center Sp. z o.o.

Aetka Communication Center Sp. z o.o. Opinie 4.8 (360)

Michalczyka 5
53-633
Wrocław
+48 71 33 11 682
opinie Aetka Communication Center Sp. z o.o.
speedtest
4.8
360
Opinii

Doskonale

1 / 5
2022-06-15 02:50:54
Teresa M
Kupiłam opaskę (zegarek) Fitbit Sense i po 10 miesiącach sprzęt uległ awarii. nie reagują na reklamacje złożoną emailem.
5 / 5
2020-02-20 10:34:04
Bronisław
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam.
5 / 5
2020-02-19 15:53:39
Rozalia
sluchawka Explorer 55 Dobry towar
5 / 5
2020-02-19 12:41:58
Bolesław
Szybka i profesjonalna obsluga
5 / 5
2020-02-18 23:12:01
Mariola
Wszystko super, sprawny kontakt, dobrze zapakowane
5 / 5
2020-02-18 18:57:36
Roksana
Bardzo sprawnie i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2020-02-18 15:20:14
Dariusz
Szybka dostawa. Towar zapakowany bezpiecznie. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-15 17:36:53
Emanuela
Ciekawa gama produktów, multitool do zamówienia bardzo fajna promocja sklepu.
5 / 5
2020-02-11 12:18:58
Mieczysław
Dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2020-02-07 15:00:27
Radosław
Towar w pełni spełnia oczekiwania
2 / 5
2020-02-06 12:48:03
Malwina
Na etapie realizacji zamówienia było bardzo dobrze. Wszystko się zaczęło w momencie otrzymania paczki, mianowicie faktura była wystawiona na osobę fizyczną, nie na firmę, jak przy składaniu zamówienia określiłam. Kilka dni zajęło im robienie korekty, a od dnia 31 stycznia czekam na prawidłowo wystawioną fakturę. Dzwoniłam, mają problem, nie umieją tego zrobić oraz szantażują. Wczoraj na reszcie przysłali, ale tam tyle błędów, niezgodności prawno-podatkowych, że nie da się tego zaakceptować. Dziś rano poprosiłam ją przerobić i nadal czekam. Po prostu brak mi słów. Już nigdy więcej nic nie zamówię, nie polecę żadnemu znajomemu czy koledze z pracy.
5 / 5
2020-02-04 11:18:22
Stanisława
Profesjonalnie i na czas, polecam!
5 / 5
2020-02-03 19:50:54
Rozalia
Kompetentne podejście do tematu.
1 / 5
2020-02-03 17:36:45
Konstancja
Opaska jest beznadziejna, liczy kroki, gdy jej się podoba. Pracodawca zignorował moją wiadomość.
5 / 5
2020-02-03 15:57:12
Błażej
błyskawiczna wysyłka, wszystko ok.
5 / 5
2020-02-03 11:14:19
Inga
Szybka dostawa, produkt w pełni zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-30 19:08:59
Klaudia
Jestem zadowolony z zakupów. Dobra cena i szybko otrzymałem. Chociaż wydaje mi się, że spakowanie tak małej rzeczy w dość spore pudełko to przesada. Zmieściłoby się w kopercie bąbelkowej.
5 / 5
2020-01-30 12:53:17
Marzena
Wszystko w najlepszym porządku.
4 / 5
2020-01-30 11:42:15
Romana
Nie mam zastrzeżeń. Ocena pozytywna
5 / 5
2020-01-29 22:57:11
Krystian
Bardzo dobra obsługa klienta, towar wysokiej klasy
5 / 5
2020-01-28 11:04:32
Ismena
Kontakt, cena i jakość na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-01-27 12:48:35
Kajetan
Wszystko w porządku, realizacja zamówienia nastąpiła zdumiewająco wręcz szybko.
5 / 5
2020-01-24 15:23:45
Leszek
bardzo udane zakupy,realizacja zamówienia natychmiastowa,towar zgodny z zamówieniem-polecam
5 / 5
2020-01-23 11:19:48
Celestyna
Szybkie potwierdzenie zamówienia, dobry kontakt, szybka przesyłka, formularz zwrotu towaru itd.
5 / 5
2020-01-23 10:46:51
Karolina
wszystko łatwo, szybko i bez problemów
5 / 5
2020-01-22 23:26:15
Elżbieta
Bardzo dobre ceny, niskie koszty wysyłki. Polecam
5 / 5
2020-01-21 15:04:04
Bogdana
Wspaniała obsługa telefoniczna. Wszystko zgodnie opisu Polecam
5 / 5
2020-01-17 13:44:58
Ireneusz
Sklep bez zarzutów, posiada duży asortyment, promocje są bardzo korzystne, ceny mocno konkurencyjne. Wysyłka odbyła się po 2 dniach od zakupu. Serdecznie polecam.
5 / 5
2020-01-17 10:46:50
Sebastian
Konkretnie, szybko i zgodnie z opisem. Dziękuję polecam
5 / 5
2020-01-16 15:10:01
Kaja
Szybka i rzetelna realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2020-01-16 12:48:24
Ada
Towar zgodny z opisem.dostawa w terminie .
4 / 5
2020-01-13 20:10:50
Igor
Szybka realizacja zamówienia, i to w okresie przed świątecznym.
5 / 5
2020-01-12 21:59:08
Karina
Profesjonalna szybka obsługa bardzo fajny sklep
5 / 5
2020-01-11 15:28:06
Szymon
wszystko ok, bardzo szybka dostawa
5 / 5
2020-01-11 13:31:13
Irmina
Cały przebieg transakcji bez zarzutu. Polecam Sprzedawcę!
5 / 5
2020-01-10 10:44:19
Celestyn
polecam szczerze, bardzo szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2020-01-10 09:52:09
Eryk
Bardzo dobry kontakt, zarówno mailowy jak i telefoniczny, ekspresowa dostawa, dobrze zabezpieczony towar w czasie przesyłki.
5 / 5
2020-01-08 08:13:57
Zdzisław
Rzetelna i fachowa obsługa. Dobre ceny i szybka przesyłka.
5 / 5
2020-01-06 12:07:07
Ryszard
Świetna cena i rewelacyjny czas wysyłki w gorącym okresie świątecznym. Polecam.
1 / 5
2020-01-04 14:25:58
Paulina
Dwa tygodnie czekałam na przesyłkę i nie dotarła. Po czym sklep anulowal moje zamówienie.... Masakra
5 / 5
2020-01-03 08:28:26
Daniela
Dobry sklep, ciekawe ceny wszystko sprawnie i na czas. Polecam!
5 / 5
2020-01-02 12:22:33
Damian
Przesyłka bardzo porządnie zabezpieczona, opaski spełniają swoje funkcje
5 / 5
2020-01-02 11:46:48
Julianna
szybka dostawa zgodna z zamówieniem, polecam
5 / 5
2020-01-01 18:59:53
Wiktoria
Szybkie zakupy i bardzo przyjemne. Serdecznie polecam!
4 / 5
2019-12-30 19:51:36
Matylda
zamówiony towar otrzymałam w ostatniej chwili przed wigilią. Pomimo wcześniejszych zapewnień o wcześniejszej wysyłce towar nie był wysłany. wysyłka nastąpiła dopiero po dwukrotnym mailu z zapytaniem o status przesyłki.
5 / 5
2019-12-30 14:54:50
Sylwester
Jako sklep polecam szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-30 12:33:58
Radomir
Solidnie, uczciwie i szybko - polecam !
5 / 5
2019-12-28 08:27:08
Kamil
Wszystko poszło szybko i sprawnie :)
5 / 5
2019-12-27 15:25:56
Ziemowit
wszystko odbyło się bez zarzutów a nawet lepiej niż oczekiwałam. Bardzo szybka dostawa, jeden element był lekko uszkodzony i bez najmniejszego problemu został mi przesłany nowy w pełni sprawny. Polecam
3 / 5
2019-12-27 14:11:42
Konrad
Czekam juz 1 tydzien a pisze ze 24h wysylka
5 / 5
2019-12-27 12:15:33
Dariusz
W skali od 1 do 10 daję 10 punktów
5 / 5
2019-12-27 11:20:38
Alfred
Towar zgodny z opisem został dostarczony w krótkim czasie pomimo tego przedświątecznego zawału. Polecam.
5 / 5
2019-12-26 20:16:22
Błażej
Bardzo miły kontakt, przesyłka starannie przygotowana a wewnątrz super gratis-niespodzianka!
5 / 5
2019-12-26 16:13:30
Kalina
Polecam, szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-24 13:43:59
Walenty
TAKICH SPRZEDAWCÓW DOBRYCH BRAKUJE.
5 / 5
2019-12-24 12:37:04
Sylwia
Szybka realizacja zamówienia towar dobrze zabezpieczony wszystko na plus
5 / 5
2019-12-24 12:10:17
Eugenia
pełne zadowolenie,kompetentna obsługa
5 / 5
2019-12-23 08:44:11
Leopold
Super polecam. Dziękuje za bardzo miłą niespodziankę w postaci nowszego produktu😉
5 / 5
2019-12-21 07:59:25
Maciej
Transakcja przebiegła sprawnie, produkt spełnił moje oczekiwanie
5 / 5
2019-12-20 14:07:50
Fryderyk
Bardzo szybka realizacja zamówienia, atrakcyjne cenowo w pełni profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-19 14:41:21
Sylwester
Wszystko wedlug najlepszych standardow - POLECAM
5 / 5
2019-12-19 00:00:45
Danuta
Realizacja zamówienia poszła bez przeszkód. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-12-18 18:05:43
Julita
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-18 15:46:55
Cecyl
Polecam sklep aetka24.pl Super szybka wysyłka,za pobraniem produkt był już u mnie na drugi dzień. Towary w dobrych cenach,oryginalne.
5 / 5
2019-12-17 21:15:32
Walentyna
Rzetelny sprzedawca. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-12-17 12:14:56
Sandra
Szybko, sprawnie i zgonie z opisem.
5 / 5
2019-12-16 12:57:34
Rozalia
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-12-15 16:54:59
Stefania
Polecam sklep błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny. Produkt otrzymany zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-14 03:40:01
Honorata
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-13 13:45:17
Inga
Super sklep, bardzo szybko działają.
5 / 5
2019-12-13 13:31:29
Wiola
Bardzo dobrze. Polecam ten sklep. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Następnego dnia roboczego dostałam przesyłkę. Udało mi się skontaktować ze sklepem gdy chciałam dodać informacje dla przewoźnika. Wszystko przebiegło dobrze. Jednym słowem polecam.
5 / 5
2019-12-12 16:41:19
Antonina
Wszystko w porządku. Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2019-12-12 13:54:57
Luiza
szybko,sprawnie, łatwo i bez problemów.
5 / 5
2019-12-12 00:10:29
Marlena
Towar w bardzo dobrej cenie, transakcja przebiegła bez żadnych problemów. Darmowa i szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-12-11 11:20:05
Rafał
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-12-11 06:55:58
Mieczysław
Dobre konkurencyjne ceny jeśli chodzi o produkt który kupiłem absolutnie najlepsza cena w Internecie
4 / 5
2019-12-11 06:05:49
Tamara
Obsługa i towar OK, ale opcja dostawy jest dziwna. Towar wart 400 PLN był ubezpieczony na 50000 i nie można było przekierować kuriera na inny adres ani odebrać przesyłki w punkcie odbioru.
5 / 5
2019-12-10 15:18:38
Adrian
Serdecznie polecam. Ekspresowa przesyłka.
5 / 5
2019-12-10 11:33:38
Remigiusz
Super 👌 ekspresowa realizacja zamówienia 👌 darmowa wysyłka 🤩
5 / 5
2019-12-09 19:25:08
Apoloniusz
Wszystko tak jak w opisie. Towar zgodny. Przesyłka przyszła w tym dniu w którym otrzymałem informacje.Ogólnie Polecam!!!
5 / 5
2019-12-08 14:32:20
Apolonia
Skorzystałam ze sklepu aetka24.pl ze względu na dobrą cenę produktu i darmową przesyłkę.
5 / 5
2019-12-07 22:16:08
Kacper
Bardzo szybka wysyłka, możliwość śledzenia przesyłki ale co najlepsze, że otrzymałem nowszy model smartbanda (Huawei pro 3)- to nie była pomyłka bo napisali ze sklepu, że wysyłają mi nowszy model. Różnica w cenie ok. 100 zł dla mnie - więc bardzo dziękuję i polecam.
5 / 5
2019-12-05 09:29:28
Olaf
Pierwszy zakup w tym sklepie. Najwyższy poziom "zakupu", począwszy od samej ceny produktu, kontaktu ze sklepem, szybkości działania. Dodatkowo dostałem w prezencie nowszy model !!! zakupionego produktu. Cena znacznie lepsza niż w innych sklepach, a ponieważ nie jest to "hurtownia" jak inne sklepy internetowe mają większy szacunek do klienta. Jeszcze raz dziękuję za transakcję a innym klientom polecam w/w sklep.
5 / 5
2019-12-05 07:35:38
Roman
Wszystko przebiegło sprawnie, towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-04 19:39:40
Oskar
Bardzo dobre miejsce na udane zakupy.
5 / 5
2019-12-04 15:02:14
Rozalia
Polecam - szybko, sprawnie i najniższe ceny
3 / 5
2019-12-04 14:58:45
Szymon
Zmiencie kuriera, bo łaske robi ze paczke dostarczy, na razie jej nie dostarczyl
1 / 5
2019-12-04 12:23:42
Kacper
wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-04 11:51:31
Walenty
Dobry sklep, dobre ceny, szybki termin realizacji.
5 / 5
2019-12-03 21:27:27
Alina
Super! Moge polecic tez sklep.
5 / 5
2019-12-03 16:19:57
Natasza
Jestem bardzo zadowolona A nawet więcej Polecam bardzo
5 / 5
2019-12-03 15:47:47
Idzi
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam ☺
5 / 5
2019-12-03 14:27:30
Anastazja
Wszystko w najlepszym porządku, towar (etui) dobrej jakości, oryginał, w dobrej cenie, przesyłka dotarła szybko. Tak powinno być
5 / 5
2019-12-02 10:07:46
Danuta
Bardzo rzetelny sklep. Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-11-30 01:49:50
Emil
zamówienie zrealizowane szybko
5 / 5
2019-11-28 18:16:48
Jakub
Super. Polecam. Zero problemów.
2 / 5
2019-11-27 20:18:31
Filip
Miałem prawo do rabatu od Ceneo, ale oni go nie policzyli.
5 / 5
2019-11-25 14:32:18
Hanna
Rewelacja ,Jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-11-22 17:13:45
Paula
Bardzo profesjonalne podejście do Klienta 😀
5 / 5
2019-11-22 13:07:03
Amelia
Obsługa na wysokim poziomie, świetna cena, szybka realizacja, szczerze polecam!
5 / 5
2019-11-22 12:12:11
Apolonia
Super szybka dostawa, wszystko OK
5 / 5
2019-11-22 10:20:49
Greta
Wyjątkowa obsługa, niskie ceny, towar dobrze zapakowany i bardzo szybka dostawa - sklep idealny!
5 / 5
2019-11-20 17:49:18
Stefania
Świetny kontakt konkurencyjne ceny i mega szybką dostawa
5 / 5
2019-11-20 17:46:01
Otylia
Towar zgodny opisem, szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-19 08:53:17
Izydor
Produkty dobrze opisane, dobry kontakt podczas dostawy, jasne reguły i pomoc w procedurrze ewentualnych zwrotów.
5 / 5
2019-11-18 19:50:44
Marcelina
Towar dobrze zapakowany przez moje nie dopłatę,mnie musiałam się skontaktować z obsługą sklepu ,zostałam zrozumiała i miło obslurzona mega szybka dostawa zaraz na 2 dzień daje 5 gwiazdek Serdecznie polecam ten sklep tanio i solidnie
5 / 5
2019-11-13 22:30:09
Żaneta
Wszystko ok. Łatwy kontakt przrz czat obsługa bardzo miła i pomocna :)
5 / 5
2019-11-13 18:19:57
Małgorzata
Bardzo miła konwersacja z przedstawicielem/-ką sklepu. Natychmiastowa pomoc na żądanie w zakresie formy zapłaty i wysyłki. Szybka wysyłka, doskonale zabezpieczona (solidny karton, wypełnienie powietrznymi poduszkami, oklejone wszystkie krawędzie, opakowanie fabryczne w środku bez żadnych wgnieceń czy śladów). Doskonały zakup - towar waga interaktywna Fitbit Aria 2
5 / 5
2019-11-13 17:55:43
Dominik
celujaca obsluga z uroczą kartką z pozdrowieniami :-)
5 / 5
2019-11-12 12:41:47
Marian
Szybko, sprawnie i dobrze. Polecam
5 / 5
2019-11-02 20:18:57
Jarosława
Polecam.Solidna firma.Dziekuje I pozdrawiam.
5 / 5
2019-10-31 13:03:00
Bogusława
Wszystko przebiegło jak należy i bez niespodzianek. Polecam.
5 / 5
2019-10-30 13:47:52
Aurelia
Super, kontakt i pełen profesjonalizm oby więcej takich sklepów.
5 / 5
2019-10-23 13:35:46
Maksym
Bardzo solidna obsługa sklepu
5 / 5
2019-10-23 13:15:23
Luiza
Bardzo sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2019-10-23 08:46:56
Sylwester
super, szybka i miła obsługa
5 / 5
2019-10-22 12:23:34
Feliks
Wszystko super zarówno zamówiony towar jak i czas realizacji zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-10-18 21:26:34
Sonia
Polecam Daje opinie bardzo dobrą
5 / 5
2019-10-16 13:16:44
Aldona
Dobry kontakt ze sklepem, profesjonalna pomoc
5 / 5
2019-10-11 18:38:17
Hanna
Miałam produkt na drugi dzień A zamawialam po południu
5 / 5
2019-09-23 14:20:09
Apoloniusz
Blyskawicznie, profesjonalnie, dziękuję!
2 / 5
2019-09-18 12:52:14
Miłosz
W piątek miała być dostarczona przesyłka. Mamy środę. Kurier niestety do tej pory nie kontaktował się ze mną. Tracę cierpliwość.
5 / 5
2019-09-12 16:41:15
Iwona
Bardzo dobry ,kompetentna obsługa i dobry kontakt przez internet.
5 / 5
2019-09-11 22:23:00
Brunon
Fachowa pomoc, szybka realizacja, rewelacyjna cena
3 / 5
2019-09-11 09:39:05
Gerard
po zwrocie produktu do sklepu i 2-krotnych telefonach z mojej strony otrzymałem zwrot pieniędzy dopiero po 10 dniach
5 / 5
2019-08-30 09:49:58
Luiza
Super sprzedawca. Dostałam gratis
5 / 5
2019-08-29 18:33:26
Aneta
Sklep godny polecenia. Miła obsługa, wszystko OK.
5 / 5
2019-08-28 16:48:24
Emilia
polecam ,towar zgodny z opisem ,szybko ,jest ok
5 / 5
2019-08-22 12:22:50
Lesław
Super sklep,solidny,cierpliwe doradztwo-pomoc,szybka wysyłka z dodatkowo małym prezentem. Szczerze polecam !!!
5 / 5
2019-08-22 09:23:59
Katarzyna
Bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-08-20 10:35:51
Walentyna
Wszystko szybko i sprawnie. Wysyłka tego samego dnia.
5 / 5
2019-08-19 12:48:26
Milena
wszystko przebiegło jak należy, dobry kontakt z obsługą sklepu, zaangażowanie i profesjonalizm pod każdym względem, zawsze pomocni, nawet w rozwiązaniu problemu dostawy leżącego już po stronie kuriera. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-08-16 10:55:21
Kalina
Jeden z lepszych e-sklepów w ten kraju ;)
5 / 5
2019-08-13 11:31:13
Jędrzej
Szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm!
5 / 5
2019-08-08 14:18:47
Izabela
Błyskawiczna transakcja, dobra komunikacja ze sklepem, najlepsza cena online na produkt, jakiego szukałem.
5 / 5
2019-08-07 16:36:11
Urszula
firma solidna ,szybko i sprawnie otrzymałam zwrot pieniędzy ,polecam
5 / 5
2019-08-07 11:33:41
Patrycja
Jestem bardzo zadowolona oczym świadczą moje kolejne zakupy.
4 / 5
2019-08-06 12:26:57
Ismena
Droga wysyłka, brak wysyłki listem poleconym, który byłby dużo tańszym rozwiązaniem
5 / 5
2019-08-06 10:20:39
Brygida
Wszystko przebiegło bardzo szybko Paczka już następnego dnia u mnie. Chciałbym również podziękować Pani Asi Kostrzanowskiej za wytłumaczenie wszystkiego i podpowiedź w podjęciu jak że trafnej decyzji.
5 / 5
2019-08-05 16:02:16
Daria
Polecam sklep, zakupy na easy!
5 / 5
2019-07-27 01:40:04
Róża
Wszystko w prządku. Polecam tego sprzedającego.
5 / 5
2019-07-25 21:45:23
Eleonora
jestem zadowolony, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-07-23 21:14:03
Liza
Bardzo korzystne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2019-07-22 12:07:12
Seweryn
Świetna ładowarka samochodowa za bardzo przystępne pieniądze, jakość wykonania oraz zapakowania przez sklep by nie uległa zniszczeniu. Szybka realizacja. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-07-21 15:09:50
Kornelia
Wszystko tak, jak powinno być
5 / 5
2019-07-18 17:06:17
Fryderyka
Wszystko ok. bez problemu,mimo że towar zwróciłem
5 / 5
2019-07-11 09:08:59
Sławomir
Bardzo dobry kontakt. Informacje uzyskane w BOK wyczerpujące.
5 / 5
2019-07-09 12:44:14
Leon
Polecam. Szybka wysylka i pocztowka z Wroclawia w przesylce + gifty
1 / 5
2019-07-08 09:35:34
Kajetan
gdybym wiedział że korzystają zfirmy DHL to zamówiłbym towar nawet drożej gdzie indziej. Każdy szanujacy się sklep wie jak działa ostatnie lata firma kurierska DHL. Kurier wiecznie trafić nie może, albo tydzień lezsy na sortowni przesyłka, a tym razem kurier nie miał czasu bo się spieszył, nawet przed przyjazdem nie zadzwonił. Poźniej umawianie się gdzieś 5 km od miejsca zamieszkania, więc sobie odpuściłem. Bierzcie sobie ten towar, bo nie cena jest najważniejsza a całościowy obraz drogi przesyłki. Co do samego towaru to nie oceniam, ale na 99% bedzie pierwszej klasy, jeśli dotrze w ogóle. więc tutaj sklep ma duży plus za dostepność, ale kuriera polecam zmienić, bo tylko z DHL mam zawsze problemy już 2 lata ponad
5 / 5
2019-07-03 14:04:45
Lilianna
Świetny kontakt, doskonała obsługa niegramotnego klienta :) Rozwiązanie od ręki problemu leżącego po stronie klienta. Jeszcze raz dziękuję i szczerze polecam!
5 / 5
2019-07-03 13:23:07
Kamil
Wszystko zgodne z opisem, dobrze zapakowane
5 / 5
2019-07-03 08:20:32
Judyta
Bez zastrzeżeń. Super transakcja. Polecam
5 / 5
2019-07-01 11:20:38
Kazimierz
Ekspresowo zrealizowane zamówienie na kartę SDXC.
1 / 5
2019-06-27 15:15:15
Wera
Nie polecam. Sprzedają towar którego nie ma w magazynie.
5 / 5
2019-06-27 10:40:55
Janusz
Najszybciej zrealizowane zamówienie z jakim miałem kiedykolwiek do czynienia.
1 / 5
2019-06-26 21:38:42
Władysława
Towar zostal dostarczony do Zabki bez peony dostarczenia pos wskazany adres. Zabka zada podania kodu(?) zeby widac towar (telefon komorkowy ). Kodu nam aetka nie podala I nie mozemy odebrac towaru. Konkluzja : scandal I bedziemy zalaczeniu zeroth pieniedzy jesli towar nie bedzie dostarczony pod wskazany w zamowieniu adres natychmiast! Czekal is my na dostawa caly dzien (26/06) ale milt sie do nas nie odezwal. Chodzi o zamowienie 13410 telefon Nokia 216 Dual Sim. Zabka na ul Chmielnej w Warszawie ma towar ale nie weda osobie zamawiajacej bez podania kodu! Jakiego kodu!?
5 / 5
2019-06-25 08:44:37
Tobiasz
sklep bardzo dobry, tanio i ekspresowa realizcja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-06-21 12:41:51
Tadeusz
Bardzo polecam robienie zakupów w tym sklepie. Szybko, fachowo, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-06-21 09:59:13
Emilia
Wzorowa wspólpraca, swietnnie zabezpieczona paczka i ekstremalnie szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-06-18 12:42:10
Oksana
POlecam jak najbardziej - bardzo szybka realizacja i bardzo dobra (atrkacyjna) cena.
5 / 5
2019-06-18 11:07:44
Wioletta
Towar zgodny z opisem. Wzorowe pakowanie. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2019-06-12 15:15:44
Sara
Szybka transakcja, towar w doskonałym stanie. Polecam.
5 / 5
2019-06-12 13:40:29
Roma
Polecam. Wszystko sprawnie, szybko. Sklep godny zaufania
5 / 5
2019-06-12 12:25:13
Konrad
Wzorowa realizacja zamówienia - potwierdzenia mailowe na każdym etapie, szybka wysyłka i dostawa. Mimo, że sklep niezbyt znany, polecam!
5 / 5
2019-06-11 13:50:56
Mateusz
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Dodatkowo otrzymałem mały gratisik.
5 / 5
2019-06-08 16:54:53
Gracjan
Bardzo miła i sympatyczna obsługa,szybka realizacja zamówienia,towar zgodny z opisem,jednym słowem suuuuuper!
5 / 5
2019-06-07 09:57:41
Bartłomiej
Sztos!!! Szczerze polecam sklep.
5 / 5
2019-06-06 21:00:06
Izydor
Miły akcent niespodzianka w paczce. cena konkurencyjna czas realizacji szybki
5 / 5
2019-06-06 11:39:28
Angelika
jestem bardzo zadowolony z usług tego skleou
5 / 5
2019-06-06 08:13:42
Remigiusz
Wszystko jak w najlepszym porządku - POLECAM!
5 / 5
2019-06-05 16:34:25
Ksenia
jako sklep wzorowy.Co innego towar,ale to nie on go produkuje tylko sprzedaje.
5 / 5
2019-06-05 13:03:26
Izabela
Sklep bardzo polecam, szybka realizacja, taniej niż w innych sklepach. Jestem na Tak!
5 / 5
2019-06-03 11:18:48
Elwira
Super, hiper, fantastycznie :) Szybko, tanio i solidnie.
3 / 5
2019-06-03 10:38:56
Jonatan
Szybka dostawa lecz bez informacji kiedy dokładnie przesyłka do mnie trafi. Żadnego maila o realizacji zamówenia
5 / 5
2019-05-29 22:26:54
Michalina
Szybko, bo zgodnie z opisem, dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-05-29 19:09:32
Jowita
Super ceny oraz szybka przesyłka kurierska. Produkt zgodny z opisem i firmowy. Polecam
5 / 5
2019-05-29 15:20:05
Donata
Szybko, profesjonalnie polecam zdecydowanie!
5 / 5
2019-05-29 14:45:20
Albert
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. wysyłka za free :) Polecam, polecam, polecam!!!!
5 / 5
2019-05-29 13:04:09
Adam
Rewelacja, bardzo miła i kompetentna obsługa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-24 10:06:31
Jowita
Super sklep :) w gratisie otrzymałam kubek, który niestety nie przeżył transportu firmy kurierskiej.
5 / 5
2019-05-23 15:43:18
Nadia
Super sklep, towar zgodny z opisem, dostawa ok
5 / 5
2019-05-23 15:38:04
Liliana
Polecam. Towar zgodny z opisem. Darmowa przesyłka.
5 / 5
2019-05-23 13:05:18
Patryk
Wszytko zgodnie z opisem polecam. Towar w super cenie a oprócz tego dostałem całkiem niezły gratis. Wysyłka szybka i dobrze zapakowana Moim zdanie super sprzedawca
5 / 5
2019-05-23 11:54:33
Leon
Rewelacyjna relacja ceny do jakości towaru. W zestawie z telefonem otrzymałem etui oraz szkło na wyświetlacz, chociaż w opisie oferty nic o tym nie było - dodatkowy plus.
5 / 5
2019-05-23 04:54:10
Dalia
Towar dobrze zapakowany zgodnie z zamowieniem.Dodatkowo w środku niespodzianka.
5 / 5
2019-05-22 16:21:03
Władysław
Wszystko przebiegło prawidłowo. Polecam
5 / 5
2019-05-22 12:46:03
Rafał
Bardzo szybko zrealizowane zlecenie Dodatkowy prezent .Szczerze polecam.
5 / 5
2019-05-22 12:36:46
Kornel
Super szybka przesyłka. wszystko szybko, tanio i sprawnue
5 / 5
2019-05-21 11:18:54
Wieńczysła
Zakup przebiegł szybko i sprawnie. Ekspresowa wysyłka, produkty bezpiecznie zapakowane i jeszcze w paczce przyszły drobne gratisy. Polecam.
5 / 5
2019-05-17 06:33:05
Wieńczysła
Wszystko ok. A nawet gratisy dostałem. Polecam.
5 / 5
2019-05-16 13:11:42
Jolanta
Błyskawiczna dostawa plus prezenty w paczce
5 / 5
2019-05-16 11:38:01
Marzena
Towar zgodny z opisem. Porządnie zapakowany. Jeszcze w paczce bardzo miła niespodzianka. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam ten sklep.
5 / 5
2019-05-15 10:49:06
Tobiasz
Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep
5 / 5
2019-05-14 15:52:14
Szymon
Szybko i sprawnie a towar w rewelacyjnej cenie. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-05-13 12:38:58
Bogusław
Wszystko super , pozytywnie zostałem zaskoczonych gratisem w formie toreb z logiem Microsoft ,takie materiałowe na zakupy 😁 oraz pogodynką Manta .Polecam
5 / 5
2019-05-07 23:13:26
Alberta
Super, niezmiernie cieszę się z pocztówki z Wrocławia, która została dołączona do zamówienia. Profesjonalnie zapakowane zamówienie.
5 / 5
2019-04-24 14:21:54
Irena
Dobra cena, bezpłatna przesyłka, szybka realizacja i jeszcze gratis. Podsumowując - duże zadowolenie.
5 / 5
2019-04-23 13:16:41
Izydor
Super Sklep i bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-04-22 17:27:17
Aniela
wszystko w porządku i bardzo miły i niespodziewany gratis za pierwsze zakupy
5 / 5
2019-04-19 19:01:11
Daniel
Szybkość dostawy - rewelacja. Do tego kupiłem towar taniej niż w innych sklepach internetowych.

Rzetelne opinie o aetka Communication Center Sp. z o.o.