Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AG INSTALACJE

AG INSTALACJE Opinie 5.0 (81)

Ul.Kwidzyńska 29
51-415
Wrocław
887666169
opinie AG INSTALACJE
speedtest
5.0
81
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-12-09 19:05:34
Sergiusz
Wszystko ok. Szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2019-12-08 16:10:03
Eliza
Jak zwykle polecam, zamówienie zrealizowane szybko i bez przeszkód.
5 / 5
2019-11-11 20:13:37
Remigiusz
Bardzo polecam, jak zwykle zamówienie zrealizowane bezproblemowo.
5 / 5
2019-10-30 08:48:26
Magda
Sprzedawca godny polecenia. :)
5 / 5
2019-10-30 08:38:26
Dymitr
wszystko gra towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-03 14:41:22
Karina
Polecam , świetny kontakt ze sprzedawcą .
5 / 5
2019-09-09 12:23:35
Dawid
Szybko i bezproblemowo, jak zwykle. Polecam!
5 / 5
2019-08-29 17:32:15
Eryk
Zamówiłem, dostałem szybko, zgodne z opisem. Wszystko bez problemu
5 / 5
2019-08-29 15:43:52
Kinga
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, bardzo dobra obsługa. Z całego serca polecam!
5 / 5
2019-08-28 09:31:37
Łucja
Serdecznie dziękuję za pomoc ze strony sklepu, wszystko jak trzeba.
5 / 5
2019-05-27 16:36:16
Bogusława
Super sprawa, elegancko zrealizowane, polecam.
5 / 5
2019-05-27 16:27:14
Ludwika
Super, dobra obsługa, wszystko zgodnie z planem.
5 / 5
2019-05-22 18:43:58
Benedykt
Wszystko zgodnie z opisem. Dobry kontakt 0
5 / 5
2019-03-24 13:07:11
Sławomira
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca. Komunikacja super. Produkt zgodny z zamowieniem. Polecam z calego serca.
5 / 5
2019-03-07 20:32:28
Olga
Dziękuję za przemiłą obsługę. Polecam innym.
5 / 5
2019-03-01 12:03:06
Bartłomiej
Rewelacja! Serdecznie polecam 😊👍
5 / 5
2019-02-26 21:03:41
Bożena
wszystko tak jak należy, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry! polecam w 100%!
5 / 5
2019-02-26 19:50:20
Kazimierz
Moje oczekiwania zostały spełnione, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2019-02-24 20:42:13
Roman
Świetny kontakt ze sprzedawcą , polecam !
5 / 5
2019-02-24 17:03:28
Jarosław
Polecam, szybka dostawa, świetny kontakt. 10/10
5 / 5
2019-02-20 22:45:24
Bogdan
polecam, dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2019-02-20 19:47:24
Adrian
Bardzo piękna sprawa, zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-02-19 19:26:47
Walentyna
Polecam, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-01-02 20:52:12
Kazimiera
Wszystko jak najbardziej okej, polecam :)
5 / 5
2018-12-16 19:14:45
Krystyna
Szybki i sprawdzony dostawca. Polecam
5 / 5
2018-12-14 10:35:58
Eligiusz
Wszystko w porządku, bardzo polecam!
5 / 5
2018-12-12 18:28:06
Aleksander
Polecam z całego serca :) Chętnie wrócę.
5 / 5
2018-12-08 14:50:05
Maksym
Polecam w 100%, kontakt ze sprzedającym był bardzo dobry.
5 / 5
2018-12-06 20:18:10
Felicja
Świetny kontakt, fachowo doradzono mi przy wyborze produktów - polecam :)
5 / 5
2018-12-06 11:22:09
Cecylia
Polecam. Kontakt ze sprzedającym, informacje o statusie zamówienia oraz szybkość udzielanych informacji na duży plus.
5 / 5
2018-12-04 22:27:00
Elżbieta
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam!
3 / 5
2018-11-18 11:14:46
Irena
Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam!
5 / 5
2018-11-10 10:11:52
Bernadeta
Super, wszystko bez problemu. Polecam
5 / 5
2018-11-07 13:01:41
Patryk
Kontakt z sprzedawcą bardzo dobry. Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam :)
5 / 5
2018-11-05 19:59:14
Renia
Po wstępnym przeglądzie cen w internecie zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie i jestem zadowolona. Wysyłka na czas, bez długiego czasu oczekiwania.
5 / 5
2018-10-28 22:44:28
Jan
Wszystko super. Szybka realizacja . 10/10 Polecam.
5 / 5
2018-10-28 21:22:14
Stefan
Bardzo polecam, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2018-10-23 11:13:01
Romana
Polecam zakupy, bardzo solidny sklep.
5 / 5
2018-10-20 14:59:00
Kacper
Zakupy na wysokim poziomie. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam serdecznie.
5 / 5
2018-10-18 18:05:48
Eryka
Polecam zakupy, wszystko sprawnie, rzetelnie i bezproblemowo :)
5 / 5
2018-10-17 20:38:06
Katarzyna
Szybka wysyłka, wszystko w idealnym porządku.
5 / 5
2018-10-15 20:46:40
Krzysztof
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, odpowiedział na wszystkie pytania. Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-10-02 20:24:04
Martyna
Sprawna komunikacja ze sklepem, szybka realizacja zamówienia i możliwość negocjacji ceny. Polecam
5 / 5
2018-09-11 13:58:34
Ludmiła
Bardzo szybka wysyłka. Kontakt ze sprzedającym bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2018-06-14 12:20:55
Adrian
Komunikacja na najwyższym poziome, kultura, i sprawna realizacja. Naprawdę polecam
5 / 5
2018-05-02 13:16:32
Laura
Sklep zdecydowanie godny polecenia! Świetny kontakt z firmą - zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Właściciel odebrał telefon nawet po 21 i mimo niedopatrzenia z naszej strony, od razu sam sprawdził status wysłanego zamówienia i cierpliwie rozwiał wszelkie wątpliwości. Zamówienie przebiegło błyskawicznie i bez zarzutu, produkt (klimatyzator) dotarł w umówionym terminie.
5 / 5
2018-03-26 19:31:26
Edyta
Świetny kontakt. Produkt zgodny z opisem. Gorąco polecam!!! Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2018-03-24 19:53:19
Kazimiera
Profesjonalne podejście do klienta, oraz sprawna wysyłka. Polecam.
5 / 5
2018-03-05 19:17:43
Wanda
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym (pilna sprawa P. Marcin odebrał po 21! za co jeszcze raz dziękuje:)) Polecam!!!
5 / 5
2018-02-23 19:00:05
Roman
Fachowe doradztwo, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2018-02-23 13:42:14
Celina
Szybka wysyłka.Jestem zadowolony z zakupu.Polecam
5 / 5
2018-02-17 19:53:20
Marek
POLECAM.Z całego serca serdecznie polecam.Klimatyzator który chciałem zamówić-okazał się wycofany z produkcji.Miły Pan z tego sklepu AG INSTALACJE stawał wręcz na uszach aby znaleźć mi podobny produkt-nawet lepszy w przystępnej cenie.Towar otrzymałem w 48 godzin od wpłacenia,bezpiecznie zapakowany.Koszt zakupu i przesyłki zgodny z ustaleniami.Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy.Bardzo miło robić z takim kontrahentem interesy.Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2018-02-16 13:59:37
Marzena
Szybka wysyłka , profesjonalne doradztwo , jak najbardziej POLECAM
5 / 5
2018-02-13 11:32:46
Cecyl
Świetny kontakt, natychmiastowa wysyłka (na drugi dzień miałem paczkę u siebie). No i oczywiście bardzo dobra oferta :) Wszystkim niezdecydowanym mogę z czystym sumieniem polecić. Oby więcej takich firm i takiego podejścia do klienta.
5 / 5
2018-01-16 14:06:43
Longin
szybka wysyłka , bardzo dobry kontakt ze sprzedającym POLECAM!!!!!!!!!
5 / 5
2017-11-04 13:16:18
Paula
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu zakupu , szybka wysyłka i fachowe doradztwo. Polecam.
5 / 5
2017-09-13 19:21:51
Tymon
Wszystko ok. Sprawnie i szybko , profesjonalne doradztwo .Polecam
5 / 5
2017-09-03 17:04:16
Wojciech
Witam wszystkich.Jestem wymagającym klientem i bardzo zresztą dociekliwym,gdyż zakup porządnego urządzenia to inwestycja na długie lata.Sklep A.G instalacje od początku służył mi bardzo dobrym doradztwem i byłem wręcz miłe zaskoczony, że na każdym etapie naszej transakcji fachowo proponował najlepsze dla moich potrzeb rozwiązania.Zaowocowało to zakupem z mojej strony dwóch instalacji, które co do dnia i umówionej godziny zostały zainstalowane i uruchomione.Szefostwo firmy osobiście dokonało odbioru zamontowanych przez monterów instalacji,oceniając estetykę i poprawność wykonania.Już dawno mnie tak nikt nie zaskoczył, gdyż od lat obserwuje szerzącą się wszędzie"bylejakość"która staje się jakością.Pomimo tego ,że zamawiałem inwertery z tzw."Premium"półki,zostały one sprowadzone na czas i dostarczone zgodnie z obietnicą terminu.Wszystkim gorąco polecam tą firmę gdyż od początku do samiutkiego końca byłem zadowolony a wręcz powiem "dopieszczony".
5 / 5
2017-08-14 15:37:16
Judyta
Klimatyzator LG Standard P12EN Inverter .Super błyskawiczna przesyłka ( z dnia na dzień ) . Idealny i przesympatyczny kontakt ze sprzedającym !!!. Doradztwo fachowe !!!, pomoc w wyborze produktu. Najlepsza cena!!!.Polecam oby więcej tak uprzejmych, rzetelnych osób. Dziękuje bardzo i pozdrawiam
5 / 5
2017-08-03 18:31:16
Kajetan
Super błyskawiczna przesyłka. Idealny kontakt ze sprzedającym. Doradztwo fachowe, pomoc w wyborze produktu. Najlepsza cena. montaż fachowy, urządzenie działa bez zarzutu.Polecam oby więcej tak uprzejmych, rzetelnych osób.
5 / 5
2017-04-02 16:39:33
Wiola
Bardzo szybka wysyłka . Profesjonalne doradztwo .Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym . Tanio.Polecam
5 / 5
2017-03-26 18:47:09
Alberta
Profesjonalne doradztwo . Bardzo dobry kontakt . Szybka wysyłka z dnia na dzień.Polecam
5 / 5
2017-03-26 12:41:58
Tadeusz
Szybka wysyłka, niskie ceny, fachowe doradztwo. Polecam
5 / 5
2017-03-20 12:51:13
Dymitr
Polecam sklep rzetelna obsługa, szybka wysyłka i przede wszystkim tanio.
5 / 5
2017-03-16 15:13:19
Leszek
Szybka wysyłka.Profesjonalne doradztwo.Polecam
5 / 5
2017-03-09 16:23:18
Błażej
Wszystko ok. Szybka wysyłka,niskie ceny.Polecam
5 / 5
2017-02-10 15:14:18
Dorota
Szybka wysyłka towar był na drugi dzień , niska cena , dobre doradztwo . Polecam
5 / 5
2017-02-01 21:18:52
Barbara
Wszystko OK. Szybko i sprawnie , można wynegocjować bardzo dobrą cenę.Polecam
5 / 5
2016-09-24 20:53:41
Zbyszko
Profesjonalne podejście do klienta. Szybka wysyłka. Wszystko ok. POLECAM
5 / 5
2016-09-03 16:04:03
Edward
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.Szybka dostawa.Bardzo dobre doradztwo.Polecam
5 / 5
2016-09-02 19:38:13
Sara
Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt z sprzedawcą. Polecam.
5 / 5
2016-07-19 22:53:06
Teresa
Wszystko ok.Szybka wysyłka. Bardzo dobre uczciwe doradztwo. POLECAM!
5 / 5
2016-05-24 09:28:08
Klara
Świetny kontakt ze sprzedawcą. Informacje szybko i na temat. Polecam.
5 / 5
2016-05-04 17:39:51
Lilianna
Szybko i tanio.Jestem zadowolona.Polecam
5 / 5
2016-05-03 11:15:49
Albert
Szybka wysyłka , profesjonalne doradztwo , dobre ceny.Polecam
5 / 5
2016-04-24 19:00:18
Patryk
Polecam! szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2016-04-24 18:19:53
Paula
Szybka wysyłka , profesjonalne doradztwo , i udało mi się tanio kupić w cenie niższej niż oferowana na sklepie.Polecam
5 / 5
2016-04-16 19:30:43
Damian
wszystko ok, szybka dostawa, miła obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2016-04-05 17:19:36
Henryka
Szczerze polecam ten sklep. Sprzedawca profesjonalnie i szczegółowo doradzi, ekspresowo odpisuje i oddzwania. Klient jest traktowany priorytetowo i z poszanowaniem. Robiąc zakupy w tym sklepie człowiek na każdym kroku czuje, że sprzedawcy zależy na satysfakcji klienta. Jeśli przyszłoby mi jeszcze kiedyś kupować wentylacje czy klimatyzacje, to na 100% zrobię to ponownie w tym sklepie.
5 / 5
2016-03-23 22:15:16
Eleonora
Rzetelny sprzedawca i szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2016-03-20 16:00:11
Oliwier
Profesjonalna obsługa , łatwy i szybki kontakt . Pomoc w doborze produktu. Polecam !!!

Rzetelne opinie o AG INSTALACJE