Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aga-Sport

Aga-Sport Opinie 4.9 (55)

Os. Dywizjonu 303 31i
31-874
Kraków
( brak )
opinie Aga-Sport
speedtest
4.9
55
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-08-09 09:13:44
Szymon Rewerenda
Obsluga na najwyzszym poziomie, nawet wówczas gdy nie kupowalem roweru a jedynie potrzebowalem pomocy. Bardzo polecam!
5 / 5
2020-10-24 22:43:10
Aga
Szybka, profesjonalna obsługa. Duża wiedza i pomoc, a dodatkowo miło i sympatycznie!
5 / 5
2020-01-28 16:01:16
Ewelina
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-22 18:17:05
Fryderyka
Zakup i dostawa bezproblemowe, towar zgodny z oczekiwaniami, polecam, sklep na "6"
5 / 5
2020-01-02 11:20:37
Magda
Super Sklep profesjonalne podejście do Klienta.
5 / 5
2019-12-09 12:20:06
Przemysław
Transakcja szybka i sprawna, świetny produkt w super cenie, błyskawiczna wysyłka i dobry kontakt.
5 / 5
2019-12-03 12:14:45
Izydor
Super sklep. Bardzo solidnie wykonuje zadania
5 / 5
2019-11-22 11:56:53
Roksana
Szybko wysyłka, profesjonalne doradztwo, polecam.
5 / 5
2019-08-17 17:53:27
Radosław
Szybko, sprawnie, towar nawet lepszy niż w opisie.
4 / 5
2019-07-25 17:55:29
Stefan
Serdecznie dziękuję za udzieloną mi pomoc. Serwis pierwsza klasa..tak trzymać!!
5 / 5
2019-05-10 16:27:45
Sylwia
Na 5 :) . Wszystko bez zarzutu. Bardzo szybko zrealizowane zamówienie,towar świetnie zabezpieczony . sprzedawca skontaktowął się ze mną aby zaoferować darmowy montaż zamówionego licznika, przedstawił szybka instrukcję skręcenia roweru . Oby tak każdy podchodził do klienta.
4 / 5
2019-04-04 14:00:25
Eligiusz
Super cena za big nine 500. Szybka realizacja. Z wyjątkiem złej daty gwarancji w książeczce nie mam zarzutów. Polecam
5 / 5
2019-03-07 13:30:17
Celestyn
Bardzo szybka realizacja ,dobry kontakt,wszystko bez problemów.
5 / 5
2019-03-06 12:55:31
Remigiusz
Pełen profesjonalizm wiązania przykręcone ustawione 100% polecam sprzedającego.
5 / 5
2019-02-20 13:36:20
Ferdynand
Bardzo dobry sklep ,Uprzejmy i miły sprzedawca. Super kontakt i pomoc . POLECAM
5 / 5
2018-11-19 21:08:13
Roma
Jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów w agasportsklep.pl . Zamówiony towar otrzymałam w ciągu 2 dni roboczych od złożenia zamówienia. Towar spełnia moje oczekiwania , a realizacja mojego zamówienia była bardzo dobra. Polecam zakupy sprzętu sportowego w agasportsklep.pl - sklep jest rzetelny w realizacji zamówień . Pozdrawiam Anna
5 / 5
2018-08-23 15:24:15
Arnold
Bardzo dobry kontakt, kupujący cały czas wie na czym stoi, bardzo polecam!
5 / 5
2018-07-30 10:04:18
Rudolf
BYłem bardzo miło zaskoczony, że już następnego dnia przesyłka była u mnie.
5 / 5
2018-07-05 14:55:26
Cecyl
Profesionalna miła obsługa . Serdecznie polecam zakupy .Rower dobrze zabezpieczony .
5 / 5
2018-05-31 12:30:07
Apoloniusz
Profesjonalizm w każdym calu.
5 / 5
2018-05-11 14:53:01
Jakub
wszystko ok. po wpłaceniu pieniedzy paczka została wysłana około dwóch dni roboczych później. zamawiałem towar w okresie długiego weekendu majowego.
5 / 5
2018-04-22 11:11:43
Krzysztof
Zakup przebiegł szybko, bezproblemowo. Wybrałem opcję odbioru osobistego i na miejscu zastałem profesjonlaną i przyjazną klientowi obsługę. Mogę spokojnie polecić.
5 / 5
2018-02-23 18:28:23
Aga
Swietnie, szybko, zgodnie z oferta, bardzo polecam!
5 / 5
2018-02-23 11:14:21
Filip
Bardzo szybka dostawa wszystko ok
5 / 5
2018-02-12 10:00:24
Renata
Gorąco polecam. Szybkość realizacji zawrotną. Towar w 100% zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-06 21:16:29
Gabriela
SZYBKA DOSTAWA. TOWAR ZABEZPIECZONY.
5 / 5
2018-02-02 23:53:08
Eryka
Szybko, fachowo, sympatycznie.
5 / 5
2018-01-29 12:32:31
Henryka
Polecam, super kontakt i profesjonalna obsluga
5 / 5
2018-01-26 11:13:07
Dominika
Super kontakt, towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony
5 / 5
2018-01-24 21:07:14
Bronisława
Szybko i sprawnie tak jak lubię!
5 / 5
2018-01-21 15:16:32
Halina
Zakupy w sklepie przebiegły bardzo sprawnie i szybko . Fachowa obsługa i doradztwo . Towar b.dobrze zabezpieczony i zapakowany .
5 / 5
2018-01-20 17:37:42
Iwo
Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-01-18 21:59:38
Ludwika
Wysoki standard sklepu internetowego. Informacja o zakupionym towarze na bieżąco. Towar zgodnie z tym co zamawiałem, dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2018-01-02 10:09:46
Ziemowit
Bardzo dobra fachowa obsługa polecam wszystkim
5 / 5
2017-12-21 21:46:14
Edward
Zadnych problemow,czysty profesjonalizm
5 / 5
2017-12-21 13:29:00
Albert
Dobre ceny, błyskawiczna wysyłka, problem był jedynie z kurierem DPD
5 / 5
2017-12-12 17:04:36
Bronisław
Szybko sprawnie towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2017-12-01 23:50:52
Szymon
Polecam, fajna współpraca i szybka realizacja
5 / 5
2017-11-30 13:47:13
Julian
Bardzo rzetelny Sprzedawca. Błyskawiczna dostawa. Artykuły zgodne z opisem.
5 / 5
2017-11-19 09:09:49
Patryk
Rewelacyjne podejście do klienta. Towar który zamówiłem dotarł do mnie na drugi dzień po założeniu zamówienia. Właściciel sklepu na maile odpisywał po kilku minutach, co rzadko się zdarza(czasami są z tym problemy) Zakupy w AgaSport godne polecenia
5 / 5
2017-11-16 11:17:35
Magda
Szybka dostawa! Pokrowiec do nart max 130cm jest bardzo dobry jakości.
5 / 5
2017-08-07 22:35:19
Judyta
bardzo szybka wysylka i dostarczenie towaru polecam wszystkim
5 / 5
2017-04-13 08:28:45
Igor
Cena konkurencyjna (100 zł różnicy przy kasku kupionym za 179 !). Towar dostarczono szybko, nawet bardzo szybko. Dostałem to co zamawiałem, starannie zapakowane. Zdecydowanie polecam !
5 / 5
2017-04-06 12:57:39
Manuela
wszystko zgodnie z planem, polecam
5 / 5
2017-03-29 11:26:08
Bronisław
Towar zgodny, szybka wysyłka. Bezpiecznie zapakowany :) Polecam :)
5 / 5
2017-03-23 14:41:27
Julian
wszystko ok, kurier moglby dzwonic przed przyjazdem a nie jak juz jest pod domem
5 / 5
2016-07-23 00:45:22
Izolda
polecam w 100%.. kontakt mailowy, dobranie ramy, później telefoniczny potwierdzenie dostępności towaru i zamówienie... wszystko w 1 dzień, bez przymierzania roweru... :-) na pewno zapisuje i skorzystam :-)
5 / 5
2016-05-04 17:00:04
Ismena
Sprawna obsługa. Bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-04-28 22:49:52
Justyna
Bardzo staranne przygotowanie wysyłki.
5 / 5
2016-03-25 14:38:29
Dorota
Profesjonalna obsługa,bardzo dobrze zapakowany towar,
5 / 5
2016-03-19 09:27:19
Ziemowit
Profesjonalnie, świetne ceny i służą pomocą by dokonać dobrego wyboru.
4 / 5
2016-02-18 12:28:12
Irmina
Rower, który otrzymałam miał dość widoczną skazę pod zabezpieczeniem co wykluczało uszkodzenie podczas transportu. o wspomnianym defekcie nie zostałam wcześniej poinformowana. Towar natomiast był dokładnie spakowany. każda część została bardzo dobrze zabezpieczona pianką bądź tekturą. kontakt ze sprzedającym był bardzo dobry, Pan był kompetentny i w sposób zrozumiały i trafiony wszystko wyjaśnił przez telefon, pomógł idealnie dobrać rozmiar ramy do wzrostu nie mając bezpośredniej styczności z kupującym.
5 / 5
2015-11-19 10:35:05
Lucyna
szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-10-29 20:16:26
Ida
byłam zaskoczona szybkością realizacji
5 / 5
2015-10-13 22:03:07
Zofia
jestem bardzo zadowolona ceny w sklepie konkurencyjne, towar najwyzszej jakosci, przesylka ekspresowa,dodatkowo darmowa przesylka

Rzetelne opinie o Aga-Sport