Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agamoni

Agamoni Opinie 4.7 (31)

Watykańska 10/56
20-538
Lublin
784571185
opinie Agamoni
speedtest
4.7
31
Opinii

Dobrze

5 / 5
2012-10-15 21:22:38
Agata
bardzo dobra komunikacja szybka wysylka wszystko w jak najlepszym porzadku
5 / 5
2012-10-12 23:34:48
Dymitr
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia - polecam !
4 / 5
2012-10-10 06:32:03
Edmund
Mogliby szybciej realizować zamówienia
5 / 5
2012-09-27 10:53:41
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem w pełni zadowolona z zakupu. Polecam.
5 / 5
2012-09-14 10:38:24
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-11 15:37:54
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2012-09-09 07:58:35
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-07 10:19:34
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-30 10:56:42
Arnold
Zamowienie zrealizowane szybko i zgodnie z zadaniem.Co do jakosci nie wypowidam sie bo jeszcze nie uzywalem ale jest takie samo jak kupowane w sklepie hurtowni wiec powinno byc OK.
1 / 5
2012-08-30 06:30:38
Marina
Towar kupiony i dokonany przelew w ten sam dzien. Czekam juz ponad tydzien na przesyłke poleconą i nic. Dwa dni temu wykonalem telefon z zapyt6aniem gdzie moja przesyłka to pani ktora odebrala powiedziala ze wlasnie przed chwila paczka zostala wyslana , ktorej to nie ma po dzien dzisiajeszy. masakra
5 / 5
2012-08-21 11:15:54
Otylia
Zakup dostarczony na czas, w bardzo dobrym stanie. Polecam.
5 / 5
2012-06-06 07:43:45
Bogna
Sprawna transakcja, należy życzyć sobie takich więcej. Atrakcyjna cena.
5 / 5
2012-05-29 13:52:10
Angelika
Szybko, sprawnie, w 100% polecam.
5 / 5
2012-04-24 14:47:17
Aldona
Polecam serdecznie! Kontakt bardzo dobry, towar dostałam bardzo szybko.
5 / 5
2012-04-02 21:24:13
Adrian
Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, towar kompletny, dostarczony według składanego zamówienia :) Bardzo polecam tego sprzedawcę :)
5 / 5
2012-03-16 07:42:47
Radomir
Bezproblemowa miła transakcja
5 / 5
2012-03-03 12:09:35
Sławomir
Miłą niespodzianką były próbki kosmetyków dołączone do przesyłki.
5 / 5
2011-12-19 17:45:27
Zdzisław
Zakupy w sklepie bez żadnych zastrzeżeń. Szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2011-12-04 17:26:49
Monika
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Nie wpisałam dokładnego adresu swojego zamieszkania i mimo iż poczta odesłała paczkę z powrotem to ja otrzymałam ją w ciągu tygodnia od zamówienia bez dodatkowych kosztów...naprawdę polecam tego sprzedawcę!!
5 / 5
2011-07-23 15:23:14
Gustaw
Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM
5 / 5
2011-05-17 07:43:25
Cezary
sklep w którym jest bardzo duży wybór kosmetyków mało znanych, tanich ale bardzo dobrych i skutecznych
5 / 5
2011-04-24 16:44:40
Karina
Sklep patrzac z mojej perspektywy dobrze zaopatrzony towar dotarł w miarę szybko
4 / 5
2011-04-18 08:33:08
Maksym
towar wyłany szybko i sprawnie
5 / 5
2011-03-11 17:42:31
Gustaw
Sprawnie , szybko,bez kłopotu oby tak wszędzie
5 / 5
2011-02-16 13:33:54
Honorata
Wszystko poszło bezproblemowo, bardzo szybko i sprawnie. Polecam.
4 / 5
2011-01-09 11:51:47
Janina
Zdecydowanie polecam! Będę nadal tu kupować i już polecałam znajomej : )
5 / 5
2011-01-08 12:15:06
Lucjan
polecam zakupy! opakowanie lekko uszkodzone-mechaniczne-(poczta) nie ma wpływu na jakość produktu...także absolutnie nie mam żadnych roszczeń w stosunku do sprzedawcy-okres przedświąteczny "sprzyja" takim uszkodzeniom :)
5 / 5
2011-01-06 10:32:48
Cecyl
sklep super, bardzo miła obsługa
5 / 5
2010-10-31 21:39:21
Anastazja
Rzetelny sprzedawca, kosmetyki bardzo dobrze zabezpieczone do transportu i w doskonałym stanie, bardzo miły kontakt. Wysyłka ekspresowa niezależnie od wybranej opcji wysyłki-sprawdziłam :))W razie jakichkolwiek niejasności lub modyfikacji zamówienia (z różnych przyczyn) profesjonalna i życzliwa pomoc. Chciałabym aby wszystkie sklepy tak działały :))
4 / 5
2010-09-26 10:51:17
Irena
Robiłam zakupy po raz pierwszy w tym sklepie, cieszy mnie bardzo duży wybór produktów odpowiadających moim potrzebom, wybrałam przesyłkę pocztową i mimo to towar był nieuszkodzony, został doręczony w ciągu 7 dni od złożenia zamówienia, polecam ten sklep i napewno jeszcze skorzystam z jego usług.
5 / 5
2010-05-12 12:42:20
Ksenia
Szeroki wybór kosmetyków naturalnych, wyczerpujace opisy, szybka dostawa, potwierdzenie wysłania przesyłki, dodatkowo niespodzianka w formie próbek innych kosmetyków. POLECAM !!

Rzetelne opinie o Agamoni