Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agata S.A.

Agata S.A. Opinie 2.3 (128)

Al. Roździeńskiego 93
40-203
Katowice
32 888 70 70
opinie Agata S.A.
speedtest
2.3
128
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2022-11-29 06:44:46
Dorota
Ja tez niestety kupiłam meble a raczej jeden mebel w salonie Agata w Łodzi nie czytając opinii klientów. Wielki błąd! Mebel odebrałam sama ze sklepu. Sama go przywiozłam do domu i po rozpakowaniu okazało się że blat stolika jest uszkodzony ma wywiercone dziury!! I teraz po fakcie czytając wasze opinie wiem ze czeka mnie kilkumiesięczna walka o z działem reklamacji. Nie KUPUJCIE mebli z salonu Agata.
1 / 5
2022-11-18 16:03:27
Dariusz
Koszmar. nigdy więcej. produkt reklamowany po zaledwie miesięcznym okresie uzywania. reklamacja uznana. trzy razy przyjezdzala ekipa po odbiór wadliwego towaru żądając ode mnie jego rozkręcenia i zafoliowania. to naprawdę nie jest moje zadanie jako kupującego, który miał prawo oczekiwać, ze zakupiony towar nie jest bublem. nawet nie muszę mieć takich narzędzi. teraz od tygodnia od odbioru sprzętu czekam na zwrot pieniędzy. czyli firma obraca moją kasą a ja nie mam kanapy.
1 / 5
2022-11-17 16:16:17
Kamila
Dokładnie rok temu i 4 dni kupiłam sofe Erica w sklepie internetowym Agata meble. To był mój pierwszy i napewno ostatni zakup. Sofa, którą służyła nam nie cały rok rozsypala się na kawałki pod ciężarem dwóch kobiet. Rozumiem ,że sofy z Agaty z funkcją spania mają służyć tylko jako element wystawowy ? ! To nie koniec mojej historii. Sofę oczywiście zareklamowalam, Panowie przyjechali bardzo szybko bo już na kolejny dzień, fachowym okiem ocenili, porobili zdjecia, spisali protokół i pojechali. Dwa dni później dostałam informację,ze moja reklamacja jest bezzasadna i uszkodzenie sofy miało charakter mechaniczny...czyli w domyśle czytaj: było biegane i skakane po niej. 🤦Tyle, że na tej sofie usiadły dwie normalne kobiety a skrzynia się rozłożyła na 4 części...elementy mocujące nie wytrzymały ciężaru ok. 110 kg. Co to za jakość ???? Tak kończy się moja pierwsza i ostatnia przygoda z salonem Agata Meble. Zostałam z ROCZNA nadającą się na śmietnik sofą i z 6 ratami do spłaty. Nigdy więcej.
1 / 5
2022-11-14 07:22:37
Katarzyna
Z mebli które były kupione ponad rok temu odchodzi okleina. Porażka nigdy więcej nic w tym sklepie. Narożnik tak samo nadaje się do wymiany bo porobiły się doły. Wszystko było kuouaans w tym samym czasie.
1 / 5
2022-11-13 11:21:15
Iwona
Kupiliśmy łóżko dla dziecka Mia. Nigdzie nie było informacji że materac jest przyczepiony do stelaża i obity materiałem. W efekcie żeby wymienić prześcieradło trzeba szarpać się z ważącym kilkadziesiąt kilo materacem, który w dodatku trudno się wyciąga. Jeszcze takiego rozwiązania nigdzie nie spotkałam. Nie polecam
1 / 5
2022-11-10 08:48:05
Dastawca
Najgorsze magazyny jakie mogą być na roładunkach zawsze są problemu i oczekiwanie na rozładunku zawsze jest bardzo długi
1 / 5
2022-11-02 09:11:38
Monika
NIEKOMPETENCJA i OSZUSTWO to mało powiedziane. Zakupiony mebel otrzymaliśmy nie dosyć, że uszkodzony to jeszcze używany w przeszłości przez kogoś innego!!! Jakim cudem sklep wydaje klientowi używany? JAK TO MOŻLIWE?! Czy Dział Reklamacji (lub jakikolwiek inny) się tym przejął? Ha! dobre sobie. WSTYD!
1 / 5
2022-10-21 07:51:01
Angelika
Nie polecam sklepu Agata Meble w moim przypadku był to w Szczecinie.Sofa zaledwie kilka miesięcy w mieszkaniu i dwa oparcia nie trzymają się siedziska. Odpowiedź na reklamację "sofa źle użytkowana" i reklamacja odrzucona. Odpowiedź reklamacyjna nie wymaga konentarza. Pozdrawiam
1 / 5
2022-10-10 11:04:00
Mariusz
Narożnik grande beznadziejne wykonanie
1 / 5
2022-08-23 13:41:26
Zdzisław
No cóż to co czytam w opiniach to tylko moge żałować że wcześniej tu nie zajrzałem. Kupilem narożnik szew póścił i reklamacja przyjeta hura ale za wcześnie na to .Przyjechali panowie usunąc wadliwe miejsce chcąc wymienić obicie w domu u klienta na szczęście kolorystyka nieodpowiadała no to zabrali poszewkę od poduszki dla wzoru i cisza.Po dugim czasie tel z Agaty meble Wrocław z propozycją odstąpienia od umowy ze względu z niemożnością dobrania kolorystyki tkaniny obiciowej .Sugerowałem a nawet domagałem się wymiany narożnika na wolny od wad na co zdecydowane nie .Dziwne jakie to prawo ma konsument bo panie w dziale reklamacji bardzo spokojnie odpowiadają że niema takiego prawa hym zobaczymy obym miał troche siły pochodzić za tym bo widze że mamy tylko prawo kupić ale nic więcej .Nigdy więcej moja noga tam nie powstanie no chyba że załatwiając dalsze roszczenia tego narożnika.Dziwi mnie fakt że taki stwór jeszcze istnieje mimo tak wielu negatywnych opiniach .Sam jestem przykładem że pierw trzeba poczytać o firmie a potem dużym łukiem ją omijać .
1 / 5
2022-08-09 08:25:06
Wisia
Firma Agata i transport Traficar to jakaś porażka .Współpraca ich to skandal .Brak kontaktu tel.z firmą i jakiejkolwiek reakcji po interwencji na infolinii i ponagleniu że strony doradcy zerowe.Nierzetelność i niekompetencja oraz lekceważenie klienta jest niedopuszczalne do momentu wpłacenia pełnej kwoty za zamówienie są nadwyraz zapobiegliwi by kupić towar a po opłaceniu mają klienta w czterech literach. Nie pozostawię tej sprawy bez nagłośnienia gdzie tylko to możliwe włącznie z aktorami reklamującymi ten Salon,RzPOK,Tv ,prasą,itd niczego się nienauczyli mając tak fatalne opinie na forach prawnych,twoichopiniach,blogach ,itd dalej nic do nich nie dociera.Ja wystawiam zero nawet nie zasługują na jedną gwiazdkę za stres który fundują swoim klijentom.Dodam że jeżeli nie dotrzymają terminu i mój gość będzie zmuszony spać na podłodze a nie na łóżku to podejmę dalsze kroki prawne.
1 / 5
2022-08-09 07:57:55
Wisia
Dn.06.08 2022 otrzymałam SMS z Salonu Agata we Wrocławiu o gotowym zamówieniu do transportu i żeby na podany nr zadzwonić i umówić się po odbiór.Niestety nikt nie odbiera tel.do dzisiaj po wielokrotnej interwencji na ogølną info.i rzekomym ponagleniu dalej jest cisza.Niekompetencja i nierzetelność ze strony współpracującej firmy TRAFICAR z Firmą Agata jest porażająca.Nie wiem jak zakończy się ta farsa ,ale napewno nie odpuszczę i nagłośnię temat możliwie gdzie tylko można włącznie z Tv ,Rz POK itd gdyż takie traktowanie klienta jest poniżej krytyki.Opinie mają fatalne jako firma Agata i nic z tym nie robią
1 / 5
2022-07-29 11:28:58
Magda
Agata Meble lekceważy klientów brak możliwości reklamacji towaru otrzymałam połamane półki potłuczone szyby za wszystko wcześniej Musiałam zapłacić zaufałam że towar przyjdzie pełnowartościowy Bo za taki zapłaciłam reklamacja została uznana i na tym koniec dowiedziałam się że mają nieograniczony czas na wymianę Nie rozumiem tego nie kupujcie w Agata Meble
1 / 5
2022-07-29 11:28:57
Magda
Agata Meble lekceważy klientów brak możliwości reklamacji towaru otrzymałam połamane półki potłuczone szyby za wszystko wcześniej Musiałam zapłacić zaufałam że towar przyjdzie pełnowartościowy Bo za taki zapłaciłam reklamacja została uznana i na tym koniec dowiedziałam się że mają nieograniczony czas na wymianę Nie rozumiem tego nie kupujcie w Agata Meble
1 / 5
2022-07-29 11:28:57
Magda
Agata Meble lekceważy klientów brak możliwości reklamacji towaru otrzymałam połamane półki potłuczone szyby za wszystko wcześniej Musiałam zapłacić zaufałam że towar przyjdzie pełnowartościowy Bo za taki zapłaciłam reklamacja została uznana i na tym koniec dowiedziałam się że mają nieograniczony czas na wymianę Nie rozumiem tego nie kupujcie w Agata Meble
1 / 5
2022-07-29 11:28:56
Magda
Agata Meble lekceważy klientów brak możliwości reklamacji towaru otrzymałam połamane półki potłuczone szyby za wszystko wcześniej Musiałam zapłacić zaufałam że towar przyjdzie pełnowartościowy Bo za taki zapłaciłam reklamacja została uznana i na tym koniec dowiedziałam się że mają nieograniczony czas na wymianę Nie rozumiem tego nie kupujcie w Agata Meble
1 / 5
2022-07-29 11:28:55
Magda
Agata Meble lekceważy klientów brak możliwości reklamacji towaru otrzymałam połamane półki potłuczone szyby za wszystko wcześniej Musiałam zapłacić zaufałam że towar przyjdzie pełnowartościowy Bo za taki zapłaciłam reklamacja została uznana i na tym koniec dowiedziałam się że mają nieograniczony czas na wymianę Nie rozumiem tego nie kupujcie w Agata Meble
1 / 5
2022-07-29 11:28:54
Magda
Agata Meble lekceważy klientów brak możliwości reklamacji towaru otrzymałam połamane półki potłuczone szyby za wszystko wcześniej Musiałam zapłacić zaufałam że towar przyjdzie pełnowartościowy Bo za taki zapłaciłam reklamacja została uznana i na tym koniec dowiedziałam się że mają nieograniczony czas na wymianę Nie rozumiem tego nie kupujcie w Agata Meble
1 / 5
2022-07-29 11:28:53
Magda
Agata Meble lekceważy klientów brak możliwości reklamacji towaru otrzymałam połamane półki potłuczone szyby za wszystko wcześniej Musiałam zapłacić zaufałam że towar przyjdzie pełnowartościowy Bo za taki zapłaciłam reklamacja została uznana i na tym koniec dowiedziałam się że mają nieograniczony czas na wymianę Nie rozumiem tego nie kupujcie w Agata Meble
1 / 5
2022-07-29 11:28:53
Magda
Agata Meble lekceważy klientów brak możliwości reklamacji towaru otrzymałam połamane półki potłuczone szyby za wszystko wcześniej Musiałam zapłacić zaufałam że towar przyjdzie pełnowartościowy Bo za taki zapłaciłam reklamacja została uznana i na tym koniec dowiedziałam się że mają nieograniczony czas na wymianę Nie rozumiem tego nie kupujcie w Agata Meble
1 / 5
2022-07-28 05:43:58
Daria
Kupiłam meble Paris, jakość beznadziejna. Nie ma elementu bez jakiegoś uszczerbku. Stanowczo odradzam zakup mebli w Agacie
1 / 5
2022-07-13 15:02:09
Maja K
Szafa ULM 3D Jakość to żenada! Nie wiem czy pechowo trafiłam, przymknęłam oczy na obryzione płyty, która są półkami bo udało je się zgrabnie schować (na dowóz szafy czekałam w ogóle po terminie bo nie dojechały im kontenerki i domykacze). Na dzień dobry małe rysy już na zewnętrznych szklanych płytach (zauważone po paru dniach). Największym hitem jest załączona na zdjęciu płyta, która po 10 miesiącach po złożeniu szafy postanowiła odkleić się od jakiś śmiesznych dwustronnych taśm i zjechać na podłogę i tluczac się na rogu). Dodam, że nie było to spowodowane żadnym uderzeniem, zwykle przesuwanie drzwi Wisienką na torcie jest brak jakiejkolwiek instrukcji do przedziwnych domykacze, które przyjechały tak spóźnione, że monter z Agata Meble nie miał okazji ich zamontować. Samemu to czarna magia. Bardzo nie polecam zakupów w tej sieci!
1 / 5
2022-06-25 12:45:30
Elżbieta
Narożnik kupiłam w sklepie. Za tkaninę musiałam dopłacić do ceny sklepowej. Po przywiezieniu, okazało się że wykonany jest niestarannie, materiał jest pomarszczony i wygląda jakby był poplamiony i stary. Reklamację złożyłam w tym samym dniu. Ekipa producenta, w osobach dwóch młodych ludzi ze skrzyneczką narzędziową stwierdziła że wszystko jest ok, materiał jeśli się marszczy przy siadaniu, to powinien wrócić do pierwotnej formy ( nie wraca), a plamy i cienie na materiale należy uczesać ręką. Stwierdzili, że mogą mebel zabrać, ale na 99% wróci w takim samym stanie jeśli nie gorszym. Po wizycie dostałam z Agaty odmowę realizacji reklamacji. Do odmowy dołączono notatkę z wizyty serwisu podpisaną przez jednego z Panów. Drugi bohomaz to moje nazwisko, ja jednak nic w trakcie wizyty nie podpisywałam. Ten podpis miał świadczyć o tym, że zgodziłam się z opinią producenta. W tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak wystąpić na drogę sądową. Moja rada dla wszystkich kupujących w Agacie. Nie kupujcie w sklepie stacjonarnym. Swojego mebla i tak nie widzicie a nie macie możliwości zwrotu, jeżeli coś z tym meblem jest nie tak. Odradzam też kupno mebla obitego tkaniną Milton.
1 / 5
2022-06-23 14:59:23
Ewa
Brak klimatyzacji w salonie spowodowal ,ze nie mogłam dokonać zakupów bo pot lał się ze mnie .Rozumie oszczędności ale współczuję pracownikom pracować w takich warunkach.
1 / 5
2022-06-10 06:14:51
Mariusz
Mam bardzo złe doświadczenie zakupami mebli, ponieważ do każdego zakupu musiałem zgłaszać reklamację. Na domiar złego na zakupiony stół reklamacja nie została uznana. Moja rada przy zakupie czy stacjonarnym czy internetowym sprawdzajcie wszystko, bo później reklamacje są odrzucane. Więcej już nie zrobię zakupów w tym sklepie.
1 / 5
2022-05-14 13:19:21
Ola
Agata meble Łódź. Dramat. Dział reklamacji zwodzi i kłamie. Dostaliśmy jedną paczkę mniej niż zamówiliśmy (3/4 paczki szafy). Nie możemy złożyć szafy. Transport był z Agaty. Agata winę zrzuciła na firmę transportową, ale rozpatruje reklamację od 20.04. Oczywiście po 14 dniach zaczęliśmy się przypominać i zaczęły się bajki, że czekają na wiadomość z działu transportu, że kierownik podejmie ostateczną decyzję do końca tego tygodnia i oczywiście dostaniemy brakującą paczkę. Dziś znów się przypomniałam. Miły pan obiecał oddzwonić po pół godziny po konsultacji z kierownikiem. Oczywiście nie oddzwonił. Ja zadzwoniłam i pan zaczął mnie przekonywać, że decyzja pozytywna i czekają na dostawę mojej szafy w poniedziałek lub wtorek, a wtedy jedną paczkę nam dostarczą. Miły pan zapewnił mnie, że nie ma szafy aktualnie na stanie. Postanowiłam się upewnić i zadzwoniłam na dział szaf. I co? Mają na magazynie 2 szafy. Nie zostawię tej sprawy w ten sposób. Przestrzegam wszystkich przed zakupem w tym sklepie, jeśli mielibyście coś reklamować!
1 / 5
2022-04-22 14:42:33
Sandra
Najgorszy sklep z meblami. Towar najgorszej jakości. Reklamacji nie uwzględniają bo wg nich to zawsze klient jest winny tego, że sprzedają badziewne meble. Nie poleciałbym tego sklepu nikomu. Rynek jest bogaty w konkurencję więc naprawdę warto poszukać gdzie indziej. Mi ich kanapa rozpadła sie po 2 tygodniach, pękła skrzynia i teraz uważają że w tym miejscu był większy nacisk. Totalna bzdura i absurd.
1 / 5
2022-02-18 11:28:59
Martw
Niekonczace się czekanie na odbiór towaru z magazynu w deszczu i zimnie. Brak poczekalni lub nawet zadaszenia. NIE POLECAM!!!
1 / 5
2021-07-27 10:18:54
Marzena
Kupiłam narożnik okazało się że ma wade fabryczna. Po zgłoszeniu reklamacji przez miesiąc nie potraficie go usunac zwalanie że producent ma urlop. Szczyt bezczelności ponieważ produkt zakupiony został u Was a nie u producenta. Wiec Agata jest za to odpowiedzialna. Ocena powinna byc poniżej zera
5 / 5
2020-05-06 02:24:36
Ania
Ja tam jestem zadowolona z zakupów. Meble są ładne, a ceny takie same albo niższe niż w innych sklepach meblowych.
3 / 5
2020-02-14 19:12:01
Celestyna
Zamówiłam narożnik koszt 1500 zł jakość fatalna, nie spodziewałam się cudów za tą kwotę ale też nie spodziewałam się aż takiego bubla... zrobiłam zdjęcia wysłałam jako reklamację. Przyjechał Pan z serwisu i stwierdził, że takie jest i takie ma być nic z tym nie można zrobić.... Miło, że przy każdym obrocie w lewo mam sobie wpijać deskę w ciało :( Gdyby nie fakt, że narożnik przez ferie był potrzebny spakowałbym i oddała. Nie polecam!!! Wrzucam link narożnika: *****
1 / 5
2020-02-11 14:37:22
Daniela
NIE POLECAM AGATAMEBLE...po 2 miesiacach od złożenia zamówienia, dojechało do mnie niekompletne - brak narożnika (sic!), od 2 tygodni czekam na informację, kiedy i czy dostanę brakujący produkt. Pracownicy infolinii nic nie wiedza, powtarzają ciągle to samo, brak odpowiedzi na maile w sprawie braków w dostawie, nikt nie dzwoni z działu reklamacji, choć tak za każdym razem zapewnia mnie BOK," dział reklamacji oddzwoni do Pana"... nikt od 3 lutego nie raczył zadzwonić z informacją. Nie mam mebla ani pieniędzy. Jak chcesz mieć kłopot i nerwy to kup w AgataMeble. Odradzam zakupy w tej firmie.
1 / 5
2020-02-06 10:11:30
Ludwika
Niestety muszę podzielić opinię z wieloma osobami. Obsługa dramatyczna, meble nie warte ceny. Na infolinii osoby kompletnie niezorientowane w kółko powtarzają swoje zasady zupełnie nie myśląc o jednostkowych przypadkach, oczywiście z ich przełożonymi, jak twierdza, kontakt jest niemożliwy. Złożona reklamacja mimo upływu 14 dni nadal bez odzewu, po dwukrotnej interwencji na infolinii w końcu otrzymałam informacje, że moje żądania reklamacyjne zostają odrzucone. Postępowanie niezgodne z prawem. Zdecydowanie polecam domagać się kontaktu z przełożonymi osób, z którymi rozmawiacie na infolinii oraz kontakt z rzecznikiem praw konsumenta.
1 / 5
2020-02-05 14:46:52
Cecylia
Nikomu nie polecam zakupów w Agata Meble, meble zostały przywiezione uszkodzone, sklep prowadzi normalny proces reklamacji, termin minął,meble dalej stoją zepsute w domu, nikt z działu reklamacji nie jest w stanie udzielić informacji, kiedy szafa będzie miała drzwi i komoda szufladę, na kontakt telefoniczny czekałam 50 minut, zrezygnowałam, automat mówi, że oddzwonią niezwłocznie, nikt nie oddzwonił, kontakt ze sklepem stanowi problem, bo na kilka numerów podanych nie odbiera telefonu, w dziale reklamacji panie już na dzień dobry są złe i niesympatyczne.To mój ostatni zakup w tym sklepie, nie polecam.
1 / 5
2020-02-04 01:10:20
Tomasz
FATALNA obsługa klienta! NIE POLECAM produkowanych dla Agata Meble produktów Fabryki CYPRYS! Rzeczywista jakość mebli nijak ma się do przedstawionych na stronie internetowej sklepu jak i do NIELICZNYCH dostępnych do wglądu mebli w sklepach stacjonarnych! Elementy meblowe niechlujnie pakowane, nieodpowiednio / wcale/ zabezpieczone w opakowaniach, z licznymi uszkodzeniami. Montaż też do łatwych nie należy - nawet dla polecanych i współpracujących z AM Dostawców i Montażystów z firmy DTS. Reklamacja uszkodzonych elementów meblowych NIBY rozpatrzona pozytywnie z rekompensatą i wymianą elementów meblowych. POZYTYWNIE w definicji Agata Meble = przysłania elementów jeszcze bardziej USZKODZONYCH, zwłoka z przelewem rekompensaty jak dotąd półroczna, ZERO kontaktu mailowego. Po WIELOKROTNEJ próbie kontaktu telefonicznego z BOK Agata Meble, ostatnio z niejaką panią Klaudią Warwas i jej zapewnieniu o niezwłocznym rozwiązaniu sprawy, przy czym niezwłoczne było najwyraźniej zapomnienie o całej sprawie, gdyż w dalszym ciągu ani przelewu ani odpowiedzi na maile. Reklamacja będzie więc kontynuowana na drodze sądowej.
1 / 5
2020-01-19 17:13:13
Lesław
Otrzymałem towar uszkodzony, po spisaniu protokołu w obecności kuriera zgłosiłem reklamację. Po około 2 tygodniach (po mojej interwencji) otrzymałem wiadomość o rejestracji zgłoszenia. Następną wiadomość otrzymałem po kolejnym tygodniu - prośba o przesłanie zdjęć uszkodzeń i protokołu. Dodam, że zrobiłem to już w dniu zgłoszenia, łącznie trzy razy przesyłałem te same zdjęcia. Po blisko miesiącu otrzymałem informację, że reklamacja została uznana i zostaje wysłany do mnie kurier po odbiór uszkodzonego mebla. Podsumowując należy zaznaczyć, że w sklepie nie dotrzymywane są ustawowe terminy, kontakt jest utrudniony (jedyną informacją przekazywaną na infolinii to - "proszę czekać"), brak odpowiedzi na e-maile, nie ma kompetentnej, decyzyjnej osoby. Nadmieniam, że cały proces reklamacyjny tj. od złożenia wniosku do zwrotu środków trwał 2 miesiące (po moich monitach). Nierzetelne podejście do klienta.
2 / 5
2020-01-17 10:16:31
Julianna
Produkty całkiem ok, ale obsługa w sklepie internetowym jest fatalna, a czas realizacji to już tragedia - przy produkcie mam informacje że zamówienie zostanie wysłane po 2 dniach, natomiast dopiero po 7 dniach otrzymuję informacje że zamówienie będzie przekazane firmie kurierskiej. Jeśli komuś zależy na szybkiej realizacji to odradzam bo w rzeczywistości trwa ona prawie cztery razy dłużej.
1 / 5
2020-01-07 20:33:05
Konstanty
Niestety sklep ma fatalną obsługę reklamacji. Zamówiłem 3 półki z tego 1 jest źle wykonana nie da się jej skręcić - wada jest oczywista. Po tygodniu dostałem odpowiedź: "Prosimy oczekiwać na dalsze informacje w tej sprawie". Towar maja na stanie ale od 25 dni nie robią nic! Jeżeli szukasz stresu i kłopotów to jest to forma dla ciebie. Jak nie to proszę poczytaj inne opinie i sam zdecyduj.
1 / 5
2019-12-31 12:56:37
Norbert
Moja opinia dotyczy stoiska z krzesłami i stołami w salonie na Bielanach Wrocławskich. Kupiłem w tym sklepie 4 krzesła. Niestety przez aroganckiego i nachalnego doradcę nie za bardzo mogłem chwile posiedzieć na różnych krzesłach. Generalnie można było odnieść wrażenie, że doradca robi przytyki, że za długo wybieramy krzesła. Krzesła jednak były ładne i sprawiały wrażenie dobrze wykonanych więc je kupiliśmy. I niestety na tym zalety krzeseł z Agaty za 220 zł szt. się kończą. Po złożeniu ich w domu okazało się, że można na nich siedzieć w miarę wygodnie przez 10-15 min, a potem zaczyna boleć kręgosłup (kwestia chyba złego wyprofilowania). Oczywiście sklep nie jest chętny nawet żeby wymienić produkt na inny. Tak więc za niecały 1000 zł mamy ładną dekoracje pokoju, bo do siedzenia krzesła z tego sklepu się nie nadają. Poprzednie krzesła z BRW w podobnej cenie i o podobnym wyglądzie były o niebo wygodniejsze. Tak więc jeśli koniecznie chcesz kupić krzesła w tym sklepie to dobrze je przetestuj i nie przejmuj się nachalnym sprzedawcą albo zamów przez internet (wtedy sklep ewentualnie będzie musiał przyjąć z powrotem swój badziewny towar).
1 / 5
2019-12-20 17:55:49
Alina
Zdecydowanie odradzam. Kontakt z obsługą klienta fatalny (odbierające recytują wyuczoną formułkę o opóźnieniu przy czym w momencie składania zamówienia oraz w mailu z jego potwierdzeniem jak i w regulaminie nie ma o tym wzmianki). Zamówienie oczywiście niezrealizowane w terminie (wciąż czekam ...). Co istotne sklep sam z siebie nie informuje o tym że nie wywiąże się z umowy w terminie z niej wynikającym (to ja zadzwoniłam z pytaniem co z przesyłką). Kobieta z infolinii nic nie jest w stanie ustalić. Odpowiedzi na maila wysłanego wczoraj również się nie doczekałam No cóż, pierwszy i ostatni raz dokonałam zakupu w tym sklepie ...
1 / 5
2019-12-18 17:08:27
Wojciech
Mądry polak po szkodzie - zrobiłem zakupy w salonie Agata meble nie czytając komentarzy - mój błąd! Niestety opisują one jedynie wierzchołek góry lodowej - a te pozytywne to chyba wstawiają pracownicy albo osoby, które kupiły gotową rzecz i odebrały od razu na miejscu - wszystko zawodzi: transport, montaż, reklamacje - wszędzie opóźnienia
5 / 5
2019-12-03 14:50:39
Sonia
Już wiele razy robiłam zakupy w Agata meble i zawsze byłam bardzo zadowolona. Towar,który kupiłam zawsze spełniał moje oczekiwania
1 / 5
2019-11-28 22:28:10
Malwina
Fatalnie : dostawa w sklepie stacjonarnym to porażka , minęło 7 tygodni a dostawa jest po terminie i nie wiadomo kiedy zostanie zrealizowana. Obsługa arogancka, zachowują się tak jakby nie zależało im by klient do nich wrócił.
1 / 5
2019-11-04 16:25:02
Ludwik
Przy dostawie okazało się że otwory w szafce są błędnie wywiercone. Na odpowiedź działu reklamacji czekam już przeszło 2 tyg. nie można się tam dodzwonić ponieważ na okrągło wszyscy specjaliści są zajęci, jeżeli zaznaczysz żeby ktoś oddzwonił i tak nie ma odzewu. Tragedia. Brak kompetencji . Więcej nie kupię w tej firmie niczego
1 / 5
2019-10-29 16:29:44
Walentyna
Nie polecam zakupów w sklepie Agata Meble. Nie dość, że kontakt ze sklepem jest tragiczny. Reklamacja trwa miesiąc czasu to jeszcze po otrzymaniu reklamowanego elementu dostaję całkowicie inny.
1 / 5
2019-10-16 12:56:52
Magda
Zamówiłam łóżku, które przyjechało uszkodzenie. Tego samego dnia wysłałam zapytanie co dalej. Brak odpowiedzi. Przez tel dowiedziałam się dwa dni później, że mieli moje zapytanie w złym miejscu w systemie i Pani przekazuje już do odpowiedniego miejsca. 5 dni później (3 wyłączając weekend), po kolejnych wiadomościach, nadal brak odpowiedzi. Dzisiaj kolejny telefon, że ktoś się tym zajmuje, ale co dalej nie wiadomo i muszę czekać. Pieniądze mają, a kontaktu z ich strony brak. To ja muszę wydzwaniać się dopytywać, a i tak na koniec dostaję informację, że "ktoś się tym zajmuje" bez żadnych konkretów. Zdarza się, że zamówienie jest uszkodzone i tego się nie czepiam, ale bulwersuje mnie brak jakiegokolwiek potwierdzenia co się dzieje, informacji co dalej, jakiekolwiek próby kontaktu ze strony sklepu.
1 / 5
2019-10-15 13:13:14
Leszek
Nie polecam. Zakupiliśmy z mężem szafe za gotówke 2 miesiące temu .Po 3 tygodniach szafe nam przywieżli ,niestety z uszkodzoną częścią.Tego samego dnia złożyliśmy reklamacje ,i dopiero po 2 tygodniach mąż dostał sms że reklamacja została przyjęta .Czekamy już od tego sms kolejne 2 tygodnie i cisza. I tak szafa nie złożona stoi nam do dnia dzisiejszego .
1 / 5
2019-10-10 21:06:48
Andrzej
Sklep nie spełnia moich oczekiwań ,chciałem kupić meble kuchenne o wartości około 14-tu tysięcy złotych ,potrzebowałem blat o długości 90cm to okazało się że muszę kupić o długości 130cm mam obciąć, resztę 40cm i wyrzucić ,ta miałem zrobić też z dwoma długimi. Przy tej cenie transport mógłby być w promieniu kilku kilometrów gratis ,ale trzeba dodatkowo płacić
1 / 5
2019-10-03 20:30:21
Józefina
Początek lipca kupuję meble Oslo w Agata meble w Krakowie , zamawiam też transport i montaż, przy montażu okazuje się , że na pięć elementów tylko półka jest bez wad a witryna wysoka nie może być poprawnie złożona bo są wady konstrukcyjne. Po miesiącu przyjeżdża tylko jeden element i jest jeszcze gorszy od uszkodzonego, po następnej wychodzonej wizycie panów z reklamacji okazuje się , że noga do stołu jest bez dziur ale jest krzywo ucięta , a do witryny wysokiej są tylko nowe drzwi a nie cały mebel i pan z reklamacji zarzuca montażyście złe złożenie mebli i że jest to firma zewnętrzna itp. bzdury nie chce tego dać na piśmie, zwleka z decyzją.Czekam teraz na ponowną wizytę pana co montował meble jest 3 X i co dalej będzie nie wiem , mam dość Mebli Agata i serdecznie odradzam kontakty z taką firmą.Kontakt jest możliwy tylko osobisty nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na e-maile
1 / 5
2019-09-16 15:37:15
Tamara
Kupiłam szafę w salonie we Wrocławiu na Bielanach 06.06.2019. Wszystko opłacone z góry, towar + dostawa. Towar miał być dostarczony do 04.08.2019 ale nie został. Po moich interwencjach (mailach i telefonach) zapewniano mnie, że szafę na pewno dostarczą do końca tygodnia 33 ale jest małe opóźnienie. I znowu nic, ani szafy ani informacji o opóźnieniu. Po osobistej wizycie w salonie 20.08.209 dowiedziałam się, że niestety producent zaprzestał produkcji i szafa została wycofana z oferty. Dziwne, bo do ostatniej chwili zapewniano mnie, że moje zamówienie zostanie zrealizowane a tu nagle producent zaprzestał produkcji! Jedno wielkie kłamstwo, niepoważne traktowanie klienta i kompletny brak kompetencji. Na szczęście piniądze zostały zwrócone.Nigdy więcej!!! A druga sprawa, to jednoczesnie kupiłam komodę przez internet. Okazało się, że brak było zawiasów, które są niezbędne do montażu towaru. Po pisemnej prośbie do Agaty o przysłanie brakujących elementów, brak reakcji. Widocznie Agacie bardzo zależy, żeby sprawę zgłosić do Pańswowej Inspekcji Handlowej- mamy dwie nieuczciwe praktyki !
2 / 5
2019-09-14 07:45:14
Antonina
Pierwsze zaskoczenie przeżyłam w salonie Agata (Łódź) wybrałam sofę, chciałam inny kolor poduszek (z tego samego materiału) okazało się, że sofa w związku z tym będzie prawie 200 zł droższa (ceny przy meblach nie mają tej informacji). Transport miał 2 tygodnie opóźnienia, o którym dowiedziałam się sama dzwoniąc, Pani na infolinii nie wiedziała, kiedy sofa w ogóle trafi do magazynu, aby umówić odbiór. Zależało mi na sobocie, żeby nie absorbować osób trzecich (przez te 2 tygodnie opóźnienia), dzwoniłam 3 razy pod różne numery telefonu otrzymywane, za każdym razem po oczekiwaniu 10 minut na połączenie i podaniu wszystkich danych, kiedy okazywało się, że jednak nie mogę umówić soboty. Ostatecznie okazało się, że nie ma opcji soboty. Umówiłam odbiór sofy w tygodniu, między godziną 10-14, po czym otrzymałam maila, że od 9-16 (i taka sama godzina pojawiła się, na dokumencie dostawy, którzy Panowie przywieźli)- nasuwa się pytanie, jaki jest sens umawiania godziny? Panowie przyjechali i mimo zapłaconego zlecenia na wszystko (transport, wniesienie, montaż, ustawienie, zabranie opakowań) bez zażenowania poinformowali, że "oni za wykonanie tej usługi nic nie mają" - cóż czy to sugestia na dodatkową zapłatę? Mam nadzieję, że chociaż ta sofa będzie wygodna i bez zastrzeżeń w użytkowaniu.
1 / 5
2019-09-02 15:00:49
Iwo
Agata meble wysyła wadliwe meble które następnie w ramach rekojmi chce naprawiac. Zamowilam nowy sprzet a juz chca zeby lecial do naprawy. Nie zgadzaja sie na wymiane na nowy, proces reklamacyjny jest żmudny i nie można się w ogole dogadac z osoba decyzyjna ktora raz na kilka dni odpisuje na meile. Na infolini oczywiscie jest jedynie informacja, ale z grubsza nikt nic nie wie i nie ma sensu dzwonic. Świadomie lamią prawa konsumenta, wciskaja naprawę nowego mebla, poniewaz nie chce im sie nawet sprawdzic tego co wyslaja swoim klientom. Zdecydowanie nie polecam.
4 / 5
2019-08-13 23:36:23
Elżbieta
Zgłosiłam reklamacje łózka, które skrzypiało od momentu zakupu, miesiąc przed końcem gwarancji - czyli prawie po dwóch latach. W ciągu 3 dni przyjechała ekipa i załatwiła sprawę w ciągu 30 min. Nic dodać, nic ując. Mozę mi się udało, a może właśnie tak załatwiają reklamacje - szybko , sprawnie i przyjemnie. Kontakt ze sklepem tez był świetny.
2 / 5
2019-08-10 17:28:26
Tadeusz
Zamówiliśmy w AGATA MEBLE nowe meble, a tymczasem dostarczono część mebli już poskładanych z wyraźnymi śladami użytkowania (prawdopodobnie z ekspozycji). Na początku urządzania naszego nowego dmu taki kwas - już wiemy, że przy dalszych zakupach firmę AGATA MEBLE omijać szerokim łukiem.
2 / 5
2019-08-10 17:16:09
Teodor
Zamówiliśmy nowe meble w sklepie Agata S.A., a tymczasem dostarczono nam meble z widocznymi śladami użytkowania (prawdopodobnie z ekspozycji). Szkoda, że na początku wyposażania naszego nowego domu taki kwas. Wiemy już, że przy dalszych zakupach omijać szerokim łukiem firmę Agata Meble.
1 / 5
2019-08-09 11:58:16
Weronika
NIE POLECAM!! Zakupiłam meble (dwie komody oraz szafa przesuwna) przez sklep internetowy 17 czerwca. Dnia 16 lipca dojechały do mnie. Podczas montażu okazało się, że zamówienie jest niekompletne. Brakowało mi rolki na prowadnice szuflady od komody a jeśli chodzi o szafę to dojechały tylko korpus i półki. Jeszcze tego samego dnia złożyłam reklamację. Wielokrotnie dzwoniłam na infolinię jak i pisałam maile bo ze strony sklepu kontaktu brak. Za każdym razem dowiadywałam się tego samego, że oni nie są w stanie udzielić mi informacji na jakim etapie jest reklamacja. Dzisiaj kurier przywiózł mi prowadnice do szuflady. Szafa przesuwna nadal leży w rozsypce a ja czekam na resztę elementów.
1 / 5
2019-08-01 09:37:53
Olga
Nie polecam zakupów w sklepie internetowym AGATA MEBLE. Towar nie dotarł a na reklamacje nie odpowiadają! Ta firma to jakaś kpina. Ani pieniędzy ani towaru. Zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie.
1 / 5
2019-07-25 15:20:59
Kamil
Na miejscu Małgorzaty Sochy wstydziłbym się reklamować tę markę. Sprzedają meble kiepskiej jakości, a po reklamacji przetrzymują klientów tygodniami bez informacji co raczą wspaniałomyślnie zrobić. Zakupy przez internet to też pomyłka bo nie można się potem z nikim skontaktować, operatorzy infolinii rozłączają się stwierdzając, że "blokuje Pan linię"... PORAŻKA!!!
1 / 5
2019-07-24 16:52:15
Zofia
Zamówiłam sofę z wydłużonym terminem realizacji czyli 28 dni. Dzisiaj mija 46 dni i po wielu telefonach uzyskałam informację, że muszę czekać jeszcze 2 tygodnie! Kpina! Ręce opadają i najgorsze jest to, że nawet jeśli zrezygnuję z zamówienia to i tak dla nich to nic nie znaczy. Co więcej nikt nie raczył poinformować mnie o opóźnieniach. Podobnie jak mój poprzednik musiałam sama upominać się o informację.
1 / 5
2019-06-24 12:53:01
Bogdan
Sklep i obsługa - DNO!! nie polecam i zastanówcie się mocno przed zakupami w tym sklepie. Do momentu złożenia zamówienia wszystko jest super, jak tylko złożycie zamówienie - mają wszystkich w nosie. Na meble czekam ponad 4 tygodnie, zgodnie z zamówieniem miałem je otrzymać w ciągu 2 tygodni. Żadnego kontaktu ze sklepem chyba że sam zadzwonisz lub podjedziesz. Gdybym nie monitował swojego zamówienia to pewnie czekałbym do Wielkanocy na realizację. Po 2 moim monicie zamówili meble pomimo iż wcześniej zapewniali, iż zamówienie zostało puszczone. Kierownictwo sklepu - amatorszczyzna kompletnie nie znająca się na obsłudze klientów, warto aby dyrekcja zainwestowała w szkolenia poczynając od siebie a skończywszy na pracownikach. Powiem tyle - buta podąża przed porażką... patrząc na to wszystko porażka tuż tuż...
1 / 5
2019-06-21 11:17:57
Bernardeta
Sprzedają BUBLE I TYLE!!!!!!!!!!!!!! Łóżko do sypialni nie zgodne z wymiarami, stelaż nie pasujący do otworami do siłowników...jedno wielkie DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŁÓŻKO KOSZTOWAŁO KROCIE A "*****" WARTE!!!! NIE POLECAM [...]!!!!
1 / 5
2019-06-18 16:01:47
Fabian
UWAGA NA TEN SKLEP! zapłaciłem za towar i usługi transportu i wniesienia, niestety sklep nie zrealizował usług, za które im zapłaciłem (!) i musiałem we WŁASNYM ZAKRESIE je zorganizować i jeszcze raz płać! Agata Meble nie zwróciło mi pieniędzy, nie przeprosiło, nie wytłumaczyło! Odrzuca jakiekolwiek próby załatwienia sprawy. To mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Wam też odradzam, jeżeli nie chcecie psuć sobie nerwów.
5 / 5
2019-04-28 14:02:01
Jerzy
Swietny asortyment! bardzo szeroki wybor, dzieki czemu kazdy moze znalezc cos dla siebie. Obsluga sympatyczna i pomocna, ale nie nachalna. Super jakosc i dobra oferta.
5 / 5
2019-04-27 08:20:06
Andrzej
Z goracego serca polecam! Zamowilismy online naroznik - transakcja bezproblemowa, wszystko bardzo intuicyjne wiec kazdy sobie poradzi z obsluga, Dodatkowo bardzo szybka realizacja zamowienia - bylam w szoku jak po 10 dniach kurier przywiozl paczki :) Co musze rowniez pochwalic - paczki solidnie popakowane i kompletne. Nawet ze zlozeniem poradzilam sobie razem z 15letnim synem - z instrukcja poszlo naprawde szybciutko
1 / 5
2019-04-26 12:59:38
Ignacy
Kilka słów na temat braku kompetencji oraz olewaniu klienta przez ten „salon”. Dnia 11.02.2019r. zamówiłem przez stronę internetową dwie rzeczy: narożnik oraz ława. Termin wysyłki, który został podany wynosił do 35 dni. Wpłaciłem 10% zaliczki i czekałem. Dnia 21.03.2019r. (po 38 dniach) została do mnie wysłana prośba o dopłatę na całość zamówienia po czym miało zostać ono przekazane do kuriera. Całość zapłaciłem i 26.03.2019r. (po 43 dniach) narożnik i ława zostały przekazane kurierowi do dostarczenia. Po 3 dniach, gdy nie dostałem żadnej informacji na temat mojej przesyłki na stronie śledzenia przesyłki pojawiła się wiadomość o zwrocie przesyłki do nadawcy. Po paru telefonach do biur obsługi kuriera i salonu dostałem informację, że narożnik był uszkodzony i całość zamówienia wróciła do salonu. Pani z call center poinformowała mnie, że mam do wyboru dwie rzeczy: albo starać się o zwrot pieniędzy albo złożyć reklamację mimo, iż nie widziałem mebli na oczy. Jako, że bardzo zależało mi na tych meblach złożyłem reklamację w dniu 28.03.2019r. chociaż uważam, że takie rzeczy powinny być załatwiane przez salon, a nie przez klienta. Po paru godzinach zadzwoniła do mnie p. Katarzyna M., która zajęła się moją sprawą i powiedziała, że w ciągu tygodnia serwis powinien naprawić mebel i zostać ponownie do mnie wysłany. Zaznaczyła jednak, że formalnie taka reklamacja trwa 14 dni, więc w najgorszym wypadku czeka mnie 2 tygodnie. Dodała też, że o każdym ruchu czyli dostarczenie mebla do serwisu, stanie i zakończeniu naprawy będę informowany mailowo. Po 15 dniach i braku jakiejkolwiek informacji ze strony salonu zacząłem do nich dzwonić i pisać maile. Niestety jedyny kontakt jaki można mieć z tym salonem to dzwonienie na biuro obsługi i słuchanie tych samych wyświechtanych formułek w stylu „pańska prośba została przekazana do biura reklamacji z prośby o pilny kontakt z panem w ciągu 2 dni”. Na maile p. Katarzyna M. w ogóle nie odpowiadała. Oczywiście telefonu z działu reklamacji również nie dostałem. Gdy po 3 dniach wydzwaniania w dniu 15.04.2019r. (63 dni od złożenia zamówienia) zagroziłem zgłoszeniem sprawy do Rzecznika Praw Ochrony Konsumenta, nagle po 10 minutach dostałem maila, w którym p. M. napisała, że znaleźli taki narożnik w salonie Warszawa – Okęcie i zostanie wysłany kurierem, natomiast ława zostanie wysłana oddzielnym transportem z magazynu sklepu internetowego. Jeśli chodzi o ławę tu nie było problemu – została dostarczona i wszystko było w porządku. Jaja zaczęły się jeśli chodzi o narożnik i firmę transportową DTS. Dostałem informację w dniu 17.04.2019r., że został on odebrany od nadawcy i zostanie dostarczony w dniu 19.04.2019r. Oczywiście nic nie dotarło a na stronie śledzenia przesyłki nic się po paru dniach nie zmieniało. W dniu 23.04.2019r. (już 71 dni odkąd złożyłem zamówienie!) jakimś cudem dodzwoniłem się do biura obsługi firmy transportowej. Pan na infolinii powiedział mi, że wyskoczył jakiś błąd w systemie i narożnik rzekomo już sobie sam odebrałem. Przeprosił mnie i powiedział, że najbliższy możliwy termin dostarczenia przesyłki to 26.04.2019r. (74 dni). No i na stronie przesyłki brak jakiejkolwiek informacji, że została ona wysłana. Próbowałem się dodzwonić na biuro obsługi ale po godzinnym wysłuchaniu bardzo stresującej melodyjki w oczekiwaniu na połączenie (miałem po niej myśli psychopatyczne) zwątpiłem i już nawet nie wiem jak tę sprawę wyjaśnić. Będę teraz zabiegał o zwrot pieniędzy i narożnik kupię sobie w innym sklepie a salony Agata będę omijał szerokim łukiem. Podsumowując: od czasu wpłacenia 100% wartości zamówienia salony Agata mają klienta gdzieś. Jedyny kontakt jest z biurem obsługi klienta, gdzie panie z call center ciągle recytują te same wyuczone formułki. To i tak niebo lepiej niż firma DTS do której dodzwonienie się graniczy z cudem. Wiem, że nie jestem Małgorzatą Sochą, która jest twarzą salonów Agata i takie sprawy pewnie zostały by jej załatwione od ręki, ale takie traktowanie klienta jest CHAMSTWEM I BEZCZELNOŚCIĄ co potwierdza wiele negatywnych opinii w internecie na ich temat.
5 / 5
2019-04-09 09:07:56
Bogusława
Zamowilismy w promocji kanape do salonu - piekna, wspaniale kolory, dobre wykonanie i jeszcze swietna oferta. nie ma na co narzekac bo wszystko przebieglo idealnie!
1 / 5
2019-04-07 15:59:05
Julianna
Porażka. Nie polecam. Zamówiłam narożnik do salonu lewostronny, przywieźli mi prawostronny. Sprzedawca wprowadził zły kod, ale jak się okazało to klient powinien sprawdzać kody jakie profesjonalny sprzedawca wprowadza. Reklamacja została odrzucona. Nie che mi się nawet tego komentować, to, że ja na balkon nie wyjdę pewnie jest dla sklepu nie tak ważne. Nigdy z tego sklepu już nic nie zamówię, bo tak naprawdę jako klient powinnam oddać bez problemu ten mebel. W żadnym innym sklepie nie miałam problemu, wymieniałam drzwi, parkiet, bo kolor mi nie odpowiadał, ale w Agata meble -profesjonalizm to farsa, a klient jak zapłacił- to niech się męczy. Więc reklama w telewizji z popularną twarzą to nie wszystko i opinii nie naprawi. Więc naprawdę polecam się zastanowić zanim dokona się zakupu w tym sklepie. Jeszcze mi został kontak z rzecznikiem praw konsumenta.... Sofę może uda mi sprzedać, ale do tego sklepu już nie wrócę i wszystkim moim znajomym i rodzinie odradziłam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-03-26 16:21:15
Błażej
udalo nam sie zamowic kanape z promocji na strone online. Super szybka realizacja, promocja taka ze glowa mala, a sama kanapa jest przepiekna :) Szcerze polecam!
1 / 5
2019-03-02 11:00:40
Mieczysław
Zdecydowanie nie polecam! Jeżeli macie możliwość zakupu mebli w innym miejscu, nie zastanawiajcie się. Czekam na mały stolik już ponad miesiąc, mimo iż zapewniają, że realizacja nie przekroczy 28 dni. Na maile nie odpisują, na infolinii pracują osoby absolutnie niekompetentne. Raz zadzwoniłem po 26 dniach, dowiedzieć się o statusie zamówienia a tam "miła" Pani mi odpowiada: "ale Pan składał zamówienie 26 dni temu, a my mamy czas 28 dni, więc za 2 dni powinny być". Dzwonię po 31 dniach i niezwykle profesjonalna odpowiedź "no raczej już powinny być na magazynie". I tyle. Raczej. Czekam dalej ale na pewno już nie skorzystam z żadnej ich oferty ani teraz, ani w przyszłości. Zalecam innym omijanie tego sklepu szerokim łukiem. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-02-25 21:40:58
Roma
Wreszcie udalo mi sie znalezc wymarzona lampe do salonu i to jeszcze trafilam na promocje na stronie -50%! Wielki plus za ekspresowa wysylke. Troche sie balam o dostawe lampy ale okazalo sie ze wszystko bylo tak zabezpieczone ze nie bylo o co sie martwic 🙂
5 / 5
2019-02-21 12:31:20
Klemens
Bardzo fajne miejsce. Duży plus za plac zabaw dla dzieci i obok mały bar z hot-dogami i dobrym ciastem z kawka - dzieci się bawią a rodzice mogą odpocząć. Zawsze jestem zadowolona z obsługi, no i co najwazniejsze! TUTAJ MA się swobodę co się chce zobaczyć a nie ze musisz przejść wszystkie labirynty i kupić 1000 niepotrzebnych rzeczy aby wyjść
1 / 5
2019-02-18 09:47:39
Kajetan
NIE POLECAM zakupów w Salonie Agata w Szczecinie. Nawet jeśli towar jest dostępny "do ręki" to nie jest tak kolorowo. Najpierw stoisz w kolejce do pracownika, który wystawi Co dokument zakupu, następnie w kolejce do zapłacenia za fakturę, ale to jeszcze można przeżyć. Potem musisz przejechać do magazyny, który oczywiście nie ma miejsc parkingowych, więc stajesz gdzie popadnie licząc na to, żen ikt Cię nie zarysuje. A na miejscu o zgrozo , kolejna. Po wystaniu 45 min okazało się, że było to tylko kolejka do zgłoszenia mebla do odbioru. Obok stałą druga "kolejka" ludzi, którzy czekali już bezpośrednio na mebel. Ale niech nie zmyli Was nazwa kolejka. Meble były wydawane chyba losowo, choć każdy musiał czekać. Ja czekałem łącznie 2,5 h. Ale byli ludzie co czekali nawet 4h. albo tacy co zrezygnowali i po awanturze odeszli. Masakra
5 / 5
2019-02-08 12:59:46
Ernest
Sklep online - bardzo dobre funkcjonowanie. W zeszlym tygodniu zamowilem polki do salonu i wczoraj juz kurier dzwonil, ze jedzie z przesylka. Paczki zapakowane porzadnie, wszystko zabezpieczone i kompletne. mozna isc montowac :)
1 / 5
2019-02-04 17:01:18
Mariusz
Lampa wisząca PAVON P0455-03B-S8RX Ostrzegam przed zakupami w sklepie internetowym Agatameble. Sklep wysyła sprzęty uszkodzone, które nie znalazły nabywcy w sklepie stacjonarnym. Reklamacji nie można złożyć poprzez infolinię. Trzeba wypełnić formularz zgłoszeniowy załączając zdjęcie uszkodzonego towaru. Na formularz zgłoszeniowy sklep nie odpowiada, ma klienta w głębokim poważaniu. Prawdopodobnie finał sprawy odbędzie się w sądzie. Więc kto nie chce mieć kłopotu, niech lepiej nie kupuje w w/w sklepie.
4 / 5
2019-01-30 18:38:42
Bartosz
Wszystko ok :) dostawa zgodna z zamówieniem, super poduszki i nowa lampa do salonu. Mega polecam, mają super ofertę
1 / 5
2019-01-28 00:23:36
Maciej
Szanowni Państwo. Co do AGATA MEBLE. Zostaliśmy z żoną w żywe oczy OSZUKANI. Niecałe 3 lata temu zakupiliśmy drogi narożnik "NAROŻNIK PRINCE z funkcją tkanina D siedzisko + oparcie fushion 08 kolor: yellow / korpus fushion". Narożnik miał wykończenie ze wzmacnianej eko skóry wybraliśmy przez podpowiedź miłej Pani w salonie w Płocku gdyż jak to powiedziała warto dopłacić 600 zł aby mieć "trwalszą i wytrzymalszą skórę". Po skrócie. Narożnik nie był praktycznie używany, wręcz symbolicznie. Po niecałych 3 latach zaczęły się pojawiać bardzo duże zmarszczenia i dziurki w obszyciu (na bokach narożnika również). Teraz po 3 latach ta wzmacniana eko skóra z tej sadystyczno tandetnej firmy odchodzi płatami ! Zainteresowanym prześlę zdjęcia narożnika oraz pismo odmowne gdy wystąpiliśmy o rękojmię. Narożnik nie był tani bo kosztował bagatela 4.000 zł. W pewnym sensie zrozumielibyśmy z żoną gdyby był to produkt przyjmując za 1500 zł a nie "renomowanej" marki za 4.000 zł. Nadmieniamy ! Z narożnikiem nie miały kontakt dzieci, nigdy nic na niego się nie wylało, nie był wystawiony na działanie słoneczne etecera. Dbaliśmy o narożnik jak to się dba tak się ma, niestety nie w tym przypadku. Narożnik wygląda jak ser szwajcarski, przypominam że to eko skóra WZMACNIANA. HAŃBA I WSTYD ! Taki przypadek nie przesadzając powinno się przedstawić w mediach typu telewizja. Salon w Płocku odwrócił się plecami, wysłaliśmy zdjęcia, 3 strony opisu A4 dowody zakupu itp. Zainteresowanych pismem od AGATA MEBLE oraz zdjęciami obdarzę bardzo chętnie proszę podaję maila: [email protected] NIGDY WIĘCEJ TEGO PRODUKTU ! NIE CHCĘ WYRAŻAĆ SIĘ PUBLICZNIE ALE PEWNE SŁOWA MI SIĘ CISNĄ ABY NAPISAĆ LECZ KULTURA MI NIE POZWALA. Z POSZANOWANIEM JACEK P.S. PROSZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ PRZED ZAKUPEM TEGO NISKO BUDŻETOWEGO PRODUKTU W CENIE PRODUKTU O DWIE LUB TRZY KLASY WYŻEJ.
5 / 5
2019-01-23 13:13:10
Honorata
zamowilismy z mezem do salonu sofe dakota - wczesniej widzac ja wlasciwie tylko wsrod inspiracji na stronie internetowej - po dostawie mile zaskoczenie - sofa jest naprawde bardzo dobrze wykonana, solidna i ma przyjemny w dotyku material. Latwo sie ja rozklada, nie ma zadnych ukrytych wad 🙂 Ode mnie wielki plus rowniez za dostawe - paczki zapakowane idealnie i kompletne 🙂
5 / 5
2019-01-15 20:23:20
Gabriela
Meble do salonu postanowilismy zamowic na probe online - komoda, szafka rtv i naroznik bezproblemowo dotarly w wyznaczonym terminie, paczki kompletne i dobrze spakowane. Zadnych problemow z dostawa - kurier wedle prosby umowil sie na konkretna godzine i jeszcze pomogl z paczkami! Mega
5 / 5
2019-01-05 17:36:13
Liza
Bardzo lubię robić zakupy stacjonarnie w tym salonie :) pomocny personel pomógł mi wybrnąć przy wyborze materaca, co okazało się nie lada wyzwaniem :D Polecam jak najbardziej
1 / 5
2019-01-05 12:15:50
Klaudia
Nie polecam zakupów w tym sklepie, zamówiłam kanapę, materiał łączony ze skajem, po dwóch tygodniach w jednym miejscu zaczął pękać skaj, serwis po obejrzeniu stwierdził, że to uszkodzenie podczas transportu, oczywiście bzdura, niczego takiego wcześniej nie było. Kilka m-cy później skaj zaczął odpadać płatami w innym miejscu, serwis po obejrzeniu stwierdził, że kanapa została zalana. Reklamacje odrzucane z góry, dla zasady, niewłaściwie użytkowanie to wyuczona śpiewka ludzi, którzy przyjeżdżają do reklamacji, założenie z góry, że i tak z nimi nikt nie wygra. Człowiek z serwisu od początku nastawiony był na to, że odrzuci reklamację. Bzdurny tekst, że kanapa została zalana, gdzie nie ma najmniejszych śladów plam/ zalania na materiale ani w innym miejscu. Podsumowując poziom ludzi tam pracujących jednym słowem- żenujące. Jak najmniej kontaktu z takimi instytucjami i w sumie ludźmi, bo to oni je tworzą. Odradzam, omijać szerokim łukiem. Ja zamawiałam kanapę w Agata Meble w Warszawie.
5 / 5
2018-12-18 22:37:39
Joachim
Salony agata gliwice - mega obsluga! Brawo dla sprzedawcow za super znajomosc i asortymentu, ale i najnowszych trendow w aranzacji. Odpowiedni ludzie na odpowiednim stanowisku. Dlatego tez sprawniej a zwlaszcza w milej atmosferze idzie komunikacja z klientem. Swietnie doradzaja i naprawde z wyczuciem, dokladnie znaja cechy asortymentu - szacun za obsluge i dzieki!
1 / 5
2018-12-17 20:20:24
Milena
Przestrzegam przed zakupami w salonie agata meble w Komornikach. Zamówiłam kilka mebli (stolik, komoda itp.) oraz krzesła. O ile pozostałe meble doszły w wyznaczonym terminie, o tyle krzesła nie. Krzesła miały zostać dostarczone do Komornik w tygodniu 48. Mamy tydzień 51 a konkretnych i prawdziwych informacji nadal brak. W tygodniu 48 nikt nie pofatygował się, aby mnie poinformować, że odebranie wybranych krzeseł nie będzie możliwe w wyznaczonym terminie - musiałam osobiście przyjechać do salonu, aby otrzymać tę informację. Osoba z działu krzeseł poinormowała mnie, że krzesła nie zostały przyjęte na magazyn w Komornikach ze względu "na pradopopodone uszkodzenia" - nie otrzymałam konkretnej informacji, dlaczego krzesła nie zostały przyjęte, czy faktycznie były uszkodzone, czy to tylko gdybanie Pani z działu. Dostałam informację, że osoba z działu skontaktuje się ze mną za kolejne dwa dni i powie kiedy mogę się spodziewać terminu odbioru krzeseł. Oczywiście kontakt ze strony sklepu nie nastąpił. Kolejny raz musiałam się pofatygować do sklepu, aby otrzymać jakąkolwiek informację, gdyż infolinia ogólna nie dysponuje informacjami na temat zamówień. Na dziale krzeseł znajdowała się kolejna pracownica, która na zapytanie o brak kontaktu odpowiedziała tylko "ja nie wiem kto wtedy znajdował się na dziale i obiecywał Pani kontakt" - na marginesie gratuluję zgrania zespołu i przerzucania winy, pełen profesjonalizm. Tym razem otrzymałam informację, że krzesła są na magazynie, ale brakuje jakiegoś dokumenty od producenta, a bez tego krzesła nie mogą być wydane z magazynu. Kolejny raz otrzymałam informację, że zostanie do mnie wykonany telefon w dniu kolejnym. O dziwo, osoba z działu zadzwoniła, ale jedyną informacja jaką otrzymałam było to, że dokładna data kolejnej dostawy od tego producenta nie jest obecnie znana i otrzymam telefon z terminem w ciągu kolejnych dwóch dni. Minęły kolejne cztery - kontaktu brak. Próby dodzwonienia się na dział, co nie było łatwym zadaniem, powiodły się po dwóch dniach. Po zapytaniu czy producent dostraczył brakujący dokument i czy mogę odebrać zamówienie, które znajduje się od paru dni na magazynie otrzymałam informację, że moich zamówionych krzeseł w ogóle nie ma na magazynie w Komornikach. Co się z nimi stało? Tego nie wiem. Nie wiem czy moje zamówienie kiedykolwek dotarło na magazyn. Nie wiem też kiedy zamówienie dotrze, na kontakt ze strony salonu nie liczę. Jeżeli ktoś nie chce się denerwować, przy tak, jak można pomyśleć, błahej rzeczy jaką jest zamówienie krzeseł, to odradzam składanie zamówień w agata meble. O ile przedłużający się termin mogłabym zrozumieć (oczywiście gdybym otrzymywała na bieżąco prawdziwe informacje ze strony salonu), to grania na zwłokę i przekazywania nieprawdziwych informacji zdecydowanie nie. Urządzam dom od podstaw i z takim partactwem nie spotkałam nigdzie indziej.
1 / 5
2018-12-12 12:56:05
Gabriela
Zdecydowanie nie polecam. Podsumowując jakość obsługi klienta (sklep internetowy) to gorzej niż źle. Zakupiłam łóżko dla dziecka. Przy składaniu okazało się, że łóżko jest niekompletne ponieważ brakuje prawego boku, dwa tygodnie dziecko nie miało na czym spać. Kiedy w końcu doczekaliśmy się przesyłki brakującego elementu okazało się , że materac jest uszkodzony (czego wcześniej nie było widać ponieważ dwa tygodnie czekał w fabrycznym opakowaniu na złożenie łóżka), dodatkowo po jednej nocy przespanej na łóżku pojawiło się pęknięcie przy śrubie mocującej, nie wspomnę o jakości pozostałych elementów. I tu dopiero zaczynają się schody...........wysłałam reklamację z tytułu rękojmi i dopiero po trzech telefonach i 16 dniach oczekiwania ktoś raczył się nią zająć. Nota bene nie została ona rozpatrzona pozytywnie ponieważ oczywiście według producenta to ja źle skręciłam łóżko (z czym absolutnie się nie zgadzam) i do tego nie zauważyłam od razu pęknięcia wewnątrz materaca (bo niestety nie mam rentgena w oczach). "Dbając o dobre imię sklepu" w końcu zaproponowano mi wymianę uszkodzonych elementów ale ja już nie chcę bubla, który rozpada się od nowości. Za każdym razem Agata Meble cytuje przepisy wynikające z kodeksu cywilnego i bazuje na tym, że prawo działa na ich korzyść. Na chwilę obecną biorę pod uwagę skierowanie sprawy do sądu i jedynie żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii o sklepie Agata Meble i producencie łóżka.
5 / 5
2018-11-20 08:56:05
Donata
Żona wyciagnela mnie na zakupy w weekend i w sumie pierwszy raz wlasnie w salonach agata dalo się przzyc. Mila atmosfera, przyjazne panie sprzedwczynie i do tego fotel gracza! Dawno tak dobrze nie gralo mi się w nocy ;p Mega komfort – zdecydowanie na TAK
1 / 5
2018-11-19 12:45:27
Lech
Witam! ostatnio leci reklama prawie na wszystkich stacjach radiowych oraz telewizji, że na wszystko agata daje 30% zniżek, jak się okazuję nie na wszystko,wiec chciałem kupić materac rehabilitacyjny w sklepie agata, podjechałem do M1 podszedłem do sprzedawcy i pytam że interesuje mnie materac rehabilitacyjny podałem rozmiar, no i proszę obliczyć ze zniżką 30% ile to będzie kosztowało.Pani otworzyła szeroko oczy i mówi do mnie, że na materace oni zniżek nie mają, ja do Pani.... czy Pani nie słyszała reklamy że na wszystko 30% jest zniżka, Pani do mnie... no tak ale materacy właśnie nie mają, ja do Pani... to w takim razie oszukujecie cała Polskę z taką reklamą jak na wszystko to na wszystko a nie na poszczególne rzeczy, a Pani w odpowiedz z nie zadowoloną miną, ja reguł nie ustawiam,tylko sprzedaje. Powiem wam tak jakaś masakra, obsługa na zero poziomie, po prostu oszukują ludzi.
5 / 5
2018-11-10 16:48:46
Romuald
Obsługa pierwsza klasa. Pierwszy raz byłem w sumie z żona. Zazwyczaj meble kupowalismy w mniejszych sklepikach. Sprzedawcy swietnie doradzaja i sa zainteresowani klientem. Kupilismy szafe do sypialni idealnie nam sie spasowała wymiarowo. Fajne jest tez to ze maja duzy wybor kolorow w obrebie jednego modelu
1 / 5
2018-11-09 16:51:41
Zbyszko
Salony AGATA to jedna wielka kpina i na dodatek robią z klientów *****. Zamawia się sofę w konkretnym kolorze HAMILTON2805 za większe pieniądze, a dostaje się w kolorze HAMILTON2803 który jest w tym samym czasie w promocji 600zł taniej. Oczywiście na opakowaniu naklejona etykieta z numerem koloru zamówionego ale sofa już jest w innym. Reklamacje oczywiście od ręki odrzucili twierdząc że zdjęcia kolorystyczne na sklepie są wyłącznie poglądowe - także kolejna kpina, ponieważ jest na sklepie sofa w szarym (który dostałem) i kremowym (zamówionym) Omijać z daleka, wszystkim radzę.
5 / 5
2018-10-20 23:53:01
Ksenia
Właściwie w salonach agata to maja chyba wszystko. I akurat w tym przypadku jest tak, ze jakosciowo naprawde daja rade! Mebelki sa w najnowszych trendach, bardzo oryginalne a kolekcje wlasciwie pod kazdy gust. Fajnie ze na stronce maja tez inspiracje dla klientow w roznych stylach, bo na tej podstawie mozna zbudować swoje wnetrze i to w takiej aranzacji jaka naprawde sie lubi
5 / 5
2018-10-20 13:43:45
Kajetan
Bardzo sympatyczna i pomocna obsluga. W trakcie reklamacji zadnych problemow - naprawde wszystko zalatwione w ekspresowym tempie. Szczerze polecam salon agata w katowicach!
1 / 5
2018-10-19 12:50:35
Bogusław
Zdecydowanie nie polecam. Zamówiony mebel przyjechał do mnie uszkodzony. Proces reklamacji przebiegał tragicznie. Pracownicy działu reklamacji są niepomocni i starają się za wszelką cenę spławić klienta zamiast rozwiązać problem. Komunikacja mailowa jest jednostronna. Nie odpisano na żadnego z moich maili wysłanych do działu reklamacji. Ostatecznie mebel został naprawiony, ale po ok. 2-3 tygodniach mebel pękł na pół. Rzeczoznawca ocenił, że było to spowodowane wadą konstrukcyjną. Proces powtórnej reklamacji był jeszcze bardziej rozwlekły niż wcześniej. W przypadku drugiej reklamacji całość trwała niemal miesiąc. -Towar przyjechał uszkodzony -Obsługa w dziale reklamacji jest nieprofesjonalna (stara się spławić klienta zamiast mu pomóc) -Towar posiadał wady konstrukcyjne które doprowadziły do jego trwałego uszkodzenia -Brak kontaktu mailowego -Niepoważne traktowanie klienta Zdecydowanie nie polecam. Jeden z gorszych sklepów w jakich kupowałem.
1 / 5
2018-10-18 10:45:12
Miłosz
Fatalna obsługa klienta. Brak kultury. Radzę przeszkolić kadrę obsługi klienta zarówno w skelpach stacjonarnych jak i kadrę telefoniczną. Nie skorzystam więcej z usług tej firmy. Pracuję w tej samej branży i nie wyobrażam sobie traktowania klienta w sposób jaki mnie potraktowano. Brak wiedzy na temat produktów i arogancja!!!
5 / 5
2018-10-04 20:23:47
Leopold
Swietny sklep, dobrze wyposazony i z fajna oferta. Obsluga bardzo pozytywna, fachowa i nastawiona na klienta. Ode mnie wielki plus :)
5 / 5
2018-10-03 09:19:35
Apoloniusz
Wszystko bez zarzutu, polecam zarówno sklep internetowy jak i wizytę w salonie :)
1 / 5
2018-10-02 13:58:35
Herbert
Super ! Wszystko bez zarzutu, mebelki i dodatki dostarczone błyskawicznie. Mega pozytyw !
5 / 5
2018-10-02 08:59:53
Walenty
Zakupy bardzo pozytywnie - weszlam po lozko, wyszlam z nowym kompletem mebli, ktore bez problemu udalo mi sie dostac na raty :)
5 / 5
2018-10-01 23:01:23
Remigiusz
Super ze mozna tez zamawiac online z salonów agata. Pierwszy raz w sumie ryzykowałem dostawę wiekszego sprzetu, ale poki jestem za granica nie ma innego wyjscia. Zona odebrała transport - wypoczynek i fotele dokladnie takie jak na fotach w necie. I fajnie jest tez to, ze cenowo sie utrzymuja pomimo ze na rynku jest jakies szalenstwo jak sie porowna asortyment
1 / 5
2018-09-30 10:17:44
Grzegorz
To był mój ostatni zakup w tym sklepie. Traktują klientów jak śmieci, można się poczuć jak w Społem w latach 80. Przysłali mi zły kolor stołu i nieczytelną instrukcję. W razie jakichkolwiek problemów ze złożeniem mebli nie zgadzają się udzielać informacji telefonicznie, trzeba wysyłać reklamację i czekać a w tym czasie cały pokój jest zawalony meblami które nie wiadomo jak złożyć. Do tej pory nie uzyskałem od nich odpowiedzi na reklamację mimo, że są to proste sprawy niewymagające kontaktu z zewnętrznymi firmami. Obsługa klienta na infolinii to żenada, chamski ton głosu, zero chęci rozwiązania problemu i empatii, zwalanie zadań na innych pracowników żeby tylko klient zostawił go w spokoju, bezczelne oddzywki. Z tak złą obsługą posprzedażową dawno się nie spotkałem. Jest wystarczająco dużo innych sklepów w których można kupować meble, w Agata Meble klient jest śmieciem i popychadłem a ja nie mam zamiaru występować w takiej roli.
5 / 5
2018-09-25 13:55:53
Violetta
Bardzo fajne porzadne meble, dostawa w oczekiwanym terminie, a montaz bezproblemowy. Udalo mi sie zakupy tez bez problemu rozlozyc na raty - dla mnie sklep naprawde godny polecania dalej, bo obsluga jest nastawiona na klienta!
1 / 5
2018-09-24 12:12:22
Rafał
Nie polecam. Zapłaciliśmy za kanapę 1700zł, czekaliśmy na dostawę koło 5 tygodni, przywiozłem sobie sam do domu - wszystko spoko. Oczywiście, myślę sobie, nie może być tak pięknie - rozpakowujemy wszystkie elementy - i gwóźdź programu - nóżki do kanapy. Okazało się, że wszystkie nóżki mają za krótkie śruby i gwint nie chwyta otworu w kanapie i cały plan w gruzach. Wszystkich pozostałych elementów nie da się poskładać bez nóżek, bo nie ma sensu - później trzeba by było i tak wszystko rozmontowywać, żeby wkręcić nóżki. Dobra, zdarza się. Dzwonie do działu reklamacji i kaplica. Trzeba złożyć reklamacje i pewnie czekać kolejne parę tygodni, aż przyślą nóżki na magazyn i je sobie odebrać, bo na stanie nie ma. Jak za taką kasę wg mnie nie może być takich pomyłek, nie polecam.
5 / 5
2018-09-20 01:13:33
Fryderyka
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie :) Zarowno szafa jak i naroznik, ktory zamowilismy do nowego mieszkania spisuja sie swietnie, a dodatkowo realizacja przebiegla bezproblemowo i bardzo sprawnie.
5 / 5
2018-09-13 23:22:20
Malwina
Zlego slowa powiedziec nie moge! zamowienie realizowane w sklepie w Katowicach - naprawde bardzo pomocna obsluga, przesympatyczne podejscie do klienta. Widac, ze ludzie pracuja z checia. Jakosc - ekstra, na bardzo wysokim poziomie. Realizacja zamowienia - szybciutko - bo juz po tygodniu meble dotarly do mnie kurierem.
5 / 5
2018-09-12 21:14:15
Szymon
Mają dobre ceny i to naprawde konkurencyjne na czesc asortymentu, a biorac pod uwage to ze robilismy u nich kuchnie na wymiar i wczesniej robilam rozeznanie cenowe jak to wyglada na rynku to naprawde robia dobra robote w super cenach. W dodatku przyjeżdzaja, pobieraja pomiary i projektuja w cenie, wiec i to ma się z głowy. Dlatego i pozostale wyposazenie do mieszkania zawsze zamawiamy z salonów agata albo jedziemy do sklepu zalezy od czasu
5 / 5
2018-09-10 14:44:45
Marcelina
Zamówienia online realizowane bardzo szybko. Szybciej nawet niż w większości sklepow stacjonarnych. Sprzety wysyłają zawsze dobrze zapakowane i przemyślane – także zawsze docierają w całości. Maja duzy asortyment wiec zamawiam często dodatki, bo jakościowo sa swietne – nawet firany które zazwyczaj szyłam na wymiar. Fotel mam już od nich drugi rok – tapicerka cały czas w świetnym stanie, zero zadrapań a w domu mam kilka zwierzaków. Bardzo polecam
1 / 5
2018-09-03 07:16:12
Eligiusz
Fatalna obsluga i kontakt zdalny. Kupilem szafe za 2000zł i nie można się dodzwonić ani do dzialu montażu (tel. 58 881 36 33) , ani do dzialu odbiorów 58 888 12 11 (juz od 2 tygodni dzwonie codziennie - to jakas kpina i efekt jest taki że leży u mnie towar spakowany w kartonach bo niestety ze wzgledu na rozmiar szafy nie jestem w stanie sam go zlozyc a do salonu mam 200km wiec wyglada na to że bede musial jechac tyle km tylko po to by zamowic montaz). Ciekawe czy przy reklamowaniu produktow rowniez odbiorą telefon...
1 / 5
2018-08-17 16:28:16
Romana
Nigdy więcej zakupów na stronie agatameble!!! zamówiłam dwie lampy w sklepie online, zadzwoniono do mnie raz w godzinach mojej pracy, niestety nie mogłam odebrać. Przy próbie oddzwonienia spędziłam 10min. słuchając melodyjki. Dwa dni później otrzymałam automatycznego maila - zamówienie anulowane. Zadzwoniłam natychmiast do sklepu, mimo 10 min. oczekiwania dodzwoniłam się do działu reklamacji gdzie powiedziano mi "no tak, tu mam notatkę że zamówienie jest anulowane bo lampy nie przeszły kontroli jakości". Bardzo zależało mi na towarze, powiedziałam więc że nie chce zwrotu pieniędzy tylko poczekam aż sprowadzą towar od dostawcy lub ze sklepu stacjonarnego. Niekompetentna Pani przez cały czas powtarzała stałe formułki - niestety nie możemy zrealizować zamówienia. Miałam wrażenie że rozmawiam ze ścianą. Zapewniono mnie że ktoś w mojej sprawie jeszcze się ze mną skontaktuje. Owszem, otrzymałam maila w którym już pierwsze zdanie było kłamstwem - sklep twierdzi że poinformował mnie o przyczynie anulowania co oczywiście mija się z prawdą. Agatameble nie wychodzi z żadną propozycją rekompensaty, mimo mojej prośby o zamówienie towaru u dostawcy - czas nie gra dla mnie roli. Sklep woli anulować zamówienie bez zgody klienta i mieć w czterech literach zaproponowanie satysfakcjonującego rozwiązania. Banda oszustów i niekompetentnych pracowników, nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-06-15 13:18:47
Oleg
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Szybka wysyłka, Panowie pomogli wnieść rzeczy. Polecam!
1 / 5
2018-06-13 11:48:54
Wincenty
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ZAKUPÓW W SALONIE GATATA MEBLE! Pierwszym powodem jest jakość transportu/dostawy. Firma Agata Meble sama nie dostarcza mebli do klienta, a wynajmuje do tego firmę DTS. Kurierzy tej firmy często nie dają znać odpowiednio wcześnie o godzinie o której przyjadą do klienta. Od pracownika DTS dowiedziałem się, że powinni to robić od 1 godziny do 30 minut wcześniej. Przedział czasowy jest bardzo szeroki, bo od godziny 8:00 do 20:00, a jeżeli chcemy zawęzić ten przedział, to trzeba dodatkowo zapłacić. Co ciekawe przy składaniu zamówienia w Agata Meble, nie ma o tym żadnej informacji, iż taka usługa jest dodatkowo płatna. Do tego sama usługa dostawy mebli jest uzależniona od wartościu zamówienia i opłata za dostawę potrafi być dość wysoka. Jako ciekawostkę moge podać, że jest na przykład firma MIRJAN24, która ma w podobnych cenach meble lepszej jakości, dostarczają je sami i obojętnie co by nie zamowić, to dostawa na terenie Polski jest za darmo. Agata Meble powinna brać z nich przykład. Drugim powodem jest jakość obsługi klienta firmy Agata Meble. Firma generalnie spycha odpowiedzialność za problemy z dostawą na firmę DTS i nie wykazuje wiele chęci do tego, aby pomóc te problemy rozwiązać. W moim przypadku to, w jaki sposób dostarczano mi meble, spowodowało iż byłem stratny finansowo przez moją nieobecność w pracy i domagałem się zwrotu kosztów transportu. Niestety zaproponowano mi zaledwie 1/5 zwrotu kosztów, a firma Agata Meble nie raczyła nawet wyjaśnić zaistniałej sytuacji oraz dlaczego nie jest możliwy zwrot całości kosztów dostawy. Jestem totalnie zniesmaczony tym jak mnie potraktowano, toteż jak pisałem na początku, nie polecam tej firmy.
1 / 5
2018-06-10 19:05:25
Cyprian
Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia. Procedury reklamacyjne są tak utrudniane, aż szkoda tego komentować. Sprzedawca nie sprawdza czy wysyła przedmiot wolny od wad, ale przy zwrocie sprawdzają wszystko i obciążają za swoje niedopatrzenia. Nóżki narożnika są przykręcone na blachowkręty do płyty drewnianej o grubości 3mm. Nie ma możliwości, aby taki mebel przyszedł z normalnie przykręconymi nóżkami - ja wziąłem śrubokręt i dokręciłem, nie robiłem problemów - oni uznali jako uszkodzenie, za które będę obciążony, dodatkowe obciążenie za przetarcie, które widać, że powstało na linii produkcyjnej. Drugi narożnik (który trzeba było zamówić oddzielnie i zamrozić u agatameble kolejne pieniądze...) przyszedł z wypchniętą płytą na pościel oraz również nóżkami. Po nieprzyjęciu tego narożnika i spisaniu protokołu szkodowego, "dochodzą" winy u kurierów, producentów itd zamiast od razu wysłać towar zamienny, który jest na magazynie. Ogólnie ciężko o osobę decyzyjną, jest się odsyłanym z działu transportu do działu reklamacji, a sprawą "zajmuje się" jeszcze inny dział. Zamawiając 14 maja pierwszy narożnik, przez ten cały czas muszę spać na materacu, bo agatameble czeka ze zwrotem pieniędzy z jednego zamówienia, i z wysyłką towaru z drugiego zamówienia. Nie ma etapu realizacji, za który można by było kliknąć chociaż jedną gwiazdkę.
2 / 5
2018-04-03 17:21:38
Arlena
Totalna porażka. Szafa i regał na książki uszkodzone -nawet nie zdjęte z samochodu przez panów z DTS. Spisany protokół niezgodności. Po odjeździe panów zajrzałam do paczki z drzwiami szafy ( strasznie ciężkie, byłam w stanie tylko odgiąć opakowanie) i całe szczęście, bo okazało się, że lustra są uszkodzone, widać pokruszone kawałki . Zgłosiłam reklamację przez formularz ze strony sklepu. Po paru dniach zadzwoniła miła pani z bok i zapytała, jakich paczek brakuje i czy chcę wymiany elementów, czy też rezygnuję z całego zamówienia. Czas oczekiwania wydłużyłby się o ok. 2 tygodnie Zrezygnowałam z zamówienia. Olbrzymia paczka z drzwiami szafy leży na środku pokoju, nie można jej ruszyć, taka ciężka. Tak minęły święta. Po świętach zadzwoniłam do działu reklamacji i usłyszałam, że być może meble będzie oglądał rzeczoznawca, więc sklep nie może ich zabrać. Czekam do 14 dni od zgłoszenia. Mam nadzieję, że wszystko zakończy się zabraniem paczek i zwrotem gotówki.
5 / 5
2018-01-03 00:16:51
Aneta
Polecam sklep dzięki Pani z Rzeszowa ktora doradzala/doradza klientom w obszarze biurek i foteli. Duza cierpliwosc dla takich klientow jak ja i co gorsza moja dziewczyna! Takich ludzi wam trzeba!
5 / 5
2017-11-23 11:38:15
Witold
Kupowalem naroznik milano dla corki - zadnych problemow z realizacja, dostawa i montazem. Wszystko super. Dzieki!
5 / 5
2017-11-22 07:48:46
Dominika
Wszystko idealnie. Zadnych problemow, bardzo pomocna obsluga, meble super jakosciowo. Montaz i dostawa bardzo sprawne. Ja na pewno wroce :)
1 / 5
2017-11-21 10:57:40
Sabina
Jestem bardzo nie zadowolona z mebli,po pierwsze czas oczekiwania to az 4 tygonie po drugie w zestawie krzeseł nie bylo części które umożliwiały ich złorzenie trzeba było specjalnie składać reklamację która dopiero po 14 dniach mogła być rozpatrzona do tej pory nie wiem czy dostanę częsci za które zapłaciłam, po trzecie meble nie stabilne chwiją się na wszystkie strony, po czwarte na blacie od stołu ślady obicia. ODRADZAM, i OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2017-11-14 21:46:49
Anita
Ja jestem super zadowolona. Udalo nam sie w fajnej ofercie kupic pufy i naroznik. Wygladaja super, nie bylo problemu z dostawa wiec wszystko idealnie :)
5 / 5
2017-10-30 22:15:39
Julian
U mnie wszystko odbylo sie w jak najlepszym porzadku. Zamawialam komplet mebli i naroznik i juz po dwoch tygodniach cieszylam sie zlozonymi meblami w domu. Obsluga bez zarzutu, meble dokladnie tak samo. Ja bardzo polecam!
5 / 5
2017-10-09 22:15:57
Roma
nie mam zastrzeżeń do jakości produktu jak i sklepu. w styczniu w ubieglym roku kupowalismy u nich materac - idealnie skrojony do dzisiaj bez zarzutu nam służy. a w tym roku w czerwcu zamawialismy komode do salonu - dobrej jakosci mebel, idealnie pasuje do mojego wnętrza :) nie mam zarzutu na bank kupię u nich jeszcze nie jedno
2 / 5
2017-10-08 14:45:59
Ireneusz
Produkt był czyszczony i konserwowany zgodnie z zalecaniami sklepu mimo to po 3 latach użytkowania narożnika poszycie z ekoskóry popękało,łuszczy się .Generalnie dramat nie polecam takich poszyć w tym sklepie.
5 / 5
2017-09-28 22:57:46
Nina
Ja bylam bardzo zadowolona - kupiłam ostatnio stół do jadalni i biurko dla syna. Wszystko fajnie wykonane, zadnych wad. Pan z dostawy przesympatyczny, montaz tez bez zarzutow. Do tego przystepne ceny i mila obsluga w sklepie. Na pewno znow zajrze :)
5 / 5
2017-09-28 12:53:56
Hubert
Kupowalam naroznik milano w kolorze rozowym z kremowymi poduszkami. Wszystko poczawszy od obslugi w sklepie po dostawe i montaz jak najbardziej in plus. A naroznik - mega wygodny i swietnie sie prezentujacy :) nic, tylko polecac!
5 / 5
2017-09-28 00:47:02
Tamara
Jak dla mnie numer jeden jeśli chodzi o salony meblowe. Zamawiałam kuchnie na wymiar z serii qubik i narożnik milano z funkcją spania. Wszystko od zakupów po montaż odbyło się bezproblemowo, a obsługa była bardzo pomocna i sympatyczna. Ja złego słowa powiedzieć nie mogę. :)
1 / 5
2017-09-14 18:29:16
Emil
TOTALNIE NIE POLECAM , uważajcie towar który do mnie dotarł był zupełnie innych rozmiarów niż wymiary podane na stronie, dodatkowo jakość wykonania odbiega od jakich kolwiek standardów. Niestety mam nauczkę bo opinie o tym sklepie przeczytałem po zakupie, a opinii negatywnych jest tyle że gdybym to zrobił przed to na pewno bym się nie zdecydował na zakup. Towar oddałem teraz czeka mnie batalia o zwrot środków AGATAMEBLE -> BANK SANTANDER -> JA , masa straconego czasu oraz zamrożenie kasy a kanapy jak nie miałem tak nie mam. Nie wiem czy ktoś z ludzi decyzyjnych w tej firmie czyta te komentarze ale ja zalecał bym zmienić trochę standardy. Osobiście państwu zaręczam ze każdemu będę odradzał zakupy w agatameble. nie polecam
1 / 5
2017-09-12 13:29:17
Manuela
Przywieziona sofa całkiem inaczej wygląda niż ta, którą widziałam w salonie.To kompletnie inny kolor. Oczywiście Agata Meble moją reklamację uznała za bezzasadną gdyż mogą występować odchylenia w wybarwieniu materiałów. Dodatkowo to ich światło. Kompletna manipulacja. Podsumowując zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2017-09-04 17:56:20
Jonatan
AGATA MEBLE w Opolu Zakupiłem w salonie meblowym Agata w Opolu narożnik, kwota nie była mała. Podczas odbioru z magazynu, nie ma możliwości sprawdzenia towaru. Oczywiście można to zrobić po podpisaniu odbioru, ale wtedy nie byłoby już opakowania ochronnego w transporcie. Towar został przez magazynierów wywieziony i wyładowany na kamiennej kostce, po czym magazynierzy oddalili się. Mając swoją firmę transportową zapakowane oryginalnie części narożnika, dodatkowo opakowane przez nas kocami, przewieźliśmy do domu. Po odpakowaniu stwierdziliśmy, że brakuje jednego boku. Wykonałem telefon i uzyskałem informację, że czasami producent pakuje oparcia do skrzyń (wewnątrz kanapy). Sprawdziłem, rzeczywiście tam był. Po odpakowaniu stwierdziliśmy, że dwie części skóropodobne są znacznie porysowane, a trzecia delikatnie, ale jednak (jedna z tych części, znajdowała się w kanapie). Złożyłem reklamację telefoniczną, pisemną wraz z dokumentacją fotograficzną według wskazań pracownika salonu. W międzyczasie kilka razy dzwoniłem do działu reklamacji. Pojawił się przedstawiciel producenta. Uznano, że uszkodzenia powstały w trakcie transportu, co jest wielką bzdurą, gdyż części uszkodzone znajdowały się w skrzyni i nie mogło dojść do ich uszkodzenia w samochodzie, ponieważ nie było do nich bezpośredniego dostępu.. Po kolejnym piśmie uznano reklamację. Przyjechał kolejny raz serwisant, którego naprawa polegała na dostarczeniu dwóch oparć i przekręceniu prowadnic (ponieważ okazało się, że oparcia nie współgrają z kanapą). Przekręcenie prowadnic spowodowało, że w oparciach powstały widoczne dziury. Serwisant wykonał robotę, zabrał się i pojechał. Kupiłem narożnik, na którym najpierw były rysy, a teraz są dziurki, a przez przekręcenie powstała różnica wysokości pomiędzy dwoma częściami. Kolejny raz zgłosiłem w opolskim salonie reklamację. Poinformowali mnie wtedy, że reklamacja nie została uznana, a to, że naprawili (to nie była żadna naprawa) było ich dobrą wolą. Zaprzeczyli wcześniejszej informacji, najpierw uznają reklamację, a za chwilkę nie uznają. Kolejna wizyta serwisanta miała polegać na kolejnym przekręceniu prowadnic, co spowodowałoby zrobienie kolejnych dziur. No i znowu kolejne pismo po który otrzymałem informację, że to ja nie wyraziłem zgody na naprawę narożnika i ich rola już się kończy. Moje tłumaczenia, że nie odmówiłem, a jedynie nie chciałem, aby powstały kolejne dziury. Czy mój nowo zakupiony narożnik ma wyglądać jak szwajcarski ser? Czy spotkaliście kogoś, kto kupując narożnik, kupuje go uszkodzony i nie chce jego naprawy. Ty tylko oni mogą coś takiego wymyślić. Naprawa salonu AGATA MEBLE polegała jedynie na „załataniu” jednej usterki, w wyniku czego powstała kolejna, a obecne uszkodzenia powstały przy naprawie reklamacyjnej. W taki sposób nie usuwa się usterek i nie dokonuje naprawy kosztem innego uszkodzenia, co miało miejsce. W tym momencie, jest różnica między oparciami, około 0,5 cm ( Pani z reklamacji, stwierdziła, że to nie przeszkadza w jej użytkowaniu). Chciałem jeszcze nadmienić, iż cała sprawa trwała prawie 5 miesięcy, a opis sprawy, a jednocześnie opinia jest jedynie skrótem, wszystkiego tego, co się działo. Bardzo żałuję, że przed dokonaniem zakupu nie zaznajomiłem się z opiniami klientów na temat zakupów w salonie AGATA. Po dokonaniu transakcji klient nie ma już dla nich żadnego znaczenia, a ich zapewnienie o gwarancji to wielka fikcja. Mam nadzieje, że moje negatywne doświadczenie, pozwoli na uratowanie kogoś przed dokonywaniem zakupów. Czytajcie opinie zanim kupicie cokolwiek w sieci tych salonów. Serdecznie odradzam.
1 / 5
2017-07-25 19:07:35
Lilianna
niby zwrotów nie przyjmują . KPINA TOTALNA !!!! obsługa/podejście do klienta fatalne i to bardzo, siedzą tam za kare .
2 / 5
2017-07-15 21:56:55
Mariola
Agata meble w Łodzi - obsługa reklamacyjna tragikomiczna! Porażka! Zakupiłam 2 lata i 7 miesięcy temu narożnik . Do tej pory spłacam co miesiąc raty. W trakcie użytkowania zepsuł się zawias i wypadła sprężyna. Zrobiłam zdjęcia, wzięłam umowę i poszłam do działu reklamacji. Przedstawiłam sytuację, pracownik reklamacji przeczytał fakturę, umowę kredytową, spisał zgłoszenie reklamacyjne,powiedział, że zgłosi sprawę do producenta, że w przyszłym tygodniu będzie odpowiedź. Przysłałam mailem zdjęcia, które wcześniej pokazałam i one poszły do producenta. Byłam mile zaskoczona, że okres rękojmi się skończył, a Agata meble troszczy się o swoich klientów. Chwilowo. Po 3 dniach otrzymuję telefon od tego samego pracownika, że reklamacja jest odrzucona bo okres rękojmi minął. Wydawało mi się, że pracownik w trakcie przyjmowania czytał moją umowę. Teraz się obudził? Poprosiłam, żeby skontaktował się z producentem, a ja za ten zawias zapłacę. Powiedział, że grzecznościowo to zrobi. To był ostatni telefon. Zaczęły się sms-y. Dostałam ich 5 . Ostatni sms z informacją, że "ze względu na duży nakład pracy, producent nie jest w stanie podjąć się naprawy pogwarancyjnej" , reklamacja odrzucona. Odpisuję, żeby firma Agata meble przestała przysyłać mi sms-y, bo to niepoważne i czekam na e-maila. Adres mają, bo przesyłałam zdjęcia. Sms-y zwrotne do Agaty są zablokowane, czyli kliencie........ Piszę do działu reklamacji e-maila z prośbą o napisanie odmowy i otrzymuję odpowiedź, czyli że e-maila można napisać jak się już nie chce dzwonić. Dzwonię do producenta tego narożnika, rozmawiam z pracownicą działu reklamacji i jednym telefonem ustalam, że zawias, fachowo"automat" odpłatnie otrzymam i zostanie dostarczony następnego dnia (w czwartek) wraz z dostawą mebli do Łodzi, w dziale reklamacji mam odebrać i zapłacić gotówką. Można załatwić? Można. Dzwonię w piątek po godz.10-ej do działu reklamacji, o żadnej przesyłce nie wiedzą. Zadzwonią do producenta i od razu odpowiedzą. Czekam 3 godziny. Nic. Dzwonię do producenta do działu reklamacji. Pani zapewnia, że na pewno przysłali, wysłała jeszcze do Agaty meble e-maila. Przed godziną 15-ą jest odp. z Agaty, że mogę odebrać. W dziale reklamacji poinformowałam pracownika, że chcę rozpakować przy nim paczkę i porównać zepsuty zawias z tym, który otrzymałam. Proszę pracownika, żeby pomógł mi rozpakować paczkę, bo jest mi ciężko on odmawia i mówi, że to nie należy do jego obowiązków. Agata meble jest tylko pośrednikiem. Pomoc klientowi nie należy do jego obowiązków???? Dalej się męczę z nożyczkami. Pytam się pracownika, dlaczego mi przysyłał sms-y Pracownik na to, że w Agata Meble jest taki zwyczaj, "podała pani numer telefonu, nie mówiła pani, że nie życzy sobie sms-ów" To ja o takich rzeczach mam mówić?? To jest śmieszne, żeby reklamacje rozpatrywać sms-ami z blokadą na odpowiedź ze strony sklepu, że klient nie może odpisać. "Jak ma pani jakieś uwagi to proszę zgłosić dyrektorowi sklepu". Wzięłam telefon do dyrektora sklepu Agata w Łodzi, ale ten serial, który trwał tydzień chcę zakończyć i nie mieć już nic wspólnego z tym salonem. Bo nie daj Boże jak coś kupię i się zepsuje po 2 latach a raty kredytu będę spłacać i spłacać
1 / 5
2017-05-17 15:19:20
Konstanty
odradzam!!! ceny niby ok. Wydaliśmy z żoną ponad 7 tys na meble z myślą dokupienia dodatkowych elementów. Transport z salonu. Przywieźli ponad 15 paczek, zaczęliśmy składać witryny. po rozpakowaniu paczek z narożnikiem okazało sie że uszkodzony w transporcie. Dział reklamacji nasze zgłoszenie twierdząc że mogliśmy sobie na miejscu sprawdzić (tyle paczek!!!) ODRADZAM stanowczo!!!
5 / 5
2017-03-29 09:06:55
Tadeusz
Zakupy, obsługa, to wszystko na duży plus. Kupiliśmy cały zestaw mebli do pokoju, plus do tego narożnik z fotelem i pufą. Meble przyszły kompletne, nie uszkodzone a z ich złożeniem nie mieliśmy problemów.
1 / 5
2017-03-20 21:46:27
Kamil
Dobry stosunek jakosci do cen, ale ... kupilismy biurko, 2 x komoda Okazalo sie ze jedna i druga komoda posiadaja czesci nie pasujacy do siebie aby je zamontowac. Reklamacja otwarta! 2/3 zamowione mebli nie mozemy uzywac. Obsluga klienta ze nada.

Rzetelne opinie o Agata S.A.