Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agata S.A.

Agata S.A. Opinie 2.6 (100)

Al. Roździeńskiego 93
40-203
Katowice
32 888 70 70
opinie Agata S.A.
2.6
100
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2021-07-27 10:18:54
Marzena
Kupiłam narożnik okazało się że ma wade fabryczna. Po zgłoszeniu reklamacji przez miesiąc nie potraficie go usunac zwalanie że producent ma urlop. Szczyt bezczelności ponieważ produkt zakupiony został u Was a nie u producenta. Wiec Agata jest za to odpowiedzialna. Ocena powinna byc poniżej zera
5 / 5
2020-05-06 02:24:36
Ania
Ja tam jestem zadowolona z zakupów. Meble są ładne, a ceny takie same albo niższe niż w innych sklepach meblowych.
3 / 5
2020-02-14 19:12:01
Celestyna
Zamówiłam narożnik koszt 1500 zł jakość fatalna, nie spodziewałam się cudów za tą kwotę ale też nie spodziewałam się aż takiego bubla... zrobiłam zdjęcia wysłałam jako reklamację. Przyjechał Pan z serwisu i stwierdził, że takie jest i takie ma być nic z tym nie można zrobić.... Miło, że przy każdym obrocie w lewo mam sobie wpijać deskę w ciało :( Gdyby nie fakt, że narożnik przez ferie był potrzebny spakowałbym i oddała. Nie polecam!!! Wrzucam link narożnika: *****
1 / 5
2020-02-11 14:37:22
Daniela
NIE POLECAM AGATAMEBLE...po 2 miesiacach od złożenia zamówienia, dojechało do mnie niekompletne - brak narożnika (sic!), od 2 tygodni czekam na informację, kiedy i czy dostanę brakujący produkt. Pracownicy infolinii nic nie wiedza, powtarzają ciągle to samo, brak odpowiedzi na maile w sprawie braków w dostawie, nikt nie dzwoni z działu reklamacji, choć tak za każdym razem zapewnia mnie BOK," dział reklamacji oddzwoni do Pana"... nikt od 3 lutego nie raczył zadzwonić z informacją. Nie mam mebla ani pieniędzy. Jak chcesz mieć kłopot i nerwy to kup w AgataMeble. Odradzam zakupy w tej firmie.
1 / 5
2020-02-06 10:11:30
Ludwika
Niestety muszę podzielić opinię z wieloma osobami. Obsługa dramatyczna, meble nie warte ceny. Na infolinii osoby kompletnie niezorientowane w kółko powtarzają swoje zasady zupełnie nie myśląc o jednostkowych przypadkach, oczywiście z ich przełożonymi, jak twierdza, kontakt jest niemożliwy. Złożona reklamacja mimo upływu 14 dni nadal bez odzewu, po dwukrotnej interwencji na infolinii w końcu otrzymałam informacje, że moje żądania reklamacyjne zostają odrzucone. Postępowanie niezgodne z prawem. Zdecydowanie polecam domagać się kontaktu z przełożonymi osób, z którymi rozmawiacie na infolinii oraz kontakt z rzecznikiem praw konsumenta.
1 / 5
2020-02-05 14:46:52
Cecylia
Nikomu nie polecam zakupów w Agata Meble, meble zostały przywiezione uszkodzone, sklep prowadzi normalny proces reklamacji, termin minął,meble dalej stoją zepsute w domu, nikt z działu reklamacji nie jest w stanie udzielić informacji, kiedy szafa będzie miała drzwi i komoda szufladę, na kontakt telefoniczny czekałam 50 minut, zrezygnowałam, automat mówi, że oddzwonią niezwłocznie, nikt nie oddzwonił, kontakt ze sklepem stanowi problem, bo na kilka numerów podanych nie odbiera telefonu, w dziale reklamacji panie już na dzień dobry są złe i niesympatyczne.To mój ostatni zakup w tym sklepie, nie polecam.
1 / 5
2020-02-04 01:10:20
Tomasz
FATALNA obsługa klienta! NIE POLECAM produkowanych dla Agata Meble produktów Fabryki CYPRYS! Rzeczywista jakość mebli nijak ma się do przedstawionych na stronie internetowej sklepu jak i do NIELICZNYCH dostępnych do wglądu mebli w sklepach stacjonarnych! Elementy meblowe niechlujnie pakowane, nieodpowiednio / wcale/ zabezpieczone w opakowaniach, z licznymi uszkodzeniami. Montaż też do łatwych nie należy - nawet dla polecanych i współpracujących z AM Dostawców i Montażystów z firmy DTS. Reklamacja uszkodzonych elementów meblowych NIBY rozpatrzona pozytywnie z rekompensatą i wymianą elementów meblowych. POZYTYWNIE w definicji Agata Meble = przysłania elementów jeszcze bardziej USZKODZONYCH, zwłoka z przelewem rekompensaty jak dotąd półroczna, ZERO kontaktu mailowego. Po WIELOKROTNEJ próbie kontaktu telefonicznego z BOK Agata Meble, ostatnio z niejaką panią Klaudią Warwas i jej zapewnieniu o niezwłocznym rozwiązaniu sprawy, przy czym niezwłoczne było najwyraźniej zapomnienie o całej sprawie, gdyż w dalszym ciągu ani przelewu ani odpowiedzi na maile. Reklamacja będzie więc kontynuowana na drodze sądowej.
1 / 5
2020-01-19 17:13:13
Lesław
Otrzymałem towar uszkodzony, po spisaniu protokołu w obecności kuriera zgłosiłem reklamację. Po około 2 tygodniach (po mojej interwencji) otrzymałem wiadomość o rejestracji zgłoszenia. Następną wiadomość otrzymałem po kolejnym tygodniu - prośba o przesłanie zdjęć uszkodzeń i protokołu. Dodam, że zrobiłem to już w dniu zgłoszenia, łącznie trzy razy przesyłałem te same zdjęcia. Po blisko miesiącu otrzymałem informację, że reklamacja została uznana i zostaje wysłany do mnie kurier po odbiór uszkodzonego mebla. Podsumowując należy zaznaczyć, że w sklepie nie dotrzymywane są ustawowe terminy, kontakt jest utrudniony (jedyną informacją przekazywaną na infolinii to - "proszę czekać"), brak odpowiedzi na e-maile, nie ma kompetentnej, decyzyjnej osoby. Nadmieniam, że cały proces reklamacyjny tj. od złożenia wniosku do zwrotu środków trwał 2 miesiące (po moich monitach). Nierzetelne podejście do klienta.
2 / 5
2020-01-17 10:16:31
Julianna
Produkty całkiem ok, ale obsługa w sklepie internetowym jest fatalna, a czas realizacji to już tragedia - przy produkcie mam informacje że zamówienie zostanie wysłane po 2 dniach, natomiast dopiero po 7 dniach otrzymuję informacje że zamówienie będzie przekazane firmie kurierskiej. Jeśli komuś zależy na szybkiej realizacji to odradzam bo w rzeczywistości trwa ona prawie cztery razy dłużej.
1 / 5
2020-01-07 20:33:05
Konstanty
Niestety sklep ma fatalną obsługę reklamacji. Zamówiłem 3 półki z tego 1 jest źle wykonana nie da się jej skręcić - wada jest oczywista. Po tygodniu dostałem odpowiedź: "Prosimy oczekiwać na dalsze informacje w tej sprawie". Towar maja na stanie ale od 25 dni nie robią nic! Jeżeli szukasz stresu i kłopotów to jest to forma dla ciebie. Jak nie to proszę poczytaj inne opinie i sam zdecyduj.

Rzetelne opinie o Agata S.A.