Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGATERM Technika grzewcza i sanitarna

AGATERM Technika grzewcza i sanitarna Opinie 4.6 (87)

Al. Spółdzielczości Pracy 99
20-147
Lublin
884-385-970
opinie AGATERM Technika grzewcza i sanitarna
speedtest
4.6
87
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-02-02 12:23:30
Piotr
Polecam.Dobry kontakt ,miła obsługa.
5 / 5
2020-02-07 11:25:16
Zdzisław
Świetny kontakt telefoniczny - zmiana zamówienia natychmiastowa a wysyłka tego samego dnia.
5 / 5
2020-02-01 18:46:16
Weronika
Po prostu poprawnie zrealizowane zamówienie
5 / 5
2020-01-15 18:45:23
Arnold
tarnsakcja przebiegła bezproblemowo
4 / 5
2020-01-08 20:51:28
Zygfryd
Ogólnie ok, ale w czasie oczekiwania na zamówiony towar, telefonicznie rozszerzyłem zamówienie, ale tego towaru już nie dostałem, ktoś przegapił. Dobra obsługa klienta, towar zgodny z zamówieniem (pierwotnym).
5 / 5
2020-01-07 18:38:23
Marta
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowana transakcja. POLECAM
4 / 5
2019-12-27 08:02:37
Honorata
Towar OK natomiast zabrakło przepływu informacji pomiędzy firmą a kurierem. Pomimo meila nie została informacja przekazana do firmy kurierskiej i towar krążył bo nikogo nie było na budowie.
3 / 5
2019-12-26 12:01:36
Henryka
Niestety - w przesyłce był jeden zawór z wadą fabryczną ( nie przyczepiony pływak ) co sprowokowało zalanie mieszkani i konieczność naprawy własnym zakresie
5 / 5
2019-12-12 09:34:33
Marzena
Polecam. Szeroki wybór, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-29 16:07:32
Natalia
Jestem bardzo zadowolona z tranzakcji
5 / 5
2019-11-11 18:22:03
Arnold
Mało precyzyjny system powiadomienia o czasie realizacji. Reszta OK
5 / 5
2019-10-17 17:42:01
Miłosz
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-12 09:25:14
Greta
Błyskawiczna dostawa towaru, pełna informacja o stanie realizacji zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-10-10 20:30:10
Emanuela
super firma, mają dużo rzeczy instalacyjnych w dobrych cenach
1 / 5
2019-10-04 17:38:46
Maciej
Sprzedają towary, których pewnie nie posiadają.
5 / 5
2019-09-30 13:01:40
Kornel
Bardzo rzetelna firma z zamianą zamówienia nie było problemu b.dobry kontakt szybka wysyłka polecam.
5 / 5
2019-09-27 13:57:37
Eugenia
Świetna obsługa, kompetentny sprzedawca, błyskawiczna dostawa, towar dobrze zabezpieczony i zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-09-20 15:37:24
Dorota
Bardzo sprawnie. Szybka dostawa. Pompa w dobrej cenie.
5 / 5
2019-09-18 08:59:17
Emanuel
Szybko, profesjonalnie, doradzą jak trzeba.
1 / 5
2019-09-10 10:13:38
Leszek
Otrzymałem powgniataną rurkę miedzianą. Uszkodzenia nie spowodowane w transporcie, widoczne po odwinięciu folii zabezpieczającej.
5 / 5
2019-08-24 07:23:58
Bernadeta
Szybciej przyszedł towar niż status że towar wysłany. Bardzo mnie to zaskoczyło. Nie miałam nigdy nigdzie z takim przypadkiem.
5 / 5
2019-08-23 15:51:56
Karina
Produkty zgodne z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2019-08-08 21:22:53
Radosław
Bardzo miła i fachowa obsługa.Profesjonalizm
1 / 5
2019-07-07 17:34:13
Jarosław
Można czekać i czekać aż przesyłka zostanie anulowana. nie o plecam! Ciekawe ile trzeba czekać na zwrot kasy!
5 / 5
2019-07-04 16:08:54
Kacper
Szybko i zgodnie z opisem, w 24 godziny.
3 / 5
2019-06-28 12:48:50
Gerard
Kontakt telefoniczny ok, ale pan mówiąc że po sprawdzeniu problemu "oddzwoni" nie oddzwania... Czas realizacji znacznie dłuższy niż podany przy zamówieniu (długi weekend mógł być przyczyną)... Towar dotarł poobijany, słabo zabezpieczony do wysyłki.
5 / 5
2019-06-26 13:13:34
Beniamin
szybko i sprawnie zrealizowane zamowienie
5 / 5
2019-06-01 17:34:36
Maksymilian
Profesjonalna obsługa - Polecam.
5 / 5
2019-05-16 23:03:52
Weronika
...pełen profesjonalizm ... polecam ! Zdzisław ł.
5 / 5
2019-03-22 22:20:40
Irmina
Super sprzedawca szybko i solidnie
5 / 5
2019-02-21 16:44:18
January
Rewelacja. Życzyłabym sobie takiej współpracy z każdą firmą.
5 / 5
2019-02-21 13:36:23
Rafał
Wszystko ok POLECAM WSZYSTKIM 100%
5 / 5
2019-02-14 18:18:55
Michał
Miła obsługa, szybka dostawa, jeszcze raz bardzo dziękuję
5 / 5
2019-02-06 13:59:07
Jerzy
Zakupiony towar to pompa kondensatu Grundfoss.Towar zgodny z opisem.Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-01-25 13:03:21
Inga
Tak jak powinno być , czyli szybko i skutecznie.
5 / 5
2019-01-11 09:34:18
Wiola
Bardzo dobra i elastyczna obsługa
2 / 5
2019-01-05 22:23:08
Kornel
Zawiodłem się, zostałem zapewniony o tym że przesyłka zostanie wysłana następnego dnia po złożeniu zamówienia, niestety.....tak się nie stało
5 / 5
2018-12-22 16:21:22
Aga
Profesjonalna i szybka obsługa.Polecam
5 / 5
2018-12-18 17:27:27
Tadeusz
Zamówiłem pompkie obiegową, ekspresowa przesyłka już na drugi dzień, pompka działa od miesiąca na razie bez problemowo.
5 / 5
2018-12-18 13:18:52
Łucjan
Bardzo sprawie, szybko i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
5 / 5
2018-12-17 12:02:03
Eugenia
Bardzo solidny i godny polecenia
5 / 5
2018-12-07 19:22:44
Cecyl
Jestem póki co bardzo zadowolony z usługi (kupna pieca) .Jeszcze go nie zamontowałem ale myślę że będzie OK.Polecam
5 / 5
2018-12-06 22:17:23
Dawid
Zamówienie przesyłka i dostawa była bez zarzutu
5 / 5
2018-12-06 10:09:50
Sabina
Solidna firma, bardzo dobry kontakt i kompetencje, szybka realizacja zamówienia. Polecam
1 / 5
2018-12-04 13:38:10
Jakub
pieniadze w placone czekam na towar 4 tydzien pisze meile i cale 0 odpowiedzi
5 / 5
2018-11-28 19:48:06
Kacper
Świetnie. Po akceptacji wpłaty klep tego samego dnia wysłał towar. Super Polecam.
5 / 5
2018-11-27 18:53:05
Róża
Realizacja przebiegła pomyślnie, polecam !
5 / 5
2018-10-30 14:56:33
Zygmunt
Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-10-28 18:25:20
Ignacy
Polecam!!! Sklep błyskawicznie zrealizował zamówienie. Łatwy kontakt ze sklepem. Bardzo miły i pomocny personel.
5 / 5
2018-10-16 12:53:04
Adrian
Bardzo dobra firma, profesjonalna i szybka obsługa.
5 / 5
2018-10-05 17:48:26
Maciej
wszystko przebiegło sprawnie od zamówienia po realizację polecam
2 / 5
2018-09-22 08:52:55
Władysława
Kusząca cena, kurier szybki Oczekiwanie na pompe 5 dni, sprzedaż towaru którego niema na magazynie. Zamówiona pompa niezgodna z pompą na stronie sklepu. Pompa zamontowana więc niema szans na reklamację.
5 / 5
2018-09-11 17:36:32
Regina
Towar zgodny z opisem.Bardzo dobry kontakt z sklepem i pomoc techniczna.Szybka dostawa.
5 / 5
2018-09-10 20:22:04
Ernest
Znają się na tym czym się zajmują. Polecam ze względu na fachową i praktyczną wiedzę.
5 / 5
2018-09-05 21:20:43
Apoloniusz
Solidny sklep, godny zaufania.
1 / 5
2018-08-26 14:38:14
Paweł
Sklep nie posiada towaru który sprzedaje, przez co wprowadza konsumentów w błąd z realizacją zamówienia.
5 / 5
2018-08-23 13:42:12
Bolesław
szeroki asortyment, bardzo dobra jakość, bardzo miła i fachowa obsługa. Jeśli będę miała w przyszłości robić zakupy w tej branży to na pewno i z przyjemnością wybiorę AGATerm. Pozdrawiam
5 / 5
2018-06-01 13:36:08
Anastazja
Bardzo profesjonalny sklep i obsługa.
5 / 5
2018-05-30 13:13:40
Apolonia
Kontakt z firmą oraz sposób zamawiania bardzo sprawny. Polecam
5 / 5
2018-05-29 09:47:25
Bronisława
Solidna firma, bardzo dobry kontakt, rzetelne informacje, kocioł zabezpieczony dojechał bezpiecznie, polecam.
3 / 5
2018-05-21 16:01:11
Łucjan
piec otrzymałem ale niesprawny /przecieka/,czekam właśnie na serwis/może przyjedzie
5 / 5
2018-05-19 11:41:02
Sofia
Doskonały kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Doradztwo na najwyższym poziomie. Gorąco zachęcam do zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2018-03-27 20:16:18
Weronika
Szybko, sprawnie bez problemów .
5 / 5
2018-02-28 13:41:24
Wojciech
Dobre ceny, dobry wybór towarów, błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-02-26 11:44:53
Bogdana
Dostawa B.szybka.Pomoc przy wyborze kotła też dobra. A po montażu zobaczę czy był to dobry wybór
5 / 5
2018-02-23 17:37:14
Przemysław
wszystko ok tylko brak paragonu do gwarancji
5 / 5
2018-02-21 19:58:44
Apoloniusz
Polecam sklep internetowy, fachowa obsługa klienta
5 / 5
2018-02-15 14:42:50
Zenon
Solidna firma respektująca uwagi klientów.
5 / 5
2018-01-20 19:46:56
Roksana
Bardzo dobry kontakt i wzorowa współpraca
5 / 5
2017-12-19 17:32:01
Dominik
Towar bardzo szybko wysłany, zgodny z opisem, kontakt telefoniczny ze sprzedawcą bardzo dobry
5 / 5
2017-12-16 02:15:05
Dawid
Sklep godny polecenia fachowa obsługa.
5 / 5
2017-12-06 12:46:53
Wera
Profesjonalna firma produkt pierwsza klasa
5 / 5
2017-11-24 10:08:54
Piotr
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2017-11-21 08:46:10
Jarosława
Wszystko super, kontakt błyskawiczny, szybka przesyłka. Bez problemów
5 / 5
2017-11-08 13:28:22
Franciszek
Bardzo sprawna transakcja. Bez zarzutu.
3 / 5
2017-11-04 21:12:37
Konstancja
Realizacja zamówienia bardzo długa - towar zwykle jest wysyłany do mnie następnego dnia od zamówienia tu jednak tak się nie dzieje.
5 / 5
2017-10-27 20:25:38
Ewelina
Jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2017-10-16 21:53:37
Wieńczysła
Szybko, sprawnie i terminowo. Polecam
5 / 5
2017-10-06 08:35:31
Jarosława
Towar ok, obsługa ok, profesjonalnie.
5 / 5
2017-09-26 09:22:00
Rudolf
profesjonalna obsługa i doradztwo ,rzetelna doostawa
5 / 5
2017-09-23 23:42:34
Antonina
Porządny sklep, godny polecenia. Nie pierwsze i nie ostatnio zakupy u nich. Polecam.
5 / 5
2017-09-14 00:12:43
Renata
Polecam. Wszystko jak się należy.
5 / 5
2017-08-30 19:48:08
Patrycja
Znakomita obsługa. Niskie ceny. Bardzo szybkie przesłanie zamówienia. Polecam każdemu.
5 / 5
2017-08-17 20:34:55
Henryk
Wszystko jak w najlepszym porządku!
5 / 5
2017-08-12 13:58:03
Janusz
8.08.2017r o godz 22:o7 zlozylem zamowienie przez internet i pokontakcie telefonicznym w dn9.08 z przedstawicielem Agotermu /p.Jankowskim/ dokonalem przelew za zamowiony towar.Pozaksiegowaniu wplaty w dniu 10..08 zostalem poinformowany telefoniscnie i e-meilem o wysylce towaru.Przesylke otrzymalem juz nastepnego dnia tj.11.8.2017r. JNiech inni biora przyklad z takiego zalatwienia klienta. Tak trzymac!!! Henryk Pawlak
5 / 5
2017-07-25 15:12:36
Izabela
Solidna firma- jak mówią tak robią, szybka przesyłka- polecam
5 / 5
2017-05-21 10:26:23
Oskar
Szybka dostawa, wszystko OK polecam

Rzetelne opinie o AGATERM Technika grzewcza i sanitarna