Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGD-MARKET.pl

AGD-MARKET.pl Opinie 4.4 (238)

Łąkowa 6
55-095
Mirków
530555888
opinie AGD-MARKET.pl
speedtest
4.4
238
Opinii

Dobrze

1 / 5
2019-10-30 15:52:57
Jacek
Kupiłem produkt oznaczony jako dostępny od ręki ! Po 2 dniach zadWonila pani ze nie maja produktu i czy będę czekał na dostawę od producenta max tydzień ?! Powiedziałem ze czekam , minął ponad tydzień ale do dzisiaj nie otrzymałem ani produktu ani informacji kiedy będzie i czy będzie ?!
5 / 5
2019-09-13 12:55:21
Arnold
Rewelacyjny kontakt. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam .
5 / 5
2019-06-06 08:21:55
Klaudiusz
Pomocna obsluga, szybko odpowiadaja w razie potrzeby
3 / 5
2019-01-17 11:26:54
Angelika
Sklep anulował zamówienie z powodu braku towaru na stanie.
3 / 5
2018-11-22 10:17:13
Edmund
Po zakupie otrzymałem informację że towaru nie ma i już nie będzie :(
5 / 5
2018-08-20 20:24:21
Alina
Szybka i fachowa obsługa. Stały kontakt telefoniczny. Jestem mega zadowolona. Polecam wszystkim. Oby więcej takich firm. Pozdrawiam
5 / 5
2018-07-12 15:09:02
Wiesława
Polecam. Szybko i sprawnie. Obsługa i kontakt na wysokim poziomie.
5 / 5
2018-06-12 09:57:47
Józefina
Na tym etapie .. zamówienia jestem bardzo zadowolona ,obsługujący sprzedawca wyczerpująco poinformował mnie o zaletach zakupowanego sprzętu , dostawie płatnościach - czekam na dostawę/ co prawda liczyłam na większy upust przy zakupie 4 sztuk sprzętu powinien 12 tys
1 / 5
2018-06-09 14:24:21
Jonatan
Mimo że na zamówiony towar musiałem czekac bo nie było na stanie caly proces zakupu przebiegal na każdym etapie wzorcowo.Miła obsługa,szybki kontakt.Polecam
5 / 5
2018-03-26 12:20:06
Malwina
Dobra i sprawna obsługa. Polecam.
5 / 5
2018-03-17 07:36:56
Julita
Osobiście chciałam podziękować panu Tomaszowi Hoope za rzetelną pomoc w zakupie krajalnicy. Dziękuję za jego uprzejmość, poświęcony czas i cenne informacje, które to pomogły mi pomóc w zakupie towaru. Pozdrawiam H.Cisek.
5 / 5
2018-03-08 17:28:23
Marian
Świetny kontakt z doradcą. Sprzęt przyszedł nowy, bez uszkodzeń, dobrze zapakowany.
5 / 5
2018-01-11 16:55:32
Jacek
Krajalnica jest świetna, mega mega pozytyw dla tej firmy. Świetny kontakt i błyskawiczna przesyłka. Towar pierwsza klasa. 100%pozytyw
5 / 5
2017-12-18 13:02:29
Danuta
Firma dbajaca o klienta i jego satysfakcję
5 / 5
2017-11-27 09:25:12
Ada
Bardzo szybka realizacja i kontakt telefoniczny ze strony sprzedawcy.Polecam
2 / 5
2017-10-08 12:02:39
Stanisława
Towar nie w tym kolorze był zamawiany miał być czarny dostarczono inox
5 / 5
2017-10-07 10:27:09
Norbert
Szybko i bez żadnych problemów.
1 / 5
2017-09-11 11:53:50
Łucjan
Fatalny sklep i bardzo kiepska,kłamliwa obsługa. Na stronie widniała informacja o dostępności towaru od zaraz, dokonałem zakupu okapu, a dzień później dostałem informację że towar wyślą w ciągu dwóch, trzech dni i poinformują mnie meilowo. To znaczy że towar nie jest dostępny od zaraz. Przez tydzień nie przesłali żadnej informacji, a na moje żądanie odpowiedzieli że przepraszają ale towar do nich nie dotarł. Takich sprzedawców i pseudo-sklepów trzeba eliminować z rynku. Nie polecam i przestrzegam przed zakupami u nich.
2 / 5
2017-08-16 07:28:06
Gustaw
ZA DŁUGIE OCZEKIWANIE NA TOWAR.
5 / 5
2017-07-31 11:52:28
Radosław
Bardzo dobry kontakt ,mily sprzedawca
1 / 5
2017-07-27 20:17:27
Manuela
Zakupy dużego AGD w tym sklepie to pomylka, brak informacji o tym że sprzęt nie zostanie dostarczony pod wskazany adres tylko wyładowany pod blokiem, brak możliwosci ustalenia innego sposobu dostraczania, wysyłka zrealizowana przez kuriera, który w swojej polityce nie oferuje, nawet za dopłatą jakiekolwiek pomocy przy dostarczeniu do mieszkania.
5 / 5
2017-07-14 12:09:05
Elwira
Wysyłka bardzo szybka, towar zgodny z opisem, brak uszkodzeń. Szkoda, że nie opcji natychmiastowej płatności poprzez np. PayU, tylko trzeba czekać na potwierdzenie zamówienia i dane do przelewu.
5 / 5
2017-07-12 22:24:47
Sonia
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Łatwy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2017-07-06 08:12:38
Weronika
Super jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2017-05-08 11:35:07
Hanna
skutecznie reagują na potrzeby Klienta
4 / 5
2017-04-27 21:32:47
Faustyna
Troszkę długo to trwało ale dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2017-04-22 23:29:42
Olaf
Towar na zamówienie sprowadzony zgodnie z umówionym terminem. Bardzo dobry kontakt z biurem obsługi.
4 / 5
2017-03-29 16:10:16
Sławomir
Drobne przesunięcie w terminie realizacji zamówienia (trzeba było wysłać potwierdzenie przelewu) ale poza tym wszystko w porządku.
5 / 5
2017-03-16 20:31:13
Olaf
W porządku termin realizacji był uprzedzony przez sprzedawce z uwagi na dostępność na magazynie .
5 / 5
2017-03-01 20:53:10
Gracjan
Bardzo dobry partner i polecam gorąco współpracę w zakresie kupna sprzętu AGD
2 / 5
2017-02-20 11:34:55
Zdzisław
Myślałem że jeżeli towar jest dostępny na stronie internetowej, to jest w magazynie, niestety tak nie jest
2 / 5
2017-02-01 09:53:05
Antoni
Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile. Nie polecam.
5 / 5
2017-01-24 21:23:13
Beniamin
Sprawnie bardzo dobry kontakt ze sklepem i mila obsluga.
2 / 5
2016-12-16 11:46:00
Marian
Nie udalo sie w prosty sposob zamowic przez internet. Nie mozna sie dodzwonic do konsultanta. Nie doslano linku z nr konta ( podobno blad systemu) wiec zmuszona bylam kolejny raz probowac dodzwonic sie na infolinie
4 / 5
2016-12-12 10:25:06
Paulina
Wszystko ok, ale brak powiadomień systemowych na temat statusu zamówienia
5 / 5
2016-12-05 21:05:17
Regina
super sprzedawca polecam !!!!
5 / 5
2016-11-29 15:21:56
Alberta
Otrzymalam towar po 4 dniach, ponieważ taki termin odbioru wybrałam. Polecam
4 / 5
2016-11-13 17:12:29
Ferdynand
szybka realizacja zamówienia,brak instrukcji montażu w języku polskim
5 / 5
2016-11-07 22:30:33
Zbigniew
Sklep informuje na bieżąco jaki jest stan wysyłki , polecam ten sklep
5 / 5
2016-11-03 20:51:37
Aldona
Polecam, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-10-28 09:57:58
Paulina
Super sklep bardzo polecam!!!!
4 / 5
2016-10-25 16:03:50
Arkadiusz
Nie otrzymałem potwierdzenia że zrezygnowałem z oczekiwania na towar.
5 / 5
2016-10-17 13:58:25
Izolda
Zakup sprzętu bez problemowy u szybki, wszystko ok
5 / 5
2016-10-07 01:36:08
Julita
Swietna obsluga, duza responsywnosc i dbalosc o klienta. Pani Maja sama zabrala ze soba towar jadac w docelowe miejsce. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2016-10-06 19:27:35
Juliusz
Wszystko w porządku, tego samego dnia otrzymałem odpowiedź na wiadomość z pytaniem czy towar na pewno jest na stanie, a kolejnego dnia po złożeniu zamówienia otrzymałem sam sprzęt.
5 / 5
2016-10-06 11:56:31
Emanuela
Bezproblemowe zakupy. Polecam..
5 / 5
2016-09-14 08:00:22
Gabriel
Świetny kontakt, miła obsługa i co najważniejsze informacje odnośnie złożonego zamówienia docierają do klienta natychmiastowo. Towar jak najbardziej zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami w czasie transportu. Polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług sklepu
5 / 5
2016-09-02 00:27:21
Alina
Obsługa sklepu rzetelna - da się odczuć, że zależy im na kliencie. Kontakt super - pierwszy sklep (a konkretnie pani Maja), który zorganizował mi dostawę szybciej niż się umawialiśmy, za co bardzo wielki plus.
5 / 5
2016-08-19 14:51:06
Roman
bardzo miła i profesjonalna obsługa, produkt b.b.b.dobrze :) zapakowany i zabezpieczony
2 / 5
2016-08-01 20:12:29
Stefan
wystawili towar którego nie posiadali.
5 / 5
2016-07-31 09:23:26
Urszula
Miła i profesjonalna obsługa, nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2016-07-29 21:14:24
Roma
Wszystko przebiegło bezproblemowo i sprawnie
5 / 5
2016-07-12 12:45:38
Oksana
miła i profesjonalna obsługa , służąca pomocą w każdej chwili
5 / 5
2016-07-03 13:36:34
Elżbieta
godny polecenia z pełną odpowiedzialnością, szybka dostawa, towar bardzo dobrze zabezpieczony w przesyłce i zgodny z opisem na stronie. Łatwy i szybki kontakt ze sklepem, miła i pomocna obsługa.
5 / 5
2016-06-14 16:40:35
Ismena
sklep wiarygodny, godny polecenia
5 / 5
2016-06-02 22:52:26
Edward
Szybko i bez żadnych zastrzezen
5 / 5
2016-05-06 13:09:19
Arnold
Sklep godny polecenia. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Gorąco polecam!!!
2 / 5
2016-05-04 13:04:26
Lesław
WYSTAWIAJĄ TOWAR NA SPRZEDAŻ , KTÓREGO NIE MAJĄ..
5 / 5
2016-03-13 21:09:00
Lidia
Jestem bardzo zadowolona. Dobry kontakt telefoniczny. Otrzymałam konkretną informację o terminie dostawy, oraz o możliwości zmiany formy płatności.
1 / 5
2016-01-22 13:11:24
Błażej
Odradzam zakupy w tym sklepie. Informacje na stronie internetowej są nieaktualne, konsultant również udzielił mi informacji, że towar jest dostępny i zamówienie będzie zrealizowane w ciągu 10 dni, a okazało się po 8 dniach (mój telefon-na jakim etapie jest realizacja zamówienia!), że towar jest niedostępny, niemożliwe jest sprowadzenie go z innych magazynów. Konsultant, który miał oddzwonić i poinformować mnie jaki inny towar pasujący mi mogę zamówić nie odbierał telefonu, na mojego mail'a z prośbą o anulowanie zamówienia również nikt nie odpowiedział, za to namiętnie wysyłane są prośby o opinię na temat dokonanego zakupu !
1 / 5
2015-12-30 12:46:30
Wiktoria
zamówiony towar niedostępny( w opisie 3- 14 dni) zero informacji .3 razy telefonicznie zbyty-oddzwonimy za 15 min- zero odgłosu osobiście nie polecam. Rozumie dlaczego wysyłka za pobraniem taka droga ( cena wysyłki 2 kolanka do okapu i kawałek rurki 80 zeta) bo jak już wpłacisz.... to czekaj
5 / 5
2015-08-31 15:11:40
Iwona
Produkt zgodny z opisem. Dostawa po dwóch dniach lecz w piątek kiepski kontakt od godz 17.00 nie można było się dodzownić do sklepu, mimo że infolinia była czynna znaczenie dłużej.
5 / 5
2015-08-21 09:15:56
Luba
Pomimo że nie doszło do samej transakcji - produkt, który wybrałam został wycofany z produkcji - jakość obsługi w sklepie oceniam wysoko. Świetny kontakt, dobre doradztwo. Polecam zakupy w agd-market.pl
5 / 5
2015-08-10 10:41:37
Beata
Wszystko sprawnie i bez zakłóceń.
5 / 5
2015-05-12 17:10:54
Maciej
Idealna transakcja, bardzo dobry kontakt, towar szybko dostarczony, wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2015-05-01 12:41:39
Genowefa
Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemowo. Polecam
5 / 5
2015-04-30 11:44:56
Józef
Bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dobry kontakt i doradztwo. Satysfakcjonująca cena produktu :) Mogę spokojnie polecić ten sklep :)
1 / 5
2015-04-08 10:46:41
Zbyszko
Zamowilem lodowke 3 tygodnie temu. Nikt ze sklepu sie ze mna nie kontaktowal. Lodowki jak nie ma, tak nie ma...... Fatalny sklep i komunikacja ze sklepem.
5 / 5
2015-04-07 11:41:44
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-03-14 14:48:09
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-12 15:04:30
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-10 19:16:39
Bogusław
Do transakcji nie doszło. Pieniądze zwrócone błyskawicznie. Solidna firma. Polecam.
4 / 5
2015-02-16 16:30:49
Nina
Polecam. Pomimo, iż niedługiego czasu oczekiwania na zamówienie i nie otrzymania towaru jaki zamówiłam, został mi zaproponowany inny w atrakcyjnej cenie. Reszta godna polecenia. Nowy produkt w bardzo atrakcyjnej cenie ale bez konieczności kupienia. Ty decydujesz, czy jesteś zainteresowany kupnem, czy rezygnujesz. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 14:05:32
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-12 00:40:53
Edyta
Do zakupu nie doszło. Pomimo, że zamówiłam towar okazało się, że nie ma go na stanie. Nie polecam.
5 / 5
2014-11-27 17:19:27
Celina
Profesjonalna obsługa klienta; indywidualne podejście poprzez błyskawiczny kontakt, dbałość w spełnianiu oczekiwań. Polecam !
4 / 5
2014-10-29 12:34:15
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 11:14:52
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 22:14:58
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie.Zamówiłem drugi produkt w tym sklepie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 10:19:15
Otylia
Transakcja bez zarzutu. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, zgodnie z deklaracją sklepu.
5 / 5
2014-10-09 13:18:27
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 12:19:02
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 12:36:20
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 11:23:51
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 15:54:21
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-08 12:48:13
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 16:18:49
Stefania
Sklep ok. Firma kurierska która dowoziła paczkę Raben wielka porażka. pan się awanturował ze wielkim samochodem nie może podjechać pod nasz dom, a potem mąż musiał mu pomagać wnieść paczkę. zapytałam pana z rabena co by zrobił jakby męża nie było w domu, odpowiedział, że odwiozł by paczkę z powrotem do magazynu... Strasznie!!!
5 / 5
2014-08-29 21:21:39
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 10:08:11
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-23 17:07:14
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. wszystko w jak najlepszym porządku, przesyłka szybka, towar zgodny z opisem, profesjonalna i miła obsługa. Serdecznie polecam skorzystanie z usług tego sklepu.
4 / 5
2014-08-22 10:25:10
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 16:12:54
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 09:34:09
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-08-18 12:16:46
Jagoda
Zamówiłam lodówkę. Po otrzymaniu potwierdzenia zamówienia kontakt ze sklepem się urwał - nie dostałam informacji kiedy lodówka będzie dostarczona ani żadnej innej. Lodówka była potrzebna w sierpniu podczas upałów, więc była potrzebna szybko - o czym sklep został powiadomiony. Ostatecznie po 6 dniach milczenia anulowałam zamówienie.
5 / 5
2014-08-11 21:20:01
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-05 09:05:01
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-30 13:03:47
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 13:46:26
Leokadia
Komunikacja ze sprzedawcą w pełni profesjonalna, zamówiony produkt otrzymałam bardzo szybko i świetnie zabezpieczony podczas transportu. Polecam.
3 / 5
2014-07-24 09:44:22
Milena
Wszystkie powyzsze gwiazdki odzwierciedlaja moja ocene sklepu
5 / 5
2014-07-17 12:05:29
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-01 20:02:04
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-28 15:38:56
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-22 11:00:59
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 19:44:04
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 12:31:04
Celestyn
Wszystko jest jak najbardziej poprawnie. Dodalabym tylko wiecej zdjec produktu. Jako kobieta chcialabym poza funkcjonalnoscia zobaczyc takze jak plyta prezentuje sie i jak wyglada wbudowana. Sklep godny zaufania. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 10:13:30
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-27 22:42:20
Bogdan
Nie było problemu z anulowaniem zamówienia.
1 / 5
2014-05-26 11:19:01
Benedykt
Podejście do klienta i komunikacji z nim było na bardzo żenującym poziomie. Zamówienie zostało zlecone ponad 16 dni temu (12 maja br.), gdzie czas oczekiwania miał być do 7 dni. Sklep oczywiście sam nas nie informował o problemach z dostępnością zamówionego towaru. Musieliśmy sami wielokrotnie się upominać i dopytywać, kiedy rzeczywiście towar zostanie do nas wysłany. Niestety mimo zapewnień, że będzie to do końca minionego to za kilka dni, później do końca tygodnia, a następnie początkiem kolejnego - status zamówienia nie uległ zmianie. Obsługa sklepu, jest nie profesjonalna, nie słowna. Jednym słowem sklep chyba ma standardy obsługi klienta, które dobre były w czasach PRL-u. Szczerze ODRADZAM!
5 / 5
2014-05-24 10:15:54
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 12:26:48
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-09 10:10:02
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedyny minus, to brak informacji o wysyłce towaru (nazwa kuriera, nr listu przewozowego, itp.). Przy dużym AGD ważne dla odbiorcy jest, by nie być zaskoczonym telefonem od kuriera i przez to być zmuszonym do nagłej zmiany planów, by móc odebrać towar.
5 / 5
2014-05-06 21:00:10
Kacper
Sprzęty agd zakupione w sklepie zgodne z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 09:26:47
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-24 15:20:55
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-17 10:26:24
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 22:40:44
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-01 17:27:37
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zabrakło informacji o wysłaniu przesyłki.
5 / 5
2014-04-01 14:20:40
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 21:39:33
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 10:27:23
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-25 12:25:15
Marcel
Mimo jednodniowego opóźnienia (towar miał być na środę a dotarł po moim telefonie na czwartek)sklep godny polecenia. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 21:13:08
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 09:26:35
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-20 22:02:25
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 21:30:46
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 19:03:53
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 23:35:51
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-03-13 09:22:54
Herbert
sklep nie zna swoich stanów magazynowych wiec trudno tam coś kupić . pozdrawiam
5 / 5
2014-03-12 11:02:08
Ludmiła
Dla niektórych produktów sklep ma bardzo atrakcyjne oferty cenowe. Realizacja zamówienia - ekspresowa.
5 / 5
2014-03-10 20:32:38
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 14:26:13
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-05 08:37:24
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 11:09:57
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 11:44:54
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-21 15:29:34
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 08:57:24
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-18 10:48:49
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 15:39:36
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-13 09:41:44
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-11 00:41:13
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Troche sie poczekalo (ok 7 dni) Ale polecam.
5 / 5
2014-02-10 12:52:39
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 10:21:41
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-31 22:40:38
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 22:21:40
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-01-31 09:41:45
Wiktoria
Transakcja jeszcze nie została zrealizowana towar zamówiony 23.01.2014 będzie dopiero po 20.02.2014
5 / 5
2014-01-29 14:31:39
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo profesjonalnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-29 11:20:10
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-28 15:24:42
Felicja
Sklep polecam, mimo że zlewozmywak był przybrudzony. Natomiast kurier Siódemki jak zwykle niemiły i niepomocny (obrażony, że nikogo nie ma, mimo że wcześniej nie powiadomił telefonicznie ani w żaden inny sposób o terminie dostawy), musieliśmy "łapać go" gdzieś na mieście, żeby odebrać duży sprzęt- okap i zlewozmywak.
5 / 5
2014-01-24 12:21:19
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 11:52:54
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 23:16:54
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-17 10:26:04
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Super MEGA SZYBKA WYSYŁKA!!!W ciągu 24-godzin od zamówienia dostałem towar POLECA!!!
5 / 5
2014-01-17 09:10:04
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-15 22:44:04
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 18:59:59
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-13 11:40:29
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bardzo szybka dostawa.Jestem mile zaskoczona i cena mikrofalówki bardzo atrakcyjna.Naprawdę polecam .
5 / 5
2014-01-13 08:04:53
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar był wysłany w dniu zamówienia- czas doręczenia wynikł wyłącznie z okresu świątecznego. Komunikacja ze sklepem na wysokim poziomie, sprzedający z inicjatywą i pomocny.
3 / 5
2014-01-09 09:43:06
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 16:03:21
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-30 14:16:57
Paula
Brak potwierdzenia zamówienia e-mailem. Informacje dotyczące dostawy uzyskane z własnej inicjatywy nieprecyzyjne.
5 / 5
2013-12-27 13:15:47
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-26 19:46:08
Filip
Super. Sprzedawca. Błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2013-12-17 22:53:56
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 19:07:11
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-14 06:55:59
Eryka
Brak oferowanego towaru z oferty sklepu. Nie oferuje się towarów które są niedostępne - atrap
5 / 5
2013-12-09 16:58:41
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 13:44:05
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 10:24:33
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-08 09:30:58
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 15:56:51
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kuchenka jest estetyczna i funkcjonalna. ŚWIETNA!!!!
5 / 5
2013-12-02 18:06:10
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-26 13:09:28
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 11:11:30
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 16:33:19
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 08:53:39
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 11:25:50
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-07 22:36:32
Martyna
Sklep chyba celowo podaje niskie ceny, żeby przyciągnąć, potem okazuje się ze towaru nie ma. Mogli zapytać czy mogę poczekać albo zaproponować coś alternatywnego, słabo.
5 / 5
2013-11-07 12:29:01
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-06 22:54:12
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jak dla mnie to za długo trwał proces dostarczania, od zamówienia 10 dni kalendarzowych, 7 roboczych. Liczyłam na szybszą dostawę. Produkt w doskonałym stanie, dobrze zapakowany. Jeśli czas nie goni to polecam.
5 / 5
2013-11-06 12:05:21
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 15:11:31
Ziemowit
Transakcja nie doszła do skutku, jednak jestem zadowolona z obsługi i mogę polecić zakupy w AGD-Market.
5 / 5
2013-10-29 10:31:49
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 09:40:35
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-26 13:24:23
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 06:17:47
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-22 18:12:07
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-13 20:30:14
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-12 22:50:42
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 19:37:50
Karolina
Wszystko gra jak tralalala. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 19:37:50
Krystian
Wszystko gra jak tralalala. Polecam.
3 / 5
2013-10-08 18:35:47
Martyna
NIE Polecam.Uważam że sklep sztucznie zaniża cenę, aby pozycjonować swoją nazwę , jednocześnie nie ma w zamiarze faktycznie sprzedać w tej niższej cenie. Próbowałam dwukrotnie zamówić przy informacji, że produkt jest dostępny, po czym transakcje anulowano.
3 / 5
2013-10-08 18:35:47
Bogusława
NIE Polecam.Uważam że sklep sztucznie zaniża cenę, aby pozycjonować swoją nazwę , jednocześnie nie ma w zamiarze faktycznie sprzedać w tej niższej cenie. Próbowałam dwukrotnie zamówić przy informacji, że produkt jest dostępny, po czym transakcje anulowano.
5 / 5
2013-10-04 11:13:41
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Nie udało mi sie dodzwonić, pracownik w ciagu godziny oddzwonił, udzielił mi wyczerppującej odpowiedzi na temat terminu dostawy. Towar dojechał dokładnie tak jak powiedział pracownik.
1 / 5
2013-10-02 21:45:41
Emanuel
Brak szacunku dla klienta i przejrzystości komunikacji.
3 / 5
2013-09-26 13:32:12
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 14:13:54
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-15 10:17:49
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-13 14:55:32
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 19:34:02
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 22:59:03
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o AGD-MARKET.pl