Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGD MASTERS

AGD MASTERS Opinie 4.6 (271)

SPÓŁDZIELCZA 8/20
42-450
Łazy
327232587
opinie AGD MASTERS
speedtest
4.6
271
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-27 20:46:18
Karolina
Wszystko zgodnie z zamowieniem, a towar jak w opisie.
5 / 5
2020-01-24 18:34:57
Tomasz
bardzo udane zakupy, szybka dostawa
5 / 5
2020-01-18 15:07:08
Andrzej
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2020-01-15 16:14:24
Bożena
Wszystko sprawnie i bez problemu.
4 / 5
2020-01-13 22:56:56
Juliusz
Towar spełnia moje oczekiwania. Natomiast czas dostawy to aż tydzień.
5 / 5
2020-01-11 13:02:16
Paweł
Jak na razie to jestem zadowolona, chociaż to było moje pierwsze zamówienie i myślę że nie ostatnie.
5 / 5
2020-01-10 12:59:30
Aniela
Sprzęt super. Robi to do czego zostało stworzone
5 / 5
2020-01-10 12:15:18
Julita
Wszystko bez zastrzeżeń, szybko i profesjonalnie.
1 / 5
2020-01-10 11:39:33
Sonia
Nie jestem zadowolona . Sklep ma roszczenia o których wcześniej nie było mowy .
5 / 5
2020-01-09 10:19:55
Eryka
Bardzo szybka wysyłka zero problemów
4 / 5
2020-01-08 11:48:15
Emil
Kupiłem, a gdy przez 6 dni nie było żadnych informacji od sprzedawcy, musiałem do nich zadzwonić, a następnie przysłali mi przesyłkę.
2 / 5
2020-01-07 09:18:47
Herbert
Paczka juz 2tygodnie idzie i dojść nie może
5 / 5
2020-01-04 09:33:49
Błażej
Wszystko ok towar zgodny z opisem i szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-03 10:29:47
Dymitr
szybko, sprawnie i dokładnie, i bardzo tanio
5 / 5
2020-01-01 20:56:28
Filip
Jestem bardzo zadowolona z e współpracy z tą Firmą
5 / 5
2020-01-01 17:42:46
Paulina
Szybko sprawnie bez problemów
5 / 5
2019-12-26 13:31:25
Anna
dobry kontakt szybka przesyłka
5 / 5
2019-12-25 11:23:44
Daniela
Kupiłam piekarnik Bosch, dotarł błyskawicznie, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Polecam zakupy w agd-masters.
5 / 5
2019-12-20 17:47:03
Dominik
Jestem zadowolony i skorzystam znów
5 / 5
2019-12-20 07:14:53
Lucjan
Kontakt telefoniczny ze sklepem pozytywny, problem był jedynie z przesłaniem płatności, żeby zrealizować zamówienie ( przelew poszedł, został zaakceptowany przez peypal ale nie doszedł do sprzedawcy). Telefonicznie szybko udało się ustalić problem i moje zakupy dotarły w tym czasie co Pan mi zagwarantował. Więc zakupy na plus.
5 / 5
2019-12-19 06:50:33
Adrian
Jestem zadowolony z czasu dostawy i z towaru
5 / 5
2019-12-17 16:23:56
Aurelia
polecam jak najbardziej duzy pozytyw
5 / 5
2019-12-16 13:15:48
Romana
Polecam transakcja przebiegła pomyslnie
4 / 5
2019-12-14 20:31:56
Luiza
Z lekkim opóźnieniem. Brak informacji.
5 / 5
2019-12-14 14:11:28
Ferdynand
Bardzo dobra firma piekarnik świetny uwielbiam go
5 / 5
2019-12-13 16:21:01
Kazimiera
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 14:36:22
Zdzisław
Towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła bez problemu. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-12-13 14:11:25
Ismena
Obsługa szybka. Zamówienie dostarczone w terminie. Serdecznie polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-12 23:33:42
Mieczysława
Polecam ten sklep ! Profesjonalne doradztwo , duża wiedza Pana Michała na temat sprzętu agd , cena niższa niż u konkurencji w promocjach , szybka dostawa , czego chcieć więcej ?
4 / 5
2019-12-11 12:13:24
Jolanta
Z lekkim opóźnieniem, bez informacji. Poza tym ok.
5 / 5
2019-12-10 15:30:29
Milena
Bardzo udane zakupy ,dziękuję .
5 / 5
2019-12-04 21:18:43
Brunon
Wszystko przebiegło bez zarzutu, towar kompletny i pełnowartościowy. Polecam
5 / 5
2019-12-04 17:33:55
Lidia
Błyskawiczna obsługa zamówienia! Super!
4 / 5
2019-11-29 18:06:08
Ludmiła
Zamówienie doszło bardzo kiepsko zapakowane, dość długi czas realizacji zamówiennia mimo że na stronie piszą 48h.
5 / 5
2019-11-28 18:09:54
Sara
Przesyłka szybką i darmowa wysyłka.
5 / 5
2019-11-27 19:46:35
Apoloniusz
Szybka dostawa wszystko super.
5 / 5
2019-11-27 12:41:21
Aneta
Zakupy bez zarzutów. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-11-22 13:46:34
Oliwier
Wszystko poszło sprawnie :). Polecam !
5 / 5
2019-11-20 18:34:19
Igor
Produkt zgodny z opisem kontakt bardzo szybki ,przesyłka bez zarzutu
4 / 5
2019-11-18 19:19:27
Dominika
Moje oczekiwania odnośnie zakupu zostały spełnione .
5 / 5
2019-11-11 17:21:17
Władysław
POLECAM .JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ZE SWOJEGO MOPA PAROWEGO XL. NARESZCIE MYCIE PODŁOGI TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ.
4 / 5
2019-11-01 15:59:00
Stefania
Szybkie przyjęcie rezygnacji z zamówienia i zwrot pieniędzy.
5 / 5
2019-10-31 13:15:45
Lesław
polecam zakupy w agd-masters.pl
4 / 5
2019-10-26 03:41:03
Bernardeta
brak informacji że opakowanie fabryczne jest u uszkodzone. dla ukrycia towar owinięty streczem. te działanie oceniam na bardzo słabe......
5 / 5
2019-10-24 09:34:41
Martyna
Towar pierwsza klasa starannie zapakowany w oryginalnym opakowaniu. Duży plus za czas dostawy dziękuję.
5 / 5
2019-10-24 07:26:44
Walentyna
Dobry kontakt, ceny outlet. Transport w cenie.
5 / 5
2019-10-21 14:01:13
Konrad
Profesjonalnie, bez żadnych zastrzezen
5 / 5
2019-10-21 10:57:48
Genowefa
Jestem bardzo zadowolona z towaru który zamówiłam czyli mopa parowego spełnia moje oczekiwania,jak i firmy agd-masters .Dobry kontakt telefoniczny jak i internetowy,
5 / 5
2019-10-18 16:10:59
Kamil
Wszystko ok można robić zakupy
5 / 5
2019-10-18 16:05:15
Irena
Wszystko na wysokim poziomie, sprzed zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-10-09 19:50:40
Klara
Dobrze zapakowane, w miarę szybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-09 10:06:46
Bogdan
Sprawna realizacja zamówienia
3 / 5
2019-10-07 17:54:00
Bartłomiej
W zamówieniu było zaznaczone że paczka zostanie wysłana kurierem InPost dowiedziałem się że będzie jednak dostarczona DPD godziny które zaproponował kurier są nieakceptowalne
5 / 5
2019-10-03 19:12:30
Idzi
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja.
5 / 5
2019-10-02 21:27:14
Klementyna
Działa szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2019-10-02 17:49:04
Ireneusz
Bardzo szybka realizacja,szeroki wybor
5 / 5
2019-09-02 19:23:43
Ksenia
wszystko zgodne z opisem,polecam
5 / 5
2019-08-29 12:21:20
Marta
Szybka i sprawna obsługa, konkurencyjna cena towaru
5 / 5
2019-08-22 08:47:35
Celina
Sprawnie, szybko, bez, bez problemow
5 / 5
2019-08-08 15:02:54
Jeremiasz
Pełen profesjonalizm.towar zgodny z opisem szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-08-01 12:46:33
Aleksandra
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu
5 / 5
2019-07-26 10:21:09
Zdzisława
Dobry rzetelny kontakt ze sprzedającym , szybka dostawa , polecam
5 / 5
2019-07-25 18:59:39
Wiktoria
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z umową.
4 / 5
2019-07-21 20:02:24
Lucyna
Pieniądze dostali w poniedziałek a ja towar dostałam w piątek
5 / 5
2019-07-13 11:43:01
Monika
Bez problemów, sprawnie, polecam.
4 / 5
2019-07-11 15:23:35
Barbara
Wszystko przebiegało zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-07-11 13:27:02
Barbara
Bardzo dobry sklep, bardzo miła obsługa. Pełen profesjonalizm. POLECAM !!!
1 / 5
2019-07-10 15:01:45
Konrad
Towar nie został dostarczony. Nikt też się nie skontaktował. Nie polecam.
2 / 5
2019-07-07 14:31:20
Izabela
W moim przypadku kontakt z firmą był słaby. Zapłata była tradycyjnym przelewem. Na następny dzień od zamówienia dostałam informację o braku płatności. Oczywiście wiadomo, że przelew mógł być jeszcze nie zaksięgowany, więc wysłałam potwierdzenie przelewu do biura obsługi klienta. Zero odpowiedzi, co uznałam za dobry znak. Po kilku dniach dostałam wiadomość o anulacji zamówienia ze względu na brak wpłaty. Zadzwoniłam, chcąc wyjaśnić sprawę, poproszono mnie o wysłanie potwierdzenia przelewu mailem. Mówiłam, że już dawno wysłałam, ale ok. I na następny dzień (mówimy tu już o 7mym dniu roboczym od zamówienia) dostałam wiadomość, że jednak wszystko ok i towar wysłany.
5 / 5
2019-07-05 20:30:46
Maksymilian
Szybko, bezproblemowo, czego chcieć więcej...
5 / 5
2019-07-03 17:57:45
Sławomir
Wszystko w porządku ! Polecam !
5 / 5
2019-07-03 17:54:46
Roma
Szybka realizacja zamówienia. Bez problemów. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-02 12:35:57
Sebastian
Polecam szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-06-27 23:38:26
Radosław
Zakupy tam to dobry pomysł. Szybko i bez problemów.
3 / 5
2019-06-27 18:29:54
Joanna
Zbyt długi czas od momentu zamówienia 19.06. do wysyłki 25.06.
5 / 5
2019-06-21 11:45:27
Gerard
Zamówiłem, otrzymałem - zero zastrzeżeń.
1 / 5
2019-06-21 10:40:44
Urszula
Bardzo słaby sklep, po tygodniu od kiedy kupiłem, pytam się o przedmiot bo jeszcze nie otrzymałem, i dowiaduje się że zamówienie im nie wpadło do systemu, wtedy dopiero wysłali następnego dnia po mojej interwencji, w ramach rekompensaty obiecano mi gratis jakiś dodatek, którego oczywiście nie dodali do zamówienia. Słaby sklep nie polecam.
5 / 5
2019-06-16 14:48:40
Emil
Polecam wszystkim godne zaufania.
5 / 5
2019-06-14 13:29:14
Agnieszka
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem
1 / 5
2019-06-12 15:01:21
Alberta
NIE POLECAM !!!!!! UWAGA, CZYTAJCIE REGULAMIN SKLEPU !!!! TOWAR OTRZYMAŁAM USZKODZONY. KUPOWAŁAM KUCHENKĘ DLA FIRMY. SPISAŁAM PRZY ODBIORZE PROTOKÓŁ REKLAMACYJNY Z KURIEREM I WYSŁAŁAM REKLAMACJĘ DO SKLEPU. OTRZYMAŁAM ODPOWIEDŹ ( punkt regulaminu sklepu ) 9.4. Z chwilą wydania przez Sprzedawcę Produktu przewoźnikowi przechodzą na Klienta nie będącego konsumentem korzyści i ciężary związane z Produktem oraz niebezpieczeństwo przypadkowej utraty lub uszkodzenia Produktu. Sprzedawca w takim wypadku nie ponosi odpowiedzialności za utratę, ubytek lub uszkodzenie Produktu powstałe od przyjęcia go do przewozu aż do wydania go Klientowi oraz za opóźnienie w przewozie przesyłki. KPINA !!!! MOŻNA WYSŁAĆ ZŁOM ZAMIAST TOWARU I SKLEP ZA TO NIE ODPOWIADA ?????
5 / 5
2019-06-04 14:01:04
Zenon
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-05-30 15:49:36
Bogna
jestem bardzo zadowolona.\swietny kontakt ze sprzedajacymbardzo szybka dostawa.Towar bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Polecam.
5 / 5
2019-05-30 11:28:57
Wioletta
Sprawnie i bezprobleów. Polecam
5 / 5
2019-05-28 11:06:18
Maksymilian
wszystko sprawnie, mop się sprawuje
5 / 5
2019-05-27 11:54:09
Izydor
Szybka wysyłka, wszystko bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-05-23 13:05:42
Szymon
Zamówienie zostało zrealizowane bezproblemowo. Opóźnienie przesyłki wynikło z mogego powodu więc nic nie mogę zarzucić w tej sprawie. Sklep odp szybko. Polecam.
4 / 5
2019-05-22 22:27:17
Urszula
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Jednak sklep musi dopracować stronę płatności, ponieważ były problemy z zapłaceniem za transakcje kartą. Po wybraniu strony pojawiał się komunikat, że nie można przejść na stronę. Robię zakupy przez internet bardzo często i zdarzyło się to po raz pierwszy. Muszę jednak przyznać, że po zadzwonieniu do sklepu nieudana transakcja została bezproblemowo anulowana i osoba, z która rozmawiałam była bardzo pomocna i życzliwa. Jednak w końcu mogłam wybrać tylko opcję za pobraniem, co kosztowało dodatkowe 15 zł, z czego oczywiście nie byłam zadowolona. Także wybór opcji dostawy powinien być bardziej przejrzysty i przy poszczególnych opcjach powinny być podane ceny. W obecnej wersji domyślnym jest wybór paczkomatu z opłatą 9 zł. Można wybrać bezpłatną opcję, ale o tym można się dowiedzieć dopiero próbując wybierać opcje po kolei. To powinno byc bardziej przejrzyste.
5 / 5
2019-05-22 14:16:37
Sonia
Bardzo szybka dostawa,sprzęt w dobrej cenie w porównaniu z innymi dostawcami,polecam
5 / 5
2019-05-21 11:01:11
Józefina
Polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-05-17 19:38:29
Szymon
Towar zgodny z opisem . Polecam
5 / 5
2019-05-16 14:59:38
Marta
Sprzedajacy rewelacja.Kontakt ze sklepem i uprzejmosc na wysokim poziomie.Najtanszy produkt wsrod innych ofert sprzedazy.Blyskawiczna dostawa,juz nastepnego dnia od zakupu.Paczka bardzo dobrze zabezpieczona i oznakowana dla kuriera jako przesylka "delikatna".Wzystko ok. Polecam tego przedawce,a ja bede tu czesciej zagladac.
5 / 5
2019-05-15 19:24:56
Maksymilian
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.
5 / 5
2019-05-13 11:30:03
Iga
Sprzedajacy rewelacja.Swietny kontakt ze sprzedawca.Towar zakupiony, zostal do mnie dostarczony juz na nastepny dzien :)Przesylka bardzo dobrze zabezpieczon,i oznakowana dla kuriera jako towar "delikatny". Najtansza oferta sprzedazy jaka wyszukalam,i do tego przesylka oplacona przez sprzedajacego. Polecam..ja bede zagladala czesciej do tego sklepu.
5 / 5
2019-05-07 10:29:55
Beniamin
polecam szybka wysyłka łatwy kontakt z obsługą sklepu
5 / 5
2019-05-06 19:27:31
Ludmiła
Dobry sklep działa dobrze pod klienta
5 / 5
2019-04-29 12:14:53
Igor
bardzo dobry kontakt mila obsluga
5 / 5
2019-04-28 21:56:20
Jędrzej
Super sklep zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-04-19 13:42:58
Ksenia
Wszystko w porządku, w paczce była ułamana część, ale nie było żadnego problemu z wymiana. Polecam
5 / 5
2019-04-18 13:58:58
Gracjan
Super kontakt , szybko sprawnie polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2019-04-18 12:05:24
Emil
Pomimo że zamiast 2 suszarkę dostałem 1 to następnego dnia ją otrzymałem. Bardzo szybka dostawa, szybka reakcja na pomyłkę. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-04-18 10:10:31
Stefan
Polecam, bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-04-17 12:59:20
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie.Nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-04-16 09:40:14
Karina
Zamówienie dotarło szybko. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-04-15 18:13:32
Sofia
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
3 / 5
2019-04-15 15:36:16
Daniela
Długi czas oczekiwania na przesyłkę, po czym okazało się , że rzekomo "zaginęła". Kontakt z konsultantem był trudny- w każdym zdaniu były błędy i to rażące, gdy zwróciłam na to uwagę- dostałam odpowiedź, że to przez T9..... POZA TYM ok.
5 / 5
2019-04-11 11:26:20
Krystian
Szybko, sprawnie, w dobrej cenie. Krótko i na temat. Czego chcieć więcej?!
5 / 5
2019-04-10 20:53:13
Monika
Sprzedawca godny polecenia. Wszystko sprawnie bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-04-10 14:33:05
Eligiusz
Kupowalam pierwszy raz ale wszystko poszlo sprawnie i szybko. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-04-09 08:03:45
Idzi
Profesjonalna obsługa. Oby wszystkie firmy tak funkcjonowały. Wszystko przebieglo pomyslnie. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-04-08 08:46:22
Emilia
Zamówiony towar dostarczono zgodnie z ustaleniami, wniesiono do mieszkania, po rozpakowaniu towar był w stanie idealnym , mimo iż zakupiony z wyprzedaży i mógł posiadać jakieś zarysowania, wady
5 / 5
2019-04-05 18:34:28
Brygida
Perfekcyjnie zorganizowana dostawa
5 / 5
2019-04-05 15:03:38
Sławomira
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-04-05 14:18:36
Longin
Realizacja zamówienia i dostawa szybko, sprawnie,profesjonalnie
2 / 5
2019-04-03 14:57:17
Franciszka
Utrudniony kontakt... zamieszanie przy formie platnosci.. brak zwrotu nadplaty
5 / 5
2019-04-01 14:53:44
Gerard
Polecam. Wszystko odbyło się profesjonalnie.
5 / 5
2019-04-01 12:41:07
Roma
Przyszli z jednodniowym opóźnieniem,
5 / 5
2019-04-01 10:56:14
Laura
BARDZO SZYBKA WYSYŁKA, TOWAR ZGODNY
5 / 5
2019-03-29 20:43:36
Eleonora
towar doszedł w ciągu trzech dni , informacje były przekazywane na bieżąco, od chwili złożenia zamówienia nie było potrzeby kontaktować się ze sklepem. wszystkie informacje o towarze znajdują się na stronie sklepu. nie poniosłam żadnych dodatkowych kosztów
4 / 5
2019-03-29 12:11:50
Marcelina
Towar dotarł z lekkim opóźnieniem
5 / 5
2019-03-27 20:04:28
Gustaw
solidna firma wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-03-27 08:44:41
Wincenty
Zamówienie przebiegło bezproblemowo.
5 / 5
2019-03-26 11:24:01
Feliks
szybko sprawnie bez problemów
5 / 5
2019-03-21 23:45:34
Oksana
AGD-masters szybko zaakceptowało moje zamówienie, nie miałam żadnych problemów z realizacja, moim zdaniem solidna firma.
5 / 5
2019-03-20 14:17:40
Matylda
Wszystko w porządku. polecam.
5 / 5
2019-03-20 14:02:16
Romuald
Pełen profesjonalizm, przystępna cena.
5 / 5
2019-03-18 10:49:51
Anna
Polecam AGD - Masters , szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-03-15 09:14:44
Bernard
Wysyłka dopiero po 3 dniach, u innych jest na następny dzień. Poza tym polecam.
5 / 5
2019-03-11 20:44:16
Rozalia
Bardzo dobre produktu a bardzo szybko wysłany. Serdecznie polecam!!!
5 / 5
2019-03-11 10:30:17
Gracjan
Jestem zadowolona, zakup zgodny z opisem, szybka dostawa.
5 / 5
2019-03-07 18:15:10
Filip
Ok. Sprawnie. Szybko. Profesjonalnie.
4 / 5
2019-03-07 11:58:13
Elżbieta
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
4 / 5
2019-03-06 13:19:43
Maksym
Przesyłka doszła po 4-5 dniach od zamówienia
3 / 5
2019-03-05 10:34:57
Leopold
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę, mimo informacji "Wysyłka w ciągu 1 dnia roboczego". Brak wiadomości od Sprzedającego o przedłużonym czasie wysyłki. Dopiero po mojej interwencji. Lakoniczna odpowiedź.
4 / 5
2019-02-28 08:07:14
Michalina
Z powodu jakiegoś bałaganu u nich nie wysyłali mojego zamówienia prze kilka dni. po wykonaniu dwóch telefonów zamówienie się odnalazło i zostało wysłane. Kontakt dobry i sklep mogę polecić innym mimo tego małego zamieszania.
4 / 5
2019-02-27 14:13:48
Antoni
Długo czas oczekiwania na realizację zamówienia. Mimo wszystko produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-25 10:38:43
Gustaw
Polecam wszystko zgodnie z ustaleniami
5 / 5
2019-02-15 21:24:00
Wincenty
Trochę długo czekałam, poza tym wszystko ok
4 / 5
2019-02-15 13:53:24
Daniela
Mop jest super. W końcu polubiłam mycie podłogi. Jedyny minus to krótki kij od mopa. Mimo to polecam.
5 / 5
2019-02-11 22:42:04
Lesław
Szybka dostawa, konkurencyjna cena. Polecam.
1 / 5
2019-02-11 15:40:01
Paula
Brak kontaktu ze sprzedawca telefonicznie i emailowo, na przesyłke czekałam pond tydzień - a miał byc kurier 24 h. za spoźnienie biał byc prezent ... i tak go nie dostałam, kurier nie dał znac ze bedzie ... wiec odebrałam paczke z punktu kurierskiego.
5 / 5
2019-02-11 10:15:31
Radomir
Dostarczono to co chciałem i spełnienia moje kryteria. Szybko i solidnie i słownie dziękuję, polecam.
5 / 5
2019-02-07 16:16:16
Tobiasz
Mega pozytyw. Wszystko zgodne z opisem. Polecam ☺☺
5 / 5
2019-02-07 12:27:34
Roman
Polecam, zamawiany towar zgodny z oczekiwaniem
5 / 5
2019-02-07 07:57:04
Henryka
Jestem zadowolony. Zakup i dostawa przebiegły szybko i sprawnie. Dziękuję.
1 / 5
2019-02-06 15:21:56
Sofia
Niestety towar przyszedł uszkodzony
5 / 5
2019-02-05 19:30:35
Aldona
Dlugi czas oczekiwania na odpowiedz mailowa.
5 / 5
2019-02-05 10:33:12
Konstancja
Bardzo polecam!!! Ekspresowa dostawa!!!!
1 / 5
2019-02-03 12:54:07
Patrycja
Sklep nie wywiązał się z czasu dostawy, wybrałam opcje kurier 24 h od wpłaty. zamówienie zrobiłam 23.01+ wplata , a paczke dotałam 31.01- w sumie odebrala z punku kurierskiego poniewaz nie było mnie w domu ... ale tez nie dotasłam zadnego smsa o przybyciu kuriera w dany dzien i ew w jakich godzinach. Brak kontatktu telefonicznego i zero odpowiedzi na emaile. ze zwzlędu na opoznienie napisali ze dostane gratisa... no ale coż gratisa tez nie było. Nie POLECAM,
3 / 5
2019-01-27 09:30:30
Bernardeta
Zamówienie i jego realizacja była bardzo sprawna. Problem jest tylko z wystawioną fakturą, zaznaczając opcje faktura wpisałam dane do faktury, których finalnie sklep nie dostał i wystawił fakturę na osóbę fizyczną a na prośnę o zmianę faktury zostałam poproszona o wskazanie miejsca gdzie wpisałam dane a tego już niestety nie widać i udowodnić tego nie mam jak Myślę że problem ze zmianą danych faktury wynika bardziej z niechęci sklepu niż z braku technicznych możliwości :(
5 / 5
2019-01-25 19:04:00
Kacper
Jestem zadowolona wszystko poszło szybko i sprawnie polecam.
5 / 5
2019-01-24 20:06:14
Ismena
Zakupu przebiegały bez zastrzeżeń
2 / 5
2019-01-24 12:17:42
Zofia
Kontakt utrudniony, opcja dostawy paczkomaty po czym dostaje informacje ze wysłane kurierem na którego nie miałam czasu czekać
5 / 5
2019-01-24 12:15:07
Filip
Bardzo dobrze. Zadzwonili kiedy będą z towarem. Byli punktualnie. Wnieśli gdzie prosiłem. Wytłumaczyli, pokazali, dali komplet dokumentów. Nic dodać nic ująć... Polecam
5 / 5
2019-01-24 11:12:09
Daniel
Szybko, towar zgodny z opisem, najtaniej w internecie
5 / 5
2019-01-22 10:05:38
Kornel
Polecam jestem zadowolony z zakupu
5 / 5
2019-01-18 21:06:48
Janina
Produkt otrzymałam zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-18 10:36:42
Stefania
Wszystko przebiegało prawidłowo i najtaniej
2 / 5
2019-01-10 15:37:31
Paweł
Dno i wodorosty.. tydzień trwała realizacja, wpierw dostałem info, że towaru nie dostane bo nie mają na stanie, po 1h kolejny mail towar wysyłam dziś za pobraniem. Kolejny mail jednak nie dostane towaru bo jest za duże zainteresowanie i nie wyrabiają. Po paru dniach po moim kolejnym mailu z przypomnieniem co się stało z moim zamówieniem do 2dni dostałem mopa. Niestety sprzedawca sprzedaje towar, którego nie posiada na stanie, od ponad 3 tygodni nie dostałem na towar faktury...towar zakupiony początkiem grudnia i lipa!!! NIE POLECAM!!!
5 / 5
2019-01-09 23:19:30
Patryk
Jestem zadowolona z zamówienia
2 / 5
2019-01-09 09:03:40
Wieńczysła
Mikrofala kupiona "jako towar z możliwym uszkodzonym opakowaniem", oczywiście samo urządzenie bez uszkodzeń. Po zamontowaniu okazało się, że mikrofala wariuje (na wyświetlaczu wszystko mruga, nie da zrobić się nic). Pojawił się błąd informujący o uszkodzonej elektronice, sterowaniu. Sprzedawca pomimo, że przy ofercie było zapisane, że reklamacje można zgłaszać na urządzenie, jakakolwiek rękojmia itp., stwierdził, że nic mu do tego i należy zgłosić na serwis. Totalna olewka. nie polecam.
5 / 5
2019-01-08 15:15:30
Wiktor
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2019-01-06 19:45:11
Walentyna
w 100% pozytyw..jestem bardzo z towaru zadowolona,polecam AGD-masters
4 / 5
2019-01-04 18:41:35
Zuzanna
MIMO OKRESU ŚWIĄTECZNEGO - OK
5 / 5
2019-01-03 20:48:50
Marcin
Pełne zadowolenie klienta, towar zgodny z opisem
3 / 5
2019-01-03 16:17:04
Kazimiera
Nadal czekam na Fakturę z prawidłową kwotą netto i Vat. jak i nazwą towaru.
5 / 5
2019-01-03 13:13:40
Zbigniew
Pozytywne doświadczenie współpracy z tym sprzedawcą
5 / 5
2018-12-28 18:35:06
Bogusława
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-12-26 09:26:36
Michał
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam 😊
5 / 5
2018-12-24 03:44:47
Eugenia
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam
1 / 5
2018-12-20 12:01:10
Tomasz
Sklep anulował zamówienie bez poinformowania mnie o tym fakcie. Gdybym nie zauważyła zwortu na koncie bankowym, pewnie nadal czekałabym na przesyłkę.
4 / 5
2018-12-19 16:58:21
Bogusława
długi okres dostawy , nie zgodny z opisem "wysyłamy nastepnego dnia"
5 / 5
2018-12-16 19:32:55
Wojciech
Szybka realizacja złożonego zamówienia, towar zgodny z opisem, opłata za przesyłkę symboliczna. Polecam innym zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-16 17:36:18
Gerard
Przesyłka zapakowania w przezroczysty strecz, lepiej by było gdyby było zapakowane w czarny. Produkt zgodny z opisem, cena najtańsza spośród wszystkich wyświetlonych ofert.
5 / 5
2018-12-13 19:05:07
Juliusz
Super sklep/sprzedawca towar nie uległ uszkodzeniu
5 / 5
2018-12-12 11:09:03
Izyda
Szybko, sprawnie i najtaniej na ceneo. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam
5 / 5
2018-12-05 12:49:26
Milena
Wszystko ok sprawnie bez zarzutów
5 / 5
2018-11-29 11:09:10
Janina
z zakupu i dostawy ,sposobu zabezpieczenia towaru i samego zakupu jestem bardzo zadowolony takie okazje spotyka się bardzo rzadko.
4 / 5
2018-11-27 21:12:33
Faustyna
Towar OK. Jednak gdyby kurier nie zadzwonił nie dostałbym przesyłki gdyż adres dostawy był wpisany błędnie.
4 / 5
2018-11-26 12:18:06
Greta
Wszystko ok produkt zgodny dostawa mega dlugo
4 / 5
2018-11-21 20:58:27
Arkadiusz
cena nie obejmowała wniesienia :(
5 / 5
2018-11-19 20:09:49
Eleonora
Sklep godny zaufania. Polecam.
5 / 5
2018-11-19 14:39:32
Beniamin
bardzo dobry sklep. Polecam. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-11-15 20:58:12
Norbert
Polecam, Szybki zakup i ekspresowa realizacja zamówienia.
3 / 5
2018-11-15 12:54:01
Antonina
Jestem zawiedziona czasem oczekiwania na towar. Otrzymalam zamowienie po 14 dniach..... czesto kupuje przez internet i nigdy jeszcze tak dlugo nie czekalam na paczke
5 / 5
2018-11-13 12:09:28
Beniamin
Naprawdę jestem zdziwiony szybkością dostawy. Wcześniej czytałem niezbyt pochlebne opinie o tej firmie, a tu miłe zaskoczenie. Najlepsza cena i prawie natychmiastowa dostawa.
2 / 5
2018-11-12 22:47:00
Klara
Cena tragedia!!!!! kupiłam kilka ściereczek do szyb Vileda cena z jedną sztukę 13 zł natomiast w innych sklepach od 5-8 zł !!!!!!
5 / 5
2018-11-10 17:13:47
Feliks
Polecam. Towar tak jak w opisie. Dowieziony na czas. Jedyny minus to, ze nie bylo opcji zamowic z wniesieniem do mieszkania ale to chyba nie sklepu wina tylko firmy kurierskiej.
4 / 5
2018-11-09 14:42:25
Bartłomiej
nie podano informacji, że przesyłka jest bez kosztów wniesienia, musiałem dopłacić
4 / 5
2018-11-09 09:34:00
Donata
czekam na towar jeszcze nie mam zdania
4 / 5
2018-11-09 09:34:00
Henryka
czekam na towar jeszcze nie mam zdania
5 / 5
2018-11-07 11:36:32
Felicjan
Wszystko w najlepszym porządku.
4 / 5
2018-11-02 19:36:39
Hanna
Jestem ogolnie zadowolona ,chociaż informacje dotyczące szybkości dostawy zamówionego produktu moglyby byc bardziej realistyczne gdyż czas oczekiwania na przesylke był 3 dni a nie jak reklamowano 1 dzien.
5 / 5
2018-11-02 08:27:18
Izabela
Szybko, dobra cena, wszystko zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2018-10-31 14:57:56
Krzysztof
Sklep jak najbardziej spoko tylko kurierzy...
5 / 5
2018-10-28 12:02:32
Oliwier
Wszystko w porządku, godne polecenia
5 / 5
2018-10-26 20:54:01
Greta
Super sklep. Cała transakcja przebiegła błyskawicznie,bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Jestem bardzo zadowolona z zakupu i jak najbardziej polecam sklep.
5 / 5
2018-10-24 06:51:33
Klaudiusz
bardzo szybki kontakt.zamowienie złozylem jednego dnia godzina 22.30 ,nastepnego dnia towar był na miejscu
5 / 5
2018-10-18 11:39:07
Ida
Wszystko jak należy, bez zastrzeżeń
5 / 5
2018-10-18 10:34:55
Otylia
Super kontakt miłą obsługą i informacja od początku zamówienia do jego końca, polecam.
5 / 5
2018-10-18 09:31:51
Rozalia
Jestem zadowolona. Towar, zgodny z opisem, doszedł szybko. Problem z dostawą został wykryty i załatwiony zanim sytuacja doszła do mnie. Polecam

Rzetelne opinie o AGD MASTERS