Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGD Perfekt

AGD Perfekt Opinie 4.7 (323)

Gen. Mieczysława Boruty-Spiechowicza 39
43-300
Bielsko-biała
500052611
opinie AGD Perfekt
speedtest
4.7
323
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-10-20 01:49:16
Kazimierz
Szybko, sprawie polecam
1 / 5
2022-08-29 06:10:14
Patrycja
Nie polecam, pani z obsługi sklepu internetowego zupełnie nie kompetentna, nie poinformowała o tym jaki będzie koszt przesyłki na pytanie czy dostawa jest gratis tak jak było to napisane na stronie pani odpowiedziała że tak po czym od firmy kurierskiej dostaje info ze muszę zapłacić 50 zł koszt ten nie był ujęty przez panią ze sklepu, pracownica nie kompetentna nie dopełniła obowiązku poinformowania o wszystkich kosztach dostawy, nie polecam, zdecydowanie lepiej wybrać bardziej znaną sieć sklepów AGD i mieć pewność że wszystko będzie przebiegać profesjonalnie i bez niemiłych niespodzianek, to mój pierwszy i ostatni zakup z tej strony szczerze odradzam nie pozdrawiam zespołu sklepu AGD perfekt.
1 / 5
2022-04-25 13:34:01
Joanna
Chciałam zrobić większe zakupy, prosiłam o sprawdzenie dostępności i wycenę, niestety przez dwa tygodnie nie doczekałam się odpowiedzi. Przy kontakcie telefonicznym zostałam zrugana przez pracownika, że się takimi rzeczami nie zajmuje. Całkowity brak profesjonalizmu i chęci pomocy. Rozumiem, że pracownicy mają dużo pracy, ale po to pracują na infolini żeby pomóc klientowi. Niestety ale zakupu musiałam dokonać w innym sklepie, a niesmak pozostanie mi na długo.
1 / 5
2021-06-07 01:58:44
Niezadowolony
Pracownicy bezczelnie kłamią co do terminu wysyłki. Najpierw dowiedziałem się, że towar uszkodzony, po ponownym telefonie dowiedziałem się że nie mają towaru na stanie i dlatego go do mnie nie wysłali. Kiedy zapytałem o termin wysyłki to było kręcęcenie bez konkretów. Trzeciego telefonu już nie odebrali i mnie rozłączali. Nie polecam współpracy z tą firmą.
1 / 5
2021-02-01 11:56:39
Jusia
Nie dostałam instrukcji w języku polskim, tak w ogóle można sprzedawać? Po kontakcie sklep obiecał oddzwonić i cisza. Próbowałam dzwonić ale mnie ciągle rozłączają!!! Ktoś tu kręci grube wałki!
1 / 5
2020-10-13 08:38:19
Iga
Nie polecam, do sklepu nie da się dodzwonić, na maile nie odpowiadają. Po sprzedaży mają klienta gdzieś. Typowy januszex!
5 / 5
2020-02-21 22:57:10
Kamila
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-21 16:18:12
Katarzyna
Polecam! Wszystko profesjonalnie i sprawnie.
5 / 5
2020-02-20 18:21:13
Zofia
Świetny sprzedawca, ekspresowa wysyłka, polecam
4 / 5
2020-02-19 19:47:49
Alicja
Nie obejrzany towar przed wysyłką? Konieczny na wyjazd już w piątek. Wgniecenia na jednym z pojemników ze stali szlachetnej. Niesmak. Acz reszta bu.
4 / 5
2020-02-19 17:44:24
Aleksandra
Dobrze, tylko brak instrukcji po polsku!
5 / 5
2020-02-19 15:44:48
Jarosława
Pierwszy raz korzystałam z tego sklepu, jestem bardzo zadowolona - otrzymałam bardzo szybko towar dobry i dobrze zapakowany, profesjonalna obsługa zamówienia.
5 / 5
2020-02-19 15:10:59
Julianna
Produkt zgodny z opisem, ekspresowe tempo. Polecam
5 / 5
2020-02-19 11:01:57
Dorota
Dobra cena. Mega szybka realizacja.
5 / 5
2020-02-18 22:07:46
Oliwia
Kontakt doskonały nie miałam żadnych problemów
5 / 5
2020-02-18 17:12:05
Konrad
Szybko sprawnie bez żadnych problemów
5 / 5
2020-02-18 11:50:23
Wioletta
Polecam sklep i realizacja zamowienia na wysokim poziomie.
5 / 5
2020-02-17 11:25:05
Urszula
szybka dostawa , towar zgodny z opisem. Sklep polecam.
5 / 5
2020-02-16 19:47:46
Teresa
ok, przesyłka doszła szybko, towar wg zamówienia
3 / 5
2020-02-15 22:43:14
Nadia
Późna wysyłka. Zamówienie i przelew zrobiłam w poniedziałek. We wtorek na pewno mięli pieniądze przy pierwszej sesji banku, jak nie w poniedziałek jeszcze. Niestety przesyłkę nadano dopiero w czwartek...? Zadzwoniłam. Szybko podnoszą. Kobieta udzieliła informacji, że pieniądze przyszły dopiero w czwartek. Taa. Potwierdzenie przelewu a mail dot. przekazania kurierowi - terminy na dokumentach nijak się do siebie mają. Na moje szczęście Kurier Pocztex był szybko, bo przyszło w piątek ok. południa.
5 / 5
2020-02-15 05:12:35
Jerzy
Rabatów brak, expresowa przesyłka super kontakt. Polecam solidna firma
4 / 5
2020-02-13 21:46:24
Ewelina
Kontakt e-mail,odkurzacz Rowenta
1 / 5
2020-02-13 21:11:05
Kaja
brak informacji. Towar nie zostal wyslany zgodni z opisem. nie otrzymalam zadnej informacji,ze jest jakiekolwiek opoznienie
5 / 5
2020-02-13 20:54:45
Robert
Szybka wysyłka, świetny towar!
5 / 5
2020-02-13 09:29:59
Janusz
Duży wybór towarów, atrakcyjne ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-12 21:28:09
Bernard
Zakupy szybkie, bezproblemowe
5 / 5
2020-02-12 15:07:32
Marina
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-11 21:58:41
Violetta
Szybko, sprawnie a towar w stanie idealnym
5 / 5
2020-02-07 11:25:02
Natasza
Zamawiany produkt przyszedł bardzo dobrze zapakowany, nie uszkodzony, bardzo dobra jakość.
5 / 5
2020-02-06 15:13:08
Longin
Wszystko OK, bardzo szybko, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-06 08:04:26
Tobiasz
Jestem zadowolona z asortymentu, obsługi
5 / 5
2020-02-05 19:51:18
Cezary
Towar w dobrym stanie, dość szybką wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-02-01 10:43:24
Krzysztof
Wszystko zgodne z opisem, szybka wysłka. Polecam
5 / 5
2020-01-31 10:25:09
Bogna
Mimo mojej pomyłki z adresem biuro sprawnie pomogło w przekierowaniu paczuszki, jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-30 13:33:26
Tamara
Szybka realizacja zamówienia. Produkty spełniające oczekiwania. Dobry sklep.
5 / 5
2020-01-29 11:45:31
Ksenia
kupiłam patelnie. Dostarczono w terminie zgodnie z zamówieniem. Jestem zadowolona.
5 / 5
2020-01-29 11:11:10
Martyna
Bardzo przystepna cena. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-28 10:20:56
Oksana
Wrażenia bardzo pozytywne. Cena bardzie niż konkurencyjna. Wysyłka towaru błyskawiczna.
5 / 5
2020-01-27 13:19:54
Wanda
Zamówienie przyszło szybko, dobrze zapakowane i nienaruszone.
5 / 5
2020-01-27 12:04:48
Henryka
Towar w dobrej cenie. Bardzo szybko dotarł na miejsce.
5 / 5
2020-01-26 20:09:41
Seweryn
Transakcja wzorowa, wszystko załatwione bardzo sprawnie, towar dotarł w stanie nienaruszonym.
1 / 5
2020-01-26 16:49:24
Nadia
Fatalnie. To, co napisane na stronie nijak się ma do rzeczywistości. Krzesełko dziecięce miało być wysłane w ciągu 24 godzin. Po ponad tygodniu oczekiwania, dowiedziałam się, że mam czekać jeszcze półtora tygodnia. Dowiedziałam się, bo zadzwoniłam sama. Dodzwonić się nie było łatwo. Żadnego maila, ani innego powiadomienia o opóźnieniu. Zrezygnowałam. U konkurencji poszło o wiele lepiej . Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2020-01-25 17:37:06
Ireneusz
Nazwa firmy sama mówi wszystko PERFEKT szybko tanio i sprawnie.Tak właśnie zostałem obsłużony. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-01-25 16:31:02
Oliwia
Bardzo szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2020-01-25 08:33:43
Agata
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-24 22:34:39
Daniela
Paczkomatem sprawnie towar w calosci jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-24 17:54:26
Łucjan
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-24 10:06:11
Edyta
Szybko i zgodnie z oczekiwaniami.
4 / 5
2020-01-23 20:09:37
Janina
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa szybka
5 / 5
2020-01-23 01:10:42
Marina
Jestem bardzo zadowolona. Cena ok. Chyba najniższą. Płyny super. Dostawa na 5. Bardzo szybko. Polecam i pewnie skorzystam jeszcze nie raz.
5 / 5
2020-01-23 00:06:30
Sylwester
Polecam ten sklep. Szybka dostawa, z opcją darmowej, przy zakupach pow. 160 zł.
5 / 5
2020-01-22 14:49:35
Roma
Pełen profesjonalizm. Dostawa bardzo szybka, towar doskonale zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i wszystkim polecam sklep!!!
5 / 5
2020-01-22 12:13:55
Henryk
Jestem bardzo zadowolona z produktu., Szybka wysyłka i dostawa.POLECAM
4 / 5
2020-01-18 22:36:28
Ismena
Sklep wywiązał więź zamówienia bardzo dobrze.
5 / 5
2020-01-18 15:41:22
Zygmunt
Sprawna szybka wysyłka mimo zamówienia w okresie po świątecznym.
5 / 5
2020-01-18 15:37:25
Klemens
towar bardzo dobrej jakości, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2020-01-17 23:11:33
Agata
Miły kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-17 23:11:33
Adrian
Miły kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-17 15:35:57
Kajetan
Polecam zakupy u tego sprzedawcy
1 / 5
2020-01-17 11:15:36
Zbyszko
Mimo informacji o szybkiej wysyłce otrzymalam maila, ze bedzie opóźnienie. Gofrownica miała byc wyslana wczoraj ale nadal nic
5 / 5
2020-01-16 10:44:59
Cyprian
jestem zadowolona z zakupów i sprawności dostawy
5 / 5
2020-01-15 19:36:03
Jagoda
Wszystko się, szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-01-15 19:36:03
Dalia
Wszystko się, szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-01-14 11:33:28
Magdalena
wszystko ok, szybko i sprawnie. towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-14 10:20:13
Rozalia
Polecam wszystko sprawnie i szybko doszlo.
4 / 5
2020-01-13 21:17:35
Longin
Wszystko spełniło moje oczekiwania, ponieważ blok na noże jest świetny. Jedynym minusem to wada produktu - jeden z noży ma zadrapanie co jest niestety widoczne dla oka.
5 / 5
2020-01-13 17:27:47
Miłosz
Polecam- moje oczekiwania jeżeli chodzi o towar i obsługę zostały bardzo dobrze zrealizowane.
5 / 5
2020-01-13 10:25:08
Pola
Wszystko sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-11 13:43:17
Iwona
Zamówiony towar został doręczony błyskawicznie . Kontakt ze sklepem bez zarzutu. Towar bez wad. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2020-01-11 09:55:09
Mieczysława
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Solidna firma. Bardzo polecam.
3 / 5
2020-01-10 20:11:46
Leokadia
Zabezpieczenie produktu w paczce okazało się niewystarczające i niewielka część zakupionego żelu się rozlała.
5 / 5
2020-01-10 20:06:30
Iwona
Wszystko bardzo sprawnie i perfekcyjnie. Polecam zakupy w tej firmie.
5 / 5
2020-01-10 19:53:23
Kamil
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-10 16:03:17
Kalina
Sprawna przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.
1 / 5
2020-01-10 14:32:45
Eligiusz
Fatalna obsługa klienta i komunikacja w firmie. Opóźniona wysyłka pomimo, że zapewniano mnie, że produkt już został wysłany. Po kilku telefonach Pani zapewniła mnie, że zajmie się tym osobiście i przesyła zostanie wysłana tego dnia, którego rozmawiałyśmy. Po moim telefonie następnego kolejnego dnia, dopiero jej się o tym przypomniało. Zaraz minie tydzień, a przesyłki nadal u mnie nie ma.
5 / 5
2020-01-09 19:34:34
Grażyna
Nie mam zastrzeżeń .Przesyłka była zamówiona i dotarła.
5 / 5
2020-01-08 20:26:43
Aleksandra
Będę polecać. Opis sklepu na stronie głównej wskazuje, że to firma z wieloletnią tradycją. Zachęcona opisem kupiłam towar i jestem bardzo zadowolona z ceny, obsługi i dostawy. Polecam!
5 / 5
2020-01-08 09:59:53
Renata
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2020-01-08 00:23:56
Patryk
Ogólnie ok. Zamówienie w okresie noworocznym, więc potrwało to trochę dłużej niż zwykle.
5 / 5
2020-01-07 11:21:51
Beniamin
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, artykuł w rozsądnej cenie. Polecam
5 / 5
2020-01-07 11:00:46
Emilia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2020-01-05 11:29:22
Eryk
Wszystko przebiegło prawidłowo. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-03 22:20:56
Leokadia
Super. Wszystko bez żadnych problemów. Płyn do fug rewelacyjny
5 / 5
2020-01-03 21:33:19
Daria
Ocena jednoznacznie bardzo dobra +5 pierwszy raz tobie zamowienie mysilalem ze nie dojdzie do skutku bo chcialem placici przez system PayPal , ktorego niestety niema w opcjach a bardzo szkoda ,,,,,,,,,, udalo sie jednak wrocici i zaplacici karta Visa Dziekuje
5 / 5
2020-01-03 12:14:49
Karina
Jestem zadowolona, szybko i sprawnie. Produkt spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2020-01-03 10:00:06
Longin
Produkt zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2020-01-02 20:27:32
Sylwia
szybka i sprawna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona.
5 / 5
2020-01-02 20:15:44
Gabriel
Bardzo szybko, zgodne z opisem,
3 / 5
2020-01-02 15:52:40
Tobiasz
Paczki w paczkomacie na Pomorskiej w Piasecznie nie ma. Mam tylko kod !
5 / 5
2020-01-02 09:00:59
Jędrzej
Realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie i sprawnie.
5 / 5
2020-01-01 17:28:59
Julian
Jestem zadowolona szybka przesyłka
5 / 5
2019-12-31 13:27:21
Oskar
Wszystko ok tylko kurier pomylił kody miejscowości i paczka trafiła nie do tego oddziału i dlatego wydłużył się czas przesyłki
5 / 5
2019-12-30 15:48:41
Sylwia
Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2019-12-29 14:14:10
Olaf
Polecam produkt świetny jakościowo dobrego szybka wysyłka pomimo tego iż byk to okres przedświąteczny przedmiot dotarł następnego dnia !!!!
5 / 5
2019-12-28 12:30:46
Kazimiera
duży wybór, profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-12-27 17:30:41
Mieczysława
Duży wybór, dobra cena, błyyskawiczna dostawa.
5 / 5
2019-12-27 10:22:40
Marina
Wszytko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-26 21:12:43
Elwira
Szybko i zgodnie z opisem, polecam
5 / 5
2019-12-26 20:49:15
Łucja
Szybko i sprawnie. Super sprzedawca
5 / 5
2019-12-26 12:01:47
Daria
Super firma.Jeszcze nigdy nie otrzymałam paczki tak szybko.Polecam!!!
5 / 5
2019-12-25 09:17:03
Władysław
Jestem zadowolony, polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-12-24 12:03:07
Eligiusz
Wszystko bardzo sprawnie poszło. W czwartek przed swietami zamówiłem produkt, zaplacilem a w sobotę inpost juz pisał ze paczka w paczkomacie! Wow! Express! *balem sie ze nie dojdzie do Wigili prezent :)
5 / 5
2019-12-24 11:38:08
Grażyna
Wszystko w porządku, polecam!
5 / 5
2019-12-23 17:22:11
Ludwik
Sklep jest w Bielsko-Biała odebrałem w sklepie. Super
5 / 5
2019-12-23 14:39:44
Kacper
Bardzo szybko i sprawnie zrelizowane zamówienie. Jedyna uwaga, to taka, że produkt mógłby być dodatkowo zapakowany na czas transportu (było tylko oryginalne opakowanie, które podczas transportu zostało trochę zniszczone i było ryzyko, że produkt (czyli drewniane krzesełko dla dziecka) uszkodzi się. Na szczęście nic takiego się nie stało.
5 / 5
2019-12-20 21:44:21
Julian
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń !
5 / 5
2019-12-20 19:07:29
Róża
Bardzo jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2019-12-20 16:56:29
Zygfryd
Super produkty i profesjonalna obsługa!
5 / 5
2019-12-20 15:04:46
Natasza
Idealna szybka obsługa do paczkomatu
5 / 5
2019-12-20 13:31:41
Norbert
Wszystko elegancko. Nigdy nie widziałem tak porządnie zapakowanego towaru a kupuję dużo. Folia mocna, w środku dodatkowa ochrona, super. Opakowanie nie uszkodzone, nóż nadaje się na prezent. Jedyny minus to to, że zamówiłem przed południem w piątek a został wysłany dopiero w poniedziałek.
5 / 5
2019-12-20 09:14:53
Dorota
To już kolejny świetny zakup i jestem bardzo zadowolona, wszystko bez zarzutu, towar dobrze zabezpieczony, wszystko zgodnie z opisem. Blender jest naprawdę super!!! Nie rozumiem poniższych komentarzy. Zakupy czy to u nich na miejscu czy internetowo przebiegają bez zarzutu, tym bardziej że ja zamówiłam centralnie przed Świętami.
5 / 5
2019-12-19 22:45:01
Luiza
Szybki i miły kontakt ekspresowa wysyłka. Dziękuję bardzo i polecam
5 / 5
2019-12-19 22:26:05
Stanisław
Wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-19 16:37:22
Violetta
Bardzo szybko zrealizowana przesyłka. Dostałam paczkę po dwóch dniach. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-19 14:38:59
Wiesław
jest ok , wszystko w porządku
5 / 5
2019-12-19 12:45:47
Edmund
Pomimo napiętego okresu, przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko ok. pozdrawiam.
5 / 5
2019-12-18 22:00:23
Anita
Powiem rewelacja.Nie czekałwm.Wszystko zrealizowane błyskawicznie.Polecam.
4 / 5
2019-12-18 19:20:27
Zbigniew
zamówienie zrealizowane sprawnie
5 / 5
2019-12-18 19:18:20
Walenty
Towar otrzymałem w oczekiwanym czasie.
4 / 5
2019-12-18 18:16:51
Józef
Pierwszy produkt otrzymalem wadliwy. Reklamacja dzieki wzajemnym konsultacjom przebiegla expresowo. I bez kosztow Jedynym mankamentem bylo to ze otrzymalem zwrot pieniazkow o ktore prosilem w razie nie posiadania tego modelu i musialem zakupy zrobic jeszcze raz co wydluzylo dostawe sprawnej golarki. Ogolnie jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-12-18 15:32:15
Magdalena
Wszystko sprawnie i szybko. Bez problemu.
3 / 5
2019-12-18 14:11:19
Władysław
Bardzo długo księgowanie są środki finansowe
3 / 5
2019-12-18 14:11:19
Wanda
Bardzo długo księgowanie są środki finansowe
5 / 5
2019-12-18 13:00:05
Cyprian
Bardzo dobry sprzedawca, szybko, bezpiecznie spakowana przesyłka.
5 / 5
2019-12-17 14:56:28
Irena
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, informacja o etapie realizacji zamówieni-na bieżąco. Polecam sklep.
5 / 5
2019-12-17 14:56:09
Stanisław
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-17 11:13:51
Damian
Super sklep polecam jak najbardziej
5 / 5
2019-12-16 20:38:14
Arlena
Bardzo szybka dostawa i towar taki jaki chciałam .
5 / 5
2019-12-16 16:02:42
Cezary
Szybko, sprawnie. Kontakt ze sprzedawca idealny
5 / 5
2019-12-16 14:59:36
Mieczysław
Polecam, duży wybór i ceny atrakcyjne.
5 / 5
2019-12-16 10:18:30
Stanisława
Wszystko ok. Bardzo solidnie zabezpieczona paczka.
5 / 5
2019-12-15 07:53:42
Szymon
Polecam bardzo kompetentna i miła obsługa
4 / 5
2019-12-13 16:25:37
Kacper
ooo - wypelnienie tego pola powinno byc opcjonalne
5 / 5
2019-12-13 14:04:48
Julianna
Bardzo polecam sklep! Przesyłkę zamówiłam w nocy, a została wysłana z samego sama :) Zdecydowanie wrócę do tego sklepu
5 / 5
2019-12-12 15:37:20
Rudolf
Wszystko przebiegło bez problemów. Polecam
4 / 5
2019-12-12 12:34:37
Marina
Jedynym minusem było brak dołączonej instrukcji obsługi w języku polskim.
5 / 5
2019-12-10 19:12:58
Ludwika
Polecam, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-10 13:28:12
Aldona
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-06 14:43:00
Klementyna
Błyskawiczna przesyłka. Zapakowane idealnie. Tylko jeden drobny szczegół: na stronie zdjęcie produktu nie odpowiada otrzymanemu produktowi.
5 / 5
2019-12-05 23:10:28
Beata
Super sprzęt, szybka dostawa
5 / 5
2019-12-05 13:06:12
Włodzimierz
Jestem bardzo zadowolony z jakości produktu i obsługi
5 / 5
2019-12-05 10:37:04
Felicjan
Dostawa trochę się przedłużyła, ale produkt w końcu dotarł i okazał się spełnić wszystkie oczekiwania. Spieniacz działa bardzo szybko a mleczna pianka jest gęsta, jednak bez niepożądanych dużych bąbelków powietrza. Polecam każdemu smakoszowi mlecznych kaw.
5 / 5
2019-12-04 19:32:19
Marian
Wszystko ok, zamówienie złożone w piątek,a wysłane w poniedziałek
5 / 5
2019-12-04 18:05:19
Lidia
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam!
3 / 5
2019-12-04 16:39:39
Jolanta
Towar niezgodny z opisem. Blok noży inny niż na zdjęciu.
5 / 5
2019-12-04 07:22:10
Szczepan
Bardzo dobrze, produkt zgodny z opisem
4 / 5
2019-12-03 20:33:55
Luiza
Jakość usługi oceniam jako bardzo dobrą.Zamówiony towar dostarczono szybko, o etapach realizacji zamówienia informowana byłam na bieżąco,Polecam.
4 / 5
2019-12-03 17:09:25
Marta
Nie było żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-03 11:40:57
Patryk
Polecam, szybko, sprawnie, nie mam zastrzeżeń.
4 / 5
2019-12-02 21:50:42
Adrian
Wszystko ok, poza wysłaniem zamówienia zamiast do paczkomatu, paczka została nadana kurierem. Po telefonie do sklepu udało się wyjaśnić sytuację i przekierować paczkę na inny adres. Małe zamieszanie ale po wyjaśnieniu sytuacji paczka dotarła na drugi dzień.
5 / 5
2019-12-02 16:08:41
Tomasz
Jestem wdzięczny za sprawną przesyłkę Miło się u Was kupuje Dziękuję bardzo!
5 / 5
2019-12-02 11:48:37
Edmund
Sprawnie zrealizowano zamówienie.Atrakcyjna cena produktu.
4 / 5
2019-11-29 12:20:37
Emanuel
Jestem zadowolona. Forma spełniła moje oczekiwania.
5 / 5
2019-11-28 12:54:05
Wiesława
Profesjonalne podejscie do klienta. Sklep super godny polecenia.
4 / 5
2019-11-28 07:38:11
Stefan
Jak piszą tak robią bez ściemy. Jest ok
5 / 5
2019-11-27 08:14:32
Ksenia
Zakupy przebiegły bez zarzutu praktycznie towar został wysłany następnego dnia. Prośba o wystawienie faktury została zrealizowana.
5 / 5
2019-11-27 03:42:11
Bernard
Zrobiłem pierwszy zakup i jestem bardzo zadowolony. Polecam
4 / 5
2019-11-26 16:58:05
Zbyszko
to mój już kolejny zakup i dlatego polecam ten sklep.
5 / 5
2019-11-26 11:31:50
Gabriel
Bardzo jestem zadowolony z zakupu. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam każdemu zakupy w sklepie agdperfekt
5 / 5
2019-11-26 10:45:06
Izydor
Bardzo profesjonalna firma...towar pieknie zapakowany,aby w transporcie sie nie uszkodzil
5 / 5
2019-11-24 21:50:24
Cecyl
zakupy oceniam bardzo pozytywnie. pomimo drobnego braku został on szybko uzupełniony. polecam
5 / 5
2019-11-24 12:09:23
Manuela
Firma warta polecenia. Całe zamówienie bez zarzutu
5 / 5
2019-11-22 00:20:10
Maksym
Szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem. Konkurencyjne ceny. Błyskawiczna odpowiedz przed sprzedażą na zadane pytanie o produkt. Same pozytywy. Polecam.
5 / 5
2019-11-21 19:07:29
Cyprian
Bardzo rzetelna i solidna firma.
5 / 5
2019-11-21 15:56:58
Gabriel
Profesjonalizm i doskonały towar
5 / 5
2019-11-21 15:08:48
Brunon
Sprawnie, szybko, dobrze zapakowana paczka
5 / 5
2019-11-21 13:56:12
Witold
towar idealnie taki jaki sobie wybrałam.
5 / 5
2019-11-21 11:29:41
Dymitr
Wszystko odbyło się według moich oczekiwań polecam
5 / 5
2019-11-20 20:51:32
Milena
wszystko zgodnie z umową. Polecam.
3 / 5
2019-11-20 18:14:39
Irena
Transakcja nie doszła do skutku gdyż sklep nie miał na stanie wybranego przeze mnie asortymentu. Dobry kontakt ze sprzedawcą i szybki zwrot pieniędzy.
5 / 5
2019-11-19 19:40:32
Klara
Towar zgodny z opisem. W rzeczywistości jeszcze lepiej się prezentuje. Świetnie zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2019-11-19 19:07:57
Gabriel
super szybkie i łatwe zakupy.
3 / 5
2019-11-15 16:41:11
Angelika
Szybkowar jest trochę skomplikowany .
5 / 5
2019-11-14 13:28:55
Martyna
Wszystko w porządku, polecam!
5 / 5
2019-11-13 23:36:58
Patrycja
Polecam. Najlepsze ceny towarów , b. dobra komunikacja mailowa , dostawa kompletna i w terminie ,
5 / 5
2019-11-13 20:45:22
Dorota
Doskonały sklep, szybka obsługa, dobrze zapakowany towar,
5 / 5
2019-11-13 20:22:42
Karol
Rzadko robię zakupy przez internet, dlatego miałem obawy co do jakości dostarczonego sprzętu, terminu dostawy i czy dotrze nie uszkodzony. Wszystkie moje obawy zniknęły po dostarczeniu zamówionego sprzętu, który sprawdziłem po dostawie i nie mam uwag. Polecam!!!
5 / 5
2019-11-08 15:07:33
Krystian
Szybko. Sprawnie. Mozliwosc sledzenia przesyłki. Polecam.
5 / 5
2019-11-08 12:16:26
Krzysztof
Zam. Zostało zrealizowane b.szybko. pocztex 48 był na 2gi dzień z towarem..polecam.
5 / 5
2019-11-08 11:36:26
Kaja
Bardzo sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2019-11-07 13:44:17
Aurelia
Bardzo szybka i sprawna przesyłka. Polecam
5 / 5
2019-11-04 08:43:22
Aleksander
sprawna i szybka obsługa , towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-11-01 14:10:48
Błażej
Towar szybko doszedł wszystko bez problemów. polecam
5 / 5
2019-10-31 11:08:39
Angelika
Szybka i profesjonalna obsługa. Informacje o statusie na każdym etapie zamówienia.
5 / 5
2019-10-30 12:58:20
Adrian
Bardzo szybka przesyłka. Produkt kompletny.
5 / 5
2019-10-30 10:11:18
Bartosz
Sokowirówka dostarczona w czasie deklarowanym przez sklep. jakość sprzętu rewelacyjna
5 / 5
2019-10-28 17:29:41
Rafał
Zakupy odbyły się sprawnie i bez problemów.
4 / 5
2019-10-28 09:33:14
Inga
Brak informacji o: -dostępności filtra kamienia do czajnika elektrycznego -siatce punktów napraw sprzętu na terenie Polski
5 / 5
2019-10-27 14:49:13
Sabina
moim zdaniem bardzo dobrze, paczka w sumie mogła by iść szybciej ale właściwie to nie zawsze jest zależne od sklepu tylko od obsługi kureireskinj
1 / 5
2019-10-27 07:29:09
Gustaw
Urządzenie sprzedawane jako nowe okazało się sprzętem używanym. Szkoda czasu na ten sklep.
5 / 5
2019-10-25 15:12:19
Róża
Profesjonalna i rzetelna firma!
5 / 5
2019-10-23 22:32:58
Ferdynand
Kupowanie tym sklepie to przyjemność. Pomimo uszkodzenia w przesyłce jednego elementu - sklep, błyskawicznie zareagował i przysłał błyskawicznie nowy element. ZDECYDOWANIE POLECAM !!!
3 / 5
2019-10-23 14:01:00
Marta
Średnio, towar przyszedł w innym kolorze niż był zamawiany także rozczarowanie jest......
5 / 5
2019-10-23 12:48:46
Sabina
Łatwa, szybką obsługa, produkt bez zarzutu
5 / 5
2019-10-21 22:39:17
Emanuela
Solidnie i szybko, szczerze polecam :-)
5 / 5
2019-10-21 21:46:09
Roksana
Bardzo fajny sklep z korzystnymi cenami.
5 / 5
2019-10-19 12:36:03
Kacper
perfekcyjnie, szybko solidnie i bez problemów.
4 / 5
2019-10-18 20:51:54
Marcelina
Sklep ok natomiast serwis dpd prawdziwy skandal poczawszy od kuriera ktory nie zawiadomil o godzinie dostawy przyjechal kiedy nie bylo nikogo w domu przez sasiada przekazalem mu moj numer telefonu a kiedy zadzwonil omowilismy sie na nastepna godzine czekalem do 19.30 w koncu zadzwonilem i wzburzonym tonem bez slowa wyjasnienia powiedzial ze przesylka jest w punkcie odbioru. Kiedy tam dotarlem niedlugo przed zamknieciem okazalo sie ze nie moge odebrac bo jest na samochodzie. Obecny przy tym przypadkowy kurier po prostu poszedl i przyniosl ja z samochodu. Potem byl problem z zapłatą okazalo sie ze tylko gotowka. Dziewczyna za kontuarem byla antyreklama tej firmy. Uslyszalem cala litanie uzasanien z ktorych wynikalo ze powinienem czekac w domu na kuriera chcby caly dzien (!). W końcu znowu dzieki dobrej woli tego kuriera ktory byl w punkcie udalo mi sie zaplacic i odebrać przesylke. Dowiedzialem sie że gdybym chcial odebrac przesylke nastepnego dnia na co sie zapowiadalo musialbym jechac po nią do magazymu w Utracie pod Warszawą. Dodam ze nie mam samochodu. A jezeli nie to w poniedzialek bylaby ponowna proba doreczenia na.podobnych zasadach. Ani slowa przepraszam. Wytlumaczono mi ze to moja wina. Zupelny brak organizacji i elementarnej kultury obslugi klienta. Na szczescie byl na miejscu ten chlopak dzieki ktoremu przesylke odebralem wbrew tej kobiety za kontuarem dpd. Z pozdrowieniami Janusz Sukiennik
5 / 5
2019-10-18 11:11:49
Paula
DOBRY,SOLIDNY SKLEP.OBSŁUGA I TOWAR SĄ ok
5 / 5
2019-10-17 18:00:47
Judyta
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru jak i z obsługi

Rzetelne opinie o AGD Perfekt