Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGD Warszawa

AGD Warszawa Opinie 4.9 (326)

Bukowiecka 92
03-893
Warszawa
505 688 447
opinie AGD Warszawa
speedtest
4.9
326
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-19 22:21:01
Stefan
Bardzo dobry sprzedawca. Zakupiony mop to mercedes w swojej kategorii. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-19 09:41:36
Teodor
oceniam sklep bardzo dobrze,przesyłka byla szybka i dostarczona w dogodnej godzinie
5 / 5
2020-02-18 20:22:59
Bernardeta
Szybkie przygotowanie produktu, wszystko bez zarzutu
5 / 5
2020-02-17 10:50:29
Łukasz
Szybko, sprawnie. Bez zarzutu. Towar idealny jak w opisie, konkurencyjne ceny. Polecam
5 / 5
2020-02-15 13:41:43
Konstanty
szybka wysyłka, towar ok. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 13:57:49
Jacek
Kontakt bardzo dobry, obsługa uczynna i wyrozumiała w przypadku popełnianych pomyłek przez klienta. Pozdrawiam Stanisław.Bednarek.
5 / 5
2020-02-12 15:01:48
Fabian
patelnie tefal wraz z pokrywkami zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-11 19:09:45
Kornel
Kupiłem patelnię bardzo dobra jakość produkt zgodny z opisem.Towar dobrze zapakowany bez żadnych uszkodzeń.Polecam
5 / 5
2020-02-07 17:19:04
Cyprian
Szybko, bezproblemowo rzetelnie
5 / 5
2020-02-07 14:01:01
Mirosław
Wszystko zgodnie z zamówieniem bardzo sprawna wysyłka towaru
5 / 5
2020-02-06 20:56:27
Jędrzej
Towar zgodny z opisem . Szybko i sprawnie Nutri Bullet dotarl do mnie . Polecam zakupy w tym sklepie .
5 / 5
2020-02-06 12:53:07
Paula
szybko sprawnie i profesjonalnie, expresowa dostawa, po południu zrobiłam zakupy nastrpnego dnia rano paczka była u mnie :).
5 / 5
2020-02-06 11:11:39
Cecyl
patelnie, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2020-02-05 12:39:52
Sonia
Wszystko ok, szybka wysyłka. Bez problemowo
4 / 5
2020-02-05 10:10:07
Apolonia
zamówione, przysłane. wszystko było w porządku.
5 / 5
2020-02-05 09:18:35
Alicja
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2020-02-04 13:12:05
Janusz
Polecam . Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-03 20:05:34
Donata
Wszystko przebiegło pomyślnie. Szybko i sprawnie, zaś zakupiony NUTRIBULLET 900W okazał się niezastąpiony w mojej kuchni.
5 / 5
2020-01-29 11:26:04
Zygmunt
Rewelacyjna obsługa! Polecam na 100%
5 / 5
2020-01-29 10:25:55
Karolina
100% pozytyw polecam.towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-28 22:17:24
Eligiusz
Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Przesyłka ekspresowa, pełna informacja od zamówienia do dostarczenia. Szczerze polecam.
5 / 5
2020-01-28 19:39:23
Jeremiasz
Szeroka oferta i dobra cena produktu. Przesyłka dobrze zapakowana i szybko wysłana.
5 / 5
2020-01-28 11:25:54
Greta
produkt dopiero używam od tygodnia ale jestem bardzo zadowolona , przesyłka była wysłana zaraz następnego dnia wiec gorąco polecam
5 / 5
2020-01-28 10:36:17
Kacper
Bardzo dobry kontakt, szybko zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2020-01-27 11:10:38
Renata
Zakupilem Nutibullet 900, sprzęt oryginalny, szybka dostawa, niska cena w porownaniu z innymi sklepami, polecam.
5 / 5
2020-01-24 11:00:25
Kornelia
Szybka wysylka, duży wybór, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-22 20:23:29
Szymon
Dostawa ekspresowa, zamówienie zgodne z opisem. Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2020-01-21 15:54:04
Magdalena
POZYTYWNIE, SZYBKO i ZGODNIE Z OPISEM
5 / 5
2020-01-20 10:56:38
Herbert
To, co zamówiłem, otrzymałem w bardzo dobrym stanie, fajnie zapakowane, oraz szybko.
5 / 5
2020-01-18 11:17:53
Marina
Wszystko bez zarzutu! Polecam!
5 / 5
2020-01-11 15:29:46
Sandra
Mój pierwszy zakup w gorącym okresie Bożego Narodzenia. Sprawnie, dokładnie, szybko. Nie mam uwag i polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-09 21:24:16
Henryka
Super sklep, przmily kontakt tel. Juz drugi raz dokonałam zakupu .
5 / 5
2020-01-07 16:46:34
Włodzimierz
Pełen profesjonalizm. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-07 09:17:31
Felicja
Bardzo rzetelna i szybka obsługa
5 / 5
2020-01-04 23:38:30
Irmina
Świetna sprawa rodzice są zachwyceni sprzętem:) Szybka dostawa
5 / 5
2020-01-04 13:21:16
Jagoda
Szybka wysyłka, towar dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2020-01-04 13:16:57
Henryk
bardzo sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-03 22:54:24
Jadwiga
Pełen profesjonalizm, szybki kontakt. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-02 16:44:04
Dominika
Towar zgodnie z zamówieniem. Szybka dostawa. Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!
5 / 5
2020-01-01 18:01:29
Zdzisława
Bardzo polecam, mimo okresu przedświątecznego przesyłka przyszła szybko.
5 / 5
2020-01-01 03:51:06
Filip
Polecam szybko sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-31 19:10:44
Sabina
Wszystko super! Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-12-31 17:56:27
Wojciech
Wszystko się zgadzało i bardzo szybka wysyłka nawet w okresie przedświątecznym
5 / 5
2019-12-31 16:51:28
Konstanty
To mój trzeci zakup w tym sklepie i wszystko super. Dostawa następnego dnia po zamówieniu.
5 / 5
2019-12-31 14:03:51
Fryderyka
Bardzo szybka realizacja zamówienia, otrzymałam je następnego dnia po złożeniu zamówienia. Wszystko zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-30 15:52:11
Zbyszko
Rewelacyjny sklep. Wszystko zgodne z opisem. Polecam sklep.
5 / 5
2019-12-29 00:38:48
Julita
Dobry sklep, szybka realizacja i taniej niż na głupim monopolistycznym allllllledrogo
1 / 5
2019-12-27 16:36:23
Faustyna
Niestety towar uszkodzony i nie sprawił radości tylko rozczarowanie a teraz kłopoty
5 / 5
2019-12-27 16:33:59
Przemysław
Wszystko zgodnie z opisem, dostawa na dzień następny. Polecam zakupy w Agdwarszawa.pl
5 / 5
2019-12-27 13:24:00
Eleonora
Nic dodać nic ująć. Tak trzymać
5 / 5
2019-12-26 21:27:17
Tadeusz
Super szybka dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2019-12-26 20:38:39
Ilona
Wszystko oceniam bardzo dobrze. Polecam
5 / 5
2019-12-25 00:10:17
Alfred
Szybka realizacja zamówienia. Polecm
5 / 5
2019-12-24 22:24:41
Lucyna
Polecam,bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-24 22:04:51
Wera
Sklep ma dużą ofertę i szybko realizują zamowienie. Wszystkim ten sklep polecam.
5 / 5
2019-12-24 11:18:43
Oliwia
Profesjonalizm w najlepszej odmianie!
5 / 5
2019-12-23 21:11:33
Patrycja
Profesjonalnie i szybko, Polecam.
5 / 5
2019-12-23 10:00:35
Bożena
Rewelacyjna, kompetentna i szybka obsługa
5 / 5
2019-12-23 09:08:38
Grażyna
towar zgodny z zamówienie dostawa OK
1 / 5
2019-12-20 22:10:27
Jacek
Firma wychodzi naprzeciw klientom , mówisz i masz 😁polecam w 100%
5 / 5
2019-12-20 18:43:57
Ludwik
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-12-20 18:10:12
Maksymilian
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim towar w 100% zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-20 10:13:15
Igor
Towar bez zarzutu. Porządnie zapakowany.
5 / 5
2019-12-19 21:52:57
Maciej
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i bardzo zaskoczona ekspresową dostawą ( 1 dzień ). Polecam
5 / 5
2019-12-19 18:47:50
Felicja
Nie mam uwag. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-12-19 17:32:41
Teodor
Solidny sklep, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-12-19 16:27:04
Dorota
Sprawnie przeprowadzona transakcja, polecam
5 / 5
2019-12-19 14:26:34
Martyna
Jestem niezwykle zachwycona obsługą, tempem realizacji zamówienia. Ponieważ jedna z zamówionych rzeczy była nieco uszkodzona, po zgłoszeniu, przesyłka z właściwym towarem dotarła do mnie juž na drogi dzień. Jeszcze nigdy tak szybko o sprawnie nie byłam obsłużona. Polecam ten sklep. Poza tym jest duży asortyment do wyboru. Hanna Z.
5 / 5
2019-12-19 09:31:11
Agnieszka
Wzorowa transakcja. Super sklep.
5 / 5
2019-12-17 16:43:27
Faustyna
Polecam ten agdwarszawa.pl jako rzetelnego Kontrahenta
5 / 5
2019-12-17 14:55:05
Kazimierz
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-12-17 13:27:25
Alina
Jestem bardzo zadowolona.Towar dobry gatunkowo,szybka wysyłka i dostarczenie.Polecam.
5 / 5
2019-12-17 13:27:25
Aneta
Jestem bardzo zadowolona.Towar dobry gatunkowo,szybka wysyłka i dostarczenie.Polecam.
5 / 5
2019-12-13 18:38:55
Hanna
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji i kontaktu ze sklepem , nawet przy wystąpieniu z mojej strony , trudności z dokonaniem płatności. Polecam sklep.
5 / 5
2019-12-13 15:37:41
Alina
Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa! Miałam problem z otrzymaniem przesyłki (kurier...) - od razu się ze mną skontaktowano a potem otrzymałam pomoc i wsparcie przy wyjaśnianiu sprawy z firmą kurierską.
5 / 5
2019-12-13 14:16:44
Iga
Bardzo szybka dostawa , wszystko naprawdę profesjonalnie od A do Z
5 / 5
2019-12-13 08:23:26
Halina
Towar zgodny z opisem szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-11 15:17:20
Franciszka
Szybka wysyłka , towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Polecam
5 / 5
2019-12-10 22:10:39
Marian
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-12-10 19:03:58
Łucjan
Towar zgodny z opisem. Kurier - długa dostawa. Ogólnie polecam
5 / 5
2019-12-10 14:08:14
Tomasz
Zamówienie przyszło bardzo szybko. Wszystko przebiegło dobrze.
5 / 5
2019-12-06 14:55:13
Eligiusz
świetny sklep, expres wysyłka, towar bez wad
5 / 5
2019-12-06 10:57:17
Piotr
Bardzo solidnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2019-12-05 13:48:00
Mariola
Profesjonalna obsługa klienta
5 / 5
2019-12-04 15:58:08
Marcel
Bardzo sprawna i szybka wysyłka. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-12-04 12:41:08
Tadeusz
Wzorowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-03 00:05:24
Oleg
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-29 21:32:42
Albert
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie .
5 / 5
2019-11-29 20:52:34
Laura
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2019-11-29 10:43:57
Franciszka
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, towar starannie opakowany i jeszcze tego samego dnia przekazany do doręczyciela.
5 / 5
2019-11-29 08:24:16
Kajetan
Bardzo szybka reakcja, wszystko załatwione pozytywnie.
4 / 5
2019-11-27 22:42:01
Matylda
Polecam i czekam na promocje black friday 2019 ;)
5 / 5
2019-11-27 18:35:17
Wiola
Wszystko jest ok. Zestaw doszedł bardzo szybko i wygląda elegancko
5 / 5
2019-11-26 16:44:13
Mateusz
Kod do maila utrudnia bardzo zakupy
5 / 5
2019-11-26 13:41:33
Inga
Profrsjonalnie, szybko - co miało kolosalne znaczenie. Towar dobrej jakosci
5 / 5
2019-11-23 13:11:44
Mariusz
Wszystko super, blender odpowiednio zapakowany, po dwóch tygodniach użytkowania jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-11-22 12:43:08
Izolda
Polecam tą firmę do współpracy i zamawiania u nich towarów.
5 / 5
2019-11-22 11:42:55
Renata
Bardzo szybko, sprawnie i w ogóle...same fajerwerki.
5 / 5
2019-11-22 11:21:21
Gustaw
Polecam- Towar zgodny z opisem, szybka realizacja, dobry kontakt
5 / 5
2019-11-20 20:34:41
Olaf
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-20 17:58:04
Norbert
Szybko, sprawnie, bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2019-11-20 17:41:58
Antonina
Bardzo sprawna i szybka obsługa. Polecam.
4 / 5
2019-11-18 11:53:54
Nadia
Polecam,bardzo szybka realizacja
5 / 5
2019-11-15 12:52:59
Eligiusz
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie ,szybka wysyłka , towar zgodny z opsiem, Gorąco polecam
5 / 5
2019-11-14 19:51:51
Dominika
zamówienie, zakup, dostarczenie - wszystko szybko, sprawnie
3 / 5
2019-11-12 15:53:18
Adrian
Gdyby nie pomyłka wszystko było by ok.
5 / 5
2019-11-12 11:43:49
Dalia
Realizacja zamówienia bez zarzutu, polecam.
5 / 5
2019-11-12 11:32:43
Błażej
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-10 06:33:07
Ludmiła
Pozytywnie zaskoczona, polecam. Szybkość wysyłki i zapakowanie towaru bez zarzutu.
5 / 5
2019-11-06 17:36:19
Bogdan
Bardzo szybki kontakt ze strony sklepu. Jestem pod wrażeniem! Przemiły pan chciał upewnić się, że nie zaszła żadna pomyłka podczas składania zamówienia. Rewelacja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-05 15:56:11
Rudolf
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie w przeciągu 23 godzin. Produkt starannie opakowany dotarł w bardzo dobrym stanie. Polecam bardzo ten sklep.
5 / 5
2019-11-04 20:38:05
Amelia
Świetny sklep, kontakt ze strony sprzedającego w sprawie zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-10-30 14:41:51
Albert
Sklep bardzo dobrze funkcjonuje. Polecam.
5 / 5
2019-10-29 21:42:02
Kazimierz
Wszystko super. Polecam sklep w 110 %
5 / 5
2019-10-27 09:03:41
Krzysztof
puki co to nie mam zadnych zastrzezen
5 / 5
2019-10-24 17:33:46
Alina
Polecam - rewelacyjna i szybka obsługa
5 / 5
2019-10-24 13:48:14
Józef
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2019-10-23 11:55:09
Luba
Super... polecam wszystko ładnie zabezpieczone.
5 / 5
2019-10-23 11:41:00
Cecyl
Zakup w poniedziałek wieczorem, wysyłka we wtorek, w środę ok. południa paczka jest w paczkomacie - szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem. Jednym słowem polecam
5 / 5
2019-10-22 17:20:26
Zygmunt
Zakupione gary otrzymałem zgodnie z zamówieniem i w ekspresowym tempie. AGD W_wa polecam zdecydowanie.
5 / 5
2019-10-22 15:24:40
Maksym
Bardzo profesjonalna obsługa, nie było żadnego problemu ze złożeniem reklamacji - reklamowany element zamówienia dosłano następnego dnia po złożeniu reklamacji. Zdecydowanie pozytywnie oceniam sklep agdwarszawa.
5 / 5
2019-10-22 15:16:49
Leon
Produkt zgodny z opisem Transakcja przebiegła bez zarzutu
4 / 5
2019-10-21 17:22:37
Celina
Super sklep polecam wszystkim 100%zadowolnia napewno skorzystam ponownie
5 / 5
2019-10-21 12:38:05
Zuzanna
Jestem mega zadowolony i polecam każdemu.
5 / 5
2019-10-18 10:14:02
Arnold
Wszystko ok, to mój drugi zakup patelni tefal w tym sklepie na przestrzeni wielu lat i jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-10-14 07:40:02
Irma
W sklepie kupiłam zestaw garnków i patelni. Bardzo profesjonalny sprzedawca. Na stronie internetowej sklepu były bardzo fajne promocje na powiększone zestawy. Sam zakup bardzo intuicyjny, możliwość płatnością internetową. Dostawa do paczkomatu po kilku dniach od zamówienia. Sprzęt zgadza się z zamówionym.
5 / 5
2019-10-12 13:42:10
Arlena
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.W 100% towar rewelacyjny.
5 / 5
2019-10-11 12:07:35
Iga
sprawnie i wszystko w porządku
5 / 5
2019-10-10 23:05:54
Halina
Polecam !!! Zakupiłam 3 patelnie teflonowe , towar starannie zapakowany, żadnych zadrapań, wgnieceń. Przemiła rozmowa telefoniczna.
5 / 5
2019-10-10 15:21:02
Janusz
Bez zarzutu. Szybko I solidnie
5 / 5
2019-10-08 18:27:00
Dorota
Szybka przesylka, towar bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-10-07 16:08:48
Remigiusz
Szybko, sprawnie i z bardzo dobrymi cenami
5 / 5
2019-10-07 15:59:19
Ignacy
Super transakcja, wszystko szybko, łatwo i przyjemnie.
5 / 5
2019-10-07 10:31:37
Ada
Czekam od 29 sierpnia cierpliwie na odpowiedż gdzie pisałam,że w gwarancjii znajduje się zapis ,że w razie reklamacjii należy przedstawić dowó wpłaty,W moim przypadku była to płatność przy odbiorze, do rak przedstawiciela Państwa firmy.W zwiazku z ta formą płatności chciałam zapyrtać jaki dokument w przypadku reklamacjii byłby honorowany jako dowód wpłaty.
5 / 5
2019-10-07 09:45:17
Paula
Bardzo dobra jakość obsługi. Zamówienie złożone o 9 rano, a ok 12 była już informacja o nadaniu przesyłki i towar był u mnie następnego dnia. Całość zajęła mniej niż 24h :)
5 / 5
2019-10-05 16:44:27
Nadia
Wszystko w ekspresowym tempie i bez problemów
5 / 5
2019-10-03 15:40:40
Daniela
Wszystko zgodne z opisem, błyskawiczna przesyłka
5 / 5
2019-10-02 22:42:41
Arleta
Polecam, towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2019-10-02 10:57:42
Władysława
szybko bez zbednych pytan profesjonalnie
5 / 5
2019-09-26 20:01:25
Ewelina
Jestem zadowolona. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-09-26 17:22:22
Longin
Szybko, sprawnie i tanio, mogę polecić.
5 / 5
2019-09-25 13:07:27
Karolina
Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, opakowanie nie było uszkodzone. Polecam sklep.
5 / 5
2019-09-23 12:03:45
Jędrzej
Towar dotarł szybko, bardzo dobrze zapakowany
4 / 5
2019-09-20 11:13:33
Mirosław
Oby więcej takich transakcji. Kontakt że sklepem wzorowy , mila obsuga, szybka dostawa. Polecam serdecznie ten sklep.
5 / 5
2019-09-19 20:48:06
Cyprian
Pierwsze zakupy w tym sklepie i myślę, że nie ostatnie. Sklep bez zarzutu. Dobry kontakt mailowy. Bezpiecznie spakowane. Towar zgodny z opisem w ofercie. Zdecydowanie polecam. Czester55.
5 / 5
2019-09-19 18:32:54
Zdzisława
Mega szybką wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-09-19 08:40:14
Filip
Bardzo miła obsługa. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-09-18 14:32:12
Angelika
Super obsługa transakcji i jestem bardzo zadowolony z zakupu
5 / 5
2019-09-18 14:00:39
Aurelia
Pełen profesjonalizm, szybko, sprawnie , towar zgodny z opisem, kontakt bezproblemowy, szczerze POLECAM!
5 / 5
2019-09-17 14:36:00
Bernadeta
Zamówienie zrealizowane bez zarzutu Dostawa zgodna z oczekiwaniami Polecam
5 / 5
2019-09-14 12:30:54
Oskar
Sklep godny polecenia. Szybko, kompletnie i z możliwie najniższą ceną.
5 / 5
2019-09-11 15:49:56
Honorata
Super sklep, super kontakt, błyskawiczna wysyłka :)
5 / 5
2019-09-10 15:40:00
Elwira
Absolutnie bez uwag. Towar zapakowany przez prodicenta był wadliwy, tego samego dnia nastąpiła wumiana.
5 / 5
2019-09-09 13:20:12
Felicjan
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-09 11:22:27
Barbara
Polecam, super sklep, szybka wysyłka i niskie ceny.
5 / 5
2019-09-06 11:58:51
Genowefa
Ekspresowa przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-06 11:45:16
Amelia
Swietny kontakt super sklep idealne podejście do klienta!
5 / 5
2019-09-06 09:45:16
Konstancja
Bardzo szybka obsługa zamówienia. Towar na magazynie. Polecam.
5 / 5
2019-09-04 17:11:16
Marek
Satysfakcja , zadowolenie, błyskawiczna wysyłka, miły kontakt przy każdych zakupach. w 100% polecam.
5 / 5
2019-09-03 19:52:28
Alberta
Solidny sklep. Towar przyszedł szybko i był bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-03 12:35:14
Wiktoria
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-03 10:59:37
Władysław
Cała transakcja przebiegła bez problemu.
5 / 5
2019-08-29 15:52:17
Emanuel
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-08-29 13:47:50
Benedykt
sklep jest super szybki,towar rowniez,jestem zadowolona z tego sklepu
5 / 5
2019-08-29 12:44:42
Diana
Bardzo dobry kontakt telefoniczny, bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2019-08-28 14:11:35
Grażyna
Szybko, sprawnie i dokładnie. Polecam.
5 / 5
2019-08-27 19:44:37
Marlena
Szybko,sprawnie ,bezproblemowo. Szóstka.
5 / 5
2019-08-27 18:18:28
Lucjan
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-08-26 10:51:24
Łucja
Bardzo polecam, przemila obsluga! Warto! Bede polecac znajomym.
5 / 5
2019-08-26 10:47:00
Bożena
Godna polecenia,sprawnie i szybko.
4 / 5
2019-08-23 09:45:15
Ludwik
Polecam, Transakcja przebiegła bez problemów. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-22 10:52:49
Cecyl
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-21 16:24:05
Żaneta
Super sklep z niskimi cenami. Polecam!
4 / 5
2019-08-21 12:04:10
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-08-21 11:34:41
Sławomira
Sprzedawca Szybki niczym błyskawica. Bardzo udane zakupy :) dziękuję!
5 / 5
2019-08-19 22:06:21
Pola
Dobrze zapakowana przesyłka, szybka dostawa, polecam
5 / 5
2019-08-19 16:45:54
Donata
Polecam sprzedawcę, wysyłka natychmiastowa, na następny dzień w paczkomacie. Z garnków jak narazie jestem bardzo zadowolona ;)
5 / 5
2019-08-19 11:50:28
Patrycja
Bardzo krótki czas realizacji zamówienia, zamówiony produkt- bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-08-19 09:45:19
Karolina
do sklepu tego zostałam przekierowana ze strony empik.com. Pierwsze zakupy, ale nie ostatnie. Ocena BARDZO DOBRA.
5 / 5
2019-08-16 17:45:15
Franciszek
Bardzo szybki zwrot pieniędzy
5 / 5
2019-08-15 13:00:03
Żaneta
Konkurencyjne ceny, latwosc reazlizacji zamowienia
5 / 5
2019-08-14 22:20:48
Malwina
Polecam wszystkim ten sklep bardzo miła obsługa i bar. szybką dostawa .
5 / 5
2019-08-14 16:24:39
Mirosław
Szybka, bezproblemowa obsluga, przesyłka dobrze zapakowana z oznaczeniem "szkło"
5 / 5
2019-08-14 15:36:47
Dariusz
Szybka realizacja, towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2019-08-09 14:01:01
Zbigniew
Sklep ok wywiązał się z zamówienia ale GLS nawalił
5 / 5
2019-08-07 12:43:54
Stanisława
Szybka wysyłka, produkt spełnia moje oczekiwania, dobrze zapakowany, garnki bez jakichkolwiek uszkodzeń, jestem bardzo zadowolona, polecam zakup w tym sklepie
5 / 5
2019-08-07 12:23:38
Celestyn
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem i zdjęciem
5 / 5
2019-08-07 11:19:16
Celestyn
Szybko i sprawnie, paczkasolidnie zapakowana.
5 / 5
2019-08-06 22:58:11
Kajetan
szybka sprawna obsługa zamówienia, jestem zadowolona z urządzenia
5 / 5
2019-08-06 12:23:11
Beata
szybko, sprawnie i solidnie, polecam
5 / 5
2019-08-05 10:03:46
Dominik
Dostarczają dobry markowy sprzęt w bardzo dobrej cenie w krótkim terminie. Sklep wart polecenia. Pełny profesjonalizm. Oby tak dalej.
5 / 5
2019-08-03 11:45:00
Laura
Szybka obsługa. Miły kontakt. Polecam
5 / 5
2019-08-01 10:40:02
Mieczysława
Polecam tę firmę - świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-07-31 14:04:03
Ireneusz
I ordered the item & on Saturday I picked it up at the shop's storage house. The location of the storage is in the suburbs. Google-map does lead you there. The guy sho gave me the product spoke very good English, so, no complains.
5 / 5
2019-07-31 11:11:46
Justyna
Szybka dostawa, towar w porządku, sprzedawca super
5 / 5
2019-07-30 20:13:25
Dorota
Bardzo dobra komunikacja, ekspresowa dostawa, profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję, polecam, pozdrawiam
5 / 5
2019-07-30 18:41:51
Ireneusz
Polecam, bardzo wiarygodny partner.
5 / 5
2019-07-30 15:42:12
Filip
Szybka realizacja zamówienia i zgodne ze zdjęciem i opisem.Super
5 / 5
2019-07-30 14:09:22
Eugenia
Kupno w tym sklepie ok- bardzo szybko dostarczony towar. natomiast kupiłam w tym sklepie garnek- Delimano Garnek Kamienny Do Gotowania Mleka Stone Legend 1,8 L(1000136560)-ten garnek zupełnie nie nadaje się do gotowania mleka, a tak przy sprzedaży pisze że jest do mleka- w trakcie gotowania od podstawy garnka odlepiają się płaty przypalonego mleka i pływają w mleku zanim to mleko się jeszcze zagotuje. garnek do wyrzucenia.
5 / 5
2019-07-29 13:43:31
Wiesława
Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie.

Rzetelne opinie o AGD Warszawa